Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

προχωρημενη σηψη τι σημαινει

χρωματα για να βαψω το σαλονι
επεισοδια κερατσινι βιντεο

Σύμφωνα με το Inkomotini, ο Τούρκος στρατιωτικός συνελήφθη από περίπολο στις Φέρες το πρωί της Κυριακής, και πάνω του έφερε οπλισμό.


διωνη νερο θεσσαλονικη

Ο Τούρκος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, διέσχισε τα ελληνοτουρκικά υδάτινα σύνορα και συγκεκριμένα τον ποταμό Έβρο.


Στις όχθες του ποταμού στο συγκεκριμένο σημείο υπάρχει ελληνικό παρατηρητήριο, από όπου τον είδαν και τον εντόπισαν οι Έλληνες στρατιωτικοί.


Σύμφωνα με το evros-news, στρατιωτικές πήγες επιβεβαιώνουν ουσιαστικά την σύλληψη, αλλά επισημαίνουν ότι πρόκειται για χαμηλής έντασης περιστατικό οι λεπτομέρειες του οποίου θα δημοσιοποιηθούν με ανακοίνωση από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Διαψεύδουν, ωστόσο, ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί.


Λίγο αργότερα, τα τοπικά Μέσα έκαναν λόγο και για σύλληψη δεύτερου Τούρκου στρατιωτικού, χωρίς ωστόσο, να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση.


Πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας evros-news υποστηρίζουν πως μετά τη σύλληψη τέθηκαν σε επιφυλακή σε όλο το μήκος του νομού Έβρου, τα Τμήματα Χρονικής Ετοιμότητας, πιο γνωστά ως ΤΧΕ, από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης μέχρι και τις Καστανιές.



ματωμένα τριαντάφυλλα βιβλίο
κίνημα στο γουδί φύλλο εργασίας
κοστα ρελι φουρνοι
φλαμινγκο ζαχαροπλαστειο χαλκιδα

η θυσια της πολυξενης

κοινωνικη πολιτικη δημου

Οι εργασίες τελικά σταμάτησαν το 1981 και το νοσοκομείο εγκαταλείφθηκε. Από τότε αποτελεί χώρο εξερεύνησης, τόπο παιχνιδιού για τα παιδιά της γειτονιάς, καταφύγιο ναρκομανών, επιφάνεια έκφρασης για καλλιτέχνες του γκράφιτι, πεδίο αναζήτησης για κυνηγούς φαντασμάτων.


χαμηλες ταχυτητες hol

φαινομενα καταπατησης δημοκρατιας

χελωνες τιμη

Το 5όροφο κτίριο των 11.600 τ. μ. βρίσκεται στη μέση ενός πευκοδάσους 119 στρεμμάτων. Ανήκει στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο το οποίο δεσμεύεται από το καταστατικό του να το λειτουργήσει μόνο ως νοσοκομείο.


Το βίντεο είναι μια παραγωγή του Drone A. S GR.



καντινα γιαννης σπατα
κατασκευή ιστοσελίδας μονος μου
παιδικα παραμυθια για βρεφη

μισθοι δημαρχων 2015

τζολας οδοντιατρος
ενοικιαση διαμερισματων λεμεσό

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δράστης ή οι δράστες, μόλις το θύμα μπήκε στο αυτοκίνητό του και κάθισε στη θέση του οδηγού, τον πλησίασαν και άρχισαν να τον πυροβολούν.


θλιβομαι χρονοι

προγραμμα αγωνων στιβου 2016

Αμέσως μετά, εξαφανίστηκαν, το πιθανότερο με Ι. Χ. αυτοκίνητο.


Στην αστυνομία σήμανε συναγερμός τα πρώτα λεπτά, καθώς από τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου προέκυπτε ότι το όνομα του ιδιοκτήτη είναι Φλώρος, ανεβάζοντας έτσι τον βαθμό του συναγερμού στο ενδεχόμενο να πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο του Αριστείδη Φλώρου.


Λίγα λεπτά αργότερα η σύζυγος του θύματος ενημέρωσε τις Αρχές ότι δεν υπάρχει κάποια διασύνδεση και ότι μέχρι στιγμής δεν μπορεί να υποθέσει ποιος ή ποιοι μπορεί να βρίσκονται πίσω από τους πυροβολισμούς στον σύζυγό της και ποια μπορεί να είναι τα κίνητρά τους.


Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ αστυνομικοί σαρώνουν την περιοχή του Ψυχικού για να εντοπίσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας.


Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να πρόκειται για υποθέσεις, ακόμη και ναρκωτικών, ενώ ερευνούν ακόμη και σχέσεις με φυλακισμένους, χωρίς, όμως, σε καμία περίπτωση, ακόμη, να έχουν καταλήξει σε οποιοδήποτε συμπέρασμα.



περασμενη ωρα video clip
μ αρεσει οπως εισαι
τολησ βοσκοπουλοσ βρεχει στον αγιο λευτερη

σταρδολλ μανια δωρεαν πραγματα

εκτος υλης μαθηματικα ε δημοτικου
ελευθερος λαρισα
βλεννη με αιμα στα κοπρανα μωρου
τι σακο του μποξ να παρω
Σάκης Αρναούτογλου: Το πρόβλημα υγείας και η ανάρτηση στο Facebook

Με μια ανάρτηση στο Facebook, o έμπειρος προγνώστης καιρού, Σάκης Αρναούτογλου εξήγησε τους λόγους της απουσίας του από τις παρουσίασεις του καιρού στην ΕΡΤ, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε του τηλεθεατές για το ενδιαφέρον τους.


Όπως εξηγεί στην ανάρτησή του ο Σάκης Αρνούτογλου, ένα πρόβλημα υγείας ήταν αυτό που τον κράτησε μακριά από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Φίλες και φίλοι! Επειδή είναι πολλά τα μηνύματά σας όσον αφορά στην απουσία μου απο το χθεσινοβραδινό δελτίο καιρού, θα πρέπει να σας πω ότι αυτό συνέβη εξαιτίας ενός επεισοδίου κολικού νεφρού που δυστυχώς με αναγκάζει να μην μπορώ να επανέλθω ούτε και σήμερα!», ανέφερε και πρόσθεσε: «Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!».

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Αρναούτογλου:



Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Τσουχτερό κρύο με βροχές και χιόνια την Παρασκεύη - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν



καρρασ μιχ 92
επαφη και εγκυμοσυνη
εμφανίσεις ομάδων ποδοσφαίρου

πεπτιδίου ρ11-4

ραδιοφωνο αυτοκινητου
open breasts

Ειδικότερα, το 2016 η απασχόληση αυξήθηκε σε 231 από τις περιφέρειες της ΕΕ (84%), σε 32 περιφέρειες ο αριθμός των απασχολουμένων μειώθηκε και σε 12 περιφέρειες οι θέσεις απασχόλησης παρέμειναν σταθερές. Σε 21 περιφέρειες της ΕΕ, η αύξηση της απασχόλησης υπερέβη το 3%.


ρολογια χειρος θεσσαλονικη

ρουτερ ξυλου σκρουτζ

ρωσοι εναντιον τζιχαντιστων

μαζί σου ξεμυαλίστηκα - στέλλα χασκήλ

Έξι από αυτές τις περιοχές βρίσκονταν στην Πολωνία και στο Ηνωμένο Βασίλειο, δύο στην Ιταλία και την Ισπανία και μία στην Ουγγαρία, την Πορτογαλία, την Κύπρο, τη Μάλτα και τη Σλοβακία. Στις περιφέρειες αυτές, η απασχόληση αυξήθηκε συνολικά κατά 604.000 άτομα.


Σε 32 περιφέρειες της ΕΕ (11% των περιφερειών), ο αριθμός των απασχολουμένων μειώθηκε το 2016. Σε 17 από αυτές τις περιφέρειες ο αριθμός των απασχολουμένων μειώθηκε πάνω από 1%. Έξι από αυτές τις περιφέρειες βρίσκονταν στην Πολωνία, τέσσερις στο Ηνωμένο Βασίλειο, τρεις στη Ρουμανία, δύο στη Βουλγαρία, μία στην Ελλάδα και μία στην Ιταλία. Συνολικά, η απασχόληση μειώθηκε κατά 278.000 άτομα σε αυτές τις είκοσι περιφέρειες.



In 2016 the highest #employment growth rates were recorded in Podkarpacie (+7.9%) and Opolskie (+5.9%) in Poland, Ciudad Autónoma de Melilla (+4.8%) in Spain and Pomorskie and Warmińsko-Mazurskie (both +4.7%) in Poland #Eurostat https://t.co/ELigM6x7UU pic.twitter.com/lbWuTBo4u7

— EU_Eurostat (@EU_Eurostat) 22 Μαρτίου 2018


πιγκουινος που πεταει

ανευρισμα και συμπτωματα

αξιολογηση κοινωνικων δεξιοτητων
σοιμπλε βαρουφακης δραχμας δεν δινω
σκιτσα χεριων

Ο πρώην πρωθυπουργός ανέφερε ότι «μεταρρύθμιση σημαίνει μάχη, γιατί η κάθε μεταρρύθμιση θίγει προνόμια και πελατειακές σχέσεις, συναντά άρα αντιδράσεις και απαιτεί επιμονή και αντιπαράθεση», τονίζοντας: «Το έργο που έχουμε μπροστά μας είναι δύσκολο, αξίζει όμως να το προσπαθήσουμε».


πολεοδομια σπατων τηλεφωνο

ψαροταβερνα θαλασσα ηλιουπολη

Κάνοντας, εξάλλου, αναφορά στον Νίκο Αλιβιζάτο, για την επιτυχή συμβολή του στη διαδικασία εκλογής προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, ο Κώστας Σημίτης τόνισε ότι πρέπει να προσελκυστούν πρόσωπα ικανά «που θα ενισχύσουν τη δυναμική της αλλαγής». Διότι, υπογράμμισε, «η νέα παράταξη δεν θα πρέπει να είναι άθροισμα μηχανισμών, ή πεδίο φιλοδοξιών κάποιων ομάδων. Το Κίνημα Αλλαγής δεν δημιουργήθηκε για να μοιράσει πόστα, εξουσίες ή να ικανοποιήσει προσωπικές φιλοδοξίες. Το Κίνημα Αλλαγής δημιουργήθηκε για να γίνει ένα ρεύμα ανανέωσης. Χρειάζονται γι΄αυτό διαδικασίες ανοιχτές, εύκολα προσβάσιμες, ώστε να κινητοποιηθούν οι πολλοί, που αισθάνονται την ανάγκη μιας νέας έκφρασης και την απελευθέρωση από εντολές μηχανισμών και στενόμυαλες κομματικές πειθαρχίες».


«Εμείς που επιδιώκουμε μια κοινωνία με αυξανόμενη κοινωνική αλληλεγγύη, πρέπει να πιάσουμε τον παλμό της νέας εποχής και να ανοίξουμε αξιόπιστες προοπτικές» επισήμανε χαρακτηριστικά.



τεχνητούς πόνους
μουσικα παιχνιδια για το νηπιαγωγειο

δημοπρασια μετοχων

γερμανικο σπιτς μεγαλο
δοκιμες φορμουλα 1 2015

Τίτλοι τέλους, πέφτουν άδοξα, όπως όλα δείχνουν στο Συνεταιρισμό Παραγωγών «ΘΕΣ Γάλα», μετά την κατάθεση αίτησης πτώχευσης στο Πρωτοδικείο της Λάρισας.


τα σουπερ μαρκετ ειναι ανοιχτα αυριο

Το δικαστήριο για την κύρια συζήτηση σχετικά με την οριστική υπαγωγή στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου με την προαπαιτούμενη συναίνεση των πιστωτών του θα γίνει στις 22 Μαρτίου 2019.


Σύμφωνα με το thessaliaeconomy.gr, οι τρεις πιστώτριες τράπεζες συμφώνησαν με την προσφυγή στο άρθρο 106β του Πτωχευτικού Κώδικα, καθώς δεν υπήρχε άλλη διέξοδος και οι απανωτές κατασχέσεις που θα ακολουθούσαν θα έβαζαν οριστικό λουκέτο στην επιχείρηση και θα έχαναν το σύνολο των κεφαλαίων που διοχέτευσαν στον συνεταιρισμό.


Το συνολικό ποσό υπολογίζεται στα 6 εκατ. ευρώ, ενώ το συνολικό άνοιγμα προς γαλακτοπαραγωγούς, προμηθευτές και εργαζόμενους, μαζί με τα δάνεια, φτάνει κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.


Ο «ΘΕΣ Γάλα» χρειάζεται άμεσα κεφάλαια κίνησης, τουλάχιστον ενός εκατ. ευρώ, ενώ το εμπορικό σήμα έχει δεσμευτεί από τον επιχειρηματία Ξενοφώντα Καντώνια, αντί 500.000 ευρώ τα οποία εκχώρησε όταν αρχικά εκδήλωσε ενδιαφέρον εξαγοράς της επιχείρησης, αλλά στην πορεία υπαναχώρησε.




αυτοκρατορας καιζερ
αναλαμβανω αρχικοι χρονοι αρχαια
υαλοκαθαριστηρες opel astra gtc
λευκα ειδη θεσσαλονικη τιμες

ενορχηστρωση βικιπαιδεια

kiss anime one piece
αστείες ευχες για γενεθλια
μισθος μαγειρα σε καραβι

Η χθεσινή δήλωση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Δημήτρη Καρέλα ότι περίπου 35.000 παιδιά μένουν εκτός προγράμματος παιδικών σταθμών προκάλεσε αναστάτωση αλλά και πολιτική αντιπαράθεση.


Μιλώντας στον ANT1, ο κ. Καρέλας δήλωσε: «Δεν θα μπουν όλα τα παιδιά, διότι δεν έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε ακόμα την υποδομή. Πρέπει να φτιάξουμε σταθμούς, πέρσι έμειναν 10.000 με 15.000 παιδιά εκτός», είπε ο Γενικός Γραμματέας του Υπ. Εργασίας, προσθέτοντας ότι δεν είναι ευθύνη της Κυβέρνησης, αλλά των Δήμων που δεν ετοίμασαν θέσεις σε παιδικούς σταθμούς με τα 15 εκ. ευρώ που εξασφαλίστηκαν για τον σκοπό αυτό από το πρωτογενές πλεόνασμα.


«Η δικιά μας βούληση είναι, όσο το δυνατόν γρηγορότερα να φτάσουμε τους 5.000 σταθμούς από τους 3.000 που έχουμε σήμερα», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «τον Σεπτέμβρη κάποια voucher που δεν θα χρησιμοποιηθούν, θα δοθούν σε κάποιους από εκείνους που έμειναν από έξω».


Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία κατηγορώντας την για «άλλη μία ψεύτικη υπόσχεση» με αφορμή τη δήλωση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, ότι 35.000 παιδιά δεν θα βρουν θέσεις σε παιδικούς σταθμούς τη φετινή χρονιά.


«Εχουν μείνει 30.000 με 35.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών. Δεν θα μπουν όλα τα παιδιά, διότι δεν έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε ακόμα την υποδομή. Πρέπει να φτιάξουμε σταθμούς, πέρυσι έμειναν 10.000 με 15.000 παιδιά εκτός» είπε ο κ. Καρέλας.




μποτακι ανδρικο ταμπα
πνευματα βικιπαιδεια
αριστοφάνης εργα
τμήμα διοικητικής επιστήμης και τεχνολογίας κατατακτηριες

βραστό κρέας σούπα

σχολη αστυφυλακων μεσω επαλ
λευκος πυργος εκδηλωσεις
οργουελ vs χαξλευ

Ο Θεόδωρος Κιτσάκος μιλώντας στα «Νέα» και με αφορμή τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας για τη σχέση του ιδίου με τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά και τον Μανώλη Πετσίτη (ο οποίος είχε προσληφθεί στη βιομηχανία λιπασμάτων ELFE, του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη) επιβεβαιώνει τις επισκέψεις του τελευταίου στη ΔΕΠΑ κατά τη διάρκεια της θητείας του.


μαχ φμ 92.5

μεταχειρισμενα αγροτικα τρικαλα

μιξ λαικα 2017

Σημειώνει ταυτόχρονα πως όπως έχει ακούσει, το ίδιο έπραττε (σ. σ.: ο Μανώλης Πετσίτης) και κατά τη διάρκεια της διοίκησης της εταιρείας από τον προκάτοχό του Σπύρο Παλαιογιάννη.


Ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ επισημαίνει ακόμη ότι δέχεται απειλές μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στα «Νέα» την 1η Δεκεμβρίου. «Το τελευταίο διάστημα και δη μετά την έκδοση Δελτίου Τύπου, τη συνέντευξη Τύπου και τη συνέντευξή μου σε εφημερίδα έχω δεχτεί απειλές για τις οποίες έχω ενημερώσει τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές και προτίθεμαι να δρομολογήσω τις δέουσες νομικές ενέργειες», ανέφερε σχετικά.



ιωαννα λιλη χειλη

ψαλενδαρ

κανονισμος καθαριοτητας δημου ηρακλειου
γυναικειο ηλεκτρικο ποδηλατο

Στην πρότασή της η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης επέκρινε την κυβέρνηση για την πολιτική της στον τομέα αυτό και ζητούσε την άμεση λήψη μέτρων στήριξης της αγροτικής παραγωγής για την αναστροφή της καταστροφικής πορείας του κλάδου.


ναγια χατζηγεωργιου facebook

«Το μείγμα των μέτρων της κυβέρνησης, η καθυστέρηση στην αξιοποίηση των πόρων του Προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη 2015-2020, το μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας λόγω και της έλλειψης χρηματοδότησης από τις Τράπεζες, η μεγάλη καθυστέρηση στις εκτιμήσεις των ζημιών και στην πληρωμή των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ δεν αφήνουν κανένα περιθώριο οικονομικής βιωσιμότητας στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις και ειδικότερα τους μικρούς και μεσαίους γι’ αυτό οι αγρότες ζητούν αλλαγή πορείας και μέτρα στήριξής της αγροτικής παραγωγής», ανέφερε στην επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, η Φώφη Γεννηματά.



εκκλησια αποστολου πετρου και παυλου βαρυμπομπη
πεκινο 2015 προγραμμα αγωνων
γρια φαρσα
calzedonia κολαν μαυρο

ενοικιασεις κατοικιων τορωνη

εμίλια κλαρκ κιτ χαρινγκτον

Σε ποτάμι έχει μετατραπεί η παλαιά Εθνική Οδός Αθηνών-Κορίνθου στη Νέα Πέραμο. Η καταρρακτώδης βροχή έχει προκαλέσει την διακοπή της κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας - Θήβας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε η κυκλοφορία στο 2ο χιλιόμετρο, στην περιοχή Αγία Σωτήρα. Πολλοί οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί μέσα στα οχήματά τους.


φανη τσελιου

φυτωρια αμπελου ηρακλειο κρητησ

στεφανα γαμου θαλλω

φαρμακειο αδαμαντας μηλου

Ανάλογα προβλήματα παρατηρούνται και στη Νέα Εθνική Οδό. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική, στο 39 χιλιόμετρο, από Νέα Πέραμο προς Μέγαρα, ενώ στην νέα εθνική η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο 32 χιλιόμετρο, διεξάγεται μόνο από τη δεξιά και τη μεσαία λωρίδα. Από το 33 χιλιόμετρο μέχρι το 34 διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.


Από την Πυροσβεστική έγινε γνωστό ότι έχουν παγιδευτεί αρκετά αυτοκίνητα στα παραπάνω σημεία, όπου ήδη βρίσκονται συνεργεία και προσπαθούν να απομακρύνουν οδηγούς και επιβάτες.


Προβλήματα και στη Μάνδρα όπου υπάρχουν άνθρωποι εγκλωβισμένοι σε αυτοκίνητα. Τα συσσωρευμένα νερά έχουν αρχίσει να κατεβαίνουν προς τα κάτω, ενώ έχουν σημειωθεί πλημμύρες σε πολλά σπίτια.


Πάνω από 160 κλήσεις έχει δεχθεί συνολικά η πυροσβεστική για Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα.



megara 2


Έκκληση στους οδηγούς, εάν έχουν τη δυνατότητα να μην κινούνται προς την περιοχή των Μεγάρων για τη δική τους ασφάλεια και τη διευκόλυνση των σωστικών συνεργείων, απευθύνει η Πυροσβεστική λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.


Όπως έγινε γνωστό από το κέντρο επιχειρήσεων, μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική έχει λάβει πάνω από 160 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς ατόμων από σπίτια και αυτοκίνητα στην παραπάνω περιοχή.


Έχουν συγκροτηθεί συνεργεία που με τη συνδρομή της αστυνομίας προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα.



1/Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων στην ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων Αττικής η Υπηρεσία μας έχει δεχτεί μέχρι στιγμής 160 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και απεγκλωβισμούς ατόμων από σπίτια και αυτοκίνητα...

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) November 15, 2017


εκτος ελεγχου τρικαλα
θριξ μιξ

τελωνεια τουρκιας

βοις νιους νεα
νοσηλευτρια θεσσαλονικη εργασια
ταφος του αγιου νεκταριου
Νέο θρίλερ στον Έβρο: Συνελήφθη Έλληνας στρατιωτικός

Στη σύλληψη ενός 29χρονου μόνιμου υπαξιωματικού κι ενός 25χρονου Άγγλου, προχώρησαν αστυνομικές Αρχές στον Έβρο.


ουγγαρια δημοσιογραφος

μπαταρια για ασυρματα τηλεφωνα

Πρόκειται για δύο άτομα, τα οποία βρίσκονταν εντός ΖΑΠ (Ζώνη Ασφάλειας προκαλύψεως) στην περιοχή της Νέας Βύσσας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης




Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του thrakiNea, είχε φωτογραφηθεί στρατιωτική εγκατάσταση και συγκεκριμένα μία υπερυψωμένη σκοπιά.
Το περιστατικό είναι εξαιρετικά σοβαρό και ερευνάται από την ΕΛ. ΑΣ. και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Από την πρώτη στιγμή οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις τουρκικές Αρχές και είναι σε εξέλιξη διαδικασίες επανόδου στην Ελλάδα.

Είναι καλά στην υγεία τους, βρίσκονται στην Αδριανούπολη προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες.


Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Διαβάστε επίσης: Της Συμφωνίας… το κάγκελο: Ξεπουλάνε τη Μακεδονία παζαρεύοντας θέσεις στα ψηφοδέλτια



τι σημαινει το ονομα γιωργοσ
σχολες μανικιουρ πεντικιουρ στο ηρακλειο κρητησ

αλλος για survivor μπαλετο

εικαστικο μουσειο γλυπτη νικολα
β αθηνων νδ 2015
Ηράκλειο: «Έφυγε» το γελαστό κορίτσι που κατέρρευσε στο γυμναστήριο – Η μοιραία τελευταία της άσκηση

Σοκαρισμένο είναι το Πανελλήνιο από το θάνατο μιας 37χρονης, το άγνωστο πρόβλημα υγείας της οποίας αποκάλυψε μια άσκηση στο γυμναστήριο.


περιεργα με ζωα

πως να ξεχωρισω το καλο μελι

ειναι καλο να μην τρως το βραδυ

απ τα αλωνια στα σαλονια ταινια

Η άτυχη η Χρύσα Μιχελάκη από το Ηράκλειο που κατέρρευσε την ώρα που έκανε γυμναστική, πάλεψε για μια εβδομάδα, αλλά δεν κατάφερε να βγει νικήτρια. Ωστόσο με το θάνατό της «προσφέρει» ελπίδα σε άλλους ανθρώπους!




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η 37χρονη γυναίκα που υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία ενώ γυμναζόταν σε γυμναστήριο του Ηρακλείου έχασε τη μάχη για τη ζωή στην εντατική του Βενιζελείου όπου νοσηλευόταν από τις 30 Απριλίου. Η άτυχη κοπέλα, όπως έδειξαν οι εξετάσεις, είχε ανεύρυσμα εγκεφάλου χωρίς να το γνωρίζει, το οποίο έσπασε κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Αφού ολοκληρώθηκαν τα τεστ που πιστοποίησαν τον εγκεφαλικό της θάνατο, η οικογένειά της, που είχε ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή για την εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση της υγείας της, όπως αναφέρει η εφημερίδα Πατρίς, επέτρεψαν τη δωρεά των οργάνων της.

Το χρονικό της τραγωδίας στο Ηράκλειο

Η γυναίκα ακολουθώντας το πρόγραμμά της, αποφάσισε να επισκεφτεί το γυμναστήριο, δίχως να γνωρίζει τι επρόκειτο να συμβεί. Ξαφνικά και ενώ έκανε την προπόνησή της, αισθάνθηκε έντονο πονοκέφαλο, έχασε την επαφή με το περιβάλλον και κατέρρευσε μπροστά στα μάτια των μελών του γυμναστηρίου. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο που έσπευσε στο γυμναστήριο για να τη μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση και εκεί διαπιστώθηκε πως πρόκειται για μεγάλη εγκεφαλική αιμορραγία, με υπαρκτό κίνδυνο για μόνιμες βλάβες.

«Η 37χρονη παρελήφθη με μεγάλη εγκεφαλική αιμορραγία. Η έκταση της αιμορραγίας ήταν τέτοια που απέτρεπε την παρέμβαση των νευροχειρουργών», είπε ο διευθυντής της ΜΕΘ Βενιζελείου κ. Ανέστης Κιούλπαλης.

Οι επίμονες προσπάθειες των γιατρών δεν απέφεραν δυστυχώς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δώρα ζωής μετά την τραγωδία

Ήδη, σύμφωνα με τον διοικητή Βενιζελείου – ΠΑΓΝΗ, Γιάννη Τασσόπουλο, είναι σε εξέλιξη όλες οι απαιτούμενες διαδικασίες μεταξύ Ηρακλείου και Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων, προκειμένου να αποφασιστεί ποια όργανα θα αφαιρεθούν και σε ποιους συνανθρώπους μας θα προσφέρουν μια νέα «ευκαιρία» ζωής.

Ο κ. Τασσόπουλος επεσήμανε ότι γίνονται επαφές και εκτός Ελλάδας, ενώ – όπως εκτίμησε – η όλης διαδικασία θα ολοκληρωθεί αργά απόψε, με την έλευση και κλιμακίου του ΕΟΜ στο Ηράκλειο. Στο μεταξύ, η κοπέλα παραμένει συνδεδεμένη στα μηχανήματα, που κρατούν την καρδιά σε λειτουργία.

Η τελευταία πράξη του δράματος θα παιχτεί στις 12:00 το μεσημέρι της Πέμπτης sτον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Νέων Κλαζομενών, στο Ηράκλειο.

Πηγή: Εφημερίδα Πατρίς, cretalive.gr


Ηράκλειο: «Έφυγε» το γελαστό κορίτσι που κατέρρευσε στο γυμναστήριο – Η μοιραία τελευταία της άσκηση
01
Ηράκλειο: «Έφυγε» το γελαστό κορίτσι που κατέρρευσε στο γυμναστήριο – Η μοιραία τελευταία της άσκηση

μοσχευμα κακτου

εγκυμοσυνη στηθος πρηζεται ξεπρηζεται

βιτρω ντουλαπια κουζινας
Βίντεο - ντοκουμέντο: Χρήση ναρκωτικών στο χώρο του Πανεπιστημίου (vid)

Σε κέντρα ανομίας και εγκληματικότητας έχουν εξελιχθεί οι χώροι των πανεπιστημίων


ποια ωρα της ημερας πρεπει να ζυγιζομαστε

επιχειρηση ζαχαροπλαστειου

χαρακτηρισμός αγγλικά

Ο αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών, Μάνος Στεφανίδης, που έφερε στο φως με επιστολή του τις σεξουαλικές επιθέσεις και τα μαχαιρώματα κατά φοιτητών στην Πανεπιστημιούπολη, έδωσε σήμερα νέα στοιχεία για την κατάσταση που επικρατεί στους πανεπιστημιακούς χώρους.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πρόκειται για βίντεο ντοκουμέντο από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο, όπου μέσα σε μια από τις αίθουσες βρίσκεται άτομο το οποίο μόλις έχει κάνει χρήση ναρκωτικών.

Τις συγκεκριμένες εικόνες κατέγραψε φοιτήτρια, οικογενειακή φίλη του καθηγητή, όπως είπε ο ίδιος, η οποία αναγκάστηκε να σταματήσει τις σπουδές της.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:




φυτα εσωτερικου χωρου μεσα στο νερο
σπάνια ασθένεια μετατρέπει παιδιά σε ζόμπι
τοστιερα μπομπ σφουγγαρακης

καρεκλες γραφειου με υποποδιο

διαγωνισμα φυσικης β λυκειου συνεχες ρευμα
απεργοί coca cola
σφραγιδες ελληνικο αλφαβητο

Ο Έλληνας τενίστας ανήρτησε μία ημίγυμνη φωτογραφία του στον λογαριασμό του στο Twitter και δήλωσε πως ο εαυτός του του αρέσει περισσότερο γυμνός.


χαβρη ταινια

χωρις ταυτοτητα βιβλιο

«Μου αρέσω καλύτερα γυμνός. Δεν το λέω ματαιόδοξα…», έγραψε, εξηγώντας πως η αλήθεια του καθενός κρύβεται κάτω από τα ρούχα.


«Όταν φοράς ρούχα, (σ. σ. είναι σαν να) υιοθετείς αμέσως έναν χαρακτήρα. Τα ρούχα σε περιγράφουν κατά έναν συγκεκριμένο τρόπο, είναι δείγματα. Όταν δεν φοράς τίποτα, είσαι εσύ, ακατέργαστος, δεν μπορείς να κρυφτείς».



I like me better naked. I don't mean that in a vain way... When you put clothes on, you immediately put a character on. Clothes are adjectives, they are indicators. When you don't have any clothes on, it's just you, raw, and you can't hide. pic.twitter.com/LxkSaHBEBM

— Stefanos Tsitsipas (@StefTsitsipas) 31 Ιανουαρίου 2019


απολυτικιο ευαγγελισμου
καμινετο ζευς

νασια σαρογλου

μπε βιολογικου καθαρισμου
ζουμπα φωτο
τραγουδιστης στη φυλακη
«Βόμβα» από τον δικηγόρο της οικογένειας Παντελίδη – Ποιο πόρισμα έδειξε τον Παντελή συνοδηγό;

Ο φάκελος της υπόθεσης του δυστυχήματος Παντελίδη ανοίγει ξανά.


οδυσσέας ελύτης της δικαιοσυνης ηλιε νοητε

ακακια κορδοση

γλυκα ταψιου χονδρικη

Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδη, Δημήτρης Ιωαννίδης βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» και έφερε τα πάνω κάτω με τις δηλώσεις του.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr



διο δει σπευδειν

δρ . ηλίας πέτρου

δοκίμιο γ λυκείου
ευδοξος διανομη συγγραμματων 2015
ευτυχία γιακουμή αληθινοί έρωτες

Η «βαριά» ήττα (0-3) από την Κροατία έχει προκαλέσει «εθνικό πένθος» στους υποστηρικτές της, ενώ ταυτόχρονα η Εθνική έχει μπει σε τροχιά πολλών και αρνητικών ρεκόρ.

Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία 52 χρόνια που παρατηρεί κανείς αρνητικό συντελεστή των γκολ. Τελευταία φορά είχε συμβεί στο Μουντιάλ του 1962 όταν είχε πετύχει δύο γκολ και είχε δεχτεί τρία, ενώ το 1958 στην πρώτη της παρουσία σε Παγκόσμιο Κύπελλο είχε αρνητικό ρεκόρ 5-10 που είναι και το χειρότερο έως σήμερα.

Πέραν του Μουντιάλ της Σουηδίας η Αργεντινή είχε δεχτεί το 1975 πέντε γκολ στους ομίλους, που είναι η δεύτερη χειρότερη επίδοση (σ. σ. είχε βάλει 7) και η τρίτη είναι... φέτος με τέσσερα, αν και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Αρνητικό ρεκόρ έχει και στην επίθεση. Μέχρι στιγμής η «αλμπισελέστε» έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ και σε περίπτωση που δεν σκοράρει απέναντι στη Νιγηρία, θα δημιουργήσει το αρνητικότερο ρεκόρ. Τα πιο άσφαιρά της Μουντιάλ ήταν το 2002 και το 1962 όπου είχε σημειώσει μόλις δύο τέρματα και σημειωτέον αποκλείστηκε από τους ομίλους.

Σε περίπτωση μάλιστα που η Αργεντινή δεν νικήσει τη Νιγηρία, τότε για πρώτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Μουντιάλ θα έχει ολοκληρώσει την παρουσία της σε ομίλους χωρίς να έχει πετύχει νίκη...


ειδος χοντρου υφασματος

Οι πιο «βαριές» ήττες της Αργεντινής σε Μουντιάλ



διαιτα με καυτερα
σκρουτζ πτερυγια
φαλτσοκόφτης μετάλλου

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

αρτιοτητα οικισμων

αυτοάνοση νόσο
αεροδρόμιο μπέργκαμο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έχει σπάσει το πόδι του και βρίσκεται σε υψόμετρο 2.900 μέτρων.


nitro occasion ile de france

facebook φίλοι κοντά

Στην επιχείρηση συμμετέχουν 25 πυροσβέστες.





Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση διάσωσης τραυματισμένου άνδρα από τη θέση Κακόσκαλα στον Όλυμπο. Άμεσα κινητοποιήθηκαν διασωστικές ομάδες από τις Π. Υ. Λιτοχώρου, Κατερίνης, από τη 2η & 8η ΕΜΑΚ.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 25, 2018


new bmw 316i 2016
μπουατ αθηνα 2015
αποστειρωση μητρικο γαλα

νεογεννητο που κοιμαται συνεχεια

συνταγεσ χοιρινο κρασατο

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, η μητέρα εντοπίστηκε από τις Αρχές, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές Αρχές, δεν μπορεί να βοηθήσει σχετικά με το τι συνέβη στην κόρη της, καθώς δεν φαίνεται να έχουν καλές σχέσεις.


άδεια κυκλοφορίας αυτοκινήτου 2015

Τα στοιχεία ταυτότητας της κοπέλας επιβεβαιώθηκαν και επίσημα, από την Ασφάλεια Δυτικής Αττικής. Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα είναι ελληνικής υπηκοότητας, 22 ετών, και μένει σε περιοχή της Δυτικής Αθήνας.


Η 22χρονη, η οποία έχει διαφύγει τον κίνδυνο, συνήλθε χθες στο νοσοκομείο και στους αστυνομικούς που πήγαν εκεί έδωσε ένα σημείωμα με το όνομά της το οποίο επιβεβαιώθηκε. Ωστόσο, ακόμα δεν είναι σε θέση να μιλήσει και αναμένεται όταν συνέλθει πλήρως να δοθεί η άδεια από τους γιατρούς ώστε να δώσει κατάθεση που θα φωτίσει την υπόθεση.


Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στον δρόμο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και από την εξέταση προέκυψε ότι έχει πέσει θύμα ομαδικού βιασμού, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έχει παραγγείλει ο ιατροδικαστής.



διδακτορικο στη βιολογια
καλομοίρα
διαγωνισμα βιολογιας β λυκειου 2ο κεφαλαιο
χάρτης βερολίνου
λαγκαδικια λυκειο

lynne new collection 2016

στερεοσκοπικές εικόνες
ίδρυμα δεληγεώργη

Στη Σαντορίνη, μπροστά από το μαγευτικό τοπίο της Καλντέρας βρίσκεται η Νέα Καμένη (το πιο πρόσφατο τμήμα στεριάς που δημιουργήθηκε στη Μεσόγειο Θάλασσα), η οποία αχνοκαπνίζει και μυρίζει θειάφι.


ιδεες για ευκολα και γρηγορα φαγητα

ζωνη πολιτισμου στα σχολεια περιληψη

Το ηφαίστειο, άλλωστε, είναι ενεργό, όπως εξηγούν επιστήμονες του ΙΜΠΗΣ (Ινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης) που παρακολουθούν τη δραστηριότητα στην περιοχή.


Ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής ακολούθησε την επιστημονική αποστολή από το λιμάνι του Αθηνιού στο ηφαίστειο μαζί με τους κατοίκους του νησιού και ξένους τουρίστες.


Από την ώρα που οι επισκέπτες πατούν το πόδι τους στο σεληνιακό τοπίο αρχίζει η… βουτιά στην Ιστορία με οδηγό τον ηφαιστειολόγο, Γιώργη Βουγιουκλάκη, που ξέρει τη Νέα και την Παλιά Καμένη σχεδόν όπως το σπίτι του.


Νέα στοιχεία αλλάζουν τον χρόνο της έκρηξης του ηφαιστείου της Σαντορίνης


«Σας λέω με βεβαιότητα ότι κάποτε στο μέλλον το ηφαίστειο θα εκραγεί ξανά. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, γιατί θα το έχουμε προβλέψει πολύ νωρίτερα και θα έχουμε ενημερώσει. Θα είναι μία ελεγχόμενη κατάσταση, που μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα για το νησί, προσελκύοντας ακόμα και περισσότερους τουρίστες που θα θέλουν να δουν το φαινόμενο» εξηγεί ο Γ. Βουγιουκλάκης.


Η Νέα Καμένη, που άρχισε να δημιουργείται το 1570 είναι ήδη πόλος έλξης για Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες.





εφημεριδα φιλαθλοσ
τα παραμυθια των αδελφων γκριμ πολιτεια
πιτες