Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

ελτα κουριερ βασιλισσης ολγας

κολλιασ ευαγγελοσ υδραυλικα

Η διαδήλωση υποστηρίζεται από δεκάδες οργανώσεις και πολιτικά κόμματα. Νωρίτερα σήμερα τη στήριξή του εξέφρασε και ο υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας, ο οποίος χαρακτήρισε «υπέροχο μήνυμα» το γεγονός ότι τόσοι άνθρωποι προτίθενται να κατέβουν στον δρόμο.


αλλεργικο εκζεμα αντιμετωπιση

οταν χτυπησεις δυο φορες

ταβερνα η αγια αννα

φιλοζωικη ωραιοκαστρου τηλεφωνα

«Δεν θα επιτρέψουμε να μας διχάσουν οι δεξιοί λαϊκιστές», πρόσθεσε και τόνισε ότι η πλειοψηφία των Γερμανών υποστηρίζει το ελεύθερο πνεύμα και την ανεκτικότητα.


«Δεν χρειαζόμαστε περιχαράκωση, αλλά περισσότερη διεθνή συνεργασία. Η ποικιλία στην καταγωγή, στο χρώμα του δέρματος, στην θρησκεία και στους τρόπους ζωής σημαίνουν για μας εμπλουτισμό και όχι απειλή (...) Η ξενοφοβία και ο αντισημιτισμός δεν πρέπει να έχουν θέση ούτε στη Γερμανία ούτε πουθενά αλλού στον κόσμο», πρόσθεσε ο σοσιαλδημοκράτης (SPD) πολιτικός.


Αποχή από την διαδήλωση αποφάσισε, αντιθέτως, η οργάνωση Βερολίνου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU), επισημαίνοντας ότι μεταξύ των διοργανωτών βρίσκεται και ένας δικηγόρος της «Κόκκινης βοήθειας», οργάνωσης η οποία, σύμφωνα με το CDU, υποστηρίζει «ακροαριστερούς εγκληματίες».



γυμ λοοκ
συστηματα εξοικονομησης ηλεκτρικης ενεργειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου