Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

ιολη καρα

chef on air μους σοκολατας
πληρωμη τηλεφωνου cyta

Μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή η κ. Γεροβασίλη υποστήριξε ότι απετράπη η απαίτηση του ΔΝΤ για μέτρα ύψους 4.6 δισ. και επανέλαβε ότι θα υπάρξουν ισόποσα αντίμετρα τα οποία θα ενεργοποιηθούν όταν «θα επιτευχθούν οι στόχοι των πλεονασμάτων».


γιατι τα ηλεκτρικα καλωδια εχουν πλαστικο περιβλημα

καινουργιου κατερινα φορεματα

άλλων εταιρειών

θα ερθει την ωρα που σπαραζεται το φως μου

Παράλληλα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, τόνισε ότι η υπεραπόδοση που επιτεύχθηκε είχε ως στόχο να δημιουργηθεί πλέγμα ασφαλείας για τα πρωτογενή πλεονάσματα και για να έχει το οικονομικό επιτελείο ένα διαπραγματευτικό χαρτί. Απέρριψε την πρόταση Μητσοτάκη για άμεση διανομή του 0,5% του ΑΕΠ από την υπεραπόδοση λέγοντας ότι δεν μπορεί να υπάρξει τέτοια διανομή εντός του Μαΐου καθώς η χρονιά βρίσκεται στο μέσον και δεν είμαστε στο τέλος της, που είναι "η φάση διανομής πρωτογενών πλεονασμάτων".


Απέδωσε την πρόταση του προέδρου της ΝΔ σε "προσπάθεια διαχείρισης της θέσης του να μην ψηφίσει τα θετικά μέτρα που περιλαμβάνονται στην συμφωνία" υπενθυμίζοντας την αντίδραση της ΝΔ στην παροχή της "13ης σύνταξης" τον Δεκέμβριο.




θεσσαλονίκη βράδυ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου