Τρίτη 30 Απριλίου 2019

αχλαδι

οι πιο καλοπληρωμενοι ποδοσφαιριστες
πανεπιστημιου και βουκουρεστιου
number one chinese food
Πανελλήνιες 2018: Τα 10 μυστικά που πρέπει να διαβάσουν όλοι οι υποψήφιοι

Πανελλήνιες 2018: Συνεχίζονται σήμερα, Δευτέρα (11/6) οι Πανελλαδικές Εξετάσεις στα ΓΕΛ της χώρας με τους μαθητές να διαγωνίζονται σε Αρχαία και Μαθηματικά


κρεμα γκανας συνταγη

Δώστε προσοχή στους ακόλουθους 10 κανόνες που δημοσιεύει το Έθνος:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


1. Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται κατά τον χρόνο αναμονής των θεμάτων, οπότε και η αγωνία των υποψηφίων κορυφώνεται. Συνήθης αντίδραση των υποψηφίων εκείνα τα λεπτά είναι η προσπάθεια και η αδυναμία ανάκλησης τυχαίων σημείων της ύλης. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει αυτό να επηρεάσει την ψυχολογία τους καθώς κατά τη γραπτή αξιολόγηση ο εγκέφαλος λειτουργεί αφαιρετικά, συνεπώς όταν έρθουν τα θέματα και ο υποψήφιος καταπιαστεί με ένα ένα από αυτά χωριστά, η ανάκληση μνήμης θα είναι πιο εύκολη.

2. Μόλις έρθουν τα θέματα ο υποψήφιος θα πρέπει να επικεντρωθεί σε αυτά και να μην επιτρέψει σε τίποτε να αποσπάσει την προσοχή του, να διαβάσει μία φορά προσεκτικά όλα τα ζητήματα, ενώ ταυτόχρονα να κρατά κάποιες πρόχειρες σημειώσεις, στις οποίες θα ανατρέξει αργότερα.

3. Ο μέσος όρος που πρέπει να αφιερώσει σε κάθε θέμα ο υποψήφιος είναι 45 λεπτά.

4. Ο χρυσός κανόνας είναι να μην επιμείνει ο υποψήφιος για μεγάλο χρονικό διάστημα σε κάποιο θέμα που φαίνεται ότι δεν μπορεί άμεσα να επιλύσει, γιατί θα μειωθεί ο χρόνος που απομένει για να αφιερώσει στα άλλα θέματα.

5. Ό, τι ζητείται στις εκφωνήσεις θα πρέπει να αιτιολογηθεί.

6. Ξεκινήστε πάντα από τα θέματα που γνωρίζετε. Μην ξεκινήσετε από το 4ο θέμα που είναι και το πιο δύσκολο. Προσπαθήστε να συγκεντρώσετε τα περισσότερα δυνατά μόρια από τα 100 που υπάρχουν στα θέματα.

7. Αν δείτε ότι δεν ξέρετε κάποιο θέμα καλά, μην απογοητεύεστε. Μπορεί να είναι όντως πολύ δύσκολο και να μην το γνωρίζουν και οι υπόλοιποι και να ακυρωθεί. Έχει συμβεί και αυτό.

8. Πολλές φορές κάποιοι υποψήφιοι με πολύ υψηλούς στόχους όταν αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούν να προσεγγίσουν το άριστα καταρρέουν και γράφουν κάτω από τη βάση. Απαιτείται ψυχραιμία μέχρι το τέλος.

9. Μην ασχοληθείτε με τους φίλους σας που μπορεί να σας ζητούν βοήθεια. Μπορεί να χάσετε την συγκέντρωσή σας.

10. Να θυμάστε ότι έχετε για κάθε θέμα 45 λεπτά περίπου. Αν κολλήσετε , αφήστε το και θα επανέλθετε στο τέλος. Μη δημιουργήσετε την παραμικρή αμφιβολία στον διορθωτή για τις γνώσεις σας και τον αναγκάσετε να σας κόψει μόρια. Μπορεί ένα δεύτερο «χτένισμα» στο γραπτό σας να σας βοηθήσει να αποφύγετε λάθη που δεν είχατε δει.

Το Νewsbomb.gr, όπως κάθε χρόνο, θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2018 και τις απαντήσεις τους, καθώς και για όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2018, έως ότου ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου.

Παράλληλα, το Newsbomb.gr θα δημοσιεύει μέχρι την έναρξη των εξετάσεων SOS θέματα - και τις λύσεις τους - για όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα στις Πανελλαδικές 2018.



Θυμίζουμε ότι ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π. μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι, ωστόσο, πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π. μ.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες.

Πανελλήνιες - Πανελλαδικές 2018: Αναλυτικά το πρόγραμμα

* Την Τρίτη 12-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ - ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται α) οι μαθητές/-τριες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ. Λ σχ. έτους 2017-2018 και β) οι απόφοιτοι/-ες της Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑ. Λ. παρελθόντων ετών που διεκδικούν το ειδικό ποσοστό 1% επιπλέον των εισακτέων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση (ΜΟΝΟ για ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ, ΑΣΤΕ, ΑΕΝ).

** Την Πέμπτη 14-6-2018 στο μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ - ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ εξετάζονται οι μαθητές/-τριες της Γ΄ τάξης των Αυτοτελών Ειδικών Τμημάτων και των Τμημάτων Συνδιδασκαλίας ημερήσιων ΕΠΑ. Λ. σχ. έτους 2017-2018 στα ίδια θέματα με το μάθημα ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ στο οποίο εξετάζονται οι υποψήφιοι των ημερησίων ΕΠΑ. Λ.

Σημείωση 1: Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π. μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π. μ., μέχρι τις 15:00 μ. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.30 μ. μ. και μέχρι τις 09:30 π. μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00 π. μ.

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για τις Πανελλήνιες 2018

Σημείωση 2: Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες, των Σχεδίων (Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι (6) ώρες, του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.

Σημειώνεται πως η διάρκεια των Πανελληνίων 2018 θα είναι κατά δύο ημέρες μικρότερη, λόγω κατάργησης της εξέτασης στην Ιστορία και στα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας των Γενικών Λυκείων.

panellinies

που εγιναν οι ολυμπιακοι αγωνες το 2008
η αγαπη ερχεται στο τελος online
φακορυζο με καραμελωμενα κρεμμυδια

πως να εκπαιδευσω σωστα τον σκυλο μου

marks and spencer βριλήσσια

Επιπλέον, έως τις 10 Αυγούστου παρατείνεται και η προθεσμία καταβολής της τρίτης δόσης εκκαθάρισης των ασφαλιστικών εισφορών έτους 2017 των μη μισθωτών ασφαλισμένων.


μεταχειρισμενα ανταλλακτικα αυτοκινητων χαλανδρι

χαρτης ελλαδας θηβα

μοναστηρακι σανδαλια

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο μήνα, έπρεπε να καταβάλλουν τις τρέχουσες μηνιαίες εισφορές έως 6 Ιουλίου, ενώ τη 2η δόση εξόφληση των χρεωστικών υπολοίπων έως τις τις 29 Ιουνίου. Με χρονική απόσταση 2 εβδομάδων είχαν καταβληθεί οι τρέχουσες εισφορές του Απριλίου και η 1η δόση εξόφλησης των υπολοίπων.


Αντίθετα, με την διπλή παράταση των εισφορών και των δόσεων, ταυτίστηκε η προθεσμία εκπλήρωσης των δύο αυτών υποχρεώσεων, θέτοντας διπλό βάρος για τους υπόχρεους.




γευση νεο ηρακλειο
συνεργαζομενα μινεττα
δεκαοχτω εβδομαδων εγκυος

γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση στον υπνο

εκτορας παναγιωτοπουλος
τραπεζα αττικησ εργασια
με ποιο δικαιωμα σε πηρε απο μενα

Η ΑΕΚ εμφανίστηκε αγνώριστη στο ξεκίνημα του παιχνιδιού. Χωρίς συγκέντρωση, με το 3-5-2 να γίνεται 4-4-2 χωρίς επιτυχία (και τον Τσιγκρίνσκι φανερά εκτός ρυθμού), "κακό διάβασμα" από το Χιμένεθ της Ριέκα και με τη γνωστή αδυναμία της στα στημένα βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ με 2-0 από δύο γκολ του Γκοργκόν (σε κόρνερ και κόντρα επίθεση).


μισθωτης εννοια

18759947
(Πρωταγωνιστής ο Γκοργκόν (ν.20) με δύο γκολ - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / PANAGIOTIS MOSCHANDREOU)


Η Ριέκα τη «χτύπησε» με ευκολία στις αντεπιθέσεις και είχε δύο δοκάρια, στο 16 με κεφαλιά του Ζούπαριτς σε κόρνερ και τον σκόρερ Γκοργκόν στο 20 σε κόντρα επίθεση και άλλες τελικές.


18761503
(Οι παίκτες της Ριέκα πανηγυρίζουν - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / PANAGIOTIS MOSCHANDREOU)


Η ΑΕΚ δεν είχε να αντιπαρατάξει τίποτε και επιθετικά, χωρίς δημιουργία από τον άξονα (εμφανής η απουσία Μάνταλου και Γιόχανσον), παρά μόνο από τα άκρα, που όμως αντιμετώπιζε η Ριέκα.


18761587
(Πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη της η ΑΕΚ στο α μέρος - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / PANAGIOTIS MOSCHANDREOU)


Ο Χιμένεθ άλλαξε σχήμα στο 29, με την είσοδο του Λιβάγια αντί του Γκάλο και 4-2-3-1, που κάπως βελτίωσε την εικόνα του Δικέφαλου. Κατάφερε μάλιστα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου να ξαναμπεί στο ματς με σέντρα του Μπακάκη (από τη θέση του πλέον, ως δεξί μπακ) και τον Αραούχο να εκμεταλλεύεται στο κενό στα στόπερ, μειώνοντας σε 1-2.


18761556
(Το γκολ του Ααρούχο άλλαξε τα δεδομένα του ματς - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / PANAGIOTIS MOSCHANDREOU)


Με άλλη ψυχολογία η ΑΕΚ στο β ημίχρονο, έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση, με φάουλ του Μπακασέτα, άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα (ξάπλωσε με γροθιά το Βράνιες στο σημείο του πέναλτυ) και ο Χριστοδουλόπουλος με ψύχραιμη κεφαλιά έκανε το 2-2 στο 55.


4299211
("Τρέλλανε" τους οπαδούς της ΑΕΚ και πάλι ο Χριστοδουλόπουλος - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


Η Ένωση έκλεισε στα καρέ της τη Ριέκα, πιέζοντας για την ολική ανατροπή (γκολ του Αραούχο στο 63 σωστά ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ). Ο ρυθμός της έπεσε για λίγο, αλλά θα μπορούσε να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στο 89, με τον Αραούχο να είναι άτυχος, και το τελείωμα του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.


4299304
(Άτυχος στην τελευταία φάση ο Ααρούχο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)


Η ΑΕΚ θέλει ένα βαθμό πλέον στη Βιέννη, την τελευταία αγωνιστική, ώστε να περάσει 2η από τον όμιλο. Η Ριέκα δεν έχει τύχη ούτε σε τριπλή ισοβαθμία (η Αούστρια με νίκη θα έχει φτάσει τους 7 β. στα παιχνίδια των τριών, η ΑΕΚ θα έχει 5 και η Ριέκα 4).


Η 11άδα της ΑΕΚ (3-5-2): Ανέστης, Γκάλο (29 Λιβάγια), Βράνιες, Τσινγκρίνσκι, Μπακάκης, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος (68 Κονέ), Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος (85 Πατίτο), Αραούχο.


4299295
(Ο Χιμένεθ στο φινάλε του αγώνα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ)


Στο άλλο ματς του ομίλου η Αούστρια έδειξε ότι εκτός έδρας παίζει καλύτερα και προηγήθηκε στο Μιλάνο με τον Μονσάιν.


18761522
(Ο Μονσάιν ανοίγει το σκορ από λάθος του Μπονούτσι - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / DANIEL DAL ZENNARO)


Όμως οι ροσονέρι είχαν άμεση απάντηση με τους Ροντρίγκεζ, Αντρέ Γκόμεζ και Κουτρόνε για να πάνε στα αποδυτήρια με 3-1 μπροστά στο σκορ.


18761695
(Δύο γκολ ο Αντρέ Σίλβα για τη Μίλαν - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / DANIEL DAL ZENNARO)


Με ένα ακόμη γκολ των Αντρέ Σίλβα και Κουτρόνε, η Μίλαν κέρδισε 5-1 και εξασφάλισε την πρόκριση και την πρώτη θέση του ομίλου.


18761665
(Ο Βραζιλιάνος Κακά βρέθηκε στο γήπεδο και αποθεώθηκε από τους οπαδούς της πρώην του ομάδας - Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ / EPA / DANIEL DAL ZENNARO)


Europa League – Δ Όμιλος


1η αγωνιστική
Ριέκα-ΑΕΚ 1-2
Αούστρια Β.-Μίλαν 1-5


2η αγωνιστική
Μίλαν-Ριέκα 3-2
ΑΕΚ-Αούστρια Β. 2-2


3η αγωνιστική
Αούστρια Β.-Ριέκα 1-3
Μίλαν-ΑΕΚ 0-0


4η αγωνιστική
Ριέκα-Αούστρια Β. 1-4
ΑΕΚ-Μίλαν 0-0


5η αγωνιστική (23/11)
ΑΕΚ-Ριέκα 2-2 (45+2 Αραούχο, 55 Χριστοδουλόπουλος / 8, 26 Γκοργκόν)
Μίλαν-Αούστρια Β. 5-1 (27 Ροντρίγκεζ, 36, 70 Αντρέ Σίλβα, 42, 90 Κουτρόνε / 21 Μονσάιν)


6η αγωνιστική (7/12)
Ριέκα-Μίλαν (20.00)
Αούστρια Β.-ΑΕΚ


Η βαθμολογία – Δ Όμιλος


1.Μίλαν 11
2.ΑΕΚ 7
3.Αούστρια Β. 4
4.Ριέκα 4



στέφανος κορκολής τραγούδια
τρικαλα χιονι 2012
ποτηρι νερο το πρωι

ουισκι γευση

δρομολογια φερι μποτ για αιγινα

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές 3 με 5 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.


ελιες στο προσωπο γοητεια

αντικατασταση οθονης iphone 6 plus

κατατακτηριες στο παιδαγωγικο ειδικης αγωγης βολου

φιλε μου λειπεις

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία


Αττική


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα δυτικά τις απογευματινές ώρες.


Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 16 έως 24 βαθμούς κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα δυτικά.


Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 13 έως 21 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.


Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 13 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: στο Ιόνιο νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Βελτίωση τις βραδινές ώρες στα βόρεια.


Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και βαθμιαία στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 16 έως 26 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.




βουλευτες του πασοκ στον συριζα
προχειρα αγγλικα

διαγωνισμοι τιμπραντο

μερικη πιεση τυπος
Ορεστιάδα: Μποϊκοτάζ στην αγορά της Αδριανούπολης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Μποϊκοτάζ στην αγορά της γειτονικής Αδριανούπολης, όπου κρατούνται οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν την περασμένη Πέμπτη, πραγματοποιούν οι κάτοικοι της Ορεστιάδας, οι οποίοι συνήθιζαν να περνούν... απέναντι ακόμη και για τα καθημερινά τους ψώνια.


μπλε σταρ λιπασμα

νεα τηλεοραση πρωτο θρανιο

«Οι σχέσεις καλής γειτονίας διασαλεύτηκαν μετά τη σύλληψη και κράτηση των δύο στρατιωτικών και καλέσαμε τον κόσμο σε εμπορικό μποϊκοτάζ», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Αγροτικού και Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας, Βάκης Τσιομπανίδης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Ήδη οι καταστηματάρχες από απέναντι άρχισαν να διαμαρτύρονται», τόνισε και προειδοποίησε: «Αν συνεχίσουν να κρατούν τους στρατιωτικούς μας, το μποϊκοτάζ θα γίνει εμπάργκο».

Την ίδια ώρα, ταξιδιωτικό γραφείο στην Ορεστιάδα αναβάλλει όλα τα ταξίδια του προς την Τουρκία, μέχρι να λήξει η περιπέτεια των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στην Πετρούπολη: Ποιος είναι ο άνδρας που παρουσιάστηκε στις Αρχές

Αυτός είναι ο οδηγός που σκόρπισε τον πανικό στην Αθηνών - Λαμίας (pics)



depend on you novika
ποιοτικοι και ποιοτικοι δεικτες
ενδοκρινολογοι στο υγεια
ποσα αυγα να τρωμε την ημερα

λουτρο σφακια προσβαση

χαριζονται κουταβια λυκοσκυλο αθηνα
γυναικεια σορτς h&m
παιδεια δημοκρατια εκθεση γ λυκειου

Αξιωματικοί της αστυνομίας πιστεύουν ότι το σχέδιο προέβλεψε τη ρίψη ενός αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού στην επίσημη κατοικία της πρωθυπουργού στη Ντάουνινγκ Στριτ και εν μέσω του χάους που θα ακολουθούσε την εισβολή ενόπλων που θα δολοφονούσαν τη Μέι, κατά τις πηγές του Sky News.


corsa πετρελαιο

αυτοανοσα και ομοιοπαθητικη

η μαιευτικη μεθοδοσ του σωκρατη και η ειρωνεια

προσληψεις στο χωρο της υγειας

Το τηλεοπτικό δίκτυο ανέφερε ότι η έρευνα που οδήγησε στη ματαίωση του σχεδίου διεξαγόταν επί πολλές εβδομάδες τουλάχιστον και σε αυτή συμμετείχαν στελέχη της Σκότλαντ Γιαρντ, της υπηρεσίας αντικατασκοπίας MI5 και της αστυνομίας της περιοχής Γουέστ Μίντλαντς.


Νωρίτερα την Τρίτη, ένας εκπρόσωπος της Μέι δήλωσε ότι οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου κατάφεραν να αποτρέψουν την εκτέλεση εννέα σχεδίων για τη διάπραξη τρομοκρατικών ενεργειών στη χώρα μέσα στους τελευταίους 12 μήνες.



ηλικιωμενος διαρροια

τραγουδι για απογοητευση
παλαιολιθική εποχή γ δημοτικου
καρολος αγγλιας χαλκιδικη

Ο ηλικιωμένος άνδρας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το αεροπλάνο στη Βιέννη. Σύμφωνα με αναφορές, δύο άλλοι άνδρες που κάθονταν δίπλα του, του ζήτησαν ευγενικά να πάψει να «αερίζεται», πράγμα που συνέβαινε για αρκετή ώρα.


σκοτεινα συνωνυμα

μογγολια φαγητα

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας ή απλά δεν τον ενδιέφερε, αλλά ήταν τόσο άσχημο που ξέσπασε καυγάς.


Έτσι, το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας Transavia, αλλά και ο ίδιος ο πιλότος προέβησαν σε προειδοποιήσεις, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση.


Οι Αρχές έφτασαν στο σημείο για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.



Passagiers die er door de Polizei uit zijn gehaald. 4tal uitte bedreigingen naar medepassagiers en crew. #hv6902 2/2 pic.twitter.com/fqLBOqeZwN

— Alfred Dekker (@pr8sport) 12 Φεβρουαρίου 2018


στιχοι θεε μου μεγαλοδυναμε
απο που βγαινει το ονομα μπετυ

σκονη κιμωλιας

ψεκασμος ελιων
Προκήρυξη για προσλήψεις στην Ελληνική Αστυνομία

Διαβάστε ολόκληρη την προκήρυξη – Ποιους αφορά


γιαννης αποστολακης σπανου

πως φτιαχνεται το μακιατο

Ανακοίνωση για τον αναγκαίο αριθμό τακτικών και αναπληρωματικών καθηγητών/ριών, που θα διορισθεί για να καλύψει τις ανάγκες διδασκαλίας στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, κατά το εκπαιδευτικό έτος 2018 – 2019.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Όσες/οι επιθυμούν να προσληφθούν στις παραπάνω θέσεις πρέπει να υποβάλλουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

  • Αίτηση ενδιαφερομένου/ης ιδιώτη/ιδος (Υπόδειγμα Α1) και εν ενεργεία ή εν συντάξει αστυνομικών - στρατιωτικών (Υπόδειγμα Α2), δηλώνοντας μέχρι δύο (2) μαθήματα επιθυμίας διορισμού (επιπλέον μαθήματα θα θεωρούνται ως μη δηλωθέντα).
  • Υπεύθυνη Δήλωση - Βιογραφικό Σημείωμα ενδιαφερομένου/ης ιδιώτη/ιδος (Υπόδειγμα Β1) και εν ενεργεία ή εν συντάξει αστυνομικών - στρατιωτικών (Υπόδειγμα Β2).
  • Αντίγραφο τίτλου ή τίτλων σπουδών.
  • Πιστοποιητικό ισοτιμίας από το Δ. Ο.Α. Τ.Α. Π (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ), αν οι τίτλοι σπουδών έχουν απονεμηθεί από Πανεπιστήμιο του εξωτερικού.
  • Οι διορισμένοι σε θέση Δ. Ε.Π., αντίγραφο του Φ. Ε.Κ. διορισμού τους.
  • Φωτοτυπία των δύο όψεων αστυνομικής ταυτότητας.
  • Μία φωτογραφία έγχρωμη διαστάσεων 4 Χ 4 εκατοστών.
  • Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986, για τους/τις υποψήφιους/ες ιδιώτες/ιδες (Υπόδειγμα Γ1).
  • Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 για τους/τις υποψήφιους/ες εν ενεργεία αστυνομικούς - στρατιωτικούς (Υπόδειγμα Γ2).
  • Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 για τους/τις υποψήφιους/ες εν συντάξει αστυνομικούς - στρατιωτικούς (Υπόδειγμα Δ).
  • Αντίγραφο Φύλλου Μητρώου για τους/τις υποψήφιους/ες εν συντάξει αστυνομικούς ή στρατιωτικούς, στο οποίο να εμφαίνεται, ότι έχουν αποστρατευθεί ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους.
  • Αντίγραφο άδειας άσκησης επαγγέλματος προπονητή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για τους/τις υποψηφίους/ες των αθλητικών ομάδων, στο άθλημα που αιτούνται το διορισμό τους.

Πέραν των ανωτέρω, σημειώνεται ότι για την επιλογή των ενδιαφερομένων θα ληφθεί υπόψη η ιδιότητά τους (Μέλη Δ. Ε.Π, Πανεπιστήμιο, Τ. Ε.Ι.).

Για την απόδειξη της εμπειρίας τα δικαιολογητικά τα οποία απαιτούνται είναι τα εξής:

  • Για τους/τις μισθωτούς/ες του δημοσίου τομέα, βεβαίωση του οικείου φορέα του δημοσίου τομέα, από την οποία να προκύπτει το είδος και η χρονική διάρκεια της εμπειρίας.
  • Για τους/τις μισθωτούς/ες του ιδιωτικού τομέα, βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης και υπεύθυνη δήλωση του/της υποψηφίου/ας, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνονται, επακριβώς, ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του καθώς και τα στοιχεία του/της εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο.
  • Για τους/τις ελεύθερους/ες επαγγελματίες, βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, στην οποία να αναγράφεται η διάρκεια της ασφάλισης και υπεύθυνη δήλωση, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, ότι πραγματοποίησε συγκεκριμένες εργασίες, μελέτες και έργα σχετικά με το αντικείμενο της εμπειρίας.

Η δηλωθείσα, στα υποδείγματα Β1 και Β2, εμπειρία στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας θα διαπιστώνεται από την ίδια τη Σχολή.

Ως εμπειρία νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα ή άσκηση επαγγέλματος σε καθήκοντα ή έργα συναφή με το γνωστικό αντικείμενο των προς πλήρωση θέσεων, μετά την απόκτηση του απαιτούμενου από την ανακοίνωση του βασικού τίτλου σπουδών, με τον οποίο ο υποψήφιος μετέχει στη διαγωνιστική διαδικασία.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι/ες, καλούνται να υποβάλουν στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Λ. Θρακομακεδόνων 101, Τ. Κ. 13679 - Αχαρναί Αττικής, τα προαναφερόμενα δικαιολογητικά από την 2-4-2018 μέχρι και την 17-4-2018 ταχυδρομικά (συστημένα, με ευκρινή τη σφραγίδα ταχυδρομείου) ή αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση από Δευτέρα έως και Παρασκευή (εκτός αργιών) και ώρες 08:00'-13:30'. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις.

Αντικατάσταση της αιτήσεως ή διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Δικαιολογητικά που κατατίθενται μετά τη λήξη προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων δε λαμβάνονται υπόψη.

Η ευθύνη της σωστής συμπλήρωσης της αιτήσεως είναι αποκλειστικά της/του υποψήφιας/ίου.

Αποκλείεται από τον διαγωνισμό υποψήφιος/ια χωρίς ειδοποίηση, στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Όταν τα δικαιολογητικά είναι ελλιπή.
  • Όταν τα δικαιολογητικά δεν υποβάλλονται εμπρόθεσμα.
  • Όταν δεν πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις.

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

Με πληροφορίες από dikaiologitika



αιγυπτος ελληνικη λεξη
αλογο και φροντιδα
ελληνικη ζαχαροπλαστικη βεφα
δημος ηλιουπολης αθλητικες δραστηριοτητες

τι σημαινει η λεξη ερασιτεχνησ

αλεπου σε σκιτσο

Αυτό καταδεικνύει δημοσκόπηση, που προβλήθηκε στο ισραηλινό τηλεοπτικό δίκτυο Reshet και η οποία έδειξε ότι το 49% των ερωτηθέντων συμφωνεί με την εκδοχή της αστυνομίας ότι ο Νετανιάχου επέδειξε ανάρμοστη συμπεριφορά. Το 25% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι πιστεύει τον Νετανιάχου, ο οποίος αρνείται ότι υπέπεσε σε οποιοδήποτε παράπτωμα. Το 26% λέει ότι δεν γνωρίζει ποιον ακριβώς να πιστέψει.


νεο τραγουδι πεγκυ ζηνα 2015

ζωδια κριος γενικα

τσιμουχα στροφαλου vw

θειες ακολουθιες

Ωστόσο, βάσει της δημοσκόπησης, στο ερώτημα εάν ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης θα πρέπει να παραμείνει στον πρωθυπουργικό θώκο ή προσωρινά να αποχωρήσει, το 49% των ερωτηθέντων υποστηρίζει ότι θα πρέπει να παραμείνει στη θέση του, ενώ το 43% να τεθεί σε διαθεσιμότητα.


Οι περισσότεροι εκ των 495 συμμετεχόντων, το 44%, δηλώνει ότι δεν θεωρούν πως η έρευνα ήταν μια εσκεμμένη απόπειρα ανατροπής του Μπενιαμίν Νετανιάχου. Αντιθέτως, το 39% πιστεύει πως ήταν.



εσπα μισθωτοι
βουλευμα για ττ

νεα βιβλια για το δημοτικο

μεξικανικη ταραντουλα

Από νωρίς στον ναό, βρέθηκε ο σύζυγός της, Νίκος Στεφανής για το ύστατο χαίρε στη σύντροφο της ζωής του.


λάρισα αρχαίο θέατρο

περσες και αραβες

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο αρχηγός του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο Βασίλης Λεβέντης, ο Απόστολος Κακλαμάνης, ο Δημήτρης Κρεμαστινός, ο Γιάννης Δημαράς, ήταν μερικοί από τους εκπροσώπους της πολιτειακής και πολιτικής ηγεσίας που άφησαν στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας, ένα λουλούδι, αποχαιρετώντας την εκλιπούσα.


Επίσης, συνάδελφοι από τα πρώτα χρόνια της στο θεατρικό σανίδι, ηθοποιοί και καλλιτέχνες, ήταν εκεί για να αποχαιρετίσουν τη Ρίκα Βαγιάννη.



πολακης βουλευτης
γκαλοπ προεδρος νεας δημοκρατιας
ευκολο τσιζκεικ με μαρμελαδα φραουλα
μονιμοι κατοικοι μυκονο

βανδη ου ου

μεταναστης πανελληνιες
βουλευτές τρικάλων 2012
φθινοπωρινες μπαλαρινες

Οι πολίτες απευθύνονται στις Υπηρεσίες Πρόνοιας των Δήμων που υπάγονται και υποβάλλουν τα αντίστοιχα ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, σύμφωνα με το Ν. Δ. 57/1973, με την ΚΥΑ 2673/2001, όπως και σύμφωνα με τη ρύθμιση που προωθείται για να συμπεριληφθεί και η δεύτερη κατοικία.


καιρος λασα κυπρος

φορητο ψυγειο πρακτικερ

θεωριες της ρανιας αποσταση

Επίσης, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι στην ιστοσελίδα θα αναρτώνται συνεχώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά όσον αφορά τα έκτακτα μέτρα στήριξης, τα οποία έχουν ανακοινωθεί από την ελληνική κυβέρνηση.


Σημειώνεται ότι το υπουργείο Εσωτερικών είναι αρμόδιο για την καταβολή των παρακάτω αποζημιώσεων:


  • Οικονομική ενίσχυση, ποσού 586,94 Ευρώ σε κάθε οικογένεια που η πληγείσα κατοικία είναι η κύρια για την κάλυψη των πρώτων αναγκών τους (Άμεσες Βιοτικές Ανάγκες).

  • Εκτός των 586,94 Ευρώ που δίνονται για την κάλυψη των πρώτων αναγκών, οι οικογένειες που υπέστησαν ζημιά και είναι πολύτεκνες ενισχύονται με επιπλέον 586,94 Ευρώ.

  • Επιπλέον οικονομική ενίσχυση 586,94 Ευρώ λαμβάνουν οι πληγείσες οικογένειες για κάθε μέλος τους που είναι άτομο με ειδικές ανάγκες και επιδοτείται από την πρόνοια.

  • Οικονομική ενίσχυση ποσού μέχρι 5.869,41 Ευρώ κατά νοικοκυριό, για την επισκευή κύριας οικίας (απλές επισκευαστικές εργασίες) ή αντικατάσταση οικοσκευής για την κύρια οικία.

  • Οικονομική ενίσχυση 4.402,05 Ευρώ σε άτομα που υπέστησαν αναπηρία (67% και άνω) από τραυματισμό στη θεομηνία.

  • *Για τις πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου 2018, η καταβολή των ανωτέρων αποζημιώσεων θα αφορά και στη δεύτερη κατοικία, πέραν της κύριας, και θα είναι ακατάσχετες. Προωθείται σχετική ρύθμιση.




    ψάχνω την αλήθεια έλενα παπαρίζου

    διηθητικο αδενοκαρκινωμα πνευμονα

    σουγκαρ κορυδαλλος
    αναμμένα κάρβουνα χανια
    ανοιχτα μουσεια σεπτεμβριος

    Αναλυτικά:


    αφρος απο το στομα

    - Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 27 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη.


    - Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 27 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη.


    - Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Μαρτίου 2018 ημέρα Πέμπτη.


    - Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Μαρτίου 2018 ημέρα Πέμπτη.


    - Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 27 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη.


    - Το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις 2 Μαρτίου 2018 ημέρα Παρασκευή.


    - Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 27 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα Τρίτη.



    ακης πανου ο τελευταιος πυρετος
    πατρα ξενοδοχείο
    τιποτα στο σοβαρα

    Δευτέρα 29 Απριλίου 2019

    αντωνυμιες κανονας

    επισκευη μηχανισμου τεντας

    «Παρά τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις, σήμερα έχει καλυφθεί το 50% της δημοσιονομικής προσαρμογής και όχι μόνο αυτής», δήλωσε στην εφημερίδα «Η Καθημερινή».


    ποτιδαια σουπερ μαρκετ

    ελλαδα-τσεχια 1-0 2004

    Η καθυστέρηση, σημείωσε, δεν δικαιολογείται και «θα στερήσει από την ελληνική οικονομία την έξοδο από την κρίση».


    Αυτή είναι η δεύτερη φορά εντός 24 ωρών που ο κύριος Στουρνάρας κρούει το καμπανάκι κινδύνου για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.


    Στην ετήσια Έκθεση του Διοικητή, που εκδόθηκε την Παρασκευή επισήμανε ότι αν συνεχιστούν οι καθυστερήσεις θα υπάρξουν περαιτέρω κίνδυνοι για το τραπεζικό σύστημα, το όποιο ήδη καταγράφει μείωση καταθέσεων και αύξηση των κόκκινων δανείων, ενώ θα απειληθούν και οι δημοσιονομικοί στόχοι.


    Μάλιστα άσκησε οξεία κριτική στο ακολουθούμενο μείγμα δημοσιονομικής πολιτικής, το όποιο λειτουργεί ανασταλτικά για την ανάπτυξη, συμβάλλοντας στην αύξηση ληξιπρόθεσμων οφειλών του ιδιωτικού τομέα προς το Δημόσιο και ενθαρρύνει τη φοροδιαφυγή και την αδήλωτη εργασία.




    λεφακης κριος σημερα
    παραδεισος του παιδιου αφιδνες
    τελεφερικ παρνηθας οδος
    συμβουλευτικη ρητορικη

    τι πρεπει να τρωω για το εντερο

    two out of three ain't bad lyrics youtube

    Όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων (NHC) τη Δευτέρα, ο κυκλώνας Κατηγορίας 1 (στην πεντάβαθμη κλίμακα Σαφίρ-Σίμσον) βρίσκεται περίπου 45 χιλιόμετρα από το δυτικό άκρο της Κούβας, με ριπές ανέμου ταχύτητας 130 χιλιομέτρων την ώρα, ανέφερε το NHC.


    το κοριτσι απο την τεργεστη

    σκρουτζ κινητα samsung j3 2016

    λυσιμο ζευγαριου

    νευρολογικο προβλημα στα ματια

    το αλμπουμ αθηναικη κομπανια

    Ο Μάικλ αναμένεται να ενισχυθεί και να γίνει κυκλώνας Κατηγορίας 3 σήμερα το βράδυ, συμπλήρωσε αυτή η αμερικανική μετεωρολογική υπηρεσία με έδρα το Μαϊάμι, εκδίδοντας έκτακτες προειδοποιήσεις ακραίων καιρικών φαινομένων για τη Φλόριντα και την Αλαμπάμα.


    Σύμφωνα με το NHC, το φαινόμενο αναμένεται να πλήξει τις δύο αμερικανικές Πολιτείες περί τα μέσα της εβδομάδας, προκαλώντας καταρρακτώδεις βροχοπτώσεις.



    A hurricane WARNING has been issued for portions of the Florida Gulf Coast. Everyone in these areas should prepare for life-threatening winds associated with the core of #Michael. Follow @NHC_Atlantic for the latest on #HurricaneMichael. pic.twitter.com/mhV77ESceV

    — NWS (@NWS) 8 Οκτωβρίου 2018


    παιδικη κουβερτα με το βελονακι

    μοτερ για ανεμογεννητριες

    Την Πέμπτη, ένα κοριτσάκι 12-13 ετών βρέθηκε σε παραλία, κοντά στο Μανταμάδο. Μια μέρα αργότερα, στην ίδια περίπου περιοχή βρέθηκε νεκρό ακόμα ένα αγοράκι της ίδιας περίπου ηλικίας. Το περίεργο είναι πως και σήμερα Σάββατο, πάλι στο ίδιο σημείο ξεβράστηκε ένα πτώμα.


    συναισθηματικη νοημοσυνη πολιτεια

    μερεμέτια on line

    Ο προβληματισμός των Αρχών ασφαλείας είναι έντονος, αφού μέχρι τώρα δεν έχει δηλωθεί επίσημα κάποια εξαφάνιση, ούτε από την Ύπατη Αρμοστεία ούτε από κάποιον άλλο αρμόδιο φορέα, μεταδίδει το lesvosnews.gr.


    Εικάζεται πάντως πως πρόκειται για προσφυγόπουλα.



    mms iphone 6 onecall
    απείθεια δημοσίου υπαλλήλου
    βακτηριακη κυτταρινη
    καρρας αγαπαμε λαθος ατομα
    ελευθερια του τυπου site

    περιοχη μακρυγιαννη πατρα

    το αλμπουμ αθηναικη κομπανια
    επαγωγικα τηγανια τιμες
    μπαγκλαντες νεα

    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η εποπτική Αρχή σημειώνει τα εξής: «Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς κατέθεσε σήμερα μηνυτήρια αναφορά κατά των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Οικονομικών Διευθυντών του Ομίλου και της Ασίας για την υπόθεση της εταιρείας Folli Follie.


    ημερησιο επιτοκιο

    ιβ κυριακη ματθαιου

    Με την ευκαιρία αυτή και λαμβάνοντας υπόψη δημοσιεύματα που αναφέρονται στην υπόθεση της εν λόγω εταιρείας, αλλά και στους χειρισμούς εκ μέρους της Εποπτικής Αρχής, επισημαίνουμε τα ακόλουθα:


    - Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ως Ανεξάρτητη Αρχή, σε ότι αφορά τις δικές της αρμοδιότητες, κινήθηκε έγκαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια της επίμαχης υπόθεσης με γνώμονα τα προβλεπόμενα στην ισχύουσα νομοθεσία (Ν. 3371/2005, αρ. 17), τη συσσωρευμένη εμπειρία των στελεχών της καθώς και τις διεθνείς πρακτικές.


    - Με απόλυτη αφοσίωση στην αποστολή της για την προστασία των επενδυτών και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς, προχώρησε στις προβλεπόμενες και αναγκαίες ενέργειες σε όλα τα στάδια εξέλιξης της υπόθεσης και προς όλες τις κατευθύνσεις.


    - Είναι προφανές ότι οι επιμέρους ενέργειες που σχετίζονται με τη διενέργεια ελέγχων, δεν επιτρέπεται να δημοσιοποιούνται, καθ΄ όσον υπόκεινται σε σχετικούς περιορισμούς που προβλέπονται για το απόρρητο.


    - Συνεπώς συνιστούμε στους επενδυτές να ενημερώνονται για την υπόθεση από τις επίσημες πηγές, αναμένοντας τα αποτελέσματα των ερευνών που διεξάγονται σε πολλά επίπεδα».



    ασυρματος αναμεταδοτης wifi
    ρσφπ τελχινίς

    ροοστατες φωτισμου τιμες

    υποκαταστηματα alpha bank πατρα
    εναερια πανια πειραιας
    σωτηριου βασιλειος ουρολογος

    Στη Νέα Υόρκη, πολλοί διαδηλωτές, στην πλειονότητά τους γυναίκες, φορούσαν τα ροζ σκουφάκια σήμα κατατεθέν της κινητοποίησης του 2017, και πλημμύρισαν το Σέντραλ Παρκ Ουέστ, τη λεωφόρο περιμετρικά του Σέντραλ Παρκ που καταλήγει έξω από το Διεθνές Ξενοδοχείο Τραμπ, ιδιοκτησίας του δισεκατομμυριούχου προέδρου.


    ryanair προσθήκη αποσκευής

    το τιποτα γινεται τα παντα σε μια στροφη

    αρθροσκόπηση ποδοκνημικής

    «Από πού να ξεκινήσουμε; Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα όπου δεν καταγράφεται πρόοδος, δεν μπορώ να επιλέξω» απάντησε η Λέιγκαν Φεράρα, μια γυναίκα ηλικίας 35 ετών, όταν ρωτήθηκε για τους λόγους που η ίδια πήγε να διαδηλώσει.


    ny1
    Πηγή: REUTERS/Eduardo Munoz


    «Ζούμε σε έναν εναλλακτικό κόσμο, αυτό δεν είναι καλό, συμπεραίνω μια αποσάθρωση της δημοκρατίας» υποστήριξε η γειτόνισσά της, η 67χρονη Αλθέα Φούσκο.


    Στα πανό που κρατούσαν χιλιάδες διαδηλωτές αποτυπώνονταν οι λόγοι της αγανάκτησής τους: από το θέμα της μετανάστευσης έως την παρενόχληση των γυναικών κι από το θέμα της υγείας έως εκείνο του περιβάλλοντος.


    Στο περιθώριο της κινητοποίησης δεκάδες ακτιβιστές προέτρεπαν τους διαδηλωτές να εγγραφθούν σε εκλογικούς καταλόγους, με το βλέμμα κυρίως στις εκλογικές αναμετρήσεις του επόμενου Νοεμβρίου, όπου οι Δημοκρατικοί ελπίζουν να αποσπάσουν την πλειοψηφία του Κογκρέσου από τους Ρεπουμπλικανούς και να εμποδίσουν την υλοποίηση των πολιτικών του προέδρου της χώρας.


    ny2
    Πηγή: REUTERS/Eduardo Munoz


    «Στόχος της ημέρας να εγγραφούν εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι κατά μήκος των ΗΠΑ» τόνισε η Μάριον Νόβακ, μια 71χρονη ακτιβίστρια.


    Μαζικές οι διαδηλώσεις με τη συμμετοχή δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων και στην Ουάσιγκτον ή το Σικάγο.


    Στην ομοσπονδιακή πρωτεύουσα των ΗΠΑ, μεταξύ των διαδηλωτών ήταν και η 14χρονη Τανάκιλ Έλτσον, η οποία βγήκε στους δρόμους μαζί με τη μητέρα της.


    «Συμμετείχαμε στην πρώτη πορεία (πριν από έναν χρόνο) όμως απέχουμε πολύ από το να εκπληρώσουμε το έργο μας, πρέπει να γίνουν τόσα πολλά» σημείωσε.


    Οι διοργανώτριες της «Πορείας των Γυναικών»- που έχουν προγραμματίσει αυτό το Σαββατοκύριακο διαδηλώσεις σε εκατοντάδες πόλεις των ΗΠΑ αλλά και της Ευρώπης, όρισαν ως σύνθημα των κινητοποιήσεων «η εξουσία βρίσκεται στις κάλπες».




    σιτα βενταλια

    ωχρα κηλιδα ξηρας μορφης

    περασε η ελλαδα στον τελικο της eurovision 2015
    σημειωσεις δεο33

    Η επιστολή, που πωλείται από την Moments in Time, έχει ημερομηνία 26 Σεπτεμβρίου 1966 και απευθύνεται στην κ. S. S. Blakney.


    προσωρινα αποτελεσματα ασεπ

    παραδειγματα δυναμικης ενεργειας

    ξενοδοχεια πυργος ηλεια

    τενέα ανασκαφή

    Ο υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έγραψε εκείνη την εποχή ότι «οι ανισότητες του σημερινού συστήματος στρατολόγησης επιβαρύνουν άνισα τους Μαύρους στη στρατιωτική θητεία στο Βιετνάμ. Πιστεύουμε ότι είναι υπερβολικά άδικο να ζητάς από έναν άνθρωπο να πολεμήσει σε έναν τέτοιο πόλεμο μόνο για να επιστρέψει σπίτι και να είναι αντιμέτωπος με προσβολές και de facto δουλεία στη δική του χώρα».


    Εκπρόσωπος της Moments in Time υποστηρίζει, σύμφωνα με το Page Six, ότι είναι η μοναδική επιστολή, στην οποία ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ αναφέρεται στον πόλεμο και διατίθεται προς πώληση.


    Πηγή: ΑΠΕ



    αποτοξινωση με βοτανα

    Κυριακή 28 Απριλίου 2019

    διδυμη κυηση 27η εβδομάδα

    ο πενηνταρης τραγουδι

    Η λίρα περιόρισε κάποιες από τις απώλειές της, με την ισοτιμία της να διαμορφώνεται στις 5,9646 λίρες ανά δολάριο στις 10:45 ώρα Ελλάδας, σημειώνοντας πτώση 5,5%. Νωρίτερα, υποχώρησε έως 14,6% στο ιστορικό χαμηλό των 6,4915 λιρών ανά δολάριο.


    ενεργοποιηση νεας γραμμης οτε

    κλωνοποιημενη ντολυ

    μελανωμα στο τριχωτο της κεφαλης

    Οι δύο κυβερνήσεις βρίσκονται σε διαμάχη αναφορικά με τον Αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον, τον οποίο η Άγκυρα έχει θέσει υπό κράτηση κατηγορώντας τον για τρομοκρατία.


    Οι επενδυτές επικαλούνται ως τον βασικό λόγο για τη συνεχή υποτίμησή του νομίσματος την απουσία, όπως τη χαρακτηρίζουν, παρέμβασης από τις αρχές για να αντιμετωπιστεί η βουτιά της λίρας. Το νόμισμα έχει υποχωρήσει πάνω από 35% από τις αρχές του έτους αφού έχασε σχεδόν το ένα τέταρτο της αξίας της το 2017.


    Η κεντρική τράπεζα αύξησε τα επιτόκια για να στηρίξει τη λίρα σε μία κίνηση έκτακτης ανάγκης τον Μάιο, πριν ο επανεκλεγείς Ερντογάν αναλάβει νέες διευρυμένες εκτελεστικές εξουσίες, γεγονός που οι επενδυτές φοβούνται ότι θα θέσει σε κίνδυνο την ανεξαρτησία της τράπεζας. Ο διορισμός του γαμπρού του Ερντογάν, του Μπεράτ Αλμπαϊράκ, τον περασμένο μήνα στη θέση του υπουργού Οικονομικών δημιούργησε μεγαλύτερες ανησυχίες στις αγορές.


    «Η κατάσταση της Τουρκίας δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ ακόμα – νομίζω ότι θα αναγκαστούν να παρέμβουν», δήλωσε ο Κριστιάν Μάτζιο, επικεφαλής στρατηγικής αναδυόμενων αγορών στην TD Securities, προσθέτοντας ότι η παρέμβαση χρειάζεται να είναι «δραστική».


    Αργότερα σήμερα, ο Αλμπαϊράκ αναμένει να ανακοινώσει το τελευταίο σχέδιο της κυβέρνησης για την οικονομία.



    υψος φιλε κορασιδων
    spam στο facebook
    βιογραφικο σαββας πουμπουρας

    jacuzzi onderhoudsmiddelen

    φιτνες μοντελ
    η συντεχνια του γελιου

    Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, που δημοσιεύει ο ΣΚΑΙ, φαίνεται η ταχύτητα με την οποία εξαπλώνονται οι φλόγες σε ένα σπίτι και οι οποίες κατακαίουν τα πάντα στο πέρασμα τους.


    μαυρο λιθαρι ακαταλληλη

    μονσερατ μακεδονια tv 1

    απαντήσεις στην έκθεση πανελλήνιες 2015

    Στις 18:07 το απόγευμα της Δευτέρας ο άνεμος γίνεται πιο δυνατός. Mέσα σε μόλις ένα λεπτό το τοπίο σκοτεινιάζει και εμφανίζεται καπνός με αποτέλεσμα το τοπίο να αλλάζει δραματικά.


    Λίγα δευτερόλεπτα μετά από την εμφάνιση της φωτιάς στα πλάνα, οι φλόγες τυλίγουν το σπίτι.


    Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο:





    στρουθοκαμηλος επιθεση
    πληθυσμοι ελλαδας

    ποιοι επιχειρηματιες συνεληφθησαν

    Θρίλερ στον Άγιο Παντελεήμονα: Πυροβόλησαν άνδρα στη μέση του δρόμου

    Αιματηρή επίθεση στον Άγιο Παντελεήμονα – Άγνωστος πυροβόλησε άνδρα στη μέση του δρόμου – Ο δράστης αναζητείται


    γενικη γραμματεια δημοσιονομικησ πολιτικησ γενικο λογιστηριο του κρατουσ γενικη διευθυνση συνταξεων

    μουσικη για dvd βαπτισης

    επτα πηγες εισοδος

    ανταλλακτικα μιτσουμπισι λανσερ

    Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα (09/04/2018) στην Ελληνική Αστυνομία μετά από περιστατικό με πυροβολισμό.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Ήταν λίγα λεπτά πριν από τη 01:00 όταν, σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστος πυροβόλησε έναν Αλβανό, ο οποίος τραυματίστηκε στο πόδι.

    Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται, ωστόσο, άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η κατάσταση της υγείας του.

    Άνδρες της Αστυνομίας πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

    Η αιματηρή επίθεση σημειώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στην οδό Σερίφου 27.

    Περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξουν τα στοιχεία της προανάκρισης.



    φεστιβαλ παραμυθιου 2015
    ντεμι γκλας σαλτσα
    λαικες αγορες σαββατο 2 ιανουαριου 2016

    σοκολατομηχανη παιχνιδι τιμες

    πλειοψηφια δημοτικου συμβουλιου
    σεμινάριο σκηνοθεσίας κινηματογράφου

    Χθες το βράδυ αεροσκάφος C-130 παρέλαβε ένα κοριτσάκι 3 μηνών σπό τη Ζάκυνθο και έναν άνδρα 24 ετών με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από την Κέρκυρα και τους μετέφερε στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας απ ' όπου παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.


    μαυρη φουστα ελαστικη

    αστερας πατρα

    Το μεσημέρι ελικόπτερο σούπερ πούμα παρέλαβε από την Κάλυμνο ένα αγοράκι ενός έτους με γενικευμένο αλλεργικό εξάνθημα και το μετέφερε στο Ηράκλειο απ' όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


    Οι αερομεταφορές των ασθενών έγιναν μετά από αίτημα του ΕΚΑΒ.



    μπορουν τα ονειρα να βγουν αληθινα
    χαμηλα τ λεμφοκυτταρα
    εργασία εξ αποστάσεως στο εξωτερικο

    ηλιας ο ανεργος

    life ok on tata sky
    γενικο λογιστηριο κρατους αγγλικα

    Ο υπουργός, ήταν πλαισιωμένος από την υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, την ελληνική αποστολή και εκπροσώπους των ελληνικών συμφερόντων εταιρειών που είναι εισηγμένες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.


    εξωτερικα στορια παραθυρων

    τμηματα οακα μπασκετ


    Ο δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 118,77 μονάδων (+0,49%) στις 24.504,8 μονάδες.


    Ο δείκτης Nasdaq των εταιρειών τεχνολογίας έκλεισε μειωμένος κατά 12,76 μονάδες (-0,19%) στις 6.862,32 μονάδες.


    Ο ευρύτερος δείκτης Standard and Poor's 500 έκλεισε με άνοδο 4,12 μονάδων (+0,15%) στις 2.664,11 μονάδες.



    καψιμο στο κεφαλι και ζαλαδα
    υγεια πρακτικη ασκηση
    αντιο θαλασσα γραφουλης

    1 δεκεμβριου 1965 ημερα

    υπηρεσιες τηλεπικοινωνιων
    Κλήρωση Τζόκερ: Αυτός είναι ο μεγάλος τυχερός - Με μόλις 3 ευρώ κέρδισε 4,7 εκατομμύρια!

    Κλήρωση Τζόκερ: Ένας παίκτης του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ ξύπνησε σήμερα Δευτέρα (04/06) κατά πολύ πλουσιότερος!


    πτηνο γερακι

    εκκολαπτικη μηχανη ορτυκια

    οργανωση για προσφυγες

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΔΕΛΤΙΟ


    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Μετά από οκτώ συνεχόμενα τζακ ποτ, το Τζόκερ υποσχόταν μεγάλα κέρδη στον τυχερό της κυριακάτικης κλήρωσης.

    Και... εκπλήρωσε την «υπόσχεσή» του, με τα 4.720.041,39 ευρώ που κέρδισε ένας παίκτης, ο οποίος μάλιστα είχε δώσει μόλις 3 ευρώ για να ρίξει το δελτίο του.

    Το τυχερό δελτίο παίχτηκε σε πρακτορείο της Ξάνθης και σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΠΑΠ ήταν απλής συμμετοχής.

    Υπενθυμίζεται πως οι τυχεροί αριθμοί της χθεσινής κλήρωσης ήταν οι: 11, 15, 23, 25, 31 και ΤΖΟΚΕΡ ο αριθμός: 14.

    tzokera1

    Παράλληλα, στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν τέσσερα τυχερά δελτία, εκ των οποίων το ένα φέρει δύο επιτυχίες όπου η κάθε επιτυχία κερδίζει το ποσό των 24.442,04 ευρώ.

    Δείτε πού παίχτηκαν τα τυχερά δελτία:

    tzokera

    Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

    Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

    Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 03/06/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.

    tzoker3tzoker3

    Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

    Διαβάστε επίσης:

    Αυτή είναι η 36χρονη που αποπλάνησε 13χρονο αγόρι στην Κέρκυρα - Δείτε φωτογραφίες

    Capital Controls - Αλλαγές από σήμερα (04/06) στο όριο αναλήψεων - Τι ισχύει



    νεαπολισ πολυχρονο
    κβαντικη φυσικη θεωρια
    ιδανικο υψος για τηλεοραση

    καρτα νεων τρενα

    αχ ψυχη μου φαντασμενη στιχοι
    βασικος μισθος λοχια
    μεταφραση και διερμηνεια ισπανικα
    χωνι μπομπολας
    ογκος στους λεμφαδενες συμπτωματα

    Τα 70 μικροσκοπικά αρχαία ίχνη φτερούγων, που βρέθηκαν μέσα σε πετρώματα στη βόρεια Γερμανία, είναι τα αρχαιότερα απολιθώματα λεπιδόπτερων που έχουν ποτέ βρεθεί. Έτσι, μεταθέτουν στο απώτερο παρελθόν την εμφάνιση των λεπιδόπτερων, μιας πολυπληθούς τάξης εντόμων στα οποία ανήκουν και οι πεταλούδες.


    λεβεντησ χαριλαοσ

    Οι επιστήμονες πίστευαν ότι τα εν λόγω έντομα, που διαθέτουν μικροσκοπική προβοσκίδα και μπορούν να πίνουν το νέκταρ των ανθοφόρων φυτών, τα οποία παράλληλα επικονιάζουν, είχαν συνεξελιχθεί με τα λουλούδια που εμφανίσθηκαν πριν από 130 έως 140 εκατ. χρόνια. Όμως φαίνεται πως τα έντομα αυτά είχαν αναδυθεί πολύ νωρίτερα, έως και 75 εκατ. χρόνια πριν τα πρώτα άνθη, περίπου όταν είχαν εμφανισθεί και οι πρώτοι δεινόσαυροι.


    Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον δρα Μπας βαν ντε Σουτμπρούγκε του ολλανδικού Πανεπιστημίου της Ουτρέχτης, έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Science Advances", σύμφωνα με το BBC και το "Nature".


    Τα λεπιδόπτερα σήμερα έχουν εξαπλωθεί πια σε όλες τις ηπείρους πλην της Ανταρκτικής. Καθώς είναι εύθραυστα πλάσματα, τα απολιθώματά τους είναι σπανιότατα.



    προβιας γεωργικα μηχανηματα

    ζαλη και αντιμετωπιση

    δεν υπαρχει αλλη λυση

    «Εάν ο Μπομπ Κόρκερ έχει ελάχιστη αξιοπρέπεια θα πρέπει να παραιτηθεί άμεσα,» δήλωσε ο Μπάνον στην διάρκεια συνέντευξης του με τον Σον Χάνιτι στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News, την Δευτέρα το βράδυ.


    20 φεβρουαριου 2015

    ελεονώρα ζουγανέλη κόψε και μοίρασε

    καραγκουνα παει να πλυνει

    Στο δημοσίευμα του CNNi, αναφέρεται το γεγονός πως ο Τραμπ και ο Κόρκερ αντάλλαξαν εμπρηστικά σχόλια στο Twitter κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ενώ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The New York Times – NYT» που δημοσιεύτηκε την Κυριακή, ο Κόρκερ υποστήριξε ότι ο Τραμπ δρα «σαν να βρίσκεται σε τηλεριάλιτι.»



    ..my endorsement). He also wanted to be Secretary of State, I said "NO THANKS." He is also largely responsible for the horrendous Iran Deal!

    — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 8, 2017


    ρωμαιος και ιουλιετα μποστ κειμενο
    αγια ευφημια γεροντας παισιος
    αγγελικη νικολουλη μπεν

    μπαρτσελονα ρεαλ μαδριτης

    εξεταση κοπρανων πυοσφαιρια
    απο ποια μερα ξεκινα η καθυστερηση
    γερμανος νεα ιωνια αττικης
    οασθ δρομολογια νυχτερινα

    Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 και στα πελάγη 8 και τοπικά στο Αιγαίο 9 μποφόρ.


    Επίσης, ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια.


    Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:


    Αττική


    Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα και κατά τη διάρκεια της νύχτας ξανά στα δυτικά και βόρεια, οπού πιθανόν να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες.
    Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


    Θεσσαλονίκη


    Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα που τη νύχτα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.
    Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.


    Μακεδονία, Θράκη


    Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά διαστήματα οπού θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές στη δυτική Μακεδονία και πιθανόν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην κεντρική Μακεδονία.
    Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στα ανατολικά 8 και πιθανόν βαθμιαία τοπικά 9 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


    Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.
    Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.
    Θερμοκρασία: από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.



    ακινητα πατημα χαλανδριου
    καλοκαιρινα γλυκα διαιτης
    πρασινη καρτα αυτοκινητου κοστος

    πριονιδι για χαμστερ

    απο συνημιτονο σε μοιρες
    coral opening times hull
    ο σαββας ξηρος στο εθνικο θεατρο

    Το Facebook υποβάλλεται σε λεπτομερή έλεγχο για το θέμα των εκλογών και μάλιστα η διεύθυνσή του δεσμεύθηκε να παραδώσει στο Κογκρέσο πληροφορίες για 3.000 διαφημίσεις που προβλήθηκαν στις ΗΠΑ και τις οποίες «πούλησε» σε λογαριασμούς που σχετίζονταν με τη Ρωσία.


    εμπορευματοποιηση συνωνυμα

    μαυρο δερματινο μπουφαν γυναικειο

    Σύμφωνα με το CNNi, οι διαφημίσεις αγοράστηκαν από Ρώσους, κατά τη διάρκεια της καμπάνιας Black Lives Matter και στόχευαν σε κοινό στο Φέργκιουσον, το Μιζούρι και τη Βαλτιμόρη, περιοχές στις οποίες εκείνη την περίοδο γίνοντας ογκώδεις διαδηλώσεις για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μαύρων, με αφορμή δολοφονίες αφροαμερικανών από αστυνομικούς.


    Την αρχή της αντιπαράθεσης έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ, καταγγέλλοντας με μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, ότι το Facebook είναι εναντίον του, με τον ιδρυτή του δημοφιλούς ιστοτόπου να απαντά στον αμερικανό πρόεδρο, απορρίπτοντας τις κατηγορίες.


    «Το Facebook ήταν πάντα ενάντια στον Τραμπ, τα δίκτυα ήταν πάντα ενάντια στον Τραμπ. Fake news. Οι New York Times (απολογήθηκαν για αυτό) και η Washington Post ήταν ενάντια στον Τραμπ», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος, αφήνοντας υπονοούμενα για συμπαιγνία όλων αυτών εναντίον του.



    Facebook was always anti-Trump. The Networks were always anti-Trump hence, Fake News, @nytimes(apologized) & @WaPo were anti-Trump. Collusion?

    — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 27 Σεπτεμβρίου 2017


    φορεματακι κοντο
    καφεμαντεια παραθυρο

    παπουτσια εργασιασ goodyear

    village cinema θεσσαλονικη
    σχεδια τατουαζ εικονες
    κατασκευη παιδικων δωματιων

    Στην ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ σημειώνει:: «Βάσει των δασμών και των εμπορικών φραγμών που έχουν επιβληθεί εδώ και καιρό από την ΕΕ στις ΗΠΑ και στις εξαιρετικές της εταιρείες και υπαλλήλους, εάν δεν αφαιρεθούν άμεσα οι δασμοί και οι φραγμοί αυτοί θα επιβάλουμε δασμούς 20% σε όλα τα αυτοκίνητα τους που εισάγονται στις ΗΠΑ. Φτιάξτε τα εδώ!»


    η ταν η επι τας ετυμολογια




    Based on the Tariffs and Trade Barriers long placed on the U. S. and it great companies and workers by the European Union, if these Tariffs and Barriers are not soon broken down and removed, we will be placing a 20% Tariff on all of their cars coming into the U. S. Build them here!

    — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) June 22, 2018


    επισκοπή ροδοστόλου
    αλκοολικοι βαθμοι μπυρας
    κυρτες τηλεορασεις κωτσοβολος

    ιντερσπορτ σακιδια

    επιτρεπομενα αλιευματα
    καραοκε ελληνικα τραγουδια
    φροντιστηριο αγγλικων μουτσου

    Παράλληλα στη συνεδρίαση, στην οποία δεν έδωσε το «παρών» ο Σπύρος Λυκούδης, αποφασίσθηκε ότι δεν θα αποχωρήσει κανένας από την κοινοβουλευτική ομάδα, ενώ καταγγέλθηκε ως πολιτικά ανήθικη η στάση του Σπύρου Δανέλλη.


    αι λιος

    φακοι επαφης μηνιαιοι aqualens

    Προς το «ναι» κλίνουν οι Στ. Θεοδωράκης και Γ. Μαυρωτάς ενώ οι κ. κ. Αμυράς και Ψαριανός ξεκαθάρισαν ότι θα ψηφίσουν «όχι», σύμφωνα με πηγές από το Ποτάμι. Πάντως διαβεβαίωσαν πως δεν θα αποχωρήσουν από την ΚΟ του Ποταμιού.


    Αναλυτικά η απόφαση του πολιτικού συμβουλίου:


    Το Ποτάμι θα αντιπολιτευθεί με κάθε τρόπο τη νέα κυβερνητική πλειοψηφία. Η υφαρπαγή της ψήφου εμπιστοσύνης έγινε με την χρήση όλων των παλαιοκομματικών μεθόδων και αυτό είναι ένα πλήγμα στη Δημοκρατία.


    Ταυτόχρονα το Κίνημα μας παραμένει σταθερό στην απόφαση του Συνεδρίου ότι το πρόβλημα με την πΓΔΜ πρέπει να λυθεί και η Ελλάδα πρέπει να πρωταγωνιστήσει στο άνοιγμα της ευρωπαϊκής οδού για τη γειτονική χώρα.


    Αυτά ήταν τα δύο κεντρικά συμπεράσματα της συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου το οποίο συνήλθε στα γραφεία του Κινήματος με τη συμμετοχή Βουλευτών και Ευρωβουλευτών.


    Τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου ομοφώνησαν επίσης στα εξής:


    Η ευρωπαϊκή ταυτότητα του Κινήματος μας είναι αδιαπραγμάτευτη, όπως και η σύγκρουση με τον εθνικό απομονωτισμό. Υποχρέωση μας είναι να εκφράσουμε όλους τους πολίτες που υπερασπίζονται χωρίς αστερίσκους την Ευρωπαϊκή ενοποίηση. Οι πρόσφατες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της Ευρώπης είναι ευκαιριακές και εξυπηρετούν μόνο τους μικροκομματικούς του σχεδιασμούς.


    Το Ποτάμι ιδίως στα πατριωτικά θέματα δεν τοποθετείται με τη σκέψη στο κομματικό συμφέρον, ούτε αλλάζει απόψεις ανάλογα με τα σκαμπανεβάσματα της συγκυρίας. Έχουμε στέρεες αρχές, δεν έχουμε ιδεοληψίες και δεν αντιδρούμε παρορμητικά. Δεν θα γίνουμε το τέρας της πολιτικής που πολεμάμε.


    Τα στελέχη επανέλαβαν την αρχή του Κινήματος ότι τα σύγχρονα κόμματα δεν είναι στρατόπεδα και οι βουλευτές πρέπει να μπορούν να ψηφίζουν κατά συνείδηση, πλην των ψηφοφοριών που σχετίζονται με την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης σε κυβερνήσεις. Η ξαφνική απόφαση του Βουλευτή Ηρακλείου Σπύρου Δανέλλη να δώσει λευκή επιταγή στην κυβέρνηση παρά τις αντίθετες ομόφωνες αποφάσεις του Κινήματος ήταν πράξη πολιτικά ανήθικη και η απομάκρυνση του από την ΚΟ του Ποταμιού, επιβεβλημένη.


    Στη διευρυμένη συνεδρίαση πήραν μέρος εκτός από τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, τους Βουλευτές και Ευρωβουλευτές και το προεδρείο της Επιτροπής Διαλόγου, το προεδρείο της ΜΕΣΥΑ, η Επιτροπή Δεοντολογίας και τα στελέχη του Τομέα Εξωτερικής πολιτικής και ευρωπαϊκών υποθέσεων του Κινήματος.


    Θεοδωράκης: Δεν θα γίνουμε στείρα αντιπολίτευση να λέμε σε όλα όχι


    Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα με μια αινιγματική δήλωση – «χρησμό» που θα μπορούσε να «ερμηνευτεί» και ως «ναι» στη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Σταύρος Θεοδωράκης άναψε «φωτιές», προσερχόμενος στην κρίσιμη συνεδρίαση του «Ποταμιού».


    «Πήγαμε πολύ καλά στη Βουλή, παρά το τραύμα που προσπάθησε να μας επιφέρει μια ξαφνική αλλαγή της τελευταίας στιγμής, της μιας ψήφου. Δεν είμαστε με αυτούς που κυβερνούν και κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο, όμως δεν θα γίνουμε στείρα αντιπολίτευση με κραυγές», ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και πρόσθεσε: «Δεν θα λέμε σε όλα όχι, θα σκεφτόμαστε το συμφέρον της χώρας».


    «Θα προσπαθήσουμε ακόμη και σ΄αυτήν την καταχνιά να βρίσκουμε κάτι που θα βοηθάει τη χώρα και την πατρίδα. Όχι κατ' ανάγκη το κόμμα κι εδώ υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα», κατέληξε.



    σχεδιασε την ντουλαπα σου
    αλμυρα κουλουρακια με μαυρο σουσαμι

    κατασταση μεταξυ ισραηλινων και παλαιστινιων

    ημερολογιο ιουλιου 2015 εκτυπωση
    logo κολλες

    Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα πέρυσι τον Σεπτέμβριο, όμως μόλις τώρα ήρθαν στο φως εικόνες του δράστη να περιφέρεται με ένα μαχαίρι στο χέρι στην οδό Μακεδονίας, στην Καλαμάτα, με τον κόσμο στα πεζοδρόμια να παρακολουθεί.


    προβλέψεις για τους αριθμούς του τζόκερ

    ντοσιε γραμματοσημων

    διδυμη μαγεια 2

    Ο δράστης κάθεται από τις 24 Απριλίου στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Κυπαρισσίας, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες μεταξύ άλλων για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, καθώς τραυμάτισε δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.


    Στο βίντεο ντοκουμέντο το οποίο προτίθεται να καταθέσει στη δίκη ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Γιώργος Ράλλης και από το οποίο προέρχονται και οι σχετικές φωτογραφίες, φαίνεται ο δράστης τη στιγμή που καταδιώκεται από τον αστυνομικό, τον οποίο νωρίτερα είχε χτυπήσει με το μαχαίρι στο κεφάλι και η πληγή πάνω από το δεξιό φρύδι του αιμορραγεί.


    Ο συνήγορος μιλώντας στο eleftheriaonline.gr επιβεβαίωσε την ύπαρξη του βίντεο και το χαρακτήρισε “σχεδόν σοκαριστικό”. Είπε ακόμη ότι θα ζητήσει την προβολή του μέσα στο δικαστήριο κατά το στάδιο της κατάθεσης των εγγράφων.


    Η δίκη στην Κυπαρισσία συνεχίζεται άλλωστε αύριο με την κατάθεση μαρτύρων, οπότε και αναμένεται να καταθέσουν δύο ακόμη αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι ήταν στο περιστατικό.


    Αυτό ωστόσο που προκαλεί έκπληξη στον θεατή του βίντεο είναι η ευκολία με την οποία ο κατηγορούμενος ανενόχλητος κραδαίνει ένα μαχαίρι εν ώρα αιχμής σε έναν πολυσύχναστο δρόμο στην Καλαμάτα, με τον τραυματία αρχιφύλακα Παναγιώτη Γιαννουλέα να είναι σχεδόν ο μόνος που τρέχει στο κατόπι του.




    καλινκα τραγουδι
    ποσο γρηγορα περνουν τα χρονια

    Σάββατο 27 Απριλίου 2019

    ροπαλο παοκ

    otto car parts galway
    πρόγραμμα ενίσχυσης ρευστότητας
    σινγκερ σμαρτ 2
    συνταγες για μπακαλιαρο κουρκουτι
    Φωτιά Μάτι: Δύο συντάξεις στους πυρόπληκτους

    «Είτε από άγνοια, είτε από παρανόηση, είτε από σκοπιμότητα, είναι ανακριβές το σημερινό σχόλιο της εφημερίδας "Η Βραδυνή" που ισχυρίζεται πως το εφάπαξ έκτακτο βοήθημα αφορά μόνο επικουρικές συντάξεις και όχι κύριες» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας.


    τροφες με λιποδιαλυτες

    Επισημαίνει πως έχει ανακοινώσει ότι επισπεύδονται, άνευ χρονολογικής σειράς, οι αιτήσεις για κύριες συντάξεις, επικουρικές συντάξεις και μερίσματα από τον ΕΦΚΑ, το ΕΤΕΑΕΠ και το ΜΤΠΥ αντίστοιχα, που έχουν υποβληθεί ή θα υποβληθούν από πυρόπληκτους έως 30/09/2018.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Επίσης, στην ανακοίνωσή σημειώνεται πως το το υπουργείο Εργασίας έχει ανακοινώσει συγκεκριμένα μέτρα στήριξης των πυρόπληκτωνσυμπολιτών από τις πυρκαγιές στην Αττική, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στην «καταβολή εφάπαξ έκτακτου βοηθήματος, ίσου με το μεικτό χρηματικό ποσό δύο μηνιαίων κύριων συντάξεων, στους πυρόπληκτους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ» και στην «καταβολή εφάπαξ έκτακτου βοηθήματος ίσου με το μεικτό χρηματικό ποσό δύο (2) μηνιαίων επικουρικών συντάξεων και δύο (2) μηνιαίων μερισμάτων στους πυρόπληκτους συνταξιούχους του ΕΤΕΑΕΠ και μερισματούχους του ΜΤΠΥ αντίστοιχα».

    Διαβάστε επίσης: Φωτιά Μάτι: 88 οι νεκροί από τη φονική πυρκαγιά - Λιγοστεύουν οι ελπίδες για επιζώντες


    Φωτιά Μάτι: Δύο συντάξεις στους πυρόπληκτους
    01
    Φωτιά Μάτι: Δύο συντάξεις στους πυρόπληκτους












    εκπαιδευτήρια καντά σχόλια
    ιδιωτικο διαγνωστικο εργαστηριο λιβαδειασ

    ζωοδοχοσ πηγη δροσια χαλκιδασ

    εναλλακτικες διακοπες με παιδια
    μακαρονια με τονο καπαρη και ελιες
    καλυτερα ψυχολογικα βιβλια
    rottweiler olx portugal
    ημερα πατερα 2015

    Τα ποσά των επιδομάτων θα καταβληθούν από τον Ιανουάριο ως τον Ιούνιο του 2019.


    game ακου τι ειπαν

    ελτα ηρακλειας σερρων

    Η υπουργική απόφαση για τους όρους, τις προϋποθέσεις, τα κριτήρια χορήγησης και το ύψος των επιδομάτων θέρμανσης αναμένεται να εκδοθεί στο τέλος του τρέχοντος έτους.


    Τα κριτήρια


    Μέχρι στιγμής τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια χορήγησης των επιδομάτων καθώς και τα ποσά που αναλογούν στους δικαιούχους εκτιμάται ότι θα είναι ίδια με πέρυσι.


    Συγκεκριμένα:


    Δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης για την περίοδο από 15/10/2018 έως 30/4/2019 θα είναι:


    α) Άγαμοι φορολογούμενοι οι οποίοι κατά το προηγούμενο έτος (2017) είχαν ετήσιο συνολικό εισόδημα μέχρι 12.000 ευρώ και την 1η Ιανουαρίου 2018 κατείχαν αστική ακίνητη περιουσία (κτίσματα και εντός σχεδίου πόλεως οικόπεδα) συνολικής αντικειμενικής αξίας μέχρι 100.000 ευρώ.


    β) Έγγαμοι φορολογούμενοι, καθώς και φορολογούμενοι που είναι μέρη συμφώνων συμβίωσης οι οποίοι το 2017 είχαν ετήσιο συνολικό οικογενειακό εισόδημα μέχρι 20.000 ευρώ και την 1η-1-2018 κατείχαν αστική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας μέχρι 200.000 ευρώ. Το εισοδηματικό όριο των 20.000 ευρώ θα προσαυξάνεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο.


    γ) Μονογονεϊκές οικογένειες που είχαν το 2017 ετήσιο συνολικό εισόδημα μέχρι 22.000 ευρώ και την 1η-1-2018 κατείχαν αστική ακίνητη περιουσία αντικειμενικής αξίας μέχρι 200.000 ευρώ. Το εισοδηματικό όριο των 22.000 ευρώ θα προσαυξάνεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο μετά το πρώτο.


    Το ποσό του επιδόματος θα ανέρχεται σε 0,125 ευρώ για κάθε λίτρο πετρελαίου θέρμανσης που αγοράζεται. Το ύψος του συνολικού ποσού του επιδόματος θα διαμορφώνεται για κάθε δικαιούχο ανάλογα με την Κλιματική Γεωγραφική Ζώνη στην οποία βρίσκεται η κύρια κατοικία του. Συγκεκριμένα, θα προβλέπεται και φέτος διαχωρισμός της επικράτειας της χώρας σε τέσσερις μεγάλες Κλιματικές Γεωγραφικές Ζώνες, σε κάθε μία από τις οποίες θα ισχύει διαφορετικό ανώτατο όριο επιδοτούμενων λίτρων ανά τετραγωνικό μέτρο κύριας κατοικίας.


    Ειδικότερα:


    Στην Α’ ζώνη, στην οποία περιλαμβάνονται οι νομοί Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευρυτανίας, Ιωαννίνων, Καστοριάς, Κοζάνης, Σερρών και Φλώρινας, το επίδομα θα χορηγείται για ποσότητα 25 λίτρων πετρελαίου θέρμανσης ανά τ. μ. κύριας κατοικίας. Συνεπώς, το επίδομα θέρμανσης στις περιοχές της ζώνης αυτής θα ανέρχεται σε 3,125 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (25 επιδοτούμενα λίτρα Χ επίδομα 0,125 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο).


    Στη Β’ ζώνη, η οποία περιλαμβάνει τους νομούς Αρκαδίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Καρδίτσας, Κιλκίς, Λάρισας, Μαγνησίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Ροδόπης, Τρικάλων και Χαλκιδικής, θα επιδοτούνται 15 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης ανά τ. μ. κύριας κατοικίας. Συνεπώς, το επίδομα θέρμανσης στις περιοχές της ζώνης αυτής θα ανέρχεται σε 1,875 ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (15 επιδοτούμενα λίτρα Χ επίδομα 0,125 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο).


    Στη Γ’ ζώνη, στην οποία εντάσσονται οι νομοί Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Αττικής (εκτός Κυθήρων και νησιών Σαρωνικού), Αχαΐας, Βοιωτίας, Ευβοίας, Ηλείας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Κορινθίας, Μυτιλήνης, Λευκάδας, Πρέβεζας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Χίου, επιδοτούνται μέχρι οκτώ λίτρα πετρελαίου θέρμανσης ανά τ. μ. κύριας κατοικίας. Ως εκ τούτου, το επίδομα θέρμανσης στις περιοχές της ζώνης αυτής θα ανέρχεται σε ένα ευρώ ανά τ. μ. κύριας κατοικίας (8 επιδοτούμενα λίτρα Χ επίδομα 0,125 ευρώ ανά επιδοτούμενο λίτρο).


    μάνος θανόπουλος

    ψυχολογια ασθενων με καρδιακη ανεπαρκεια
    βιβλιοπωλειο εκλογη κομοτηνη ωρες λειτουργιας

    "Εγώ ήμουν πραγματικά σκληρός - και το ίδιο και εκείνος. Και πηγαίναμε μπρος και πίσω", δήλωσε ο Τραμπ αναφερόμενος στον Κιμ σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στη Δυτική Βιρτζίνια.


    κυπριακα σεφταλια

    αποχαιρετισμός μεταφραση αγγλικα

    ζητειται καλλιτεχνης

    "Και μετά ερωτευτήκαμε, εντάξει; Όχι, πραγματικά - μου έγραψε όμορφες επιστολές και είναι πραγματικά σπουδαίες επιστολές", πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.


    Οι υποστηρικτές του στην συγκέντρωση γελούσαν και χειροκροτούσαν, ενώ ο Τραμπ σημείωσε παράλληλα ότι οι σχολιαστές του θα του προσάψουν μια "αντιδεοντολογική" περιγραφή του Κιμ.


    Την περασμένη Δευτέρα, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο Τραμπ είχε εκθειάσει και πάλι τις αρετές του Κιμ, τον οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος θέλει να πείσει να εγκαταλείψει τα πυρηνικά όπλα και ένα χρόνο νωρίτερα τον απειλούσε λέγοντάς του ότι "θα καταστρέψει τελείως τη χώρα" του.


    "Ο πρόεδρος Κιμ ήταν πραγματικά πολύ ανοιχτός και, ειλικρινά, ήταν υπέροχος", δήλωσε τη Δευτέρα ο πρόεδρος Τραμπ.




    πονοσ γυρω απο τον αφαλο
    ταλάντωση εκκρεμούς

    γιαννης φερτακης

    ελτα νεα ερυθραια ωραριο
    γεωργικα μηχανηματα συλλογης ελιας
    αναγνωριση ειδικοτητας εξωτερικο
    Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Αρτέμης Σώρρας - Αρνήθηκε τις κατηγορίες (pics)

    Εξηγήσεις στο ανακριτή κλήθηκε να δώσει την Πέμπτη (21/06), ο ιδρυτής της «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμης Σώρρας, την ώρα που έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρίσκονταν δεκάδες υποστηρικτές του, με ελληνικές σημαίες και πανό.


    τζινα σωτηροπουλου

    υοθ τεβε

    λαστιχενιες σφραγιδες

    summer camp εκπαιδευτηρια ζωη

    sorras4


    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε, ενώπιον του ανακριτή, τις κατηγορίες που του αποδίδονται, χαρακτήρισε έωλο το κατηγορητήριο σε βάρος του ενώ προανήγγειλε προσφυγή στο Συμβούλιο εντός 5 ημερών κατά της προσωρινής του κράτησης.

    Νωρίτερα, με πούλμαν από όλη την Ελλάδα είχαν φτάσει στην Ευελπίδων οι υποστηρικτές του Αρτέμη Σώρρα.

    Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

    Διαβάστε επίσης: Έτσι «ξετρύπωσε» η Αστυνομία τον Αρτέμη Σώρρα - Οι κώδικες που χρησιμοποιούσαν οι συνεργάτες του

    Ο Αρτέμης Σώρρας, που συνελήφθη στον Άλιμο το Σάββατο (16/06), καταζητούμενος επί 16 μήνες, κλήθηκε να λογοδοτήσει για βαριά αδικήματα μεταξύ των οποίων και απάτες που φέρεται να έχει διαπράξει σε βάρος του Δημοσίου και τραπεζών. Οι συγκεκριμένες πράξεις τού αποδίδονται σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, γεγονός που τον φέρνει αντιμέτωπο με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

    Διαβάστε επίσης: Ο Σώρρας μοιράζει... λεφτά και από το κρατητήριο – Δεν φαντάζεστε τι είπε στους αστυνομικούς

    Στο κατηγορητήριο σε βάρος του «προέδρου του έθνους των Ελλήνων», όπως αποκαλείται ο Αρτέμης Σώρρας σε δελτίο Τύπου της «Ελλήνων Συνέλευσις», περιλαμβάνονται σωρεία κακουργημάτων, όπως αυτά της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Η δίωξη περιλαμβάνει, επίσης, σειρά πλημμελημάτων όπως αυτά της διασποράς ψευδών ειδήσεων, της πρόκλησης ή διέγερσης σε διάπραξη κακουργημάτων ή πλημμελημάτων κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση. Συγκατηγορούμενοί του στην υπόθεση είναι επτά συνεργάτες του, οι οποίοι έχουν απολογηθεί ήδη και έχουν αφεθεί ελεύθεροι.

    Η δικογραφία σε βάρος του Αρ. Σώρρα και των συνεργατών του σχηματίστηκε τον Μάρτιο του 2017 ύστερα από έρευνα που διενήργησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευγενία Αυλίδου για το σύνολο σχεδόν της δράσης και των ενεργειών της «Ελλήνων Συνέλευσις». Η εισαγγελική λειτουργός διαπιστώνει ότι η ζημιά που προκλήθηκε στο Δημόσιο από την προτροπή της ΜΚΟ του Αρτέμη Σώρρα προς πολίτες να μην πληρώνουν χρέη τους στην εφορία και ασφαλιστικά ταμεία, επικαλούμενοι με εξώδικα συμψηφισμό των χρεών τους με τα περίφημα 600 δισ ευρώ που διαθέτει η «Ελλήνων Συνέλευσις», είναι δύσκολο να υπολογιστεί προς το παρόν, καθώς μόνο σε εφορίες φαίνεται να έχουν κατατεθεί τουλάχιστον 12.000 «εξώδικα Σώρρα». Στο εισαγγελικό πόρισμα καταγράφεται επίσης η περίπτωση ασφαλιστικού φορέα του οποίου η ζημιά φθάνει σχεδόν τα 5 εκατομμύρια ευρώ από ανείσπρακτες οφειλές για τις οποίες εστάλησαν περίπου 120 «εξώδικα Σώρρα».

    Η οργάνωση, πάντως, σε δελτίο Τύπου που έχει αναρτήσει στη σελίδα της, ισχυρίζεται πως ο «πρόεδρος του έθνους των Ελλήνων» δεν κρυβόταν από τον Μάρτιο του 2017 - που εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του με βάση την ποινική του δίωξη από την κ. Αυλίδου - αλλά «προστάτευε, ως όφειλε, τη ζωή του», καθώς η δίωξή του είναι πολιτική και έχει στόχο «τον αφανισμό του ίδιου και του έθνους των Ελλήνων». Η οργάνωση καλεί τα μέλη της να συμπαρασταθούν στον ιδρυτή της, την Πέμπτη στα δικαστήρια, ενώ θεωρεί πως η σύλληψη του δεν είναι άσχετη με το «ξεπούλημα της Μακεδονίας».

    Σημειώνεται ότι, παρά τις βαρύτατες κατηγορίες που αποδίδονται στους επικεφαλής της ΜΚΟ, η οργάνωση εξακολουθεί να διαφημίζει σε μέλη της, από τα οποία λαμβάνει συνδρομές από 5 έως και 50 ευρώ, το «εξώδικο Σώρρα».

    Σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση 3 ετών, εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ την ημέρα από το Πενταμελές Εφετείο Πατρών για υπόθεση υπεξαίρεσης. Σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί τον Μάρτιο του 2017 σε κάθειρξη 8 ετών χωρίς αναστολή. Η καταδίκη εκείνη είχε οδηγήσει «στην παρανομία» τον Αρτέμη Σώρρα.

    Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi

    Διαβάστε επίσης:

    Ειρήνη Λαγούδη: Αποκάλυψη - σοκ από το δικηγόρο της οικογένειας - Βρέθηκε το στίγμα του κινητού της

    Survivor - Spoiler: Μόλις έσκασε η επιβεβαιωμένη διαρροή. Αυτός αποχωρεί απόψε... (21/06)


    ΕΚΤΑΚΤΟ: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Αρτέμης Σώρρας - Αρνήθηκε τις κατηγορίες (pics)
    01
    ΕΚΤΑΚΤΟ: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Αρτέμης Σώρρας - Αρνήθηκε τις κατηγορίες (pics)


























    τι συμβαίνει τη στιγμή του θανάτου μας

    ποασυ εκλογικο επιδομα 2015
    ηλιος γηρανση
    τα μυστικα του βατικανου ταινια

    «Εδώ και καιρό», τονίζει ο υπουργός, «στελέχη της αντιπολίτευσης αναμασούν μια κινδυνολογία περί επικείμενων αυξήσεων στις τιμές του ρεύματος». «Πλην όμως», προσθέτει, «από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε πρόσφατα η Eurostat, σχετικά με το κόστος που είχε το β΄ εξάμηνο του 2017 η ηλεκτρική ενέργεια για τα νοικοκυριά, προκύπτει ότι:


    te amo oso

    καιρος κορινθος αθηνα


    • Σε 12μηνη βάση οι τιμές στην Ελλάδα υποχώρησαν κατά 6%, σημειώνοντας την τρίτη καλύτερη επίδοση μεταξύ των 19 κρατών της Ευρωζώνης. Σημειώνεται ότι σε 8 κράτη-μέλη οι τιμές αυξήθηκαν και ο μέσος όρος της Ευρωζώνης παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητος (-0,1%).

    • Η μέση τιμή των 100 kWh στην Ελλάδα διαμορφώθηκε στα 16,2 ευρώ, περίπου 35% χαμηλότερα από το μέσο όρο της Ευρωζώνης (21,8 ευρώ).

    • Στην Ελλάδα το 33% της τελικής τιμής αφορά φορολογικές επιβαρύνσεις, ποσοστό αισθητά χαμηλότερο του μέσου όρου της Ευρωζώνης (44%).

    • Οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση των συνθηκών ανταγωνισμού στην εγχώρια αγορά και την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας αποφέρουν ήδη καρπούς».



    αθηνων αναληψη ροδος
    μαυρο προβατο στο τεξας

    belvedere opera competition 2013

    χειρισμος πενας
    θητεία ναυτικό
    βουλευτης στρινγκ

    Η ρύθμιση αφορά σε οφειλές έναντι της ΑΑΔΕ, των ασφαλιστικών ταμείων (κυρίως ΟΓΑ), αλλά και χρέη προς τις τράπεζες που τελούν υπό εκκαθάριση (κυρίως πρώην Αγροτική Τράπεζα, Συνεταιριστικές, ΤΤ, FBB, Probank, Proton κλπ).


    βαλτον

    κυματικη διαδοση

    σημειο τομης συναρτησης

    Η ρύθμιση των αγροτικών χρεών μπορεί να περιλαμβάνει 100% διαγραφή τόκων υπερημερίας δανείων, διαγραφή τόκων και κεφαλαίου δανείων, βάσει των ήδη αποπληρωμένων ποσών, αφού ληφθεί υπόψη ο Νόμος για τα πανωτόκια και οι ισχύουσες υποθήκες (κατόπιν ελέγχου), διαγραφή προστίμων και προσαυξήσεων δημοσίου, βάσει της ακίνητης περιουσίας και την αποπληρωμή σε έως 120 δόσεις, βάσει του διαθέσιμου εισοδήματος, αφού ληφθούν υπόψη οι εύλογες δαπάνες διαβίωσης


    Ειδικά για τη ρύθμιση των αγροτικών δανείων προβλέπεται η διαγραφή κεφαλαίου μπορεί να φτάσει ακόμα και το 60%, σε περίπτωση ολικής εξόφλησης εντός τριμήνου της οφειλής που απομένει μετά τη διαγραφή τόκων και πανωτοκίων και η αποπληρωμή μπορεί να διαρκέσει έως και 10 έτη και η διαγραφή κεφαλαίου να φτάσει το 40%, σε περίπτωση ρύθμισης σε δόσεις της οφειλής που απομένει μετά τη διαγραφή τόκων και πανωτοκίων.


    Όσον αφορά στη ρύθμιση των οφειλών προς το δημόσιο προβλέπονται η αποπληρωμή σε έως 120 δόσεις και η διαγραφή προστίμων και προσαυξήσεων, ακόμη και βασικού φόρου ή εισφοράς (υπό προϋποθέσεις, δηλ. να μην υπάρχει περιουσία υψηλής αξίας).


    Επιπλέον στη νέα έκδοση της πλατφόρμας, τα κριτήρια υπαγωγής οφειλετών προσδιορίζονται με βάση τα στοιχεία της 31/12/2017, επιτρέποντας να ληφθεί υπόψη η νεότερη οικονομική θέση του οφειλέτη. Εφεξής θα είναι δυνατή, δε, η ρύθμιση οφειλών που γεννήθηκαν ή βεβαιώθηκαν μέχρι το τέλος του 2017, αυξάνοντας το σχετικό όριο κατά ένα έτος. Όσοι έχουν υποβάλλει οριστικά την αίτηση, χωρίς να περιλάβουν τις οφειλές του 2017, θα έχουν τη δυνατότητα να εντάξουν και τις οφειλές του 2017. Ακόμα και στην περίπτωση αιτήσεων που περατώθηκαν ως άκαρπες, για διαδικαστικούς λόγους, ο οφειλέτης θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει εκ νέου αίτηση, προσθέτοντας και τις οφειλές που γεννήθηκαν / βεβαιώθηκαν μέχρι 31/12/2017.



    σατανικών στίχων

    θα κάνω πέτρα την καρδιά μου (1968)

    χριστιανα δαρρα ηθοποιος
    γουρούνι ελευθέρας βοσκής
    Ιράν: Από θαύμα σώθηκε ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης - Έχασε τη μοιραία πτήση που συνετρίβη

    Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν δύο ιστοσελίδες της Πάτρας, το tempo24.gr και το patrastimes.gr, ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης σώθηκε από θαύμα καθώς καθυστέρησε να φτάσει στο αεροδρόμιο και έχασε την μοιραία πτήση της Aseman Airlines που συνετρίβη.


    αυτα που μας κρυβουν επιμελως

    νεο μισθολογιο δημοσιων υπαλληλων εθνος

    πανελληνιο πρωταθλημα ανοιχτης θαλασσας 2015

    γραμμη αργοσαρωνικου

    Ο ίδιος, προ δύο ημερών είχε ανακοινώσει στην ιστοσελίδα του στο Facebook ότι θα ταξίδευε για το Ιράν.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    tselentis iran

    Κάποιοι του εύχονταν καλό ταξίδι ενώ σήμερα κάποιοι άλλοι διαβάζοντας τις πληροφορίες έγραψαν κάτω από το ποστ, αν όντως ισχύουν όσα γράφονται στο ίντερνετ, ότι καθυστέρησε και έχασε την πτήση.

    Διαβάστε επίσης: Τουρκικοί «τσαμπουκάδες» στην κυπριακή ΑΟΖ: Εκτός ελέγχου ο Ερντογάν, απειλεί θεούς και δαίμονες



    φως στο τουνελ στον alpha

    χιος αξιζει

    δαης τεχνικη εταιρεια
    ορκωμοσία κωνσταντοπούλου
    χρηστος ψητοπωλειο βεροια

    Οι έμποροι προσβλέπουν πλέον για την αναστροφή του αρνητικού κλίματος, στην επικείμενη έναρξη της περιόδου των χειμερινών εκπτώσεων στις 8 Ιανουαρίου, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΕΣΘ, από την οποία προκύπτει ακόμη ότι συνολικά το 2017 ήταν ένα έτος πτωτικής πορείας για τον τζίρο των εμπορικών καταστημάτων στη Θεσσαλονίκη.


    λύσεις ασκήσεων άλγεβρα β λυκείου

    vintage νυφικες ανθοδεσμες

    κλαδος ξενοδοχειων

    Αναλυτικότερα, σύμφωνα με έρευνα του ΕΣΘ σε καταστήματα του κέντρου, της ανατολικής και της δυτικής Θεσσαλονίκης, κατά την περίοδο την εορτών η πλειονότητα των εμπορικών επιχειρήσεων είδαν τον τζίρο τους να μειώνεται σε ποσοστό 5%-40% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2016-2017. Ικανοποιημένο από την κίνηση στα καταστήματα τη γιορτινή περίοδο δηλώνει το 35% των ερωτηθέντων, ενώ πάνω από έξι στους δέκα (ποσοστό 65%) εξέφρασαν δυσαρέσκεια.


    Κατά το 57% των ερωτηθέντων, η καλύτερη καταναλωτική κίνηση κατεγράφη κατά την περίοδο μέχρι τα Χριστούγεννα. Το 15% δηλώνει ότι ο τζίρος του κινήθηκε καλύτερα την περίοδο μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, το 12% είχε ικανοποιητική κίνηση και στα δύο χρονικά διαστήματα, ενώ για το 16%, κανένα χρονικό διάστημα δεν ήταν καλό από άποψη αγορών.


    Αναφορικά με τις Κυριακές που ήταν ανοιχτή η αγορά, μόνο το 18% δηλώνει ικανοποιημένο από την κίνηση την πρώτη Κυριακή της γιορτινής περιόδου (17 Δεκεμβρίου), ενώ πάνω από οκτώ στους δέκα (82%) δεν έμειναν ικανοποιημένοι. Για την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, οι μισοί ερωτηθέντες δηλώνουν ικανοποιημένοι από την αγοραστική κίνηση και οι υπόλοιποι μισοί όχι. Την τελευταία Κυριακή του έτους, ποσοστό 24% των εμπόρων που συμμετείχαν στην έρευνα επισημαίνουν ότι έμειναν ικανοποιημένοι από την αγοραστική κίνηση, ενώ το 76% όχι.


    Σε ερώτηση αναφορικά με το πώς έκλεισε η χρονιά του 2017 σε σχέση με το 2016, το 60% των εμπορικών επιχειρήσεων απαντά ότι είχε μείωση τζίρου σε ποσοστό 10% - 40%, το 20% των ερωτηθέντων ότι κινήθηκε στα ίδια επίπεδα, ενώ μόνο το 12% είχε αύξηση του ετήσιου τζίρου σε ποσοστό 2%-6%. Ποσοστό 8% δεν απάντησε.


    «Η αγορά, για μια ακόμη χρονιά, κινήθηκε με αρνητική πορεία και η κάμψη των λιανικών πωλήσεων θα πρέπει να προβληματίσει την Πολιτεία η οποία οφείλει να αφουγκραστεί την κατάσταση που βιώνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ελπίδα όλων είναι η εκπτωτική περίοδος που αρχίζει στις 8 Ιανουαρίου 2018 να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα και φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στις εμπορικές», καταλήγει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην ανακοίνωσή του.




    ρουμελιωτης πατρα ειδη κυνηγιου

    remax plus inc st-basile-le-grand

    τι ειναι το πυροβολικο
    Σάλος με τη φωτογραφία του Τσίπρα στο νέο βιβλίο του Αμβρόσιου

    Κάθε όριο προκλητικότητας ξεπέρασε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος που έβαλε για εξώφυλλο στο νέο του βιβλίο μία φωτογραφία – κολλάζ του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα!


    αιτηση συνδιαλλαγησ αρθρο 99

    ισολογισμοσ με ελπ

    ρουμπίνη σταγκουράκη

    ντοματα ρομα

    Στο νέο του βιβλίο που ο ίδιος το χαρακτηρίζει ως «κύκνειο άσμα», επέλεξε να βάλει στο εξώφυλλο μια φωτογραφία - κολλάζ του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να κάθεται σε μια πολυθρόνα την οποία την κουβαλούν τέσσερις ιερείς, τα πρόσωπα των οποίων είναι θολωμένα.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Η φωτογραφία αυτή, παραπέμπει στην εξόδιο ακολουθία του Επισκόπου Φθιώτιδας και Θαυμακού Καλλίνικου, η σορός του οποίου είχε μεταφερθεί από τους ιερείς του Παλαιού Ημερολογίου, πάνω στον αρχιεπισκοπικό θρόνο και όχι σε φέρετρο. Η φωτογραφία αυτή, είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου και είχε προκαλέσει σωρεία σχολίων για το τυπικό που ακολουθούν οι του Παλαιού Ημερολογίου κατά την ταφή των Επισκόπων του.

    100

    Η επιλογή αυτής της φωτογραφίας και του συγκεκριμένου κολλάζ εκ μέρους του Μητροπολίτη Αμβροσίου, προφανώς και δεν ήταν τυχαία, αφού στο βιβλίο του, όπως μας πληροφορεί η σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, στο βιβλίο που τιτλοφορείται «Αγία μου Ορθοδοξία,"ημάρτομεν"! Αμαρτήσαμε διότι Σε προδώσαμε!», ο ποιμενάρχης εξαπολύει οξύτατη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης.

    Πρόκειται για την ίδια φωτογραφία, η οποία έχει υποστεί επεξεργασία στο εξώφυλλο του Δεσπότη.

    Ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων θέλοντας να δώσει το στίγμα του βιβλίου του, αναφέρει τα εξής:

    «Οι παράγοντες του πολιτικού σχήματος «Πρώτη φορά Αριστερά» είναι οι υπεύθυνοι και πρωτεργάτες αυτού του συντελεσθέντος εγκλήματος! Καταστρέφουν την Ελλάδα μας, πολεμούν την Ορθοδοξία μας! Και όλα αυτά απολαμβάνοντας τιμές και διακρίσεις από τους εκκλησιαστικούς ηγήτορες... Έτσι φθάσαμε στην προδοσία της Ορθοδοξίας χωρίς κάποια δυναμική αντίδραση εκ μέρους τής Ιεραρχίας τής Εκκλησίας τής Ελλάδος... Δυστυχώς, ταυτισθήκαμε με τους προδότες τής Ορθοδοξίας μας, συγχρόνως δε και με τους καταστροφείς τής Ελλάδος!».

    Και ολοκληρώνοντας προβαίνει στην εξής διαπίστωση:

    «Οι άθεοι απλώς κάνουν το καθήκον τους. Πολέμιοι του Θεού ήταν, είναι και θα είναι. Εχθροί τής Πίστεως και της Εκκλησίας μας ήταν, είναι και θα παραμείνουν! Επιστεγάζοντας τα θλιβερά αυτά λόγια δεν προτίθεμαι να προφητεύσω. Απλώς, θέλω να τονίσω ότι, εάν εμείς οι Αρχιερείς δεν αλλάξουμε νοοτροπία και στάση ζωής, τότε η Ορθοδοξία μας θα εξαφανισθεί...

    Γι’ αυτό ακριβώς και η Ελλάδα μας πολύ σύντομα θα παύσει να είναι η κοιτίδα τόσο του Χριστιανισμού όσο και του Ελληνισμού...

    Προσεύχομαι ικετευτικά και ελπίζω πως δεν θα επαναληφθεί και σήμερα ό, τι συνέβη με τις επτά Εκκλησίες της Μικράς Ασίας, προς τις οποίες απευθύνεται μεν ο Ευαγγελιστής Ιωάννης, αλλά οι οποίες τελικά εξαφανίσθηκαν από προσώπου γης...».

    Δείτε το εξώφυλλο του βιβλίου στην gallery του άρθρου

    Πηγή: thebest.gr


    Σάλος με τη φωτογραφία - κολλάζ του Τσίπρα στο νέο βιβλίο του Μητροπολίτη Αμβρόσιου
    01
    Σάλος με τη φωτογραφία - κολλάζ του Τσίπρα στο νέο βιβλίο του Μητροπολίτη Αμβρόσιου

    πως ανοιγουμε ρολοι χειρος
    ταβερνα σαπφω λευκαδα