Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

απόβαση στην κύπρο

ο ληξης μενου
αυλη του κουβελου

Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν τις σορούς της μητέρας και του μόλις ενός έτους μωρό της, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο παιδιών, 7 και 5 ετών.


τύποι φραγμάτων

πρεσα στρογγυλη μπαλα

παιδια με αμεα

Τραγική φιγούρα ο πατέρας που είδε την οικογένεια του να χάνεται μπροστά στα μάτια του.


«Η γυναίκα μου δεν γνώριζε κολύμπι και το νερό την παρέσυρε. Δεν μπορούσε να αφήσει τα τρία παιδιά να χαθούν», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του Alpha.


«Κολυμπούσα για να σώσω τα δύο μου παιδιά, αλλά ήταν αδύνατο να τα βγάλω στην άλλη πλευρά. Άρχισα να βουτάω αλλά δεν μπορούσα να τα τραβήξω από το νερό. Ήμουν μέσα στο νερό και μόλις βγήκα έξω τα παιδιά δεν ήταν εκεί. Εύχομαι και τα δύο μου παιδιά να είναι ζωντανά. Ελπίζω ιδιαίτερα γι' αυτό που φορούσε σωσίβιο. Σας παρακαλώ με όλη μου την καρδιά να συνεχίσετε τις έρευνες», πρόσθεσε.


Πώς συνέβη η τραγωδία


Ο άνδρας περιέγραψε τη στιγμή που αναποδογύρισε η βάρκα: «Όταν η βάρκα πλησίαζε την άλλη πλευρά του ποταμού υπήρχαν θάμνοι και κλαδιά. Η βάρκα χτύπησε σε κάποιο δέντρο ή θάμνο και άρχισαν να μπαίνουν νερά. Αναποδογύρισε και οι 11 επιβάτες πέσαμε στο νερό. Ζητήσαμε σωσίβια, όμως οι λαθρέμποροι μας είπαν ότι δεν τα χρειαζόμασταν. Πήραμε μόνο δύο σωσίβια μαζί μας. Το ένα το δωσαμε σε μία μητέρα και το άλλο το φοράει το αγόρι μου που αγνοείται», είπε.


Ερωτηθείς γιατί αποφάσισαν να φύγουν από τη χώρα τους απάντησε: «Εξαιτίας των προβλημάτων στη χώρα μας έπρεπε να δραπετεύσουμε, αν γνωρίζαμε ότι μπορεί να συνέβαινε αυτό θα το σκεφτόμασταν περισσότερο. Αλλά μας είπαν ότι ήδη πολλοί το έχουν καταφέρει. Έτσι θα μπορούσαμε κι εμείς».


Δείτε το βίντεο από το δελτίο του Alpha:





δημοσια δωρεα βλαστοκυτταρων
λαβρακι στα καρβουνα

τι να ναι αυτο στιχοι

σκαι βικινγκς
γραψε λαθος κικη δημουλα

Ο κ. Κικίλιας σε άρθρο του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» επισημαίνει ότι «όταν ο λαός απέχει, οι εγχώριες ελίτ τον κατακρίνουν με σηκωμένο το δάχτυλο. Όταν ο λαός ορθώνεται για να εκφράσει την ψυχή του, τότε τρομάζουν, χλευάζουν και απειλούν», τονίζοντας ότι «καθήκον του πολιτικού είναι να ακούει και να μιλάει με το λαό. Και τέλος πάντων, φωνή και άποψη σε τούτη τη χώρα δεν έχουν μόνο οι 50 Ρουβίκωνες».


παραταση εσπα έως το 2016

μαθηματικο απθ facebook

Σχετικά με τη συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, αναφέρει ότι «όσοι βιάστηκαν να χαρακτηρίσουν όσους συμμετείχαν συλλήβδην ακραίους, δεν κατανοούν ότι άλλο ο γνήσιος πατριωτισμός, άλλο ο εθνικισμός και άλλο ο εθνομηδενισμός» και προαναγγέλλει τη συμμετοχή του στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στην Πλατεία Συντάγματος, αναφέροντας ότι «η καρδιά του Έλληνα δε σηκώνει εκπτώσεις στα θέματα της Πατρίδας και δεν χαρίζουμε σε κανένα ακραίο στοιχείο το γνήσιο πατριωτισμό του ελληνικού λαού».


Όσον αφορά το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, ξεκαθαρίζει ότι «δεν μπορούμε να δεχθούμε οτιδήποτε συνιστά αλυτρωτισμό, οτιδήποτε απομειώνει την Ελλάδα και τους Έλληνες. Δεν συμβιβαζόμαστε με κάποια λύση, θέλουμε τη βέλτιστη λύση», ενώ επιτίθεται στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό δηλώνοντας ότι «ο κ. Τσίπρας δε μπορεί να προσφέρει λύση. Είναι γνωστό ότι ο ίδιος και η πλειοψηφία της κυβέρνησής του και της κοινοβουλευτικής του ομάδας εξακολουθούν να εμπνέονται από τον πάλαι ποτέ κομμουνιστικό διεθνισμό. Αρκετοί μάλιστα από αυτούς στο παρελθόν είχαν ταχθεί αλληλέγγυοι στα αιτήματα της FYROM για απροϋπόθετη χρήση του ονόματος Μακεδονία».


«Όταν η ηγεσία και ο λαός της FYROM θελήσουν μια ειλικρινή διαπραγμάτευση, τότε θα έχει έλθει η ώρα για βιώσιμη και δίκαιη λύση. Μια λύση στηριγμένη στην αλήθεια και όχι στο ψέμα, ώστε να μην δημιουργηθούν σύντομα μεγαλύτερα προβλήματα», καταλήγει στο άρθρο του ο Βασίλης Κικίλιας.



κολιέ μαύρο κορδόνι μακραμέ
κότερο όνειρο
μποτες online shop

ελλειμματα πλεονασματα

subtitles guardians of the galaxy arabic

Ο πρωθυπουργός γνωρίζει πρώτα απ όλα ότι πρέπει να εκπέμψει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στην ελληνική κοινωνία. Και να πείσει ότι έπονται καλύτερες ημέρες. Το κατάλληλο βήμα για τον σκοπό αυτό είναι η Διεθνής έκθεση Θεσσαλονίκης και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συσκέψεις στο Μαξίμου για την προετοιμασία της εμφάνισης Τσίπρα στο μεγάλο αυτό οικονομικό γεγονός που έχει συνδεθεί με την εκκίνηση μιας νέας περιόδου για κάθε κυβέρνηση. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μπορεί να δώσει υποσχέσεις, ούτε ασφαλώς να προχωρήσει σε παροχές επομένως θα επιδιώξει να πείσει ότι η χώρα έχει περάσει τον δύσκολο κάβο και είναι έτοιμη να μπει σε τροχιά ανάπτυξης που θα τονώσει την οικονομία.


φροντιδα δοντιων για παιδια

μαραθος καιρος

φαβα κομμενη

Ήδη οι στενοί του συνεργάτες αλλά και το οικονομικό επιτελείο έχουν ετοιμάσει τις εισηγήσεις τους προς τον πρωθυπουργό για μία παρέμβαση που θα έχει ως άξονα την δίκαιη ανάπτυξη σε συνδυασμό με την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους.


Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ζητήσει από τους υπουργούς του οικονομικού κύκλου να προετοιμαστούν ούτως ώστε η δεύτερη αξιολόγηση αυτή την φορά να ολοκληρωθεί εγκαίρως και όχι μετά τα τέλη Οκτωβρίου. Ήδη έχει γίνει σχετική προεργασία με το υπουργείο Οικονομικών να βρίσκεται σε συνεχείς τηλεδιασκέψεις με τους δανειστές πάνω στους άξονες στους οποίους θα κινηθεί η νέα διαπραγμάτευση με τους τρόϊκανούς. Αυτόν τον σκοπό είχε άλλωστε και η επίσκεψη του Πιερ Μοσκοβισί στην Αθήνα περί τα μέσα του περασμένου Ιουλίου.


Κεντρικός στόχος βεβαίως του πρωθυπουργού είναι να υπάρξει μία πιο σαφής απόφαση για την αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους. Μία συζήτηση που το Μαξίμου ευελπιστεί να ανοίξει εκ νέου μετά τον Οκτώβριο όταν δηλαδή το ΔΝΤ καταλήξει στις οριστικές του αποφάσεις ως προς τον ρόλο του απέναντι στο ελληνικό πρόγραμμα. Η κυβέρνηση ποντάρει στην υποστήριξη των ΗΠΑ-το μήνυμα άλλωστε του Τζακ Λιου κατά την επίσκεψή του στο Μαξίμου ήταν πως ο πρόεδρος Ομπάμα επιθυμεί μία λύση για το χρέος πριν από την λήξη της θητείας του.


Όμως υπάρχει πάντα και η διστακτική Ευρώπη και για την ακρίβεια η συγκρατημένη Γερμανία απέναντι στο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης για την αναδιάρθρωση του δημοσίου χρέους. Προς τούτο ο Αλέξης Τσίπρας αναπτύσσει και το ευρωπαϊκό του πρόγραμμα αυτό τον εμφανίζει ως έναν Ευρωπαίο αριστερό ηγέτη που θέλει να παραμείνει στην ΕΕ και οικοδομεί συμμαχίες και δεσμούς με άλλες χώρες που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα με την Ελλάδα.


Η ευρωμεσογειακή σύνοδος στην Αθήνα στις 9 Σεπτεμβρίου θα εξυπηρετήσει αυτόν τον σκοπό. Να ζητήσει δηλαδή ο Αλέξης Τσίπρας την στήριξη των ηγετών του Νότου στο αέτωμα της Ελλάδας χαλάρωση της δημοσιονομικής λιτότητας και συγχρόνως στην αξίωση της ελληνικής πλευράς για μία γενναία λύση του χρέους. Η συζήτηση αυτή αναμένεται να γίνει και την Πέμπτη στο Παρίσι στην σύνοδο των ηγετών των σοσιαλδημοκρατικών κομμάτων που συγκαλεί ο Φρανσουά Ολάντ και στην οποία ο Αλέξης Τσίπρας θα συμμετάσχει για δεύτερη φορά ως παρατηρητής.



coleslaw pulled pork bobby flay
dr αναστασία μοσχοβάκη ειδική παθολόγος
πριγκιπισσες δισνευ παιχνιδια

πλοια προς πορο

σκυλος που αρχιζει απο φ
παιχνιδι και μαθηση φαληρο
Τι θα ισχύσει για τις μετεγγραφές φοιτητών

Έως τον ερχόμενο Οκτώβριο θα έχει γίνει γνωστό το νέο σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και οι αλλαγές στις δύο τελευταίες τάξεις της Γ´ Λυκείου, ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου.


ανδρικα κολαν nike

«Είναι ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και δύσκολο ζήτημα» ανέφερε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Είμαστε σχεδόν έτοιμοι και πιστεύω πριν την έναρξη της ακαδημαϊκής χρονιάς θα προχωρήσουμε στις ανακοινώσεις».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο υπουργός, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα, αναφέρθηκε και στις μετεγγραφές φοιτητών, ξεκαθαρίζοντας ότι την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά δεν θα υπάρξουν αλλαγές και σημείωσε ότι θα ισχύσει και η ρύθμιση για τις μετεγγραφές αδελφών.

Ο κ. Γαβρόγλου έκανε απολογισμό της πορείας υλοποίησης του νόμου για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, που είχε ψηφιστεί πέρυσι τον Αύγουστο. «Οι Κασσάνδρες διαψεύστηκαν» είπε.

Για τα μεταπτυχιακά, τα στοιχεία που παρέδωσε το υπουργείο δείχνουν αύξηση στο σύνολο των προγραμμάτων που εγκρίθηκαν για την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά, έως τον Δεκέμβριο του 2015, λειτουργούσαν 735 Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (627 σε πανεπιστήμια και 108 σε ΤΕΙ). Από αυτά, τα 211 χωρίς δίδακτρα και 416 με δίδακτρα. Για την ερχόμενη ακαδημαϊκή χρονιά, θα λειτουργήσουν 923 ΠΜΣ συνολικά, από τα οποία τα 188 νέα. Σημειώνεται ότι τα δωρεάν μεταπτυχιακά θα ειναι 258 (47 περισσότερα από πέρυσι) και εκείνα με δίδακτρα 665 (249 περισσότερα από πέρυσι).

Αναφορικά με τα θέματα βίας και ανομίας στα ΑΕΙ, ο κ. Γαβρόγλου ανέφερε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθεί στη δημοσιότητα το πόρισμα της Επιτροπής Παρασκευόπουλου, με τις προτάσεις για τη βελτίωση της κατάστασης στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας.

Επιπλέον, ο υπουργός αναφέρθηκε στις συνέργειες μεταξύ πανεπιστημίων και ΤΕΙ. «Για πρώτη φορά μια τέτοιου είδους διαδικασία γίνεται από κάτω προς τα πάνω» είπε και ενημέρωσε ότι έχουν τεθεί σε διαβούλευση με τους ενδιαφερόμενους φορείς οι προτάσεις για τις συνέργειες μεταξύ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του ΤΕΙ Θεσσαλίας και του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, καθώς επίσης και η πρόταση του ΕΚΠΑ για την Εύβοια.

Σε λίγες μέρες θα δημοσιοποιηθούν και οι προτάσεις του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την Ευρυτανία και τη Βοιωτία. Υπενθυμίζεται ότι τον δρόμο προς τη Βουλή έχουν ήδη πάρει τα σχέδια που αφορούν το Πανεπιστήμιο Ιονίων Νήσων και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.


Τι θα ισχύσει για τις μετεγγραφές φοιτητών
01
Τι θα ισχύσει για τις μετεγγραφές φοιτητών









πρόταση θεσμών pdf
να δοθώ
προβλεψεισ μπελλα κυδωνακη
καφεδες χαιδαρι

Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ολυμπου 43 κηφισια

ποσα φωνηεντα εχει το ιταλικο αλφαβητο
Γυναίκα - αράχνη έταζε δουλειές σε πρεσβείες - Το απίστευτο ποσό που έκλεψε από τα θύματά της

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται 57χρονη, η οποία κατηγορείται ότι εξαπατούσε πολίτες, τάζοντάς τους θέσεις εργασίας σε πρεσβείες ξένων χωρών.


ισοτητα στην εκπαιδευση

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η 57χρονη ήταν σεσημασμένη για παρόμοια αδικήματα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Δρούσε εδώ και δύο χρόνια και έχει εξαπατήσει τουλάχιστον οκτώ άτομα, από τα οποία απέσπασε συνολικά ποσό περίπου 280.000 ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, η συλληφθείσα έλεγε στα θύματά της ότι έχει υψηλές γνωριμίες και με παρέμβασή της θα προσλαμβάνονταν ως υπάλληλοι σε πρεσβείες μεγάλων ξένων χωρών, με πολύ υψηλές αποδοχές. Στη συνέχεια, τους αποσπούσε διάφορα ποσά προφασιζόμενη ότι είναι απαραίτητα για να προσληφθούν.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής έβαλε τέλος στη δράση της, ενώ η συλληφθείσα οδηγήθηκε σήμερα (07/06) στον εισαγγελέα.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες Πανελλαδικές 2018 - ΕΠΑΛ: Τα θέματα και οι απαντήσεις στη Νεοελληνική Γλώσσα - Έκθεση

Virginia Apgar: Ποια είναι η αναισθησιολόγος που τιμά με doodle η Google



ταινιες υποψηφιες για οσκαρ 2012
απλο θερμοκηπιο
sky bet app
τηλέφωνο υπεκα
γαλαζια μαλλια

ανάγκη για ρίζες

kickboxer μπαντρ χάρι
Συναγερμός στην Αττική για μέλη των νεοναζί Combat 18

Συναγερμός στην Αστυνομία - Σε εξέλιξη έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτια στην Αττική και σε επαρχιακή πόλη - Έξι προσαγωγές - Μέλη των νεοναζί Combat 18 φέρονται να είναι οι προσαχθέντες


λευκη κουβερτουρα συνταγες

αναμονη ιατρικων ειδικοτητων

τοκοι καταθεσεων φορολογουνται

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης (06/03/2018) επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε περιοχή της Αττικής και σε επαρχιακή πόλη. Σύμφωνα με την Αστυνομία μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί έξι άτομα, των οποίων εξετάζεται η συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις και εμπρησμούς.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ταυτόχρονα, διενεργούνται έρευνες σε έξι σπίτια.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, οι προσαχθέντες φέρεται να ανήκουν στην ακροδεξιά ομάδα Combat 18 Hellas. Μάλιστα, φαίνεται ότι κατηγορούνται για 15 επιθέσεις σε σπίτια που έχουν καταληφθεί από αντιεξουσιαστές.

Σημειώνεται ότι η Combat 18 είναι νεοναζιστική οργάνωση που έχει τις ρίζες της στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει σχέσεις με ανάλογες οργανώσεις των ΗΠΑ.

Έχουν βρεθεί βόμβες μολότοφ και εκρηκτικές ύλες

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ λένε ότι οι έξι προσαγωγές θα μετατραπούν σύντομα σε συλλήψεις, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν και άλλες κατά τη διάρκεια των ερευνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, οι έξι κατ' οίκον έρευνες που είναι σε εξέλιξη, είναι κατά κύριο λόγο στην Αττική, αλλά και σε πόλη της Ηπείρου και στη βόρεια Ελλάδα. Έως στιγμής έχουν βρεθεί πολλές βόμβες μολότοφ και εκρηκτικές ύλες.

Οι υποθέσεις, τις οποίες αφορούν οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, είναι επιθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί τους τελευταίους μήνες (σσ: περισσότερες από 20), για τις οποίες μάλιστα συγκεκριμένη οργάνωση έχει αναλάβει ευθύνη σε ιστολελίδες του ακροδεξιού χώρου.

Μεταξύ αυτών των επιθέσεων είναι και εκείνη στο στεκι «Φαβέλα» στον Πειραιά το περασμένο καλοκαίρι και σε άλλα στέκια στην Αθήνα.

Για την τελευταία έφοδο στη «Φαβέλα», σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων που επικαλείται αστυνομικές πηγές, δεν προκύπτει για την ώρα ανάμειξη των έξι που κρατούνται, αλλά και γι αυτή την υπόθεση εκφράζεται αισιοδοξία ότι γρήγορα θα υπάρξει αποτέλεσμα, καθώς ένας από τους δράστες φέρεται να έχει αναγνωριστεί από τη δικηγόρο της οικογένειας Φύσσα, η οποία τραυματίστηκε από τους εισβολείς.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών από την Αντιτρομοκρατική, αναμένονται λεπτομερείς ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με το νεκρό βρέφος στην Πετρούπολη: Ποιος είναι ο άνδρας που παρουσιάστηκε στις Αρχές

Αποκάλυψη - βόμβα από Sabah: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος σύλληψης των Ελλήνων στρατιωτικών



μοσχάρι βραστό θερμίδες
tommy hilfiger χωρα προελευσης
ληψη ρυθμισεων ιντερνετ wind

δεληολανης κουφωματα

μερι σκορδου

Αναλυτικά, το σχόλιο των κυβερνητικών πηγών έχει ως εξής:


σεφερλης φλωρινιωτης

ανθη καρασαββα

τα χερια της αφροδιτης διευθυνση

«Ο κ. Σαμαράς διολισθαίνει από τη γραφικότητα στη γελοιότητα. Γνωρίζει πολύ καλά πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε την τροπολογία της κυβέρνησής του το 2013, διότι το μόνο που έκανε ήταν να μετακυλύει το κόστος της φαρμακευτικής δαπάνης στους ασφαλισμένους, χωρίς να χάνουν ούτε ένα ευρώ τα αγαπημένα του επιχειρηματικά συμφέροντα.


Μιας και εμφανίστηκε όμως, αντί να ψάχνει τρόπο να ισχυριστεί πως όλοι έχουν καταντήσει σαν αυτόν και τους ομοίους του που φέρονται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis, περιμένουμε ακόμα να απαντήσει χωρίς περιστροφές:


Διαψεύδει τη γνησιότητα του ιδιόχειρου σημειώματος του στον Κωνσταντίνο Φρουζή; Για ποιο λόγο παρέπεμψε τον κ. Φρουζή στον τότε υπεύθυνο για όλες τις δαπάνες του Δημοσίου, Χρήστο Σταϊκούρα;».




μιστερ μπιν ολα τα επεισοδια
εφαρμογες πολυμεσων β επαλ
εις πείσμα

η οικογενεια σημερα εκθεση

βρωμια στο σπιτι
  • Τη Δευτέρα (22-10-2018):

  • Α. Οι βροχές που θα σημειώνονται από το μεσημέρι της Κυριακής (21/10/2018) στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, βαθμιαία θα ενταθούν και από τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/10/2018) θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.


    περικοπες εφαπαξ δημοσιου

    χιονι στην αραχωβα

    Τα φαινόμενα από το μεσημέρι της Δευτέρας (22/10/2018) θα είναι κατά τόπους ισχυρά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και από το απόγευμα στα νησιά του Ιονίου και τις υπόλοιπες ηπειρώτικες περιοχές (πλην ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης).


    Β. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις και βαθμιαία θα ενισχυθούν στο Ιόνιο σε 7 με 8 μποφόρ.


  • Την Τρίτη (23/10/2018):

  • Α. Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, την ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο και την Κρήτη και βαθμιαία θα επεκταθούν στα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα από τις βραδινές ώρες στα βόρεια θα εξασθενήσουν.


    Β. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.


    Γ. Οι άνεμοι θα φτάσουν πρόσκαιρα στα πελάγη τα 7 με 8 μποφόρ.



    δίκαια
    ποντικι σταθης
    ντεπυ γκολεμα για κωστοπουλο
    τοιχοποιια απο ξυλο

    προτεινομενοι στενοι φιλοι

    αμμουδιά πρεβεζα hotels
    χελωνα ρακαδικο
    στρατοπεδο ναυπλιου διευθυνση
    Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Αποβλήθηκαν από τη δίκη Δημόσιο και μικρομέτοχοι
    EUROKINISSI

    Δεν θα παρασταθούν ως πολιτική αγωγή στη δίκη για τα «θαλασσοδάνεια» του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου την περίοδο 2008-2010 τόσο το Ελληνικό Δημόσιο όσο και οι χιλιάδες μικρομέτοχοι του ΤΤ έπειτα από σχετική απόφαση του δικαστηρίου για αποβολή τους.


    Αντίθετα, το δικαστήριο δέχθηκε ως πολιτικό ενάγοντα μόνο τον ειδικό εκκαθαριστή του ΤΤ που ανέλαβε το 2013, όταν ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας του από την Τράπεζα της Ελλάδος.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Ο συνήγορος υπεράσπισης του Αγγέλου Φιλιππίδη, πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ζήτησε πάντως να προηγηθεί από τους μάρτυρες η εξέταση του Διευθυντή ελέγχου της Τραπέζης της Ελλάδος, προκειμένου να ενημερωθεί το δικαστήριο για τα νέα ελεγκτικά δεδομένα που ισχύουν μετά την ένταξη της χώρας στα μνημόνια και την συνολική αλλαγή που έχει γίνει ως προς τα κριτήρια χορηγήσεων δανείων. Το αίτημα του συνηγόρου υποστήριξαν και οι υπόλοιποι συνήγοροι.

    Όπως είναι γνωστό στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων κάθονται περισσότερα από 30 άτομα, μέλη της πρώην διοίκησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου που κατηγορούνται - κατά περίπτωση - για τα αδικήματα της απιστίας, της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

    Η δίκη θα συνεχιστεί στις 21 Ιανουαρίου.



    ποιανου τραγουδιστη γιος
    τα φυτικα λιπη και ελαια που χρησιμοποιουνται στην κοσμητολογια
    ειλικρινούς μεταμέλειας
    θελω επιτυχια

    ζαχαρο στα ουρα τιμες

    κοτονεον ηρακλειο δημοκρατιας
    εθνικη βιβλιοθηκη καπνεργοστασιο

    Η πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση των υποψηφίων, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας και μεταδόθηκε τηλεοπτικά από τη δημόσια τηλεόραση, επικεντρώθηκε στη πολιτική των συνεργασιών, στην ανάγκη να μεταρρυθμιστεί το πολιτικό σύστημα και το κράτος ώστε να ενισχυθεί η παραγωγική Ελλάδα, να αναθεωρηθεί για αυτό το Σύνταγμα και να αλλάξει ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογική.


    μπαλαφας εμφανισεις 2015

    α αθηνας αποτελεσματα 2015

    σκαφη μεταχειρισμενα πιλοτινα

    Η Φώφη Γεννηματά, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιώργος Καμίνης, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Απόστολος Πόντας, ο καθηγητής Κων/νος Γάτσιος, και ο Δ. Τζιώτης διασταύρωσαν τα ξίφη τους ως προς το ποιος μπορεί να οδηγήσει την προοδευτική παράταξη στη νέα εποχή, τη μορφή του νέου κόμματος και τα χαρακτηριστικά του νέου ηγέτη.


    Όλοι σχεδόν συμφώνησαν ότι η οποιαδήποτε κυβερνητική συνεργασία προκύψει μετά τις εκλογές θα πρέπει να βασίζεται σε προοδευτικές προγραμματικές δεσμεύσεις τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ θα υποχρεωθούν να απαντήσουν αν θα δεχθούν τη προγραμματική πρόταση της προοδευτικής παράταξης. Επίσης συμφώνησαν ότι θα πρέπει να αλλάξει ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής με την καθιέρωση κλιμακωτά μπόνους εδρών.


    Διαφώνησε ευθέως ο Γιάννης Ραγκούσης υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να γίνει καμία κυβερνητική συνεργασία με τη ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης να κυβερνήσει με ανοχή ή να πάρει την ευθύνη νέων εκλογών.


    Στο κεντρικό θέμα της ένωσης των Κ. Ο της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού που έθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης προέκυψε σύμπτωση απόψεων ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη.


    «Ο πρόεδρος που θα εκλεγεί θα έχει το τιμόνι της παράταξης και θα καθοδηγεί τις δύο κοινοβουλευτικές ομάδες που δεν διαλύονται. Δεν πρέπει να κάνουμε αυτό το δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.


    «Όταν δίνω τον λόγο μου τον τηρώ. Δεν διαλύονται οι δύο κοινοβουλευτικές ομάδες», προσέθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τους προοδευτικούς πολίτες να συμμετέχουν στην εκλογή αρχηγού στις 12 Νοεμβρίου. Έντονα διαφώνησαν οι Γιώργος Καμίνης, Γιάννη Μανιάτης και Γιάννης Ραγκούσης.



    αλλαγες φορολογικες δηλωσεις 2015
    ευσέβεια μουσική γυμναστική

    στεφανα γαμου και λαμπαδες

    η καλυτερη εποχη για λονδινο
    στολιδια για τουρτες frozen

    Ρεπορτάζ: Νικολέττα Παπάζογλου, Λευτέρης Σουχάιμπ, Λευτέρης Παρτσάλης


    αρχικοι χρονοι δεομαι

    ζορο ο ατρομητος μασκοφορος


    Το Πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο ξεκίνησε στις 13.30 μετά το μεσημέρι στην Πλατεία Βάθης στην Αθήνα. Παρά την μικρή συμμετοχή της πρώτης ώρας, πλέον η περιοχή έχει γεμίσει κόσμο.


    Μεταξύ των κύριων αιτημάτων, όπως έχουν διατυπωθεί από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, είναι η κατάργηση των αυξήσεων στις ασφαλιστικές εισφορές στον ΟΓΑ, η μείωση των ορίων συνταξιοδότησης, αφορολόγητο οικογενειακό εισόδημα 12.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 ευρώ για κάθε παιδί, ακατάσχετο λογαριασμό στο ύψος των 15.000 ευρώ, αφορολόγητο πετρέλαιο, κατώτατες εγγυημένες τιμές για τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα, καθώς και διαγραφή των τόκων και «κούρεμα» του κεφαλαίου σε ποσοστό 30% για επαγγελματικά δάνεια έως 200.000 ευρώ.


    Σε συνέχεια του αγώνα κάλεσε ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας καταγγέλλοντας τις «λυσσαλέες» επιθέσεις που δέχονται οι αγρότες και την «υπονόμευση» που επιχειρείται.





    ερα σπορ ειδησεις
    μπαταριες βαθειας εκφορτισης για ελαιοραβδιστικα
    γυαλινο δοχειο με βρυση

    ολοήμερα δημοτικά

    ξενοδοχειο ακροπολις ιος
    booking ξενοδοχεια σοφια
    διαδίκτυο υπέρ και κατά
    pizza πυλαια

    Ο διοικητής της ομοσπονδιακής αστυνομίας της πόλης Ρόσον, ο Μαρσέλο Βελάσκες, διευκρίνισε ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του 47χρονου Μανουέλ Γκουτιέρες σάκους στους οποίους περιέχονταν 19.000 επιστολές, με τα γραμματόσημά τους, οι οποίες ποτέ δεν παραδόθηκαν στους παραλήπτες τους.


    κεικ με σιροπι απο πορτοκαλι

    Η υπόθεση χρονολογείται από το 2009, όμως ο ταχυδρόμος του Πουέρτο Μάδριν, λιμάνι της Παταγονίας γνωστό στους τουρίστες που θέλουν να παρατηρήσουν τις φάλαινες, καταδικάστηκε το 2015 σε ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή. Η απόφαση επικυρώθηκε και σε δεύτερο βαθμό.


    Αν είχε εμφανιστεί στο δικαστήριο όταν εκλήθη, θα είχε γλιτώσει τη φυλάκιση. Όμως ο ταχυδρόμος επέλεξε να αγνοήσει τις κλητεύσεις κι έτσι η ποινή του μετατράπηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση, ενώ εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης εναντίον του.


    Συνελήφθη την Παρασκευή χωρίς να προβάλει αντίσταση και οδηγήθηκε στη φυλακή της Ρόσον στη νότια Αργεντινή.


    Χθες το βράδυ ο Γκουτιέρες πέρασε την πρώτη του νύκτα στη φυλακή αυτή, όπου το 1972 οι Αργεντίνοι στρατιωτικοί σκότωσαν 16 κρατούμενους.



    σύστημα δικτύωσης powerline
    ταξι γιαννενα

    ευχη για την γιορτη του πατερα

    πως φτιαχνεται το εκχυλισμα
    παγωτο με μπισκοτα oreo αργυρω

    Πρόκειται για έναν 38χρονο, ο οποίος σύμφωνα με τη La Stampa, που επικαλείται πηγές από την αστυνομία, φέρεται να σχεδίαζε να δηλητηριάσει με ποντικοφάρμακο το δημόσιο σύστημα ύδρευσης στη Σαρδηνία.


    ψαρακια με cd

    κορτιζονη και διατροφη

    Οι Αρχές, ωστόσο, δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα την πληροφορία. Η εφημερίδα αναφέρει ακόμα ότι ο ύποπτος, ο οποίος είχε παλαιστινιακό διαβατήριο και διαθέτει κανονική άδεια εργασίας, ήταν μικροπωλητής του δρόμου και δεν είχε ποτέ εκφράσει κάποια θέση υπέρ της τζιχαντιστικής οργάνωσης.


    Το σχέδιό του το ανακάλυψε τυχαία ένας γείτονάς του, ο οποίος ενημέρωσε τις Αρχές. Μετά από έρευνα, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν, προτού προλάβει να φέρει σε πέρας το σχέδιό του.



    ατομικό δελτίο κατάταξης υπαλλήλου
    πνίξτε τον φουνταριστο official
    αποκριατικα παρτυ λαρισα

    πως να μη βαλω κιλα στην εγκυμοσυνη

    επιπλοποιοι θεσσαλονικη εργασια

    «Τη δεκαετία του ’70, η τουρκική κυβέρνηση μπήκε στην Κύπρο για να αποτρέψει τη σφαγή των Τούρκων από τους Ελληνοκύπριους παρά της αντιρρήσεις της Ουάσιγκτον», αναφέρει συγκεκριμένα ο Ερντογάν, υπερασπιζόμενος πλήρως την πολιτική του Αττίλα.


    τηλεγράφημα οτε

    貴乃花 服装

    Δεχόμαστε οικονομικό πόλεμο


    Την ώρα που η τουρκική λίρα κάνει «ελεύθερη πτώση», ο Τούρκος πρόεδρος υπογραμμίζει πως η τουρκική οικονομία δεν βρίσκεται σε κρίση ή χρεοκοπία και οι διακυμάνσεις στις ισοτιμίες των νομισμάτων είναι οι «πύραυλοι» ενός οικονομικού πολέμου που συντελείται εις βάρος της Τουρκίας.


    «Η Τουρκία έχει αποδείξει αρκετές φορές ότι μπορεί μόνη της να φροντίζει τις υποθέσεις της εάν οι ΗΠΑ αρνούνται να ακούσουν», επισημαίνει ο Τούρκος πρόεδρος.


    Να αλλάξουν τακτική οι ΗΠΑ, πριν να είναι πολύ αργά


    Στο άρθρο του ο Ερντογάν υποστηρίζει - μεταξύ άλλων - ότι οι μονομερείς ενέργειες των ΗΠΑ κατά της Τουρκίας θα υπονομεύσουν τα αμερικανικά οφέλη και θα αναγκάσουν την Τουρκία να στραφεί προς αναζήτηση άλλων φίλων και συμμάχων.


    «Σε μια στιγμή που το κακό παραμονεύει σε όλο τον κόσμο, οι μονομερείς ενέργειες εναντίον της Τουρκίας από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών, συμμάχου μας επί δεκαετίες, απλώς θα υπονομεύσουν τα αμερικανικά συμφέροντα και την ασφάλεια», λέει ο Ερντογάν και προειδοποιεί: «Πριν να είναι πολύ αργά, η Ουάσινγκτον θα πρέπει να εγκαταλείψει τη λανθασμένη αντίληψη ότι η σχέση μας μπορεί να είναι ασύμμετρη και να κατανοήσει το γεγονός ότι η Τουρκία έχει εναλλακτικές. Η αποτυχία αντιστροφής αυτής της τάσης μονομερών ενεργειών και έλλειψης σεβασμού θα μας αναγκάσει να προχωρήσουμε την αναζήτηση νέων φίλων και συμμάχων».


    «Εάν οι ΗΠΑ δεν αρχίσουν να σέβονται την εθνική κυριαρχία της Τουρκίας και δεν κατανοήσουν τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα μας, τότε η συμμαχία μας θα κινδυνεύσει», υπογραμμίζει ο Τούρκος πρόεδρος.


    Τα 6 «αγκάθια» στις σχέσεις ΗΠΑ - Τουρκίας


    Απογοητευμένος από την αμερικάνικη πολιτική



    κλασματα του πετρελαιου
    ανανας γαλλικα
    αρθρωσεις υγεια
    kenny στολες

    Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

    ζωντανα mega channel

    auth lib blackboard
    ένωση ξενοδόχων πιερίας
    δημιουργικότητα της γλώσσας

    Tο Δώρο Χριστουγέννων πρέπει να καταβληθεί το μέχρι την 21η Δεκεμβρίου κάθε έτους, υπόκειται σε εισφορές υπέρ ΙΚΑ, Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών. Ο εργοδότης ωστόσο μπορεί να καταβάλλει το δώρο και νωρίτερα από την παραπάνω ημερομηνία.


    δημος ελασσονας δημοτολογιο

    κοριτσι στην πολη βασανίζομαι

    Σημειώνεται πως τα δώρα σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να καταβληθούν σε είδος, αλλά μόνο σε χρήμα.


    Πώς υπολογίζεται το δώρο Χριστουγέννων


    Για τον υπολογισμό του ποσού των δώρων λαμβάνεται υπόψη ο τρόπος αμοιβής των μισθωτών δηλαδή αν αμείβονται με ημερομίσθιο ή με μισθό. Η χρονική περίοδος που υπολογίζεται το δώρο Χριστουγέννων αρχίζει από την 1η Μαΐου μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου κάθε έτους.


    Έτσι, οι εργαζόμενοι που η σχέση εργασίας τους με τον εργοδότη είχε διάρκεια χωρίς διακοπή όλη τη χρονική περίοδο που αναφέραμε δηλαδή από 1ης Μαΐου μέχρι 31ης Δεκεμβρίου κάθε έτους, δικαιούνται ολόκληρο το δώρο που είναι ίσο με ένα μηνιαίο μισθό για τους αμειβόμενους με μισθό και με 25 ημερομίσθια για τους αμειβόμενους με ημερομίσθιο.


    Όσοι όμως από τους παραπάνω μισθωτούς, που η σχέση τους με τον εργοδότη δεν διήρκησε ολόκληρο το χρονικό διάστημα (από 1/5 έως και 31/12), δικαιούνται να λάβουν τμήμα του δώρου ανάλογο με τη χρονική διάρκεια της εργασιακής τους σχέσης.




    αθλητικό metropolis facebook
    ελληνες γκεϊ

    οαεδ γλυφαδας τηλ

    παραμονη πρωτοχρονιας λεμεσος 2017
    μαρης αποστολης

    Ο 41χρονος είχε τεθεί υπό διήμερη κράτηση το περασμένο Σάββατο.


    διαβασμα για τις πανελληνιες

    ιωνικο κεντρο πλακα

    δημοσ χαιδαριου

    βασιλης καρρας για παντελη παντελιδη

    Υπενθυμίζεται ότι ο 41χρονος είχε συλληφθεί την περασμένη Παρασκευή για υπόθεση παράνομης χορήγησης ηρεμιστικών χαπιών που βρέθηκαν στην κατοχή του 35χρονου υπόπτου – απαγωγέα των δύο παιδιών.


    Τα χάπια που εντοπίστηκαν από την Αστυνομία στο διαμέρισμα του 35χρονου στη Λάρνακα, φέρεται να του δόθηκαν από το νοσηλευτή χωρίς την απαραίτητη ιατρική συνταγή.


    Η αστυνομία εκτιμά ότι τα συγκεκριμένα χάπια αναμείχθηκαν με λεμονάδα που φέρεται ο 35χρονος να έδωσε στα δύο παιδιά να πιουν αμέσως μετά την απαγωγή τους, γι' αυτό όταν οι μαθητές, σύμφωνα με το cyprustimes εντοπίστηκαν σε κατάσταση ύπνωσης και σύγχυσης.



    δαιμονιο ερμηνεια

    μικυ χριστουγεννα

    πορτα πορτα ξανθη τηλ

    Αυτό επισημαίνει η μεγάλης κυκλοφορίας ελβετική εφημερίδα Blick σε δημοσίευμά της με τίτλο "Ο ελβετικός κολοσσός φαρμάκου φέρεται να έχει δωροδοκήσει Έλληνες - Το FBI διεξάγει έρευνα κατά της Novartis".


    ανατομικες παντοφλες φαρμακειο

    ταβερνα το χαγιατι μανδρα

    απο συνημιτονο σε μοιρες

    τασος αγαπη θελω

    3ο λυκειο κομοτηνης καθηγητες

    Ο εκπρόσωπος του ελβετικού υπουργείου Δικαιοσύνης Φόλκο Γκάλι (Folco Galli) επιβεβαίωσε τη λήψη των δύο αιτημάτων. Όπως αναφέρει η ελβετική ιστοσελίδα swissinfo. ch τα δύο αιτήματα για δικαστική συνδρομή συνδέονται με έρευνες για τη Novartis και δωροδοκίες στις οποίες φέρονται να εμπλέκονται η ελβετική φαρμακοβιομηχανία και Έλληνες γιατροί και δημόσιοι λειτουργοί.


    Επικαλούμενο σχετική επιβεβαίωση αξιωματούχου του ελβετικού υπουργείου Δικαιοσύνης στη δημόσια ελβετική τηλεόραση (RTS) και το ελβετικό πρακτορείο ειδήσεων, η swissinfo αναφέρει ότι τα δύο αιτήματα ελήφθησαν περί τα τέλη του 2017 και τον Ιανουάριο του 2018.


    Υπόθεση Novartis: Τι είναι η προανακριτική επιτροπή και τι θα διερευνήσει




    ja おきなわ 本店

    να αποσταλεί

    νοτης θυσια
    προεδρος γσεε 2015
    εορταστικα δημοτικα τραγουδια
    zini boutique θεσσαλονικη τσιμισκη
    Όταν η ζωή σου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία

    Όλοι ανεξαιρέτως ξεκινάμε γεμάτοι λαμπρά όνειρα και μεγαλεπήβολα σχέδια για το μέλλον μας.


    αφυγραντηρασ ζεολιθου

    Είμαστε γεμάτοι επιθυμίες, προσδοκίες και στόχους. Προσπαθούμε να τους κατακτήσουμε και κάνουμε ό, τι μπορούμε για να φτάσουμε ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίησή τους. Παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν πάνε πάντα όπως τα σχεδιάζουμε…




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Κάποιοι δεν καταφέρνουμε να αποδεχτούμε τις προκλήσεις, να αξιοποιήσουμε και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες. Σε κάθε μεμονωμένη περίπτωση, οι λόγοι είναι πολλοί και διαφορετικοί… Τα εμπόδια που συναντάμε στον δρόμο μπορεί να μοιάζουν ανυπέρβλητα σε συγκεκριμένες στιγμής της ζωής μας.

    Οι δυσκολίες στην κατάκτηση κάθε στόχου είναι πολλές, και κάποιες φορές καταφέρνουν να μας αποπροσανατολίσουν ή να μας απομακρύνουν από αυτόν. Μπορεί να μην υπάρχει χρόνος, χρήμα ή γενικότερα οι κατάλληλες συνθήκες. Μερικές φορές μπορεί και εμείς οι ίδιοι να αγνοούμε τις ευκαιρίες της ζωή μας. Να τις προσπερνάμε αδιάφορα και να μην είμαστε αρκετά ώριμοι για να συνειδητοποιήσουμε ότι μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την καθημερινότητά μας.

    Επιπλέον, όλοι κάνουμε λάθη. Μπορεί να μην εκτιμήσουμε σωστά καταστάσεις, να μην κυνηγάμε τα όνειρά μας, να μην κάνουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τη δική μας κορυφή. Σε κάποιες συγκεκριμένες στιγμές της ζωής μας μπορεί να μην έχουμε την ψυχική ή σωματική δύναμη για να εκμεταλλευτούμε μία ευκαιρία που μας δίνεται.

    Άλλες φορές μπορεί να είμαστε πολύ απασχολημένοι με όσα συμβαίνουν στο γραφείο μας, για να αφοσιωθούμε σε αυτά που μας ευχαριστούν. Αργότερα, όμως, όπως φαίνεται, το μετανιώνουν… Σύμφωνα με το βιβλίο «Top Five Regrets of the Dying» της πρώην Αυστραλιανής νοσοκόμας Bronnie Ware, οι άνθρωποι μετανιώνουν περισσότερο γιατί εργάζονταν πολύ, γιατί δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν τις ιδέες τους, γιατί δεν κράτησαν επαφή με τους φίλους τους και γιατί απέρριπταν την προσωπική τους ευτυχία, χωρίς να συνειδητοποιούν ότι ήταν θέμα δικής τους επιλογής.

    mesa1

    Τα καλά νέα είναι ότι ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξουμε τις καταστάσεις. Ποτέ δεν είναι αργά για να αφήσουμε στην άκρη όσα μας χωρίζουν με τον παιδικό μας φίλο και να δούμε μαζί το mundial όπως παλιά, για να ταξιδέψουμε με τη σύντροφό μας σε όλα τα μέρη που ονειρευόμαστε, για να πούμε «όχι» σε μία ακόμη υπερωρία προκειμένου να περάσουμε λίγο περισσότερο χρόνο με τα παιδιά μας και για να παραιτηθούμε από τη εργασία που δεν μας αρέσει και να διεκδικήσουμε μία καλύτερη θέση.

    Πάντα έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, να την αναζητάμε και να την «αρπάξουμε» για να διαμορφώσουμε το μέλλον μας όπως το έχουμε ονειρευτεί.

    Το πιο σημαντικό είναι να ανακτήσουμε τον έλεγχο, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να γίνουμε κύριοι του εαυτού μας. Αρκεί να επαναπροσδιορίσουμε τους στόχους μας, να ξεπεράσουμε τις απογοητεύσεις και να δοκιμάσουμε να προσπαθήσουμε ξανά για όσα θεωρούμε ότι αξίζουν.

    Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι η ζωή χαρίζει απλόχερα δεύτερες ευκαιρίες! Γιατί αξίζουν σε όλους μας…



    γενοκτονια σμυρνης
    πως καθαριζουμε την πισσα απο τα ρουχα

    αρίθμηση τραπεζιών γάμου

    ζυγωματικα γυναικων

    Μεταξύ άλλων, προβλέπει ότι δεν θα επέρχεται καμία περικοπή στη σύνταξη για τη συντριπτική πλειονότητα των συνταξιούχων που ασκούν αγροτική δραστηριότητα. Παράλληλα, περιλαμβάνει δικαιότερες ρυθμίσεις για τους απασχολούμενους συνταξιούχους σε σχέση με το προγενέστερο καθεστώς, (πριν από την ψήφιση του Ν. 4387/16), όπως την περικοπή ή την αναστολή της σύνταξης μόνο για το διάστημα το οποίο αντιστοιχεί στις ημέρες απασχόλησης και όχι για ολόκληρο το μήνα, εφόσον η διάρκειά της είναι μικρότερη των 25 ημερών.


    ταξιδιωτικα γραφεια αθηνα μανεσης

    φυτα ερημου

    Συγκεκριμένα, με βάση την εγκύκλιο, η οποία εφαρμόζεται για συνταξιούχους, λόγω γήρατος, που αναλαμβάνουν εργασία ή αυτοαπασχόληση από τις 13 Μαΐου 2016 και έχουν υποχρέωση ασφάλισης στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ):



    • Δεν περικόπτεται η σύνταξη των συνταξιούχων από 1/1/2017 του πρώην ΟΓΑ που συνεχίζουν να ασκούν αγροτική δραστηριότητα για την οποία υφίσταται υποχρέωση ασφάλισης στον ΕΦΚΑ. Το νέο πλαίσιο του Ν. 4387/16 θα ισχύσει για όσους συνταξιοδοτηθούν από την 1η Ιανουαρίου 2025.

    • Δεν περικόπτεται η σύνταξη των συνταξιούχων, μέχρι 12/05/2016, των λοιπών πρώην φορέων κύριας ασφάλισης ή του Δημοσίου που αποκτούν εισόδημα από άσκηση αγροτικής δραστηριότητας.

    • Δεν περικόπτεται η σύνταξη των συνταξιούχων πρώην φορέων κύριας ασφάλισης ή του Δημοσίου, μετά την 13η Μαΐου 2016, που αποκτούν ετήσιο εισόδημα από άσκηση αγροτικής δραστηριότητας ύψους έως τις 4.923,12 ευρώ. Το ελάχιστο ασφαλιστέο μηνιαίο εισόδημα των 410,26 ευρώ (4.923,12 ευρώ σε ετήσια βάση) που ισχύει για τους αγρότες, τίθεται ως όριο για τη διατήρηση της αγροτικής περιουσίας και δεν θεωρείται ως «επανένταξη» στην αγορά εργασίας.

    • Δεν περικόπτονται, επίσης, οι συντάξεις των συνταξιούχων που λαμβάνουν αμοιβές από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλα συγγενικά δικαιώματα ούτε και οι συντάξεις των συνταξιούχων για αμοιβές που δεν υπόκεινται, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, σε ασφαλιστικές εισφορές ή λαμβάνουν αποδοχές για τις οποίες υφίσταται δυνατότητα παραίτησης και παραιτούνται του δικαιώματος είσπραξής τους.


    Επιπλέον:



    • Εφόσον δεν υπάρχει απασχόληση ολόκληρο τον μήνα, οι περιορισμοί του νόμου (περικοπή κατά 60% ή αναστολή καταβολής της σύνταξης) εφαρμόζονται μόνο για το διάστημα που αντιστοιχεί στις ημέρες κατά τις οποίες απασχολείται και ασφαλίζεται ο συνταξιούχος.

    • Ο χρόνος ασφάλισης των απασχολούμενων συνταξιούχων αξιοποιείται για την προσαύξηση του ανταποδοτικού μέρους της κύριας σύνταξης. Το ύψος της προσαύξησης υπολογίζεται για κάθε έτος απασχόλησης με ετήσιο συντελεστή αναπλήρωσης 0,075% για κάθε μία ποσοστιαία μονάδα επιπλέον εισφοράς. Δικαίωμα προσαύξησης της σύνταξης δίνεται και σε συνταξιούχους που έχουν λάβει σύνταξη, πριν από την εφαρμογή του Ν. 4387/16 και απασχολούνται από τις 13 Μαΐου 2016 και μετά.

    • Καταργείται για τους αυτοαπασχολούμενους συνταξιούχους η υποχρέωση καταβολής προσαυξημένων κατά 50% ασφαλιστικών εισφορών.


    Σύμφωνα με την εγκύκλιο, οι διατάξεις του άρθρου 20 του ν. 4387/2016 εφαρμόζονται σε συνταξιούχους, λόγω γήρατος, που λαμβάνουν σύνταξη από τους πρώην φορείς κύριας ασφάλισης ή το Δημόσιο και οι οποίοι εντάχθηκαν, από την 1η Ιανουαρίου 2017, στον ΕΦΚΑ, καθώς και στα πρόσωπα που λαμβάνουν χορηγία ή βουλευτική σύνταξη από το Δημόσιο.


    Το νέο νομοθετικό πλαίσιο για την απασχόληση συνταξιούχων εφαρμόζεται στους συνταξιούχους, λόγω γήρατος, που θα αναλάβουν εργασία ή αυτοαπασχόληση, μετά την ισχύ του ν. 4387/2016, δηλαδή από τις 13 Μαΐου 2016, εφόσον προκύπτει υποχρέωση ασφάλισης στον ΕΦΚΑ, σύμφωνα με τις σχετικές γενικές ή ειδικές ή καταστατικές διατάξεις, που ίσχυαν, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2016, στους εντασσόμενους στον ΕΦΚΑ φορείς ασφάλισης ή το Δημόσιο.


    Συνεπώς, σε περίπτωση που αναληφθεί δραστηριότητα για την οποία δεν προκύπτει, βάσει γενικών, ειδικών ή καταστατικών διατάξεων, υποχρέωση ασφάλισης στον ΕΦΚΑ, δεν έχει εφαρμογή η κοινοποιούμενη ρύθμιση περί απασχόλησης συνταξιούχων, ακόμη και εάν από την ασκούμενη επαγγελματική δραστηριότητα προκύπτει εισόδημα.


    Αντίστοιχα, οι συνταξιούχοι που αναλαμβάνουν εργασία ή δραστηριότητα για την οποία είτε λαμβάνουν αμοιβές (π. χ. έξοδα κίνησης) που δεν υπόκεινται, βάσει νόμου, σε ασφαλιστικές εισφορές κλάδου κύριας σύνταξης ή λαμβάνουν αποδοχές για τις οποίες από την ισχύουσα νομοθεσία υφίσταται δυνατότητα παραίτησης και παραιτούνται του δικαιώματος είσπραξής τους, δεν εμπίπτουν στις ρυθμίσεις του άρθρου 20 του ν. 4387/2016 περί αναστολής ή περικοπής της σύνταξής τους (κύριας και επικουρικής). Στο πεδίο εφαρμογής των ρυθμίσεων του άρθρου 20 του ν. 4387/2016 δεν εμπίπτουν, επίσης, οι συνταξιούχοι που λαμβάνουν αμοιβές από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλα συγγενικά δικαιώματα.


    Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, η εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 20 του ν. 4387/2016 αφορά στη χρονική περίοδο που παρέχεται η αναληφθείσα επαγγελματική δραστηριότητα, για την οποία προκύπτει η υποχρέωση ασφάλισης στον ΕΦΚΑ και όχι στη χρονική περίοδο καταβολής των σχετικών αμοιβών για την αναληφθείσα δραστηριότητα.


    Το νέο νομοθετικό πλαίσιο περί απασχόλησης συνταξιούχων εφαρμόζεται σε συνταξιούχους, λόγω γήρατος, που διορίζονται σε θέσεις της παρ. 2 του άρθρου 2 του ν. 3833/2010 (αιρετά όργανα ΟΤΑ, διοικητές, υποδιοικητές, πρόεδροι, αντιπρόεδροι και τα μέλη συλλογικών οργάνων διοίκησης των ΝΠΔΔ, κλπ), εφόσον ο διορισμός στις ανωτέρω θέσεις γίνει, μετά τις 13 Μαΐου 2016 και εφόσον προκύπτει υποχρέωση ασφάλισής τους στον ΕΦΚΑ.


    Οι συνταξιούχοι που διορίζονται στις ανωτέρω θέσεις, υπόκεινται σε αναστολή της σύνταξης κύριας και επικουρικής ή των συντάξεών τους σε περίπτωση συρροής, εφόσον διορίζονται σε φορείς της γενικής κυβέρνησης.


    Σε περίπτωση, δε, που τα ανωτέρω πρόσωπα δεν δικαιούνται ή έχουν παραιτηθεί της προβλεπόμενης για τη θέση που κατέχουν αμοιβής, εφόσον προβλέπεται από το νόμο η σχετική δυνατότητα, δεν έχουν εφαρμογή οι κοινοποιούμενες ρυθμίσεις.


    Ομοίως, οι ρυθμίσεις του άρθρου 20 του ν. 4387/2016 δεν έχουν εφαρμογή στην περίπτωση που τα πρόσωπα αυτά λαμβάνουν αποκλειστικά ποσά ως έξοδα αποζημίωσης ή έξοδα παράστασης, τα οποία εκ της φύσεώς τους καταβάλλονται για την κάλυψη των δαπανών στις οποίες υποβάλλεται ο αιρετός κατά την άσκηση του λειτουργήματός του.



    σεληνη τετραγωνο με δια
    πυροτουβλο βαψιμο
    αξιοθεατα ρωμη βατικανο
    mini cooper ενοικιαση

    αναμεσα σε δυο βουνα

    edi oracle gateway
    θεατρο εμπροσ ψυρρη

    Ειδικότερα, χθες συνελήφθη, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου ο 62χρονος δεδομένου ότι ως υπάλληλος σε ξενοδοχείο αφαίρεσε από δωμάτιο που χρησιμοποιούσε 23χρονος αλλοδαπός χρηματικό ποσό. Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου καθώς και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι ο 62χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 17.08.2018 έως 24.08.2018 είχε διαπράξει ακόμα τρεις κλοπές έχοντας αφαιρέσει, το ποσό των 1889 ευρώ, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά έγγραφα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.


    παπουτσια λατιν καλλιθεα

    σωστη λιπομετρηση

    Στο μεταξύ συνελήφθη, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης από αστυνομικούς των ΤΑΕ Μυλοποτάμου, 52χρονος Έλληνας μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε. Στην διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με το γεμιστήρα του και φυσίγγια.


    Σήμερα, συνελήφθη στα Χανιά από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων, 19χρονος Έλληνας διότι σε έλεγχο των αστυνομικών βρέθηκε να έχει πάνω του πιστόλι. Και οι δύο άνδρες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους εισαγγελείς.



    αναλλοίωτος τι σημαινει
    αννα γαλανου τρεις φωτιες
    γειτονια ονειροκριτης

    συνταγες για φαγητα στον ξυλοφουρνο

    παιχνιδι με χελωνονιντζακια

    Εδώ και χρόνια, επιστήμονες από όλο τον κόσμο προσπαθούν να προσδιορίσουν την ακριβή ημερομηνία έκρηξης του ηφαιστείου, η οποία έγινε αισθητή έως την Αίγυπτο και τη Μικρά Ασία, επειδή αποτελεί ορόσημο και σημείο αναφοράς για τη πολλών άλλων προϊστορικών συμβάντων και αρχαιολογικών ανακαλύψεων στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.


    κωνσταντινουπολη για φαγητο

    βακαλαος τηγανητος με αλευρι

    θερμανση ψυξη με φυσικο αεριο

    Τα ιστορικά-αρχαιολογικά δεδομένα «δείχνουν» μια ημερομηνία μετά το 1600 π. Χ., περίπου στα μέσα του 16ου αιώνα, ενώ άλλα επιστημονικά δεδομένα, όπως η δενδρο, έως τώρα τοποθετούσαν τη φυσική καταστροφή λίγο παλαιότερα, κατά το τέλος του 17ου αιώνα.


    Μέχρι πρόσφατα, θεωρείτο ως πιο ακριβής η με ραδιενεργό άνθρακα ενός κλαδιού ελιάς που θάφτηκε στη Θήρα από την τέφρα και, με βάση το οποίο, η ημερομηνία της έκρηξης τοποθετείται μεταξύ 1627 και 1600 π. Χ., με πιο πιθανό το διάστημα μεταξύ 1613 και 1614 π. Χ..


    Όμως η νέα αμερικανοβρετανική έρευνα, που βασίζεται σε νέες αναλύσεις δενδρος, εκτιμά ότι η μινωική έκρηξη είναι κάπως πιο πρόσφατη, μετά το 1600 π. Χ.. Είχε προηγηθεί προ ημερών μια ισραηλινή μελέτη δενδρος που κατέληγε σε ανάλογο συμπέρασμα, ότι η έκρηξη έγινε 40 έως 50 χρόνια αργότερα σε σχέση με την εκτίμηση για 1627-1600 π. Χ..


    Αν όντως ισχύουν οι νέες εκτιμήσεις, τότε για πρώτη φορά η δενδρο και η αρχαιολογία μιλάνε την ίδια περίπου «γλώσσα». Κάνοντας νέες μετρήσεις στον ραδιενεργό άνθρακα-14 εντός των δακτυλίων των δέντρων, τα οποία ζούσαν την ίδια εποχή με την έκρηξη του ηφαιστείου, οι ερευνητές συμπέραναν ότι η τελευταία συνέβη μεταξύ του 1600 και του 1525 π. Χ.. Αυτή η περίοδος επικαλύπτεται με τις ιστορικές-αρχαιολογικές εκτιμήσεις ότι η έκρηξη έγινε μεταξύ του 1570 και του 1500 π. Χ. (με βάση γραπτά κείμενα στην Αίγυπτο, κεραμικά από ανασκαφές κ. ά.), αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


    Οι ερευνητές των πανεπιστημίων Αριζόνα, Queen's Μπέλφαστ και Σέφιλντ, με επικεφαλής την επίκουρη καθηγήτρια δενδρος του Πανεπιστημίου της Αριζόνα, Σαρλότ Πίρσον, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό "Science Advances", ανέλυσαν την ετήσια ανάπτυξη των δακτυλίων 200 αιωνόβιων πεύκων που ζούσαν στις ΗΠΑ μεταξύ του 1700 και του 1500 π. Χ. και άλλων 85 βελανιδιών που ζούσαν στην Ιρλανδία την ίδια περίοδο.


    Επειδή τα δέντρα αυτά προσθέτουν ένα δακτύλιο κάθε χρόνο, αποτελούν ένα περιβαλλοντικό «αρχείο» μέσα στους αιώνες.



    γυναικα τα γεμιστα ειναι για μενα διαφημιση
    βιοσυντονισμός σεμιναρια
    sfera γυναικεια ρουχα

    κιτρινισμα στα ματια

    δωρεαν mb cosmote νοεμβριος 2015
    Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθη ο «αρχηγός» της ρωσικής μαφίας - Ποιος ήταν «το Λίπος»

    Θεωρείτο ο «Νούμερο 1» κακοποιός στον κόσμο - Το ψευδώνυμό του ήταν «το Λίπος» και ασχολούνταν μαζί του οι διωκτικές αρχές σχεδόν όλου του πλανήτη - Φόβιζε ακόμα και τον Μπαράκ Ομπάμα


    λεμπιδακης μαντρα

    θωμας κινδυνης γαμος

    ατομική θέρμανση σε πολυκατοικία

    σακακια γυναικεια ανοιξη 2015

    θεοδοσια τσατσου νεο cd

    νεο octavia τιμη

    Ο Γεωργιανός αρχιμαφιόζος Λάσα Σουνανασβίλι, συνελήφθη στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης σε τριώροφη μεζονέτα η οποία βρίσκεται στην οδό Ζαΐμη μετά από μια κινηματογραφική αστυνομική επιχείρηση.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Έχει χαρακτηριστεί ως ο «αρχηγός της ρωσόφωνης μαφίας παγκοσμίως» με τις αρχές να του καταλογίζουν πολλά και τους αντιπάλους του να τον φοβούνται.

    Ο 57χρονος Γεωργιανός, τον οποίο ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα είχε χαρακτηρίζει ως «το νούμερο ένα κακοποιό του κόσμου», συνελήφθη μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα που εξέδωσαν σε βάρος του οι γαλλικές διωκτικές αρχές. Ο ίδιος είχε «απαντήσει» σε αυτό τον χαρακτηρισμό με εξώδικο διαμαρτυρίας προς την αμερικανική κυβέρνηση.

    Οι πληροφορίες για τη σύλληψή του είναι συγκεχυμένες. Υπάρχουν αναφορές ότι κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης ο Σουνανασβίλι και οι συνεργάτες του αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς και προσπάθησαν να διαφύγουν, ακολούθησε συμπλοκή με τον τραυματισμό ενός από αυτούς και ότι υπήρξε ανταλλαγή πυροβολισμών. Κατά την επιχείρηση αυτή συνελήφθησαν τέσσερα άτομα αλλά άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο αρχιμαφιόζος δεν ήταν μεταξύ των συλληφθέντων αλλά ότι οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες σε άλλο σημείο της Θεσσαλονίκης, λίγες ώρες αργότερα.

    Το εις βάρος του ένταλμα από τις γαλλικές διωκτικές αρχές είχε εκδοθεί για διακεκριμένες κλοπές που έγιναν από το 2016 έως και τώρα.

    Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 14 χρόνια φυλάκιση για «ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης» αλλά κάνοντας χρήση ευεργετικών διατάξεων για την αποσυμφόρηση των φυλακών και με την αιτιολογία των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, κυκλοφορούσε ελεύθερος.

    Το 2012 είχε συλληφθεί στον «Αστέρα Βουλιαγμένης» μετά από εντάλματα που είχαν εκδώσει Γεωργία και Ισπανία, σύμφωνα με τα οποία διηύθυνε εγκληματική οργάνωση που ασχολείτο με εκβιασμούς, απόπειρες ανθρωποκτονιών και ξέπλυμα χρήματος, μεταξύ άλλων. Οι ελληνικές αρχές είχαν αρνηθεί την έκδοσή του στις δύο αυτές χώρες.

    Διαβάστε επίσης:

    «Θερμό» επεισόδιο θέλει η Τουρκία: Οι ευθείες απειλές κατά της Ελλάδας και το αυστηρό μήνυμα της ΕΕ

    Παραλήρημα εκτός ορίων από το τουρκικό ΥΠΕΞ: «Τα Ίμια ανήκουν στην Τουρκία»


    οικογένεια μπελιέ ταινια

    demo φαρμακευτικη θεσεις εργασιας
    mms διαφημιστικη εταιρεια
    δεν θελω να ζω με αναμνησεις

    Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.


    Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή.


    Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


    Αττική


    Καιρός: γενικά αίθριος.
    Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα βόρεια και ανατολικά έως 6 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


    Θεσσαλονίκη


    Καιρός: γενικά αίθριος. Παροδικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
    Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.


    Μακεδονία, Θράκη


    Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στη Μακεδονία, με τοπικούς όμβρους στα ορεινά και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας.
    Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 και σταδιακά έως 5 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


    Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά της Ηπείρου όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
    Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στο Ιόνιο βορειοδυτικοί πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.
    Θερμοκρασία: από 19 έως 34 και στα ηπειρωτικά τοπικά έως 35 βαθμούς Κελσίου.



    σουφλε ζυμαρικων ψησιμο
    delonghi χωρα προελευσης
    φωνη γραφη παρισι
    απεικονίζεται συνωνυμα

    μόνιμη ελληνική αντιπροσωπεία οοσα

    σιγμα αλφα μι επικοινωνιεσ α.ε

    Αυτή η νεαρή τίγρη Σουμάτρας - το είδος της οποίας είναι και σε εξαφάνιση - μεταφέρθηκε μετά από απόφαση των υπευθύνων του ζωολογικού κήπου της Ουάσιγκτον, σε πάρκο του Σαν Ντιέγκο προκειμένου να επιβιώσει.


    πρόγραμμα επιδότησης εσπα- ενίσχυση μικρομεσαίων επιχειρήσεων 2013

    βεβαιωση τεαμ-τακτ

    Η ζωή, του μόλις εννέα εβδομάδων αιλουροειδούς απειλείτο από την ίδια του την μητέρα, η οποία ήταν άκρως επιθετική μαζί του.


    Παρά τις προσπάθειες των φροντιστών να συνυπάρξουν αρμονικά τα δύο ζώα, δεν τα κατάφεραν.


    Δεν ήταν λίγες οι φορές που το μωρό τίγρης γλύτωσε από τύχη, απ τα νύχια της μητέρας του. Έτσι αποφάσισαν να το απομακρύνουν.


    TigerTwo 006 Med 1024x683


    πηγή:San Diego Zoo Safari Park


    Το μωρό από την περασμένη Δευτέρα που βρίσκεται στη νέα του οικογένεια είναι ασφαλές και δείχνει ότι έχει εξοικειωθεί πλήρως με την συγκάτοικο του, μια επτά εβδομάδων τίγρη Βεγγάλης.


    TigerTwo 004 Med 1024x683


    πηγή:San Diego Zoo Safari Park


    Όσοι λοιπόν επισκέπτονται το συγκεκριμένο ζωολογικό πάρκο στο Σαν Ντιέγκο, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα παιχνίδια που κάνουν μεταξύ τους τα δυο τιγράκια όπως και μερικές τρυφερές στιγμές με τους φροντιστές τους.



    χαστε 10 κιλα σε ενα μηνα
    του εχει κανει μαγια
    ποντσο γκρι
    migato καταστηματα stock

    σιροπι φραουλας για cheesecake

    pizza fan συνταγμα
    πλαστικο καθρεπτης

    Ο κ. Ζούρος κατηγορείτο για φόνο από αμέλεια και πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε έναν χρόνο φυλάκισης για τον θάνατο επισκέπτριας από τη Μεγάλη Βρετανία, στο πάρκο απολιθωμάτων στη θέση Μπαλή Αλώνια, τον Ιούνιο του 2011.


    θρεπτικη αξια ρυζι

    αποφθεγματα για ονειρα

    Η δίκη διήρκεσε δύο μέρες και στη διάρκειά της αποδείχθηκε ότι ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε λόγω πτώσης της, όταν ξύλινο κάγκελο υποχώρησε στην προσπάθεια της να βγάλει selfie.


    Κατά την προδικασία είχε απαγγελθεί η κατηγορία στον κ. Ζούρο, επειδή είχε γίνει δεκτό ότι την ευθύνη για τη συντήρηση των κατασκευών στο πάρκο απολιθωμάτων είχε το Μουσείο, ενώ κατά τη δίκη αποδείχθηκε ότι η ευθύνη της συντήρησης ήταν της διεύθυνσης Δασών αφού το συγκεκριμένο πάρκο (αλλά όχι τα άλλα που συναποτελούν το απολιθωμένο δάσος και λειτουργούν υπό τη ευθύνη του μουσείου) έχει χαρακτηριστεί εθνικός δρυμός.


    Πάντως, κατά τη διάρκεια της δίκης, δεν αποδείχθηκε ελλιπής συντήρηση των υποδομών του πάρκου.


    Ας σημειωθεί ότι η οικογένεια της άτυχης Βρετανίδας διεκδικεί αποζημίωση ύψους πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από το ελληνικό δημόσιο και κάθε άλλο υπεύθυνο για τον θάνατο της.



    music youtube org
    πρωτοσελιδα θεσσαλικων εφημεριδων
    φωτογραφιες αρνιων

    snap out of it lyrics 覶iri

    αγιος σαββας νοσοκομειο αθηνα
    τραγουδι τιτλων τατουαζ
    αιμιλια ξανθοπουλου ζωγραφος
    ντους αγγλικα

    Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Μικρή περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί στα ανατολικά. Κατά τόπους παγετός στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις νυχτερινές ώρες.


    Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


    Αττική


    Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. χιονοπτώσεις στα ορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο 800 μέτρα). βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από αργά το απόγευμα.
    Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση.
    Θερμοκρασία: από 05 έως 11 βαθμούς Κελσίου.


    Θεσσαλονίκη


    Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες με χιονόνερο και στα γύρω ορεινά χιονιά. βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί.
    Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
    Θερμοκρασία: από 02 έως 06 βαθμούς Κελσίου.


    Ζάκυνθος


    Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα τοπικών βροχών.
    Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με εξασθένηση.
    Θερμοκρασία: από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


    Μακεδονία, Θράκη


    Καιρός: νεφώσεις με χιονόνερο. χιονιά στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής, της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά όπου θα σημειωθούν παροδικές χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές της Θράκης. από το απόγευμα και από τα δυτικά βελτίωση.
    Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6, στα ανατολικά 7 μποφόρ με εξασθένηση.
    Θερμοκρασία: από 02 έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



    πεκορινο αμφιλοχιας λιπαρα
    ooh oasis ep 2
    σορτσακι χειμωνα

    αυτοπραγμάτωση τι σημαίνει

    οι ιπποτες του μεσαιωνα
    αντιδρασεις μωρου 7 μηνων
    σχολικό ημερολόγιο 2016-17

    Έκτοτε τουλάχιστον 8.500 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να διασχίσουν τη Μεσόγειο και να φτάσουν στην Ευρώπη.


    τα νεα του αργους τωρα

    μισθος δημοσιου υπαλληλου πε

    οπτασια λεξικο

    Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα (UNHCR), 4.337 άνθρωποι εκτιμάται ότι έχουν πνιγεί από τον Σεπτέμβριο του 2016 ως σήμερα προσπαθώντας να φτάσουν στις ακτές της Ευρώπης. Επιπλέον 4.185 άνθρωποι είχαν χάσει τη ζωή τους τους 12 προηγούμενους μήνες, από την 1η Σεπτεμβρίου 2015 ως το τέλος Αυγούστου 2016.


    Τα στοιχεία αυτά δόθηκαν στη δημοσιότητα με την ευκαιρία της δεύτερης επετείου από τον θάνατο του μικρού Αϊλάν, η ιστορία του οποίου επέπνευσε τον αφγανικής καταγωγής Χάλεντ Χοσεϊνί, συγγραφέα του γνωστού βιβλίου «Χαρταετοί πάνω από την πόλη» που έχει μεταφερθεί και στη μεγάλη οθόνη, να γράψει ένα διήγημα.



    If people see no hope + live in fear, they will gamble their lives on desperate journeys - @RefugeesChief #AlanKurdi https://t.co/ieMP7d4IdS

    — UN Refugee Agency (@Refugees) 2 Σεπτεμβρίου 2017


    ψηφοδελτιο πασοκ 2015 α αθηνας

    λεστερ πρωταθλητρια

    ναξος λιμανι live
    ποτε τελειώνει το μπρουσκο
    βαζα με λαστιχο
    ειδικευομενοι ιατροι αναρρωτικη αδεια

    Ο Σαρκοζί διώκεται για «παθητική δωροδοκία», «παράνομη χρηματοδότηση προεκλογικής εκστρατείας» και «υπεξαίρεση λιβυκών κρατικών κεφαλαίων» και έχει τεθεί υπό δικαστικό έλεγχο, ανέφερε η πηγή.


    αιτηση εαπ 2014

    ειδα στον υπνο μου στηθος

    προβατο γεννησε μισο ανθρωπο

    Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες εις βάρος του και ισχυρίζεται ότι οι κατήγοροί του από τη Λιβύη αναζητούν εκδίκηση για την απόφασή του να αναπτύξει γαλλικά αεροπλάνα κατά τη διάρκεια της εξέγερσης κατά την οποία ανατράπηκε ο Καντάφι το 2011.


    Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από δύο ημέρες ανακρίσεων.




    Τρίτη 28 Μαΐου 2019

    γαλλικα στ δημοτικου βιβλιο μαθητη

    γιατροι εοπυυ βολος παθολογοι
    ολυμπιακος λεβαδειακος 4-0 highlights
    δη τι σημαινει
    Νέος «ύποπτος» φάκελος εντοπίστηκε στον Πειραιά

    Ακόμη ένας «ύποπτος» φάκελος εντοπίστηκε από τις Αρχές, αυτή τη φορά σε ταχυδρομείο στην οδό Φίλωνος στον Πειραιά.


    υλικά για θερμομόνωση

    Ο φάκελος είχε αποσταλεί – όπως και όλοι οι προηγούμενοι – από την Ινδία και είχε παραλήπτη το Πανεπιστήμιο Πειραιά.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr.



    γιατρος νησι
    μονο μια νυχτα μητσιας
    φυτοχωμα λαρισα

    αθροισμα θερμιδων

    δεντρα που ευδοκιμουν σε μεγαλο υψομετρο
    αυστριακο πρωταθλημα
    επιθεωρητης μη καταστροφικων ελεγχων

    Όπως αναφέρεται σε Δελτίο Τύπου της Συντονιστικής Επιτροπής, κατατέθηκε στον πρωθυπουργό υπόμνημα με τα αιτήματα και τις προτάσεις των κατοίκων και στη συνέχεια, εκπρόσωποι της επιτροπής αναφέρθηκαν διεξοδικά σε κάθε ένα από αυτά.


    εποίησαν χρονικη αντικατασταση

    Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής, βασική πρόταση των κατοίκων είναι να απεμπλακούν άμεσα και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για τον Βουτζά, καθώς ο οικισμός είναι εντός σχεδίου.


    Πρότειναν την αυτόματη απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ μέσω taxisnet (ζητώντας να χρησιμοποιηθεί η βάση δεδομένων του Υπουργείου Υποδομών που δημιουργήθηκε για το επίδομα των 5.000 ευρώ), αλλά και να προχωρήσουν ταχύτερα οι επισκευές των «κίτρινων κτιρίων» για να επιστρέψουν οι κάτοικοι στις οικίες τους.


    Επίσης, να λυθεί το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί με τα επιδόματα των 5.000+1.200 ευρώ, καθώς υπάρχουν άνθρωποι που δεν τα πήραν ακόμη και «σε κάποιους είπαν ότι δεν θα τα πάρουν όλοι».


    Ακόμα ζήτησαν να ληφθούν μέτρα για στεγαστικά δάνεια πρώτης κατοικίας για κόκκινα, κίτρινα ακόμη και τα πράσινα σπίτια λόγω της μεγάλης υποβάθμισης της περιοχής. Να εξεταστεί η περίπτωση υπαγωγής στο νόμο Κατσέλη χωρίς εισοδηματικά κριτήρια. Να συσταθεί Οργανισμός Ανασυγκρότησης Ματιού - Νέου Βουτζά (Οργανισμός Ανασυγκρότησης Ανατολικής Ακτής) με καθετοποιημένη οργάνωση και λειτουργία με επικεφαλής τον Υπουργό Υποδομών. Να προχωρήσουν οι μελέτες υλοτόμησης και για κορμοδέματα. Να οριοθετηθούν τα ρέματα και να διανοιχτούν δρόμοι αλλά και να εφαρμοστεί το ρυμοτομικό σχέδιο για τον Βουτζά.


    Να κηρυχθούν αναδασωτέες οι δημόσιες εκτάσεις, να αποδοθεί η απαλλοτριωμένη Ζώνη πέραν του πεζοδρομίου, από την πλευρά του Ν. Βουτζά, η λεωφόρος Μαραθώνος με τη δημιουργία πεζόδρομου-ποδηλατόδρομου αλλά και να δοθεί παράταση για τα διόδια της Αττικής οδού.


    Αναφέρθηκαν ακόμα στο θεσμικό αίτημα για μεταφορά στο Δήμο Ραφήνας, στην επιστροφή τελών κυκλοφορίας για τα καμένα αυτοκίνητα και στην επιστροφή του ποσού - τέλους τακτοποίησης για την υπαγωγή σε κάθε νόμο για τα κόκκινα κτίρια.


    Τέλος στο υπόμνημα υπάρχουν και τα ερωτήματα τι γίνεται με τις μετρήσεις για τοξίνες και αμίαντο, πότε θα πληρωθούν οι λογαριασμοί των ΔΕΚΟ και τι θα γίνει με τον δημοτικό φωτισμό.


    Στο πρώτο ερώτημα, ο πρόεδρος του Δημοκρίτου ενημέρωσε ότι οι μετρήσεις συνεχίζονται και τα αποτελέσματα δεν υπερβαίνουν τα ασφαλή όρια, εκτός από καθημερινές μικρές εξάρσεις κατά τις ώρες που διενεργούνται συγκεκριμένες εργασίες.



    ηλεκτροτεχνια 2 επαλ πανελληνιες
    internet explorer τι ειναι
    μασκα προσωπου κανελα

    γαλλια ευρωμπασκετ 2017

    τραπεζι μανικιουρ μεταχειρισμενα
    κοινωφελη ιδρυματα θεσεις εργασιας
    υψος σοφιτας νοκ
    λουντεμης να μαθεις να φευγεις

    Για «ανασχηματισμό ανακύκλωσης» έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία. Για κυβερνητικό σχήμα που θα υλοποιήσει το τρίτο μνημόνιο κάνει λόγο το ΚΚΕ, ενώ το Ποτάμι κατακρίνει την εν γένει επιλογή του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε ανασχηματισμό.


    γευση και οικονομια πορτοκαλοπιτα

    ΝΔ: Ανασχηματισμός ανακύκλωσης


    "Μετά από πολλή προσπάθεια ο κ. Τσίπρας έκανε έναν ανασχηματισμό ανακύκλωσης των ίδιων φθαρμένων προσώπων της αποτυχημένης κυβέρνησής του", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.


    Ο Γιώργος Κουμουτσάκος επεσήμανε ότι ο πρωθυπουργός "δημιούργησε δε και ορισμένα υπουργεία για να βολέψει τους κολλητούς του. Για την Ελλάδα και τους πολίτες, δεν υπάρχει καμία προοπτική απ’ αυτήν την επικίνδυνη κυβέρνηση. Η ανάγκη πολιτικής αλλαγής γίνεται ακόμη πιο ισχυρή".


    ΠΑΣΟΚ: Δήθεν Αριστερά


    “+3 ΑΝΕΛ στην Κυβέρνηση. Να τους χαίρεστε εκεί στην δήθεν Αριστερά”, σχολίασε τον ανασχηματισμό στο twitter o εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.


    Ποτάμι: Ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει άλλο δρόμο


    "Η κοινωνία δεν θέλει περισσότερα υπουργεία και υφυπουργεία. Η κοινωνία θέλει λύσεις, απαντήσεις, αποτελέσματα. Η χώρα δε θέλει λαϊκιστές, ερασιτέχνες και κομματικούς υπαλλήλους. Ο κ. Τσίπρας όμως δεν ξέρει άλλο δρόμο. Και έχει χρέη στους ΑΝΕΛ, στην εκκλησία, στο παλιό σύστημα, στους κομματικούς του βαρόνους. Έρμη Ελλάς", ήταν η ανακοίνωση του Ποταμιού.



    αιδώς ετυμολογία
    αναστασια ξαγοραρη

    διαμαντης γεωργιος γεωπονος

    χεννα μαυρη
    φανελα κροατιας
    ουδόλως στα αγγλικα
    εντός πλαισίου μυτιληνη

    Λίγη ώρα μετά την άφιξη του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, στο Ελληνικό επικράτησε ένταση, με μερίδα προσφύγων να αντιδρά και να διαμαρτύρεται για την παρουσία του.


    χρυσα βλαχου facebook

    γρανίτα φρούτων

    Ρεπορτάζ: Λευτέρης Σουχάιμπ


    Τα πνεύματα οξύνθηκαν, όχι όμως σε βαθμό που να υπάρχει λόγος πραγματικής ανησυχίας.



    Κάποιοι πρόσφυγες έσπρωχναν δυο-τρεις αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο για να προστατέψουν τον υπουργό.


    Ανάμεσά τους και ένας νεαρός έφηβος τον οποίο, όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί, αστυνομικός με βίαιο τρόπο έσπρωχνε μακριά του.





    λαλαουνης παιδικα κοσμηματα

    κομμωτηριο λουκια λαμια

    υποψηφιοι ανταρσυα πειραια
    εφημερευοντα φαρμακεια σημερα κορυδαλλο
    Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ - ΕΕΤΑΑ: Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα

    Bρεφονηπιακοί - παιδικοί σταθμοί: Ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (6/7) η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2018 - 2019 στην ΕΕΤΑΑ και το επόμενο χρονικό διάστημα θα πραγματοποιηθεί ο έλεγχος των φακέλων και η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων.


    παιρνω μαθηματα

    ξενοδοχεια για παραμονη πρωτοχρονιασ

    ευρωπαικο πρωταθλημα μπασκετ νεων κρητη

    Σημειώνεται ότι όσες αιτήσεις εστάλησαν μετά την 06/07/2018 και ώρα 24:00 θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες και δεν θα αξιολογούνται.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Μετά τον έλεγχο των φακέλων των γονέων που απέστειλαν στην ΕΕΤΑΑ ακολουθεί η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων την Κυριακή 22/07/2018 και μετά ξεκινάει η υποβολή ενστάσεων όπου και θα διαρκέσει από τις 23/07/2018 έως τις 25/07/2018.

    Αμέσως μετά θα εκδοθούν τα οριστικά αποτελέσματα και συγκεκριμένα στις 29/07/2018 ενώ θα ακολουθήσει η εγγραφή στις Δομές και η υπογραφή συμβάσεων από 29/07/2018 έως 03/09/2018.



    ουτω δη ο μεν κυαξαρης
    μπεκ ψησταριας υγραεριου

    γυαλινο μουσικο θεατρο γυναικες

    σωματείο εργαζομένων δήμου αμαρουσίου
    υποθετικοι λογοι αρχαια θεωρια
    msn messenger скачать
    πάτρα μεσολόγγι κτελ
    εφημερευον καρδιολογικο νοσοκομειο θεσσαλονικη
    Πότε θα κλείσουν οι μπάρες του Μετρό - Ποιος ο λόγος που παραμένουν ανοιχτές

    Οι μπάρες στο μετρό παραμένουν ανοιχτές και όλα δείχνουν πως το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών βγαίνει ξανά εκτός χρονοδιαγράμματος ως προς το κλείσιμό τους.


    Σύμφωνα με όσα είχε πει ο Χρήστος Σπίρτζης, η σημερινή ημέρα θα σηματοδοτούσε και την επίσημη έναρξη του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και οι μπάρες θα έπεφταν.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Ποιος είναι ο λόγος που οι μπάρες δεν πέφτουν

    Αν και ο ΟΑΣΑ εκτιμά ότι «είμαστε στην τελική ευθεία» για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, καθώς «φρένο» έβαζε η καθυστέρηση στην έκδοση των καρτών σε περίπου 50.000 ανέργους και ΑμΕΑ, η οποία όμως, όπως σημειώνουν, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, οι εργαζόμενοι έχουν αντίθετη γνώμη, κάνοντας λόγο για διάφορα τεχνικά και επιμέρους προβλήματα που καθιστούν αδύνατο, στην παρούσα φάση, το κλείσιμο των θυρών. Μάλιστα, όπως εξηγούν στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» , δεν πρόκειται να κλείσουν διότι δεν έχει εξασφαλιστεί η στοιχειώδης ασφάλεια, όπως για παράδειγμα τα συστήματα πυρανίχνευσης που θα ανοίγουν τις μπάρες σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης».

    Ωστόσο υπάρχουν και άλλα κενά όπως οι ελλείψεις σε ρολάκια, που ανάγκαζαν τους εργαζομένους να ψάχνουν μέχρι και στα σκουπίδια εισιτήρια προκειμένου να τα επαναφορτίσουν. Στο ίδιο πλαίσιο, το μειωμένο προσωπικό που σε αυτή τη φάση απασχολείται στην «ενημέρωση» των επιβατών, για το πώς δηλαδή θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό εισιτήριο, δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση, καθώς ο σχεδιασμός του ΟΑΣΑ προβλέπει έναν υπάλληλο σε κάθε είσοδο – έξοδο, ούτως ώστε να πραγματοποιεί τους ελέγχους.

    Το σημαντικότερο όπως τονίζουν είναι ότι οι φθορές που έχουν προκληθεί στα ακυρωτικά μηχανήματα ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί. Ο φόβος για τη «συνέπεια» των επιτήδειων δημιουργεί έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στον ΟΑΣΑ, που καλείται αφενός να φέρει εις πέρας τη διαδικασία και, αφετέρου, να συνεννοηθεί με την ανάδοχο εταιρία για να επισκευάσει τις φθορές.

    Σύμφωνα με το καταστατικό, η ανάδοχος υποχρεούται εντός 5 ημερών να έχει επιδιορθώσει τη ζημιά σε όσα μηχανήματα δεν είναι λειτουργικά. Ενδεικτικό είναι πως μετά την επίθεση στο σταθμό των Πετραλώνων στις 3 Φεβρουαρίου, τα μηχανήματα είναι ακόμα «κομματιασμένα». Οι μπάρες έχουν κατέβει στους σταθμούς του μετρό Αγιος Αντώνιος, Αεροδρόμιο, Δουκίσσης Πλακεντίας, Ελαιώνας, Άγιος Δημήτριος και Αιγάλεω. Πότε όμως θα κλείσουν οι υπόλοιπες μπάρες στο μετρό; Το να γίνει «μονομιάς», όπως είχε προαναγγείλει ο υπουργός, θεωρείται απίθανο σενάριο και αυτό γιατί τα παραπάνω ζητήματα είναι δύσκολο να λυθούν έγκαιρα. Όπως σημειώνουν ασφαλείς πηγές στον «Ε. Τ.», ένα εκ των σεναρίων που εξετάζεται - και μάλλον είναι το επικρατέστερο - αφορά στην τμηματική παράδοση και συγκεκριμένα ανά μία εβδομάδα να παραδίδεται και ένας σταθμός.

    Πηγή: Εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»



    αυλογυρος κως
    αχρηστα συνώνυμα

    μαφια ναρκωτικων

    ιπαδ αιρ

    Στοιχεία για τη βιομηχανική παραγωγή που ανακοίνωσε σήμερα η Ελληνική Στατιστική Αρχή δείχνουν πως η ανάκαμψη τον Οκτώβριο του 2017 ήταν ισχνή. Ο γενικός δείκτης βιομηχανικής παραγωγής του μηνός Οκτωβρίου 2017, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2016, παρουσίασε αύξηση 0,5% έναντι αύξησης 6,9% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2016 με το 2015.

    Ο μέσος γενικός δείκτης βιομηχανικής παραγωγής της περιόδου Ιανουαρίου - Οκτωβρίου 2017, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη της περιόδου Ιανουαρίου - Οκτωβρίου 2016, παρουσίασε αύξηση 4,7%.Ο εποχικά διορθωμένος γενικός δείκτης βιομηχανικής παραγωγής του μηνός Οκτωβρίου 2017, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2017, παρουσίασε αύξηση 1,1%.

    Η αύξηση του διορθωμένου γενικού δείκτη βιομηχανικής παραγωγής κατά 0,5% τον μήνα Οκτώβριο 2017, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2016, προήλθε από την αύξηση κατά 12,1% του δείκτη παραγωγής ορυχείων – λατομείων και κατά 1,0% του δείκτη παραγωγής ηλεκτρισμού. Ωστόσο, μείωση 0,3% κατέγραψε σε ετήσια βάση ο δείκτης παραγωγής μεταποιητικών βιομηχανιών, ενώ πτώση 2,6% κατεγράφη στο δείκτη παροχής νερού.


    θεσσαλονικη λεσβος αεροπλανο

    φαρμακειο τσεπης

    εκθεση λουλουδιων δεθ

    βερολινο αρτεμις

    εσοδα εξοδα ελλαδας 2013


    indigo offers 2018

    η καλυτερη τραπεζα στην ελλαδα 2015

    «Ένας σκύλος δεν μπορεί δεν θέσει υποψηφιότητα για κυβερνήτης», είπε η Samantha Poetter, εκπρόσωπος Τύπου του πολιτειακού γραφείο, στο CNNi. «Το Σύνταγμα του Κάνσας αναφέρει επανειλημμένως πως ο κυβερνήτης πρέπει να είναι άνθρωπος. Ένας σκύλος δεν μπορεί να αναλάβει τα καθήκοντα».


    παλατι μαγιστρου ροδος

    χε ψυχολογος

    Το Κάνσας είναι μία από τις τρεις Πολιτείες των ΗΠΑ, μαζί με το Βερμόντ και τη Μασαχουσέτη, που δεν έχουν ηλικιακό όριο στις υποψηφιότητες για τη θέση του κυβερνήτη. Αυτό το παραθυράκι στον νόμο επέτρεψε σε έξι εφήβους να θέσουν υποψηφιότητα.


    Ο ιδιοκτήτης του Angus, Terran Woolley, είπε στο αμερικάνικο δίκτυο πως το παραθυράκι αυτό έδωσε την «ιδέα» στον σκύλο του.


    «Με όλους αυτούς τους εφήβους υποψηφίους για τη θέση του κυβερνήτη, αποφάσισα πως ένας 23χρονος υποψήφιος (τα ανθρώπινα χρόνια του Angus) είναι πιο έτοιμος να αναλάβει τα ηνία», αναφέρει η σελίδα του στο Facebook. «Υπόσχομαι μαλακούς καναπέδες, αναπαυτικά κρεβάτια, δωρεάν αποθέματα παιχνιδιών για σκύλους για μία ζωή και μία ατζέντα απαλλαγμένη από σκίουρους».





    κλεφτρονι και τζεντλεμαν greek movies
    ενοικιαζόμενα δωμάτιά
    angel καρατσαμη πατριτσια αμπραχαμς
    γουντι αλεν ταινια 2017
    πως γινεσαι ανακριτης

    νίκος τσιφόρος ebooks

    τα αθανατα λαικα
    passenger - let her go t

    Το μεγάλο ερώτημα, μετά την αποτυχία της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018, ήταν το τι θα γίνει τελικά με τον Λιονέλ Μέσι. Αν θα συνεχίσει να παίζει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του ή αν θα ανακοινώσει την απόσυρσή του. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του. Περιμένει να δει τις εξελίξεις στην ομοσπονδία και στο τεχνικό τιμ της «μπιανκοσελέστε» και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την απόφαση που θα πάρει.


    στιχοι μου το χα πει

    βον βιβερ

    γιορτη μητερας στιχοι

    Η εφημερίδα «Clarin» αναφέρει πως ο Μέσι μίλησε την περασμένη Παρασκευή με τον Κλαούντιο Τάπια, πρόεδρο της AFA, όταν ο τελευταίος τον κάλεσε για να τον χαιρετήσει για την «Ημέρα του Φίλου». Στην Αργεντινή περίμεναν πως ο Μέσι θα μιλούσε μετά τον αποκλεισμό από τη Γαλλία στο Μουντιάλ, κάτι που δεν έγινε και όλοι απορούν για το αν θα δώσει το «παρών» σε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της χώρας.


    Ο Τάπια, από την πλευρά του, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο Μέσι θα συνεχίσει να παίζει για την Αργεντινή. «Νομίζω ότι θα συνεχίσει. Αγαπά την Εθνική ομάδα πολύ. Αυτό το πλήγμα ήταν πολύ δύσκολο γι'αυτόν, αλλά η Αργεντινή τον χρειάζεται», είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας που ήδη έχει δει τους Μασεράνο και Μπίλια να ανακοινώνουν την απόσυρσή τους, με τους Ντι Μαρία, Μπανέγα και Αγουέρο να θεωρείται επίσης πιθανό πως θα σταματήσουν από την εθνική ομάδα.


    Μεγάλο ρόλο, πάντως, στην απόφαση του Μέσι θα παίξει και το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Αργεντινή, οι Ποκετίνο, Σαμπέγια και Γκουαρδιόλα είναι αυτοί που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας για να καθίσουν στον πάγκο της «μπιανκοσελέστε»…



    τζενη μπαλατσινου αναλογιες
    ηλεκτρολόγοι αθηνα

    Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

    ινδικη κανναβη επεξεργασια

    αντ1 κυπρου νεες σειρες 2014
    προσωπικες αντωνυμιες ασκησεις δ δημοτικου
    η κωμωδια των παρεξηγησεων σαιξπηρ

    Έτσι, πέραν των Κυριακών 16, 23 και 30 Δεκεμβρίου 2018, κατά τις οποίες με βάση την ισχύουσα νομοθεσία επιτρέπεται η προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, με προτεινόμενο ωράριο 11:00 έως 18:00, το εορταστικό ωράριο έχει ως εξής:


    ακου τι ειπαν 2015 με παιδια


    • ΠΕΜΠΤΗ 13/12/2018: 09:00-21:00

    • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14/12/2018: 09:00-21:00

    • ΣΑΒΒΑΤΟ 15/12/2018: 09:00-18:00

    • ΚΥΡΙΑΚΗ 16/12/2018: 11:00-18:00

    • ΔΕΥΤΕΡΑ 17/12/2018: 09:00-21:00

    • ΤΡΙΤΗ 18/12/2018: 09:00-21:00

    • ΤΕΤΑΡΤΗ 19/12/2018: 09:00-21:00

    • ΠΕΜΠΤΗ 20/12/2018: 09:00-21:00

    • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21/12/2018: 09:00-21:00

    • ΣΑΒΒΑΤΟ 22/12/2018: 09:00-18:00

    • ΚΥΡΙΑΚΗ 23/12/2018: 11:00-18:00

    • ΔΕΥΤΕΡΑ 24/12/2018: 09:00-18:00 (Παραμονή Χριστουγέννων)

    • ΤΡΙΤΗ 25/12/2018: Κλειστά

    • ΤΕΤΑΡΤΗ 26/12/2018: Κλειστά

    • ΠΕΜΠΤΗ 27/12/2018: 09:00-21:00

    • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/12/2018: 09:00-21:00

    • ΣΑΒΒΑΤΟ 29/12/2018: 09:00-18:00

    • ΚΥΡΙΑΚΗ 30/12/2018 11:00-18:00

    • ΔΕΥΤΕΡΑ 31/12/2018: 09:00-17:00 (Παραμονή Πρωτοχρονιάς)

    • ΤΡΙΤΗ 1/1/2019: Κλειστά

    • ΤΕΤΑΡΤΗ 2/1/2019: Κλειστά


    Από την Πέμπτη 03 Ιανουαρίου 2019 θα επανέλθει το ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στους κατά τόπους Εμπορικούς Συλλόγους Λεκανοπεδίου Αττικής.



    ασθενοφορα κυπρου
    ενοικιαζεται διαμερισμα αγιος δομετιος
    συνοδοι εκκλησιας

    ταυλανδεζικο αθηνα

    αντικα μπουφες
    επιστολη καταγγελιας
    υλικα ανθοπωλειου χονδρικη θεσσαλονικη
    μεταφορες εξωτερικου ηρακλειο κρητης

    Το σχέδιο εξορίας προκάλεσε την κριτική από τον επικεφαλής των Ηνωμένων Εθνών για τα ανθρώπινα δικαιώματα και θεωρείται από πολλούς ότι αποτυπώνει την ολοένα και αυστηρότερη στάση της Δανίας σε ό, τι αφορά τη μετανάστευση.


    αποψε βοσκοπουλος στιχοι

    «Ο κόσμος θεωρεί ότι δεν είναι αυτό η λύση στα πραγματικά προβλήματα», δήλωσε πριν από την ψηφοφορία ο Μίχαελ Σμεντ, δήμαρχος της Βόρντινγκμποργκ όπου βρίσκεται το νησί Λίντχολμ.


    Το Λίντχολμ χρησιμοποιείται ως εργαστήριο και κρεματόριο από επιστήμονες που ερευνούν την γρίπη των χοίρων, τη λύσσα και άλλες μεταδοτικές ασθένειες, ενώ ένα από τα καράβια που φθάνουν στο νησί ονομάζεται «Virus».


    Η κυβέρνηση σχεδιάζει να μεταφέρει σε ένα απομονωμένο νησί έκτασης περίπου 28 στρεμμάτων έως 100 εγκληματίες, οι οποίοι δεν μπορούν να απελαθούν καθώς κινδυνεύουν με βασανιστήρια ή εκτέλεση εάν επιστρέψουν στην πατρίδα τους.


    Η απόφαση ελήφθη έπειτα από μια συμφωνία μεταξύ της συντηρητικής κυβέρνησης συνασπισμού της Δανίας και του συμμάχου της κατά της μετανάστευσης, του Δανικού Λαϊκού Κόμματος (DF).


    «Οι ξένοι εγκληματίες δεν έχουν λόγο να βρίσκονται στη Δανία. Μέχρι να μπορέσουμε να τους ξεφορτωθούμε, θα τους μεταφέρουμε στο νησί Lindholm, όπου θα υποχρεωθούν να παραμείνουν τη νύχτα στο νέο κέντρο απελάσεων. Θα υπάρχει αστυνομία παντού εκεί γύρω», είχε δηλώσει προ ημερών ο εκπρόσωπος του DF, σύμφωνα με την εφημερίδα Independent.


    Το κέντρο θα φιλοξενεί τους αιτούντες άσυλο το αίτημα των οποίων έχει απορριφθεί και έχουν καταδικαστεί για εγκλήματα, καθώς και ξένους υπηκόους που δεν έχουν άδεια παραμονής, αλλά δεν μπορούν να απελαθούν νομίμως.


    Η απόφαση αυτή προκάλεσε έντονη κριτική από την αντιπολίτευση, με πολιτικούς να την χαρακτηρίζουν ως «ανθρωπιστική κατάρρευση».


    Ο αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών της χώρας υποστήριξε ότι η επιλογή του νησιού αποτελεί απλά μία συμβολική κίνηση, η οποία δεν αντιμετωπίζει τη βασική αιτία της ανομίας στη χώρα, ούτε τα δεινά της μετανάστευσης.


    Στη Δανία υπάρχουν ήδη δύο κέντρα κράτησης για εγκληματίες και αιτούντες άσυλο των οποίων η αίτηση έχει απορριφθεί, ενώ ο αριθμός των προσφύγων και μεταναστών από χώρες όπως η Συρία και το Αφγανιστάν, έχει αυξηθεί ραγδαία.



    ποτε θα κλεισουν τους δρομους οι αγροτες
    κυριε εκεκραξα στιχοι

    γκρι καφε νυχια

    θεματα φυσικου διαγωνισμου 2015
    βιομηχανια ζυμαρικων αβεζ
    πως να ζητησω κατι απο το συμπαν
    Θεσσαλονίκη: Φρικτός θάνατος για 25χρονη υπάλληλο αρτοζαχαροπλαστείου

    Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (27/7) στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.


    καρρας καλα που βρεχει και δεν φαινονται τα δακρυα

    ελεφαντας της σουματρας

    Όπως αναφέρει το thestival.gr, γυναίκα περίπου 25 ετών, υπάλληλος αρτοζαχαροπλαστείου που βρίσκεται στην οδό Βενιζέλου, βρήκε φρικτό θάνατο όταν την καταπλάκωσε μηχάνημα, κατά την προσπάθεια μεταφοράς του με το εσωτερικό ασανσέρ του καταστήματος.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για το τραγικό συμβάν που σημειώθηκε περίπου ένα τέταρτο πριν τις 9 το βράδυ.

    Επί τόπου έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και αστυνομικοί οι οποίοι απέκλεισαν την είσοδο του καταστήματος, έξω από το οποίο έχουν συγκεντρωθεί κάτοικοι της περιοχής.

    Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallry του άρθρου.


    Θεσσαλονίκη: Φρικτός θάνατος για 25χρονη υπάλληλο αρτοζαχαροπλαστείου
    01
    Θεσσαλονίκη: Φρικτός θάνατος για 25χρονη υπάλληλο αρτοζαχαροπλαστείου









    clinique oily skin soap
    στοιχημα προγνωστικα εκλογες

    επιδοματα υπουργειο οικονομικων

    καλυτερα ελληνικα τραγουδια καλοκαιρι 2014

    «Η 13η σύνταξη που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός δεν επηρεάζει τους στόχους του προγράμματος και δεν πρόκειται να παγώσει», δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.


    ταξίδι στη βροχή στιχοι

    lierac κρεμες προσωπου

    απων σειρα τελευταιο επεισοδιο

    Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος, μιλώντας στο Star, εμφανίστηκε βέβαιος ότι το μέτρο δεν πρόκειται να ανατραπεί, παρά τις αντιδράσεις και το γεγονός πως ελήφθη χωρίς να το γνωρίζουν οι δανειστές, ενώ δεν δίστασε να εκτιμήσει πως αναλόγως με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, τότε αυτό θα μπορούσε να παγιωθεί και να δίνεται ετησίως.


    Αφορά κυρίως στους χαμηλοσυνταξιούχους, εκείνους που παίρνουν 100 και 200 ευρώ σύνταξη, όπως είναι οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ, είπε, ενώ απαντώντας σε ερώτηση για το εάν νέες ενδεχόμενες περικοπές στο άμεσο μέλλον θα αφορούν τους συνταξιούχους των 1.000 ευρώ, ήταν κατηγορηματικός:


    «Δεν θα του περάσει του ΔΝΤ» και άρα αποκλείονται νέα μέτρα. Σε όλους τους τόνους έχουμε δηλώσει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχθούμε μέτρα 4,2 δισ ευρώ, αυτό που ζητάει το ΔΝΤ, δηλαδή μέτρα μετά την λήξη του προγράμματος, συμπλήρωσε και τόνισε πως «δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνουμε πίσω σε αυτό».



    λεσβια φωτο
    μεταπτυχιακο στην γλωσσολογια
    ηχεια εξωτερικου χωρου αδιαβροχα

    λαστιχα πορτας octavia

    σοβαρο τροχαιο στη βεροια
    μανιταρια κοτσανι τρωγεται
    πανθηρας στο μογλη

    «Η συναλλαγματική ισοτιμία έχει λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις ως ζήτημα», ανέφερε σήμερα πηγή στο Reuters. «Είναι τώρα λιγότερο ευνοϊκή για μια έξοδο από το QE και αποτελεί πιο ισχυρό επιχείρημα για την καθυστέρηση των αποφάσεων», σημείωσε.


    παναγιωτοπουλος χρηστος ποδοσφαιριστης

    Η ΕΚΤ έχει δηλώσει ότι θα ανακοινώσει το φθινόπωρο εάν θα επεκτείνει το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης που ξεκίνησε πριν από δυόμιση χρόνια για να μειώσει το κόστος δανεισμού στη ζώνη του ευρώ, να τονώσει την ανάπτυξη και να ενισχύσει τον πληθωρισμό.


    Ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι έχει δηλώσει πως το πρόγραμμα θα συνεχιστεί μέχρι η κεντρική τράπεζα να είναι ικανοποιημένη ότι ο πληθωρισμός είναι συνεπής με τον μεσοπρόθεσμο στόχο του μόλις κάτω από το 2%.


    Το δημοσίευμα του Reuters τροφοδότησε πιέσεις στο ευρώ. Στην αγορά συναλλάγματος το ευρώ έναντι του δολαρίου υποχωρεί σε ποσοστό 0,48% και διαμορφώνεται στα 1,1837 δολάρια. Το ευρώ βρίσκεται στα 130,867 γεν, στο 0,9208 με τη στερλίνα και στο 1,1453 με το ελβετικό φράγκο.



    πωσ μπορω να απενεργοποιησω το λογαριασμο μου στο facebook
    μοιρασου χρονο what's up
    διαγωνισμα στα κοκκινα λουστρινια

    χαρτι για πεταμα συνθετη λεξη

    ψυχολογια πανεπιστημιο κυπρου μορια
    δημητρης αλεξανδρου σχεσεις
    ιστοσ μεταφορικη οε
    Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για λαθραία καπνικά προϊόντα στο κέντρο της πόλης

    Σε συλλήψεις τριών ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Τελωνειακού Κώδικα, προχώρησαν αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.


    Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 21 ετών, οι οποίοι κατείχαν και διέθεταν προς πώληση, στο κέντρο της πόλης αλλά και στην περιοχή της Ανάληψης, συνολικά 442 πακέτα τσιγάρα και 60 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την εδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.




    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.



    αντιβιωση ζιναντολ και θηλασμος
    30 off kohls code december 2017
    βελεντζας κωνσταντινος γυναικολογος
    αφαίρεση προστάτη

    ουσιαστικο του οργωνω

    εφημερευοντα νοσοκομεια θεσσαλονικης αυριο ωρλ
    το άγιο φως στα ιεροσολυμα
    ζαχαροπλαστειο τσιρος γλυφαδα

    Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το μεσημέρι την ώρα που οι αστυνομικοί της ΔΙΑΣ Κολωνού έκαναν περιπολίες, εντόπισαν το αυτοκίνητο και το έκριναν ως ύποπτο και το σταμάτησαν για να το ελέγξουν.


    πωσ ριχνω την αρτηριακη πιεση

    Οι δυο άνδρες που επέβαιναν σε αυτό, ένας Έλληνας και ένας Αφγανός, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν κάτοικοι Πατρών, υποστήριζαν ότι δεν υπήρχε τίποτα ύποπτο στο ΙΧ και ότι κάποιες τσάντες που υπήρχαν στο πίσω κάθισμα περιείχαν τρόφιμα.


    Όμως στον έλεγχο των αστυνομικών αποδείχτηκε ότι μια από τις τσάντες είχε επιμελώς κρυμμένη μια αυτοσχέδια συσκευασία με 255,38 γραμμάρια καθαρής ηρωίνης που σημαίνει ότι αν το κύκλωμα την νόθευε, τότε οι δόσεις που θα διοχέτευαν στην αγορά μπορεί και να ήταν διπλάσιες.


    Ο Έλληνας και ο Αφγανός είχαν πάνω τους τέσσερα κινητά τηλέφωνα και εννέα κάρτες sim.


    Untitled



    σκουριες ειδησεις
    πειστικός συνωνυμα
    θηκες για ταμπλετ 8 ιντσων σκρουτζ

    δεν υπαρχω τρυπες στιχοι

    καταλυματα στην πρεβεζα

    Η νέα δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ έγινε μετά το δείπνο που παρέθεσε, μαζί με την Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ στον Λευκό Οίκο, στους ένστολους αξιωματικούς των ΗΠΑ και τις συζύγους τους, στο περιθώριο του οποίου συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις σχετικά με τοΙράν και τη Βόρεια Κορέα.


    ταβερνες στην λευκωσια

    Ο Αμερικανός πρόεδρος και οι υψηλοί προσκεκλημένοι του πόζαραν για την καθιερωμένη φωτογραφία, με τον Ντόναλντ Τραμπ να σημειώνει πως το συγκεκριμένο στιγμιότυπο απαθανατίζει τη νηνεμία «πριν από την καταιγίδα».


    «Παιδιά, ξέρετε τι αντιπροσωπεύει αυτό;» είπε ο Τραμπ ενώπιον τόσο των αμερικανών αξιωματικών, όσο και των δημοσιογράφων και φωτορεπόρτερ.


    «Ίσως την ηρεμία πριν από την καταιγίδα», πρόσθεσε, δίνοντας μόνος του την απάντηση στο ερώτημα που τους είχε απευθύνει.


    Κι όταν εκείνοι τον ρώτησαν σε ποια καταιγίδα αναφέρεται, εκείνος απάντησε αινιγματικά: «Θα το ανακαλύψετε».



    .@POTUS @realDonaldTrump in the Oval Office w/senior U. S. military leaders prior to dinner hosted by the President & First Lady @WhiteHouse. pic.twitter.com/PkdrwrWs1l

    — Dan Scavino Jr. (@Scavino45) 6 Οκτωβρίου 2017


    πριγκιπισσα σοφια πλαστελινη
    ονειρο επιθεση γατας
    ανέκδοτα για ζευγάρια
    τι ειναι ουρανοξυστησ
    καραμελα φμ

    αδεια κυκλοφοριας προστιμο

    παμε στοιχημα λεφτα
    late ελληνικα
    μονωτικο για ρωγμες
    εισηγητες λαεκ οαεδ
    προπαγάνδα ετυμολογία

    Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, το συνεχές ωράριο (23:00 έως 07:00) θα ισχύσει από την προσεχή Τρίτη 1η Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου 2018, οπότε και θα επανέλθει το χειμερινό.


    Σημειώνεται ότι το Οικιακό Νυκτερινό Τιμολόγιο με συνεχές ωράριο καθ' όλη τη διάρκεια του έτους δεν χορηγείται πλέον.


    Ισχύει για οικιακούς πελάτες που έχουν μειωμένο νυχτερινό τιμολόγιο πριν το έτος 1988 (εάν στο μεταξύ δεν ζήτησαν την αλλαγή του) ή διαμένουν σε ορισμένες γεωγραφικές περιοχές της χώρας όπου δεν υπάρχει κατάλληλη τεχνική υποδομή του ΔΕΔΔΗΕ, (Δίκτυο Διανομής), δηλαδή μη ύπαρξη συστήματος ΤΑΣ (Τηλεχειρισμός Ακουστικής Συχνότητας). Ενημερωθείτε από τα κατά τόπους καταστήματα για τις περιοχές που λειτουργεί το σύστημα ΤΑΣ.



    πραγματικες ωρες πλοιων
    μετρο κορωπιου δρομολογια

    Κυριακή 26 Μαΐου 2019

    τουρκια τσιπρας

    κεν λαρνακας
    τι σημαίνει υπομνηση

    Περίπου 19.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός για να διασφαλίσουν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και χωρίς εντάσεις αλλά και για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο πορεία αντιεξουσιαστών, που θα ξεκινήσει στα Προπύλαια, να φτάσει στο Σύνταγμα.


    πληρωμη δημοσιων εργων

    ασκησεις ποδοσφαιρου για ζεσταμα

    θεση ισορροπιας επιχειρησης

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αντιεξουσιαστές φαίνεται να έχουν ενισχύσει τον κόσμο γύρω από τις καταλήψεις, κάνοντας τη δική τους ιδιόμορφη περιφρούρηση.


    Αστυνομικοί, διμοιρίες των ΜΑΤ αλλά και ομάδες της ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) θα βρίσκονται και στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, καθώς η ομάδα του Ρουβίκωνα έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα περιπολεί και στη συγκεκριμένη περιοχή. Ο μεγάλος προβληματισμός των αστυνομικών αρχών είναι το ενδεχόμενο συγκρούσεων μεταξύ αντιεξουσιαστών και ακροδεξιών, αφότου πέσει το σκοτάδι.


    Την ίδια ώρα, κυβερνητικά κτίρια και στόχοι υψηλού κινδύνου θα φυλάσσονται επί 24ωρου βάσεως ενώ οι υπαίθριοι χώροι, όπου θα σταθμεύσουν τα πούλμαν που θα μεταφέρουν κόσμο από την περιφέρεια, θα εποπτεύονται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.


    Τα ελικόπτερα της αστυνομίας, όπως είναι άλλωστε και λογικό, θα περιπολούν και θα κατοπτεύουν από αέρος την πρωτεύουσα ενώ σε στενό κλοιό ασφαλείας θα βρίσκονται τα πανεπιστημιακά ιδρύματα και οι πρεσβείες.




    δολος διακινδυνευσης
    μειμπελιν μεικ απ

    διοικητικη διαιρεση περιφερειας στερεας ελλαδας

    Όπως αποσαφηνίζεται στη σχετική έκθεση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, ως εκ της αποστολής των αμίσθων και εμμίσθων υποθηκοφυλακείων, η οποία συνδέεται άμεσα µε την ασφάλεια των σχετικών συναλλαγών και την επίτευξη συναφών στόχων δημοσίου συμφέροντος, τα υποθηκοφυλακεία αυτά διέπονται από ειδικό νομοθετικό καθεστώς που προσδιορίζει τη φύση της αποστολής τους.


    αεροπορικα για μπερμιγχαμ

    δωματιο κοριτσιστικο

    έγκυρο δημόσιο έγγραφο

    πιτσαρια αλμυρος

    γκαλερι ηλιαδη


    « Ο νομοθέτης ανέθεσε στα άμισθα υποθηκοφυλακεία έργο το οποίο, ως εκ της φύσεως της αποστολής τους , συνάπτεται άμεσα µε την εκτέλεση δημόσιας υπηρεσίας και την εξυπηρέτηση σκοπών δημοσίου συμφέροντος αναγομένων στη διασφάλιση των συναλλαγών. Συναφώς, τα άμισθα υποθηκοφυλακεία αποτελούν αυτοτελείς δημόσιες υπηρεσίες υπό λειτουργική έννοια και υπάγονται στην αρμοδιότητα του υπουργείου Δικαιοσύνης, η οποία ασκείται µε σκοπό τη διασφάλιση της εύρυθμης και αποτελεσματικής λειτουργίας τους», αναφέρει μεταξύ άλλων η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής και προσθέτει πως «υπό το φως των ανωτέρω, γεννάται προβληματισμός ως προς τη συνταγματικότητα της ρύθμισης διά της οποίας οι ως άνω υπάγονται στην εποπτεία του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, διά της ένταξής τους στον ιδρυόμενο φορέα».



    Σημειώνεται πως τα υποθηκοφυλακεία, τα οποία λειτουργούν ανά ειρηνοδικειακή έδρα µε καθορισμένη περιφέρεια δικαιοδοσίας, διακρίνονται σε έμμισθα και άμισθα. Τα έμμισθα υποθηκοφυλακεία στελεχώνονται από προσωπικό που έχει την ιδιότητα του δικαστικού υπαλλήλου, αποτελούμενο από τον προϊστάμενο έμμισθο υποθηκοφύλακα, ο οποίος ασκεί τη διεύθυνση των υπηρεσιών αυτών, και τους λοιπούς υπαλλήλους. Τα άμισθα υποθηκοφυλακεία διακρίνονται περαιτέρω σε ειδικά άμισθα, τα οποία διευθύνονται από ειδικό άμισθο υποθηκοφύλακα διοριζόμενο κατόπιν σχετικού διαγωνισμού και σε µη ειδικά άμισθα, διευθυνόμενα από συμβολαιογράφο, διορισμένο σε έδρα ειρηνοδικείου στην οποία δεν υφίσταται έμμισθο ή ειδικό άμισθο υποθηκοφυλακείο, και, µη υπάρχοντος συμβολαιογράφου, από συμβολαιογραφούντα ειρηνοδίκη.



    για ουζο στον πειραια
    ασκησεις μαθηματικων με κλασματα γ δημοτικου

    δασκαλος σαμαελ

    ταγματα ασφαλειας θεσσαλονικη
    παλμος ζωης
    αλεξανδρειο τει θεσσαλονικης τμηματα

    Παράλληλα, ο Γιάννης Μπουτάρης σημειώνει ότι ως δημοτική αρχή υποστηρίζει την πρόταση της ΔΕΘ να δημιουργηθεί ένα Βαλκανικό Φόρουμ, το οποίο θα διεξάγεται σε έναν χώρο εκτός του κέντρου πόλης κι εκεί να συζητούνται πράγματα που να αφορούν την οικονομία της Θεσσαλονίκης.


    ευα κοτανιδη

    χρυσες σφαιρες 2014 ντυσιματα

    Ολόκληρο το άρθρο του κ. Μπουτάρη:


    Έχει καταντήσει μονότονο. Εδώ και πολλά χρόνια το λέμε και το ξαναλέμε. Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης θα πρέπει να πάψει να είναι ένα χαρμάνι πολιτικού και εμπορικού γεγονότος. Η Διεθνής Έκθεση είναι καθαρά ένα οικονομικό γεγονός. Πρέπει να αντιληφθούν οι πολιτικές ηγεσίες ότι δεν έχει κανένα νόημα να γίνονται ένα σωρό εξαγγελίες, οι οποίες είναι απλά και μόνο ένα χάιδεμα ότι είμαστε συμπρωτεύουσα. Και, παράλληλα, όλη αυτή η ιστορία να διανθίζεται από μία σειρά διαδηλώσεων από ομάδες ανθρώπων, ομάδες εργαζομένων, που, προφανώς, διαμαρτύρονται για τα προβλήματά τους, όμως αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κλείνει η κυκλοφορία στην πόλη για 3-4 μέρες. Διαλύεται το εμπορικό κέντρο της πόλης. Έχω πει, μάλιστα, κάποια στιγμή, να μην έρθει ο Σαμαράς, όταν ήταν πρωθυπουργός. Τι κάνει ο πρωθυπουργός που έρχεται στην πόλη; Έχει άπειρες ευκαιρίες να έρθει και να συζητήσει.


    Ως Δήμος υποστηρίζουμε την πρόταση της ΔΕΘ να δημιουργηθεί ένα Βαλκανικό Φόρουμ, το οποίο θα διεξάγεται σε έναν χώρο εκτός του κέντρου πόλης κι εκεί να συζητούνται πράγματα που να αφορούν την οικονομία της Θεσσαλονίκης.


    Παλιά η ΔΕΘ ήταν ένα τεράστιο πανηγύρι. Μέσα στη ΔΕΘ πουλιόταν ένα σωρό πράγματα. Η Έκθεση ήταν και μία ευκαιρία τότε, πριν μπούμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Εμείς παίρναμε μπουκάλια ουίσκι. Ήταν αφορολόγητο εκεί και μετά, λίγα λίγα, τα βγάζαμε έξω και τα πουλούσαμε. Δεν λέω βέβαια να επανέλθουμε σ' αυτά.




    παντελησ κωστακησ μονωσεισ
    φρεζιες λουλουδι

    νέο λογότυπο οτε

    Έπειτα από ολονύχτια μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους, οριοθετήθηκε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, σε δασική έκταση στα Δικαστικά Μαραθώνα, κοντά σε κατοικημένη περιοχή.


    άννα μπουσδούκου σχεση

    μιχαλης κιτης

    time out ψαροταβερνες

    Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, δεν υπάρχει κίνδυνος για κατοικημένη περιοχή, ενώ σημειώνεται ότι αυτή την ώρα επιχειρούν στο σημείο 24 πυροσβέστες με 8 οχήματα.


    Η εικόνα της φωτιάς στην Κεφαλονιά


    Mάχη με τις φλόγες έδωσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις έξω από τα χωριά Ζόλα και Βλαχάτα στην Κεφαλονιά, καθώς οι θυελλώδεις άνεμοι, που έφτασαν τα 9 έως 10 μποφόρ, έκαναν ιδιαίτερα δύσκολο το έργο της κατάσβεσης.


    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, για λόγους ασφαλείας εκκενώθηκαν μερικά σπίτια στο βόρειο τμήμα του χωριού Ζόλα, ενώ με εντολή της Αστυνομίας απομακρύνθηκαν από το χωριό όλα τα αυτοκίνητα.


    Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που είχε αναπτυχθεί σε τρία μέτωπα, έλαβαν μέρος 8 οχήματα με 16 πυροσβέστες, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος καθώς και εθελοντικές ομάδες δασοπροστασίας της περιοχής.



    διαβιβασεις σαμος
    βερες γαμου απο λευκοχρυσο
    πως φτιαχνω μακροεντολες
    επικινδυνα ηφαιστεια στην ελλαδα