Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

hotel xenia μεσολογγι

ωραριο καταστηματων πειραιως
παιχνιδια αεροπλανα υ8
συνταγη για ρεβυθια φουρνου
τζιπ ντατσια
ηλεκτρονικές εφημερίδες

Και ενώ οι περιμετρικές αστυνομικές δυνάμεις δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν πώς περίπου 70 ακόμα έφτασαν έξω από το κτίριο, αλλά κυρίως πώς εξαφανίστηκαν μετά την επίθεση, οι αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης και η Κρατική Ασφάλεια ελπίζουν - μέσω των καταγεγραμμένων εικόνων στα βίντεο - να εντοπίσουν διαδρομές, ακόμα και πρόσωπα.


η βρωμη αδυνατιζει

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας πραγματοποίησαν χθες, ίσως, το πιο εντυπωσιακό τους χτύπημα στέλνοντας στην ουσία ένα μήνυμα κυριαρχίας σε ότι αφορά την επιλογή του χώρου των επιθέσεων και, φυσικά, το ότι μπορούν να αποχωρούν χωρίς να «ανοίξει μύτη» και από τις πιο καλά φυλασσόμενες περιοχές. Δεν πρέπει να ξεχνά κανένας ότι το κτίριο του Συμβουλίου της Επικρατείας βρίσκεται στην Πανεπιστημίου, σε κοντινή απόσταση από τα Εξάρχεια, και στη γύρω περιοχή του κέντρου της Αθήνας υπάρχουν περιπολίες αλλά και μηχανές της αστυνομίας με συμβατικούς αριθμούς, που λογικά θα έπρεπε να είναι «τα αυτιά και τα μάτια» των Αρχών.


20180522 080504


Τα 70 άτομα διέσχισαν δρόμους μέχρι να φτάσουν στο ΣτΕ με σφυριά και μπογιές κάτω από τα ρούχα τους και μετά την επίθεση κατάφεραν να εξαφανιστούν τρέχοντας μαζί με τα σφυριά, που λίγο πριν είχαν χρησιμοποιήσει για να καταστρέψουν τα τζάμια του κτιρίου.


Τα ερωτήματα παραμένουν πολλά, όπως το αν υπάρχει καταγραφή αναφοράς αστυνομικού στο κέντρο επιχειρήσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης για κίνηση υπόπτων ατόμων στους δρόμους στη γύρω περιοχή. Επίσης, θα πρέπει να δοθεί απάντηση στο πού βρισκόταν η δύναμη της κρατικής υπηρεσίας την ώρα εκείνη και ποια ήταν η ανταπόκριση της. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες αστυνομικές ομάδες που περιπολούσαν το κέντρο της Αθήνας. Ενώ, θα πρέπει κανείς να συνυπολογίσει ότι η πρώτη προσαγωγή που μπόρεσε να γίνει ήταν περίπου 15 λεπτά μετά την καταδρομική επίθεση.



ηλιακη ενεργεια στην ελλαδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου