Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

θεϊκό γαλακτομπούρεκο

με εκτίμηση μετάφραση αγγλικά
απορω παρτιτουρα
σιδηροκατασκευες μαγαζιων

«Εκφράζω την πιο σθεναρή καταδίκη μου για αυτές τις ύποπτες ενέργειες και αυτή τη βία», δήλωσε ο πρωθυπουργός από το δημαρχείο της Νάντης, διευκρινίζοντας πως 19 πρόσωπα προσήχθησαν «την περασμένη νύχτα» και 11 πρόσωπα έχουν τεθεί υπό κράτηση. «Η καταστροφή δημόσιου εξοπλισμού, η επίθεση στις δυνάμεις της τάξης, η καταστροφή ιδιωτικού εξοπλισμού σημαίνει πρώτα απ΄όλα ότι παρεμποδίζονται οι προοπτικές των κατοίκων αυτών των συνοικιών και πλήττεται η ανάπτυξη των συνοικιών αυτών», επέμεινε.


μαριο αντρετι

σπιτια θεσσαλονικη νεα παραλια

καγκελα ινοχ αλουμινιου τιμες

«Θα είμαστε προφανώς απαιτητικοί (...) προκειμένου να υπάρξει άπλετο φως με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια στις περιστάσεις υπό τις οποίες πέθανε ο νεαρός άνδρας», πρόσθεσε.


Καθώς αυτοκίνητα πυρπολήθηκαν και πάλι στις λεγόμενες «ευαίσθητες» συνοικίες Μπρέιγ, Μπελβού, Ντερβαλιέρ και Μαλακόφ, ο πρωθυπουργός εξέφρασε την «πιο σθεναρή υποστήριξή του στο σύνολο των δυνάμεων ασφαλείας, των πυροσβεστών και των γιατρών οι οποίοι επενέβησαν μερικές φορές σε πολύ δύσκολες συνθήκες».



«Θα συνεχίσουμε να προσαρμόζουμε το επίπεδο των δυνάμεων που βρίσκονται επιτόπου προκειμένου να διασφαλίσουμε την τήρηση της τάξης. Το επίπεδο της δύναμης θα βαίνει αυξανόμενο αν οι περιστάσεις το απαιτήσουν», διευκρίνισε.






ανεπαρκεια τριγλωχινας βαλβιδας σε παιδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου