Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

captain hook κρητη

κατω χωριο πλωμαρι
κρεμα προσωπου με ελαιολαδο και κερι μελισσας

Σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ τονίζει ότι η κυβέρνηση πασχίζει να στήσει το δικό της καθεστώς. «Δεν κυβερνάει στο όνομα "όλων των Ελλήνων" υπηρετώντας το συμφέρον της χώρας. Κυβερνάει μόνο για να "τακτοποιεί τους δικούς" της και να επιβάλλει τις μειοψηφικές ιδεοληψίες της» δηλώνει χαρακτηριστικά.


υπαρχον ετυμολογια

συνταγη γλυκο φυστικι

Επισημαίνει πως η ΝΔ ανησυχεί για την πορεία της χώρας. Όπως λέει, η μέση ελληνική οικογένεια έχει υπερφορολογηθεί αγρίως και έχει εξαπατηθεί επανειλημμένως από τις ψεύτικες υποσχέσεις του κ. Τσίπρα και πως είναι τόσο μεγάλη η ζημιά στην οικονομία που η λογική «Τσοβόλα δώστα όλα» εν έτει 2018, δεν πείθει κανέναν.


Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει δεσμεύσει τη χώρα σε υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022 και 2,2% μέχρι το 2060. «Οι αγορές δε βλέπουν "επιστροφή στην κανονικότητα". Αντιθέτως, βλέπουν αναταράξεις. Τα επιτόκια δανεισμού του δεκαετούς ομολόγου έχουν φτάσει στο 4.6%, νούμερο απαγορευτικό για οποιαδήποτε προσπάθεια εξόδου στις αγορές. Το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μπενουά Κερέ, προειδοποίησε, ότι εάν δε γίνουν οι μεταρρυθμίσεις, οι αγορές θα αντιδράσουν επιθετικά, εξανεμίζοντας τα όποια σχέδια Τσίπρα για ακατάσχετη παροχολογία» τονίζει καλώντας τον κ. Τσίπρα να μην πανηγυρίζει.


Αναφερόμενος στο Σκοπιανό ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ χαρακτηρίζει «τη Συμφωνία των Πρεσπών που υπέγραψαν οι Τσίπρας-Καμμένος-Κοτζιάς», «επιβλαβή για τα εθνικά μας συμφέροντα, καθώς εκχωρεί» όπως λέει, «τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα στο γειτονικό κράτος».



ελβετία πόλεις
καθημερινη νοτησ παπαδοπουλοσ
μπραβος στην μυκονο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου