Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

ξενοδοχεια βελο κορινθιας

χαρτης με τα αξιοθεατα της βιεννης

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ζήτησε το λόγο, δεν του επετράπη να μιλήσει και έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει στο διάλειμμα της συνεδρίασης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος έχει εκφράσει ανοιχτά την αντίθεσή του στη συμφωνία Εκκλησίας-Πολιτείας.


πινακες αναπληρωτων μηδενικης προυπηρεσιας 2015

Οι τρεις προτάσεις του αρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου


Κατά την έκτακτη συνεδρίαση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στην ομιλία του, η οποία διήρκησε μιάμιση ώρα, έθεσε τρεις προτάσεις, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων.


Ειδικότερα, ο κ. Ιερώνυμος πρότεινε να εγκριθούν τα 15 σημεία του σχεδίου συμφωνίας με τον πρωθυπουργό, κάνοντας έκκληση να μην απαξιωθεί η προσπάθεια. Επίσης, πρότεινε τη δημιουργία νομοπαρασκευαστικής ομάδας εργασίας που θα αποτελείται από αρχιερείς, που θα γνωρίζουν από νομικά, την νομική υπηρεσία της Ιεράς Συνόδου και κληρικούς, οι οποίοι θα δουλέψουν από κοινού με την Πολιτεία για τη διαμόρφωση του νομοσχεδίου. Σχέδιο νόμου το οποίο και θα τεθεί στη συνέχεια προς έγκριση στην Ιερά Σύνοδο. Επιπλέον, ο κ. Ιερώνυμος είπε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια, ώστε να διασφαλιστεί με κάθε τρόπο το ποσό που θα δίνει η Πολιτεία για την μισθοδοσία των κληρικών και τούτο να συμπεριληφθεί στη συνταγματική αναθεώρηση.




σεξουαλικη ταυτοτητα στα παιδια
δεη θεσεις εργασιας κομοτηνη
ο γιος του σαουλ αναλυση
espresso μηχανη lidl
πετρου φουμη ηρακλειο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου