Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

απο που βγαινει το νανα

αδερφη σεργιανοπουλου
λαστιχα αυτοκινητου γλαστρα
φως μου στιχοι

Αυτό είναι και το βασικό θέμα του σεμιναρίου «Αποκατάσταση Αθλητικών Κακώσεων σε Αθλητές Υψηλού Επιπέδου» που θα πραγματοποιήσει η Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας (School of Health Professions) του Mediterranean College, στο πλαίσιο του Employability Week 2017.


γραμμα στον αγιο βασιλη ταχυδρομειο κυπρου 2017

ξενοδοχεια στην ερεικουσα

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς το κοινό (ΔΩΡΕΑΝ) και θα λάβει χώρα την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017 (14:00-17:00) στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στην Αθήνα (Lecture Hall), με εισηγητή τον κ. Μάνο Παπαμανώλη, Φυσικοθεραπευτή ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-DHI & Γ. Σ. Περιστερίου, μέλος του Παγκοσμίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών & του Kinesiotaping Association, εξειδικευμένο στο INDIBA Activ.


Στο σεμινάριο θα παρουσιαστεί η τελευταίας τεχνολογίας θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων, τα αποτελέσματα αυτής καθώς και όλες οι σύγχρονες θεραπείες αθλητικών κακώσεων.


Η εκδήλωση απευθύνεται σε προπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας του Mediterranean College, αλλά και φοιτητές άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, σε αθλητές, επαγγελματίες υγείας, φυσικοθεραπευτές, προπονητές καθώς και σε όσους ενδιαφέρονται για την αθλητική φυσικοθεραπεία.


Σκοπός του σεμιναρίου είναι να κατανοήσουν οι συμμετέχοντες τη σημασία και την αναγκαιότητα της αθλητικής φυσικοθεραπείας.


Η παρακολούθηση του σεμιναρίου προϋποθέτει τη δήλωση συμμετοχής.


Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε ΕΔΩ ή καλέστε στο 210 8899600.



συμβιβασμός του λουξεμβούργου
ασι επεισοδια 44

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου