Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

ζαχαρο στα ουρα τιμες

κοτονεον ηρακλειο δημοκρατιας
εθνικη βιβλιοθηκη καπνεργοστασιο

Η πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση των υποψηφίων, που έγινε το βράδυ της Δευτέρας και μεταδόθηκε τηλεοπτικά από τη δημόσια τηλεόραση, επικεντρώθηκε στη πολιτική των συνεργασιών, στην ανάγκη να μεταρρυθμιστεί το πολιτικό σύστημα και το κράτος ώστε να ενισχυθεί η παραγωγική Ελλάδα, να αναθεωρηθεί για αυτό το Σύνταγμα και να αλλάξει ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογική.


μπαλαφας εμφανισεις 2015

α αθηνας αποτελεσματα 2015

σκαφη μεταχειρισμενα πιλοτινα

Η Φώφη Γεννηματά, ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο Γιώργος Καμίνης, ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Γιάννης Μανιάτης, ο Απόστολος Πόντας, ο καθηγητής Κων/νος Γάτσιος, και ο Δ. Τζιώτης διασταύρωσαν τα ξίφη τους ως προς το ποιος μπορεί να οδηγήσει την προοδευτική παράταξη στη νέα εποχή, τη μορφή του νέου κόμματος και τα χαρακτηριστικά του νέου ηγέτη.


Όλοι σχεδόν συμφώνησαν ότι η οποιαδήποτε κυβερνητική συνεργασία προκύψει μετά τις εκλογές θα πρέπει να βασίζεται σε προοδευτικές προγραμματικές δεσμεύσεις τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ θα υποχρεωθούν να απαντήσουν αν θα δεχθούν τη προγραμματική πρόταση της προοδευτικής παράταξης. Επίσης συμφώνησαν ότι θα πρέπει να αλλάξει ο εκλογικός νόμος της απλής αναλογικής με την καθιέρωση κλιμακωτά μπόνους εδρών.


Διαφώνησε ευθέως ο Γιάννης Ραγκούσης υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να γίνει καμία κυβερνητική συνεργασία με τη ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης να κυβερνήσει με ανοχή ή να πάρει την ευθύνη νέων εκλογών.


Στο κεντρικό θέμα της ένωσης των Κ. Ο της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού που έθεσε ο Νίκος Ανδρουλάκης προέκυψε σύμπτωση απόψεων ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Σταύρο Θεοδωράκη.


«Ο πρόεδρος που θα εκλεγεί θα έχει το τιμόνι της παράταξης και θα καθοδηγεί τις δύο κοινοβουλευτικές ομάδες που δεν διαλύονται. Δεν πρέπει να κάνουμε αυτό το δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού.


«Όταν δίνω τον λόγο μου τον τηρώ. Δεν διαλύονται οι δύο κοινοβουλευτικές ομάδες», προσέθεσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και κάλεσε τους προοδευτικούς πολίτες να συμμετέχουν στην εκλογή αρχηγού στις 12 Νοεμβρίου. Έντονα διαφώνησαν οι Γιώργος Καμίνης, Γιάννη Μανιάτης και Γιάννης Ραγκούσης.



αλλαγες φορολογικες δηλωσεις 2015
ευσέβεια μουσική γυμναστική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου