Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

θεματικες ενοτητες νοδε

επισημες μεταφρασεις χαλκιδα
θεσεις εργασιας για αρχιτεκτονες κυπρος

«Η ιστορία λέει πως είμαι ένα αουτσάιντερ που μάλλον τα... καταφέρνει. Αουτσάιντερ με θεωρούσαν όταν το 2010 κέρδισα, ενώνοντας όλον τον προοδευτικό χώρο, τον κ. Κακλαμάνη, τον τότε υποψήφιο της ΝΔ στην Αθήνα, αουτσάιντερ και το 2014, όταν επανεκλέχτηκα, δημιουργώντας μια πλατιά κοινωνική και πολιτική συμμαχία, νικώντας τον ΣΥΡΙΖΑ, που τότε σάρωνε σε όλη τη χώρα. Θέλω να κερδίσω γιατί θέλω και ξέρω πώς να προσφέρω. Ο αγώνας αυτός πρέπει από κοινού να κερδηθεί, απ’ όλους μας, γιατί το χρειάζεται η Ελλάδα», υπογραμμίζει.


ιστορικα μυθιστορηματα νεες κυκλοφοριες

θεοτοκε παρθενε στιχοι

στου κορμιου σου τα ανοιχτα σταν στιχοι

«Η Ελλάδα χρειάζεται μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη για να βγει από το αδιέξοδο της συντήρησης από τη μια και του λαϊκισμού από την άλλη», τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων, ο οποίος δεν θα παραιτηθεί από τα καθήκοντά του γιατί, όπως λέει, «δεν αφήνει ποτέ τη δουλειά στη μέση». Παράλληλα υπογραμμίζει, σε συνέντευξή του στα «Νέα» ότι φιλοδοξεί να ενώσει «τις δυνάμεις από το χώρο του πολιτικού φιλελευθερισμού και της σοδιαλδημοκρατίας, έως το χώρο της πολιτικής οικολογίας».


Αποφεύγει, ωστόσο, να μιλήσει για μετεκλογικές διαδικασίες, ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση:



Το ζήτημα δεν είναι ποιος φωνάζει περισσότερο. Η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια έχει πληρώσει και θα τα πληρώνει για πολύ καιρό ακόμη πανάκριβα. Το ζήτημα, κατά τη γνώμη μου, είναι ποιος μιλά δυνατά, ποιος σέβεται και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των πολιτών. Οι πολίτες επιζητούν ουσία, σοβαρότητα και προοπτική.





αιμα απο το στηθος του σκυλου
καταστημα παπουτσιων πειραιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου