Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

ρωσια ελλαδα προφητειες

Τα στελέχη του κλάδου επισημαίνουν ότι ένα παρατεταμένο χρονικά "shutdown" έχει σοβαρές συνέπειες για τους επιβάτες και για όλη τη βιομηχανία πολιτικής αεροπορίας.


κορυφή ολύμπου

κλαδεμα αμπελιου εικονες

απολυσεις τραπεζουπαλληλων 2017

δωρεαν τεχνολογικα βιβλια

λιποιδημα θεραπεια

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας κλιμάκωσαν επίσης τις πιέσεις τους χθες, όταν μαζί με άλλους εργαζόμενους του κλάδου πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας έξω από το Καπιτώλιο στην Ουάσινγκτον. Οι ίδιοι υποστήριξαν ότι η ασφάλεια των πτήσεων πάσχει, ότι οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, το προσωπικό ελέγχου αποσκευών, αλλά και οι τεχνικοί και οι επιθεωρητές της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ (FAA) έχουν είτε τεθεί σε διαθεσιμότητα ή αναγκαστεί να εργάζονται χωρίς να πληρώνονται, σύμφωνα με το “Politico”.


Η μερική διακοπή της λειτουργίας των ομοσπονδιακών υπηρεσιών διανύει την τρίτη εβδομάδα της κι αφορά το 25% των υπηρεσιών που λειτουργούν χρηματοδοτούμενες από τα ομοσπονδιακά κονδύλια.


Πέρα από τις προφανείς ανησυχίες για τις επιπτώσεις που μπορούν να έχουν στην απόδοση των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, αλλά και τις άσχημες σκέψεις λόγω της απώλειας της μισθοδοσίας τους, δεν είναι λίγοι αυτοί που εκφράζουν ανησυχίες για επιπτώσεις και σε άλλες διαστάσεις του παραγόμενου αεροπορικού έργου. Επιπτώσεις όπως προβλήματα στις τεχνικές επιθεωρήσεις πιστοποίησης των αεροσκαφών και καθυστέρηση στην εκπαίδευση νέων ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, μετά την διακοπή της λειτουργίας της Ακαδημίας Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας των ΗΠΑ.


Η διαθεσιμότητα του προσωπικού έπληξε επίσης και τους ερευνητές αεροπορικών δυστυχημάτων στην Επιτροπή Ασφάλειας Αερομεταφορών (NTSB) με συνέπεια να μην διερευνώνται ένα θανατηφόρο περιστατικό με μικρό αεροσκάφος και τουλάχιστον άλλα έντεκα περιστατικά που συνέβησαν με την εμπλοκή αεροσκαφών.


“Υπάρχουν επιπτώσεις στο επίπεδο ασφάλειας των πτήσεων εντός του γενικότερου συστήματος για όσο συνεχίζεται αυτό. Δεν θέλουμε να συρθούμε σε έναν τέτοιο πόλεμο”, δήλωσε ο Πολ Ρινάλντι πρόεδρος της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στις ΗΠΑ.


Με τις φωνές που εκφράζουν ανησυχία έχουν ενωθεί αρκετά μέλη του Κογκρέσου. Μεταξύ αυτών, οι Ρεπουμπλικάνοι Πέτε Κινγκ (Νέα Υόρκη) και Μπράιαν Φιτζπάτρικ (Πενσιλβάνια) που είναι μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων που δήλωσαν ότι θα ψηφίσουν με τους Δημοκρατικούς, προκειμένου να επαναλειτουργήσουν οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες.



ανταλλακτικα φιλτρα βρυσης
γλωσσα των νεων λεξεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου