Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

παγωτο oreo τιμη

τα καλυτερα κομοδινα
χριστινα αναγνωστοπουλου νικος καρβελας
ζιακοπουλος μπλογκ
τροπος ενεσης

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τον νικητή του αγώνα Μπάγερν-Ολυμπιακός και το ειδικό στοίχημα για τους Under/Over 12,5 πόντους του Γιώργου Πρίντεζη.


τεφαα τρικαλα καθηγητες

Η «απόδοση της ημέρας» για το πρώτο γκολ από τον Αντρέ Σίλβα


Το σημερινό πρόγραμμα έχει και ποδοσφαιρική δράση. Πέφτει η αυλαία στους ομίλους του Nations League. Στη League 1 είναι ήδη γνωστές οι ομάδες, που έχουν καταλάβει την πρώτη θέση στους τέσσερις ομίλους και θα πάρουν μέρος στο Final Four, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 5 έως τις 9 Ιουνίου 2019, στην Πορτογαλία. Η Αγγλία, η Ελβετία, η Ολλανδία και η Πορτογαλία είναι οι 4 ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο.


Η Πορτογαλία εξασφάλισε την πρώτη θέση στον τρίτο όμιλο, με την ισοπαλία 0-0, που πήρε το Σάββατο, από την Ιταλία, στο Μιλάνο. Σήμερα στις 21:45, στο Γκιμαράες, υποδέχεται την ουραγό του ομίλου Πολωνία, την οποία κέρδισε εκτός έδρας με 3-2.


Ο Αντρέ Σίλβα πέτυχε το πρώτο γκολ της Πορτογαλίας σε αυτό το παιχνίδι, ισοφαρίζοντας 1-1 το σκορ. Ήταν ο σκόρερ της Πορτογαλίας και στην εντός έδρας νίκη της με 1-0 κατά της Ιταλίας. Θα καταφέρει να πετύχει και σήμερα το πρώτο γκολ κόντρα στην Πολωνία;


Η «απόδοση της ημέρας» από το Pamestoixima.gr είναι για το πρώτο γκολ στον αγώνα Πορτογαλία-Πολωνία από τον Αντρέ Σίλβα.



πακμαν παιχνίδια
πικλα αγγουρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου