Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

ο αειμνηστος κλιση

παπει τμημα ψηφιακων συστηματων
καθαρισμος σαλονιου κορωπι
εικονες με ποτηρι κρασι
φυσικοθεραπεια για ψυξη

Πρώην υπουργοί και βουλευτές, άνθρωποι που έζησαν από κοντά τον Ανδρέα Παπανδρέου και φυσικά τα παιδιά του Γιώργος, Σοφία, Νίκος και Ανδρίκος αλλά και η τελευταία του σύζυγος Δήμητρα ήταν παρόντες στην έκθεση «Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, 1919-1996: προσωπική και πολιτική διαδρομή», που διοργάνωσε το Ίδρυμα της Βουλής και εγκαινίασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.


ιχθεις τυχεροι αριθμοι

κανέλα παππά

Η Δήμητρα Παπανδρέου που πληροφορίες αναφέρουν ότι ήρθε στην έκθεση με δικό της φωτογράφο και περιφερόταν στην έκθεση υπό το άγρυπνο βλέμμα ειδικού στις δημόσιες σχέσεις, έφθασε στη Βουλή αρκετή ώρα νωρίτερα της προγραμματισμένης.


Κάθισε στο καφενείο, αποκομμένη, όπως σχολίασαν ορισμένοι, από άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που είχαν στήσει το δικό τους πηγαδάκι στο εντευκτήριο και σχολίαζαν τις πολιτικές εξελίξεις και το κρίσιμο δημοψήφισμα στη Μεγάλη Βρετανία. Απούσα ήταν η Μαργαρίτα Παπανδρέου.


2549465


Πηγή:EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ


Γιώργος Παπανδρέου, Φώφη Γεννηματά, Ευάγγελος Βενιζέλος και Κώστας Σημίτης είχαν διασκορπιστεί στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, επιβεβαιώνοντας το κακό κλίμα στις σχέσεις τους. Στο κέντρο ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχοντας εκ δεξιών και εξ ευωνύμων τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση. Πίσω τους ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης και δίπλα του ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.




το διχτυ αλεξιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου