Τρίτη 28 Μαΐου 2019

γαλλια ευρωμπασκετ 2017

τραπεζι μανικιουρ μεταχειρισμενα
κοινωφελη ιδρυματα θεσεις εργασιας
υψος σοφιτας νοκ
λουντεμης να μαθεις να φευγεις

Για «ανασχηματισμό ανακύκλωσης» έκανε λόγο η Νέα Δημοκρατία. Για κυβερνητικό σχήμα που θα υλοποιήσει το τρίτο μνημόνιο κάνει λόγο το ΚΚΕ, ενώ το Ποτάμι κατακρίνει την εν γένει επιλογή του πρωθυπουργού να προχωρήσει σε ανασχηματισμό.


γευση και οικονομια πορτοκαλοπιτα

ΝΔ: Ανασχηματισμός ανακύκλωσης


"Μετά από πολλή προσπάθεια ο κ. Τσίπρας έκανε έναν ανασχηματισμό ανακύκλωσης των ίδιων φθαρμένων προσώπων της αποτυχημένης κυβέρνησής του", δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος.


Ο Γιώργος Κουμουτσάκος επεσήμανε ότι ο πρωθυπουργός "δημιούργησε δε και ορισμένα υπουργεία για να βολέψει τους κολλητούς του. Για την Ελλάδα και τους πολίτες, δεν υπάρχει καμία προοπτική απ’ αυτήν την επικίνδυνη κυβέρνηση. Η ανάγκη πολιτικής αλλαγής γίνεται ακόμη πιο ισχυρή".


ΠΑΣΟΚ: Δήθεν Αριστερά


“+3 ΑΝΕΛ στην Κυβέρνηση. Να τους χαίρεστε εκεί στην δήθεν Αριστερά”, σχολίασε τον ανασχηματισμό στο twitter o εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.


Ποτάμι: Ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει άλλο δρόμο


"Η κοινωνία δεν θέλει περισσότερα υπουργεία και υφυπουργεία. Η κοινωνία θέλει λύσεις, απαντήσεις, αποτελέσματα. Η χώρα δε θέλει λαϊκιστές, ερασιτέχνες και κομματικούς υπαλλήλους. Ο κ. Τσίπρας όμως δεν ξέρει άλλο δρόμο. Και έχει χρέη στους ΑΝΕΛ, στην εκκλησία, στο παλιό σύστημα, στους κομματικούς του βαρόνους. Έρμη Ελλάς", ήταν η ανακοίνωση του Ποταμιού.



αιδώς ετυμολογία
αναστασια ξαγοραρη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου