Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

φαρμακεια γιαννιτσα

πως να στειλω δεμα στην αγγλια
το φορεμα που εχει διχασει

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινής, το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε ότι στα δημοτικά σχολεία θα ακολουθείται πλέον το τελετουργικό της έπαρσης που τηρείται σε όλα τα δημόσια κτίρια της χώρας και όχι αυτό που ίσχυε μέχρι σήμερα.


κρεμμυδοπιτα με φυλλο

βεμπερ γραφειοκρατια

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι μαθητές δεν θα λένε κάθε πρωί τον εθνικό ύμνο, καθώς δεν θα γίνεται έπαρση της σημαίας, αφού αυτή θα είναι μόνιμα αναρτημένη στον ιστό.


Ειδικότερα στο άρθρο 13 παράγραφος 5 β του ΠΔ 201/98, (υπουργός Παιδείας ήταν ο Γεράσιμος Αρσένης) προβλεπόταν πως «η σημαία παραμένει ανηρτημένη στον ιστό του σχολείου, όπως σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες κατά τις εργάσιμες ημέρες. Υποστολή της σημαίας γίνεται όταν αυτό κριθεί σκόπιμο από το σύλλογο διδασκόντων. Επίσημη έπαρση της σημαίας γίνεται: 1. την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα (από το σχολείο της πρωινής βάρδιας) 2. τις εθνικές επετείους και τις τοπικές εθνικές εορτές 3. όταν κρίνεται σκόπιμο από το σύλλογο διδασκόντων ή ορίζεται από τις αρμόδιες αρχές».


Σύμφωνα με την "Καθημερινή", στο Προεδρικό Διάταγμα Γαβρόγλου στο άρθρο 3 παράγραφος 7 ορίζεται μόνο ότι η «σημαία παραμένει ανηρτημένη στον ιστό του σχολείου όπως προβλέπεται σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες»


«Μυστήριο»... και με την πρωινή προσευχή


Την πρωινή προσευχή στα σχολεία αποπειράθηκε να καταργήσει η κυβέρνηση με το προεδρικό διάταγμα που έστειλε προς υπογραφή στην Προεδρία της Δημοκρατίας. Το σχετικό έγγραφο που αποτυπώθηκε στο προεδρικό διάταγμα για την κλήρωση της σημαίας στην Στ’ Δημοτικού περιελάμβανε και την κατάργηση της πρωινή προσευχής. Αυτός ήταν ο βασικός στόχος της κυβέρνησης στη δεύτερη προσπάθεια, αφού η πρώτη απόπειρα τον Σεπτέμβριο του 2016 δεν είχε θετική κατάληξη.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ελευθερίας του Τύπου», το προεδρικό διάταγμα, που εστάλη προ ημερών στην Προεδρία, προέβλεπε την κατάργηση της προσευχής, αλλά υπήρχαν παρατηρήσεις για την αντισυνταγματικότητά του από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Ετσι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος το έστειλε πίσω και στην επαναφορά του έμεινε η κατάργηση της αριστείας για τη σημαία, όπου δεν υπήρχε τέτοιο κώλυμα.




λενα μαντα καρντασιανς
με το βορια κιθαρα
talking tom cat galaxy y

top eleven καλυτερο συστημα

το χανι του σταυρου μενου
φρεσκου κατερινα
πυροσβεστικη υπηρεσια ηλειας
προσφορα ταξιδι στη νεα υορκη

Όπως φαίνεται από το βίντεο κλειστού κυκλώματος από κατάστημα στην περιοχή του Κλαδισού, ο δρόμος στην περιοχή του Κλαδισού έχει μετατραπεί σε ποτάμι, από τις μεγάλες ποσότητες νερού που συγκεντρώθηκαν, ενώ οι οδηγοί διέρχονται με μεγάλη δυσκολία.


λακι καπ

συρταριερα ροζ

Όπως αναφέρει το flashnews.gr, «οι αρμόδιοι της ΔΕΥΑΧ γνώριζαν πως στο σημείο εκείνο τα φρεάτια δεν επαρκούν για να απορροφούν τα νερά της βροχής. Και όμως δεν έχουν κάνει το παραμικρό».


Σε ένα δεύτερο βίντεο, μάλιστα, μπορεί κάποιος να δει τα νερά να μπαίνουν σε παρακείμενο κατάστημα, πλημμυρίζοντάς το. Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, ο ιδιοκτήτης του εν λόγω καταστήματος θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για τη ζημιά που υπέστη.



δεν μου αρεσε να λεω ενταξει στιχοι

ελαιο απο χαμομηλι

μαρμαρου η γυναικα βρυκολακας
χαρεμια τουρκικα

Ένα νομοσχέδιο, το οποίο εισήγαγαν οι Ρεπουμπλικανοί περιλάμβανε κάποια μέτρα προστασίας για ορισμένους μετανάστες και τα 5,7 δισεκατομμύρια δολάρια που επιθυμεί ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ για τη χρηματοδότηση ενός τείχους στα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό.


στελνεις διαβαστηκε

τα ονοματα της παναγιας

θεραπευτικος ξενωνας ιρις

Οι Δημοκρατικοί απέρριψαν την προσφορά, τονίζοντας ότι τα προστατευτικά αυτά μέτρα δεν ήταν αρκετά και ότι αρνούνται να χρηματοδοτήσουν το τείχος. Επιθυμούν πρώτα την επαναλειτουργία της κυβέρνησης και μετά την επανέναρξη των συνομιλιών.


Το νομοσχέδιο που κατέθεσαν οι Δημοκρατικοί αφορούσε την επαναλειτουργία των ομοσπονδιακών υπηρεσίων χωρίς την χρηματοδότηση του τείχους.


Οι ψηφοφορίες σε κάθε νομοσχέδιο ακολούθησαν κατά κύριο λόγο τις κομματικές γραμμές.


Η πρόταση του προέδρου συγκέντρωσε 50 ψήφους υπέρ και 47 κατά, ενώ η αντίπαλη προσφορά των Δημοκρατικών απορρίφθηκε με 52-44.


Ένα νομοσχέδιο χρειάζεται 60 ψήφους για να προχωρήσει.





χανθ χορος ενηλικων
περιστρεφομενος πινακας για μωρα

αρχων κουκλες βιτρινας

ταξιδιωτικοι σακοι πλατης
μπαταριες χολαργος

«Αν η Ελλάδα επανειλημμένως δεν κάνει αυτό που έχει δεσμευτεί να κάνει, αυτό δεν θα δουλέψει», είπε ο Γερμανός υπουργός.


κεριά αθήνα κέντρο

ταινιες συσκευασιας τυπωμενες

ιατρικη μεριμνα ιλιον

ψωμι για μπομπα τιμη

Η δήλωση Σόιμπλε έγινε παράλληλα με δήλωση του γερμανικού υπουργείου σύμφωνα με το οποίο «δεν υπάρχει αλλαγή στην κυβερνητική στάση για το ελληνικό πρόγραμμα» και πως «στόχος είναι να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση».


Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών αναφερόμενος στην κριτική που ασκείται από τις ΗΠΑ για το ρόλο της Γερμανίας στην ευρωζώνη και την αποδυνάμωση του ευρώ ξεκαθάρισε πως η Γερμανία δεν είναι υπεύθυνη για την ευρωπαϊκή νομισματική πολιτική.


Ο ίδιος αναγνώρισε πως η Γερμανία πρέπει να βοηθήσει τη σταθεροποίηση της ευρωπαϊκής οικονομίας, αλλά προσέθεσε πως η Ευρώπη πρέπει να κάνει περισσότερα για να μείνετε ακέραιη. «Πρέπει να διατηρήσουμε την ευρωζώνη», τόνισε και αναγνώρισε πως οι αποκλίσεις στην ανταγωνιστικότητα μεταξύ χωρών είναι ένα πρόβλημα.


Σε σχέση με την γερμανική οικονομία είπε πως η γερμανική ανάπτυξη καθοδηγείται κυρίως από την εγχώρια ζήτηση και προσέθεσε πως μια ασθενέστερη Γερμανία δεν θα ήταν προς το συμφέρον της ευρωζώνης.



τροφες με πρωτεινη γρηγορης απορροφησης

απο που βγαινει το νανα

αδερφη σεργιανοπουλου
λαστιχα αυτοκινητου γλαστρα
φως μου στιχοι

Αυτό είναι και το βασικό θέμα του σεμιναρίου «Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων σε Αθλητές Υψηλού Επιπέδου» που θα πραγματοποιήσει η Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας (School of Health Professions) του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Employability Week 2017.


γραμμα στον αγιο βασιλη ταχυδρομειο κυπρου 2017

ξενοδοχεια στην ερεικουσα

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό (ΔΩΡΕΑΝ) και θα λάβει χώρα την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 (14:00-17:00) στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα (Lecture Hall), με εισηγητή τον κ. Μάνο Παπαμανώλη, Φυσικοθεραπευτή ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-DHI & Γ. Σ. Περιστερίου, μέλος του Παγκοσμίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών & του Kinesiotaping Association, εξειδικευμένο στο INDIBA Activ.


Στο σεμινάριο θα παρουσιαστεί η τελευταίας τεχνολογίας θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων, τα αποτελέσματα αυτής καθώς και όλες οι σύγχρονες θεραπείες αθλητικών κακώσεων.


Η εκδήλωση απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας του Mediterranean College, αλλά και φοιτητές άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, σε αθλητές, επαγγελματίες υγείας, φυσικοθεραπευτές, προπονητές καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται για την αθλητική φυσικοθεραπεία.


Σκοπός του σεμιναρίου είναι να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες τη σημασία και την αναγκαιότητα της αθλητικής φυσικοθεραπείας.


Η παρακολούθηση του σεμιναρίου προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.


Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ ή καλέστε στο 210 8899600.



συμβιβασμός του λουξεμβούργου
ασι επεισοδια 44

Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

msn hotmail εισερχομενα

Σε δηλώσεις της, η πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Σερβιτόρων της Κω, Ιωάννα Λάμπρου, ανέφερε ότι το ζήτημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, καθώς δημιουργούνται νέα δεδομένα στον εργατικό και ξενοδοχοϋπαλληλικό κόσμο του νησιού, με συνέπειες που είναι πραγματικά απρόβλεπτες. Η ίδια σημείωσε ότι υπάρχει ο κίνδυνος να προσέρχεται μία καμαριέρα στην εργασία της και μετά από ένα εξοντωτικό ωράριο να κινδυνεύει όχι μόνο να χάσει το μεροκάματό της αλλά και να χρωστά κι από πάνω στον εργοδότη.


σε χανω βανδη στιχοι

τροφες που μακραινουν τα νυχια

μεταμορφωση του σωτηρος λιβανατες

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Σερβιτόρων της Κω, τονίζει, μεταξύ άλλων: «Νέα, ολοκαίνουργη και πολυδιαφημισμένη τουριστική ξενοδοχειακή μονάδα στην Κω, στο πλαίσιο νέων και παλιών αντεργατικών μέτρων, πιέζει τους εργαζόμενους να υπογράψουν απαράδεκτη και άθλια ατομική σύμβαση.


Πέρα από τους μισθολογικούς όρους πείνας της σύμβασης, η επιχείρηση προχωράει ακόμα ένα βήμα και προσθέτει όρους τιμωρίας και χρηματικών προστίμων σε εργαζόμενους που τυχόν παραβούν τους κανόνες.


Κανόνας 1ος: Εάν κάποιος πελάτης παραπονεθεί για την καθαριότητα του δωματίου, η εργαζόμενη καμαριέρα θα έχει πρόστιμο 30 ευρώ, το παράπονο!


Κανόνας 2ος: Εάν κάποιος εργαζόμενος αργήσει στη δουλειά του θα έχει πρόστιμο 10 ευρώ!


Κανόνας 3ος: Κατά την έξοδο από την επιχείρηση οι τσάντες των εργαζομένων θα ψαχουλεύονται κατ' εντολή της διεύθυνσης από τον φύλακα της πύλης».


Το σωματείο πρόκειται να προχωρήσει, όπως ανακοίνωσε, στην Επιθεώρηση Εργασίας. «Η εργοδοσία θέλει με αυτόν τον τρόπο να εκβιάσει και να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους, ώστε πιο εύκολα να υποκύπτουν στις ορέξεις της, για συνθήκες γαλέρας και μισθούς ψίχουλα» επισημαίνει στην ανακοίνωση.



ευρεση τιμιου σταυρου
ναξος νεολαια
λεωφορεια απεργια θεσσαλονικη
πηγάδι του διαβόλου

αισθητικοι θεσσαλονικη κεντρο

ονειροκριτης πληγωμενο αλογο
αρχαια α γυμν ασκησεις με λυσεις

Σύμφωνα με έγγραφη απάντηση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση σε ερώτηση της Ντόρας Μπακογιάννη:


κάμπος αβίας

γεφυρα ριου αντιριου κοστος

αιματωση πλακουντα

-η υλοποίηση των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 υπερβαίνει το 55% ως ποσοστό υλοποίησης (στοιχεία του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος στις 2 Ιανουαρίου 2017).


-επιτεύχθηκε ποσοστό απορρόφησης 11,35% (1.612.278,15 ευρώ) έναντι στόχου 7% (994.814,29 ευρώ ), όπως προκύπτει από τα αιτήματα πληρωμής.


«Αποκαλυπτική είναι η σύγκριση του αποτελέσματος (11,35%) με το πενιχρό ποσοστό απορρόφησης (1,5%) που είχαν πετύχει οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ στο αντίστοιχο σημείο της προηγούμενης περιόδου (ΕΣΠΑ 2007 – 2013), δηλαδή στο τέλος του 2009. Σε πολύ πιο δύσκολες οικονομικές συνθήκες, πετύχαμε δηλαδή 8 φορές μεγαλύτερη απορρόφηση από εκείνους που ανερυθρίαστα μιλούν εντούτοις για «ανικανότητα της κυβέρνησης να απορροφήσει τα κονδύλια ΕΣΠΑ»», αναφέρει στην απάντησή του ο Αλέξης Χαρίτσης.



εντα χαρουν
nak stock γοβες

φιλαρακια βικι

πως γινονται οι ενεσεις στον ποπο
εκπαιδευση σκυλων τριαντης
κλεινει η εθνικη τραπεζα

Κουβάλησε μαζί του την προσωπική του φορητή τουαλέτα. Όχι μόνον την κουλούρα της τουαλέτας. Ολόκληρη την τουαλέτα.


καταστηματα δουκας χατζηδουκας

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης δεν ταξιδεύει με μία τουαλέτα, αλλά με πολλές (συμπεριλαμβανομένης και αυτής στη Μερσεντές του). Στη νοτιοκορεατική εφημερίδα «The Chosun Ilbo» αναφέρεται ότι ο Κιμ έχει πάντα μαζί του το «εκεί που ακόμη και ο αυτοκράτορας πηγαίνει μόνος» ώστε να μην μπορούν οι υπηρεσίες πληροφοριών ξένων χωρών - εχθρικών, εξ ορισμού - να βάλουν χέρι στα «προϊόντα» του εντερικού του συστήματος και να συμπεράνουν για την κατάσταση υγείας του ηγέτη.


Το επιβεβαιώνει και ο Λι Γιονγκ-κεόλ, πρώην μέλος της προσωπικής φρουράς του Κιμ, ο οποίος έχει αυτομολήσει στις ΗΠΑ. «Τα περιττώματα του ηγέτη περιέχουν πληροφορίες για την κατάσταση υγείας του, άρα δεν μπορούν να τα αφήσουν πίσω» δήλωσε στην «The Washington Post».


Οι ίδιες προφυλάξεις λαμβάνονται και όταν ταξιδεύει στο εσωτερικό της χώρας. Το νοτιοκορεατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DailyNK μετέδωσε, πριν τρία χρόνια, ότι στην αυτοκινητοπομπή με την οποία ταξιδεύει ο Κιμ Γιονγκ Ουν υπάρχει WC για να εξυπηρετείται οποιαδήποτε στιγμή ο ηγέτης.




φως στο τούνελ επεισοδιο
αρχαία κτίσματα
πετρος απαλακης facebook

πρακτικερ αλιμου ωραριο

συγχρονους λαους που καταδυναστευονται

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του τηλεοπτικού δικτύου Fox News, η οποία του πήρε συνέντευξη, ο Τραμπ, ανέφερε πως «θα εξέταζε» το ενδεχόμενο να δώσει χάρη στον Μάναφορτ, που καταδικάστηκε για τραπεζική και φορολογική απάτη.


συνταγη για ψαροσουπα λαζαρου

τραγουδια με ζωακια

«Νομίζω ότι αισθάνεται άσχημα για τον Μάναφορτ. Ήταν φίλοι», είπε η δημοσιογράφος Έινζλι Έρχαρτ στην τηλεοπτική εκπομπή «Χάνιτι» του Fox News το βράδυ της Τετάρτης.


Το τηλεοπτικό δίκτυο έχει ήδη μεταδώσει ορισμένα αποσπάσματα της συνέντευξης που πήρε η Έρχαρτ από τον Τραμπ, πριν τη μετάδοσή της ολόκληρης το πρωί της Πέμπτης. Στα αποσπάσματα δεν έχει συμπεριληφθεί κάποιο στιγμιότυπο στο οποίο ο ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας των ακινήτων να λέει ότι θα εξετάσει την απονομή χάριτος στον Μάναφορτ.




μαξ ρόμαν
μαλλια για γαμο καλοκαιρι
ακρατεια ούρων ασκησεις
βαλερια χριστοδουλιδου ελευθερη καταδυση

one direction η ταινια

διαχείριση συγκρούσεων στην οικογένεια
αφρος πολυουρεθανης κυπρος
συνεδριο οδοντιατρικης 2015

Ο Κριστιάνο στα 32 του χρόνια ξέρει πλέον να "πουλάει" πολύ καλά τον εαυτό του και να τον πλασάρει στο κοινό και για τις εξωγηπεδικές του δραστηριότητες. Τα φλας των φωτογράφων πήραν φωτιά στο Κάρντιφ μετά τη λήξη του τελικού με την απαστράπτουσα Ζορζίνα Ροντρίγκεζ να δίνει έξτρα λάμψη στο σύντροφό της και μεγάλο πρωταγωνιστή.


bp χαλανδρι

αντιγονη β λυκειου χαρακτηρισμος αντιγονης

2017 06 03T205601Z 139524961 MT1ACI14802252 RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS FINAL
(Η μαμά Ντολόρες και η εντυπωσιακή Ζορζίνα στο πλευρό του Κριστιάνο Ρονάλντο - Πηγή: Reuters / Phil Noble Livepic)


Ο Ρονάλντο όμως φρόντισε μετά από λίγες ώρες να δημιουργήσει και άλλη ίντριγκα γύρω από τον εαυτό του, λανσάροντας ένα νέο λουκ, με καλοκαιρινό κούρεμα, εγκαταλείποντας τις "ανταύγειες" και τις μπούκλες.


2017 06 04T145333Z 139589613 MT1ACI14802654 RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS FINAL
(Το παλιό λουκ του Κριστιάνο στο Κάρντιφ... - Πηγή: Reuters / Eddie Keogh Livepic)


Ο ίδιος πρώτος πόσταρε το νέο λουκ (που δεν άρεσε σε όλους) δημιουργώντας κουβέντα γύρω από το πρόσωπό του, την ώρα που η Ρεάλ επέστρεφε στη Μαδρίτη για την φιέστα. Και τα κατάφερε, αφού ακόμη και στην κάμερα της Ρεάλ του έγινε η σχετική ερώτηση, ενώ το Μπερναμπέου "φλεγόταν".


2017 06 04T222504Z 765879628 RC18B95A1AC0 RTRMADP 3 SOCCER CHAMPIONS FINAL MADRID CELEBRATIONS
(...και το νέο λουκ στη γιορτή της Ρεάλ Μ. - Πηγή: Reuters / Susana Vera)


"Ήταν μία υπόσχεση. Είχα υποσχεθεί πως αν κατακτούσαμε το Champions League και πετύχαινα γκολ, θα το έκανα. Τα καταφέραμε και γι' αυτό το λόγο κουρεύτηκα" ήταν η απάντηση του Κριστιάνο, χωρίς να διευκρινίζει σε ποιομ και γιατί το υποσχέθηκε. Και βέβαια επανέλαβε τις υποσχέσεις στους φιλάθλους, ότι μπορούν να στηρίζονται πάντοτε επάνω του κλπ...



✂?️?️ #CHAMP12NS
¡@Cristiano cumplió su promesa! ¿Sabes cuál es?#HalaMadrid #RealMadrid pic.twitter.com/JYLp6N4rLR

— Real Madrid C. F. (@realmadrid) June 4, 2017


alfa romeo giulia motori e prezzi
πλακα κανεις στημενο

ζωγραφικοί πίνακες για την ελληνική επανάσταση

αστροναυτων 19 μαρουσι
καταγμα σπονδυλου απο πτωση
ταρτα φραουλα δρισκασ

Η επίθεση για την οποία ανέλαβε την ευθύνη η τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» σημειώθηκε στις 3:25 τα ξημερώματα της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου έξω από το Εφετείο Αθηνών που βρίσκεται στην οδό Λουκάρεως.

Είχαν προηγηθεί στις 02:50, δύο τηλεφωνήματα αγνώστου στα γραφεία ιστοσελίδας και στα γραφεία εφημερίδας, στα οποία προειδοποιούσε για την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού, τονίζοντας πως δεν πρόκειται για φάρσα. Το εν λόγω άτομο έδωσε περιθώριο 40 λεπτών, όμως τελικά η βόμβα εξερράγη 35 λεπτά αργότερα.

Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών είχε αναλάβει την ευθύνη για τις επιθέσεις στο υπουργείο Εργασίας στις 12 Δεκεμβρίου 2016 και για τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Eurobank στην οδό Σανταρόζα στις 19 Απριλίου 2017, ενώ βρισκόταν πίσω από τις επιθέσεις στον ΣΕΒ στις 24 Νοεμβρίου 2016, αλλά και από την επίθεση στην κατοικία του Γερμανού πρέσβη στις 30 Δεκεμβρίου 2013.


κωτσοβολος μιξερ moulinex

καρτα γραφικων μεταχειρισμενη


η γοητεια της αμαρτιας βισκοντι
επανένωση συμμαθητών

καναπεσ απο παλετα

παγκοσμιο πρωταθλημα παιδων μπασκετ 2015
το χαμενο μπλουζ

Μάλιστα, σύμφωνα με το ΑΠΕ, από τον Απρίλιο, θα ξεκινήσει να λειτουργεί το δρομολόγιο Αθήνα-αεροδρόμιο.


οραματιζομαι συνώνυμο

αγιος χαραλαμπος τρικαλα

Όπως δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, στην επίσκεψή του στις νέες αποβάθρες του σιδηροδρομικού σταθμού Αθηνών, μετά την ολιγόλεπτη διαδρομή που πραγματοποίησε με το πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο ηλεκτράμαξας:



O κεντρικός σταθμός σιδηροδρόμου της χώρας ήταν κλειστός, έξι χρόνια το έργο ήταν κολλημένο. Επιτέλους, είναι έτοιμη η ηλεκτροκίνηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Τον Απρίλιο ο σταθμός θα είναι σε πλήρη λειτουργία και θα παραδοθεί στους πολίτες, στο κοινό, για να μπορεί να απολαύσει έναν σύγχρονο ηλεκτροκίνητο σιδηρόδρομο. Τον Ιούνιο θα φτάσει μέχρι τον Πειραιά και τα έργα συνεχίζονται προκειμένου να γίνει υπογειοποίηση στα Σεπόλια και να μην υπάρχουν τα προβλήματα μέσα στον αστικό ιστό, όπως συνεχίζεται η σύνδεση του σιδηροδρομικού σταθμού με τον σταθμό του Μετρό ως νέο έργο.


4043579



O υπουργός τόνισε ακόμα ότι η προτεραιότητα που έχει δοθεί στην ιεράρχηση των έργων στα μέσα σταθερής τροχιάς και στον σιδηρόδρομο, «παίρνει σάρκα κι οστά» και συμπλήρωσε ότι «δεν μπορεί να έχουμε μια σύγχρονη χώρα χωρίς να έχουμε ολοκληρώσει τις σιδηροδρομικές μας υποδομές».


4043587


Όσον αφορά στην ηλεκτροκίνηση στην σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη, ο υπουργός τόνισε ότι:
Tα έργα του σιδηροδρόμου για την ΠΑΘΕ με την ολοκλήρωση της ηλεκτροκίνησης υπολογίζονται το 2019. Δίνουμε μια μάχη, ώστε μεγάλα κομμάτια όπως είναι το Αθήνα - Θεσσαλονίκη ή όπως είναι η ηλεκτροκίνηση μέχρι το Αίγιο να τελειώσουν πολύ νωρίτερα. Εκτιμούμε ότι το πρώτο τρίμηνο του 2018 η Αθήνα - Θεσσαλονίκη θα είναι έτοιμη και θα έχουμε ξεκινήσει και τα νέα έργα για τον σιδηρόδρομο και τον προαστικό.


4043592



workopolis orleans
ποιηματα του ρουμι
σημαιες κρατων ευρωπαικης ενωσης

μπακαλικο το ειδικον δραπετσωνα

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου: Αεροσκάφος βγήκε εκτός διαδρόμου

Ένα επιβατικό αεροσκάφος Airbus της εταιρείας Ellinair βγήκε σήμερα εκτός διαδρόμου, κατά την διάρκεια της τροχοδρόμησής του στην πίστα του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου.


ξυλινες κατασκευες στρουμφακια

μπουζουκια αθηνα ανοιχτα τριτη

βραστα αυγα κατω απο τις μασχαλες

τουρσι λαχανο πολιτικο

νυχτερινο ρευμα δεη κοστος

Το αεροσκάφος επρόκειτο να εκτελέσει πτήση για Μόσχα, ωστόσο μετά το απρόοπτο αυτό γεγονός οι επιβάτες, που δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, αναχώρησαν μετά από πολλές ώρες με άλλο αεροσκάφος για τον προορισμό τους.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τεχνικοί της εταιρείας που θα έρθουν στο Ηράκλειο θα διαπιστώσουν το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί το αεροσκάφος, στον ριναίο τροχό.

Πηγή: ekriti


Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου: Αεροσκάφος βγήκε εκτός διαδρόμου
01
Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου: Αεροσκάφος βγήκε εκτός διαδρόμου

hbo on demand directv channel not available
σπυρος νικας συνεργειο

θηκη iphone 6 δερματινη apple

βαθμολογια φουτμπολ λιγκ ελλαδα
mercedes e 200 cdi
σελιδες α4 με γραμμες

Σε επιστολή της στον Μάικλ Κόεν, η ηθοποιός Στέφανι Κλίφορντ, που χρησιμοποιεί το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Στόρμι Ντάνιελς, ανέφερε ότι είναι διατεθειμένη να επιστρέψει τα 130.000 δολάρια, τα οποία θα καταθέσει σε έναν λογαριασμό που θα της υποδείξει η πλευρά Τραμπ, προκειμένου να απαλλαχθεί από το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας που υπέγραψε τον Οκτώβριο του 2016.


συνώνυμο του υποχρεωσεις

πως μπορω να επεξεργαστω pdf

ναντια τασιου

Μόλις υπογραφεί ένα νέο συμφωνητικό, σύμφωνα με την επιστολή, η Κλίφορντ θα μπορεί να χρησιμοποιήσει και να δημοσιεύσει οποιοδήποτε γραπτό μήνυμα, φωτογραφίες και βίντεο που σχετίζονται με τον Τραμπ και πιθανόν έχει στην κατοχή της.




αλμυρό κέικ φέτας

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

κλασσικα

ομικρον γλυφαδα
βιβλιοπωλείο πρωτοπορία αθήνα

Πρόκειται για το πρώτο τέτοιο περιστατικό μετά από τρία χρόνια. Ο άτυχος άνδρας κολυμπούσε σε παραλία της Μάρσα Αλάμ την Παρασκευή, όταν ξαφνικά του επιτέθηκε καρχαρίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Telegraph που επικαλείται πληροφορίες από το τσέχικο υπουργείο εξωτερικών.


απολλων βασσες

ποσο πρεπει να ειναι η μικρη πιεση της καρδιας

κουνελι δεν εχει ορεξη

Ο άνδρας βρισκόταν εκεί για διακοπές με την οικογένειά του, η οποία έχει επιστρέψει στον τόπο διαμονής της και περιμένει τη σορό.


Τοπικά μέσα αναφέρουν πως μόνο μερικά τμήματα του σώματός του ξεβράστηκαν στην ακτή.


Το υπουργείο περιβάλλοντος της Αιγύπτου ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook μια μακάβρια ανακοίνωση, όπου περιέγραφε λεπτομερώς τις συνθήκες της επίθεσης, αλλά στη συνέχεια τη διέγραψε, όπως αναφέρει η τοπική εφημερίδα Αλ Μαλ.



εύκολο κέικ συνταγή
ζωή ατελεύτητος

ηλικια ερρικα πρεζερακου

ζωγραφικη σε βρεφικα δωματια
εργατες αυτοκινητων

Η εξέλιξη αυτή, δρομολογήθηκε μετά την κριτική που δέχτηκε ο Αμερικανός πρόεδρος για την αντίδρασή του, σχετικά με τα επεισόδια βίας σε πορεία των λευκών εθνικιστών στο Σάρλοτσβιλ στην πολιτεία της Βιρτζίνια, πριν από έναν μήνα.


σταση εργασιας νομοθεσια

Τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων ψήφισαν ομόφωνα την απόφαση, σύμφωνα με τον Τζέρι Κόνολι, που είναι Δημοκρατικός, μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων από την Βιρτζίνια.


Η Γερουσία είχε ψηφίσει την απόφαση, την Δευτέρα.


“Σήμερα τη νύχτα, η Βουλή των Αντιπροσώπων μίλησε με μία ενωμένη φωνή για να καταδικάσει ομόφωνα τις πράξεις ντροπής και μίσους της Κου Κλουξ Κλαν (ΚΚΚ), των λευκών εθνικιστών, των λευκών ρατσιστών και των νεό-Ναζί στο Σάρλοτσβιλ,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κόνολι.



συνοικιες πειραια
παιδικα παραμυθια στα ελληνικα κοκκινοσκουφιτσα
καναπεδες κρεβατι λαρισα
δημος μανδρας επικοινωνια

σχολες επας αθηνα

κατατακτηριες κτηνιατρικης καρδιτσας
βομβες β παγκοσμιου πολεμου
βουλη των εφήβων συνδεση
Επιστρέφει στην «αγκαλιά της κρητικής γης» ο 22χρονος στρατιώτης

Τον δρόμο της επιστροφής παίρνουν συγγενείς του 22χρονου Μ. Τ. του στρατιώτη από το Ηράκλειο που αυτοπυροβολήθηκε, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στη Ρω κι ενώ βρισκόταν στη σκοπιά.


λαζάνια με σπανάκι φέτα και λιαστές ντομάτες

τηλεβόας μεταφραση αγγλικα

greece tours on a budget

γυρνά πίσω

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, μέλη του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος είχαν μεταβεί στη Ρόδο αναμένοντας τη διενέργεια της νεκροψίας – νεκροτομής αλλά και προκειμένου να συνοδεύσουν τη σορό του στο «τελευταίο ταξίδι» της επιστροφής στη γενέτειρα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Συγκλονισμένες η μητέρα και η αδελφή του από την ανείπωτη τραγωδία που έπληξε την οικογένειά τους, ισχυρίζονται ότι ο 22χρονος γιος και αδελφός δεν αντιμετώπιζε προβλήματα και μάλιστα υπήρχε μαζί τους συνεχής, σε καθημερινή βάση τηλεφωνική επικοινωνία χωρίς καμία από τις δύο να αντιληφθεί τίποτα το ανησυχητικό στη συμπεριφορά του.

Η διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (28/6) στη Ρόδο παρουσία και της τεχνικής συμβούλου κ. Ελπίδας Σπανουδάκη, που ορίστηκε από την οικογένεια.

Μέχρι στιγμής πάντως και μετά από σχετική επιθυμία της οικογένειας δεν θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τα πρώτα συμπεράσματα πριν ολοκληρωθεί ο κύκλος των εργαστηριακών και τοξικολογικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζεται πάντως πως η μητέρα του 22χρονου Μ. Τ. προσέφυγε με αίτηση – δήλωσή της ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι ο θάνατος του παιδιού της επήλθε κάτω από ύποπτες και αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Το ταξίδι της επιστροφής στην Κρήτη για τον πρόωρα χαμένο Μ. έχει ήδη ξεκινήσει ενώ το συγγενείς και φίλοι θα απευθύνουν το «ύστατο χαίρε» στις 11 το πρωί της Παρασκευής (29/6) στον Άγιο Ιωάννη Χωστό.


μόρφωση γνωμικά

πατρινο καρναβαλι 2015 online

Οι «κόκκινοι διάβολοι» και τα «τρία λιοντάρια» έφτασαν μία… ανάσα από τον μεγάλο στόχο της παρουσίας στον τελικό του 21ου Μουντιάλ της ιστορίας που διεξάγεται στην Ρωσία, αλλά δεν τα κατάφεραν και… αναγκάζονται να «κλείσουν» την παρουσία τους στην διοργάνωση μετέχοντας στον μικρό τελικό ή τον τελικό της… παρηγοριάς.


γενιτσαροι στην κρητη

goya one 95 review

κιτρινος τυπος ξανθος μαγος

φυλλο μονωσης




πως να κανεις κοιλιακους στο σπιτι
μετέωρος ετυμολογία

πιτσος ψυγεια

τουρσι λαχανικων με ξινο
να περιγραψετε ενα γιορτινο τραπεζι
το ακρον αωτον

Μάλιστα στα βόρεια και ιδιαίτερα σε υψόμετρο, έριξε και το πρώτο χιόνι! Πιο συγκεκριμένα, στο Καϊμακτσαλάν και σε υψόμετρο 2.000 μέτρων, χιόνισε για τα καλά το βράδυ της Πέμπτης, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανήρτησε το Forecast Weather Greece στο Facebook.


πεννες με γαλα

μπομπονιερα βαπτισης αλογακι






δεκατη εντολη καινουριο επεισοδιο
ηθη και εθιμα τησ ελλαδασ χριστουγεννιατικα

ούγκο γιορίς

κρατη βαλκανικης χερσονησου
και παλι παιδι καραοκε
βουνα στην θρακη

«Δεν είναι δυνατόν γι’ αυτό το πολύ κρίσιμο εθνικό θέμα να υπάρχουν δύο εντελώς διαφορετικές θέσεις στην κυβέρνηση, και μάλιστα από τους κατεξοχήν αρμόδιους υπουργούς της. Διότι σε μια τέτοια περίπτωση υπονομεύεται η εθνική προσπάθεια. Εμείς σε αυτό το θεσμικό αλαλούμ δεν πρόκειται να συμμετέχουμε», τονίζει.


τραπεζα θεματων αγγλικα α λυκειου επαλ

Στο ζήτημα των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών για την παροχή ασύλου, ο κ. Καραγκούνης σημειώνει, στη συνέντευξή του στη Βραδυνή της Κυριακής, ότι ενώ ο Άρειος Πάγος απεφάνθη οριστικά και αμετάκλητα για τη μη έκδοσή τους στην Τουρκία, «παρόλα αυτά, η κυβέρνηση ανερυθρίαστα παρενέβη στην απόφαση της ανεξάρτητης Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Ασύλου ζητώντας την ακύρωση της απόφασής της».


Τέλος, εκτιμά ότι η μεγαλύτερη πρόκληση για τη ΝΔ και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη «είναι να πιέσει πολιτικά ώστε να φύγει από την εξουσία όσο το δυνατόν νωρίτερα, η πιο ιδεοληπτική και η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος».



κτελ πατρας θεσσαλονικης
drummer θεσσαλονικη
σπε κοκκιν

αερινες φουστες

εσεις βουνα ψηλα βουνα

«Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε κοντά σε μια συμφωνία, όμως η κυβέρνηση δείχνει ότι έχει πρόβλημα πολιτικής συνοχής», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος στον ΑΝΤ1, λίγο πριν πραγματοποιηθεί η δεύτερη τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Πάνος Καμμένος.


software μισθοδοσιας

metal gear solid v the phantom pain

τα παιδια της γειτονιας ταινια

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, υπογράμμισε πως «ουσιαστικά, κυβέρνηση στο ζήτημα αυτό, με ενιαία στάση, δεν υφίσταται, καθώς την ώρα που ο Τσίπρας θα μιλάει με τον Ζάεφ, ο Πάνος Καμμένος ο κυβερνητικός εταίρος, θα δίνει συνέντευξη Τύπου για να πει ότι δεν δέχεται τον όρο “Μακεδονία”».


Ακόμη, ο κ. Κουμουτσάκος επανέλαβε πως ο πρωθυπουργός δεν έχει την «πολιτική νομιμοποίηση για υπογραφή συμφωνίας για το Σκοπιανό». Παράλληλα, ζήτησε την άμεση ενημέρωση της Βουλής πριν γίνει οποιαδήποτε συνάντηση των πρωθυπουργών Ελλάδας – Σκοπιών.


«Δεν μπορεί να εγκαλεί τους προηγούμενους για τμήματα διαπραγματεύσεων που ουδέποτε κατέληξαν σε συμφωνία, εκείνοι οι οποίοι είχαν συμφωνήσει για ημέρες στο όνομα «Δημοκρατία του Ίλιντεν», την οποία αναγκάστηκαν αν αποσύρουν μετά από τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης», είπε.


Τέλος, αναφερόμενος στην θέση της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Κουμουτσάκος, είπε πως είναι υπέρ μίας συνολικής συμφωνίας, απαλλαγμένης από αλυτρωτισμούς.



ευρωπαϊκό κοινωνικό ταμείο
κωμικη ποιηση
φιλετο μπουτι στο φουρνο

αλεξης εξαφανιση

κορεα μαρινακης

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, το ISIS ανέκτησε τον έλεγχο του χωριού Μπάσκουν αφού πολεμούσε εδώ και πολλές ημέρες εναντίον της Ταχρίρ αλ Σαμ, - ενός συνασπισμού δυνάμεων τζιχαντιστών στον οποίο κυριαρχεί ένα πρώην παρακλάδι της Αλ Κάιντα-, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.


μαίρη βάσου - ευρώ ευρώ

αποτριχωτικες κρεμες για μουστακι

αρωμα oud

σφαιρική αντίληψη

παπακια χολαργος

Η κατάληψη αυτού του χωριού επέτρεψε στους τζιχαντιστές του Ντάες να εισέλθουν εκ νέου στην επαρχία Ιντλίμπ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.


Οι μαχητές του ISIS κατέλαβαν πριν από κάποιες ημέρες - επικρατώντας στις μάχες εναντίον της Ταχρίρ αλ Σαμ - πολλά χωριά στη γειτονική επαρχία Χάμα.



νικος αναστοπουλος δικηγορος

Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

μοντερνα οικογενεια ξενοδοχειο

αρχαια α γυμν παρακειμενος υπερσυντελικος

Ο δείκτης μέτρησης αιωρούμενων σωματιδίων στον σταθμό του Βόλου για την καταγραφή της ατμοσφαιρικής ρύπανσης χτύπησε πολλές φορές "κόκκινο" την τρέχουσα εβδομάδα, αφού οι συγκεντρώσεις έφθασαν μέχρι και τρεις φορές πάνω από τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια και μάλιστα ο ημερήσιος μέσος όρος την Τετάρτη, έσπασε το φράγμα των 50μgr/m3 για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο.


καφε με παιδια

ματια μου ομορφα τραγουδιστρια

Ο Βόλος τις νύχτες, μόλις πέφτει η θερμοκρασία, θυμίζει βρετανική πόλη από την αιθαλομίχλη και η μυρωδιά καμένου ξύλου είναι ιδιαίτερα έντονη, με αποτέλεσμα στον σταθμό μέτρησης ο δείκτης να καταγράφει διαρκείς υπερβάσεις των ανώτατων ορίων συγκεντρώσεων ΡΜ10.


Χαρακτηριστικά την περασμένη Τετάρτη στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα η αερορύπανση έφθασε τα 154 μgr/m3 προκαλώντας ανησυχία στις αρμόδιες υπηρεσίες, αλλά και στον πληθυσμό, όταν τα ανώτατα επιτρεπτά όρια είναι τα 50μgr/m3.


Λόγω αυτής της κατάστασης η Περιφέρεια Θεσσαλίας ζήτησε την επαγρύπνηση των Υπηρεσιών, ενώ ο Ιατρικός Σύλλογος Βόλου επισήμανε τους κινδύνους για ένα φαινόμενο που πλέον επαναλαμβάνεται κάθε χειμώνα και δρα σωρευτικά στην ανθρώπινη υγεία.


Επειδή στον Βόλο και λόγω του μεγάλου πληθυσμού της πόλης, η εξέλιξη είναι δυσάρεστη, εντός των επόμενων ημερών ξεκινά έρευνα και μελέτη του φαινομένου της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, από τα Πανεπιστήμια Θεσσαλίας και Αθήνας και το ΤΕΙ Πειραιά.


Η έρευνα θα πραγματοποιηθεί για 3 μήνες (Δεκέμβριος - Ιανουάριος - Φεβρουάριος), και στο πλαίσιό της θα δρομολογηθεί στον Βόλο ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ένα ποδήλατο. Και τα δύο οχήματα που εκπέμπουν μηδενικούς ρύπους θα είναι εξοπλισμένα με αισθητήρες, όργανα και φίλτρα. Θα κυκλοφορούν στην πόλη, και μέσω του εξοπλισμού τους θα συλλέγουν δεδομένα για την αέρια ρύπανση.


Συστάσεις από την Περιφέρεια Μαγνησίας


Η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας εξέδωσε και ανακοίνωση για την ενημέρωση και προστασία του πληθυσμού, μέσω συστάσεων και μέτρων προφύλαξης λόγω των αυξημένων επιπέδων της αερορύπανσης στον Βόλο (ιδιαίτερα όταν επικρατούν συνθήκες άπνοιας και υψηλής σχετικής υγρασίας) και συνιστά:



σαλατα θεσσαλονικης
υπολογισμος ωρομισθιου απο μηνιαιο μισθο
ποια χαρτια κερδιζουν στο ποκερ
αφγανισταν κλιμα

β εθνικη ελλαδοσ ποδοσφαιρο

Σχολιάζοντας την αποχώρηση της αντιπολίτευσης από την προανακριτική επιτροπή, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», μετά την πρόκριση από την πλειοψηφία της επιτροπής της πρότασης να μην αρχίσει η διερεύνηση της ουσίας της υπόθεσης, αλλά οι εργασίες να αφορούν μόνον το εάν είναι ή όχι αρμόδια η επιτροπή να συνεχίσει την έρευνα, η κ. Σβίγκου παρατήρησε: «Είχε προαναγγελθεί αυτή η στάση από την πλευρά της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα από τη ΝΔ και νομίζω ότι προέβησαν σε μία προσχηματική αποχώρηση, επειδή ήθελαν επικοινωνιακά να πλήξουν τη λειτουργία της επιτροπής».


τι ειναι χαρτης

ζωοδοχοσ πηγη δροσια χαλκιδασ

φρεε τιπσ

σπουδασε νοσηλευτικη

Συνεχίζει: «Έχουν χρησιμοποιήσει το τελευταίο διάστημα διάφορες προφάσεις, στη συγκεκριμένη περίπτωση παρουσίασαν το επιχείρημα ότι έπρεπε να εξεταστούν κι άλλοι μάρτυρες, ενώ από την πλευρά της πλειοψηφίας της επιτροπής είχε προκριθεί το να κληθούν πρώτα τα αναφερόμενα πρόσωπα και στη συνέχεια να κριθεί η αρμοδιότητα ή μη του οργάνου, ώστε να συνεχίσει. Αυτό διαδικαστικά δεν ήταν κάτι το οποίο έγινε δεκτό από την πλευρά της αντιπολίτευσης και γι' αυτόν τον λόγο αποχώρησε».


Σε ό, τι αφορά το αίτημα της αντιπολίτευσης να κληθούν και να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες, σημείωσε ότι «αυτό το οποίο απάντησε η πλειοψηφία της Επιτροπής και έγιναν στη συνέχεια και σχετικές δημόσιες δηλώσεις, όπου ενημερώθηκαν και οι υπόλοιποι, είναι ότι με σεβασμό στους συνταγματικούς κανόνες και με σεβασμό στους κανονισμούς, που ορίζουν τη διεξαγωγή της επιτροπής, πρώτα θα πρέπει να κριθεί η αρμοδιότητα, γιατί αλλιώς θα οδηγούνταν η Επιτροπή σε άσκοπες χρονοτριβές και σε ενδεχόμενα ακυρότητας, εφόσον στη συνέχεια η Βουλή κρινόταν αναρμόδια».


Υπενθύμισε, δε, ότι «και στο παρελθόν έχουμε δει πολλές περιπτώσεις που συζητήθηκαν σε αντίστοιχες επιτροπές, οι οποίες ακολούθησαν συγκεκριμένες διαδικασίες και στη συνέχεια δεν διαλευκάνθηκε η υπόθεση και δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο στην υπόθεση αυτή, θα δούμε στη συνέχεια αν - κρίνοντας την αρμοδιότητα - τελικά η υπόθεση θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω ή όχι, αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει η ίδια η επιτροπή».


Ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι «τις τελευταίες μέρες είχαμε συγκλονιστικές αποκαλύψεις και για τον κ. Γεωργιάδη και για τον κ. Σαμαρά και είδαμε την πλήρη κάλυψη της ΝΔ γι' αυτές τις αποκαλύψεις».



μεσιτικό γραφείο χαλάνδρι
χαρτης κυπρου λεμεσος
κερδη φροντιστηριου

απιθανα τατουαζ

τσιτα ταρζαν
σπιτι για πεντε περιληψη
μικτη χορωδια ρεθυμνου

«Η El Dorado ανακοίνωσε σήμερα ότι τελικά δεν θα φύγει και δεν θα σταματήσει την λειτουργία της. Όπως γνωρίζετε και από τις τοποθετήσεις μου όλα αυτά τα χρόνια, η θέση μου είναι πάγια ενάντια στην λεγόμενη «επένδυση» της El Dorado. Πρόκειται για μια ασύμφορη για την κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον «επένδυση»», αναφέρει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:


το εμβρυο εχει λοξυγγα

φαγητο για χριστουγεννιατικο τραπεζι

ιορδανος πιλοτος καιγεται

«Θεωρώ αυτονόητο ότι η κυβέρνηση δεν έπρεπε να υποκύψει στον αποικιοκρατικού τύπου εκβιασμό της εταιρείας. Εάν η Ελλάδα θέλει να περιλαμβάνεται στις ευνομούμενες ευρωπαϊκές χώρες που προσελκύουν τις επενδύσεις, τότε θα πρέπει να τηρούνται οι διαδικασίες και η νομιμότητα».



αυπνια και παρκινσον

τι σημαινει ναι η οχι στο δημοψηφισμα

μιλα της για μενα μαχαιριτσας
Αλλαγή ώρας 2018: Προσοχή! Η ώρα γίνεται θερινή σε λίγες μέρες

Αλλαγή ώρας - Θερινή ώρα 2018: Η ώρα αλλάζει - Δείτε πώς, πότε και γιατί θα χάσουμε μία ώρα ύπνο!


ημερολογιο οκτωβριου 1968

οικονομικη κριση ελλαδα

Την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου αλλάζει η ώρα από χειμερινή σε θερινή, και οι δείκτες του ρολογιού θα πάνε μια ώρα μπροστά!




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η μέρα ήδη έχει αρχίσει να μεγαλώνει και ετοιμαζόμαστε σιγά - σιγά όλοι να γυρίσουμε τα ρολόγια μας μία ώρα μπροστά.

Πότε θα συμβεί αυτό;

Τα ξημερώματα της Κυριακής 25 Μαρτίου.

Στις 03:00 θα γυρίσουμε το ρολόι μας μία ώρα μπροστά (δηλαδή η ώρα θα δείχνει 04:00).

Η ώρα αλλάζει πάντα την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου (μία ώρα μπροστά) και την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (μία ώρα πίσω).

Γιατί γίνεται η αλλαγή της ώρας;

Το βασικό πλεονέκτημα της χρήσης του μέτρου της θερινής ώρας είναι η εξοικονόμηση ενέργειας. Συνολικά κατά τους επτά μήνες της θερινής ώρας εξοικονομούμε 210 ώρες ηλεκτρικής ενέργειας εκμεταλλευόμενοι τον Ήλιο.

Η αλλαγή της ώρας, σύμφωνα με την οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης που υποχρεώνει όλα τα κράτη - μέλη να την τηρήσουν με νόμο, γίνεται, πλέον, την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου στη 01.00 π. μ. ώρα Γκρίνουιτς (GMT) και τελειώνει την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου του ίδιου έτους πάλι στη 01.00 π. μ. ώρα Γκρίνουιτς.

Επομένως, η αλλαγή είναι ταυτόχρονη για όλα τα κράτη - μέλη της Ε. Ε. τα οποία έχουν υιοθετήσει το μέτρο.

Το βασικό πλεονέκτημα της χρήσης του μέτρου της θερινής ώρας είναι η εξοικονόμηση ενέργειας.

Συνολικά, κατά τους επτά μήνες της θερινής ώρας, εξοικονομούμε 210 ώρες ηλεκτρικής ενέργειας εκμεταλλευόμενοι τον Ήλιο.

Στην Ελλάδα η θερινή ώρα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά, δοκιμαστικά, το 1932 και συγκεκριμένα από τις 6 Ιουλίου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου, όπου τα ρολόγια είχαν τεθεί μία ώρα μπροστά, μια ιδέα που όμως εγκαταλείφθηκε γρήγορα.

Το 1973, ωστόσο, λόγω της ενεργειακής κρίσης που έπληξε την Ευρώπη, αποφασίστηκε η υιοθέτηση του μέτρου της θερινής ώρας από μεγάλο μέρος των κρατών, συμπεριλαμβανομένης τότε και της Ελλάδας.

Πότε εφαρμόστηκε πρώτη φορά στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα η θερινή ώρα εφαρμόστηκε για πρώτη φορά, δοκιμαστικά, το 1932 και συγκεκριμένα από τις 6 Ιουλίου μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου όπου τα ρολόγια είχαν τεθεί μία ώρα μπροστά, μια ιδέα που όμως εγκαταλείφθηκε γρήγορα.

Στα επόμενα χρόνια είχε υιοθετηθεί η μετατόπιση της ώρας έναρξης λειτουργίας πολλών δημόσιων υπηρεσιών και καταστημάτων κατά μισή ώρα, στη χειμερινή περίοδο.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970 όμως, και συγκεκριμένα μόλις δύο χρόνια μετά την ενεργειακή κρίση που ξέσπασε στην Ευρώπη το 1973, αποφασίστηκε η υιοθέτηση του μέτρου της θερινής ώρας από μεγάλο μέρος των κρατών της Ευρώπης. Στην Ελλάδα εφαρμόστηκε από το 1975.



προστακτικη αοριστου του φροντιζω
στη δραπετσωνα μπιθικωτσης
οι αρχηγοι του ολυμπιακου
κωνσταντινιδης κωστας χειρουργος

αι γιαννης μαλουντα

τραγουδια μπρεικ ντανς
ενωση συνταξιουχων δεη
Βόλος: Ποινή φυλάκισης 19 ετών στον 73χρονο που ασελγούσε σε ανήλικα

Συνολική ποινή κάθειρξης 19 ετών επέβαλε ομόφωνα την Τρίτη (12/6) το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Κακουργιοδικείο) Τρικάλων, σε 73χρονο συνταξιούχο από το Βόλο, τον οποίο έκρινε ένοχο για κατάχρηση σε ασέλγεια με ανήλικο κάτω των 14 ετών, κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση.


Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, η ποινή επιβλήθηκε χωρίς ελαφρυντικό, με ψήφους 5 έναντι 2, ενώ στον καταδικασθέντα επιβλήθηκε ποινή στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων για πέντε έτη και η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης ο 73χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σημειώνεται ότι η απόφαση του Κακουργιοδικείου ήταν 10 χρόνια κάθειρξη για κάθε ένα από τα τέσσερα ανήλικα κορίτσια, που ο 73χρονος κατηγορούταν ότι είχε ασελγήσει και κατά συγχώνευση 10 χρόνια, συν τρία, συν τρία, συν τρία, σύνολο 19 χρόνια κάθειρξη. Η εισαγγελική πρόταση ήταν να του επιβληθεί συνολική ποινή κάθειρξης 22 ετών και κατά συγχώνευση 10 χρόνια συν τέσσερα, συν τέσσερα, συν τέσσερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 73χρονος κατηγορούνταν ότι το καλοκαίρι του 2013, προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος τεσσάρων ανήλικων κοριτσιών τότε, τα οποία φέρεται να έπαιρνε μαζί του για μπάνιο, μαζί με τα εγγόνια του.



cash & carry oslo
mega ειδησεις video
αναχωρησεις πλοιων απο πειραια για κω
αλλά ρύσαι ημάς
φουγαρο ναυπλιο

πετρινες βρυσες για κηπο

καρναβαλι κρυας βρυσης 2016
τζαμαριες διαστασεις

Ο κ. Βίζερ τονίζει σε συνέντευξή του στο «Έθνος» τη σημασία της ολοκλήρωσης της τρίτης αξιολόγησης έως τον Δεκέμβριο λέγοντας χαρακτηριστικά:


πυρετος απο δοντια στα μωρα

ποιο ειναι το πιο μακρινο αστερι απο την γη

sila home chiang mai

επαγγελματα χερσαιων μεσων μεταφορας

«Η εφαρμογή των μέτρων είναι καλή για την ελληνική οικονομία και άρα, όσο πιο γρήγορα εφαρμοστούν τόσο καλύτερο για την ανάπτυξη και τη σταθερότητα στην Ελλάδα. Αυτό θα δείξει και έξω στον κόσμο αλλά και στον ελληνικό λαό πόσο αποφασισμένη είναι η κυβέρνηση να δουλέψει σταθερά και αποτελεσματικά, όχι μόνο προς την αξιολόγηση, αλλά και μισό χρόνο αργότερα προς ένα καλό τέλος του προγράμματος».


«Επομένως το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης είναι σημαντικό και σε συμβολικό επίπεδο. Θα δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις, που θα στείλουν ένα θετικό μήνυμα στις αγορές και στους ενδιαφερόμενους επενδυτές για το πόσο καλό είναι να επενδύσει κανείς στην Ελλάδα. Αυτό θα διευκολύνει την επιστροφή της χώρας στις αγορές ομολόγων και θα δώσει τη διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα στέκεται στα πόδια της οικονομικά μετά από μία περίοδο οκτώ χρόνων σε πρόγραμμα» συμπληρώνει.


4029764


(Πηγή: EUROKINISSI/ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ)


Αναφορικά με το μέλλον του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα εκτιμά ότι «το Ταμείο ενδιαφέρεται για το πρόγραμμα, αλλιώς το προσωπικό του δεν θα ασχολούνταν με τη διαχείρισή του, δεν θα οδηγούσε το θέμα στο Εκτελεστικό Συμβούλιο».


Τι θα συμβεί μετά το πρόγραμμα


Ο Τόμας Βίζερ δίνει το χρονοδιάγραμμα που πρέπει να ακολουθήσει η κυβέρνηση και οι εταίροι:


«Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν τώρα, θα έχουμε ένα ενδιαφέρον και έντονο από άποψης δουλειάς φθινόπωρο. Θα κλείσουμε την Τρίτη αξιολόγηση, η ελληνική κυβέρνηση θα μπορέσει να βγει ξανά στις αγορές, μία ή δύο φορές. Και μετά θα έχουμε ακόμη μία αξιολόγηση που θα κλείσει ιδανικά τον Ιούνιο. Τότε θα βρισκόμαστε ουσιαστικά στο τέλος του προγράμματος. Είμαι αισιόδοξος ότι η διαδικασία θα προχωρήσει χωρίς εκπλήξεις».


Ωστόσο τονίζει: «Κάθε φορά είναι διαφορετική από την προηγούμενη. Όπως είχε πει ένας μεγάλος αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος, "κανείς δεν μπορεί να μπει στο ίδιο ποτάμι δύο φορές". Και με αυτή την έννοια, κάθε αξιολόγηση είναι διαφορετική. Τα πράγματα αλλάζουν. Πάντως ένιωθα πάντα ασφαλής, σίγουρος και χαρούμενος όταν ήμουν στην Ελλάδα».



ποτε το δωρο χριστουγεννων οαεδ 2015

θυρεοειδιτιδα εγκυμοσυνη

εφορία κηφισιάς τηλέφωνο

Σύμφωνα με τον SSM, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου μια τράπεζας πρέπει ανά πάσα στιγμή να έχουν επαρκώς καλή φήμη για να εξασφαλίζουν την υγιή και συνετή διαχείριση της εποπτευόμενης οντότητας.


tons of bike gear saint anns on

κίφερ σάδερλαντ designated survivor

οικονομικα αεροπορικα εισητηρια για αλεξανδρουπολη

Στη βάση αυτή ο SSM ξεκαθαρίζει πως εκκρεμείς ή περατωθείσες ποινικές ή διοικητικές διώξεις ή άλλες κανονιστικές διαδικασίες μπορεί να έχουν αντίκτυπο στη φήμη του μέλους του ΔΣ ή και του εποπτευόμενου φορέα, ακόμη και αν ο τραπεζίτης διορίζεται σε κράτος διαφορετικό από εκείνο της που συνέβησαν τα σχετικά γεγονότα.


«Οι εκκρεμείς διαδικασίες ενδέχεται επίσης να έχουν αντίκτυπο στην ικανότητα του μέλους να δεσμεύεται επαρκώς για τα καθήκοντά του και πρέπει να αξιολογείται σε αυτή τη βάση», σημειώνεται σχετικά στο κείμενο των οδηγιών.


Ο SSM ξεκαθαρίζει πως σύμφωνα με τις κοινές κατευθυντήριες γραμμές για την καταλληλότητα των μελών των ΔΣ των τραπεζών που έχουν εκδώσει με τις ESMA και EBA, οι αρμόδιες αρχές πριν τοποθετηθεί κάποιο νέος μέλος στη Διοίκηση μιας τράπεζας θα πρέπει να ενημερώνονται πάντοτε για τις νομικές διαδικασίες (εκκρεμείς ή περατωθείσες). Το ίδιο ισχύει και για τα υφιστάμενα μέλη των ΔΣ των τραπεζών.


Όπως σημειώνει ο SSM οι εποπτικές αρχές θα πρέπει να αξιολογούν την ουσιαστικότητα των γεγονότων και τον αντίκτυπό τους στη φήμη του μέλους του ΔΣ της τράπεζας και στη φήμη του εποπτευόμενου φορέα, «συμπεριλαμβανομένης της επίδρασης σωρευτικών αποτελεσμάτων ακόμη και μικρών περιστατικών».



εκφρασεις λογου
διασειση μωρα
ελληνες αθλητες ριο

συντροφικότητα ψυχολογια

κειρα και τορι παιχνιδια

«Ήταν μεγάλος Ηγέτης και Οραματιστής για την Ελλάδα και το λαό», σημειώνει, μεταξύ άλλων η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και προσθέτει: «Οι προοδευτικές του ιδέες, το δημιουργικό έργο και οι πολιτικές του, σφράγισαν την περίοδο της μεταπολίτευσης. Γι αυτό και οι συστηματικές προσπάθειες από τα δεξιά να απαξιώσουν το έργο του, έπεσαν στο κενό. Και κάποιοι από αριστερά που τόλμησαν να συγκριθούν μαζί του και πέρασαν τη σκιά τους για μπόι, έγιναν πολιτικά καταγέλαστοι».


πιστεψε στον εαυτο σου στιχοι

φρασεις για τους φιλους

αντλια αερος για φουσκωτα

Ολόκληρο το άρθρο της Φώφης Γεννηματά στην εφημερίδα «Στο Καρφί» έχει ως εξής:


Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν μεγάλος Ηγέτης και Οραματιστής για την Ελλάδα και το λαό.


Κατάφερε να κινήσει την Ελλάδα μπροστά, με συναίνεση στο εσωτερικό και ασφάλεια στο διεθνές περιβάλλον.


Πήγε κόντρα στις κατεστημένες αντιλήψεις, με μοναδική ικανότητα να συνθέτει αντίθετες όψεις της πραγματικότητας.


Έφερε τη μεγάλη Αλλαγή στην Ελλάδα, με βαθιές τομές.


22 χρόνια μετά τον θάνατο του παραμένει ζωντανός στη συνείδηση και τη μνήμη του λαού μας.


Στο μυαλό αλλά και στην καρδιά του.


Οι προοδευτικές του ιδέες, το δημιουργικό έργο και οι πολιτικές του, σφράγισαν την περίοδο της μεταπολίτευσης.


Γι’ αυτό και οι συστηματικές προσπάθειες από τα δεξιά να απαξιώσουν το έργο του, έπεσαν στο κενό.


Και κάποιοι από αριστερά που τόλμησαν να συγκριθούν μαζί του και πέρασαν τη σκιά τους για μπόι, έγιναν πολιτικά καταγέλαστοι.


Εμείς στο ΠΑΣΟΚ και στο Κίνημα Αλλαγής τιμούμε και υπερασπιζόμαστε το έργο του. Αξιοποιούμε την εμπειρία και προχωράμε μπροστά με πίστη στις αρχές, στις αξίες και στις πολιτικές παραδόσεις της δημοκρατικής παράταξης.


Έχουμε τώρα εμείς την ευθύνη να φανούμε αντάξιοι της κληρονομιάς του.


Να αγωνιστούμε για να δώσουμε τις σωστές απαντήσεις στις προκλήσεις των καιρών που με τόση διορατικότητα προέβλεψε.


Ακολουθώντας τον δρόμο που εκείνος άνοιξε.


Τον δρόμο της αλλαγής και των προοδευτικών δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων.


Κοιτώντας ψηλά αλλά πατώντας με σιγουριά κι ασφάλεια στη γη.


Όμως, το βέλος του χρόνου δείχνει μόνον μπροστά.


Τώρα είναι η ώρα, απαλλαγμένοι από ιδεοληψίες και προκαταλήψεις να δώσουμε την δική μας μάχη για την Ελλάδα.


Μάχη για πέντε καθαρούς στόχους:


Πρώτον, να ισχυροποιήσουμε τη θέση της Ελλάδας στον κόσμο. Με απόλυτη συναίσθηση του χρέους της διαφύλαξης των εθνικών συμφερόντων για το σήμερα, αλλά και για τις επόμενες γενιές Ελλήνων.


Δεύτερον, για μια Εθνική Γραμμή που θα οδηγεί στο πραγματικό τέλος των μνημονίων και της επιτροπείας. Να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της, στις δικές της δυνάμεις με αξιοπρέπεια.



εναρξη επαγγελματος ελευθερου επαγγελματια 2015
ξενοδοχεία στα τρίκαλα κορινθίας
προστατευτικο τζάμι οθονης

φτανει φτανει στιχοι αλεξιου

ο πυργος της πιζας υψος
τα συγχρονα μεσα επικοινωνιας μετα την εμφανιση του ηλεκτρισμου

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 638,20 μονάδες, σημειώνοντας πτώση 1,62%.


φαίης μπουκ

τζενη βανου τι κριμα

Ενδοσυνεδριακά κατέγραψε κατώτερη τιμή στις 635,50 μονάδες (-2,04%).


Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 29, 178 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 18.767.698 μετοχές.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση σε ποσοστό 1,60%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 1,10%.


Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της ΕΥΔΑΠ (+1,20% στα 5,0700 ευρώ) και της Τέρνα Ενεργειακή (+),17% στα 6,0500 ευρώ).


Αντιθέτως, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της Πειραιώς (-3,97%),της ΕΧΑΕ(-3,90% στα 3,940 ευρώ), των ΕΛΠΕ (-3,29% στα 7,6500 ευρώ), της Fourlis(-2,98% στα 4,5650 ευρώ) και της Eurobank(-2,65% στα 0,5140 ευρώ).


Με πτώση έκλεισαν όλοι οι επιμέρους δείκτες και τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (-3,51%), του Πετρελαίου(-2,63%) και των Τηλεπικοινωνιών (-2,20%).


Τον μεγαλύτερο όγκο συναλλαγών παρουσίασαν η Eurobank και η Alpha Bank διακινώντας 5.679.566 και 1.878.297 μετοχές, αντιστοίχως.


Τη μεγαλύτερη αξία συναλλαγών σημείωσαν η Grivalia Properties με 5,153 εκατ. ευρώ και ο ΟΠΑΠ με 2,929 εκατ. ευρώ.


Ανοδικά κινήθηκαν 45 μετοχές, 61 πτωτικά και 42 παρέμειναν σταθερές.


Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Forthnet+19,86%, Επίλεκτος+19,70%, Προοδευτική+10,00% και Mermeren+5,43%.


Τη μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές:Paperpack -9,15%, CPI-6,78%, Τζιρακιάν -5,88% και Revoil-4,42%.


Οι μετοχές του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισαν, ως εξής:


ALPHA BANK:1,2500 ευρώ(-1,73%)


EUROBANK:0,5140 ευρώ(-2,65%)


FOURLIS:4,565 ευρώ(-2,98%)


VIOHALCO:2,6500 ευρώ(-1,85%)


ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ:4,5300 ευρώ(-1,74%)


ΕΥΔΑΠ:5,0700 ευρώ(+1,20%)


ΔΕΗ:1,3400 ευρώ(-2,19%)


ΑΔΜΗΕ:1,5860 ευρώ(-1,85%)


COCA COLA HBC:26,400 ευρώ(-1,01%)


ΕΛΠΕ:7,6500 ευρώ(-0,26%)


ΕΘΝΙΚΗ:1,1210 ευρώ(-1,92%)


ΣΑΡΑΝΤΗΣ:6,8200 ευρώ(-2,57%)


JUMBO: 13,5600 ευρώ(-1,88%)


ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ:6,0500 ευρώ(+0,17%)


ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ:7,8300 ευρώ(-2,00%)


MOTOR OIL:20,6500 ευρώ(-2,36%)


ΟΠΑΠ:8,5000 ευρώ(-0,59%)


ΟΤΕ:10,690 ευρώ(-2,20%)


ΠΕΙΡΑΙΩΣ:0,9180 ευρώ(-3,97%)


ΤΙΤΑΝ:19,540 ευρώ(-0,31%)


LAMDA DEVELOPMENT:6,0700 ευρώ(-1,46%)


ΟΛΠ:15,400 ευρώ(-2,53%)


ΕΧΑΕ:3,9400 ευρώ(-3,90%)


GRIVALIA PROPERTIES:8,4600 ευρώ(-1,74%)


AEGEAN AIRLINES: 7,5600 ευρώ(-0,26%)



μαγειρευτα delivery καλλιθεα
ρώμη κολοσσαίο
κοτοπουλο με ρυζι στο ταψι

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

πως να χρησιμοποιησω το αμυγδαλελαιο

αγγελακι χριστουγεννων
νοσοκομεια θεσσαλονικη οφθαλμολογικο
ο σιμιγδαλένιος εθνικο θεατρο

«Οι πολιτικές των διευκολύνσεων έχουν φτάσει στα όριά τους», ανέφερε και πρόσθεσε πως έχει αποφασιστεί να προχωρήσουν σε πιο αποφασιστικές μεθόδους. Η ΔΕΗ, όπως είπε, θα προσλάβει εταιρεία με μεγαλύτερη εξειδίκευση στο θέμα της συλλογής οφειλόμενων με διεθνή εμπειρία.


χρήστος μάστορας σχέση

υπέβαλε πρόταση


Έχουν σοφιστικέ συστήματα δικά τους, με λογισμικά ανάλυσης της πελατείας με βάσει ιστορικά στοιχεία και ανάλυση κατάστασης του κάθε πελάτη», συμπλήρωσε και αποκάλυψε ότι η εν λόγω εταιρεία έχει υποσχεθεί στη ΔΕΗ αύξηση εισπραξιμότητας πάνω από 10%. «Αυτό Θα είναι πάρα πολύ σημαντικό, θα μας δώσει μεγάλη ανάσα για να μην πω διασφάλιση, υποστήριξε.



Στη συζήτηση ο Μανώλης Παναγιωτάκης έκανε ακόμη γνωστό ότι τις επόμενες ημέρες η ΔΕΗ θα προχωρήσει σε τιτλοποίηση των οφειλών μέσω μεγάλων διεθνών funds και τράπεζες όπως Bank of America, Deutsche Bank HSBC. «Δεν θα διστάσουμε εντός των ημερών να προχωρήσουμε σε τιτλοποίηση με μεγάλα για τη χρηματοδότηση των ληξιπρόθεσμων οφειλών εάν δουν ότι έχουμε αξιόπιστο μηχανισμό συλλογής τους», είπε.


Έδωσε ακόμη, επικαιροποιημένα στοιχεία για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ που αγγίζουν τα 2,1 δις ευρώ συν 550 εκ. ευρώ σε τελικούς πελάτες που έπαψαν να ηλεκτροδοτούνται. Όπως είπε, οι καταναλωτές χαμηλής και μεσαίας τάξης χρωστούν σε ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ και ΔΕΔΔΗΕ 1,650 δις από τα οποία έχουν διακανονιστεί τα 700 εκατ., ενώ 100 εκατ. ευρώ χρωστά το δημόσιο, από τα οποία έχουν διακανονιστεί τα 40 εκατ. ευρώ. Στα 345 εκατ. ευρώ ανέρχονται οι οφειλές καταναλωτών υψηλής τάσης, από τα οποία έχουν διακανονιστεί τα 60 εκατ. ευρώ.



гетц характеристики клиренс
πως ζυμωνουμε προσφορο

ποτηρια μεταφορας καφε

ματωμενα χωματα χαρακτηρισμοι προσωπων
μετακομισεισ βολοσ αθηνα
μαγαζια ηφαιστου ωραριο

Το ενδιαφέρον όλων είναι στραμμένο στην «κούρσα της μιας ανάσας», την ιπποδρομία των 1000 μ., η οποία έχει συγκεντρώσει δύο νικητές Κυπέλλων Ταχύτητας, έναν νικητή GRAND PRIX 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ και έναν νικητή Ντέρμπυ. Η κούρσα αποτελεί μία «πρόβα τζενεράλε» ενόψει του Κυπέλλου Ταχύτητος που θα διεξαχθεί στις 9 Μαρτίου και θα αναδείξει τον καλύτερο σπρίντερ του 2018.


προιοντα ζυμης δωρικον

μεταχειρισμενα αυτοκινητα θεσσαλονικη φορουμ

μηροκηλη

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης, οι αναμετρήσεις των αλόγων στα 1.300 μ., 1,200 μ. και 1.800 μ., οι οποίες συγκεντρώνουν «δυνατά» ονόματα στις συμμετοχές. Στις αναμετρήσεις των 1.800μ., μάλιστα, θα διαγωνιστούν ξανά ο ΚΟΡΑΛ ΤΖΕΜ, μετά τον πρόσφατο θρίαμβό του στο Κύπελλο Νέου Έτους, και ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ, ο οποίος προέρχεται από νίκη στην πρώτη συμμετοχή του στην Ελλάδα.


Την πρώτη συμμετοχή τους σε ιπποδρομίες πραγματοποιούν την Παρασκευή οι ΚΟΥΑΤΡΟ ΜΠΕΛΛΑ, ΜΠΛΟΥ ΤΕΜΠΕΡΑ, ΟΥΑΝΜΟΡΝΤΕΪ, ΧΑΡΡΥ ΑΠ ΠΑΟΛΑ και ΝΕΪΣΑΝ, ενώ η ΕΛΛΕΡ ΜΠΡΟΥΚ από το εξωτερικό, εμφανίζεται, επίσης, για πρώτη φορά.


Χιλιάδες επισκέπτες γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Ιππόδρομο


Περισσότεροι από 7.000 επισκέπτες γιόρτασαν τα Κούλουμα στον Ιππόδρομο Αθηνών σε μία ημέρα γεμάτη χαρά, παιχνίδι και πολλούς χαρταετούς. Μικροί και μεγάλοι από το Δήμο Μαρκόπουλου, αλλά και όλη την υπόλοιπη Αττική έζησαν μοναδικές στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς στις ειδικές δραστηριότητες που είχε ετοιμάσει η Ιπποδρομίες Α. Ε. στην καταπράσινη κεντρική αλάνα του Ιπποδρόμου.


Εκατοντάδες χαρταετοί γέμισαν τον ουρανό πάνω από τον Ιππόδρομο με τα «χταπόδια» των 30 μέτρων και τις άλλες χρωματιστές ευφάνταστες κατασκευές να κλέβουν την παράσταση. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν το δικό τους χαρταετό-πεταλούδα και να απολαύσουν βόλτες με ποδήλατα και πανέμορφα πόνυ στους χώρους του Ιπποδρόμου.



πανεπιστημιουπολη ζωγραφου εκδηλωσεις

υ χρωμοσωμα

ψωμια απο καλαμποκι
βενζιναδικα βαρης κορωπιου
μπαρακι στα λιμανακια
μεφιστοφελής οπερα
Απόψε η «Ώρα της Γης» - Σβήνουμε τα φώτα στις 20:30

Στο σκοτάδι θα βυθιστούν σήμερα, εμβληματικά μνημεία, σε κάθε σημείο του πλανήτη για την «Ωρα της Γης».


Οι πολίτες καλούνται να σβήσουν τα φώτα, από τις 20:30 και για μία ώρα, προκειμένου να συνεισφέρουν στην παγκόσμια προσπάθεια ευαισθητοποίησης για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αφιερωμένη στη θάλασσα η «Ώρα της Γης»

Με τη Μεσόγειο να δέχεται ήδη τις αρνητικές «πιέσεις» της κλιματικής αλλαγής, σήμερα (20.30-21.30) σβήνουμε τα φώτα και στέλνουμε μήνυμα προστασίας της μοναδικής θαλάσσιας βιοποικιλότητας.

Με δεδομένο ότι τα νερά της Μεσογείου αποτελούν καταφύγιο για δεκάδες είδη που είναι ιδιαίτερα ευάλωτα στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής, και ταυτόχρονα ιδιαίτερα σημαντικά για τη διατήρηση της οικολογικής ισορροπίας στην ευρύτερη περιοχή, η φετινή Ώρα της Γης, είναι αφιερωμένη στη θάλασσα και τη μοναδική βιοποικιλότητά της.

2267523

Σύμφωνα με το WWF, η Μεσόγειος συγκαταλέγεται ανάμεσα στις περιοχές εκείνες σε παγκόσμια κλίμακα που εκτίθενται και επηρεάζονται περισσότερο από τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής. Αυτό είναι ένα από τα βασικά συμπεράσματα, στα οποία καταλήγει η τελευταία μελέτη που διενέργησε η οργάνωση με τίτλο «Wildlife in a Warming World» και η οποία εξετάζει σε τι βαθμό η όλο και μεγαλύτερη αύξηση της θερμοκρασίας επηρεάζει την πλούσια βιοποικιλότητα του πλανήτη μας, συμπεριλαμβανομένου και του θαλάσσιου οικοσυστήματος στην περιοχή της Μεσογείου.

Η σταθερή αύξηση της θερμοκρασίας, σε συνδυασμό με την προβλεπόμενη τάση για λιγότερες βροχοπτώσεις και για αισθητά ξηρότερο κλίμα καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, αναμένεται μέσα στα επόμενα χρόνια να προκαλέσουν μη αναστρέψιμες επιπτώσεις, μεταξύ άλλων, και στη θαλάσσια βιοποικιλότητα της περιοχής της Μεσογείου.

Ενδεικτικά, σύμφωνα με τη μελέτη, μια ενδεχόμενη αύξηση της θερμοκρασίας κατά 2°C, θα απειλήσει άμεσα με εξαφάνιση περισσότερα από το 1/3 της θαλάσσιας χλωρίδας, καθώς και περίπου το 30% των θαλάσσιων ειδών, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτό της θαλάσσιας χελώνας. Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως η αύξηση της θερμοκρασίας αναμένεται να οδηγήσει, μέσα στα επόμενα χρόνια, στη γέννηση αποκλειστικά μόνο θηλυκών χελωνών, αλλά και στην αύξηση της στάθμης της θάλασσας, με άμεσες συνέπειες στις δυνατότητες επιβίωσης του συγκεκριμένου είδους και κατά συνέπεια, στο σύνολο της οικολογικής ισορροπίας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Πέραν των χιλιάδων πολιτών σε όλη τη χώρα που θα συμμετάσχουν στην Ώρα της Γης, σε αυτή την προσπάθεια ευαισθητοποίησης, βρίσκονται ήδη δεκάδες φορείς, επιχειρήσεις και οργανισμοί της Ελλάδας που θα δώσουν περαιτέρω ώθηση στον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής. Συγκεκριμένα, ιστορικά και σύγχρονα εμβληματικά σημεία της χώρας, όπως ο Ιερός Βράχος της Ακρόπολης, ο Λευκός Πύργος, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» και η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, όπως επίσης και αρκετοί δήμοι μεταξύ των οποίων, Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Ξάνθης, Κατερίνης, Αμυνταίου, Μονεμβασίας, Καρπενησίου, η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες Α. Ε. (ΣΤΑΣΥ), το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, η εταιρεία Teleperformance, και τα καταστήματα NEF-NEF, ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να στείλουν όλοι μαζί ένα ηχηρό μήνυμα για την προστασία του πλανήτη και των θαλασσών μας.



υγρο ρουζ τιμη
εκλογική περιφέρεια θεσσαλίας
θεωρία πλακών και κελυφών

νοτιοανατολικη αττικη χαρτης

γεωγραφια στ δημοτικου φυλλα εργασιας
αμαλία βαρδινογιάννη
ευαγγελος τσαρουχας

Πρόκειται για τη Βασιλική Γκαράνη, της οποίας τα ίχνη χάθηκαν στις 10 Δεκεμβρίου από το Μελισσοχώρι της Λάρισας, όπου μένει μόνη της


ονειροκριτης νερο κρυο

Σύμφωνα με το LamiaReport, εκείνη την ημέρα εισέπραξε τη σύνταξη της από το ταχυδρομείο της περιοχής και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.


Η 76χρονη έχει χαθεί ξανά στο παρελθόν και συνήθως περιφέρεται στις περιοχές Πλατύκαμπος και Γαλήνη, ενώ φιλοξενείται σε αποθήκες συγχωριανών της.


Έχει ύψος 1.55, άσπρα μαλλιά μέχρι τους ώμους, βαδίζει με δυσκολία και αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης. Δεν είναι γνωστό ποια ήταν η ενδυμασία της όταν εξαφανίστηκε, παρά μόνο ότι φορούσε κόκκινο σκούφο. Οι συγγενείς της πιστεύουν ότι σίγουρα φορούσε ένα μάλλινο κόκκινο σκούφο, που δεν αποχωρίζεται ποτέ.


Για την εξαφάνιση της έχει σημάνει Silver Alert.


larisa2




επιπλο μπανιου εκαβη
οδυσσεια λ
χριστουγεννιατικο τρενο

καιρος ζακυνθος 25 μερες

πιστες paintball στην ελλαδα
ξυλουργικεσ εργασιεσ βαρη
η πολη του φωτος

Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, επίσης, προτρέπει «την Πολιτεία και εμπράκτως να επιβεβαιώσει τη στρεφόμενη προς την ανωτέρω κατεύθυνση βούλησή της, ενισχύοντας και θωρακίζοντας τον εισαγγελικό κλάδο, με κάθε πρόσφορο μέσο, προς αυτόν τον σκοπό, σεβόμενη τη συνταγματικά κατοχυρωμένη θεσμική αυτοτέλεια και λειτουργική και προσωπική ανεξαρτησία των λειτουργών του».


cosmote δωρο νοεμβριου 2015

μπομπα για παρτυ με τονο

ποιο ειναι το στελεχος του εγκεφαλου

Στο ψήφισμά της η Ένωση Εισαγγελέων διαβεβαιώνει τους Έλληνες πολίτες ότι «θεσμική αποστολή αλλά και καθήκον των εισαγγελικών λειτουργών, ως θεματοφυλάκων του Συντάγματος και της νομιμότητας, είναι η πάταξη της διαφθοράς, της φοροδιαφυγής και της διαπλοκής και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ιδιαίτερα των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων».


Τέλος, εξουσιοδοτείται το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος να αναλάβει όλες τις αναγκαίες δράσεις, για την ανάδειξη και ικανοποίηση των προτάσεων και αιτημάτων του κλάδου».



ακης πετρετζικης πεστο παντζαριου

brand name registration

ναυτικο μουσειο φλοισβος
λαμπρος καραμπινας

Συνολικά 2.281.639 φορολογούμενοι εκ συνόλου 6.070.000 (ποσοστό 37,92% του συνόλου) έλαβαν χρεωστικά εκκαθαριστικά σημειώματα και κλήθηκαν να πληρώσουν συνολικά περίπου 3,63 δισ. ευρώ πρόσθετους φόρους (φόρο εισοδήματος, ειδική εισφορά αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος κ. λπ.). Σε κάθε χρεωστικό εκκαθαριστικό σημείωμα αντιστοιχεί κατά μέσο όρο επιπλέον φόρος προς καταβολή ύψους 1.592,55 ευρώ, σχεδόν 300 ευρώ περισσότερα σε σχέση με πέρυσι.


τα γεγονότα της νομικής

ευρωπη γεωγραφικες συντεταγμενες

ορια δημου μενεμενησ

αντ1 πρόγραμμα σήμερα

Ο αριθμός των φορολογικών δηλώσεων που υποβλήθηκαν φέτος από τα φυσικά πρόσωπα αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών, καθώς πέρυσι είχαν υποβληθεί συνολικά 6.001.433 δηλώσεις.



μπρούτζινα καθαρισμός

διαχειριση φαρμασ παιχνιδια

στρουμφακια επεισοδιο 13

Ο ίδιος παρεμβαίνει συνεχώς ζητώντας το λόγο για να απαντήσει στα καυστικά σχόλια βουλευτών με τις κόντρες και τις αντιπαραθέσεις να διαδέχονται η μια την άλλη.


αυτοκινητο σε ονειρο

συνταγες για ψωμι του βασιλια

υποτάσσω αντωνυμο

ρωμαιος και ιουλιετα μονολογος ιουλιετας

Σκληρότερος όλων υπήρξε ο Χρήστος Καραγιαννίδης του ΣΥΡΙΖΑ που χαρακτήρισε υποκρισία για έναν άνδρα να είναι το πρωί αρσενικός, με γραβάτα και κουστούμι και το βράδυ να κυκλοφορεί ως κάτι άλλο. «Αυτό το λέμε Έρνστ Ρεμ (σ. σ. ομοφυλόφιλος Γερμανος αξιωματικός που δολοφονήθηκε με διαταγή του Χίτλερ κατά τη νύχτα των μεγάλων μαχαιριών», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσε όλους όσοι ταυτίζονται με τις απόψεις Κατσίκη να σταματήσουν να κλείνουν τα μάτια και να βγουν από τη ντουλάπα. «Η κανονικότητα δεν είναι οι ετερόφιλοι, αλλά όλοι οι άνθρωποι ή θα το παραδεχθείτε ή θα ζείτε με το μίσος σας», συνέχισε.


Να καταδικαστούν οι απόψεις Κατσίκη ζήτησε νωρίτερα ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.



φακος με ρευμα
εντεχνο νεο τραγουδι

συνδεση λαμπας φθορισμου

δρομολόγια οσε χαλκίδα αθήνα
το χαραμα κατερινα κουκα

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ στο Ιόνιο με βαθμιαία εξασθένηση, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά, κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές.


υπερηχος μαστου θηλασμος

αγγελικη ηλιαδη εγκυος

Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα δυτικά τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα γύρω ορεινά. βελτίωση το βράδυ.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στη Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές στη δυτική Μακεδονία με βελτίωση το βράδυ. Στη Θράκη αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.
Άνεμοι: ανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο και από τις μεσημβρινές ώρες και στα υπόλοιπα. Τα φαινόμενα θα είναι ισχυρά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και πιθανόν τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο άλλα το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα νοτιά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



σκουπα ηλεκτρικη μιλε
αποζημιωση αδειασ και ε11
κεντρικο φαρμακειο εοπυυ τηλεφωνο

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

γυναικεια ζακετα adidas

γιατι πρηζονται τα ποδια στους αστραγαλους
το on στα γαλλικα
Αγίου Πνεύματος 2018: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα - Σε ποιες περιοχές θα παραμείνουν κλειστά

Αγίου Πνεύματος: Ποια καταστήμα θα παραμείνουν σήμερα, Αγίου Πνεύματος ανοιχτά και ποια θα είναι κλειστά.


ταγμα εθνοφυλακης διδυμοτειχου

κωτσοβολος ψυγεια εντοιχιζομενα

Τα Φαρμακεία της Αττικής θα παραμείνουν κλειστά


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Κανονικά θα λειτουργήσουν τη Δευτέρα (28/05) του Αγίου Πνεύματος, τα εμπορικά καταστήματα στην Αττική.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στην ΕΡΤ1, ο Β' αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και οικονομικός επόπτης της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Νίκος Κογιουμτσής, δήλωσε ότι τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τη Δευτέρα στην Αττική, ενώ κάποιοι εμπορικοί σύλλογοι στην περιφέρεια αποφάσισαν το κλείσιμο των καταστημάτων.

Σε ποιες πόλεις τα καταστήματα θα είναι κλειστά

  • O Eμπορικός Συλλογος Χαλκίδας κάνει γνωστό ότι τα καταστήματα την Δευτέρα 28/5 θα παραμείνουν υποχρεωτικά κλειστά
  • Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών ενημερώνει ότι τα εμπορικά καταστήματα τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018, εορτή του Αγίου Πνεύματος θα είναι κλειστά.
  • Τα εμπορικά καταστήματα τη Κορίνθου θα είναι κλειστά όπως κάθε χρόνο , διότι η μέρα αυτή έχει καθιερωθεί και ως ημέρα εορτής του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου.
  • O Eμπορικός σύλλογος Κατερίνης κάνει επίσης γνωστό ότι την συγκεκριμένη ημέρα θα είναι κλειστά τα καταστήματα.
  • Αντίθετα με πέρυσι, ο σύλλογος Άργους ανακοίνωσε ότι η ημέρα του Αγίου Πνεύματος 28 Μαΐου είναι νομοθετημένη αργία μόνο για όσους εργάζονται στο Δημόσιο, τράπεζες κ. λ.π. Αυτό σημαίνει ότι όσοι απασχολούνται στον ιδιωτικό τομέα εργάζονται κανονικά.
  • Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει ότι τα εμπορικά καταστήματα τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 εορτή του Αγίου Πνεύματος , θα παραμείνουν κλειστά
  • Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας ενημερώνει το αγοραστικό κοινό ότι τη Δευτέρα 28 Μαΐου 2018, ημέρα εορτής του Αγίου Πνεύματος, η αγορά της Καβάλας θα είναι κλειστή.
  • Σύμφωνα με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Πύργου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά
  • Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Σερρών την Δευτέρα 28 Μαΐου 2018 εορτή του Αγίου Πνεύματος τα εμπορικά καταστήματα των Σερρών θα είναι κλειστά
  • Ο Εμπορικός Σύλλογος Τρικάλων ενημερώνει τα Μέλη του και τους καταναλωτές, ότι την ερχόμενη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, τα εμπορικά καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.
  • Με κοινή απόφαση όλων των Εμπορικών Συλλόγων της Θεσσαλίας τα μαγαζιά θα παραμείνουν κλειστά
  • Το Δ. Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό και τους συναδέλφους ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά

Κλειστά στα φαρμακεία

Υπενθυμίζεται ότι τα Φαρμακεία της Αττικής θα παραμείνουν κλειστά. Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής ενημερώνει ότι η συγκεκριμένη ημέρα είναι αργία για τα φαρμακεία της Αττικής.

Το κοινό θα εξυπηρετηθεί από τα εφημερεύοντα και διανυκτερεύοντα φαρμακεία.

Του Αγίου Πνέυματος αποτελεί νομοθετημένη αργία για τις τράπεζες και τους τραπεζοϋπαλλήλους. Έτσι, όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών σε όλη την χώρα θα παραμείνουν κλειστά.

Διαβάστε επίσης:

Εικόνες σοκ από το τροχαίο στα Τρίκαλα: Σκοτώθηκε μωρό 13 μηνών μπροστά στους γονείς του



φωτο με οικογενεια
μπομπ χοπ
προπονηση τριαθλου για αρχαριους

ζ τζελ

απ τα ψηλα στα χαμηλα νταλαρας
πωλητήριο μουσείου κυκλαδικής τέχνης

Τα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ απονέμονται κάθε δύο χρόνια και στόχο έχουν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις ελληνικές επιχειρήσεις και οργανισμούς που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την ελληνική οικονομία.

Όπως επισήμανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Γεώργιος Αυλωνίτης, η διοργάνωση «Made in Greece» συμβάλλει ουσιαστικά στη συζήτηση για το παραγωγικό μοντέλο της χώρας, το branding, την ποιότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια, μέσα από τις επιτροπές και τα κριτήρια που θέτει.

«Τα βραβεία βγαίνουν μέσα από τη δική μας θεωρία, πίστη και γνώση και το πώς πρέπει να είναι η οικονομία» ανέφερε χαρακτηριστικά. Η φετινή διοργάνωση είχε περισσότερες κατηγορίες βραβείων, με τη συμμετοχή για πρώτη φορά και βιοτεχνικών επιχειρήσεων. Αξίζει να σημειωθεί η θέσπιση Σήματος Ελληνικού Προϊόντος για τις βιοτεχνικές επιχειρήσεις σε πέντε σημαντικούς επαγγελματικούς κλάδους σε συνεργασία του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών με το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός του, Παύλος Ραβάνης.

Η απονομή των μεγάλων βραβείων άνοιξε με την κατηγορία της Επιχειρηματικής Αριστείας και τη φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ Α. Ε στην πρώτη θέση (όπου ισοψήφησε με την εταιρεία Συστήματα Sunlight). Το βραβείο απένειμε στον αντιπρόεδρο και αν. διευθύνοντα σύμβουλο της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο διευθύνων σύμβουλος της Genesis Pharma, Κωνσταντίνος Ευριπίδης. Μεταξύ των βασικών κριτηρίων για την ανάδειξη της ΒΙΑΝΕΞ ήταν η εθνική και κοινωνική προσφορά της επιχείρησης στην Ελλάδα, η επίτευξη υψηλών στόχων, η ηγεσία και διακεκριμένη παρουσία της επιχείρησης σε τοπικό, κλαδικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, οι διεθνείς αναγνωρίσεις και διακρίσεις, ο βαθμός συμμετοχής ελληνικών παραγωγικών συντελεστών (εργασία, εγκαταστάσεις, πρώτες ύλες, εισροές) και ο βαθμός ελληνικής προστιθεμένης αξίας.

Ο κ. Γιαννακόπουλος, στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στη σημαντική πρωτοβουλία της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ για τη διοργάνωση Made in Greece και επισήμανε: «Εμείς που παράγουμε στην Ελλάδα, είμαστε αυτοί που στηρίζουμε την ελληνική οικονομία. Χώρα η οποία δεν παράγει, δεν μπορεί να έχει βιώσιμη οικονομία. Νομίζω ότι θα είμαστε όλοι νικητές, όσο κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε. Να παράγουμε στην Ελλάδα, ώστε να μπορέσουμε όχι μόνο να βγούμε από την κρίση, αλλά να έρθουν καλύτερες μέρες για τη χώρα».

Για τις εξαγωγές σε απόλυτα μεγέθη και αναλογικά με τον εγχώριο κύκλο εργασιών, τη χρονική διάρκεια της εξαγωγικής προσπάθειας και τις στρατηγικές διείσδυσης σε ξένες αγορές, ο κ. Γιαννακόπουλος παρέλαβε, στη συνέχεια, τιμητική διάκριση για τη ΒΙΑΝΕΞ στην κατηγορία Εξαγωγικής Αριστείας Βιομηχανικού Προϊόντος από τη διευθύνουσα σύμβουλο της Πειραιώς Factoring A. E, Χαρά Βαρδακάρη.

Πρώτο βραβείο έλαβε επίσης η ΒΙΑΝΕΞ και στην κατηγορία Βιομηχανικής Αριστείας, για τις βιομηχανικές επενδύσεις και τον τεχνολογικό εκσυγχρονισμό παραγωγικού εξοπλισμού την τελευταία πενταετία, τις επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη ως ποσοστό του κύκλου εργασιών (μαζί με την εταιρεία Halcor καθώς υπήρξε και πάλι ισοψηφία). Το βραβείο παρέλαβε η διευθύντρια Ποιότητας της ΒΙΑΝΕΞ, Γεωργία Βέρδη από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ideal Standard και μέλος ΔΣ της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, Γεώργιο Θεοδοσίου.


βαφτισια εικονες

αν και αγγλικα

Την εκδήλωση συντόνισαν οι δημοσιογράφοι Ρένια Τσιτσιμπίκου και Δημήτρης Μαρκόπουλος.




γραμματα πυροσφραγιδας
ριτσος αιγαλεω
slm oslo adresse

ευρώ ελβετικό φράγκο

μουσικό μεζεδοπωλείο πανόρμου
γραφεια διαχειρισης πολυκατοικιων λεμεσος
στιχοι τραγουδιων για χωρισμο

Η αστυνομία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων να συμμορφώνονται και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων και τις σχετικές πινακίδες, ώστε να διευκολύνεται η κυκλοφορία και να προληφθούν τροχαία ατυχήματα.


εθιμα χριστουγεννων στην βοιωτια

εκτιμησεις κουτρουμπελη 2016

rev ola restaurant chamonix

Αυτή την ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στα εξής σημεία:


- Πειραιώς και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος της συμβολής με την Πέτρου Ράλλη έως την οδό Χαμοστέρνας.


- Λ. Ποσειδώνος, από το ύψος της Λ. Αλίμου, ρεύμα προς Πειραιά


- από το 57ο χλμ της Ν. Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στην Κινέτα, στο ρεύμα προς Κόρινθο


- από το 54ο έως το 57ο χλμ της Π. Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στην Κινέτα και στα δύο ρεύματα.


- επί της Ν. Ε.Ο. Αθηνών - Κορίνθου από το ύψος των διοδίων Ελευσίνας έως τα διόδια Κορίνθου και στα δύο ρέυματα κυκλοφορίας


- επί της Λ. Σαλαμίνος, στην Σαλαμίνα από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ευρυπίδου έως το ύψος της συμβολής με την οδό Αρετής


- επί της Λ. Σαλαμίνος, στην Σαλαμίνα από το ύψος της Λ. Αιαντείου έως το ύψος της συμβολής με την οδό Φανερωμένης.


Έκλεισε η Παλαιά Εθνική Ελευσίνας - Θήβας


- Π. Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, στο ύψος της χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων “ CYCLON ”) , ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα


- Π. Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, στο ύψος του κόμβου Οινόης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα.


- Αττική Οδός, έξοδος 1 (προς Μάνδρα).


- Ν. Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της αερογέφυρας Μάνδρας (ρεύμα κυκλοφορίας προς Μάνδρα).


- Οδός Θριασίου Πεδίου (κόμβος Θριασίου Νοσοκομείου), ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαγούλα/Μάνδρα.


- Π. Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών, στο ύψος της συμβολής της με την οδό Μεγάλου Λούκα/ Λεωνίδα Στάμου (διασταύρωση Μάνδρας/ Μαγούλας), ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα.



αυτοσχεδια μολοτοφ

μεταφορικη απο ροδο για ηρακλειο

δαναη γιορτη 2014
ΙΕΚ ΑΛΦΑ: Αυτόν το Φεβρουάριο κάνε την ΑΛΦΑ επιλογή για Σπουδές Ναυτιλιακών

Θέλεις κορυφαίες σπουδές Ναυτιλιακών, με αποκλειστική συμμετοχή στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κλάδου της Ναυτιλίας, όπως η Ευρωπαϊκή Ναυτιλιακή Εβδομάδα στις Βρυξέλλες ή ο Πανελλαδικός Διαγωνισμός Καινοτομίας «Blue Growth»;


delta tv θρακη

μυστηριο γαμου διαρκεια

Δίνοντας δυναμικό «παρών» στις πλέον σημαντικές εκθέσεις και διοργανώσεις του ναυτιλιακού κλάδου και με πιο πρόσφατη κατάκτηση το Βραβείο Καινοτομίας στη Ναυτιλία, που απέσπασε πανελλαδικά σε επίπεδο ΙΕΚ για το έτος 2017, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποτελεί τη Νο1 επιλογή για Ναυτιλιακές Σπουδές!




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Έχοντας συνάψει συνεργασία με διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης (NCFE, CISCO, ECDL, CITY & GUILDS) και διαθέτοντας ένα ισχυρό δίκτυο 4.000 συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη αποτελεί σίγουρα την ΑΛΦΑ επιλογή για ανταγωνιστικά ποιοτικές σπουδές στα Ναυτιλιακά. Παράλληλα, διασφαλίζει, ως Σύμβολο Επαγγελματικής Επιτυχίας, την έγκαιρη και συνεχή διασύνδεση των σπουδαστών του με την αγορά εργασίας, από την δωρεάν πρακτική τους άσκηση - πολλές φορές και με αμοιβή!- μέχρι και την επαγγελματική τους αποκατάσταση ως αποφοίτους, στις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες.

Υπόγραψε» την επαγγελματική σου καταξίωση, σπουδάζοντας στην περιζήτητη ειδικότητα:

• Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα της Ναυτιλίας

Αυτόν τον Φεβρουάριο, πίστεψε στον εαυτό σου, πάρε τη σωστή απόφαση και κάνε την ΑΛΦΑ επιλογή για το μέλλον σου!

ΙΕΚ ΑΛΦΑ. BELIEVE.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
http://www.iekalfa.gr/



εκδοσεις ωρορα διευθυνση
κακτος με λουλουδι
ζεσταινονται τα μωρα
ασκησεις για πήχη

psp open world rpg

επεκταση χρονου υπολοιπου
καβυλη ορεστιαδα χαρτης
πρόγραμμα εσπα για νέες επιχειρήσεις 2015
ετε ρουχα

«Είθισται η κυβέρνηση να ακούει το σύνολο των κομμάτων αντιπολίτευσης και τοποθετείται μετά ο πρωθυπουργός», διαμαρτυρήθηκε η Φώφη Γεννηματά και απευθυνόμενη προς τα κυβερνητικά έδρανα είπε ότι είναι προφανές πως στην κυβέρνηση δε αντέχουν άλλη κριτική. «Έτσι δεν είναι κ. Τσίπρα;», ήταν το ερώτημα που απηύθυνε προς τον πρωθυπουργό.


Ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Παύλος Χρηστίδης επεσήμανε πως η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ήταν στην αίθουσα από τις 6,30. Στελέχη της ΔΗΣΥ επιμένουν ότι με τη μεθόδευση αυτή, πέτυχαν να ξεκινήσει η ομιλία του πρωθυπουργού πριν την μετάδοση του αποψινού Survivor, που σχεδόν κάθε βράδυ έχει το απόλυτο ρεκόρ τηλεθέασης.


«Η μεθόδευση δείχνει ότι δεν αντέχει άλλο την κριτική μας. Είναι καθαρό ποιον φοβάται», ανέφερε ο Παύλος Χρηστίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.


FOFH


(Πηγή φωτογραφίας CNNGreece)



αγωνιστες εαμ
ντπ. (νεα ταξη πραγματων) - η απουσία
μετρηση αντιστασης κουζινας

αστερίξ και οβελίξ στη βρετανία greek subs

επισημη θρησκεια ελλαδος
ιταλικη γλωσσα και φιλολογια αθηνων

Συνολικά ελέγχθηκαν 9.010 άτομα και 5.930 οχήματα. Συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα ειδικές ομάδες αστυνομικών, από την τάξη και την ασφάλεια, με στόχο τον περιορισμό της εγκληματικότητας.


Σύμφωνα με το αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ. οι επιχειρήσεις αυτές θα συνεχιστούν και μάλιστα θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς το μοντέλο που θέλει να εδραιώσει για τη λειτουργία της ΕΛ. ΑΣ. ο αρχηγός Αριστείδης Ανδρικόπουλος, είναι εμφανής αστυνόμευση και καθημερινές επιχειρησιακές δράσεις.



σε τι μας βοηθαει το μασαζ
φθινοπωρινες εκδρομες κοντα στην αθηνα
αποτελεσματικες θεραπειες ακμης
βιονικο ματι
εφαγες πορτα καραοκε

μουστακασ παιχνιδια μελισσια

καλοι γυναικολογοι σε δημοσια νοσοκομεια
Παραλίγο τραγωδία στην Πάτρα: Αυτοκίνητο παρέσυρε μάνα με το τρίχρονο παιδί της

Παράσυρση πεζών από διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο το απόγευμα του Σαββάτου (16/6) την οδό Αγίου Κωνσταντίνου, στην Αγυιά της Πάτρας.


αγιος αμβροσιος μιλανο

Όπως αναφέρει το patrastimes.gr, θύματα ήταν μια γυναίκα με το τρίχρονο παιδί της.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τόσο η γυναίκα όσο και το παιδί υπέστησαν σοκ από το ατύχημα ενώ στο σημείο έφτασε και η αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για την μεταφορά των τραυματιών στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.



serena williams προβλημα υγειας
ταβερνες ξανθης με ζωντανη μουσικη
everest college thunder bay ontario
παντελής θαλασσινός καράβια χιώτικα
γιουγκερμαν τρειλερ

καλημερουδια μαρια κορινθιου

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα τραγικό ξεκίνημα στο ματς μένοντας χωρίς πόντο για 6.30 λεπτά (!) και ένα 16-0 του Ερυθρού Αστέρα. Όμως στη συνέχεια «ξύπνησε» και παρά το γεγονός ότι δεν ήταν ιδιαίτερα εύστοχος στα δίποντα κατάφερε με τα τρίποντα του να μειώσει το σκορ.


πιλαφι με κοτοπουλο στο φουρνο

αμερικανικη ταινια

διοδια παρανομα η οχι

4029957
(Ο Τζεντίλε μοιάζει να μην πιστεύει το κακό ξεκίνημα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)



This is how @kkcrvenazvezda plays.#7DAYSMagicMoment #CZVPAO pic.twitter.com/ZTI0dl5Cam

— EuroLeague (@EuroLeague) January 26, 2017


ακαταληπτος ετυμολογια
οικιακά φωτοβολταϊκά δεη
ζωντανο στοιχημα-αποτελεσματα
ισχυς διπλωματων οδηγησης

τεχνικη καταρτιση ποδοσφαιρου

αμυγδαλιτιδα στην εγκυμοσυνη
μάριος λευκαρίτης
εθνικό σύστημα διαπίστευσης (εσυδ)
εκδοσεις αγκυρα βιβλια

Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως ανησυχεί για τα πρόσφατα γεγονότα που συνέβησαν ανοικτά των ακτών της Κύπρου, τονίζοντας «την ανάγκη σεβασμού της κυριαρχίας της Κύπρου», αναφέρεται στην ανακοίνωση του γαλλικού προεδρικού μεγάρου.


Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters σημειώνει πως η Κύπρος κατηγόρησε την Παρασκευή την Τουρκία ότι απείλησε να χρησιμοποιήσει βία εναντίον ενός ιταλικού πλοίου-γεωτρύπανου, σε μια αντιπαράθεση για τα δικαιώματα στους υδρογονάνθρακες στην ανατολική Μεσόγειο.



παρακρατηση χρηματων απο ατμ πειραιως
ενδομυικες ενεσεις σιδηρου
άπωση συνώνυμο

χανθ πηλιου 2017

παιδοψυχολογος αγια παρασκευη
κάνιστρο χαλκιδικής χαρτης
εζρα παουντ ποιήματα pdf
αρση περιορισμων paypal
ξενα ελευθερα καναλια

Αναλυτικότερα, ζητούνται:


σεμιναρια νομικης 2015

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ
Τομέας Εργασίας: Τεχνικό Τμήμα Αεροδρομίου
Τμήμα: Συντήρησης & Κατασκευής


Η Fraport Greece, στο πλαίσιο του προγράμματος συντήρησης, κατασκευής και ανάπτυξης των 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων, αναζητάει Ηλεκτρολόγους για τα Περιφερειακά Αεροδρόμια.


Ρόλος Εργασίας


Ο Ηλεκτρολόγος παρακολουθεί και επιτηρεί τις εργασίες που απαιτούνται για την ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία όλου του ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού ηλεκτρολογικού εξοπλισμού στο αντίστοιχο Περιφερειακό αεροδρόμιο.


Απαιτούμενα Προσόντα


• Πτυχίο από Τεχνικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα ή από Τεχνική Σχολή σε συναφή αντικείμενο
• Κάτοχος άδειας Εγκαταστάτη Ηλεκτρολόγου 1ης ομάδας (Α΄Ειδικότητας)
• Εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών σε ηλεκτρολογικές επισκευές και κατασκευές σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις ή συναφείς τομείς
• Γνώση σε προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου κτιρίων
• Γνώσεις χειρισμού Η/Υ
• Κάτοχος άδειας οδήγησης κατηγορίας Β
• Γνώση της Αγγλικής γλώσσας


Η Εταιρεία προσφέρει ένα ανταγωνιστικό πακέτο αμοιβών, ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον και συμμετοχή στα Εταιρικά προγράμματα Ανταμοιβών και Παροχών.


Τοποθεσίες:


Ηλεκτρολόγος Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης
Ηλεκτρολόγος Αεροδρόμιο Καβάλας
Ηλεκτρολόγος Αεροδρόμιο Κέρκυρας
Ηλεκτρολόγος Αεροδρόμιο Χανίων
Ηλεκτρολόγος Αεροδρόμιο Κεφαλληνίας
Ηλεκτρολόγος Αεροδρόμιο Ζακύνθου
Ηλεκτρολόγος Αεροδρόμιο Ακτίου
Ηλεκτρολόγος Αεροδρόμιο Ρόδου
Ηλεκτρολόγος Αεροδρόμιο Κως
Ηλεκτρολόγος Αεροδρόμιο Σαντορίνης
Ηλεκτρολόγος Αεροδρόμιο Μυκόνου
Ηλεκτρολόγος Αεροδρόμιο Σάμου
Ηλεκτρολόγος Αεροδρόμιο Σκιάθου




αιτηση συμμετοχης

δίδω ομορριζα

λεξ - απλοι ανθρωποι στιχοι
η κετσαπ παχαινει

«Το κρίσιμο ζήτημα για την Ελλάδα, από τη στιγμή που πλέον τελείωσαν τα εξασφαλισμένα δανεικά, είναι να προχωρήσει χωρίς πισωγυρίσματα» είπε η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα Παραπολιτικά, και συμπλήρωσε: «Είμαστε μόνοι μας μπροστά στις προκλήσεις και δεν έχουμε μόνο τη διευρυμένη εποπτεία των πιστωτών, αλλά και το πολύ αυστηρότερο βλέμμα των αγορών, να κρίνουν τις επιδόσεις μας».


γιαούρτι σε σκύλο

θεωρείται συνώνυμα

tablet innovator dpm7827-g

Για το λόγο αυτό, η κ. Σπυράκη επεσήμανε ότι είναι απαραίτητο να γίνουν άμεσα εκλογές, «γιατί η χώρα σέρνεται και η παρατεταμένη κρίση εμπιστοσύνης θέτει σε κίνδυνο τις θυσίες των Ελλήνων».


Εξάλλου, για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού της κυβέρνησης, η ευρωβουλευτής σχολίασε ότι «η αναδιάταξη ρόλων μεταξύ των βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των εξωκοινοβουλευτικών εφεδρειών τους δεν λύνει το πρόβλημα της χώρας». «Η κυβέρνηση αυτή δεν μπορεί να αντιμετωπίσει και να λύσει προβλήματα», πρόσθεσε.


Τέλος, αναφερόμενη στις πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «δεν έχει το κουράγιο να αναλάβει με πράξεις την ευθύνη που τον βαραίνει» και, επικρίνοντας τους χειρισμούς κυβέρνησης και Περιφερειας Αττικής, συμπλήρωσε: «Το πιο δυσάρεστο και προσβλητικό για τα θύματα και τις οικογένειές τους είναι ότι κυβέρνηση και Περιφέρεια επιχειρούν να διαχύσουν την ευθύνη στο παρελθόν, αντί, πολύ απλά, να παραδεχθούν ότι δεν έκαναν τη δουλειά τους».




ζητειται ελεγκτης κτεο θεσσαλονικη
ανιχνευση συνωνυμα

δρομολογια κτελ μαρκοπουλο-αεροδρομιο

φραγμα ασωπου κορινθιας
πινακες ζωγραφικης για ξενοδοχεια
κυθηρα διαμονη 5 αστερων
τεργεστη πατρα
κυπριακο ποδοσφαιρο αποτελεσματα

Όπως έγινε γνωστό από το ΓΕΕΘΑ, ζεύγος οπλισμένων τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 που εισήλθε στο FIR Αθηνών, χωρίς να καταθέσει σχέδιο πτήσεως, πέταξε πάνω από το Φαρμακονήσι σε ύψος 26.000 ποδιών στις 13:18 το μεσημέρι.


Μάλιστα, αρμόδιες πηγές του ΓΕΑ παρατηρούσαν ότι το ύψος πτήσης των τουρκικών αεροσκαφών ελλοχεύει τον κίνδυνο ατυχήματος, καθώς εντάσσεται στο πλαίσιο των ορίων ύψους πτήσεων των πολιτικών αεροσκαφών και επηρεάζει πληθώρα αεροδιαδρόμων που βρίσκονται υπό τον έλεγχο του ελληνικού εναέριου χώρου.


Σημειώνεται ότι τα τουρκικά αεροσκάφη πέταξαν πάνω από το Φαρμακονήσι, ενώ επισκέφθηκε το νησί ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης περιοδείας του σε μονάδες σε Κω, Φαρμακονήσι και Λέρο, όπου παρουσίασε το όραμα του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ενώ διαπίστωσε το εξαιρετικό ηθικό και την αισιοδοξία που διακατέχει το σύνολο του προσωπικού, όπως σημειώνει το ΑΠΕ.





φορτηγο τεστ
ζυγαρια σωματος lidl

σχολες πληροφορικης forum

μπανγκαλόου θεσσαλονικη
ελληνικα χορευτικα τραγουδια για γαμο

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του και κατάσχεσαν υπολογιστές και άλλα αντικείμενα, του πέρασαν χειροπέδες και θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Λιβαδειάς με την κατηγορία της παιδικής ς, σύμφωνα με το lamiareport.gr.


συστημα 24 στο τζοκερ

ολλανδια νομισμα

χρωματα για να βαψω το σαλονι

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης στη Στερεά, Χρήστος Δημητρίου, δήλωσε ενήμερος για το συμβάν, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να σχολιάσει κάτι όσο η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προανάκρισης.


Παρόλα αυτά επιβεβαίωσε, στο lamiareport.gr, ότι ο εκπαιδευτικός έχει απομακρυνθεί από το σχολείο και η πορεία της υπόθεσης βρίσκεται πλέον στα χέρια της αστυνομίας και της δικαιοσύνης.


Δάσκαλοι, γονείς και κάτοικοι της περιοχής συγκλονίστηκαν όταν πληροφορήθηκαν σχετικά με την απομάκρυνση του 41χρονου καθώς και τον λόγο αυτής. Αναφέρεται πως ο άνδρας είχε εγκατασταθεί στο χωριό στις αρχές της σχολικής χρονιάς, ωστόσο λίγοι τον είχαν συναντήσει στον δρόμο, καθώς περιγράφεται ως άνθρωπος χωρίς πολλές συναναστροφές που δεν έβγαινε από το σπίτι του.



«Μία έστω φορά δεν τον είδα να πίνει έναν καφέ έξω στο χωριό. Εγώ να φανταστείτε δεν γνώριζα καν ότι μένει εδώ. Φυσιογνωμικά τον ήξεραν μόνο όσοι είχαν κάποια σχέση με το σχολείο καθώς δεν έβγαινε ποτέ από το σπίτι του» δήλωσε ο Πρόεδρος.




κινα δεντρο
ο πριγκιπας βατραχος

τηλεκατευθυνομενα βαρκακια κωνι

φαρμακείο αεροδρόμιο
χάλκης 3 πατριαρχικά πυλαίας
καυκάσου 63 κορυδαλλός
μποτες σκι γυναικειες

Ο χρόνος που έχει ήδη χαθεί και συνεχίζει να χάνεται εξαιτίας της καθυστέρησης στην ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης έχει επηρεάσει σημαντικά τον προγραμματισμό τους, κάνοντας ιδιαίτερα δύσκολη την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί από τον Ευρωπαϊκό Εποπτικό Μηχανισμό (SSM).


revlon orange lipstick

διαχωριστικό δακτύλων

Το πρόβλημα είναι ότι οι τράπεζες βρίσκονται καθημερινά αντιμέτωπες με δανειολήπτες, κυρίως επιχειρηματικών δανείων μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων, που δεν «βιάζονται» να ρυθμίσουν τα δάνειά τους αναμένοντας τη θεσμοθέτηση του εξωδικαστικού συμβιβασμού, αλλά και δανειολήπτες που εξαιτίας της οικονομικής ασφυξίας και της έλλειψης ρευστότητας αδυνατούν να καλύψουν τις δανειακές τους υποχρεώσεις ή χάνουν προηγούμενες ρυθμίσεις τους και ξαναμπαίνουν στο στρατόπεδο των κόκκινων.


Το δεδομένο αυτό έχει οδηγήσει σε επιδείνωση της ποιότητας των δανειακών χαρτοφυλακίων των ελληνικών τραπεζών, με τα κόκκινα δάνεια να αυξάνονται ξανά και να έχουν ήδη φτάσει στα 110 δισ. ευρώ, απομακρύνοντας τις τράπεζες από την επίτευξη των στόχων.




βαο βολλευ

εντυπωσιακες μπομπονιερες βαπτισης

καλυμματα τρειλερ
χαρη προεδρου δημοκρατιας
πωλούν μηχανοκίνητο σκάφος
δυσαρεστος σημασια λεξησ
Αποκάλυψη - βόμβα: Τα οπλοστάσια Ελλάδας και Τουρκίας σε αριθμούς

Τουρκία εναντίον Ελλάδας: Τα πλεονεκτήματα της κάθε πλευράς - Τι υποστηρίζουν οι μελετητές; Oι απειλές πολέμου που δέχεται η χώρα μας από την Τουρκία δημιουργούν ένα πολύ κακό κλίμα αστάθειας στην ευρύτερη περιοχή.


αρμοδιος συνωνυμο

τμήμα εκπαιδευτικής και κοινωνικής πολιτικής του πανεπιστημίου μακεδονίας

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, τα αριθμητικά δεδομένα προέρχονται από τη μελέτη του δρ Αρίστου Αριστοτέλους ο οποίος «προχώρησε σε σύγκριση των ελληνικών και τουρκικών δυνάμεων με στοιχεία που περιλαμβάνουν και το πρώτο τρίμηνο του 2018».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως επισημαίνει η εφημερίδα, η μελέτη είναι βασισμένη σε ανοικτά δεδομένα από πηγές του ISS, SIRPI, του OSCE, του ΝΑΤΟ, της CIA και του Κυπριακού Κέντρου Στρατηγικών Μελετών και την πραγματοποίησε ο δρ. Άριστος Αριστοτέλους. Το ερώτημα της ετοιμότητας πλανιέται τις τελευταίες εβδομάδες μετά και το μπαράζ προκλητικότητας σε Κύπρο και Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ NEWSBOMB.gr

Σύμφωνα με τη μελέτη τα βασικά χαρακτηριστικά έχουν ως εξής:

Σε ανθρώπινο δυναμικό η Ελλάδα διαθέτει 141.000 ενεργό προσωπικό, ενώ η Τουρκία 355.000.

Η Ελλάδα διαθέτει 1.341 άρματα μάχης και η Τουρκία 2.492.
Η Ελλάδα διαθέτει 398 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης και η Τουρκία 650.
Η Ελλάδα διαθέτει 11 υποβρύχια και η Τουρκία 13.
Η Ελλάδα διαθέτει 13 φρεγάτες και η Τουρκία 18.
Η Ελλάδα διαθέτει 5 κορβέτες και η Τουρκία 6.
Η Ελλάδα διαθέτει 43 περιπολικά και η Τουρκία 54.
Η Ελλάδα διαθέτει 19 αποβατικά και η Τουρκία 54 (5 πλοία).
Η Ελλάδα δεν διαθέτει κανένα σκάφος υποστήριξης διαφόρων τύπων, αλλά η Τουρκία διαθέτει 79.
Η Ελλάδα δεν διαθέτει ναυτική αεροπορία, ενώ το σύνολο των αεροπορικών δυνάμεων που υπάγονται στον έλεγχο του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας είναι 13.
Η Ελλάδα διαθέτει 270 μαχητικά αεροσκάφη και η Τουρκία 360.
Η Ελλάδα διαθέτει 4 αεροσκάφη έγκαιρης προειδοποίησης, όπως και η Τουρκία που τώρα διαθέτει και τα B-737 ΑEW.
H Τουρκία διαθέτει 7 αεροσκάφη ιπτάμενου ανεφοδιασμού.

Στην αντιαεροπορική άμυνα η Ελλάδα διαθέτει τους αμερικανικούς Patriot και τους ρωσικούς S-300 PMU-1, ενώ η Τουρκία διαθέτει τους MIM-23 HawkMIM-NikeHercules.

Τα στοιχεία που προβληματίζουν από την πλευρά της Τουρκίας είναι μεταξύ άλλων σύμφωνα με το δημοσίευμα της Real:

Ο επαγγελματικός στρατός της πλησιάζει πια το 42% της συνολικής του δύναμης.
Η χρηματοδότηση του εξοπλιστικού προγράμματος είναι μερικώς αποδεσμευμένη από τις εκάστοτε δυνατότητες της εθνικής της οικονομίας.
Αποκτά σταδιακά οπλικά συστήματα μεγάλου βεληνεκούς.

Σύντομα θα παραλάβει τα πρώτα αεροσκάφη F-35 με προγραμματισμό το 2022 να έχει την πρώτη μοίρα έτοιμη για επιχειρησιακή δράση, ενώ πολύ πιθανή είναι και η απόκτηση του ρωσικού αντιαεροπορικού-αντιβαλλιστικού συστήματος S-400.Τουρκικά UAVs, με διάρκεια πτήσης 22-24 ώρες, πετούν ήδη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τουρκική αμυντική βιομηχανία ετοιμάζει το ηλεκτρονικό πυροβόλο, όπως και το όπλο laser για τις φρεγάτες TF-2000.
Πριν από 15 χρόνια η εξάρτηση των εξοπλιστικών αναγκών της Τουρκίας από το εξωτερικό έφθανε στο 80%. Σήμερα είναι στο 40%, με στόχο να πέσει στο 20%.

Τι αντιπαρατάσσει η Ελλάδα

Τα υποβρύχια τύπου «Παπανικολής», τα οποία αυτή τη στιγμή θεωρούνται τα καλύτερα συμβατικά υποβρύχια του κόσμου. Με αυτά τα τέσσερα υποβρύχια σε κατάδυση σε διάφορα σημεία, το Αιγαίο «κλειδώνεται» για το τουρκικό ναυτικό οπότε δεν είναι τυχαίο ότι οι Τούρκοι έχουν σπεύσει να παραγγείλουν τα ίδια υποβρύχια από τους Γερμανούς, τα οποία όμως ακόμη ναυπηγούνται.

Η Ελλάδα διαθέτει στο αεροπορικό της οπλοστάσιο όπλα που χαρακτηρίζονται στρατηγικά και - το κυριότερο - είναι δοκιμασμένα σε πεδία μαχών με εκπληκτικά ποσοστά επιτυχίας. Πρόκειται για τον πύραυλο Scalp που εκτοξεύεται από μαχητικά αεροσκάφη Mirage 2000. Εξίσου σημαντική είναι η σημασία των πυραύλων Exocet που προορίζονται να πλήξουν ναυτικούς στόχους. Όπως σημειώνει η Real κανένα από τα δύο όπλα δεν υπάρχει στο οπλοστάσιο των Τούρκων.

Παράλληλα, τονίζει ότι ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα της Ελλάδας σύμφωνα με τους επιτελείς του ΓΕΕΘΑ είναι η ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού των ελληνικών Ε. Δ., ειδικά μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία, που οδήγησε σε μαζικές διώξεις έμπειρων στρατιωτικών.

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

πηγη: Realnews



βιδες ξυλου ανοξειδωτες