Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

μια στιγμη για παντα νταλαρας download

ιταλικο εστιατοριο ακρωτηρι
βιλα ελενα ορμος παναγιας

Η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ, η οποία είχε ορίσει προθεσμία ως τη 16η Νοεμβρίου για την ολοκλήρωση των διερευνητικών συνομιλιών, συναίνεσε να παραταθούν κι έτσι οι διαπραγματευτές των κομμάτων θα επιστρέψουν στις 12:00 τοπική ώρα (13:00 ώρα Ελλάδας) για να συνεχίσουν την προσπάθεια να συγκροτηθεί ο συνασπισμός «Τζαμάικα».


υποκειμενα μανταρινιας

βικτωρια κυριακιδη διευθυνση

υμηττος σουβλακια

Εξερχόμενος από τις μαραθώνιες συνομιλίες που διακόπηκαν λίγο μετά τις 04:00 το πρωί (05:00 ώρα Ελλάδας), ένα από τα εξέχοντα στελέχη των συντηρητικών, ο Φόλκερ Κάουντερ, δήλωσε ότι οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν το Σαββατοκύριακο.


Εάν δεν εξευρεθούν συμβιβασμοί για τις εναπομείνασες διαφορές, υπάρχει ενδεχόμενο να προκηρυχθούν νέες, πρόωρες εκλογές. Αν αντιθέτως καταλήξουν εντέλει σε συμφωνία το Σαββατοκύριακο, τα τέσσερα κόμματα που συμμετέχουν στη διαπραγμάτευση θα αρχίσουν να καταρτίζουν το «συμβόλαιο του συνασπισμού», το πολιτικό πρόγραμμα της τέταρτης κυβέρνησης υπό την Άγγελα Μέρκελ, η οποία θα πρέπει να σχηματιστεί έως το αργότερο τα Χριστούγεννα.


«Πάμε στην παράταση», είπε χαρακτηριστικά ο συμπρόεδρος των Πρασίνων Τζεμ Έζντεμιρ.


«Υπάρχουν ακόμη διαφορές απόψεων, ειδικότερα στα ζητήματα της μετανάστευσης, του κλίματος και της οικονομικής πολιτικής», αναγνώρισε από την πλευρά του ο επικεφαλής των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP), ο Κρίστιαν Λίντνερ.


2017 11 17T043540Z 1871570848 RC157038FC60 RTRMADP 3 GERMANY POLITICS
Πηγή:REUTERS/Hannibal Hanschke



φεγενορντ ολυμπιακος live streaming
μίκησ θεοδωράκησ κουβέντα με ένα λουλούδι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου