Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ιεκ δελτα διδακτρα 2014

ποιοι δεν πληρωνουν χαρατσι
μεγας αλεξανδρος προσωπικη ζωη
παρκουρ καβαλα

Η απόφαση ελήφθη τα ξημερώματα της Δευτέρας από το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας, και επικυρώθηκε σήμερα κατά την έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής που συγκάλεσε ο Ποροσένκο.


μπρουσκο συνεχεια επεισοδιων 2016

αποφασισαν να χασουν 100 κιλα

Το ουκρανικό πολεμικό ναυτικό κατηγόρησε την Κυριακή τη Ρωσία ότι κατέλαβε τρία πολεμικά πλοία του αφού άνοιξε πυρ εναντίον τους, τραυματίζοντας ναύτες, στο στενό του Κερτς, το οποίο χωρίζει την Κριμαία από τη Ρωσία κι επιτρέπει την πρόσβαση στη Θάλασσα του Αζόφ.


Το Κίεβο κατήγγειλε μια «άφρονα ενέργεια της Ρωσίας εναντίον της Ουκρανίας» και υποστήριξε ότι αυτή η «επίθεση» ήταν «προμελετημένη».


«Επικίνδυνες μεθόδους» βλέπει ο Λαβρόφ


Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ κατηγόρησε το Κίεβο ότι «μετέρχεται επικίνδυνων μεθόδων» στον Πορθμό Κερτς.


Η Μόσχα επιβεβαίωσε την κατάληψη των τριών μικρών ουκρανικών πολεμικών και τη «χρήση όπλων», κατηγορώντας τα σκάφη του ουκρανικού πολεμικού ναυτικού ότι επιδίδονταν σε «παράνομες ενέργειες» και έκαναν «επικίνδυνους ελιγμούς» στα «ρωσικά χωρικά ύδατα». Κατά το επεισόδιο τραυματίστηκαν τρεις Ουκρανοί ναύτες σύμφωνα με τη Μόσχα, έξι κατά το Κίεβο.


«Μία παραβίαση σημειώθηκε και επικίνδυνες μέθοδοι χρησιμοποιούνται επιπροσθέτως. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει και δημιούργησε απειλή και κινδύνους για την ομαλή μετακίνηση πλοίων σε αυτόν τον ναυτικό δίαυλο», ανάμεσα στην Αζοφική και την Μαύρη Θάλασσα, δήλωσε ο Λαβρόφ.


Νωρίτερα, η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα κατηγόρησε την Ουκρανία ότι προκάλεσε σκοπίμως το περιστατικό στον Πορθμό Κερτς, προσθέτοντας ότι η Μόσχα θα καλέσει ανώτατο ουκρανό διπλωμάτη για να διαμαρτυρηθεί για το συμβάν.





επιδειξη αεροπλανων πατρα βιντεο
δεσποτικο κυκλαδες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου