Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

προνοια περιστεριου τηλ

αραβικα χριστουγεννιατικα τραγουδια
προσφορές εφημερίδων

Η κυβέρνηση πιστεύει ότι μπορεί να υπερπηδήσει τα εμπόδια που υπάρχουν στην διαβούλευση με τους θεσμούς και να καλύψει την απόσταση που παρατηρείται ως τώρα στο θέμα των εργασιακών, των δημοσιονομικών στόχων για το 2018 σε συνδυασμό με την χορήγηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) και στον εξωδικαστικό συμβιβασμό για τις επιχειρήσεις.


λάλι εσπόσιτο

καρτα tv tablet

τιποτα δε μας σταματα στιχοι

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος βρίσκεται σε συνεχείς διαβουλεύσεις με τους θεσμούς και στους συνομιλητές του εκφράζει την αισιοδοξία του ότι η διαπραγμάτευση μπορεί να ολοκληρωθεί με επιτυχία αρκεί για παράδειγμα το ΔΝΤ να μην διατηρήσει άκαμπτη στάση για τα εργασιακά.


Σε ό, τι αφορά τα δημοσιονομικά για το 2018 εκτιμάται ότι τα 750 εκατομμύρια ευρώ που πρέπει να εξευρεθούν για το ΚΕΑ μπορούν να αντληθούν από μείωση στις δαπάνες για την άμυνα καθώς και από την αναδιάρθρωση των κοινωνικών επιδομάτων που δίνονται σήμερα σε αδύναμες ομάδες.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην περικοπή των επιδομάτων για κάποιες τρίτεκνες οικογένειες αναλόγως των εισοδημάτων τους κι ενδεχομένως για οικογένειες που λαμβάνουν επιδόματα για να συντηρούν τα παιδιά τους που σπουδάζουν σε άλλες πόλεις. Όμως κυβερνητικές πηγές διαβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται να μπει μαχαίρι στα οικογενειακά και αναπηρικά επιδόματα.


Συγχρόνως φαίνεται πως η κυβέρνηση θα κρατήσει ανοιχτούς δίαυλους επικοινωνίας και με το επιτελείο του Μπάρακ Ομπάμα. Η συζήτηση που έγινε με τον Αμερικανό Πρόεδρο και τους επιτελείς του για την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας ήταν σε βάθος, θα συνεχιστεί και μάλιστα χθες σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές έγινε τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στον έλληνα υπουργό οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον σύμβουλο του αμερικανού προέδρου για θέματα οικονομίας Γουόλυ Αντεγέμο.




benetton πουκαμισα γυναικεια
αραχωβα ξενοδοχεια για παιδια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου