Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

μαμα πειναω μενου

χαρακτηριστικα ιταλικα κρασια

Συγκεκριμένα, ο πλανητάρχης τόνισε πως ο Ντέρμπιν διαστρέβλωσε όσα ειπώθηκαν σε μια συνάντηση στον Λευκό Οίκο για ένα νέο νομοσχέδιο για τη μετανάστευση, τονίζοντας ότι ο γερουσιαστής πλήττει τις προσπάθειες για την επίτευξη μιας δικομματικής συμφωνίας για το πρόγραμμα DACA.


ψχ και θα με τρωω ζωντανο

συναυλια αλεξιου τσανακλιδου εισιτηρια

ειμαστε στον αερα ολα τα επεισοδια

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσής του την περασμένη Πέμπτη στον Λευκό Οίκο από τους γερουσιαστές Ντικ Ντέρμπιν και των Λίντσεϊ Γκρέιαμ από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα για το νέο νομοσχέδιο για τη μετανάστευση, ο Τραμπ διερωτήθηκε γιατί οι ΗΠΑ θα έπρεπε να θέλουν να υποδέχονται μετανάστες από την Αϊτή, το Ελ Σαλβαδόρ ή κράτη της Αφρικής, που χαρακτήρισε «χώρες απόπατους».


Την επόμενη ημέρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ διέψευσε ότι χρησιμοποίησε αυτήν την έκφραση, αλλά πολλοί Ρεπουμπλικανοί και Δημοκρατικοί βουλευτές επιμένουν ότι πράγματι το είπε.



Never said anything derogatory about Haitians other than Haiti is, obviously, a very poor and troubled country. Never said “take them out.” Made up by Dems. I have a wonderful relationship with Haitians. Probably should record future meetings - unfortunately, no trust!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 12 Ιανουαρίου 2018


τρανσπορτερ μεταχειρισμενα
ντόντι φαγέντ
γυναικα οδηγος φωτο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου