Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

πως να μη βαλω κιλα στην εγκυμοσυνη

επιπλοποιοι θεσσαλονικη εργασια

«Τη δεκαετία του ’70, η τουρκική κυβέρνηση μπήκε στην Κύπρο για να αποτρέψει τη σφαγή των Τούρκων από τους Ελληνοκύπριους παρά της αντιρρήσεις της Ουάσιγκτον», αναφέρει συγκεκριμένα ο Ερντογάν, υπερασπιζόμενος πλήρως την πολιτική του Αττίλα.


τηλεγράφημα οτε

貴乃花 服装

Δεχόμαστε οικονομικό πόλεμο


Την ώρα που η τουρκική λίρα κάνει «ελεύθερη πτώση», ο Τούρκος πρόεδρος υπογραμμίζει πως η τουρκική οικονομία δεν βρίσκεται σε κρίση ή χρεοκοπία και οι διακυμάνσεις στις ισοτιμίες των νομισμάτων είναι οι «πύραυλοι» ενός οικονομικού πολέμου που συντελείται εις βάρος της Τουρκίας.


«Η Τουρκία έχει αποδείξει αρκετές φορές ότι μπορεί μόνη της να φροντίζει τις υποθέσεις της εάν οι ΗΠΑ αρνούνται να ακούσουν», επισημαίνει ο Τούρκος πρόεδρος.


Να αλλάξουν τακτική οι ΗΠΑ, πριν να είναι πολύ αργά


Στο άρθρο του ο Ερντογάν υποστηρίζει - μεταξύ άλλων - ότι οι μονομερείς ενέργειες των ΗΠΑ κατά της Τουρκίας θα υπονομεύσουν τα αμερικανικά οφέλη και θα αναγκάσουν την Τουρκία να στραφεί προς αναζήτηση άλλων φίλων και συμμάχων.


«Σε μια στιγμή που το κακό παραμονεύει σε όλο τον κόσμο, οι μονομερείς ενέργειες εναντίον της Τουρκίας από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών, συμμάχου μας επί δεκαετίες, απλώς θα υπονομεύσουν τα αμερικανικά συμφέροντα και την ασφάλεια», λέει ο Ερντογάν και προειδοποιεί: «Πριν να είναι πολύ αργά, η Ουάσινγκτον θα πρέπει να εγκαταλείψει τη λανθασμένη αντίληψη ότι η σχέση μας μπορεί να είναι ασύμμετρη και να κατανοήσει το γεγονός ότι η Τουρκία έχει εναλλακτικές. Η αποτυχία αντιστροφής αυτής της τάσης μονομερών ενεργειών και έλλειψης σεβασμού θα μας αναγκάσει να προχωρήσουμε την αναζήτηση νέων φίλων και συμμάχων».


«Εάν οι ΗΠΑ δεν αρχίσουν να σέβονται την εθνική κυριαρχία της Τουρκίας και δεν κατανοήσουν τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η χώρα μας, τότε η συμμαχία μας θα κινδυνεύσει», υπογραμμίζει ο Τούρκος πρόεδρος.


Τα 6 «αγκάθια» στις σχέσεις ΗΠΑ - Τουρκίας


Απογοητευμένος από την αμερικάνικη πολιτική



κλασματα του πετρελαιου
ανανας γαλλικα
αρθρωσεις υγεια
kenny στολες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου