Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

honda innova βαλβιδες

η μυστικη ακροπολη
βαζω κλωσσα
maalox αντενδείξεις

Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά, καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Στα υπόλοιπα, λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, χιόνια στα ορεινά και το βράδυ σε ημιορεινές περιοχές. Άνεμοι στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε πτώση.


5 of 7 film

αυτο ντουνης

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: νεφώσεις με βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά και τις πρώτες πρωινές ώρες και σε ημιορεινές περιοχές της Πάρνηθας. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 μποφόρ. Εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες
Θερμοκρασία: από 05 έως 11 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: Αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών και ασθενών χιονοπτώσεις στα ορεινά – ημιορεινά κατά διαστήματα και από τις νυχτερινές ώρες και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 08 βαθμούς κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια στα ορεινά-ημιορεινά και πρόσκαιρα και σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης με χαμηλότερο υψόμετρο.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση .
Θερμοκρασία: από -2 έως 8 βαθμούς κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Λίγα χιόνια στα ορεινά και από το βράδυ και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου.
Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που γρήγορα θα εξασθενήσουν. Από το βράδυ στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: 7 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



δημοσ θηρας κυκλαδων
γερακι λακωνιας πανηγυρι

ετικετες κρασιου για γαμο

παραδοσιακα παντοπωλεια νικαια
χημικο αθηνων βασεις

«Το 2015-2016 περάσαμε την προσφυγική κρίση και την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, όπως και το 2017 ήταν δύσκολη χρονιά για την περιοχή με τις σοβαρές πολιτικές κρίσεις στην Αλβανία και την πΓΔΜ», είπε ο Αλ. Τσίπρας.


αντζελα διαφημηση τζαμπο

βεβαιωση αποδοχων συνταξιουχων οαεε

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, τον τελευταίο χρόνο η πρωτοβουλία της Τετραμερούς συμπίπτει χρονικά με την αντιστροφή αυτής της πορείας αρνητικών γεγονότων για τα Βαλκάνια κι αρχίζει να δημιουργείται μια θετική δυναμική.


Σε αυτόν τον χρόνο, επισήμανε, υπήρξε η υπογραφή της «σημαντικής» συμφωνίας Βουλγαρίας-πΓΔΜ, η «πολύ επιτυχημένη» Βουλγαρική Προεδρία και η «εξαιρετικά σημαντική Σύνοδος» ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων στη Σόφια, ιδέα που αναδείχθηκε από την τετραμερή,


«Σε αυτόν τον χρόνο είχαμε την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών, έναν χρόνο πριν ίσως φαινόταν αδιανόητο ότι θα επιτευχθεί όμως είναι γεγονός και θέτει τις βάσεις για την επίλυση ενός εξαιρετικά σημαντικού ζητήματος, δίνοντας μια νέα προοπτική για όλη την περιοχή», τόνισε.


Σημείωσε ότι σήμερα κλείνει ένας κύκλος προόδου και ανοίγει ένας άλλος, νέος κύκλος, ακόμα πιο ελπιδοφόρος.


Ο Αλ. Τσίπρας είπε ότι υπογράμμισαν τη στήριξή τους στο διεθνές δίκαιο ως το πλαίσιο πάνω στο οποίο πρέπει να οικοδομηθεί η συνεργασία και ο διάλογός. Τόνισαν τη σημασία που αποδίδουν στην ενταξιακή πορεία όλων των Δυτικών Βαλκανίων, αλλά ειδικότερα της Σερβίας η οποία έχει προχωρήσει με σημαντικά βήματα σε αυτήν την κατεύθυνση.


Ανέφερε επίσης ότι τόνισαν τη στήριξή τους στην ένταξη της Βουλγαρίας και Ρουμανίας στον Χώρο Σένγκεν καθώς και οι δύο χώρες έχουν εκπληρώσει τα σχετικά κριτήρια, όπως τονίζεται και στα Συμπεράσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του Μαρτίου 2012.


Ακόμη είπε ότι συνομίλησαν για την Σύνοδο 16+1 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στη Σόφια και τη Σύνοδο της Διαδικασίας Βερολίνου που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου στο Λονδίνο, με τη συμμετοχή, για πρώτη φορά, της Ελλάδας.


Συζήτησαν και για την Αυστριακή Προεδρία και την μετέπειτα, Ρουμανική Προεδρία της ΕΕ και τις προτεραιότητές τους. Τα Βαλκάνια, είπε ο πρωθυπουργός πρέπει να μετατραπούν σε περιοχή χωρίς εθνικισμούς αλλά με συνανάπτυξη και συνεργασία.


Ο Αλ. Τσίπρας δήλωσε ότι με τη συμμετοχή και των αρμόδιων υπουργών, συζήτησαν στην Τετραμερή για συγκεκριμένα έργα που θα προχωρήσουν την επόμενη περίοδο. Αναφέρθηκε στις σιδηροδρομικές διασυνδέσεις Θεσσαλονίκης-Ρούσε και Θεσσαλονίκης-Σκοπίων-Βελιγραδίου, τα ενεργειακά έργα όπως ο αγωγός IGB και ο Κάθετος Διάδρομος.


«Θεωρώ ότι έχουμε μπροστά μας ένα νέο, δυναμικό μέλλον για την περιοχή των Βαλκανίων, αρκεί να έχουμε όραμα για την περιοχή μας και πίστη στις δυνάμεις μας και να τολμάμε να κάνουμε βήματα προόδου ακόμη κι αν αυτά χρειαστεί πολλές φορές αυτά να τα κάνουμε κόντρα στο ρεύμα», είπε ο Αλ. Τσίπρας.


«Με αυτά τα βήματα όμως μόνο», τόνισε, «μπορούμε να θέσουμε τις βάσεις για Βαλκάνια ευρωπαϊκά, δημοκρατικά, που δεν θα ταλανίζονται από τους λογής εθνικισμούς, τη φοβικότητα και την εσωστρέφεια ή την αδράνεια, αλλά θα είναι σταθερά προσανατολισμένα στη συνανάπτυξη και τη συνεργασία».




κανναβης νομοθεσια
αυριο τι καιρος εχουμε σερρες
αρχοντας των δαχτυλιδιων τελος

το αεροπλανο εργασια τεχνολογιασ

ιατροδικαστικη γιακουμακης
συγκομιδη δυοσμου
οδηγος αισιοδοξιας ταινια αθηνοραμα
παολο μπατιστα

Δέκα αθλητές, 8 αγόρια και 2 κορίτσια, από την Beijing Sports University Art Troupe φορώντας πολύχρωμες φορεσιές, παρουσίασαν πριν από λίγο, πολεμικές τέχνες από την χώρα τους αλλά και την φιλοσοφία τους, προσπαθώντας να μυήσουν το κοινό στα... μυστικά τους. Σημειώνεται ότι η ομάδα ιδρύθηκε το 2005 και έκτοτε έχει δώσει παραστάσεις σε 22 χώρες ενώ συμμετείχε και στις Τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Πεκίνου το 2008.


ντενιση σταροβας

κομπλεξικος ερμηνεια

"Η ομάδα έχει δώσει παραστάσεις σε όλο τον κόσμο παρουσιάζοντας παραδοσιακές πολεμικές τέχνες της Κίνας. Απαρτίζεται από φοιτητές του πανεπιστημίου οι οποίοι, πολλές φορές, τελειώνοντας τις σπουδές τους γίνονται δάσκαλοι της ομάδας" εξηγεί στο αθηναϊκό πρακτορείο η διευθύντρια παραγωγής της ομάδας, Τζιού Νταν.


18444630


Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Χαμογελαστός δίπλα της ο 22χρονος Γουανγκ Τζιαχενγκ, μιλάει με ενθουσιασμό για τα 4 χρόνια που συμμετέχει στην πανεπιστημιακή ομάδα.


"Αθλούμαι στις πολεμικές τέχνες και παράλληλα μαθαίνω για την ιστορία και τον πολιτισμό γύρω απ΄αυτές" λέει χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι γυμνάζεται από 9 ετών. "Επειδή αρρώσταινα μικρός, οι γονείς μου με έστειλαν να μάθω πολεμικές τέχνες για να δυναμώσω το σώμα αλλά και το πνεύμα μου, να είμαι ήρεμος και να μπορώ να προστατεύσω τον εαυτό μου" αναφέρει.


18444632


Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



με οδηγο τον διαβητη

νυχια προσφορες παγκρατι

«Ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να καταλήξουμε μέσα στους επόμενους λίγους μήνες σε μια συμφωνία για το περίγραμμα του πώς θα μοιάζει η περίοδος εφαρμογής», δήλωσε ο εκπρόσωπος στους δημοσιογράφους.


αθηνα ξανθη τρενο ωρες

εγκαυμα με φουσκαλα αντιμετωπιση

παραγραφη προστιμων κβσ

χρωμα της φιλιας

Ο εκπρόσωπος δήλωσε επίσης ότι η βρετανική κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να χορηγήσει διπλωματική προστασία στη Ναζανίν Ζαγκαρί-Ράτκλιφ, μια εργαζόμενη σε οργάνωση αρωγής που είναι φυλακισμένη στο Ιράν, στο πλαίσιο των προσπαθειών για να εξασφαλισθεί η απελευθέρωσή της.


Η κυβέρνηση της Μέι κάνει ό, τι μπορεί για να εξασφαλίσει την απελευθέρωση της Ζαγκαρί-Ράτκλιφ, διευθύντριας προγραμμάτων στο Thomson Reuters Foundation. Μια επιλογή που εξετάζεται είναι να της δοθεί διπλωματική προστασία.


«Πιστεύω πως ο υπουργός Εξωτερικών μίλησε προφανώς με τον σύζυγό της και πως αυτή είναι μια από τις επιλογές που εξετάζονται», δήλωσε ο εκπρόσωπος στους δημοσιογράφους.



υλη μαθηματων γ λυκειου 2015-16
κεφαλαρι για παιδικο κρεβατι
εκκλησια παναγιτσα μασταμπα

υποβολη ποθεν εσχεσ 2015

τουμπα εφευρετη
στιβος για τρεξιμο
μπαρτσελονα γιουβεντους τηλεοραση

Το αεροσκάφος χάθηκε όχι μακριά από την αεροπορική βάση Χμάιμιμ της Συρίας. Εξαφανίστηκε από τα ραντάρ την ώρα που μαχητικά αεροσκάφη F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ εξαπέλυαν επιθέσεις εναντίον στόχων στην επαρχία Λαττάκεια της Συρίας, σημείωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.


adele ραδιο αρβυλα

μινιμαλ διακοσμηση σπιτιου

κοκκινη σβουρα χαλανδρι facebook

ελληνικο πρωταθλημα ρεκορ

«Τη 17η Σεπτεμβρίου, περί τις 23:00 ώρα Μόσχας, η επικοινωνία με το πλήρωμα ενός ρωσικού αεροσκάφους Il-20 χάθηκε πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα, καθώς το αεροσκάφος επέστρεφε στην αεροπορική βάση Χμάιμιμ, σε απόσταση 35 χιλιομέτρων από τις ακτές της Συρίας», ανέφερε ο αξιωματούχος.


Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το στίγμα του αεροσκάφους χάθηκε από τα ραντάρ «κατά τη διάρκεια επίθεσης τεσσάρων ισραηλινών αεροσκαφών F-16 εναντίον συριακών θέσεων στην επαρχία Λαττάκεια».


«Ταυτόχρονα, ρωσικά ραντάρ εντόπισαν εκτοξεύσεις πυραύλων από τη γαλλική φρεγάτα Auvergne, η οποία βρισκόταν στην περιοχή», σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.


Η διοίκηση των ρωσικών δυνάμεων στην αεροπορική βάση Χμάιμιμ διέταξε να γίνει επιχείρηση έρευνας και διάσωσης, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με τα πρακτορεία ειδήσεων TASS και Sputnik.


ΗΠΑ: Το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από πυρά της συριακής αντιαεροπορικής άμυνας


Η κυβέρνηση των ΗΠΑ πιστεύει ότι ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος που σύμφωνα με ρωσικά κρατικά ΜΜΕ «εξαφανίστηκε» τη Δευτέρα πάνω από τη Μεσόγειο καταρρίφθηκε κατά λάθος από πυρά συστοιχίας της συριακής αντιαεροπορικής άμυνας, δήλωσε αμερικανός αξιωματούχος.


Ο αξιωματούχος, που μίλησε στο Reuters υπό τον όρο να μην κατονομαστεί, εξήγησε πως η υπόθεση που κάνει η αμερικανική κυβέρνηση είναι πως η συριακή αντιαεροπορική άμυνα έριξε αθέλητα το ρωσικό αεροσκάφος στην προσπάθειά της να αναχαιτίσει πυραύλους που είχαν εκτοξεύσει ισραηλινά αεροσκάφη.


κινδυνος βασης

πράσινο μήλο διατροφική αξία
δου νεασ σμυρνησ

Συνολικά ψήφισαν 298 βουλευτές ενώ δύο ήταν απόντες.


αινσταιν γενια ηλιθιων

μπαρτσελονα μπαγερν 3-0 βιντεο

Στην τροπολογία για τον ΕΝΦΙΑ παρόντες ήταν 292 βουλευτές και υπερψηφίστηκε από τους 154 βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης, ενώ καταψηφίστηκε από 138 βουλευτές της αντιπολίτευσης.


Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε τεταμένο κλίμα, με τη συζήτηση να ξεφεύγει από το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου και να επισκιάζεται από την πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης για το ονοματολογικό.


Προβλήματα με την ηλεκτρονική ψηφοφορία


Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, αρκετοί βουλευτές αντιμετώπισαν προβλήματα με την ηλεκτρονική ψηφοφορία.


Στη σημερινή ονομαστική ψηφοφορίας επί της αρχής και σειράς άρθρων του πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα για την τέταρτη αξιολόγηση, επικράτησε σύγχυση όταν διαπιστώθηκε ότι 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ δεν είχαν ψηφίσει όλα τα άρθρα.


Άγνωστο πάντως, παραμένει μέχρι αυτή την ώρα αν το «μπάχαλο» που προκλήθηκε οφειλόταν σε τεχνικό ή ανθρώπινο λάθος. Το θέμα ήταν ότι άρχισαν να τους φωνάζουν να επανέλθουν στην αίθουσα για να ξαναψηφίσουν.
Κοινοβουλευτικές πηγές απέδιδαν το λάθος σε προσωρινό τεχνικό πρόβλημα, ενώ την ίδια ώρα βουλευτές της αντιπολίτευσης «κάρφωναν» τους συναδέλφους τους από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι ξέχασαν να κάνουν το λεγόμενο scroll down προκειμένου να ψηφίσουν και τα υπόλοιπα άρθρα.



friesland ελλασ α.ε.β.ε
για την αννα επεισοδιο 7
λουλουδια αποστολη εξωτερικο

προσωρινος προεδρος νδ

οργανακια σμαρτ
βυζαντινοι μηνες
ελτα ληξουριου τηλεφωνο
παραδοσιακή και σύγχρονη διδασκαλία
φόρος χρησικτησίας ποσοστό

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος το ναυτιλιακό συνάλλαγμα που εισέρευσε στην Ελλάδα στο εξάμηνο Ιανουαρίου – Ιουνίου 2017 ανήλθε σε 4,23 δισ. ευρώ. Να σημειωθεί πως στο εξάμηνο Ιανουαρίου – Ιουνίου 2015 - δηλαδή πριν την επιβολή των κεφαλαιακών ελέγχων στις 29 Ιουνίου 2015 – οι εισπράξεις από το ναυτιλιακό συνάλλαγμα ήταν 6,4 δισ. ευρώ, ήτοι 2,1 δισ. ευρώ μεγαλύτερες σε σχέση με εφέτος.


απόστολοσ κατσιφάρασ βιογραφικό

Η μεγάλη υποχώρηση των ναυτιλιακών εισπράξεων τη τελευταία διετία οφείλεται στο γεγονός πως οι ναυτιλιακές εταιρείες αποφεύγουν πλέον να εισαγάγουν συνάλλαγμα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, προκειμένου να ξεπεράσουν τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν μέσω της τραπεζικής αργίας και των capital controls στη διαχείριση των κεφαλαίων τους.


Η κυβέρνηση προσπάθησε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα αυτό με την πρόσφατη αλλαγή που επέφερε στα capital controls, χαλαρώνοντας τους περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων.


Σύμφωνα με τις αλλαγές που ισχύουν από την 1η Σεπτεμβρίου οι ναυτιλιακές εταιρείες μπορούν να πραγματοποιούν αναλήψεις από τα χρηματικά ποσά που μεταφέρονται στην Ελλάδα από την αλλοδαπή μετά τις 18 Ιουλίου 2015 («νέο χρήμα») ώστε να τα στείλουν εκ νέου σε τράπεζα του εξωτερικού, αλλά μέχρι του ποσού των 50.000 ευρώ ημερησίως. Τα μετρητά αυτά μπορούν να μεταφέρονται στο εξωτερικό από εξουσιοδοτημένο πρόσωπο των ναυτιλιακών εταιρειών για την κάλυψη αναγκών του πλοίου (Cash To Master), εφόσον δεν υπερβαίνουν το παραπάνω προβλεπόμενο ημερήσιο όριο.


Τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζουν οι ναυτιλιακές εταιρείες στις τελωνειακές αρχές προκειμένου να παραδοθούν στον πλοίαρχο ή σε οποιονδήποτε αρμόδιο επί του πλοίου μετρητά μέχρι του ποσού των 50.000 ευρώ είναι:



  • Εξουσιοδότηση από τη ναυτιλιακή εταιρεία, στην οποία θα αναφέρεται το όνομα του εξουσιοδοτούμενου προσώπου, το όνομα του πλοίου, το ακριβές ποσό των μεταφερόμενων μετρητών, η εκτιμώμενη ημερομηνία ταξιδιού, καθώς και η χώρα και το λιμάνι απόπλου.

  • Βεβαίωση για την ανάληψη μετρητών από το εξουσιοδοτημένο πρόσωπο της ναυτιλιακής εταιρείας (Cash to Master), η οποία χορηγείται από την ίδια την τράπεζα και επέχει θέση «δήλωσης ρευστών διαθεσίμων». Η παραπάνω βεβαίωση ισχύει μέχρι και για 60 ημέρες από την έκδοσή της.




χαρτονομισματα ευρω διαστασεις

οι φονισσες της παπαδιαμαντη ρολοι

όπισθεν εν κινήσει

Όπως ανακοίνωσε η τράπεζα, ο κ. Ψάλτης αναλαμβάνει τα καθήκοντα του την 2.1.2019.


θανάσης παπαγεωργίου ηθοποιός

ενοικιασεις κατοικιων τρικαλα

Ειδικότερα, η τράπεζα ανακοίνωσε τα εξής:


«Κατόπιν της ανακοινώσεως του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τραπέζης κ. Δημητρίου Π. Μαντζούνη, κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 29.6.2018, της προθέσεώς του να δρομολογήσει τη διαδοχή του, το Διοικητικό Συμβούλιο εκκίνησε τη σχετική διαδικασία, η οποία ολοκληρώθηκε κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που έλαβε χώρα την 29.11.2018, με την ομόφωνη ανάδειξη του κ. Βασιλείου Ε. Ψάλτη ως νέου Διευθύνοντος Συμβούλου, ο οποίος αναλαμβάνει τα σχετικά καθήκοντα την 2.1.2019».


47219458 364629960975485 8944928125939089408 n
Βασίλειος Ψάλτης



χειροποιητη θηκη για στεφανα γαμου
πλη 21 ψηφιακά συστήματα
καφετεριες κοντα στο μετρο πανεπιστημιο
γκαζι λιωε

καλώς τα λαγουδάκια

κατασκευες καπελων φωτιστικων
ξενοφωντος λακεδαιμονιων πολιτεια 14 1-7
Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική παρέμβαση για το νερό που... αγνοείται για έκτη ημέρα

Την ώρα που πολλά νοικοκυριά στην πόλη της Θεσσαλονίκης δεν έχουν δει ακόμα το πολυπόθητο αγαθό, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών ζήτησε έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση.


καλυτερος παικτης στο nba

τα καλυτερα παιδικα κουρεματα για αγορια

ελαχιστο φορολογητεο εισοδημα 2015

Πολλές περιοχές που είχαν μείνει χωρίς νερό το τελευταίο πενθήμερο οπότε και παρουσιάστηκαν τα προβλήματα στην υδροδότηση της πόλης λόγω της βλάβης στον αγωγό της ΕΥΑΘ, πήραν τελικά χτες Σάββατο (31/0) νερό, καθώς κρίθηκε ότι η ποιότητά του είναι καλή και μπορεί να μεταφερθεί στα νοικοκυριά με ασφάλεια.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η υδροδότηση της πόλης με νερό από την Αραβησσό γίνεται σταδιακά από χτες το απόγευμα, ωτσόσο θα χρειαστεί χρόνος για να μπορέσει όλη η πόλη να υδροδοτηθεί και πάλι κανονικά.

Έτσι, νοικοκυριά που είδαν χθες νερό να τρέχει από τις βρύσες τους, ενδεχομένως σήμερα να είδαν και πάλι τη ροή να μειώνεται, ενώ σε άλλα που δεν έχει έρθει ακόμη το νερό, οι καταναλωτές θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή.

Η τελευταία ανακοίνωση της ΕΥΑΘ χθες το απόγευμα ανέφερε:

«Ξεκίνησε η τροφοδοσία του δικτύου της Θεσσαλονίκης με νερό από τον αγωγό της Αραβησσού, δεδομένου ότι πληροί πλέον τις απαραίτητες υγειονομικές διατάξεις. Η εξομάλυνση της υδροδότησης θα γίνει ωστόσο σταδιακά όλο το επόμενο εικοσιτετράωρο, προκειμένου να πληρωθούν οι δεξαμενές και το εσωτερικό δίκτυο της.

Όσον αφορά στις περιοχές για τις οποίες ανακοινώθηκε ότι θα έχουν 24ωρη διακοπή, εφόσον συνεχιστεί ομαλά η τροφοδοσία με νερό Αραβησσού, θα έχουν συντομότερη αποκατάσταση. Ειδικά για το κέντρο πόλης, η ενίσχυση του δικτύου με το νερό της Αραβησσού αναμένεται να αποκαταστήσει τις επόμενες ώρες τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Συνιστάται στους καταναλωτές που έχουν πολύωρη διακοπή, όταν έρθει το νερό, να αφήσουν για λίγο τις βρύσες τους ανοιχτές, προκειμένου να καθαρίσουν τα εσωτερικά τους δίκτυα».

Παρέμβαση εισαγγελέα

Ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες για τα προβλήματα υδροδότησης που προκλήθηκαν στη Θεσσαλονίκη αναζητεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών της πόλης, μέσω προκαταρκτικής εξέτασης την οποία παρήγγειλε.

Με έγγραφη παραγγελία προς την εισαγγελέα ποινική δίωξης Αργυρή Βαλούση, ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρος Τσόγκας, ζητεί να διερευνηθούν τα αίτια που προκάλεσαν τα προβλήματα, αλλά και οι χειρισμοί που έγιναν για την αποκατάστασή τους. Στο πλαίσιο αυτό θα εξεταστεί εάν προέκυψε κίνδυνος για ανθρώπους από τη συνεχιζόμενη έλλειψη νερού σε σχολεία, κοινωφελείς εγκαταστάσεις κ. ά.

Ένα άλλο, δεύτερο, σκέλος της ίδιας έρευνας συνδέεται με τη συντήρηση του δικτύου ύδρευσης της Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, ζητείται να γίνει έλεγχος για τον τρόπο συντήρησης των υποδομών και του δικτύου ύδρευσης, όπως επίσης για τα οικονομικά κονδύλια που διατέθηκαν γι’ αυτόν τον σκοπό, κι εφόσον διατέθηκαν, εάν αυτά κατευθύνθηκαν και αξιοποιήθηκαν με τον σωστό τρόπο.

Τα αδικήματα που ερευνώνται είναι πρωτίστως αυτά της έκθεσης σε κίνδυνο και της απιστίας, σε βαθμό κακουργήματος, ενώ θα εξεταστεί εάν στοιχειοθετούνται μία σειρά από πλημμελήματα, όπως η παρακώλυση λειτουργίας κοινωφελών εγκαταστάσεων, η παράβαση καθήκοντος κ. ά.

Την έρευνα καλείται να φέρει εις πέρας η αρμόδια υπηρεσία της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πηγή πληροφοριών: thestival.gr, Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Πηγή φωτογραφίας: lifeevents.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη! Η δήλωση - «βόμβα» Ερντογάν για την Κυπριακή ΑΟΖ που «πάγωσε» Τουσκ και Γιούνκερ

Θρήνος στον επιχειρηματικό κόσμο: Πέθανε ο Στέλιος Σκλαβενίτης



ταχυδρομικοι κωδικες στροβολος
ζωα πουμα

σαλαπατας παναγιωτης

ψυγειο αυτοκινητου βικιπαιδεια

Ασφαλώς και το Ιράν δεν θα αποτελούσε εμπόδιο στην εθνική (όπως κια το Μεξικό χωρίς τον Αγιόν), αλλά είχε ενδιαφέρον να δει κανείς το ξεκίνημα της προσπάθειας για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και να διαπιστώσει το κλίμα. Η εθνική μας έβγαλε λοιπόν μεγάλη διάθεση στο παρκέ, παίζοντας την πιεστική άμυνα, που θα επειχειρήσει να είναι το όπλο της σε αυτή την προσπάθεια.


ant1 live ραδιο αρβυλα

συγγραφεασ μαρια τζιριτα

Στην πρώτη περίοδο δεχθήκαμε 21 πόντους, μέχρι να μπούμε σε ρυθμούς επίσημου παιχνιδιού, αλλά στην συνέχεια οι παίκτες του Κατσικάρη πάτησαν γκάζι και κυνήγησαν όλες τις μπάλες σε άμυνα και επίθεση. Επίσης με την παρουσία του Περπέρογλου, είχαμε αξιόπιστη λύση και σε άμυνα ζώνης, με τον άσσο της Μπαρτσελόνα να ξεκινά με 4 στα 4, δείχνοντας ότι δεν θα μπλοκάρουμε τόσο πολύ σε αντίστοιχες περιπτώσεις.


greiran1
(Πηγή: Twitter)


Οι αριθμοί που πρέπει να κρατήσουμε από ένα τέτοιο ματς είναι οι 21 ασσίστ (6 ο Καλάθης, 4 ο Μάντζαρης), τα 17 κλεψίματα (3 ο Περπέρογλου), τα 31 ριμπάουντς (8 επιθετικά) και τα 7 μπλοκ (3 ο Θανάσης Αντετοκούνμπο), αλλά και τα 17 λάθη.


Τα 10λεπτα: 27-21, 48-31 (21-10), 66-47 (18-16), 78-53 (12-6)


Για την εθνική ομάδα έπαιξαν όλοι οι παίκτες: Αθηναίου 4 (1 τρ.), Καλάθης 6 (6 ασσίστ, 2 κλ), Μπουρούσης 11 (4 ρ.), Μάντζαρης 3 (1 τρ, 4 ασ., 2 κλ), Αγραβάνης 8 (2 τρ), Παπαπέτρου 3, Χαραλαμπόπουλος, Μπόγρης, Περπέρογλου 12 (2 τρ, 3 κλ., 2 ασ.), Γ. Αντετοκούνμπο 16 (19 λεπτά, 2 τρ., 3 ρ, 2ασ, 2 κλ, 2 μπλ), Κουφός 10 (4 ρ.), Θ. Αντετοκούνμπο 5 (3 μπλ., 2 κλ).


greiran2
(Πηγή: www.fiba.com)




νικος βασιλακης facebook
βιοδυναμικη εταιρεια
αυγουστο στη ρωμη
διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κέρκυρας

προβολες με αλμα

σκαμπο τροχηλατο τιμη
σταθμος οσε σκυδρα
πανσιον σκυλων αγιος στεφανος
στοιχηματα εκλογες

Το βίντεο δημοσιεύτηκε από το patrastv.gr και προκαλεί φρίκη. Το Αστυνομικό Τμήμα Καλαβρύτων κινητοποιήθηκε άμεσα, όμως στα πλάνα δεν φαίνεται καθαρά η πινακίδα του οχήματος, γεγονός που δημιουργεί προβλήματα στον εντοπισμό του δράστη.


δεη ηλεκτρονικη πληρωμη

Σύμφωνα με πηγές, ένας δεύτερος οδηγός που έγινε μάρτυρας του βασανισμού του σκύλου προειδοποίησε πως θα καλέσει την αστυνομία, όμως ο οδηγός του ημιφορτηγού δεν πτοήθηκε και συνέχισε την πορεία του.


Έχει γίνει καταγγελία για το περιστατικό και στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που συμβάλει στις έρευνες, σύμφωνα με εκπρόσωπο φιλοζωικού συλλόγου.


Δείτε το βίντεο - Προσοχή σκληρές εικόνες



πολιτικος θανατος
lr σεμιναρια

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

τι φαινεται στις γενικες εξετασεις αιματος

άγγελος μπίλας
τρενα οσε πλατυ

«Ένας άνδρας πιστεύεται ότι υπέστη κάταγμα στον ώμο· η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο», ανακοίνωσε η αστυνομία.


leica objectives list

ελεονωρα γκουμα

caligula tinto brass imdb

νομικος συμβουλος δημου

τριτο στεφανι κριτικη

Ένας άλλος άνδρας, ηλικίας μεταξύ 40 και 50 ετών, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του δυτικού Λονδίνου με σοβαρά τραύματα. Στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του».


Μερικοί επιβάτες χρειάστηκε να αποβιβασθούν από ένα αεροπλάνο εξαιτίας του επεισοδίου, δήλωσε εκπρόσωπος του αεροδρομίου.


«Θα συνεργαστούμε πλήρως με την αστυνομία στην έρευνα που θα ακολουθήσει», ανέφερε το αεροδρόμιο σε ανακοίνωση.


Το αεροδρόμιο δεν έκλεισε μετά το επεισόδιο.


πλακα αλουμινιου 20mm

αλουμινια ψαθας
στον πολεμο δεν υπαρχουν νικητες
anker battery instructions
συνέντευξη βαρουφάκη μετά το eurogroup
γερμανος γιατρος για καρκινο

Πέντε τουρνουά Masters, που «ταξίδεψαν» από την Θεσσαλονίκη μέχρι την Κρήτη, περιλάμβανε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Volleyball, με μεγάλο χορηγό τον ΟΠΑΠ, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Ιουλίου.


παράσταση ψαρόσουπα

energy ombudsman opening hours

Θεσσαλονίκη, Σκύρος, Αρχαία Ολυμπία, Αντίρριο και Άγιος Νικόλαος φιλοξένησαν εφέτος το καλοκαίρι τις μεγάλες γιορτές του αθλητισμού, στις οποίες συμμετείχαν σχεδόν 2.500 αθλητές και παρακολούθησαν 50.000 θεατές.


Η «μάχη» του φιλέ δόθηκε για 17 ημέρες. Ύστερα από 337 αγώνες και αλλεπάλληλες βουτιές και καρφώματα στην άμμο, νικητές στο αντρικό πρωτάθλημα στέφθηκαν τα αδέλφια από την Χαλκίδα, Άγγελος και Βασίλης Μανδηλάρης, κερδίζοντας για πρώτη φορά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στις γυναίκες, πρωταθλήτριες Ελλάδας αναδείχθηκαν οι Δήμητρα Μαναβή και Κωνσταντίνα Τσοπούλου με μεγάλη ανατροπή στον τελικό.


Ένα άθλημα για όλους με συμμετοχές ρεκόρ

Οι 72 ομάδες που συμμετείχαν στα τουρνουά Masters του εφετινού καλοκαιριού αποτελούν ρεκόρ συμμετοχών. Η μικρότερη αθλήτρια που έλαβε μέρος στη διοργάνωση ήταν 16 ετών, ενώ ο μεγαλύτερος αθλητής σε ηλικία που αγωνίστηκε ήταν 49 ετών.



συνηρημενα σε αω εω οω

ενδύματα δερμάτινα

Η νέα εκτόξευση πυραύλου αποτελεί πρόκληση για τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είχε διαβεβαιώσει ότι η Πιονγκγιάνγκ δεν θα «καταφέρει» να αποκτήσει τέτοια ικανότητα.


βεν 10 φρεε γαμεσ

λειβαδια βορειου ηπειρου

μαξιλαρι σφηνακι

Η αγαπημένη παρουσιάστρια της Βόρειας Κορέας, η Ρι Τσουν-Χι, εμφανίστηκε στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της χώρας για να ανακοινώσει αυτή την επιτυχία: «Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε με περηφάνια ότι επιτέλους καταφέραμε να πετύχουμε τον ιστορικό μας σκοπό, να γίνουμε πυρηνική δύναμη», δήλωσε.


«Η μεγάλη επιτυχία της δοκιμής του ICBM Hwasong-15 είναι μια ανεκτίμητη νίκη του μεγάλου, ηρωικού λαού» της Βόρειας Κορέας, πρόσθεσε.




κολοκυθοκεφτεδες συνταγη βεφας
λογαριθμικο ολοκληρωμα
διά βίου

ανανεωση χρονου ομιλιας σε αλλο αριθμο cosmote

δεσποινα νικολαϊδου ηθοποιος
κωδικος κινητων ελλαδα
αντίλογος στον στέλιο ράμφο

Στην ατζέντα των συνομιλιών τους, βρέθηκε, μεταξύ άλλων, η αμυντική συνεργασία των δύο χωρών αλλά η αναγνώριση της Ιερουσαλήμ, από τον Ντόναλντ Τραμπ, ως πρωτεύουσα του Ισραήλ.


παιχνιδια χωρις συνορα παρουσιαστης

γραφειο παναγιωτη λαφαζανη

Στην κοινή συνέντευξη Τύπου, ο Ερντογάν, δήλωσε πως Τούρκοι και Ρώσοι αξιωματούχοι θα συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα για να οριστικοποιήσουν την συμφωνία αγοράς από την Τουρκία ρωσικών πυραύλων εδάφους-αέρος S-400. Ο Πούτιν με τη σειρά του σημείωσε τόνισε ότι η Ρωσία ελπίζει να υπογράψει συμβάσεις πίστωσης για την αμυντική βιομηχανία με την Τουρκία στο κοντινό μέλλον.


2017 12 11T171714Z 574566205 RC18A441CF80 RTRMADP 3 MIDEAST CRISIS TURKEY RUSSIA


Kayhan Ozer/Presidential Palace/Handout via REUTERS


Για την Ιερουσαλήμ, o Τούρκος πρόεδρος τόνισε πως Άγκυρα και Μόσχα έχουν την ίδια άποψη σχετικά με την απόφαση των ΗΠΑ και πρόσθεσε ότι οι δύο ηγέτες θα συνεχίσουν να βρίσκονται σε επικοινωνία για το ζήτημα. Το ίδιο επανέλαβε και ο Πούτιν σημειώνοντας πως αποσταθεροποιείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή.


Capture copy copy


Kayhan Ozer/Presidential Palace/Handout via REUTERS




θεραπεια καρκινου λαρυγγα
βασιλας μπουζουκι

πατερ παισιος εξωγηινοι

πλαζα κολονια

Σχολιάζοντας πρόσφατα γεγονότα και εξελίξεις στα Κατεχόμενα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι αυτό δεν είναι φαινόμενο που παρατηρήθηκε μετά το «ναυάγιο» του Κραν Μοντανά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τα τζαμιά δεν έχουν χτισθεί εν μία νυκτί.


συλλογος πολυτεκνων μυτιληνης

αντώνης βαρδής κανε εσύ το πρώτο βήμα

ημερησια δρομολογια για ρεθυμνο

Σημειώνεται, ότι στα Κατεχόμενα βρίσκεται σε εξέλιξη διαμάχη για τον ιμάμη των Τουρκοκυπρίων, που κρατήθηκε και ανακρίθηκε πρόσφατα στην Τουρκία, την προσπάθεια απομάκρυνσης λεγόμενου «υπουργού» που επίσης βρέθηκε στο στόχαστρο του τουρκικού καθεστώτος, συνεχείς προσπάθειες ελέγχου της Παιδείας και την προσπάθεια εξισλαμισμού του πληθυσμού.


«Γι' αυτόν τον λόγο επιμένω πως η Κύπρος πρέπει να απεξαρτηθεί από όλα αυτά που αποτελούν βαρίδια και κωλύματα στην προσπάθεια οι Κύπριοι να είναι αφέντες στον τόπο τους», τόνισε ο κ. Αναστασιάδης, όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο.


Ο Κύπριος Πρόεδρος επισήμανε ότι στη συνάντηση που θα έχει σε μερικές εβδομάδες στη Νέα Υόρκη με τον γγ του ΟΗΕ, θα εκφράσει την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για συνέχιση των διαπραγματεύσεων, υπό την προϋπόθεση ότι θα υλοποιηθούν οι βασικές προϋποθέσεις που έθεσε ο κ. Γκουτέρες για ένα κανονικό κράτος.


Ερωτηθείς εάν υπάρχει περίπτωση να πραγματοποιηθεί κοινή συνάντησή με τον γγ και τον Μουσταφά Ακιντζί, ο κ. Αναστασιάδης απάντησε ότι η οποιαδήποτε συνάντηση πρέπει να έχει έναν στόχο. Κάτι τέτοιο, είπε, δεν μπορεί να γίνει για εντυπωσιασμό ή για επικοινωνιακούς λόγους. «Εάν οι ελληνοκυπριακές θέσεις βρουν ανταπόκριση στην τουρκοκυπριακή πλευρά, τότε υπάρχει στο μέλλον η προοπτική» κατέληξε.



ληστρικη κλοπη εννοια
τραγουδια διαμαντενιο καστρο
πλαστικο παιδικο χαλι

παπαδακη ευα φαρμακειο

ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές public
ανοιγμα μαλλιων με χαμομηλι
μου λειπεις τραγουδια
αντισυλληπτικα χαπια για κυστες
επιτυχοντες πανελληνιων 2015 πυργος ηλειας

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΗΔΙΚΑ που επικαλείται το υπουργείο, σε διάστημα λίγων ωρών εκδήλωσαν ενδιαφέρον σχεδόν 9.000 πολίτες (οι αιτήσεις υποβάλλονται στη διεύθυνση www.idika.gr/kot).


Το ΥΠΕΝ παραθέτει επίσης τον πίνακα με τα όρια τετραμηνιαίας κατανάλωσης για τιμολόγηση με ΚΟΤ, που κυμαίνονται από 1400 έως 2000 κιλοβατώρες ανάλογα με το πλήθος των μελών του νοικοκυριού.


Για νοικοκυριό που στη σύνθεση του περιλαμβάνει άτομο με αναπηρία 67% και άνω τα όρια κατανάλωσης αυξάνονται κατά 300 kWh, ενώ αν υπάρχει άτομο που έχει ανάγκη μηχανικής υποστήριξης με χρήση ιατρικών συσκευών, η οποία παρέχεται κατ' οίκον και είναι απαραίτητη για τη ζωή τους, τα όρια κατανάλωσης αυξάνονται κατά 600 kWh.


Υπενθυμίζεται τέλος ότι όσοι υπάγονται στο παλαιό ΚΟΤ έχουν προθεσμία μέχρι τις 30 Απριλίου να υποβάλουν τη νέα αίτηση και ότι το νέο ΚΟΤ προσφέρεται από όλους τους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας και όχι μόνο τη ΔΕΗ.



βαθμολογικο κλιμακιο εκπαιδευτικων
δερματινα ειδη μιαουλη μοναστηρακι

συγκροτηση κυσδε 2015

υδρογειος σφαιρα τατουαζ
σκοτωσαν τον αμερικανο

Το δικαστήριο αναγκάστηκε να διακόψει, καθώς η μητέρα του άτυχου νεαρού, Βαρβάρα Θεοδωράκη, ανεβαίνοντας στο βήμα του μάρτυρα, για να αρχίσει την κατάθεση της, λύγισε:


renault διθεσιο

«Είχα ένα παιδί, τον Μάριο, πολύ καλό παιδί», κατάφερε να πει, με την πρόεδρο του δικαστηρίου να την προτρέπει να καθίσει. Παρόντες στο ακροατήριο ήταν μόνο οι τρεις εκ των κατηγορουμένων στην υπόθεση, αλλά όχι ο 73χρονος, φερόμενος ως εγκέφαλος του εγκλήματος.


Ο 26χρονος εξαφανίστηκε στις 9 Αυγούστου 2012.


Την επόμενη ημέρα, η μητέρα του δέχτηκε τηλεφώνημα από τους απαγωγείς του, οι οποίοι της ζητούσαν λύτρα 620.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.


Η γυναίκα, απελπισμένη, δεν επικοινώνησε με την Αστυνομία και στράφηκε στο κοντινό της περιβάλλον και άκουσε τη συμβουλή 73χρόονου οικογενειακού φίλου να μην ειδοποιήσει τις Αρχές. Αυτό που δεν μπορούσε να φανταστεί ήταν πως αυτός ο άνθρωπος ήταν τελικά, σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα στοιχεία, ο «εγκέφαλος» της απαγωγής και της δολοφονίας του παιδιού της.


Πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος συνήθιζε να παρουσιάζεται ως πράκτορας του FBI με άκρες και υψηλές διασυνδέσεις.


Χωρίς ποτέ να εντοπιστεί το πτώμα του Μάριου, ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη και 23 χρόνια.



camping χαλκιδικη τιμες
λαμπα λεντ με ηχειο
leeds weather october
φυλακιο καλου χωριου κυπρος

παναθηναικος θυρα

κηδεία δημοσία δαπάνη
τακουνια ανοιξη 2015

Ο Γιάννης Παπουτσής, ερευνητής της ομάδα «BEYOND» του Εθνικού Αστεροσκοπείου, μίλησε στο CNN Greece και εξήγησε τον τρόπο το βραβευμένο FireHub κάνει τους υπολογισμούς.


ταξι για σκυλους τιμες

sp online emprestimos

ενα το χελιδονι νηπιαγωγειο

Η πρώτη διαθέσιμη δορυφορική εικόνα, στις 16/8, λόγω της νεφοκάλυψης, και των καπνών πάνω από την πυρκαγιά, έδινε περίπου 39.000 στρέμματα καμένης γης. Ο επικαιροποιημένος χάρτης του Αστεροσκοπείου όμως, εκτιμά ότι στην ανατολική Αττική κάηκαν 26900 στρέμματα ή αλλιώς 2.690 εκτάρια γης.


20900950 1422161967879285 7330965120648927143 o


«Εμείς χρησιμοποιούμε δορυφορικές εικόνες οι οποίες βλέπουνε την πυρκαγιά και την βλέπουν όχι όπως τις βλέπουμε εμείς με τα μάτια μας. Υπάρχει ένα φασματικό περιεχόμενο το οποίο μπορούμε και το μετράμε από τον δορυφόρο, καθώς η πυρκαγιά αφήνει πίσω της μία φασματική υπογραφή, την οποία ανιχνεύουμε και μπορούμε έτσι να χαρτογραφούμε την καμένη έκταση pixel προς pixel, εικονοστοιχείο προς εικονοστοιχείο»


Σύμφωνα με τον ερευνητή Γιάννη Παπουτσή δεν πρόκειται για απόκλιση των μετρήσεων αλλά μάλλον για μια συγκεχυμένη ενημέρωση των πρώτων ωρών. «Τις πρώτες ώρες οποιοδήποτε στοιχείο αξιοποιείται βιαστικά, γι’ αυτό κάποιοι έκαναν λόγο για 15000 στρέμματα, κάποιο για 18500 και εμείς για 39000. Όσο περνούν οι ημέρες η εικόνα ξεκαθαρίζει. Εμείς μειώσαμε τα καμένα στρέμματα σε 26900 γιατί λάβαμε νέες δορυφορικές εικόνες. Αντιστοίχως, αν ρωτήσει κάποιος τώρα τον Πρωθυπουργό, δεν νομίζω να ξαναμιλήσει για 15000 στρέμματα. Αυτό ήταν προφανώς μια πρώτη εκτίμηση»


«Σε λίγες ημέρες περιμένουμε να περάσει ένας νέος δορυφόρος ο οποίος έχει μια χωρική ανάλυση στα 10 μέτρα οπότε τότε θα έχουμε μια πολύ πιο ασφαλή και ακριβή εκτίμηση των καμένων εκτάσεων»





εργαλεια φανοποιιας car
πρεσα μαλλιων με ατμο επαγγελματικη

μεταφορικο ραβδιστικο

ορόσημο ραφήνας
οσο βαρουν τα σιδερα παπαιωαννου
σελεσ για πονυ

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, Νίκος Καραμούζης, σε δηλώσεις του στους Financial Times είπε πως οι καθυστερήσεις στους πλειστηριασμούς ακινήτων θα μπορούσαν να πλήξουν τους ισολογισμούς των τραπεζών λίγο πριν από τα stress tests.


εγκληματα ψυχοπαθων

βρέφος σφίγγεται

σκυλος και λυκος

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «θα μπορούσαν να επηρεαστούν οι προβλέψεις των τραπεζών με την πάροδο του χρόνου, καθώς οι τράπεζες φέρουν ακόμη τα δάνεια στα βιβλία τους, ενώ θα επηρέαζαν και τη ρευστότητα».


Παράλληλα, μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε πως οι πλειστηριασμοί πρέπει να προχωρήσουν γιατί αν δεν γίνουν οι τράπεζες θα έχουν σοβαρό πρόβλημα. Ξεκαθάρισε δε πως οι πλειστηριασμοί δεν θα αφορούν πρώτη κατοικία κάτω των 300.000 ευρώ.


Αλλά και ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, επιβεβαίωσε ότι υπάρχει συμφωνία με τις τράπεζες ώστε να μην βγει σε πλειστηριασμό πρώτη κατοικία αξίας κάτω των 300.000 ευρώ.



προγονος πιανου

το καλυτερο κεμπαπ καντινα

πώληση αρχαίων νομισμάτων
επιτροπή αναστολών

Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.


ψυχικη νοσος και κληρονομικοτητα

εντυπωσιακα χτενισματα για ρεβεγιον

Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία, το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης, ενώ στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από …. % έως …. %»). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.


Κατά τη διενέργεια των τακτικών εκπτώσεων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους εμπόρους, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και στους παραβάτες των διατάξεων επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 0,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο των 5.000 ευρώ. Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα 5 ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.


Τη Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 (1η Κυριακή των εκπτώσεων), τα καταστήματα μπορούν προαιρετικά να ανοίξουν, με προτεινόμενο ωράριο 11:00΄ - 18:00΄ ενώ τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου ο Ε. Σ.Α. προτείνει να λειτουργήσουν από τις 12:00΄ έως τις 18:00΄ και όχι από τις 9:00΄, δεδομένου ότι τις Δευτέρες μετά τις Κυριακές που τα καταστήματα λειτουργούν, παρατηρείται μηδενική προσέλευση καταναλωτών.



διακοσμητικα στεφανα γαμου
jobs online ch
τιμη κτελ θεσσαλονικη πατρα

η μαγκυ χαραλαμπιδου

επαναφορτιζομενα εργαλεια μακιτα

Όπως τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της με τη στάση της Τουρκίας «επιβεβαιώνεται για ακόμη μία φορά πως η Άγκυρα δεν σέβεται το Διεθνές Δίκαιο».


φορολογια αυστριας

κρισναμουρτι τι ειναι αγαπη

«Είναι προφανές ότι οι προκλήσεις αυτές δεν πτοούν την Ελλάδα. Ας καταλάβουν, επιτέλους, οι επιτελείς της Άγκυρας ότι με τη στάση τους απομονώνουν τη χώρα τους από την Ευρώπη, την καθιστούν αβέβαιο σύμμαχο στο ΝΑΤΟ και προβληματικό γείτονα για τα κράτη της Ανατολικής Μεσογείου» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.


Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής αναφέρει ότι η «θεωρία των γκρίζων ζωνών» παραμένει αναλλοίωτη και υποστηρίζει: «Η ένταση στο Αιγαίο θα αποφευχθεί αν σταματήσετε να το θεωρείτε ολόκληρο ελληνική θάλασσα».


Για το θέμα των δύο φυλακισμένων Ελλήνων αξιωματικών υπογραμμίζει ότι «είναι παράλογο να αναμένεται προνομιακή μεταχείριση», εφόσον παραβίασαν την τουρκική νομοθεσία.


Εξάλλου, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ (Hulusi Akar) σε δηλώσεις που έκανε κατά τη διάρκεια επιθεώρησης ασκήσεων στην Αττάλεια, αναφέρθηκε στο Αιγαίο και τα ελληνοτουρκικά:



«Λέμε με ειλικρίνεια ότι επιθυμούμε στο πλαίσιο των καλών γειτονικών σχέσεων, με σεβασμό στις διμερείς συνθήκες, το διεθνές δίκαιο και το ναυτικό δίκαιο να διεξάγουμε τις δραστηριότητές μας. Αλλά ως μέλη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων πιστεύουμε ότι αν υπάρξει καθήκον στο Αιγαίο, στην Ανατολική Μεσόγειο, το πραγματοποιούμε για την πατρίδα και το έθνος μας δίχως δισταγμό. Κανείς να μην κάνει λάθος υπολογισμό».



Και πρόσθεσε:



«Το βασικό είναι οι καλές γειτονικές σχέσεις, η φιλία, ο σεβασμός στα ανθρώπινα δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο. Τις θέσεις μας σε αυτά τα θέματα τις διατυπώνουμε στους κατάλληλους τόπους και τον κατάλληλο χρόνο. Πάντα λέμε ότι εάν δεν λειτουργήσει ο διάλογος και η συνεργασία θα χρησιμοποιήσουμε τις αρμοδιότητές (δικαιώματά) μας, χωρίς δισταγμό».





συλλογες ζωγραφικης
κωστή γόντικα
φωλια του κουκου αγρινιο
ο δημος κατω πατησια

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

προνοια περιστεριου τηλ

αραβικα χριστουγεννιατικα τραγουδια
προσφορές εφημερίδων

Η κυβέρνηση πιστεύει ότι μπορεί να υπερπηδήσει τα εμπόδια που υπάρχουν στην διαβούλευση με τους θεσμούς και να καλύψει την απόσταση που παρατηρείται ως τώρα στο θέμα των εργασιακών, των δημοσιονομικών στόχων για το 2018 σε συνδυασμό με την χορήγηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και στον εξωδικαστικό συμβιβασμό για τις επιχειρήσεις.


λάλι εσπόσιτο

καρτα tv tablet

τιποτα δε μας σταματα στιχοι

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις με τους θεσμούς και στους συνομιλητές του εκφράζει την αισιοδοξία του ότι η διαπραγμάτευση μπορεί να ολοκληρωθεί με επιτυχία αρκεί για παράδειγμα το ΔΝΤ να μην διατηρήσει άκαμπτη στάση για τα εργασιακά.


Σε ό, τι αφορά τα δημοσιονομικά για το 2018 εκτιμάται ότι τα 750 εκατομμύρια ευρώ που πρέπει να εξευρεθούν για το ΚΕΑ μπορούν να αντληθούν από μείωση στις δαπάνες για την άμυνα καθώς και από την αναδιάρθρωση των κοινωνικών επιδομάτων που δίνονται σήμερα σε αδύναμες ομάδες.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην περικοπή των επιδομάτων για κάποιες τρίτεκνες οικογένειες αναλόγως των εισοδημάτων τους κι ενδεχομένως για οικογένειες που λαμβάνουν επιδόματα για να συντηρούν τα παιδιά τους που σπουδάζουν σε άλλες πόλεις. Όμως κυβερνητικές πηγές διαβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται να μπει μαχαίρι στα οικογενειακά και αναπηρικά επιδόματα.


Συγχρόνως φαίνεται πως η κυβέρνηση θα κρατήσει ανοιχτούς δίαυλους επικοινωνίας και με το επιτελείο του Μπάρακ Ομπάμα. Η συζήτηση που έγινε με τον Αμερικανό Πρόεδρο και τους επιτελείς του για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας ήταν σε βάθος, θα συνεχιστεί και μάλιστα χθες σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές έγινε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στον έλληνα υπουργό οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον σύμβουλο του αμερικανού προέδρου για θέματα οικονομίας Γουόλυ Αντεγέμο.




benetton πουκαμισα γυναικεια
αραχωβα ξενοδοχεια για παιδια

ασκοι του αιολου σημασια

νάιλον με φουσκάλες
καντο μονος σου βαψιμο

Στο συνέδριο με τίτλο «Data Space 2018» και στη θεματική ενότητα με τίτλο: «Μία παγκόσμια προοπτική του μέλλοντος - Αναδυόμενα διαστημικά έθνη από όλο τον κόσμο συζητούν πώς τοποθετούνται στην παγκόσμια διαστημική αρένα», ο υπουργός ανέφερε ότι:


ελισαβετ κωνσταντινιδου με ποιον ειχε σχεση

η μεταφυσική πλευρά των οργονιτών

αγγλικα βιβλια αγορα


Η Ελλάδα επανακάμπτει στο χώρο (σ. σ.: του Διαστήματος), ενώ ανακάμπτει σταθερά από την κρίση. Η χώρα ποντάρει στο υψηλά καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της για την ανάπτυξη διαστημικών τεχνολογιών και εφαρμογών, ειδικά σε τομείς που κατέχει στρατηγικά πλεονεκτήματα, όπως η ναυτιλία και τα logistics.


Στη χώρα διαθέτουμε μια ζωηρή επιχειρηματική κοινότητα που παράγει διαστημικές εφαρμογές και προϊόντα, μέρος των οποίων εξάγει, αποκομίζοντας έσοδα - μόνο για την περυσινή χρονιά - 150 εκατ. ευρώ.


Διαθέτουμε, επίσης, πόρους στο Διάστημα, σε τροχιές και ραδιοσυχνότητες, η εμπορική εκμετάλλευση των οποίων αποφέρει σημαντικά έσοδα για τη χώρα.



Έπειτα, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Νίκος Παππάς σημείωσε πως: «Πλέον, εφαρμόζουμε μια Ενιαία Εθνική Διαστημική Στρατηγική. Μεταξύ άλλων, ψηφίσαμε νόμο για τη ρύθμιση των διαστημικών δραστηριοτήτων, ιδρύσαμε τον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό, υπογράψαμε Μνημόνια Συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος για τη δημιουργία κέντρου νεοφυών επιχειρήσεων στον τομέα του Διαστήματος (ESA BIC), όπως και με τη γερμανική εταιρεία OHB για την ίδρυση μονάδας στην Ελλάδα για την παραγωγή δορυφόρων».


«Θεωρούμε πως ο τομέας του διαστήματος λειτουργεί σαν πυλώνας, ο οποίος στηρίζει το σύνολο της οικονομίας, διατρέχοντάς την οριζόντια. Όσο περισσότερο χρησιμοποιούνται οι εφαρμογές του διαστήματος τόσο η οικονομία μιας χώρας γίνεται παραγωγική».


«Ο τομέας του διαστήματος προσφέρει άπειρες εφαρμογές στην καθημερινή ζωή όλων των πολιτών», τόνισε ο υπουργός.


Στο πάνελ της συγκεκριμένης θεματικής ενότητας, εκτός από τον Νίκο Παππά, συμμετείχαν ακόμα ο υπουργός της Σκωτίας για τις Επιχειρήσεις, την Καινοτομία και την Ενέργεια, Πόλ Γουίλχαουζ, ο Επικεφαλής του Διαστημικού Προγράμματος της Πορτογαλίας, Μάριο Αμαράλ και το Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του οργανισμού Space Resources του Λουξεμβούργου, Τζόρτζ Σμίτ.



συστήματα εναλλακτικής διαχείρισης αεκκ
λουλουδι καιζερ

ιατρεια υπνου θεσσαλονικη

αρχιεπισκοπος υπερ του ναι
μαυρο ρυζι με γαριδες

Συγκεκριμένα, ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού ως προς τα φετινά αποτελέσματα των ερευνών που έγιναν στον οικισμό ο οποίος «καταλαμβάνει την κορυφή και τα ανώτερα πρανή επιβλητικού λόφου στο νότιο άκρο της σημερινής Θηρασίας, στο φρύδι της προεκρηξιακής καλδέρας», αναφέρει:


διάγραμμα venn

«Σημαντική επιτυχία της έρευνας στη Θηρασία είναι η ανεύρεση και ξύλου ελιάς από την τελευταία στρωματογραφική φάση πριν την έκρηξη. Η ραδιο και δενδρο από τους R. Hodgins και Ch. Pearson (Πανεπιστήμιο Αριζόνας, Τucson) υποδεικνύει με την εφαρμογή μιας νέας καμπύλης βαθμονόμησης την απόλυτη του ξύλου της Θηρασίας στον πρώιμο 16ο αι. π. Χ. και κατά συνέπεια μία της μινωικής έκρηξης μερικές δεκαετίες μετά από ό, τι οι υποστηρικτές της υψηλής ς θεωρούσαν έως τώρα».


Εντυπωσιακά όμως είναι και τα υπόλοιπα ευρήματα της φετινής έρευνας, οι ανασκαφικές τομές της οποίας διανοίχθηκαν «στη νότια πλευρά του λόφου της Κοίμησης, στην ίδια ισοϋψή με άλλα κτίρια του οικισμού που εντοπίστηκαν τις προηγούμενες περιόδους, δηλαδή το μεγάλο ελλειψοειδές κτίσμα και τις μικρότερες κατασκευές, φωλιασμένες με μεγάλη ευρηματικότητα στον μυχό των ηφαιστειακών βράχων». Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ, «η ανασκαφική έρευνα επικεντρώθηκε σε σημείο όπου κατά την γεωφυσική έρευνα είχαν εντοπιστεί πιθανά αρχιτεκτονικά κατάλοιπα εγκιβωτισμένα στα στρώματα της μινωικής έκρηξης. Πράγματι από την πρώτη ώρα της ανασκαφής μέσα στην τέφρα και την ελαφρόπετρα φάνηκαν ισχυρότατοι τοίχοι, ευθύγραμμοι, επιμελημένης κατασκευής εκ των οποίων ο ένας ήταν μήκους περίπου 7 μέτρων».


«Ο σημαντικότερος ανεσκαμμένος χώρος», συνεχίζει η ανακοίνωση, «κατέβαινε ανασκαφικά σε βάθος δύο μέτρων και με την εύρεση θρανίου που διατρέχει όλο το μήκος του νότιου τοίχου έδωσε ενδιαφέροντα στοιχεία για τη χρήση του χώρου. Η γενική όψη της κατασκευής αυτής και των ευρημάτων της είναι σημαντικά διαφορετική από τις γνωστές έως τώρα του οικισμού. Οι μεγάλοι ευθύγραμμοι τοίχοι και η σχετικά έντονη παρουσία της μεσοκυκλαδικής κεραμικής σε αδιατάρακτα στρώματα υποδεικνύουν ότι πιθανότατα βρισκόμαστε σε ευρύ μεσοκυκλαδικό ορίζοντα (2000-1700 π. Χ. περίπου), που ίσως ενσωματώνει προγενέστερες ισχυρές κατασκευές της Πρωτοκυκλαδικής περιόδου. Ακόμη είναι νωρίς για εικασίες ως προς τον χαρακτήρα των τοίχων, αν αποτελούσαν δηλαδή τμήμα αμυντικού περιβόλου ή τμήμα οικιών», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΥΠΠΟΑ.


Σε άλλο σημείο αναφέρεται ότι στη φετινή έρευνα διασαφηνίστηκαν τα στρώματα και τα δάπεδα σε άνδηρο στο κέντρο περίπου ανασκαμμένου οικισμού, γεγονός που φέρει τη Θηρασία, ενωμένη με τη Θήρα την περίοδο μελέτης, χρονολογικά και οικιστικά να στους αντίστοιχους αιγαιακούς οικισμούς, όπως κυρίως του Ακρωτηρίου αλλά και του Σκάρκου Ίου, καθώς και του Δασκαλειού Κέρου.


Η ανασκαφή διεξάγεται υπό την ευθύνη των Κ. Σμπόνια (Ιόνιο Πανεπιστήμιο), Ι. Τζαχίλη (Πανεπιστήμιο Κρήτης) και Μ. Ευσταθίου (Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων), με τη συνεργασία διεπιστημονικής ομάδας ερευνητών και την υποστήριξη του Δήμου Θήρας, του INSTAP και της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής.



υγρομετρα ακριβειας
καφε της χαρας 16
σπα στο αιγαλεω
barber shop πατρα γουναρη

τον σταμουλη τον λοχια

εκδρομές πρωτοχρονιά 2014
ευλογω αρχαια

Η προέλευση και η φύση της επίθεσης αυτής δεν είναι ακόμη σαφείς.


απολυτηριες εξετασεις λυκειου 2015

και ολα τα συναφη

οφθαλμιατροι μοσχατο

Αξιωματικός του στρατού στην έρημο της νότιας Συρίας είπε ότι το σύστημα αεράμυνας κατέρριψε πυραύλους που προέρχονταν από τον νότο της περιοχής Τανφ με κατεύθυνση την αεροπορική βάση της Χομς.


"Το αεροδρόμιο T4 και τα περίχωρά του κοντά στην Παλμύρα, εντός της επαρχίας Χομς, ήταν ο στόχος ενός βομβαρδισμού με πυραύλους", δήλωσε ο Ραμί Αμπντέλ Ράχμαν, διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Διευκρίνισε ότι ο βομβαρδισμός έπληξε "Ιρανούς μαχητές στο αεροδρόμιο".


Τον Απρίλιο, η ίδια αεροπορική βάση ήταν στόχος αεροπορικών πληγμάτων, τα οποία η Δαμασκός είχε αποδώσει στο Ισραήλ.



καθαρη δευτερα γεργερη
car overheating in hot weather

αποφοιτοι ευρωπαικου πολιτισμου

ελενα φερραντε πατακης
αποτελέσματα κπγ μάιος 2015
γερου μηχανολογος κορινθος
τομη χειρουργικη

«Θα αλλάξουμε μαζί το πεπρωμένο της Βραζιλίας», ανέφερε το βράδυ της Κυριακής (28/10) στο πρώτο μήνυμά του μέσω Facebook, μετά την αναγγελία της νίκης του στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.


γεννηση παιδιου με συνδρομο down

θα στην κανω ψυχοφθορα

«Δεν μπορούμε πλέον να συνεχίσουμε να ερωτοτροπούμε με τον σοσιαλισμό, τον κομμουνισμό, τον λαϊκισμό της αριστεράς», πρόσθεσε, σε πολεμικό τόνο.


Λίγο αργότερα, υποσχέθηκε σε τηλεοπτικό διάγγελμά του ότι η κυβέρνησή του θα «υπερασπιστεί το Σύνταγμα, τη δημοκρατία, την ελευθερία».


«Αυτή δεν είναι ούτε η υπόσχεση ενός κόμματος, ούτε μια κενή υπόσχεση ενός άνδρα, είναι ένας όρκος ενώπιον του θεού», πρόσθεσε ο Μπολσονάρου.



τραμπουκα χιος

ημερολογιο οκτωβριου 1968

ανθρωπινα δικαιωματα σημειωσεις

Ο Μάτις, μιλώντας με δημοσιογράφους και ερωτώμενος αν οι Ηνωμένες Πολιτείες σκέφτονται να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, τόνισε πως δεν μπορεί «να αποκλείσει τίποτα αυτή τη στιγμή».


αφοι δημου πιτσες

φερναντες πανθρακικος

δήλωση εισοδήματος αυτοεργοδοτούμενου 2016

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ερευνήσουμε είναι γιατί χρησιμοποιούνται ακόμη χημικά όπλα. Η Ρωσία ήταν ο διαμεσολαβητής για την απομάκρυνση των χημικών όπλων και έτσι, σε συνεργασία με τους συμμάχους μας από το ΝΑΤΟ έως το Κατάρ και αλλού, θα ερευνήσουμε το ζήτημα», είπε ο Αμερικανός υπουργός.


Η φερόμενη επίθεση με χημικά στην Ντούμα της ανατολικής Γκούτας ήρθε να ολοκληρώσει την επιχείρηση της κυβέρνησης για την απελευθέρωση της από τους αντάρτες.



αλφαβητικα ευρετηρια κτηματολογιου
σαζι ουτι
iso plus olimp 1505g

επιπτωσεις οικιστικης αναπτυξης

γαλακτομπουρεκο καταιφι
χαρτης θεσσαλονικης γηπεδο παοκ
νεα της ρωσιας
μπλε μποτακια ανδρικα σκρουτζ
χαμηλή πίεση και ταχυκαρδία

Το MED Surveyor μαζί με το Ocean Investigator έχουν ναυλωθεί από τον αμερικανικό κολοσσό ΕxxonMobil για τη διενέργεια αρχαιολογικών και περιβαλλοντικών ερευνών σε τρεις δυνητικούς στόχους γεώτρησης στο τεμάχιο 10. Η γεώτρηση θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο.


συναισθηματικος πονος

Το σκάφος, υπό σημαία Παναμά, που θα διενεργήσει αρχαιολογικές έρευνες, δηλώθηκε ότι θα παραμείνει στο λιμάνι έως και τις 24 Μαρτίου. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο λιμενάρχης, αυτή είναι μια συνήθης πρακτική και δεν σημαίνει ότι το σκάφος θα παραμείνει ελλιμενισμένο για όλο το δεκαήμερο.


Το πλοίο θα ανεφοδιαστεί και θα παραλάβει αναγκαίο εξοπλισμό. Σύμφωνα με το ΡΙΚ, ενώ έπλεε χθες ανοικτά της Τουρκίας είχε κλείσει τα συστήματα αναγνώρισης για 24 ώρες και τα άνοιξε τα ξημερώματα, ανοικτά του Ακρωτηρίου Λεμεσού.


Οι έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ θα διαρκέσουν τέσσερις εβδομάδες με τη χρήση υποβρύχιων ρομπότ στα σημεία όπου αναμένεται να γίνουν γεωτρήσεις.


Το δεύτερο σκάφος, το Ocean Surveyor, που θα διενεργήσει περιβαλλοντικές έρευνες, βρίσκεται ανοικτά της Χάιφα και διεξάγει έρευνες για λογαριασμό του Ισραήλ. Οι γεωτρήσεις της ExxonMobil αναμένεται να ξεκινήσουν το Φθινόπωρο.



νοσος κρον λεπτο εντερο

πουτιν προς μερκελ

νουμερα τηλεθεασης σκαι
μεταφορα χρηματων μεταξυ τραπεζων
νεος αναπτυξιακος νομος επιδοτησεις
παστα χιονιου συνταγη

«Η ένταση στο Αιγαίο έχει κλιμακωθεί από συμβάντα που προκαλούνται από Ελληνοκύπριους και Έλληνες» είπεμεταξύ άλλων ο Καϊμακτσί, σε συνέντευξή του στο Euractiv.com.


χρηση ξενων γλωσσων

Μάλιστα, διερωτήθηκε για ποιο λόγο κάποιοι «αφήνουν λουλούδια σε βραχονησίδες». «Φυσικά ορισμένοι προσπαθούν να απεικονίσουν την Τουρκία ως μια επιθετική χώρα αλλά ποιος είναι ο λόγος να τοποθετείς λουλούδια σε ένα βράχο, σε μια μικρή νησίδα στο Αιγαίο; Γιατί το χρειαζόμαστε αυτό; Ποιος είναι ο λόγος να τοποθετήσετε μια ελληνική σημαία σε ένα νησί όπου δεν υπάρχει κανένας; Και ποιος είναι ο λόγος να πετάς πάνω από αυτά τα μικρά νησάκια και βράχια, τα οποία δεν είναι καν κατοικημένα; Αυτές οι ενέργειες δεν θα ικανοποιήσουν οποιαδήποτε αξίωση κυριαρχίας αλλά απλώς προκαλούν» είπε ο ίδιος.


Ισχυρίστηκε δε, ότι η Ελλάδα προκαλεί την Τουρκία διεκδικώντας την ιδιοκτησία νησιών στο Αιγαίο ενώ είπε ότι μέχρι να συμφωνηθεί η οριοθέτηση από τα ενδιαφερόμενα μέρη «κανένας δεν μπορεί να διεκδικήσει οποιαδήποτε επικράτεια ή χωρικά ύδατα σε αμφισβητούμενες περιοχές».


«Αυτό που λέμε είναι ότι αυτά τα νησάκια, των οποίων το καθεστώς δεν ορίζεται από διεθνείς ή διμερείς συμφωνίες, δεν μπορούν να διεκδικηθούν από καμία πλευρά. Έτσι μέχρι να λύσουμε αυτά τα προβλήματα γιατί προκαλούμε όλα αυτά τα πράγματα;» ανέφερε ο ίδιος, και συμπλήρωσε: «Λουλούδια, σημαίες ή ακόμη και πικνίκ σε αυτά τα νησάκια είναι προκλήσεις και δεν τα θέλουμε αυτά, ειδικά μετά την επίσκεψη του Προέδρου Ερντογάν στην Ελλάδα μετά από 65 χρόνια. Και γιατί συμβαίνουν τώρα; Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι προκλήσεις θα σταματήσουν και νομίζω ότι αυτά τα νησάκια και τα βράχια θα γίνουν ένας χώρος συνεργασίας και όχι μια πηγή σύγκρουσης».




μαναβικο λεωφορος ηρακλειου
κυνηγι κυπρου 2015

ωροσκοπια πολιτικων αρχηγων

αγγελιοφορος προσφορα εργασια

Η άλλοτε πανέμορφη μικρή κοινωνία στην ανατολική Αττική, ένα μέρος όπου το πράσινο συναντούσε το γαλάζιο της θάλασσας, έχει μετατραπεί σε ένα απέραντο μαύρο τοπίο. Μέσα σε ελάχιστη ώρα, οι ζωές των κατοίκων, που θρηνούν τα δεκάδες θύματα της πυρκαγιάς και καρδιοχτυπούν για την τύχη των αγνοούμενων, άλλαξαν για πάντα.


γνησιον κεμπαπ πετραλωνα

βαφλα με σοκολατα και παγωτο θερμιδες

λεξεις που τελειωνουν σε ιση

Πώς, όμως, συνέβη αυτό; Η πρώην ειδική γραμματέας επιθεωρητών περιβάλλοντος Μαργαρίτα Καραβασίλη εξηγεί στο CNN Greece τα λάθη και τις παραλήψεις των περασμένων ετών, που συνέβαλαν στο ανείπωτο αυτό δράμα, καθώς και τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν από την πολιτεία προκειμένου να μην ξαναθρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές.


«Πριν από αυτή την πυρκαγιά, το Μάτι - που έχει πληγεί περισσότερο από τις άλλες περιοχές - ήταν μια πυκνοδομημένη δασική έκταση, η οποία οικοδομήθηκε λίγο τη δεκαετία του ’70 και ‘80 και στη συνέχεια ακολούθησε η έκρηξη από το 2000 και μετά» λέει η κ. Καραβασίλη.


Όπως εξηγεί η ίδια, τη δεκαετία του ’90 ξεκίνησε μια επιχείρηση ένταξης αρκετών περιοχών στο σχέδιο πολεοδόμησης: «Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε για τη β’ κατοικία, την παραθεριστική, και εκπονήθηκε το γενικό πολεοδομικό σχέδιο, όπως λέγεται το ανώτερο επίπεδο σχεδιασμού για το Δήμο Νέας Μάκρης, η περιοχή Μάτι που βρίσκεται μέσα στο δήμο δεν ήταν δυνατό να ενταχθεί στο σχέδιο ακριβώς γιατί ήταν ο χαρακτήρας της περιοχής δασικός. Βάσει της νομοθεσίας, δεν υπήρχε και δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί κάποιος να οικοδομήσει σε δασικές περιοχές ή ακόμη σε περιοχές που είναι ρέματα, τα οποία δεν έχουν οριοθετηθεί, όπως δεν μπορεί και να οικοδομήσει στη ζώνη αιγιαλού-παραλίας».





ο εξωστης στερεο νοβα στιχοι
δοκιμη καλογρια
μιχου μαρια τηλεφωνο

αστρα ελλαδα αυγουστος 2015

ψάρια υδράργυρος
συνταγμα συγκεντρωση τροφιμων
παρενεργεια αγγλικα
vodafone ρηγα φεραιου λαμια
Φωτιά στη Σκόπελο: Δύσκολη νύχτα στο νησί - Ενισχύθηκαν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις (χάρτες)
skopelos2


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, οι φλόγες δεν απειλούν μέχρι στιγμής κατοικίες.


σοκολατενια γεμιση

κολιε με το ονομα μαρια

Στο έργο της κατάσβεσης της φωτιάς αρχικά επιχειρούσαν οχτώ άνδρες της Πυροσβεστικής με τέσσερα οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα, ένα ελικόπτερο και τέσσερα αεροσκάφη.

Ωστόσο, νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, αναφέρει ότι οι δυνάμεις κατάσβεσης ενισχύθηκαν με αποτέλεσμα αυτή την ώρα στο σημείο να επιχειρούν συνολικά 18 πυροσβέστες με οχτώ οχήματα και 21 άτομα πεζοπόρο τμήμα.


Οι δυνάμεις στην #πυρκαγιά στη Σκόπελο ενισχύθηκαν με 8 πυροσβέστες, 4 οχήματα και 13 άτομα πεζοπόρο. Συνολικά επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 8 οχήματα και 21 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 22 Ιουλίου 2018

Φωτιά στη Σκοπελο: Δύσκολη νύχτα στο νησί - Ενισχύθηκαν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις (χάρτες)
01
Φωτιά στη Σκοπελο: Δύσκολη νύχτα στο νησί - Ενισχύθηκαν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις (χάρτες)

ταρτα μηλο παρλιαρος

φορεματα λινε

ρεμος σαν ανεμος
αθανασιος παριος βικιπαιδεια

Ο ένας εκ των δυο φιναλίστ του Basketball Champions League έγινε γνωστός μετά τον πρώτο ημιτελικό του Final-4 στο ΟΑΚΑ, ανάμεσα στη Μονακό και τη Λούντβιχσμπουργκ. Οι Γερμανοί ήταν ανταγωνιστικοί για ένα ημίχρονο, όμως, η ποιότητα της ομάδας του Πριγκιπάτου «μίλησε» την κατάλληλη στιγμή κι έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της.


νεα δημοσκοπηση εκλογων

εξοπλισμός χώρων μαζικής εστίασης

κανε αυτο που ξερεις στιχοι youtube

Η Μονακό με κορυφαίο τον Ελμεντίν Κικάνοβιτς επικράτησε 87-65 των Γερμανών και πήρε θέση στον τελικό. Εκεί θα αντιμετωπίσει μια εκ των ΑΕΚ ή Μούρθια, που κοντράρονται στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης…


ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-11, 38-36, 54-61, 65-87


ΛΟΥΝΤΒΙΧΣΜΠΟΥΡΓΚ (Ράιτ): Γκεσκέ, Κοχ, ΜακΚρέι, Μιούλερ, Σέριτς 2, Κουκ 10 (1), Έβανς 9 (7 ριμπάουντ), Τζόνσον 12, Πίτερ-ΜακΝίλι 11 (3), Βαλεσκόφσκι 6, Γουόκαπ 10 (5 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Γουίλι 5.


ΜΟΝΑΚΟ (Μίτροβιτς): Κούπερ 2 (9 ασίστ), Κραφτ 7 (1), Έβανς 17 (3 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Τζόζεφ 2, Γκλαντίρ 12 (4), Κικάνοβιτς 19 (1), Ρόμπινσον 16, Ρούντεζ, Σι 10, Τραορέ.



φανταστικοι φιλοι
κυστες γυρω απο τα ματια

τι ειπε η ζωη κωνσταντοπουλου

προσφορα nova για φιλαθλους 2015
αγριο βλεμμα
τακης τσουκαλας αντε γεια τραγουδια
Τζόκερ κλήρωση [1922]: Αυτοί είναι οι αριθμοί που κερδίζουν 1.100.000 ευρώ!

Τζόκερ: Τουλάχιστον 1.100.000 ευρώ θα μοιράσει στην αποψινή κλήρωση το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ μετά το τζακ ποτ της περασμένη κλήρωσης της Κυριακής (9/6) - Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αποψινή και τις επόμενες κληρώσεις


ωνασης συμβουλες

ανακοινώσεις νομικής αθηνών

σαντορίνη ηφαίστειο

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ είναι οι: 1, 9, 15, 42, 43 και Τζόκερ ο αριθμός 17.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά του ΟΠΑΠ με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Μπορείτε να δείτε τους τυχερούς αριθμούς των κληρώσεων μέχρι και τις 10/06/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ



jumbo μπαλες χριστουγεννιατικες

αση γωνια χαρτης

πως να αποφυγω την κριση πανικου
guide olaf jungle s6
Όταν η Παναγιά εμφανίστηκε στο Άγιο Όρος και φάνηκε σε φωτογραφία (pic+vid)

Ποια η φωτογραφία από το Άγιο Όρος που εμφανίζεται η Παναγία;


τορινο τουριστικος οδηγος

pes 2015 μαυρες μπαλες

δίσκοι ενθαλπίας

φθηνά χαλιά αθήνα

Ήταν 21 Αυγούστου του 1903 με το παλαιό εορτολόγιο που ακολουθεί το Άγιον Όρος.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι καμπάνες στο μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονος (το επονομαζόμενο και ρωσικό) κτυπούσαν χαρμόσυνα για να καλέσουν μοναχούς και πιστούς.

Ήταν τότε παραμονές των «εννιάμερων» της Παναγίας και σύμφωνα με τη συνήθεια που επικρατούσε στο μοναστήρι, έδιναν στους φτωχούς μοναχούς που έμεναν στα εξαρτηματικά κελιά, τους ονομαζόμενους «κελιώτες», λίγη βοήθεια. Μία ελεημοσύνη.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε τη φωτογραφία και το βίντεο στο iellada.gr



ζωδια πατερα ελλαδα

μαρκες καλων φορεματων

νοσοκομεια κρατικο νικαιας
τι περιεχει η αναισθησια

Τα λεγόμενα και θετικά μέτρα, θα θεσμοθετηθούν παράλληλα με τα αρνητικά και θα αρχίσουν να ισχύουν από το 2019, εφόσον επιτευχθούν οι δημοσιονομικοί στόχοι το 2018. Ειδικό βάρος έχουν ρίξει οι δανειστές και ειδικά το ΔΝΤ στα αντισταθμιστικά μέτρα που σχετίζονται με το δίχτυ προστασίας χαμηλοσυνταξιούχων, ανέργων και παιδιών.


yesterday beatles μεταφραση ελληνικα

λέσχη βιβλίου υφαντουργείο

Τα μη φορολογικά αντισταθμιστικά μέτρα που έχει συμφωνήσει η κυβέρνηση με τους θεσμούς προβλέπουν μεταξύ άλλων τα εξής:



  • Τη μηδενική συμμετοχή στα φάρμακα για συνταξιούχους με εισόδημα από συντάξεις έως 700 ευρώ και κλιμάκωση για τους υπόλοιπους ως εξής: από 700 έως 1.200 ευρώ εισόδημα από συντάξεις, μείωση συμμετοχής κατά 50% (σήμερα η συμμετοχή είναι 0, 10 και 25%, ανάλογα με τα φάρμακα και την ασθένεια). Από 1.200 ευρώ και πάνω, μείωση της συμμετοχής κατά 25%.

  • Την αύξηση των οικογενειακών επιδομάτων για πρώτο και δεύτερο παιδί: 60 ευρώ για το πρώτο και 90 ευρώ για το δεύτερο (σήμερα 40 ευρώ).

  • Την επιδότηση ενοικίου με έως 80 ευρώ, ανάλογα με τα εισοδηματικά κριτήρια και την οικογενειακή κατάσταση και στόχο να καλυφθεί το μισό του πληθυσμού που βρίσκεται σε ενοίκιο ή έχει δάνειο πρώτης κατοικίας.

  • Τη χρηματοδότηση βρεφονηπιακών σταθμών ώστε να καλυφθεί το 1/3 των βρεφών μεταξύ 0 και 4 ετών με 150 εκατομμύρια ευρώ για 1.800 νέες δομές και περισσότερους δικαιούχους.

  • Τη δημιουργία περίπου 30.000 θέσεων εργασίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, με περίπου 300 εκατ. ευρώ επιπλέον χρήματα για νέα προγράμματα 12μηνης διάρκειας.

  • Την επέκταση των σχολικών γευμάτων στον μισό παιδικό πληθυσμό δημοτικού - γυμνασίου. Ο στόχος περιλαμβάνει την παροχή σχολικών γευμάτων σε 300.000 παιδιά του δημοτικού και 150.000 παιδιά του γυμνασίου.



βιομηχανια ετυμολογια
οτε προσφορα κινητα
ητανε ενας ανθρωπος

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

μπαρμπουτι πως παιζεται

πεδιο θετικων σπουδων
σκουλαρικια με ζαφειρι

Με το νέο σύστημα πληρωμής του ΕΝΦΙΑ το υπουργείο Οικονομικών προσβλέπει αφενός να μοιράσει το βάρος καταβολής του εν λόγω φόρου σε περισσότερους μήνες ώστε να μειωθούν τα ποσοστά ληξιπρόθεσμων οφειλών, καθώς έχει αποδειχθεί ότι πολλοί δεν μπορούν να εξοφλήσουν ούτε στις πέντε δόσεις που ισχύει σήμερα, και αφετέρου να τονώσει τα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού τους πρώτους μήνες του έτους και ειδικότερα του πρώτου εξαμήνου που θεωρείται και το πιο κρίσιμο διάστημα για να ληφθούν οι όποιες αποφάσεις τόσο για τη συνέχεια του έτους όσο και για το επόμενο.


διαμερισματα θεσσαλονικη ενοικιαση φαληρο

υπολογισμος δυναμης υδραυλικου κυλινδρου

γυαλια ορασεως ανδρικα ray ban round

κεικ χωρις βουτυρο και αυγο

Αυτό σημαίνει ότι με το που θα πληρωθεί η πέμτη και τελευταία δόση του εφετινού ΕΝΦΙΑ τον Ιανουάριο του 2019, αμέσως μετά θα εκδοθούν τα νέα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ με ημερομηνία εκκαθάρισης τον Φεβρουάριο και με την πρώτη δόση του φόρου να πρέπει να πληρωθεί μόλις σε δυο μήνες αφού καταβλήθηκαν οι προηγούμενες δόσεις (τον Μάρτιο).


1
Πηγή: EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ


Έτσι οι πολίτες θα πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ βάσει της περιουσιακής κατάστασης της προηγούμενης χρονιάς, καθώς αν υπάρχει οποιαδήποτε μεταβολή στα ακίνητα που έχουν αναγράψει στο Ε9 μέσα στο έτος πληρωμής αυτή θα μεταφέρεται και θα εκκαθαρίζεται στο επόμενο έτος.


Προς τούτο υπάρχουν εισηγήσεις ώστε εμβόλιμα μέσα στο έτος να γίνεται μια ενδιάμεση εκκαθάριση και να συμψηφίζονται τα ποσά που έχουν καταβληθεί με τις δόσεις που θα απομένουν.



φτιαχνω διπλο κρεβατι

γενικη ψυκτικη α.τ.ε.κ.ε

ιντσα μετατροπη σε εκατοστα
συσκευες υπερηχων για το προσωπο
χείριστο του
αγκιστρι γλυφαδα

Σε βάρος του συλληφθέντα, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.


πρεσσα ροδιου

keimilia


Έπειτα από πολύμηνη έρευνα για την ταυτοποίηση άγνωστου άνδρα που κατείχε ένα εξαιρετικά σπάνιο αρχαίο κυκλαδικό ειδώλιο και μία αρχαία επιγραφή, τα οποία προσπαθούσε να πουλήσει έναντι του ποσού του 1.000.000 ευρώ, εντοπίσθηκε ο 46χρονος σε χώρο στάθμευσης κοντά στη Μαρίνα Αλίμου.


keimilia10


Μετά από έρευνα σε σακίδιο που κατείχε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αρχαία αντικείμενα, τα οποία επιδείχθηκαν σε αρμόδια αρχαιολόγο του τμήματος Τεκμηρίωσης και Προστασίας Πολιτιστικών Αγαθών του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.


keimilia20


Η αρχαιολόγος αποφάνθηκε ότι πρόκειται για γυναικείο ειδώλιο πρωτοκυκλαδικής περιόδου, που χρονολογείται στο 2.800-2.300 π. Χ, αποτελούμενο από τρία συνανήκοντα μέλη, συνολικού μήκους 80 εκατοστών, μεγάλης αρχαιολογικής αξίας και επιγραφή σε χάλκινο έλασμα, μέγιστου μήκους 30 εκατοστών και μέγιστου ύψους 13 εκατοστών, τα οποία υπάγονται στις προστατευτικές διατάξεις της νομοθεσίας για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.



γυναικεια μποτακια
περιποιηση μαλλιων μετα το καλοκαιρι

πως μετραμε καμενη αντισταση

αλλου γυαλου τιμες
βουκουρεστιου ρουχα
φαινομενο του θερμοκηπιου και διοξειδιο του ανθρακα

Όπως αναφέρει στην γραπτή του δήλωση ο κ. Βαρουφάκης, «η οργανωμένη άμυνα της Ελλάδας απέναντι στα εκβιαστικά σχέδια της τρόικας, ήταν αυτονόητο καθήκον κάθε υπουργού Οικονομικών που εκπροσωπεί τη χώρα και όχι τους δανειστές. Κομμάτι αυτής της άμυνας ήταν και το παράλληλο σύστημα πληρωμών, που ήταν, σύμφωνα με διεθνείς αναλυτές, ο μόνος τρόπος να κρατηθεί η χώρα βιώσιμα εντός ευρώ. Όμως, η ΝΔ ειδικά και η τρόικα εσωτερικού εν γένει, έχουν ως μόνο μέλημα να ρίχνουν νερό στο μύλο του κ. Σόιμπλε».


τραγουδια με βροχη στιχοι

Ο Γιάνης Βαρουφάκης υπενθυμίζει μάλιστα ότι έχει επανειλημμένα ζητήσει, όχι απλά εξεταστική επιτροπή, αλλά Ειδικό Δικαστήριο για να φανεί η αλήθεια που προσπαθούν να κρύψουν κάτω από τη λάσπη και την προπαγάνδα.


Καταλήγοντας, ο πρώην υπουργός Οικονομικών σημειώνει: «Όπως δυστυχώς έχει ξανασυμβεί στην πολύπαθη χώρα μας, αυτοί που υποτάχθηκαν κατηγορούν αυτούς που πολέμησαν για να την υπερασπιστούν. Η διαστρέβλωση όμως έχει κοντά πόδια. Όσο η Ελλάδα βυθίζεται στην απελπισία που προκαλούν οι πολιτικές τους, τόσο αποδεικνύεται ότι θα έπρεπε να έχουν σεβαστεί τη θέληση του ελληνικού λαού να αντισταθεί στην ερήμωση της χώρας, αντί να κατηγορούν με θράσος αυτούς που υπερασπίζονται τη δημοκρατία και την ανεξαρτησία μας».



αλμπανης καρδιολογος αγρινιο
ιωαννα ντεντη συνεντευξη
κεραμεικος λατση

δείπνο για λίγους του νάσου βακάλη

δοθηκε παραταση για

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη Ντανιέλ Ποστχούμα του Ελευθέρου Πανεπιστημίου του 'Αμστερνταμ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό γενετικής "Nature Genetics", ανέλυσαν και συσχέτισαν γενετικά δεδομένα και μετρήσεις νοημοσύνης από σχεδόν 270.000 ανθρώπους. Βρήκαν έτσι 205 γενετικούς τόπους (περιοχές του γονιδιώματος), από τους οποίους οι 190 ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά, καθώς επίσης 1.016 συγκεκριμένα γονίδια (τα 939 για πρώτη φορά), που σχετίζονται με τη νοημοσύνη.


οταν η αγαπη γινεται εμμονη

λιστα με ονοματα για γατες

Η περαιτέρω ανάλυση έδειξε ότι η εξυπνάδα είναι «δίκοπο μαχαίρι» από βιολογική άποψη. Από τη μία, το γενετικό υπόβαθρο για αυξημένη νοημοσύνη σχετίζεται με αυξημένο προσδόκιμο ζωής και με μειωμένο κίνδυνο για την εμφάνιση της νόσου Αλτσχάιμερ, σχιζοφρένειας και της διαταραχής ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ). Από την άλλη όμως, η υψηλή νοημοσύνη συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο για αυτισμό, άγχος και κατάθλιψη. Από ελληνικής πλευράς στη μελέτη συμμετείχαν οι Δημήτρης Αβραμόπουλος (Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Τζονς Χόπκινς), Πάνος Μπίτσιος (Τμήμα Ψυχιατρικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Κρήτης), Στέλλα Γιακουμάκη (Τμήμα Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης), Αλέξανδρος Χατζημανώλης (Τμήμα Ψυχιατρικής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ), Πάνος Ρούσσος (Τμήμα Ψυχιατρικής Ιατρικής Σχολής Όρους Σινά Ν. Υόρκης), Νικόλαος Σμυρνής (Τμήμα Ψυχιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ) και Αριστοτέλης Βοϊνέσκος (Πανεπιστήμιο Τορόντο).


Σε μια ξεχωριστή μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο ίδιο περιοδικό, οι ερευνητές, με επικεφαλής επίσης την Ποστχούμα, ανέλυσαν γενετικά στοιχεία για σχεδόν 450.000 άτομα και βρήκαν πάνω από 500 γονίδια που σχετίζονται με το νευρωτισμό ως χαρακτηριστικό της προσωπικότητας. Η γενετική ανάλυση επιβεβαίωσε ότι οι νευρωτικοί άνθρωποι κινδυνεύουν περισσότερο από αγχωτική διαταραχή, κατάθλιψη, σχιζοφρένεια και άλλες νευροψυχιατρικές παθήσεις. Μια βασική διαπίστωση ήταν ότι οι αγχώδεις άνθρωποι έχουν γενικά κληρονομήσει μια διαφορετική ομάδα γονιδίων από εκείνη που έχουν όσοι ρέπουν γενετικά στην κατάθλιψη.


Οι ερευνητές εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι, ρίχνοντας φως στο γενετικό υπόβαθρο της νεύρωσης, θα ανοίξει ο δρόμος για την ανακάλυψη νέων φαρμάκων στο μέλλον.



στρουμπουλης χαλαζιες
αστυνομικα νεα κολωνος
πονος και βαρος στα ποδια
μποτες μεχρι το γονατο τιμες

ιδρυση εοκα β

παγωνης οικοδομες
hotel παπουτσια χαλκιδα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εργασίας θα δοθεί από τον ΟΑΕΔ εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης ύψους χιλίων ευρώ σε κάθε άνεργο πρώην εργαζόμενο των δύο παραπάνω εταιρειών που κατά τη δημοσίευση της παρούσας είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ καθώς και σε κάθε εργαζόμενοπου κατά τη δημοσίευση της παρούσας έχει ασκήσει το δικαίωμα επίσχεσης εργασίας και πληροί τις προϋποθέσεις για να λάβει επιδότηση ανεργίας λόγω επίσχεσης, από τον ΟΑΕΔ.


περιλαίμιο για σκυλο με ηλεκτροσοκ

κλινικη ελευθερια νικησιανη καβαλας

Η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης γίνεται μετά την προσκόμιση καταλόγου από τους εκπροσώπους των δικαιούχων του άρθρου 1, στον οποίο αναγράφονται τα εξής στοιχεία:



  • To ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο κάθε δικαιούχου

  • Ο αριθμός της αστυνομικής του ταυτότητας ή ο αριθμός διαβατηρίου προκειμένου περί αλλοδαπών

  • Ο αριθμός του Μητρώου κοινωνικής του ασφάλισης (AMΚΑ)

  • Ο αριθμός του φορολογικού του Μητρώου (ΑΦΜ)

  • Ο αριθμός του ατομικού ή κοινού τραπεζικού λογαριασμού του (με πρώτο όνομα του δικαιούχου της ως άνω οικονομικής ενίσχυσης), καθώς και του Διεθνούς Αριθμού Τραπεζικού Λογαριασμού του (ΙΒΑΝ), και τον σχετικό έλεγχο από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ βάσει του οποίου προκύπτει η εργασιακή σχέση με την εταιρεία και η άσκηση του δικαιώματος επίσχεσης εργασίας εκ μέρους του εργαζόμενου και η δυνατότητα επιδότησης ανεργίας λόγω της επίσχεσης.



αποστολικη εκκλησια κυπρου
ποσο τοκο βαζει η εφορια
ξενοδοχείο στη φλώρινα

πρωτεια παπα

μπρουσκο προτελευταιο επεισοδιο β κυκλου

Συγκεκριμένα, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Ελλάδος ανέφερε ότι «Πολλή σύγχυση δημιούργησε στον χώρο της Παιδείας το θέμα της διδασκαλίας στα σχολεία του μαθήματος των Θρησκευτικών. Κομβικό σημείο στην επίλυση του προβλήματος έδωσε και δίνει η συνάντηση παραγόντων που προκάλεσε ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο κ. Αλέξης Τσίπρας, στο Μέγαρο Μαξίμου στις 5 Οκτωβρίου 2016».


ταχυτητα προσγειωσης

διαρροια σε μωρο 5 μηνων

δημοσια τηλεοραση τηλεφωνα επικοινωνιας

Όπως αναφέρει, της συναντήσεως μετείχαν από πλευράς Πολιτείας, εκτός του πρωθυπουργού, ο κυβερνητικός εταίρος και υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, ο τότε υπουργός Παιδείας Νικόλαος Φίλης και η Όλγα Γεροβασίλη, κυβερνητικός εκπρόσωπος, και από πλευράς Εκκλησίας τρεις μητροπολίτες, ήτοι οι Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευστάθιος, Φθιώτιδος Νικόλαος, Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος, ο αρχιγραμματεύς της Ιεράς Συνόδου επίσκοπος Μεθώνης Κλήμης, ο νομικός σύμβουλος της ΔΙΣ Θεόδωρος Παπαγεωργίου «και η μετριότης μου». Σε αυτό το σημείο, κάνει αναφορά στα πρακτικά, σύμφωνα με τα οποία στη συνάντηση αυτή ο Αρχιεπίσκοπος ενημέρωσε τους συνομιλητές για όσα διημείφθησαν στις συνεδρίες της Ιεραρχίας ως προς τη διδασκαλία των Θρησκευτικών, τονίζοντας ιδιαιτέρως το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έχει δώσει το θάρρος της συνεργασίας στον Μακαριώτατο, λέγοντας ότι σε συνεργασία μας θα γίνει ό, τι καλό είναι να γίνει για τον λαό μας και τις καλές σχέσεις Εκκλησίας και Πολιτείας.


Μετά πολλή συζήτηση, όπως επισημαίνει, ο κ. Πρωθυπουργός έκανε την πρότασή του, που έχει ως εξής: «Ο διάλογος αρχίζει εκ του μηδενός, από μηδενική βάση μεταξύ Εκκλησίας και Πολιτείας με θέμα τον εμπλουτισμό του βιβλίου και από πλευράς Πολιτείας και από πλευράς Εκκλησίας αυτά τα αποτελέσματα θα αξιολογηθούν στο τέλος του διαλόγου, έως το τέλος του παρόντος χρόνου, θα ληφθούν υπ' όψιν οι θέσεις της Εκκλησίας και θα βγει το καινούριο βιβλίο. Ως τότε θα δοθεί η εντολή να χρησιμοποιείται το υπάρχον βιβλίο για να βοηθηθούν οι καθηγητές».


Μάλιστα, όπως έχει καταγραφεί στα πρακτικά, όταν τελείωσε η συνάντηση, πήρε ο Αρχιεπίσκοπος τον πρωθυπουργό κατά μέρος και του είπε:



«Κύριε πρόεδρε, το αδύνατο σημείο μας είναι μήπως φεύγοντας αύριο δούμε να γίνεται το αντίθετο». Ο πρωθυπουργός απάντησε: «Ή έχουμε λόγο και τον τηρούμε ή δεν αξίζει η συζήτηση που κάνουμε!». Όταν ρωτήθηκε ο κ. Φίλης πώς βλέπει τα πράγματα και ποια είναι η θέση του, η απάντησή του ήταν «Τι με ρωτάτε; Εγώ είμαι υπουργός, εργάζομαι κάτω από τον πρωθυπουργό, η εντολή, η άποψη και η θέληση του πρωθυπουργού είναι για μένα γραμμή και υποχρέωση».



Όπως ανέφερε στον λόγο του ο Αρχιεπίσκοπος, εξαιτίας των διαφορετικών δημοσίων δηλώσεων του υπουργού, μετά τη λήξη της συναντήσεως, το βράδυ της Τετάρτης 5.10.2016, ο Μακαριότατος ανέφερε στο σεπτό σώμα της Ιεραρχίας ότι, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε νωρίς το πρωί της Πέμπτης 6.10.2016 το Γραφείο Τύπου της Ι. Συνόδου με την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη, εδόθη η διαβεβαίωση ότι για το μάθημα των Θρησκευτικών ισχύουν όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό και γι' αυτό κάθε άλλη ενέργεια είναι προσωπικές ερμηνείες του καθενός.



γενικη εφημερισ τησ ελλαδοσ 1832
μαραμπού μπουμπού
μαρκες νερου

ροδος συμη blue star

λιστα διδακτρων ιδιωτικων σχολειων

Η πρώτη από αυτές τις δύο πυρκαγιές, που μαίνονται στις γειτονικές κοινότητες Μασάο και Βίλα ντε Ρέι, ξέσπασε προχθές το βράδυ. Όμως κατάσταση επιδεινώθηκε στο τέλος της χθεσινής ημέρας και, στη διάρκεια της νύχτας, το Μασάο, μια κωμόπολη 2.000 κατοίκων, περικυκλώθηκε και η ίδια από τις φλόγες.


ελαιας θεα σκιαθος

καλυμματα αυτοκινητων σκρουτζ

«Είναι αδύνατο να εισέλθουμε ή να εξέλθουμε από το Μασάο λόγω της πυρκαγιάς και του καπνού. Η πυρκαγιά επεκτείνεται αδιάκοπα», δήλωσε ο δήμαρχος, Βάσκο Εστρέλα, στο πρακτορείο ειδήσεων Lusa.


Σύμφωνα με τον ίδιον, «το 80 έως 90%» της κοινότητας έχει καεί καθώς είχε ήδη πληγεί από μια πρώτη μεγάλη πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στα τέλη Ιουλίου.


Στα χωριά της περιοχής, όπως το Βάλε ντε Αμπέλια, οι πυροσβέστες και οι κάτοικοι κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες να προστατεύσουν τα σπίτια τους που βρέθηκαν στον δρόμο της φωτιάς, σύμφωνα με δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείο που βρίσκονται επιτόπου.


Περίπου 80 άνθρωποι χρειάστηκε να απομακρυνθούν από χωριά του Μασάο και περίπου 50 άλλοι από τις γειτονικές κοινότητες Σαρντοάλ και Αμπράντς, δήλωσε η εκπρόσωπος της εθνικής Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας Πατρίσια Γκασπάρ.


Από την περασμένη Τετάρτη (9/8) συνολικά 86 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί σε δασικές πυρκαγιές, οι επτά από τους οποίους σοβαρά.


Η εστία του Μασάο είναι «η πιο ανησυχητική» και η πυρκαγιά εξακολουθούσε σήμερα το πρωί να μαίνεται σε διάφορα μέτωπα, πρόσθεσε, εκφράζοντας ωστόσο την ελπίδα ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί λόγω των βομβαρδιστικών ελικοπτέρων νερού, που δεν μπορούν να πετάξουν στη διάρκεια της νύχτας.



ζωγραφου ηθοποιος
οταν εξαφανιζεται μια γυναικα
ζοζέ κάρλος νορόνια
χρυσο αυγο στιχοι μουζουρακης

βασίλης χαραλαμπόπουλος εγκληματα

ακαδημαϊκά προσόντα
φθορίου λάμπες

Στόχος των δημιουργών του είναι να αποτελέσει σημείο σύγκλισης των πιο πρωτοποριακών τεχνολογιών υγείας και το βέλτιστο περιβάλλον για προσομοίωση και on-line εκπαίδευση. Προς την κατεύθυνση αυτή, συνεργάζεται με άλλα διεθνή κέντρα κατάρτισης και νοσοκομεία, κυρίως από τις ΗΠΑ.


γρηγοροτερο αυτοκινητο στον κοσμο

drift supra girl full

Ένας νέος κόμβος καινοτομίας στον τομέα της υγείας για τη χώρα μας και την περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης πήρε σάρκα και οστά. Τα εγκαίνια έγιναν και το SOFMEDICA ISLE (Innovation Simulation & Learning Ecosystem) άνοιξε ήδη τις «πύλες» του από στις 13 Νοεμβρίου, για να προσφέρει καινοτόμες υπηρεσίες στον κλάδο της υγείας.


Η SofMedica είναι μέλος ενός ομίλου εταιρειών υγειονομικής περίθαλψης με γνώμονα την εκπαίδευση, ο οποίος λειτουργεί από το 1994 στην Νοτιοανατολική Ευρώπη (Ρουμανία, Ελλάδα, Βουλγαρία & Κύπρος). Οι εταιρίες του ομίλου παρέχουν σε χιλιάδες ασθενείς καινοτόμες ιατρικές τεχνολογίες, καθώς και εξειδικευμένες ιατρικές υπηρεσίες για ασθενείς με χρόνιες παθήσεις.


Ο όμιλος απασχολεί περισσότερους από 100 επαγγελματίες στο χώρο της υγείας και συμμετέχει σε διάφορες πρωτοβουλίες, που στοχεύουν στη δημιουργία σημαντικών και βιώσιμων αλλαγών για ασθενείς στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.


Το ISLE αποτελεί σημείο σύγκλισης των πιο πρωτοποριακών Τεχνολογιών και το βέλτιστο περιβάλλον για προσομοίωση και on-line εκπαίδευση. Ακολουθεί τη φιλοσοφία και την αποστολή της εταιρείας SofMedica, δηλαδή την παροχή των πλέον καινοτόμων ιατρικών τεχνολογιών στον πιο απομακρυσμένο ασθενή της Ν. Α. Ευρώπης προσφέροντας και ενισχύοντας τους επαγγελματίες του τομέα της υγείας με το πιο αξιόπιστο Οικοσύστημα Καινοτομίας και Μάθησης στην περιοχή μας.





καλαντα μυτιληνης
ωμεγα 3 τροφες
ερρικα πρεζερακου φωτογραφίες

τι νουμερο παπουτσια φοραω

αρωματικο λαδι με λεμονι
αλλαξα δεσποινα βανδη
ρήμα ειμι ασκησεις

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η υπόθεση ήρθε στην επιφάνεια κατά τη διερεύνηση του οικονομικού σκανδάλου που αποκαλύφθηκε στη Δημοτική Επιχείρηση Τελετών και Αρωγής Καλαμαριάς (ΔΕΤΑΚ), για το οποίο καταδικάστηκαν το περασμένο καλοκαίρι τρία πρώην στελέχη της Επιχείρησης.


νινετ της ζωρζ σαρη

πολιτιστικο κεντρο οτε εκλογες

αρτοποιεια χαλανδρι

Οι απώλειες μισθωμάτων, κατά το παραπεμπτικό βούλευμα του αρμόδιου Δικαστικού Συμβουλίου, αφορούσαν την εκμετάλλευση αίθουσας δεξιώσεων στα κοιμητήρια Καλαμαριάς, την οποία η ΔΕΤΑΚ - χωρίς προηγούμενη νόμιμη παραχώρηση του δικαιώματος από το Δήμο - εκμίσθωνε σε τρίτους, ενώ εισέπραττε, αντί του Δήμου, τα μισθώματα, μέσω παράνομων διαδικασιών.


Το δικαστήριο έκρινε ένοχους τους κ. κ. Οικονομίδη και Λέκκα για απιστία στην υπηρεσία σε βάρος ΟΤΑ, με την επιβαρυντική περίπτωση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, ενώ τους αναγνώρισε ελαφρυντικά, τον πρότερο έντιμο βίο στον πρώτο και την μετέπειτα καλή συμπεριφορά στο δεύτερο. Αποφασίστηκε δε η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα οι καταδικασθέντες - που αρνήθηκαν στις απολογίες τους την κατηγορία - να αφεθούν ελεύθεροι μέχρι την εξέταση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.


Αντίθετα με τους παραπάνω, το δικαστήριο αθώωσε οκτώ πρόσωπα που κατηγορήθηκαν για την ίδια υπόθεση, ανάμεσα στα οποία ο σημερινός δήμαρχος Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης, ως πρώην αντιδήμαρχος Οικονομικών, ο άλλοτε γενικός διευθυντής των διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του δήμου, προϊστάμενοι οικονομικών υπηρεσιών κ. ά.


«Μία πολύχρονη δοκιμασία που υπέστησαν αιρετοί και στελέχη του δήμου Καλαμαριάς, νυν και πρώην, έληξε με δικαίωση τους» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του δήμου Καλαμαριάς. Στην ίδια ανακοίνωση, εκφράζεται η βεβαιότητα ότι οι δύο καταδικασθέντες θα απαλλαγούν στο Εφετείο, διότι - όπως υπογραμμίζεται - «δεν είναι νοητό να υπάρξει τελεσίδικη καταδίκη σε μία υπόθεση στην οποία ο δήμος δεν έχασε ούτε ένα ευρώ ούτε κανείς άλλος κατηγορείται ότι ωφελήθηκε οικονομικά με οποιοδήποτε ποσό».



ενοικιαζομενα σπιτια ροδος ροδινι

ζωη δημοσχακη facebook

Η ΝΔ προηγείται με 14 μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που παρουσιάστηκε την Πέμπτη στο κεντρικό δελτίο της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ.


smart cabrio oder glasdach

συνεννοηθούμε συνωνημα

διακενο διπλων τζαμιων

ανοια ειδη

Συγκεκριμένα, το κυβερνών κόμμα συγκεντρώνει μόλις 16,5%, με τη ΝΔ να φτάνει το 30,5%. Καταλληλότερος Πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 33.5%. Πολλοί είναι και οι αναποφάσιστοι, ενώ, με μία λέξη, θα χαρακτήριζε κανείς του έλληνες απαισιόδοξους τόσο για τα οικονομικά της χώρας, όσα και για τα οικονομικά του νοικοκυριού τους.


Αναλυτικά, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του ΠΑΜΑΚ


Η ΝΔ διατηρεί το άνετο προβάδισμα 14 ποσοστιαίων μονάδων, με τον ΣΥΡΙΖΑ να σημειώνει 16,5% (μικρή αύξηση έναντι του 16% το Νοέμβριο)


ΝΔ: 30,5% (έναντι 32%)


ΧΑ: 7,5% (έναντι 8%)


ΔΗΣΥ: 6,5% (από 5,5%)


ΚΚΕ: 6,5% (6%)


Το Ποτάμι: 2% (1,5%)


ΑΝΕΛ: 2%, (σταθεροί)


Ένωση Κεντρώων: 2,5% (3%)


ΛΑΕ: 1% (σταθεροί)


Πλεύση Ελευθερίας: 2,5% (3%)


Άλλο κόμμα δηλώνει το 6,5%


Δεν Ξέρω/ Δεν Απαντώ:16% (15,5%)


32duntitled



Ως προς την παράσταση νίκης


Η αξιωματική αντιπολίτευση προηγείται με διαφορά 59,5%


Το 71% των ερωτώμενων πιστεύει ότι πρώτη θα αναδειχθεί η ΝΔ, έναντι 11,5% του ΣΥΡΙΖΑ,


2,5% άλλο κόμμα και 15% δηλώνει δεν ξέρω δεν απαντώ.



Καταλληλότερος Πρωθυπουργός


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρείται καταλληλότερος Πρωθυπουργός με 33,5% έναντι 20% που συγκεντρώνει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ και σε αυτή τη δημοσκόπηση οι πολίτες αυθόρμητα απαντούν ΚΑΝΕΝΑΣ σε ποσοστό 44%.



Capture copy copy



Κυριάκος Μητσοτάκης: 33,5%


Αλέξης Τσίπρας: 20%


Κανένας: 44%


ΔΞ/ΔΑ: 2,5%



τα τραγουδια του γκαμι μπεαρ
τα καλύτερα camping στην ελλαδα
όζος θυρεοειδούς

βαλκανικος κινηματογραφος

ευχαριστως βικιλεξικο
τωρα ταχυφαγειο καταλογος

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τονίστηκε η σημασία της επιστημονικής και κοινωνικής ευθύνης των επαγγελματιών υγείας για την προστασία τόσο των ιδίων, όσο και των ασθενών τους, μέσω του εμβολιασμού κατά της γρίπης. Έμφαση δόθηκε στην ιδιαίτερη σημασία της αύξησης της εμβολιαστικής κάλυψης των επαγγελματιών υγείας σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, Μονάδες Τεχνητού Νεφρού, Αιματολογικά-Ογκολογικά Τμήματα.


σταθμός κόλλησης με θερμό αέρα

leopard tank onderdelen

απο δω κ περα

Ο κ. Μπασκόζος σημείωσε ότι για τη στοχοθέτηση της συγκεκριμένης δράσης το υπουργείο θα προωθήσει κάθε δυνατή πρωτοβουλία, μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο. Ακόμη, ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στο θέμα της επικοινωνίας και της έγκαιρης ενημέρωσης του κοινού για τον εμβολιασμό, με προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες.


Επίσης, συζητήθηκαν θέματα για την εργαστηριακή επιτήρηση της γρίπης, την έκδοση οδηγιών για την επιδημιολογική επιτήρησή της σε χώρους υγείας, τη σπουδαιότητα της λειτουργίας του δικτύου παρατηρητών νοσηρότητας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (sentinel) και την ενεργητική επιτήρηση των σοβαρών περιστατικών της γρίπης αλλά και των συνεπειών αυτής.



οι πιο ησυχες ρατσες σκυλων
βανα μπαρμπα ροζ

καυσοξυλα γιαννιτσα

μυ πλει σιτι
χαλβάς σιμιγδαλένιος πετρετζίκης

Σταθερό το πόθεν έσχες του κ. Αλέξη Τσίπρα καθώς εισοδήματα, τραπεζικές καταθέσεις και ακίνητη περιουσία δεν εμφανίζει μεταβολές.


χειροτεχνιες για παιδια χριστουγεννα

βιβλια για διατροφη στην εγκυμοσυνη

Στο πόθεν έσχες που κατέθεσε το 2014 και αφορά το οικονομικό έτος 2013 δήλωσε εισοδήματα από την βουλευτική δραστηριότητα ύψους 71.071 ευρώ εκ των οποίων τα 46.857 ευρώ αφορολόγητα και 2.462,19 ευρώ από λοιπές πηγές.


Στις πέντε τραπεζικές καταθέσεις που διατηρεί στην Εθνική τράπεζα είχε 19.427 ευρώ. Επίσης, στην κατοχή του έχει ένα διαμέρισμα 114 τ. μ ενώ δεν διαθέτει χαρτοφυλάκιο με μετοχές, ομόλογα ή αμοιβαία κεφάλαια. Τέλος, ο κ. Τσίπρας δηλώνει την μηχανή 652 κ. ε. που απέκτησε το 2007.


tsipras2014


Στο πόθεν έσχες της επόμενης χρονιάς που δίνεται στην δημοσιότητα και αφορά το 2015 (χρήση 2014) δήλωσε βουλευτικά εισοδήματα 71.539 εκ των οποίων τα 46.857 αφορολόγητα και άλλα 2.463 από λοιπές πηγές.


Δίχως μεταβολή εμφανίζεται η κινητή και ακίνητη περιουσία καθώς στην κατοχή του παραμένει το διαμέρισμα 114 τ. μ. και η μοτοσυκλέτα.


Επίσης, οι τραπεζικές καταθέσεις ανέρχονται σε 23.671 ευρώ.


tsipras2015



νεκροκεφαλή μεταφραση αγγλικα
λαστιχακι βραχιολι girlz
η χαμενη ατλαντιδα 2

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

γαλοπουλα με μουσταρδα και μελι

κυδωνια ποικιλιες
ποναει το μπρατσο μου

Όπως μεταδίδουν διεθνή μέσα, η επίθεση πραγματοποιήθηκε με δύο οχήματα, που ήταν παγιδευμένα με εκρηκτικά.


πισω απο τα χειλη που φιλας θα με θυμασαι στιχοι

επικουρικο εμπορουπαλληλων τηλεφωνο

λευκες νυφικες ανθοδεσμες

Το υπουργείο Άμυνας του Αφγανιστάν, επιβεβαίωσε την είδηση της επίθεσης, σημειώνοντας σε ανακοίνωσή του ότι εννέα ακόμη άτομα τραυματίστηκαν και έξι στρατιωτικοί αγνοούνται.


Επιπλέον, έχει καταγραφεί ο θάνατος εννέα τζιχαντιστών.


Οι Ταλιμπάν, μεταδίδει το Al Jazeera, ανέλαβαν και επίσημα την ευθύνη, μέσω ανακοίνωσης.





#Pakistan Army Security fencing & guard posts along border with #Afghanistan will prevent militant attacks. pic.twitter.com/s9aJogcOpC

— Karachi_Post (@Karachi_Post) 19 Οκτωβρίου 2017


μιντι φορεματα πλεκτα
τελειος αντρας τσαλικης

ελενας αμβροσιάδου

«Ελπίζω ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα ακούσει τις πολλές λογικές φωνές από τη χώρα του και θα αλλάξει γνώμη», είπε σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa).


κτημα λικνο facebook

εμμονικό σύνδρομο

μεση ανωτερη ανωτατη εκπαιδευση

θαλασσα χαιδαρι

«Ο Πρόεδρος Τραμπ θέλει να παίξει ένα παιχνίδι στο οποίο δεν μπορεί να κερδίσει κανείς», πρόσθεσε η κυρία Τσίπρις και προειδοποίησε για τον κίνδυνο οι δασμοί σε όλο και περισσότερα προϊόντα να θέσουν σε κίνδυνο το ελεύθερο εμπόριο.


«Εάν η ΕΕ θέλει να αυξήσει περαιτέρω τους ήδη τεράστιους δασμούς και (εμπορικούς) φραγμούς στις αμερικανικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται εκεί, εμείς απλά θα εφαρμόσουμε έναν Δασμό στα Αυτοκίνητά τους τα οποία ελεύθερα εισρέουν στις ΗΠΑ» έγραψε ο πλανητάρχης στο Twitter το Σάββατο, για να συμπληρώσει:


«Θα καταστήσουν αδύνατη την πώληση των αυτοκινήτων μας (και άλλων αγαθών) εκεί. Μεγάλη εμπορική ανισορροπία!».



If the E. U. wants to further increase their already massive tariffs and barriers on U. S.companies doing business there, we will simply apply a Tax on their Cars which freely pour into the U. S. They make it impossible for our cars (and more) to sell there. Big trade imbalance!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 3 Μαρτίου 2018


υπουργειο πολιτισμου ξεναγοι
ρουλα χαμου πλουταρχος
καρκινοπαθης απολυση

το χρωμα του φεγγαριου

τι ειναι βαση δεδομενων
ελαφι καρτουν

«Η αγωγή του υπουργού Καμμένου κατά του δημοσιογράφου Πετρουλάκη, με αίτημα την καταβολή μιας υπέρογκης αποζημίωσης επιδιώκει σαφώς τον παραδειγματισμό και τον εκφοβισμό», ανέφερε ο κ. Σημίτης και πρόσθεσε: «Είναι προφανές, ότι η πρόταξη της αντίληψης που θέλει την εξόντωση του αντιπάλου και την καταπάτηση της ελευθεροτυπίας και της ελευθερίας της έκφρασης, αποτελούν συμπτώματα μιας πάσχουσας δημοκρατίας».


breaking dawn part 1 on youtube

πληρωμη τελων κυκλοφοριας 2016 μεσω καρτας

καιντα μουσικο οργανο

σπρέι σε ολα τα χρωματα

Από την πλευρά του ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σε ανάρτησή του στο Facebook, επισημαίνει ότι «ο Ανδρέας Πετρουλάκης είναι εναγόμενος και του ζητείται αποζημίωση δυο εκατομμυρίων ευρώ, επειδή το Μάρτιο του 2015 σχολίασε, ασκώντας το δικαίωμά του στην ελευθερία του λόγου, το φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ως πολιτικά, αξιακά και αισθητικά ενιαίο φαινόμενο που περιλαμβάνει και τις συμπληρωματικές του παραμέτρους».


Ο κ. Βενιζέλος σημειώνει ότι είναι προφανές και αυτονόητο ότι «ενάγων δεν είναι ο κ. Καμμένος. Ενάγων είναι ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, η αντίληψη, η πρακτική, το ύφος που τώρα πια έφτασε στην ολοκλήρωσή του. Δηλαδή στο πλήρες αδιέξοδο και την απόλυτη παρακμή. Ξέρουμε πολύ καλά το μέγεθος της οικονομικής βλάβης που έχει υποστεί η χώρα. Αγωνιούμε καθημερινά να αποφευχθεί εθνική βλάβη. Η δίκη αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να διαπιστώσουμε το μέγεθος της θεσμικής βλάβης. Δεν είναι δίκη του Ανδρέα Πετρουλάκη αλλά δοκιμασία της θεσμικής αντοχής του τόπου μας».


Ελπίζω να διαπιστώσουμε, όπως έγινε και με την απόφαση του ΣτΕ για το τηλεοπτικό τοπίο, ότι λειτουργούν ακόμη οι βασικές έστω εγγυήσεις της δημοκρατικής πολυφωνίας και του κράτους δικαίου»





λιγουρης λεμεσος

ακολουθει facebook

περιφερειακό ταμείο ανάπτυξης λάρισας

«Οι σκέψεις μας, στον βρετανικό λαό, στα θύματα και τις οικογένειές τους. Ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε τις θρασύδειλες τρομοκρατικές επιθέσεις. Οι ευρωπαϊκοί λαοί “δεν θα τρέξουν, ούτε θα κρυφτούν”» τονίζει η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.


ο υπολογιστης αναβοσβηνει

αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία εντάχθηκαν στο διευρυμένο ωράριο λειτουργίας

καταστηματα ηχου αθηνα

επιτρεπεται ο ελληνικοσ καφεσ στην εγκυμοσυνη


Ενωμένοι θα αντιμετωπίσουμε τις θρασύδειλες τρομοκρατικές επιθέσεις. Οι ευρωπαϊκοί λαοί «δεν θα τρέξουν, ούτε θα κρυφτούν» #runhidetell

— Fofi Gennimata (@FofiGennimata) June 4, 2017


η πισινα δηλωνεται στο ε9
καιρος εβδομαδας δυτικη ελλαδα