Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

κιζι παιχνιδια σπαιντερμαν

Πρόκειται για ένα αγαλματίδιο που χρονολογείται από τον όγδοο αιώνα π. Χ., το οποίο επρόκειτο να δημοπρατηθεί στη Νέα Υόρκη στις 14 Μαΐου και η αξία του εκτιμάται από 150.000 έως 250.000 δολάρια.


art shoes θεσσαλονικη

αιμορροιδες τοκετος

επιτηρητής φάσης

Σύμφωνα με τους Financial Times, το ειδώλιο ανήκε στην οικογένεια των εκλιπόντων συλλεκτών Χάουαρντ και Σαρέττα Μπάρνετ, οι οποίοι το αγόρασαν το 1974.


Οι ιδιοκτήτες και ο οίκος δημοπρασιών κατέθεσαν αγωγή σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης την Τρίτη, ενώ είναι η πρώτη φορά που ο Sotheby’s ασκεί αγωγή εναντίον μιας κυβέρνησης.


Σύμφωνα με τους Financial Times, μια ημέρα πριν από τη δημοπρασία, το υπουργείο Πολιτισμού της Ελλάδος απέστειλε στον δημοπράτη επιστολή ζητώντας να αποσύρει το χάλκινο αγαλματίδιο από τον κατάλογο και να βοηθήσει με την επιστροφή του στην Ελλάδα.


Στην επιστολή, που είδαν οι Financial Times, το υπουργείο δήλωσε πως δεν υπάρχει τίποτα στα αρχεία του που να αναφέρει ότι το αντικείμενο «έχει φύγει από την χώρα με νόμιμο τρόπο» και επιφυλάσσεται του «δικαιώματος να λάβει τα απαραίτητα νομικά μέτρα» για τον επαναπατρισμό του. Το άλογο είχε εμφανιστεί στα αρχεία του Ρόμπιν Σάιμς, ενός Βρετανού εμπόρου τέχνης, ο οποίος αργότερα κατηγορήθηκε ως οργανωτής μεγάλου κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας, αναφέρει η αγωγή του οίκου Sotheby’s.



Sotheby’s takes Greece to court in antiquities test case https://t.co/6C9NJk86Mc

— Financial Times (@FT) June 5, 2018


αμοιβη θεοφανειων
κέικ ελαιόλαδο
θεατρικο εργαστηρι σαντορινης
μουσείο λαϊκής τέχνης πάτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου