Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

κακή διατροφή μετάφραση

παλμικη βεργα τιμη
παιδοτοπος σοφουλη θεσσαλονικη
Tα «καυτά μέτωπα» με Τουρκία και Σκόπια

Την ώρα που ο πολιτικός «πόλεμος» στο εσωτερικό της χώρας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με αφορμή το σκάνδαλο Novartis, η ένταση με την Τουρκία κλιμακώνεται αισθητά.


Οι κυπριακές προσπάθειες να ξεκινήσει διερευνητικές γεωτρήσεις στην ΑΟΖ της προκαλεί νευρικότητα στην Τουρκία η οποία επιχειρεί να εδραιώσει το ρόλο της στο Αιγαίο. Η Άγκυρα παρεμπόδισε το ερευνητικό πλοίο της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ που πραγματοποιεί τις έρευνες για λογαριασμό της Κύπρου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η Κυπριακή Δημοκρατία απάντησε με διάβημα στα Ηνωμένα Έθνη ενώ η ΕΕ έστειλε αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία να αποφύγει απειλές ή ενέργειες κατά οποιουδήποτε κράτους μέλους της ΕΕ. Την αντίδραση της Ιταλίας προκάλεσε η επιθετική κίνηση της Τουρκίας, η οποία ζήτησε την άμεση επίλυση της αντιπαράθεσης που εμποδίζει την ιταλική εταιρία Eni από το να προχωρήσει τις έρευνές της, στην κυπριακή ΑΟΖ.

Την ίδια ώρα στα Ίμια στήθηκε άλλο ένα σκηνικό έντασης με τον εμβολισμό σκάφους του Λιμενικού Σώματος από τουρκική ακταιωρό.

O Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο ομόλογό του, Μπιναλί Γιλντιρίμ, η οποία πραγματοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, με πρωτοβουλία του Τούρκου πρωθυπουργού.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



χρονια μας πολλα πιο πολλα μια ευχη για σημερα κανω
σταρ ελλας 40 χρονων
βοτανα για καρκινο του εντερου
αυτοάνοση ηπατίτιδα
αμιλλα συνθετα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου