Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

επαναληπτικες ασκησεις στα κλασματα ε δημοτικου

αποσυρση ψυγειων 2015

«Αυτό είναι το τελευταίο μας συνέδριο πριν από τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που αναμένει η ελληνική κοινωνία και θα επισφραγίσουν οι επόμενες εκλογές. Μια αλλαγή για την οποία όλοι σας έχετε εργαστεί σκληρά αυτά τα τρία χρόνια. Και σας ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την έναρξη της ομιλίας του στο 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας με σύνθημα «Ελλάδα, Μπορούμε».


αχ ελενη βικιπαιδεια

η κοιμησις της θεοτοκου

αλβανικη πρεσβεια αθηνα διαβατηρια

«Θέλω να ενώσουμε τους Έλληνες σε ένα μεγάλο εθνικό όραμα, την αναγέννηση της Ελλάδας. Αξίζουμε καλύτερα! Μπορούμε! Ελλάδα μπορούμε!», συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης, εκτοξεύοντας πυρά κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.


«Σήμερα η μεγάλη πλειονότητα της κοινωνίας απευθύνει ένα και μόνο σύνθημα στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: "Φύγετε μια ώρα αρχύτερα". Και ζητά ένα και μόνο πράγμα από εμάς: "Προχωρήστε μπροστά!"», δήλωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας:


«Κατηγορώ ότι ο κ. Τσίπρας είπε ναι εκεί που έξι πρωθυπουργοί - Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Ανδρέας Παπανδρέου, Κώστας Σημίτης, Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου, Αντώνης Σαμαράς - είπαν όχι, στην αναγνώριση δήθεν μακεδονικής γλώσσας και εθνότητας».


«Και, ναι, κατηγορώ τον κ. Τσίπρα ότι αντάλλαξε ένα μέτρο που δεν θα έπρεπε να έχει ληφθεί ποτέ με μία μείζονα εθνική υποχώρηση», συμπλήρωσε o επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών.


Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε ότι η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών «ούτε τώρα, ούτε στην επόμενη Βουλή, ούτε ποτέ», ενώ κάλεσε τους πολίτες «να μη σαγηνευτούν από τις σειρήνες του εθνικισμού, να μην ταυτιστούν με το μαύρο».


«Άλλο ο γνήσιος πατριωτισμός και άλλο η πατριδοκαπηλία. Στείλτε στον κύριο Τσίπρα τον λογαριασμό στις εκλογές», σημείωσε.


Δείτε την ομιλία Κυριάκου Μητσοτάκη:





η φινετσα ειναι σιωπηλη
γιαννης στανκογλου παντρεμενος
κληρονομικοτητα καρκινου ωοθηκων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου