Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

πλαστικα καλαθια jumbo

εφεδρος ανθυπολοχαγος στολη
καταπινω στα αγγλικα
οδηγοσ κρατησεων υπερ μτπυ
twenty eleven αλιμος

Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα του Reuters, που σχολιάζει το αποτέλεσμα του Eurogroup, που συνεδρίασε στις Βρυξέλλες ανήμερα του Αγίου Νικολάου, του αντίστοιχου «δικού μας» Άγιου Βασίλη.


βαρβαρα καραγιαννη

εφαπαξ λεξιλογιο

Η Αθήνα ήλπιζε πως οι ευρωπαίοι εταίροι της θα ενέκριναν τη δεύτερη αξιολόγηση του τρίτου προγράμματος, πριν το τέλος του 2016, κάτι που σύμφωνα με δηλώσεις κυβερνητικού αξιωματούχου δεν έχει αποκλειστεί ακόμη.


Αντίθετη άποψη φαίνεται πως έχει πάντως ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίο ξεκαθάρισε πως είναι μάλλον απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο, δεδομένων των διαφωνιών που καταγράφηκαν στην συνεδρίαση του Eurogroup, αναφορικά με την πρόοδο που σημειώνει η Ελλάδα στην υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων.


Αυτό οδήγησε την Ελλάδα και τους συμμάχους της στην ΕΕ σε αδιέξοδο, αναφέρει χαρακτηριστικά το Reuters, που φιλοξενεί και δήλωση πηγής από την ΕΕ που τονίζει:



«Θα μπορούσαμε να είχαμε κλείσει την εκκρεμότητα ως το τέλος του έτους, αλλά οι Γερμανοί είναι αμετακίνητοι. Η Ελλάδα έχει κάνει πολλά, δεν ήμασταν τόσο αυστηροί σε άλλα προγράμματα».




οδη αυτοκινητα θεσσαλονικη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου