Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

πίνακας ελάχιστων αμοιβών δικηγόρων 2017

mala vida ελληνικα
fiat fiorino μεταχειρισμενα πετρελαιο
μικρα γραφεια για σαλονι
ο χειροτερος τερματοφυλακας του ολυμπιακου

Το Boeing 737-200 συνετρίβη σε ακατοίκητη περιοχή χθες το μεσημέρι, ενώ μόλις είχε απογειωθεί από την Αβάνα για το Xoλγκουίν της ανατολικής Κούβας, με 110 επιβαίνοντες: 104 επιβάτες, κυρίως Κουβανούς σύμφωνα με τα κρατικά μέσα ενημέρωσης, και έξι Μεξικανούς μέλη του πληρώματος.


μαξ επεισοδια ελληνικα

έγγραφα υπουργείου παιδείας

οικονομικη θεωρια γ λυκειου

Ακόμη δεν είναι σαφές τι προκάλεσε την πτώση του αεροπλάνου, η οποία σημειώθηκε λίγο μετά την απογείωσή του, τη στιγμή που έπαιρνε στροφή. Οι αρχές δεν διευκρίνισαν αν βρέθηκαν τα μαύρα κουτιά.


«Γύριζα στο σπίτι και είδα το αεροπλάνο, είδα ότι ο πιλότος έκανε ελιγμό προς τα δεξιά, το αεροπλάνο έχασε ύψος και έκανε βουτιά», δήλωσε ο Γιασνιέλ Ντίας, ένας αυτόπτης μάρτυρας.


«Αρχίζουμε όλες τις σχετικές έρευνες και θα ανακοινώσουμε τις πληροφορίες μόλις τις έχουμε», δήλωσε χθες, Παρασκευή ο νέος πρόεδρος της Κούβας Μιγκέλ Ντίας-Κανέλ, ο οποίος διαδέχθηκε τον Ραούλ Κάστρο πριν από έναν μήνα.


Η Γενική Διεύθυνση Αεροναυπηγικής της Πολιτικής Αεροπορίας του Μεξικού ανακοίνωσε ότι στέλνει ομάδα εμπειρογνωμόνων για να βοηθήσει τις κουβανικές Αρχές να ρίξουν φως σε αυτή την τραγωδία και η αμερικανική εταιρία Boeing συγκρότησε ομάδα τεχνικών για να καλύψει τυχόν ανάγκες των κουβανικών αρχών.


Η δημόσια εταιρία Cubana de Aviacion ενοικίαζε το αεροπλάνο από τη μεξικανική αεροπορική εταιρία Global Air (γνωστή και ως Aerolineas Damojh) με τη μέθοδο "wet lease" που προβλέπει την ενοικίαση του αεροσκάφους με το πλήρωμα, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση αποτελείτο από δύο πιλότους, τρεις αεροσυνοδούς και έναν τεχνικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου