Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

ελενη μενεγακη hot videos 2013

ριχταρια καναπε παλαμαικη
κωνσταντίνος λάγκος υψος
εθνικη κυπρου βελγιο
χρυσο βαζο

«Σε κάθε περίπτωση, η κα. Σπυράκη μπορεί να λύσει όλες τις απορίες της εάν ο αρχηγός της, κ. Μητσοτάκης, είναι πρόθυμος να υλοποιήσει την απειλή που περιφέρει τόσο καιρό. Να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας και να φανεί στη Βουλή η δύναμή του» επισημαίνει.


youtube τρεις ζωες χατζηγιαννης

η γωνια του ανασταση ταβερνα

ευχες για γενεθλια σε παιδακι

Σημειώνεται πως η εκπρόσωπος της ΝΔ είχε δηλώσει πως «η αβεβαιότητα στην χώρα έχει σοβαρές συνέπειες στα εθνικά θέματα και στην οικονομία», σημειώνοντας:



Η κατάσταση αυτή είναι αποκλειστική ευθύνη του κ. Τσίπρα. Η χώρα έχει ανάγκη από ισχυρή κυβέρνηση για να επαναφέρει τη σταθερότητα και την ασφάλεια. Κάθε μέρα που παραμένει αυτή η κυβέρνηση ζημιώνεται ο τόπος.



Σε ερώτηση για το αν η ΝΔ προχωρήσει σε πρόταση δυσπιστίας, η κ. Σπυράκη σημείωσε ότι το κόμμα έχει όλα τα πολιτικά και θεσμικά όπλα στο τραπέζι, θα πράξει ό, τι πρέπει όταν πρέπει.


Για το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να παραμείνει δίχως κοινοβουλευτική πλειοψηφία, σε περίπτωση αποχώρησης των ΑΝΕΛ, η κ. Σπυράκη απάντησε:



Υπάρχει κυβέρνηση; Στην Ελλάδα μεταπολιτευτικά δεν υπήρξε ποτέ κυβέρνηση μειοψηφίας. Η αποχώρηση του κ. Καμμένου συνεπάγεται την υποχρέωση για ψήφο εμπιστοσύνης. Δεν είχαμε κυβερνήσεις μειοψηφίας μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου