Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

β εθνικη ελλαδοσ ποδοσφαιρο

Σχολιάζοντας την αποχώρηση της αντιπολίτευσης από την προανακριτική επιτροπή, στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM», μετά την πρόκριση από την πλειοψηφία της επιτροπής της πρότασης να μην αρχίσει η διερεύνηση της ουσίας της υπόθεσης, αλλά οι εργασίες να αφορούν μόνον το εάν είναι ή όχι αρμόδια η επιτροπή να συνεχίσει την έρευνα, η κ. Σβίγκου παρατήρησε: «Είχε προαναγγελθεί αυτή η στάση από την πλευρά της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα από τη ΝΔ και νομίζω ότι προέβησαν σε μία προσχηματική αποχώρηση, επειδή ήθελαν επικοινωνιακά να πλήξουν τη λειτουργία της επιτροπής».


τι ειναι χαρτης

ζωοδοχοσ πηγη δροσια χαλκιδασ

φρεε τιπσ

σπουδασε νοσηλευτικη

Συνεχίζει: «Έχουν χρησιμοποιήσει το τελευταίο διάστημα διάφορες προφάσεις, στη συγκεκριμένη περίπτωση παρουσίασαν το επιχείρημα ότι έπρεπε να εξεταστούν κι άλλοι μάρτυρες, ενώ από την πλευρά της πλειοψηφίας της επιτροπής είχε προκριθεί το να κληθούν πρώτα τα αναφερόμενα πρόσωπα και στη συνέχεια να κριθεί η αρμοδιότητα ή μη του οργάνου, ώστε να συνεχίσει. Αυτό διαδικαστικά δεν ήταν κάτι το οποίο έγινε δεκτό από την πλευρά της αντιπολίτευσης και γι' αυτόν τον λόγο αποχώρησε».


Σε ό, τι αφορά το αίτημα της αντιπολίτευσης να κληθούν και να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες, σημείωσε ότι «αυτό το οποίο απάντησε η πλειοψηφία της Επιτροπής και έγιναν στη συνέχεια και σχετικές δημόσιες δηλώσεις, όπου ενημερώθηκαν και οι υπόλοιποι, είναι ότι με σεβασμό στους συνταγματικούς κανόνες και με σεβασμό στους κανονισμούς, που ορίζουν τη διεξαγωγή της επιτροπής, πρώτα θα πρέπει να κριθεί η αρμοδιότητα, γιατί αλλιώς θα οδηγούνταν η Επιτροπή σε άσκοπες χρονοτριβές και σε ενδεχόμενα ακυρότητας, εφόσον στη συνέχεια η Βουλή κρινόταν αναρμόδια».


Υπενθύμισε, δε, ότι «και στο παρελθόν έχουμε δει πολλές περιπτώσεις που συζητήθηκαν σε αντίστοιχες επιτροπές, οι οποίες ακολούθησαν συγκεκριμένες διαδικασίες και στη συνέχεια δεν διαλευκάνθηκε η υπόθεση και δεν θέλουμε σε καμιά περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο στην υπόθεση αυτή, θα δούμε στη συνέχεια αν - κρίνοντας την αρμοδιότητα - τελικά η υπόθεση θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη για τα περαιτέρω ή όχι, αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει η ίδια η επιτροπή».


Ιδιαίτερα σε ό, τι αφορά τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι «τις τελευταίες μέρες είχαμε συγκλονιστικές αποκαλύψεις και για τον κ. Γεωργιάδη και για τον κ. Σαμαρά και είδαμε την πλήρη κάλυψη της ΝΔ γι' αυτές τις αποκαλύψεις».



μεσιτικό γραφείο χαλάνδρι
χαρτης κυπρου λεμεσος
κερδη φροντιστηριου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου