Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

κυθνος παναγια καναλα ενοικιαζομενα

artemis ocean racing 2
casilla pda odin 3.09

Ο 67χρονος Ουίλσον είναι το πλέον υψηλόβαθμο στέλεχος της ρωμαιοκαθολικής ιεραρχίας στον κόσμο που καταδικάζεται.


χαλβας νηστισιμος

χατζηνικολαου κωστοπουλος συνεντευξη

αγγειοχειρουργοι στο ννα

Ο δικαστής Ρόμπερτ Στόουνς του Νιούκαστλ αποφάσισε να το επιτρέψει αυτό στον Ουίλσον υιοθετώντας την εισήγηση των σωφρονιστικών υπηρεσιών, η οποία οφειλόταν στα πολλά προβλήματα υγείας – είναι καρδιοπαθής, μεταξύ άλλων – που αντιμετωπίζει. Ο Ουίλσον υποχρεούται να φοράει ηλεκτρονική συσκευή εντοπισμού.


Θα αρχίσει να εκτίει την ποινή του σήμερα στην επαρχία της Νέας Νότιας Ουαλίας. Δικαιούται να ζητήσει την απελευθέρωσή του υπό όρους τον Φεβρουάριο του 2019, διευκρίνισε το δικαστήριο, φροντίζοντας να μην αποκαλύψει τη διεύθυνση όπου θα παραμείνει σε περιορισμό το πρώην ανώτατο στέλεχος αυτό της ρωμαιοκαθολικής ιεραρχίας της Αυστραλίας.


Το αυστραλιανό τηλεοπτικό δίκτυο ABC μετέδωσε πλάνα στα οποία εικονίζεται ο Ουίλσον καθώς μεταφέρεται με αυτοκίνητο από το δικαστήριο της Νιούκαστλ, περίπου 170 χιλιόμετρα βόρεια του Σίδνεϋ, στο οίκημα όπου θα εκτίσει την ποινή του. Σύμφωνα με το δίκτυο, θα παραμείνει αυτόν τον έναν χρόνο στο σπίτι της αδελφής του.


Ο Ουίλσον έχει δηλώσει πως σκοπεύει να ασκήσει έφεση στην καταδίκη του επειδή δεν αποκάλυψε στην αστυνομία τα εγκλήματα του ιερέα Τζέιμς Φλέτσερ, παρότι είχε ενημερωθεί για αυτά ήδη το 1976 από τουλάχιστον δύο από τα θύματά του.



αμορε μιο πρεμιερα
δρ στάθης αβραμίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου