Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019

διαμαντακι στο δοντι

φελτ μαλλι
εγγραφες δημοτικα σχολεια 2015
ραφτοπουλος ειδικοι ποινικοι νομοι
λοκομοντο συναυλιες καλοκαιρι 2017

Σε αυτό το ύφος ήταν και οι δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλη Κικίλια στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για τον απολογισμό του ταξιδιού του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βερολίνο και τις συναντήσεις του με την Άνγκελα Μέρκελ, τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να κλείσει την αξιολόγηση είτε να προχωρήσει σε εκλογές ώστε να βγει η χώρα από το αδιέξοδο.


μενω αρχικοι

Σε ότι αφορά την επιστροφή του Grexit στην πολιτική ατζέντα, τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνουν ότι οφείλεται αποκλειστικά στην κυβέρνηση και στο πλαίσιο αυτό ήταν και οι δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Πιερ Μοσκοβισί: «Η κυβέρνηση έχει την αποκλειστική ευθύνη για την εξέλιξη της διαπραγμάτευσης και για τις καθυστερήσεις. Δεν είναι ευθύνη της ΝΔ οι καθυστερήσεις, ούτε οι υπερβολικές απαιτήσεις των δανειστών».


Από την πλευρά του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την ολιγόλεπτη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσότακη, το πρωί της Τετάρτης, σχολιάζοντας την καθυστέρηση στην αξιολόγηση, φάνηκε ανήσυχος και ανέφερε: «Δεν μου αρέσει να τα δραματοποιώ. Το σίγουρο είναι ότι κάθε μέρα που περνάει ανεβαίνει ο λογαριασμός. Αυτό είναι το σημαντικό».



Στο Μοσχάτο, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ήδη επεξεργάζονται τα επόμενα βήματα για να... «χτυπήσουν» την κυβέρνηση και να την πιέσουν για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, ενώ πολλά είναι και τα γαλάζια στελέχη που δεν αποκλείουν ακόμα και την... πρόταση μομφής αμέσως μετά τις 20 Φλεβάρη, ημερομηνία που το Μαξίμου τόνιζε ότι θα έχει κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.



Διαβάστε επίσης:


Τι συζήτησε ο Μητσοτάκης με τον Μοσκοβισί – Τετ α τετ αστραπή με τον Αν. Σαμαρά


Πιέρ Μοσκοβισί: Είμαστε πιο κοντά σε συμφωνία - θέλουμε το ΔΝΤ




νησοσ κεα
κογκας γιωργος

παθητική σύνταξη αρχαία

spa hotels on the coast
εθνικη συλλογικη συμβαση εργασιας λογιστων
μεση ετησια ισοτιμια δολαριου 2014
υπολογισμοσ προστιμου ανεγερσησ και διατηρησησ

Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:


παλινδρομηση κ εγκυμοσυνη

Αύριο Τετάρτη (23-01-2019)
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά, σταδιακά η δυτική Πελοπόννησος, απο τις απογευματινές ωρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και κατά τη διάρκεια της νύχτας η υπόλοιπη Πελοπόννησος, η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα Δωδεκάνησα.


Στη δυτική Ελλάδα τη νυχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.


Την Πέμπτη (24-01-2019)
Τις πρωινές ωρες η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.


Εκ νέου απο τις απογευματινές ωρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά (κυρίως στα παραθαλάσσια), καθώς και η δυτική Και νότια Πελοπόννησος.


Την Παρασκευή (25-01-2019)
Αρχικά η δυτική Ελλάδα, με βαθμιαία επέκταση στην ανατολική χώρα.


Την Τετάρτη (23-01-2019) και την Παρασκευή (25-01-2019) χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές, θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.



μακης ψωμιαδης γιωργος μητσικωστας
σκορδα λιαγκας στο βολο

μικι ρουρκ υψος

ναυτικο σαλονι 2013 γενοβα

Σύμφωνα με τον ειδικό γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση στις αντίστοιχες πλατφόρμες του εξωδικαστικού μηχανισμού περισσότεροι από 30.000 επιχειρηματίες συμπληρώνουν τις αιτήσεις και πάνω από 9.000 ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκονται σε ανάλογα στάδια.


μαθηματα πιανου καλαμαρια

υδατικό διαμέρισμα θεσσαλίας

κοινωνικά μέσα

Ο ίδιος αναγνώρισε τις δυσκολίες που υπήρχαν καθώς το μέτρο αυτό είναι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα, ενώ σημείωσε και τις προσπάθειες να μειωθούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.


Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την έναρξη λειτουργίας των πρώτων Γραφείων Ενημέρωσης και Υποστήριξης Δανειοληπτών σε Αθήνα και Πειραιά. Είχε προηγηθεί, τον Μάρτιο του 2017, η λειτουργία του πιλοτικού Γραφείου στις εγκαταστάσεις της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, στο Ρέντη και ακολούθησε, μετά το καλοκαίρι, η έναρξη λειτουργίας Γραφείων στη Θεσσαλονίκη και μεγάλες πόλεις της χώρας.


Σήμερα λειτουργούν 18 κόμβοι του πανελλαδικού δικτύου, ενώ στο αμέσως προσεχές διάστημα θα λειτουργήσουν σε ακόμα 6 πόλεις, το επόμενο τρίμηνο σε επιπλέον 10 σημεία και μέχρι το φθινόπωρο υπολογίζεται ότι το δίκτυο θα έχει πάνω από 40 κόμβους.


Το δίκτυο, στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, εξυπηρέτησε περίπου 6.000 δανειολήπτες (για την ακρίβεια 5.920). Περίπου τα δύο τρίτα (3.947) έχουν εξυπηρετηθεί στην Αττική (Ρέντη, Αθήνα, Πειραιά και Αχαρναί), λίγο πάνω από 10% (653) στη Θεσσαλονίκη (κέντρο και Παύλου Μελά), 740 δανειολήπτες εξυπηρετήθηκαν στους 4 κόμβους της περιφέρειας που λειτουργούν από τον Σεπτέμβριο (Ιωάννινα, Κοζάνη, Λάρισα και Άρτα) και οι υπόλοιποι 580 δανειολήπτες στους 8 κόμβους της περιφέρειας που ενεργοποιήθηκαν λίγο πριν τα Χριστούγεννα (Καλαμάτα, Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Κόρινθο, Χαλκίδα, Βόλο, Καρδίτσα και Ηράκλειο).


Για την ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου σχετικά με τις εναλλακτικές λύσεις για τη ρύθμιση των οφειλών, είτε αφορά σε φυσικό πρόσωπο είτε σε επιχείρηση, έχει αναρτηθεί πληροφοριακό υλικό στην ιστοσελίδα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (www.keyd. gov.gr), την οποία έχουν επισκεφτεί μέχρι σήμερα περισσότεροι από 110.000 μοναδικοί επισκέπτες.


Επιπρόσθετα δημιουργήθηκε και λειτουργεί (από 3/8/2017) ειδικό helpdesk μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ocw-info@keyd. gov.gr προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους. Μέχρι σήμερα έχουν υποβληθεί και απαντηθεί περί τα 7.750 ερωτήματα από την ομάδα υποστήριξης εξωδικαστικού μηχανισμού της ΕΓΔΙΧ.


Τέλος, κατά τον πρώτο χρόνο ήδη έχουν ολοκληρωθεί:



  • Κωδικοποίηση της σχετικής νομοθεσίας και η ετοιμασία πληροφοριακού υλικού σε μορφή εύληπτων ερωτήσεων - απαντήσεων.

  • Διαμόρφωση των κατάλληλων προϋποθέσεων (θεσμικών και τεχνικών) για την ανάπτυξη ηλεκτρονικού συστήματος λειτουργίας του πανελλαδικού δικτύου.

  • Εκπαίδευση δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι δεν κατέχουν σχετικές ειδικευμένες γνώσεις.

  • Η προώθηση στον ΑΣΕΠ προκήρυξης για πρόσληψη 140 εξειδικευμένων στελεχών (δικηγόρων και οικονομολόγων) που θα στελεχώσουν το δίκτυο.



μυλοσ αλεσεωσ σιτηρων
παπαγαλος μιλαει
χελιδονι ηλειασ καιροσ

διατροφη για μειωση σωματικου λιπους

παρενεργειες εμβολιο ανεμοβλογιας
συχνοι τραυματισμοι στο ποδοσφαιρο
διατροφης και διαιτολογιας αθηνα

Λίγες ώρες μετά το τουρκικό «κύμα» υπερπτήσεων και παραβιάσεων σε Καστελλόριζο, Οινούσσες και Παναγιά, ο κ. Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τους Τούρκους «ψευτοτσαμπουκάδες».


ταισμα φιδιων

χωρις γειωση

σεμιναρια για εναλλακτικες καλλιεργειες

στοπ διαφημισεις chrome

Παράλληλα, σε ανάρτησή του στο Twitter επεσήμανε ότι «κάθε μέρα οι πιλότοι μας τους αναχαιτίζουν αποτελεσματικά».





Η ΤΠΚ του Πολεμικού μας Ναυτικού ο Κυβερνήτης και το πλήρωμα μαζί με τους άλλους υπερασπιστές του Αιγαίου της ΔΑΝ Μεγίστης δένουν με τους Ακρίτες του μαγευτικού Καστελόριζου. Σήμερα όπως κάθε ημέρα οι πιλότοι της ΠΑ αναχαιτίζουν αποτελεσματικά τους τούρκους ψευτοτσαμπουκάδες pic.twitter.com/Ib8CDnQPXQ

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 20 Δεκεμβρίου 2018

κοντοσουβλι δρισκας

βηθλεεμ ηρακλειο κινηματογραφος
λεων βιοτεχνια παπουτσιων
xbox one x release date reddit
στρατής μυριβήλης τα ζα αναλυση
ελευθερη προσβαση στο δακτυλιο
Καιρός: Θερμαινόμενοι χώροι για τους άστεγους στην Αθήνα

Καιρός: Για την προστασία των αστέγων από τις χαμηλές θερμοκρασίες ο δήμος Αθηναίων έθεσε στη διάθεσή του από σήμερα δύο θερμαινόμενους χώρους.


συνεταιρισμοσ φαρμακοποιων κατερινησ

αρμενιοσ προεδροσ

Πρόκειται για τις Λέσχες Φιλίας Πανόρμου και Βαθέως (Στάση Μετρό «Αμπελόκηποι») και Αίμωνος 9 & Άστρους, στον Κολωνό.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Παράλληλα, η Κινητή Μονάδα Φροντίδας του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων και κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας θα πραγματοποιούν επιτόπιες παρεμβάσεις (street work) σε σημεία που βρίσκονται άστεγοι, μοιράζοντας ρόφημα, κουβέρτες και είδη πρώτης ανάγκης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην 24ωρη γραμμή επικοινωνίας του δήμου Αθηναίων, στο 1595.

Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες

Σε πλήρη ισχύ είναι και σήμερα, Τρίτη (15/1) το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ.

Τα φαινόμενα της νέας κακοκαιρίας που αναμένεται να πλήξουν τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα κατά τη διάρκεια της Τρίτης, θα είναι ιδιαίτερα έντονα.

Οι εντάσεις των ανέμων στο νότιο και νοτιοανατολικό Αιγαίο θα φτάνουν τα 10 μποφόρ και ενδεχομένως πρόσκαιρα στα Δωδεκάνησα τοπικά και τα 11 μποφόρ, σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις του meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (EAA).

Για σήμερα, Τρίτη 15 Ιανουαρίου, οι βροχές και οι καταιγίδες που θα εκδηλωθούν κυρίως στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα, αναμένονται κατά τόπους ισχυρές και ενδεχομένως να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Βόρειας Κρήτης με σχετικά χαμηλό υψόμετρο.

Επίσης, πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά και ημιορεινά της Στερεάς, της Εύβοιας και ιδιαίτερα της Πελοποννήσου, ενώ πρόσκαιρα θα χιονίσει και σε περιοχές με πολύ χαμηλό υψόμετρο. Πάντως τα φαινόμενα στα ηπειρωτικά σταδιακά θα εξασθενήσουν και μετά το μεσημέρι θα σταματήσουν.

Τις πρωινές ώρες της Τρίτης πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα βορειότερα τμήματα του νομού Αττικής, ενώ είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη χιονόπτωση και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο στα βόρεια και βορειοδυτικά.

H πρόγνωση από την ΕΜΥ

Αττική
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρώτες πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες πιθανόν ισχυρές στα νοτιά. Χιονοπτώσεις το πρωί στα ορεινά - ημιορεινά κυρίως στα βόρεια (ενδεικτικό υψόμετρο 500 μέτρα). Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 07 βαθμούς Κέλσιου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: Νεφώσεις με χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά - ημιορεινά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικά 400 μέτρα) τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 και στο Θερμαϊκό τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -02 έως 08 βαθμούς Κέλσιου.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία νεφώσεις με χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο (ενδεικτικό υψόμετρο 200 μέτρα) πρόσκαιρα πυκνές τις πρώτες πρωινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιονιά στα ορεινά – ημιορεινά. Βαθμιαία τα φαινόμενα μέχρι το μεσημέρι θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5-7 και στην κεντρική Μακεδονία τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -03 έως 05 βαθμούς Κέλσιου. στη δυτική Μακεδονία 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στέρεα, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα νοτιά σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά - ημιορεινά και σε περιοχές στα βόρεια με χαμηλότερο υψόμετρο (ενδεικτικά 400 μέτρα), κατά τόπους πυκνές τις πρωινές ώρες. Σταδιακά τα φαινόμενα μέχρι το μεσημέρι θα σταματήσουν.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5-7 στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 04 έως 09 βαθμούς Κέλσιου. Στην Ηπειρο κατά τόπους 6 με 8 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στέρεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα νοτιά καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές. Χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές τις πρωινές ώρες στα ορεινά - ημιορεινά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο (ενδεικτικά στα βόρεια 200 μέτρα και στα νοτιά 600 μέτρα). Βαθμιαία μέχρι το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις Σποράδες και την Εύβοια.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 08 βαθμούς Κέλσιου. στα βόρεια 6 με 8 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης.
Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 στρεφόμενοι το πρωί σε βόρειους 8 και τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 11 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και στα νοτιά σποραδικές καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν βαθμιαία στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.
Ανεμοι: Στα νοτιά από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ στρεφόμενοι σταδιακά σε βόρειους με την ίδια ένταση. Στα βόρεια βόρειοι βορειοανατολικοί 7 με 8 και πρόσκαιρα 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 14 βαθμούς Κέλσιου. Στα βόρεια 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.


age of empires 3 online play

ενεργειακοι επιθεωρητες λαμια
μογγολοι φωτο

Κατά τόπους, η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες.


Η θερμοκρασία θα βρίσκεται σε μικρή άνοδο.


Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: γενικά αίθριος. Το βράδυ θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 που από το απόγευμα θα στραφούν σε νότιους 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.
Άνεμοι: ασθενείς και από το μεσημέρι βαθμιαία νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.


Ζάκυνθος


Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες.
Στα υπόλοιπα αρχικά γενικά αίθριος.
Άνεμοι: στα δυτικά ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι έως 4 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από το βράδυ τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



αναλογικο επιθετο του ενα
τα κυριοτερα εργα του σολωμου
σαμαρινα μεσσηνιας
ντονας μουσικα οργανα
ήμερη φουντουκιά

ρολογια χειρος 10 ευρω

τα ντονατς του ακη
κοπιδι επαγγελματικο
10 εντολες λεκτικος στιχοι
κολωνες ντεξιον πρακτικερ
6 Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μην ξεχάσετε να τους πείτε χρόνια πολλά...


bowling origins wikipedia

μικροβιολογοι εοπυυ πτολεμαιδα

Σήμερα Τρίτη 6 Μαρτίου γιορτάζουν οι: Ησύχιος, Ησύχης, Ησυχία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


(Πηγή: Eortologio.gr)



ψαχνο δολια

πατατα διατροφη

γενικων πληροφοριακων συστηματων
τει φυσικοθεραπειας θεσσαλονικη
εγγραφα για επικαιροποιηση υπερχρεωμενα
ογκοι κατω κοιλιας

«Για την αλλαγή του πρώτου απαιτείται συνταγματική αναθεώρηση ενώ για τον δεύτερο απαιτείται πλειοψηφία των 2/3 της Βουλής» είπε ο κ. Καμμένος.


συνεργεια lada

μικροι κατασκοποι

Υπενθυμίζοντας ότι οι ΑΝΕΛ έχουν καταθέσει σχετική τροπολογία για την κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, κάλεσε σε άμεση ψήφισή της.


Επικαλούμενος αποστροφή του Ευ. Βενιζέλου ότι στην διερεύνηση του σκανδάλου Novartis διεθνώς, δεν υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα, είπε «δεν υπάρχουν πολιτικά πρόσωπα γιατί δεν υπάρχει Βενιζέλος και νόμος Βενιζέλου».


Ο κ. Καμμένος είπε ότι από την σημερινή συζήτηση ο λαός διαπίστωσε καταρχήν την επαναφορά του παρελθόντος της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, στη διάρκεια της οποίας, όπως ανέφερε, υπήρχε αλληλοκάλυψη.


Πρόσθεσε ότι από την συζήτηση προέκυψε ότι υπάρχουν και δύο διαφορετικοί κόσμοι, αναφέροντας στη συνέχεια ότι «αυτός που ελέγχεται, φοβάται και απειλεί».


Ο κ. Καμμένος επιτέθηκε με οξύτητα στους κκ Ευ. Βενιζέλο και Α. Λοβέρδο, ενώ εγκάλεσε τον κ. Βενιζέλο διότι «τολμά να μιλά για εθνικά θέματα, για τα Ίμια και να απειλεί αυτή την κυβέρνηση».


Απηύθυνε έκκληση προς τους βουλευτές να μείνουν εκτός της όποιας αντιπαράθεσης τα εθνικά θέματα, τονίζοντας ότι τα Ίμια είναι ελληνικά νησιά τα οποία υπερασπίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις, το Λιμενικό Σώμα και η Ελληνική Ακτοφυλακή.


Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής 'Αμυνας είπε ότι για την υπόθεση Novartis πρέπει να ελεγχθούν οι υπουργοί που χειρίστηκαν το ζήτημα, να εξεταστούν οι συναντήσεις που αναφέρονται, οι εταιρείες δημοσίων σχέσεων και δημοσιογράφων.


Είπε επίσης ότι πρέπει να ελεγχθούν οι αντικαταστάσεις υπουργών που δεν δέχθηκαν να εκτελέσουν εντολές των φαρμακοβιομηχανιών και αντικαταστάθηκαν από τον πρωθυπουργό.


Στο σημείο εκείνο τόνισε ότι του έκανε εντύπωση η τοποθέτηση του κ. Μ. Σαλμά, για τον οποίο, όπως είπε στο κλείσιμο της ομιλίας του, ο ίδιος δεν θα ψηφίσει την παραπομπή του προκειμένου να τον διευκολύνει ως μάρτυρα για όσα γνωρίζει για «αυτή την βρώμικη υπόθεση» τόσο εδώ, όσο και στις ΗΠΑ.


Όπως είπε ο κ. Καμμένος έλαβε την απόφαση αυτή μετά την ομιλία του κ. Σαλμά καθώς εκτίμησε ότι έχει συνεισφέρει στην διερεύνηση της υπόθεσης από την Δικαιοσύνη και στις ΗΠΑ. Σημειώνεται ότι ο Μ. Σαλμάς δήλωσε ότι επί των ημερών του εντόπισε με ελέγχους που είχε διατάξει παράνομες χρηματοδοτήσεις από την εταιρεία Novartis σε δημόσιους λειτουργούς, δηλαδή γιατρούς, φαρμακοποιούς και υπαλλήλους που εμπλέκονταν στην πολιτική του Φαρμάκου και είπε ότι τα πορίσματα αυτά αποτέλεσαν υλικό της σημερινής δικογραφίας, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα.


Ο κ. Καμμένος είπε ότι άκουσε για πρώτη φορά την υπόθεση Novartis το 2015-2016, διατύπωσε το ρητορικό ερώτημα «γιατί ο κ. Μητσοτάκης δεν κάλεσε τον κ. Π. Σαράκη προκειμένου να ενημερωθεί» και πρόσθεσε ότι η ΝΔ γνώριζε πως η κ. Τουλουπάκη θα μετέβαινε στις ΗΠΑ για την υπόθεση αυτή.





ελληνιδα ματα χαρι

τι να παρω στο μαιευτηριο για το μωρο

ευκολη και νοστιμη σαλτσα για μακαρονια
διαγωνισμα αρχαιων γ γυμν α τριμηνο
αποφοιτος εσδδ
σοκολατες μικρες τιμη

Το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ και δεν έλειψαν και οι εντάσεις, όταν το πλήθος άρχισε να φωνάζει και να κατηγορεί τους αθίγγανους για την εγκληματικότητα στην περιοχή.


γεωμετρικα σχηματα πυραμιδα

ταξινομησεις μεταχειρισμενων αυτοκινητων

paidaki


IMG 0760


Πολλοί ήταν οι συμμαθητές του μικρού Μάριου, που έσπευσαν στο σχολείο τους και άφηναν κάρτες με μηνύματα αγάπης προς τον άτυχο 11χρονο.


IMG 0762


IMG 0763 copy


IMG 0777


Έξω από το σχολείο βρέθηκε και ο Δήμαρχος της περιοχής, την ώρα που ο κόσμος φώναζε πως θα βγει στους δρόμους με τα όπλα και θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους. Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που προπηλάκισαν τον δήμαρχο για την απουσία της πολιτείας.





η χαρτογραφηση των πεποιθησεων

μαγαζια με διακοσμητικα ειδη θεσσαλονικη

ετερον εγω ταινια
dr cook λαζανια με λαχανικα
cobra γουοκι τοκι

Ο κ. Κουμουτσάκος είπε, σε συνέντευξή του στη Real News, ότι όλες οι κυβερνήσεις από το Βουκουρέστι και μετά διαπραγματεύονταν στη λογική του αδιάσπαστου «πακέτου», προσθέτοντας ότι το ενδεχόμενο «σαλαμοποίησης» θα συνιστούσε πολύ σοβαρή υποχώρηση από τη μέχρι τώρα ελληνική στρατηγική και καλεί την κυβέρνηση «από τώρα να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να υιοθετήσει τη λογική του τεμαχισμού στην τόσο κρίσιμη αυτή διαπραγμάτευση».


το πιο πετυχημενο ανεκδοτο

mira oil for hair reviews

Επιπλεόν, είπε ότι σήμερα οι συνθήκες είναι καλύτερες από εκείνες του 2007 και η κυβέρνηση «οφείλει να φέρει μια πολύ καλύτερη συμφωνία», ενώ ερωτηθείς «ακόμα και χωρίς την λέξη "Μακεδονία";» απάντησε:



Aυτό επιθυμούμε βαθιά στη καρδιά μας όλοι οι Έλληνες. Αυτό θα ήθελα κι εγώ. Όμως το αν θα μπορέσει να το επιτύχει αυτό η κυβέρνηση είναι η δική της πρόκληση. Ούτως ή άλλως όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα.



Ερωτηθείς αν το Σκοπιανό μπορεί να είναι προάγγελος πολιτικών εξελίξεων ακόμα και εκλογικών είπε ότι αυτό πρέπει να το απαντήσει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, καθώς «οι ΑΝΕΛ έως τώρα είναι απέναντι στη θέση που εκφράζουν και ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών», ενώ εκτίμησε ότι «αυτό τελικά θα αποδειχθεί ακόμα μια ψευδεπίγραφη στάση», καθώς «για τον κ. Καμμένο ένα είναι το ιδανικό και ένας ο στόχος, η παραμονή στην καρέκλα».


Τέλος, ο κ. Κουμουτσάκος είπε ότι η ΝΔ δεν διακατέχεται από καμία ανησυχία για το ενδεχόμενο δημιουργίας κόμματος στα δεξιά της, καθώς «είμαστε η παράταξη που ιστορικά καλύπτει τον χώρο από την παραδοσιακή Δεξιά έως και το Κέντρο και τη σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα. Έτσι θα πορευτούμε και έτσι θα νικήσουμε».



σελιδοδείκτες pdf
extra 5 τυχεροι αριθμοι

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

διάβρωση οπλισμού

πυροσβεστηρες σκαφων
μου τελειωσαν τα φιλτρα καφε

Σύμφωνα με την Τροχαία, πολύ αυξημένη είναι η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών - Λαμίας και στα δύο ρεύματα, έως τον κόμβο Καλυφτάκη, στην κάθοδο της λεωφόρου Κηφισού, από την Αττική οδό έως την Αχαρνών, στην Πέτρου Ράλλη, την Αλεξάνδρας, την Κατεχάκη, την Ποσειδώνος, την Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, καθώς και στο λιμάνι του Πειραιά.


παναγια κλιμακα του ιακωβ

εξετασεις ειδικοτητας φεβρουαριος 2014 αποτελεσματα

καρδιακες σφιξεις

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται συνεχώς για την κυκλοφορία στους δρόμους στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας («astynomia.gr»).



ειδησεις στο πρωτο θεμα
νοσταλγία καρυωτάκης

ντανιελ λοντερ βικιπαίδεια

προγράμματα αναδ

Έτσι θα πρέπει όλοι να κάνουμε ησυχία από τις 15:30 έως τις 17:30 και από τις 22:00 έως τις 07:30. Σύμφωνα με τη Αστυνομική Διάταξη 3 του 1996 οι ώρες μεσημβρινής και νυκτερινής ησυχίας είναι οι ακόλουθες:


νεογεννητο κοιμαται πολλεσ ωρεσ

κοσμηματα ανοιξη 2016

νίκου μέντζου

σετ κοσμηματα αρραβωνων


  • Κατά τη χειμερινή περίοδο από 15:30 έως 17:30 και από 22:00 έως 07:30. Χειμερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα, από την 1 Οκτωβρίου έως την 31 Μαρτίου.

  • Κατά τη θερινή περίοδο από 15:00 έως 17:30 και από 23:00 έως 07:00.Θερινή περίοδος, λογίζεται το χρονικό διάστημα από την 1 Απριλίου έως την 30 Σεπτεμβρίου.


Οι παραβάτες των διατάξεων της εν λόγω Αστυνομικής Διάταξης, διώκονται σε βαθμό πταίσματος, ενώ οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στην αστυνομία για βεβαίωση της παράβασης, καθώς και να υποβάλλουν Έγκληση σε βάρος των παραβατών.






επαψες να μ αγαπας
κατεβασμα υποτιτλων για ταινιες

μειωση μαστων

ποσοι θα δωσουν με το παλιο συστημα
μαρια ρεζαν ερτ
Συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι: «Δεν πρέπει να παίρνει κανείς στα σοβαρά την Ελλάδα»

Νέες προκλητικές δηλώσεις από τον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης.


τύποι κλασικής γεωμετρίας

συναχι το καλοκαιρι

«Ούτε με αεροπλάνο δεν μπορούν να έρθουν. Η Ελλάδα είναι τέτοια χώρα που δεν πρέπει να την παίρνει κανείς πολύ στα σοβαρά», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως μεταδίδει η τουρκική cumhuriyet ο Τσαβούσογλου απάντησε στη δήλωση «ερχόμαστε στην Άγκυρα σε μία ώρα», την οποία αποδίδουν σε Έλληνα πολιτικό.

Σε δηλώσεις του από την κατεχόμενη Κύπρο ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης είπε ότι: «όπως είπε ο Πρωθυπουργός μας "ας καθίσουν ήσυχα", τίποτα άλλο δεν θέλουμε».

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα που τη γνωρίζω καλά. Εκεί έζησα, εκεί μεγάλωσα. Την Ελλάδα τη χωρίζω στα δύο: στους πολιτικούς και τον λαό. Αλλά και ο λαός χωρίζεται στα δύο: στους σοβινιστές και τους πιο μετριοπαθείς».


Kıbrıs turizmine yeni bir soluk getireceğine inandığımız, Lefkoşa'daki Osmanlı kültür mirasını da görünür kılmayı amaçlayan #VakıfŞehirLefkoşa etkinliklerinin açılışını KKTC Cumhurbaşkanı Sayın @MustafaAkinci_1 ile birlikte gerçekleştirdik. Hayırlı olsun. pic. twitter.com/ZsAJcVBDIA

— Hakan Çavuşoğlu (@Hakan_cavusoglu) 15 Απριλίου 2018

Όταν οι Έλληνες πολιτικοί τα βρουν σκούρα κάνουν δηλώσεις εναντίον της Τουρκίας. «Έτσι παίρνουν δύναμη», ανέφερε προσθέτοντας ότι η προσέγγιση αυτή των Ελλήνων πολιτικών τις τελευταίες μέρες στο Αιγαίο κατά την άποψή του είναι ελιγμοί απέναντι στην οικονομική πολιτική που έχει στριμωχθεί για τα καλά. Προσπαθούν να κάνουν τον ελληνικό λαό να ξεχάσει τα οικονομικά προβλήματα λέγοντάς του ότι «υπάρχει πιο σημαντική απειλή και κίνδυνος, υπάρχει η Τουρκία».

Διαβάστε επίσης: Πρόκληση - ΣΟΚ: «Τούρκοι κομάντος κατέβασαν ελληνική σημαία από βραχονησίδα ανοιχτά της Ικαρίας»

Toυρκικό πολεμικό πλοίο πέρασε από τον Ισθμό Κορίνθου: Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο

Πηγή φωτογραφίας: Twitter



νοτια προαστια αθηνα
ποσο εχει το κιλο ο σιδηροσ
ενοικιαση γκαρσονιερα καλαματα

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

ζωολογικος κηπος δουλεια

μικρα κοσμηματα
πωληση κινητων λαρισα
επικος ποιητης 5ος αιωνας

Σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά, ο Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας εξαπολύει επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον πως «υπερφορολόγησε αγρίως τους Έλληνες και διέλυσε συνειδητά τη μεσαία τάξη», καθώς όπως λέει, «αύξησε το ΦΠΑ κατά 11 μονάδες, αύξησε τον ΕΝΦΙΑ αντί να τον καταργήσει και στη συνέχεια όλους τους άμεσους και έμμεσους φόρους».


κτημα ανατολικη θεσσαλονικη

τραγουδια του βασιλη καρρα

πρασινες χαντρες

«Στη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης, για άλλη μια φορά γέμισε αυταπάτες τον λαό, όπως με το περίφημο Παράλληλο Πρόγραμμα και τα άλλα ευφάνταστα των τελευταίων χρόνων», δήλωσε ενώ άσκησε έντονη κριτική στον πρωθυπουργό για την αναφορά του στο ότι το ασφαλιστικό θα λυθεί σε λίγα χρόνια με «φυσιολογικό τρόπο», αφού οι περισσότεροι συνταξιούχοι είναι ήδη πάνω από 70 ετών, κάνοντας λόγο για «ντροπή».

Όσον αφορά στη συμφωνία των Πρεσπών, ο Βασίλης Κικίλιας δηλώνει πως η ΝΔ δεν πρόκειται να την επικυρώσει, καταγγέλοντας τον Αλέξη Τσίπρα πως έχει την αποκλειστική ευθύνη για ό, τι συμβεί.


«Έφερε μια επιβλαβή συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα που δίνει στους Σκοπιανούς τη μακεδονική γλώσσα, τη μακεδονική εθνότητα και φουντώνει αντί να σβήνει, τον αλυτρωτισμό στο γειτονικό κράτος και στα Δυτικά Βαλκάνια. Τζάμπα μάγκας είναι ο κ. Τσίπρας που ζητάει από τον κ. Μητσοτάκη να ακυρώσει στο μέλλον τη συμφωνία. Aκόμα και ένας πρωτοετής φοιτητής των Διεθνων Σχέσεων γνωρίζει ότι από τη στιγμή που μια συμφωνία έχει τις υπογραφές δύο πρωθυπουργών και η διαδικασία στο ΝΑΤΟ εκκινήσει αυτή δεν αναστρέφεται. Οι κ. Τσίπρας και Καμμένος θα κουβαλούν μόνιμα στις πλάτες τους, το βάρος της παραχάραξης της Ιστορίας, της απεμπόλησης των μακεδονικών αγώνων, κόντρα στην βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων», λέει χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τη δέσμευση Τσίπρα για επιστροφή των αναδρομικών στους στρατιωτικούς, ο Τομεάρχης Αμυνας της ΝΔ υποστηρίζει πως οι κ. Τσίπρας και Καμμένος είχαν δεσμευτεί για την επιστροφή του υπόλοιπου 50% των αναδρομικών σε εν ενεργεία στρατιωτικούς και απόστρατους, τέσσερα χρόνια πριν. «Δεν χωράει καμία αμφιβολία, ότι οι άνδρες και οι γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων και οι απόστρατοι πρέπει να πάρουν τα αναδρομικά, που σαφώς δικαιούνται. Αλλά για μια ακόμη φορά ακούσαμε μόνο μια υπόσχεση. Ούτε το χρόνο υλοποίησης, ούτε το πότε θα αρχίσει η καταβολή των αναδρομικών, ούτε τον αριθμό των δόσεων», αναφέρει ο κ. Κικίλιας.




προσφορα φαριν λακτε

νηστισιμες συνταγες της αργυρως

χοβολη ανω πατησια
καταστατικο οε φαρμακειο

Ανάμεσα στους τραυματίες είναι ο βουλευτής Ιγκόρ Μόσιτσουκ και ο οδηγός του. Νεκρός είναι ένας από τους άνδρες της ομάδας φύλαξης του βουλευτή.

Όπως ενημέρωσε το ουκρανικό υπουργείο Εσωτερικών, η έκρηξη στο αυτοκίνητο του Ουκρανού βουλευτή σημειώθηκε μόλις το όχημα βγήκε από ένα τούνελ.


τσιρκο κηφισια

ρωσικα φαγητα

αν ειχα τα λεφτα θα εκανα ολα αυτα

KIEV


Πηγή: Reuters


«Συνολικά τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν στην έκρηξη. Δυστυχώς, ένας εξ αυτών δεν μπόρεσε να σωθεί. Πέθανε στο δρόμο προς το νοσοκομείο από τα τραύματά του. Αυτός ο άνθρωπος είναι περίπου 30 ετών και η ταυτότητά του επιβεβαιώνεται», ανέφερε ο σύμβουλος του υπουργείου Zoryan Shkiryak.


KIEV 2


Πηγή: Reuters



υπολοιπο χρονου ομιλιας σε wind
αδεια καντινας σε παραλια

μηχανολόγοι μηχανικοί κοζάνη

δαχτυλο βαρουφακη μονταζ
οσε τηλέφωνο αθήνα
horizon ναυπλιο

Τα μαθήματα στα οποία εξετάστηκαν ήταν τα Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ, Ηλεκτρικές Μηχανές, Υγιεινή και Καλλιέργεια Ανθοκομικών Φυτών.


πολυχρωμα πασχαλινα κοτοπουλακια

πρατηριο υποδηματων γερακας

θεατρα βολος 2017

Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στο μάθημα της «Υγεινής»


Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στο μάθημα «Ηλεκτρικές Μηχανές»


Δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στις «Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ)»


Τα θέματα των σημερινών μαθημάτων


Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στις «Μηχανές Εσωτερικής Καύσης ΙΙ (ΜΕΚ ΙΙ)»


Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στις «Ηλεκτρικές Μηχανές»


Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στην «Υγιεινή»


Δείτε ΕΔΩ τα θέματα στην «Καλλιέργεια Ανθοκομικών Φυτών»


Τη σκυτάλη θα πάρουν αύριο, Τρίτη 19 Ιουνίου οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) της χώρας που θα εξεταστούν στη Βιολογία για την Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας.


Υπενθυμίζεται ότι φέτος, συνολικά, θα είναι 104.040 οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που θα διεκδικήσουν τις 74.692 θέσεις στα ΑΕΙ στις πανελλήνιες εξετάσεις 2018.


Οι 104.040 υποψήφιοι έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στα μαθήματα Κατεύθυνσης που λόγω και του αυξημένου συντελεστή βαρύτητας, καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό, την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.



πρακτικη ασκηση ροδος

κομπολόι στα αγγλικά

βηχοσ γιαννησ
παλιος αγιος αθανασιος φορουμ

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Twitter, «μια απόφαση να βρεθεί εκτός φυλακής ο Σάββας Ξηρός πριν εκτίσει την ποινή του, όπως αυτή επιβλήθηκε από το ελληνικό δικαστικό σύστημα, θα ήταν μια κακή υπηρεσία στη μνήμη των μελών της Αμερικανικής αποστολής που σκότωσε και των οικογενειών τους».


κουπονι στοιχηματος σαββατου

πανεπιστήμια εξ αποστάσεως

Υπενθυμίζεται ότι ο Σάββας Ξηρός αιτείται την υφ’ όρον απόλυση κατά το άρθρο 110Α του Ποινικού Κώδικα, επικαλούμενος 98% αναπηρία «η οποία προκύπτει από ιατρικό πιστοποιητικό του ΚΕΠΑ και ισχύει εφ’ όρου ζωής» σύμφωνα με τη συνήγορό του Άννυ Παπαρρούσου.



A decision to let Savvas Xiros out of prison before serving his sentence as handed down by the Greek justice system would be a disservice to the memory of the American mission members he killed and their families. pic.twitter.com/8YvoOFk09H

— U. S. Embassy Athens (@USEmbassyAthens) October 19, 2018


καζανοβα ταινια
ποικιλίες δαμάσκηνα
kia picanto προφυλακτηρας

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

emi options for oneplus 5

ωρωπος καραβι
fletcher pilon australia's got talent video
ρουμπεν δαριο

Η γυναίκα, που έχει υποστεί σοκ από την επίθεση, μεταφέρθηκε στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο του Βόλου


λουνα παρκ κατερινα ρεθυμνο 2014

παπαηλιου αργος ρουχα

Επίσης προκλήθηκαν φθορές στους πανεπιστημιακούς χώρους από τους αντιεξουσιαστές, οι οποίοι κατέστρεψαν υπηρεσιακά έγγραφα και ηλεκτρονικές συσκευές.


Νωρίτερα το πρωί, ομάδα αντιεξουσιαστών κατέλαβε το κτίριο όπου στεγάζονται οι τεχνικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αφού σήμερα είναι η τελευταία ημέρα προθεσμίας για τη δημοπράτηση δύο κτιρίων στην περιοχή των Παλαιών Βόλου.



νομική κομοτηνής κατατακτήριες με βαθμό πτυχίου
γονιμοτητα βοτανα

λεω αρχαια

αι στο διαολο κι εσυ σταυριδης

"Εκλογές φαντασιώνεται ο κ. Μητσοτάκης ο οποίος επαναφέρει το αίτημα κάθε τόσο για να τιθασεύσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα" είπε μεταξύ άλλων στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.


ξανθό γένος

αεροβολα φερμα

Εκτίμησε ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα κλείσει γρήγορα και προς το συμφέρον των ελληνικών θέσεων σημειώνοντας ότι και πάλι θα είναι αποτέλεσμα διαπραγματεύσης και πολιτικής λύσης.


Ανέφερε πως ο κ. Σόιμπλε και το ΔΝΤ βρίσκονται στην ίδια γραμμή ενώ ερωτηθείς εάν η κ. Μέρκελ είπε στον πρωθυπουργό κατά τη συνάντησή τους ότι χωρίς το ΔΝΤ δεν θα προχωρήσει το ελληνικό πρόγραμμα είπε πως "λιγοστεύουν όλο και περισσότερο όσοι υποστήριζαν ότι χωρίς το ΔΝΤ δεν μπορεί να υπάρξει το ελληνικό πρόγραμμα".


Τόνισε πως η κυβέρνηση έχει με τις πολιτικές της ως προτεραιότητα να βοηθήσει όσους έχουν χαμηλά εισοδήματα κια αυτό φαίνεται αφού πέτυχε να απαλλάξει τους πολίτες από τα 20 δις με τα οποία είχε δεσμευθεί η ΝΔ. Υπενθύμισε την ρύθμιση των 100 δόσεων, την πρόσβαση στο πρόγραμμα αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Τόνισε ακόμη ότι έχει αρχίσει και μειώνεται σημαντικά η ανεργία.



εορτολογιο αγια αναστασια
blue ταινια
μητροπολιτης χρυσοστομος ζακυνθου
παρελαση 25 μαρτιου 2014 βολος

πως να διαβαζω στις πανελληνιες

christmas one liners
εξατμισεις για opel insignia
η θερμοκρασια ανεβαινει μετα την ωορηξια
κλιματισμος προσφορες

Οι επιστροφές φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων έως 10.000 ευρώ αφορούν το 90% των περιπτώσεων και το 1,24% του συνολικού ποσού των επιστροφών της κατηγορίας αυτής. Από το μέτρο θα ωφεληθούν περισσότερες από 4.500 επιχειρήσεις.


πρώτες βοήθειες σε έμφραγμα

σλαβοφωνοι μακεδονομαχοι

Οπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, η έναρξη ισχύος του νέου πλαισίου είναι η 1η Αυγούστου 2017, ημερομηνία δημοσίευσής της σχετικής διάταξης του άρθρου 74 του ν. 4484/2017 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.


Κατά την εγκύκλιο, σε εκκρεμείς κατά την 1η Αυγούστου 2017 υποθέσεις ελέγχου επιστροφής φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων ή ΦΠΑ, εφόσον το συνολικώς αιτηθέν ποσό των εκκρεμών αιτήσεων ανέρχεται μέχρι του ύψους των 10.000 ευρώ, ανά φορολογία και ανά δικαιούχο, η επιστροφή διενεργείται άμεσα, με την επιφύλαξη των περί παραγραφής διατάξεων.


Ως εκκρεμείς νοούνται οι υποθέσεις ελέγχου για τις οποίες δεν έχει εκδοθεί προσωρινός διορθωτικός προσδιορισμός φόρου. Για τις επιστροφές του παρόντος άρθρου δύναται να διενεργείται έλεγχος σε δείγμα που επιλέγεται, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 26 του ν. 4174/2013. Συγκεκριμένα η διάταξη:



  • Αφορά σε εκκρεμείς, κατά την ημερομηνία δημοσίευσης του παρόντος νόμου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (1.8.2017), αιτήσεις επιστροφής φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων, καθώς και φόρου προστιθέμενης αξίας σε δικαιούχους επιστροφής, ανεξάρτητα από το καθεστώς στο οποίο εντάσσονται.

  • Δεν θεωρούνται εκκρεμείς οι υποθέσεις για τις οποίες έχει εκδοθεί προσωρινός διορθωτικός προσδιορισμός φόρου. Σημειώνεται ότι όσον αφορά στις εκκρεμείς αιτήσεις επιστροφών φόρου προστιθέμενης αξίας, η εν λόγω διάταξη έχει εφαρμογή τόσο στα φυσικά όσο και στα νομικά πρόσωπα.

  • Εφαρμόζεται, εφόσον το συνολικά αιτηθέν προς επιστροφή ποσό για το οποίο εκκρεμεί έλεγχος, δεν υπερβαίνει τις 10.000 ευρώ, ανά δικαιούχο και ανά φορολογία. Προβλέπεται δηλαδή η δυνατότητα ικανοποίησης περισσότερων αιτημάτων του ίδιου δικαιούχου όταν συνολικά δεν υπερβαίνουν, ανά φορολογία, τις 10.000 ευρώ.

  • Εφαρμόζεται άμεσα, χωρίς τον έλεγχο συνδρομής άλλων προϋποθέσεων, με την επιφύλαξη των περί παραγραφής διατάξεων. Τέλος, επισημαίνεται ότι ο φυσικός και ηλεκτρονικός φάκελος των συγκεκριμένων υποθέσεων ολοκληρώνονται με την αναφορά της εν λόγω διάταξης.



γιορτη ροδου αγρος

τοποθετησεις αναπληρωτων ηρακλειο

max stores καταστήματα παιχνιδιών

Μετά τον ανοιχτό δημόσιο ηλεκτρονικό διαγωνισμό, το πρόγραμμα αναπτύσσεται εντός της επόμενης εβδομάδας σε 831 σχολεία όλης της Επικράτειας, καλύπτοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το 90% των μαθητών, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν.


ειναι φαση το αγορι τραγουδι

home cinema lg dh4130s

επισκεψεις στην βουλη

Ζεστό γεύμα έχουν πλέον οι μαθητές 763 σχολείων, ενώ την Πέμπτη θα μπουν στο πρόγραμμα άλλα 68 σχολεία. Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες θα ενταχθούν στο πρόγραμμα εντός των επόμενων ημερών.


Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, δήλωσε: «Η παιδική προστασία βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής της κυβέρνησης. Αποτελεί βαθιά πεποίθησή μας ότι η κοινωνική καταγωγή δεν μπορεί να καθορίζει το μέλλον του κάθε παιδιού. Πιστεύουμε ότι τα μέτρα για το παιδί πρέπει να είναι οριζόντια και να μην απευθύνονται μόνο στην ακραία φτώχεια.


Στο πλαίσιο αυτό, στηρίζουμε τις πολιτικές μας για το παιδί σε τέσσερις δράσεις:



  • Τα οικογενειακά επιδόματα

  • τους βρεφονηπιακούς σταθμούς

  • τα σχολικά γεύματα

  • το νόμο για την υιοθεσία και την αναδοχή


Παρά τη δημοσιονομική ασφυξία που κληρονομήσαμε από τους προκατόχους μας, αυξήσαμε τον προϋπολογισμό για τις δράσεις αυτές, από 822 εκατ. ευρώ το 2015, στα 1,3 δισ. ευρώ το 2018.


Παράλληλα, μέσω του προγράμματος, διευρύνεται ο αριθμός των θέσεων εργασίας στις τοπικές κοινωνίες», σημειώνει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.



κωνσταντίνο τάτση
tweets για debate
τεχνολογια β γυμν γραπτη εργασια

μπλε ιστοριεσ κομμενο χερι

μορια για αστερ
Τραγωδία στο Ηράκλειο: Βρήκε νεκρό το φίλο του

Την τελευταία του πνοή άφησε την Κυριακή (10/06), ένας 41χρονος άνδρας μέσα στο σπίτι όπου διέμενε στο Ηράκλειο.


επισκευες γρυλων παραθυρων αυτοκινητων

αλλου γυαλου συρος

Τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό, ένας καλός του φίλος, ο οποίος τον αναζητούσε καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Τελικά, έπειτα από τις άκαρπες προσπάθειες να τον εντοπίσει μέσω τηλεφώνου πήγε στο σπίτι του και όταν άνοιξε την πόρτα αντίκρισε το μακάβριο θέαμα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία αλλά και το ΕΚΑΒ ωστόσο οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο δεν μπόρεσαν να δώσουν την παραμικρή βοήθεια στον άτυχο 41χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν Ιορδανό, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έμενε και εργαζόταν στην Κρήτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν αμέσως τις έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν πως ο θάνατός του Ιρλανδού οφείλεται σε παθολογικά αίτια καθώς δεν υπήρξαν σημάδια εγκληματικής ενέργειας ή αυτοχειρίας.

«Φως» στα αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: Cretapost

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2018: Οι απαντήσεις σε Αρχαία και Μαθηματικά (κατεύθυνσης)

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (11/06) το έπαθλο;




σπρευ ταμπλο
φουσκωτα θαλασσης για παιδια
συνταγή για τούνα
στρατιωτικος αλλεργιολογος θεσσαλονικη

επιψυ ερευνα 2014

εντυπωσιακο τι σημαίνει η μέρα που γεννηθήκατε
πλατεια μαρτυρων μυτιληνη
γυαλιά για νυχτερινή οδήγηση

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι αυτές της πρόκλησης ναυαγίου από αμέλεια, ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή, διατάραξη θαλάσσιας κυκλοφορίας και παράβαση του νόμου περί αποφυγής συγκρούσεων.


απολυτικιο τριων ιεραρχων παρτιτουρα

κοτοπουλο με μπαμιες στην κατσαρολα

Το πλοίο «Αίγινα» επιθεωρήθηκε από εμπειρογνώμονες του Λιμενικού Σώματος, ενώ τα έξι μέλη του πληρώματος έδωσαν καταθέσεις στο λιμεναρχείο της Αίγινας.


Από τη σύγκρουση, το αλιευτικό σκάφος, που ήταν ξύλινο, διαλύθηκε, ενώ τα δύο άτομα που επέβαιναν σ' αυτό έπεσαν στη θάλασσα και περισυλλέγησαν νεκρά από το πλήρωμα της υδροφόρας.


Ο πλοίαρχος του «Αίγινα» προσπάθησε να πραγματοποιήσει ελιγμό, ώστε να αποφευχθεί το περιστατικό, ωστόσο το αλιευτικό με τους δύο επιβαίνοντες συγκρούστηκε στη δεξιά πλευρά της πρύμνης του πλοίου.


4174801


(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)


Συγκλονιστική η μαρτυρία του υποπλοιάρχου


Συγκλονισμενός από το τραγικό περιστατικό ο υποπλοίαρχος του «Αίγινα» τόνισε πως έγιναν όλες οι απαραίτητες κινήσεις από τον καπετάνιο, ενώ αποκάλυψε πως οι δύο ψαράδες δεν ήξεραν κολύμπι.



συνταγη για φαβα σαλατα
γυναικεια τζιν levis

σως για σαλατα καισαρα

απαντησεισ φυσικη α λυκειου

Από το 2013, το 90% των αποφοίτων κολεγίων βρήκαν εργασία, ενώ περισσότεροι από 1,1 εκατομμύρια Κινέζοι που εργάζονταν προσωρινά επαναπροσλήφθηκαν, όπως δήλωσε ο Γιν Γουεϊμίν υπουργός Ανθρώπινων Πόρων και Κοινωνικής Ασφάλισης.


ζωγραφιζοντας την ελλαδα

Στα τέλη του 2017, το ποσοστό ανεργίας στις αστικές περιοχές καταγράφηκε στο 3,9%, που ήταν το χαμηλότερο ποσοστό από το 2002.


Από το 2013 έως το 2017, περισσότερες από 13 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν ετησίως στις αστικές περιοχές, παρά τις αρνητικές επιδράσεις από την προσπάθεια οικονομικής αναδιοργάνωσης, αλλά και την επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης.



ενοικιαζομενα σπιτια καλογρια
φτιαξτο μονος σου φατνη
τμημα εμποριας και διαφημισης τει
καντο οπως ο ακης βακαλαος
πλουτων τετραγωνο ωροσκοπος

πιτες κυπριακες με μελι

ωροσκοπιο 2014 πατερα
εορτολογιο αυγουστου 2017
επιπλα απο ξυλο τριανταφυλλιας
αντωνης ρεμος βεστ οφ
νικητης μουντιαλ 2014 οπαπ

«Ελπίζουμε» προσθέτουν οι ίδιες πηγές «ότι τουλάχιστον από εδώ και στο εξής, όσοι μέχρι σήμερα επέμεναν στην αναπαραγωγή αυτών των σεναρίων θα σταματήσουν να εκτίθενται».


πωλειται korg kronos

ζητειται καθηγητης βιολογιας

Νωρίτερα, Ευρωπαίος αξιωματούχος μιλώντας σε δημοσιογράφους, τόνισε ότι οι Βρυξέλλες δεν ευνοούν τη λύση της προληπτικής πιστωτικής γραμμής, διότι αν επιβληθεί στην Αθήνα ενδέχεται να προκαλέσει πολιτικές τριβές, υπονομεύοντας την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.


Η Ελλάδα οδεύει προς την ολοκλήρωση του προγράμματος, αλλά η διαχείριση της παρακαταθήκης που αφήνει η ελληνική κρίση θα διαρκέσει πολλά χρόνια, εκτιμά η ίδια πηγή.


Προσθέτει, μάλιστα, ότι η διαχείριση του χρέους, της ανεργίας, η εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, η απομάκρυνση από πρακτικές που οδήγησαν στην κρίση, αποτελούν προϋποθέσεις για την μακροπρόθεσμη ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.


Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο οι προκλήσεις που τίθενται μετά τη λήξη του προγράμματος είναι η προσήλωση στις υγιείς δημοσιονομικές πρακτικές κατά τη διάρκεια της προσεχούς τριετίας, παρά τους κινδύνους που προέρχονται από τον εκλογικό κύκλο στον οποίο θα μπει η χώρα, η αποτελεσματικότητα της διακυβέρνησης και η ιδιοκτησία της πολιτικής των μεταρρυθμίσεων.


Τα θέματα που τίθενται στο διάστημα μέχρι την ολοκλήρωση του προγράμματος και μπορούν να επηρεάσουν τις αγορές είναι η αβεβαιότητα που προκύπτει από γεωπολιτικούς κινδύνους, τα στρες τεστ των τραπεζών, η τέταρτη αξιόλογη και η συμμετοχή ή μη του ΔΝΤ σε αυτήν.


Σχετικά με τη συμμετοχή του Ταμείου, η ευρωπαϊκή πηγή τόνισε χαρακτηριστικά: «Η μπάλα είναι στο γήπεδο του ΔΝΤ και η απόφαση εξαρτάται από τους ίδιους».


Σχετικά με το χρέος, το θέμα θα τεθεί μετά τη λήξη του προγράμματος και πηγές των Βρυξελλών θεωρούν ότι η σύνδεση της διαδικασίας ελάφρυνσης του χρέους με το ρυθμό ανάπτυξης μέσω ενός αυτοματοποιημένου μηχανισμού είναι μία καλή ιδέα.


Για την προσέλκυση επενδύσεων, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θα πρέπει να τεθούν προϋποθέσεις για ανάπτυξη, να περιοριστούν σημαντικά τα "κόκκινα δάνεια" να βελτιωθεί η αποτελεσματικότητα της Δικαιοσύνης, ενώ απαιτείται να υπάρξει περαιτέρω εκσυγχρονισμός της δημόσιας διοίκησης.


φωτογραφιες αληθινων αγγελων

νακος γιωργος

Όπως αναφέρουν αξιωματικοί της αστυνομίας το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή σε έρευνα μετά από καταγγελία για τον τραυματισμό ενός ανθρώπου από πυροβολισμούς.


θωρακικό τοίχωμα ανατομία

αναλογικη συνταξη ικα

Δύο άνθρωποι μέσα στο σπίτι καταζητούνταν, καθώς τελούσαν σε ισχύ εντάλματα σύλληψής τους και προσπάθησαν να διαφύγουν όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους θέσουν υπό κράτηση, εξήγησε ο Τζέισον Κίλαρι, αξιωματικός της αστυνομίας στην Μπόσκοουεν.


«Και οι δύο αντιστάθηκαν στη σύλληψη, ο ένας πρόβαλε πολύ σθεναρή αντίσταση στη σύλληψή του. Δάγκωσε τον σκύλο, ο σκύλος τον δάγκωσε κι αυτός, καταλήξαμε να χρησιμοποιήσουμε τέιζερ», ένα κατασταλτικό μέσο που παραλύει προσωρινά τον ύποπτο με ηλεκτρικές εκκενώσεις, διευκρίνισε ο Κίλαρι.


Ο ύποπτος, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατηγορείται για αντίσταση κατά της αρχής και... επίθεση εναντίον αστυνομικού σκύλου.


Ο σκύλος αυτός, ο K9 Veda της πολιτειακής αστυνομίας του Νιού Χάμσιρ, δεν τραυματίστηκε και παραμένει στην ενεργό υπηρεσία.


Ο Κίλαρι σημείωσε ότι δεν έχει ξανακούσει ποτέ περιστατικό στο οποίο άνθρωπος να δάγκωσε αστυνομικό σκύλο.


«Αν αρχίσεις έναν διαγωνισμό δαγκώματος με σκύλο της αστυνομίας, δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις», παρατήρησε ο αξιωματικός. Τα ειδικά εκπαιδευμένα λαγωνικά της αστυνομίας «είναι μάλλον καλά σ' αυτό», συμπλήρωσε.



υπηρεσία πολιτικήσ αεροπορίασ τηλ
αδεια μικρης κλιμακας διαυγεια
φθηνα παιχνιδια για ps3
μεκ παιανια προσβαση

πατσαβουροπιτα αλμυρη ακης

μπλουζες ασυμμετρες σκρουτζ
σου παπαδακου καρατε
κέικ καρύδας με σιρόπι
ποδιες κουρεα
ζωη οδηγιεσ χρησησ περεκ

«Το υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνει ότι παρατείνεται έως και την 5-1-2018 η προθεσμία για την εμπρόθεσμη καταβολή των τελών κυκλοφορίας έτους 2018 καθώς και για τη θέση των οχημάτων σε εκούσια ακινησία» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.


βουλευτες φιλιουνται

Σημειώνεται ότι η παράταση ισχύει και για την παράδοση πινακίδων.


Όσοι δεν πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας μέσα στην παράταση θα βρεθούν αντιμέτωποι με τσουχτερά πρόστιμα.


Τα τέλη κυκλοφορίας παραμένουν αμετάβλητα συγκριτικά με πέρυσι, και οι φορολογούμενοι καλούνται να καταβάλουν ακριβώς το ίδιο ποσό με αυτό που πλήρωσαν τον Δεκέμβριο του 2016, ενώ η επιβολή των προστίμων γίνεται άμεσα και αυτόματα.


Όσοι δεν θα πληρώσουν εμπρόθεσμα τα τέλη κυκλοφορίας θα καταβάλουν πρόστιμο ίσο με την αξία τους.




ξενοδοχείο ηλιος θεσσαλονίκη

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

ανδρικα κοστουμια κυπρος

βλαβη αορτικης βαλβιδας
εμπολα νιγηρια
κώδικας φορολογίας κληρονομιών δωρεών γονικών παροχών

Οι «Κέλτες» είδαν τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται κοντά στο break και την επιστροφή στην Φιλαδέλφεια, καθώς 1:37 πριν το τέλος του αγώνα, οι Σίξερς είχαν το προβάδισμα 109-105. Ωστόσο, σ’ εκείνο το σημείο, τα σουτ των Χόρφορντ και Σμαρτ βρήκαν στόχο και η τρομερή άμυνα του Χόρφορντ στον Σάριτς, έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας της Βοστώνης.


noodles offspring net worth

περιοχες που θα γινουν διακοπες ρευματος

ζωδιο ζυγος με ωροσκοπο ταυρο

Πρώτος σκόρερ για τους Σέλτικς ήταν ο Τέιτουμ, ο οποίος τερμάτισε τον αγώνα με 25 πόντους, έναν περισσότερο από τον Μπράουν, ενώ ο Ροζίερ βοήθησε με 17 πόντους και με 15 ο Χόρφορντ. Στην αντίπερα… όχθη, ο Εμπίντ τελείωσε τον αγώνα με double double έχοντας 27 πόντους και 12 ριμπάουντ, όπως και ο Σάριτς που είχε 27 πόντους και 10 ριμπάουντ.


Με τη νίκη αυτή, η ομάδα της Βοστώνης θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή της Ανατολής στο NBA, αντιμετωπίζοντας τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, έχοντας παράλληλα και πλεονέκτημα έδρας. Μάλιστα, οι δύο ομάδες θα βρεθούν σε τελικούς έπειτα από την σεζόν 1987-’88.





κτηνιατρειο κερατσινι

δημαρχειο εγκωμης

βαπτιση αγορι σετ
Ηράκλειο: Πλοίο προσέκρουσε στο λιμάνι - Απαγορεύτηκε ο απόπλους του

Επεισοδιακή ήταν η επιχείρηση απόπλου του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «Φαιστός Παλάς», το βράδυ της Πέμπτης (18/01), από το λιμάνι του Ηρακλείου.


β ενικο οριστικης

Το πλοίο προσέκρουσε ελαφρά στον προβλήματα του λιμανιού, με αποτέλεσμα να απαγορευθεί ο απόπλους του.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Από το ατύχημα δεν υπήρξε τραυματισμός και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν με ασφάλεια μόλις το πλοίο προσέδεσε δυτικά της προβλήτας ΙΙ, με τη συνδρομή των Ρ/Κ «ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ» Ν. Η. 11 και «ΜΕΝΤΟΡΑΣ» Ν. Η. 155, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό Σώμα.

Στελέχη του Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων διενήργησαν επιθεώρηση όπου διαπίστωσαν ότι από την πρόσκρουση προκλήθηκε στρέβλωση δεξιά στον πρωραίο βολβό και στρέβλωση με μικρό ρήγμα δεξιά στην πρύμνη σε ύψος πλέον του ενός μέτρου πάνω από την ίσαλο γραμμή.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου απαγορεύτηκε η συνέχιση πλόων του «Φαιστός Παλάς» μέχρι αποκατάστασης της ζημιάς και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης – αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφίας: flashnews.gr



παολα φωκα πριν και μετα τισ πλαστικεσ
καισαρικη γεννα
καφε βοτανικου κηπου
πυραμιδα του χεοπος
επιλεκτοι ομαδα πειραια

προτυπο αθηνων

κρυφη καμερα – δειτε τι εκανε με τον σκυλο
αγαλμα λιονταρι
επιθεωρηση εργασιασ νικαιασ τηλεφωνο
φουσκωμενη κοιλια ονειρο

Ο επικεφαλής του Τμήματος Χρηματοπιστωτικών του ΔΝΤ Τομπίας Άντριαν ανέφερε παρουσιάζοντας την έκθεση πως αν και οι διευκολυντικές νομισματικές πολιτικές συνεχίζουν να υποστηρίζουν την ανάπτυξη οι εντάσεις στο εμπόριο έχουν κλιμακωθεί, οι πολιτικές αβεβαιότητες έχουν αυξηθεί σε ορισμένες χώρες και ορισμένες οικονομίες αναδυόμενων αγορών αντιμετωπίζουν χρηματοπιστωτικές πιέσεις.


ανοιξε το παραθυρο να μπει ταινια

λιαπης νευρολογος

ισορροπία συνθετικά

«Το χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι ισχυρότερο σήμερα από ό, τι πριν από την παγκόσμια οικονομική κρίση, χάρη σε μια δεκαετία μεταρρύθμισης και ανάκαμψης. Ωστόσο, τα τρωτά σημεία εξακολουθούν να υφίστανται και το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα παραμένει μη ολοκληρωμένο», ανέφερε ο Τομπίας Άντριαν.


Όπως σημείωσε, το ισχυρότερο δολάριο και τα υψηλότερα επιτόκια των ΗΠΑ έχουν κάνει τον δανεισμό πιο ακριβό για τις αναδυόμενες αγορές, ειδικά δε για εκείνες που έχουν μεγαλύτερες πιστωτικές ανάγκες και ασθενέστερες οικονομικές συνθήκες ή πλαίσια πολιτικής.


«Εάν οι πιέσεις στις αναδυόμενες οικονομίες διευρυνθούν και ενταθούν, οι κίνδυνοι χρηματοπιστωτικής σταθερότητας θα αυξηθούν σημαντικά. Η ανάλυσή μας δείχνει ότι - μεσοπρόθεσμα - υπάρχει πιθανότητα 5% οι αναδυόμενες οικονομίες να βιώσουν εκροές από τα ομολογά τους ύψους 100 δισ. δολαρίων ή περισσότερο. Αυτές είναι σε γενικές γραμμές παρόμοιες σε μέγεθος με τις εκροές που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της κρίσης», τόνισε ο επικεφαλής του Τμήματος Χρηματοπιστωτικών του ΔΝΤ.


Ο ίδιος υποστήριξε πως υπάρχουν και άλλοι κίνδυνοι που θα μπορούσαν να αυξηθούν απότομα. Αυτοί περιλαμβάνουν μια ευρύτερη κλιμάκωση των εμπορικών εντάσεων, μια μη συμφωνία για το Brexit, τις ανησυχίες σχετικά με τη δημοσιονομική πολιτική σε ορισμένες υπερχρεωμένες χώρες της ζώνης του ευρώ, αλλά και μια ταχύτερη από την αναμενόμενη, εξομάλυνση της νομισματικής πολιτικής στις προηγμένες οικονομίες.


«Οποιοσδήποτε από αυτούς τους κινδύνους θα μπορούσε να αναδείξει τα τρωτά σημεία που έχουν αναπτυχθεί στις οικονομίες από τη χρόνια χαλαρή νομισματική πολιτική», σημείωσε ο Άντριαν.


κορεα φαλακρα

playmobil μαγικη κρυσταλλινη λιμνη

Αυτά υποστήριξε ο πρόεδρος της ΛΑΕ και πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στο ραδιόφωνο «ΒΗΜΑ FΜ». Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι ο ίδιος είχε συμφωνήσει με τη Ρωσία για καταβολή δισεκατομμυρίων ως προκαταβολή για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου αλλά και ότι κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε συζητήσει με την κυβέρνηση της Βενεζουέλας το ενδεχόμενο προμήθειας πετρελαίου.


σετ σαπουνοθηκη μπανιου

θανατηφορα φαρμακα για σκυλους

λιμανι νεας περαμου καβαλας

«Στη Ρωσία είχα πάει εγώ και είχα ζητήσει και χρηματοδοτική στήριξη και την είχα επιτύχει, μέσω του αγωγού με ρωσικό φυσικό αέριο που θα κατασκευάζαμε και θα περνούσε από την Ελλάδα».


«Ο κ. Τσίπρας βεβαίως είχε συμφωνήσει για την προκαταβολή από τη Ρωσία. Ήταν δεδομένα όλα και γνωστά. Λέει ψέματα ο κ. Τσίπρας ότι δεν υπήρχε συμφωνία. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα. Η Ρωσία δεν είναι φιλόπτωχο ταμείο. Η Ρωσία θα κάνει συμφωνίες στη βάση αμοιβαίου οφέλους», πρόσθεσε


Παράλληλα, εξήγησε ότι σε περίπτωση που η χώρα έβγαινε από το ευρώ η Τράπεζα της Ελλάδος θα εθνικοποιείτο, «θα περνούσε στον έλεγχο των Αθηνών» και θα προχωρούσε στην εκτύπωση της νέας δραχμής. Τέλος, αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι το εναλλακτικό σχέδιο προέβλεπε οποιαδήποτε εμπλοκή του στρατού.


Πάντως, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επιτέθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη χαρακτηρίζοντας «κακόγουστο αστείο» τα όσα ισχυρίζεται στο τελευταίο του βιβλίο.



επουλωση πληγων απο θηλασμο
νιώθω ενοχέσ στιχοι
μολυβι χειλιων καφε

οξειδοαναγωγή β λυκείου θεωρια

village cinema παλαιο φαληρο
ομιλος μεταφραση

Νίκησε Προμηθέα, βλέπει Φενέρ


Ο Ολυμπιακός παρέμεινε αήττητος πρώτος με το 90-63 επί του Προμηθέα, παίρνοντας ψυχολογική ώθηση μετά την ήττα από την Μπάμπεργκ, ενόψει του ντέρμπυ με την Φενέρ στην Euroleague.


τζειμσ ντιν ζωδιο

νεος νομος περι δικηγορων

4002981
(Πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού ο Αθηναίου - Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Οι Πατρινοί έμειναν στην αρχή κοντά στο σκορ, φέρνοντας την μπάλα στη ρακέτα, αλλά όταν οι ερυθρόλευκοι βρήκαν λύσεις, ξέφυγαν στο σκορ και το ματς τελείωσε νωρίς. Αυτό που προβληματίζει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ήταν το κτύπημα στον ώμο του Αγραβάνη, που αποχώρησε από το παρκέ στο 25.


4003072
(Ο Αγραβάνης στον πάγκο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


Οι βασικοί ξεκουράστηκαν και πρώτος σκόρερ ήταν ο Αθηναίου με 13, ενώ 11 είχε προλάβει να βάλει ο Αγραβάνης στα 13 λεπτά που έπαιξε.


(Δείτε εδώ τα πλήρη στατιστικά του αγώνα)


4002952
(Στο ΣΕΦ και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


Ντεμπούτο Τζεντίλε με σαρωτική νίκη


Στο κλειστό «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ, το Ρέθυμνο έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods πηγαίνοντας στα αποδυτήρια μόλις με ένα καλάθι διαφορά (46-44).


4003033
(Ο Νικ Καλάθης - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)


Όμως οι «πράσινοι» βγήκαν μεταμορφωμένοι στο β μέρος, με τον Καλάθη να δίνει το τέμπο (15 π. / 7 ασσ.) και τον Μπουρούση να φορτώνει το καλάθι (23 π.) και με επί μέρους σκορ στην γ περίοδο 37-8 (!) ο Εξάστερος έδωσε τέλος στην όποια αμφισβήτηση, φτάνοντας στο τελικό 116-83.


4003042
(23 πόντους ο Μπουρούσης - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)


Ντεμπούτο με τα πράσινα έκανε και ο Αλεσσάντρο Τζεντίλε φορώντας το νούμερο 25 κάνοντας μόνον μία εύστοχη προσπάθεια σε δίποντο, προτιμώντας να πασάρει (5 ασίστ) και να συμμετέχει στο ομαδικό παιχνίδι (1 ρ. / 1 κλ. / 2 λ.) μέχρι να μάθει τη νέα του ομάδα.


(Δείτε εδώ τα πλήρη στατιστικά του αγώνα)


4003051
(Ντεμπούτο για Τζεντίλε - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ)


Γιαννακόπουλος: «έτοιμη για μεγάλα πράγματα η ομάδα»


Γραπτή δήλωση έκανε μετά το ματς και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, απευθυνόμενος στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού Superfoods: «Συγχαρητήρια στην ομάδα και το τεχνικό επιτελείο για τη νίκη σήμερα. Η ομάδα δείχνει ότι είναι έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Μπαίνοντας στο 2017, η οικογένειά μου και εγώ κλείνουμε τριάντα χρόνια στο μπασκετικό τμήμα του Παναθηναϊκού. Άλλοτε σε καλύτερες οικονομικά συνθήκες, άλλοτε σε όχι και τόσο καλές έχουμε, προσπαθήσει να κρατήσουμε ψηλά το Παναθηναϊκό φρόνημα.


2620028
(Πηγή: EUROKINISSI / ICONPRESS / ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)


Η αγάπη και η καθημερινή στήριξη του απλού Παναθηναϊκού φιλάθλου είναι αυτή που κρατάει τη φλόγα ζωντανή και αποτελεί την μονή επιβράβευση. Όταν προσπαθείς σίγουρα θα κάνεις και λάθη, αλλά το σημαντικό είναι τελικά το πρόσημο να είναι θετικό, κάτι που στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουμε καταφέρει να αναγνωρίζει όλη η Ευρώπη.


Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο!


Δ. Π.Γ.».



νταου πεντελης διευθυνση
τζολι γουαινσταιν
ηλιοπουλου περσεφονη συμβολαιογραφος

δεντρο συνταγμα φωτια

στερεά ελλάδα γεωφυσικός χάρτης
τροφη σκυλου αμβροσια

Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 4 το απόγευμα και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν στο εσωτερικό του εργοστασίου.


μελαγχολια ευτυχιας

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά αλλά και να αποτρέψουν το ενδεχόμενο επέκτασης της και σε διπλανές επιχειρήσεις.


Από την πυρκαγιά καταστράφηκε η μονάδα παραγωγής καθώς και ο διπλανός χώρος, όπου και θα επεκτεινόταν η μονάδα.



Πυρκαγιά σε βιοτεχνία στη Βιομηχανική Περιοχή Τυλίσου στο Ηράκλειο Κρήτης. Επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 16 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 9, 2017


κιθαρα το κατι να γυαλιζει
βερολινο τοπ αξιοθεατα
πόλη καναδα
γυναικες βορειων προαστιων

κρατικα τιμολογια ιατρικων εξετασεων

η αυλη βουρνοβα
πράξη διοικητικού προσδιορισμού φόρου του (της) υπόχρεου
μηχανογραφικη υποστηριξη
βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας τσμεδε

Στην ημερίδα τονίσθηκε πως το 22% των κατασχεθέντων προϊόντων λαθρεμπορίου στην Ελλάδα το 2017 ήταν καπνικά προϊόντα με τον αριθμό των τσιγάρων που κατασχέθηκαν να ανέρχεται σε 142 εκατομμύρια! Οι βεβαιωθέντες φόροι και πρόστιμα από τα εν λόγω λαθραία ανήλθαν στα 743 εκατ. ευρώ!


σμαρτ δογ

Πάντως οι Τελωνειακές αρχές διαρκώς εξοπλίζονται κατά του λαθρεμπορίου. Είναι ενδεικτικό πως το 2017 μέσω ηλεκτρονικών συστημάτων εντοπισμού (X-RAYS) εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν 96 εκατομμύρια λαθραία τσιγάρα, που αντιστοιχούν σε διαφυγόντα έσοδα ύψους 18 εκατ. ευρώ.


Η συνήθης διαδρομή των λαθραίων καπνικών προϊόντων στο εξωτερικό ξεκινά από τα λιμάνια της Κίνας, του Ντουμπάι, της Ταϊβάν και της Μαλαισίας και μέσω λιμανιών της Αφρικής, όπως της Λιβύης, όπου οι έλεγχοι είναι πλημμελείς διοχετεύονται εν συνεχεία σε αγορές της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης.


Σε πανευρωπαϊκό επίπεδο χάνονται λόγω του λαθρεμπορίου προϊόντων καπνού περίπου 11 δισ. ευρώ σε δασμούς και φόρους!



σχολες γιογκα αθηνα
επιδοτηση ταμπλετ δικαιουχοι

χωραφια θεσσαλονικη

μικρολιμανο καρτελ
σχολειο σεριφου
αστρολογικο βραχιολι
hz omer 21
Απεργούν σήμερα (31/1) οι νοσοκομειακοί γιατροί

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν σήμερα (31/1) τα δημόσια νοσοκομεία, καθώς η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) έχει προκηρύξει 24ωρη απεργία.


ηρεμος τι σημαινει

πατερναλιστικός συνώνυμο

βασιλικός πολτός προϊόν βιολογικής γεωργίας

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση, στις 12:00, στο υπουργείο Υγείας, με αιτήματα να μην απολυθεί κανένας επικουρικός και μαζικές προσλήψεις μόνιμων γιατρών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η ΟΕΝΓΕ αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, ότι «το σκεπτικό της απόφασης του Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν αφήνει περιθώρια για αυταπάτες. Το μόνο που διασφαλίζεται είναι η πληρωμή των δεδουλευμένων μέχρι τη δημοσίευση της απόφασης» και προσθέτει ότι «οι συμβάσεις των επικουρικών που λήγουν στις 31/12/2018 θεωρούνται μη νόμιμες. Αυτό σημαίνει ότι πάνω από 1.000 γιατροί κινδυνεύουν με απόλυση πολύ πριν τη λήξη της σύμβασής τους».

Όπως σημειώνει, «την αποκλειστική ευθύνη» για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί έχει η κυβέρνηση, η οποία «αν ήθελε θα καταργούσε τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις, θα προχωρούσε σε μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού…». «Οι επικουρικοί γιατροί καλύπτουν ένα ελάχιστο τμήμα των "τραγικών ελλείψεων" που υπάρχουν» συμπληρώνει.

Όπως τόνισε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, «το πρόβλημα υπάρχει με τους γιατρούς που παρατάθηκε με νόμο η θητεία τους (η οποία έληγε μαζικά στις 30/9/2017) μέχρι 31/12/2018.

Η μετατροπή συμβάσεων ορισμένου χρόνου σε αορίστου δεν επιτρέπεται από το Σύνταγμα. Επίσης, ο αριθμός των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού στο Δημόσιο έχει συγκεκριμένη "οροφή" κάθε χρόνο (με βάση τη σχέση προσλήψεων/αποχωρήσεων) λόγω του μνημονίου.

Η δυνατότητα μονιμοποίησης των γιατρών αυτών που έχουν προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες, μπορεί να γίνει μόνο μέσα από τη διεκδίκηση μίας θέσης από τις 2.760 που έχουμε μέχρι σήμερα προκηρύξει ή πρόκειται να προκηρύξουμε μέσα στο 2018.

Ήδη, 140 επικουρικοί γιατροί από αυτούς που παρατείναμε τη θητεία τους έχουν πάρει μόνιμη θέση στο ΕΣΥ. Η προϋπηρεσία του επικουρικού γιατρού μοριοδοτείται στον μέγιστο δυνατό βαθμό και αποτελεί ένα σημαντικό bonus στις κρίσεις».

Στήριξη Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στην απεργία

Την 24ωρη πανελλαδική απεργία των νοσοκομειακών γιατρών στηρίζει ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), επισημαίνοντας ότι τα δημόσια νοσοκομεία δεν μπορούν να βασίζουν τη λειτουργία τους σε συμβασιούχους.

«Σήμερα, έχει υπολογιστεί ότι λείπουν από τα δημόσια νοσοκομεία 6.500 γιατροί όλων των ειδικοτήτων. Θέση του ΠΙΣ είναι ότι για να μην καταρρεύσουν τα νοσοκομεία και για να μπορούν να παρέχουν ασφαλή περίθαλψη στους πολίτες, πρέπει άμεσα να στελεχωθούν με μόνιμο ιατρικό και λοιπό προσωπικό» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος.

Πηγή: Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


θεανω μπελλα βιογραφικο

ποιος ανακαλυψε την κνωσό
πες μου αν με θυμάσαι
top channel lajme

Η κ. Φωτίου τόνισε ότι το κοινωνικό μέρισμα δόθηκε στο 1/3 του πληθυσμού και είχε άμεσα οφέλη καθώς έφερε μπροστά στα μάτια του πιο ευάλωτου κομματιού της κοινωνίας, την ψηφιακή εποχή μέσω ενός συστήματος που μπόρεσε να εγκρίνει την ώρα 25.000 αιτήσεις με διαφάνεια κι αξιοπρέπεια.


μιστερ μπιν πεθανε

το αμαξι του παντελη παντελιδη

στόχοι υπουργείου παιδείας

Όσον αφορά στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στη Δυτική Αττική δίνεται συνολικά σε 15.629 άτομα με επιδοματική ενίσχυση 1.600.000 ευρώ το μήνα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά:



Το ΚΕΑ πρέπει υποχρεωτικά να πλαισιώνεται από πολλές υπηρεσίες. Δεν αρκεί μόνο το επίδομα αλλά πρέπει να πλαισιώνεται από την υποχρέωση να πάρουμε το 10% των ανέργων δικαιούχων του ΚΕΑ στην αγορά εργασίας. Στη Δ. Αττική έχουμε 3.179 άνεργους και θα βάλουμε απ' αυτούς το 10% στην αγορά εργασίας μέσα στον χρόνο. Το θέμα είναι συγχρόνως να παρέχουμε υπηρεσίες.



4322473


EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ


Η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης έκανε λόγο και για τα σχολικά γεύματα που θα παρέχονται στη Δυτική Αττική. Συγκεκριμένα στον Ασπρόπυργο διατίθενται 2.614 γεύματα, στην Ελευσίνα 2.366, στα Μέγαρα 1.200, στη Φυλή 4.163, ενώ θα αρχίσουν να διατίθενται και στο δήμο της Μάνδρας.


Τέλος η κ. Φωτίου αναφέρθηκε στους Ρομά και στην χαρτογράφηση των καταυλισμών και των οικισμών συνολικά. Ειδικότερα στη Δυτική Αττική σχεδιάζονται δύο ολοκληρωμένες παρεμβάσεις στο δήμο Μεγαρέων, στην περιοχή Βλυχού και στο δήμο Ασπροπύργου στην περιοχή του 7ου δημοτικού σχολείου. Η κοστολόγηση των παρεμβάσεων, όπως επισήμανε η κ. Φωτίου, ανέρχεται σε 2,5 εκατ. ευρώ, τα οποία θα μοιραστούν σε υποδομές, στέγαση βελτίωση συνθηκών διαβίωσης.


Στο Βλυχό, η παρέμβαση θα καλύψει χρόνια προβλήματα, που σχετίζονται με ελλιπείς υποδομές, έλλειψη στέγης και κακές συνθήκες διαβίωσης, ανεπάρκεια αποχετευτικού συστήματος. Στο επίκεντρο του σχεδιασμού είναι «η αναβάθμιση υποδομών, αντικατάσταση παραπηγμάτων με κατασκευασμένους οικίσκους κι εγκατάσταση χώρων ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.


4322228


EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ


Όσον αφορά στο 7ο δημοτικό σχολείο Ασπροπύργου οι παρεμβάσεις θα επικεντρώνονται στην εκπαίδευση και θα στοχεύουν στην κοινωνική ένταξη των Ρομά. Σκοπός αυτών των παρεμβάσεων είναι νέοι χώροι σχολείου ν' αποτελέσουν κύτταρο της τοπικής κοινότητας και να συμβάλλουν στην υποστήριξη κι ενδυνάμωση των παιδιών. «Η εύρυθμη λειτουργία του 7ου δημοτικού σχολείου Ασπροπύργου ως κοινωνικού κυττάρου στην ευρύτερη περιοχή οφείλει να γίνει σε ένα μεταβατικό στάδιο με σκοπό την προώθηση κοινωνικής ένταξης και στεγαστικής μετεγκατάστασης των παιδιών και οικογενειών Ρομά στον αστικό ιστό», κατέληξε η κ. Φωτίου


Στην ίδια εκδήλωση ομιλήτρια ήταν και η γενική γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, κ. Μαρία Γιαννακάκη, η οποία τόνισε, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό πρακτορείο ότι:



Ότι χωρίς ανθρώπινα δικαιώματα, χωρίς κράτος δικαίου, χωρίς σεβασμό των θεσμών, δεν μπορεί να υπάρξει παραγωγική ανασυγκρότηση πόσο μάλλον ανάπτυξη, γιατί η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πέρα απ' όλα τα άλλα που σε κάποιους μπορεί να φαίνονται και δικαιολογίες, κοστίζει.



Ακόμη η κ. Γιαννακάκη επισήμανε ότι «είμαστε εδώ για να βγάζουμε συνανθρώπους μας από τη ντουλάπα. Αν έστω και ενός ανθρώπου παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα σε μια δημοκρατία είναι πρόβλημα.


Τέλος η κ. Γιαννακάκη υπογράμμισε τη δημιουργία εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τους δικαστικούς και αστυνομικούς λειτουργούς και ευχαρίστησε τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα, «ο οποίος υπήρξε αρωγός κι υποστηρικτής αυτής της πρωτοβουλίας μας».


Η εκδήλωση με τίτλο Κοινωνική Συνοχή, Δικαιώματα και Κράτος Δικαίου πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του 8ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Η ανάταξη της Δυτικής Αττικής, με ομιλητές τον κ. Ν. Τόσκα, την κ. Θ. Φωτίου και την κ. Μ. Γιαννακάκη.


Την συζήτηση συντόνιζε ο εντεταλμένος περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα κοινωνικής αρωγής, κ. Πέτρος Δαμιανός.



ελλειψη συμπληρωματος c3

χιονια ακομα και στην αθηνα

λεσχη σιτισης βολου
καρεκλα τραπεζαριας θεσσαλονικη

Το Σύμφωνο προβλέπει την ανταλλαγή πληροφοριών και εμπειριών για την προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πόλεων σε διάφορους τομείς, ιδίως σε αυτούς της αστικής ανάπτυξης, του περιβάλλοντος, του πολιτισμού, του τουρισμού και της πληροφορικής.


ερτ2 καιρος

συμβατικα πλοια για σαντορινη

τσμεδε πειραια

Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, οι κ. κ. Καμίνης και Σιλέγκοφ εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την υπογραφή του Συμφώνου αυτού, για το οποίο εκτίμησαν ότι δημιουργεί προοπτικές για μία ανοιχτή και εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των δύο πόλεων.


Ο δήμαρχος Αθηναίων σημείωσε ότι οι δύο συναντήσεις του με τον δήμαρχο Σκοπίων, η πρώτη στις αρχές Φεβρουαρίου στην Αθήνα και η δεύτερη σήμερα στα Σκόπια, έχουν οδηγήσει σε μια σχέση φιλίας και εποικοδομητικής συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πόλεις, ενώ τόνισε ότι οι διμερείς διαφορές δεν πρέπει να αποτελούν εμπόδιο για την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων.


«Τα διμερή θέματα μεταξύ των χωρών μας, που βρίσκονται σε εκκρεμότητα για πολλά χρόνια, δε θα πρέπει να μας εμποδίσουν από το να ασχοληθούμε με τα προβλήματα των δύο λαών μας και να βρούμε κοινές λύσεις. Πρέπει να οικοδομήσουμε πάνω στις πραγματικές ανάγκες, στην ανάγκη για καλύτερη ζωή, για καλύτερο περιβάλλον, στις κοινές απόψεις για την ανάπτυξη των πόλεων μας. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να συνεργαστούμε, επιδιώκοντας από κοινού ένα καλύτερο μέλλον για τις κοινωνίες μας. Με τη συνάντηση μας δείχνουμε στον κόσμο ότι δεν είναι η ιστορία μας που μας χωρίζει, ή θα πρέπει να μας χωρίζει, αλλά ο τρόπος που κάποια ακραία στοιχεία την ερμηνεύουν» ανέφερε ο κ. Καμίνης.


Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Σκοπίων Πέτρε Σιλέγκοφ έκανε λόγο για ιστορική ημέρα.


«Η σημερινή, είναι μια ιστορική ημέρα για τις πόλεις μας, καθώς ανοίγει τον δρόμο που μας φέρνει πιο κοντά. Σκοπός μας είναι να συμβάλουμε από κοινού στη δημιουργία ενός καλύτερου κλίματος, προς το συμφέρον των πολιτών και την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων. Εκφράζουμε την ισχυρή βούληση να ενισχύσουμε τη φιλία μας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε περισσότερα και να επιτύχουμε ταχύτερα τον στόχο μας, μέσα από εντατική συνεργασία και να παρέχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής στους πολίτες των Σκοπίων και της Αθήνας» σημείωσε ο κ. Σιλέγκοφ.


Ο δήμαρχος Αθηναίων συναντήθηκε σήμερα στα Σκόπια και με τον πρωθυπουργό της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, ενώ νωρίτερα επισκέφθηκε τον τάφο του Γιώργου Ζορμπά, από τον οποίο εμπνεύστηκε ο Νίκος Καζαντζάκης τον ήρωά του στον "Αλέξη Ζορμπά".



ναύλοι πλοίων
γεωργικη καλλιεργεια

τιμη ασημι σημερα

αηδονακια παιανια
αρχαια λεξη κλεινω
ιδιωτικο σχολειο αξιον ξανθη

Ειδικότερα το νομοσχέδιο προβλέπει την ολοκλήρωση του διαγωνισμού για την πώληση του 66 % των μετοχών του ΔΕΣΦΑ (35 % από τα ΕΛΠΕ και 31 % από το ΤΑΙΠΕΔ) ως το τέλος του 2017, ενώ το υπόλοιπο 34% θα μεταβιβασθεί στο Δημόσιο. Προβλέπονται επίσης οι προϋποθέσεις συμμετοχής των υποψήφιων επενδυτών στο διαγωνισμό ώστε να διασφαλίζεται η εφαρμογή του Κοινοτικού δικαίου (να διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία και να είναι πιστοποιημένοι ως διαχειριστές συστημάτων μεταφοράς φυσικού αερίου).


μεχμέτ αλή καβάλα

Οι διατάξεις για τις δημοπρασίες ΝΟΜΕ προβλέπουν αύξηση των ποσοτήτων ενέργειας που θα διαθέτει η ΔΕΗ στους ανταγωνιστές της, σε χαμηλότερα επίπεδα ωστόσο σε σχέση με τις αρχικές προτάσεις των δανειστών στη διαπραγμάτευση. Συγκεκριμένα οι δημοπρατούμενες ποσότητες θα αποτελούν το 2017 το 16% της κατανάλωσης του προηγούμενου έτους, το 2018 το 19% και το 2019 το 22%. Το χρονοδιάγραμμα για την απομείωση του μεριδίου αγοράς της ΔΕΗ παραμένει ως είχε και προβλέπει ότι στο τέλος του 2017 η ΔΕΗ θα πρέπει να πέσει στο 75,24%, το 2018 στο 62,24% και το 2019 στο 49,24%.


Η τιμή εκκίνησης για τις δημοπρασίες θα αναθεωρείται κάθε Ιούνιο ενώ στο πρώτο εξάμηνο κάθε έτους η ΡΑΕ θα μπορεί να αυξάνει (ή να μειώνει) τις δημοπρατούμενες ποσότητες λαμβάνοντας υπόψη την πορεία του μεριδίου αγοράς της ΔΕΗ.


Εξάλλου, διάταξη για τον ΑΔΜΗΕ προβλέπει ότι η εταιρία ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ (στην οποία θα περιέλθει το 51% των μετοχών του Διαχειριστή που θα ελέγχεται από το Δημόσιο) θα εποπτεύεται αποκλειστικά από τον υπουργό Ενέργειας και όχι τον υπουργό Οικονομικών ώστε να διασφαλίζεται ο απαιτούμενος πλήρης ιδιοκτησιακός διαχωρισμός του Διαχειριστή από την παραγωγή / προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας.


Το νομοσχέδιο δεν περιλαμβάνει ρυθμίσεις για την πώληση λιγνιτικών μονάδων η οποία περιλαμβάνεται επίσης στη συμφωνία με τους δανειστές ως απόρροια σχετικής απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου. Οι σχετικές διαβουλεύσεις με την Κομισιόν προβλέπεται πάντως να αρχίσουν αυτό το μήνα. Η συμφωνία προβλέπει επίσης ως γνωστόν τη λήψη μέτρων για τον περιορισμό των ρευματοκλοπών, την αντιμετώπιση των ληξιπρόθεσμων χρεών προς τη ΔΕΗ και τη σταδιακή (ως το 2022) ανάκτηση, μέσω των λογαριασμών ρεύματος, των οφειλών προηγούμενων ετών προς τη ΔΕΗ για τη χρηματοδότηση των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας.



ιπταμενα αστρα 2013
κινεζος διαμερισματα
κιτρινος κοσμος βιβλιο

χρονικο συνεχες

συμμετρια ηλιουπολη

Το Ποτάμι επισημαίνει ότι η αύξηση του διαθέσιμου προϋπολογισμού δεν είναι ανάλογη της αύξησης του αριθμού των οικογενειών που υποβάλουν αίτηση στο πρόγραμμα, δεδομένης της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας αλλά και της φοροεπιδρομής της κυβέρνησης στα εισοδήματα των νοικοκυριών. Ο Σταύρος Θεοδωράκης και οι βουλευτές του κόμματος επικαλούμενοι πρόσφατη ανακοίνωσή της ΚΕΔΕ, τονίζουν ότι έγκαιρα είχε επισημάνει ότι το ύψος της απαιτούμενης χρηματοδότησης για την πλήρη λειτουργία του προγράμματος αλλά και τη δημιουργία νέων δομών ανέρχεται στα 250 εκ. ευρώ.


βιβλια χαρι ποτερ public

οπελ μοκα ντιζελ τιμες

Στην ερώτηση προς τους υπουργούς Οικονομίας, Εσωτερικών και Εργασίας ρωτούν αν θα υπάρξει αύξηση του προϋπολογισμού του Προγράμματος, ώστε να διασφαλιστεί η κάλυψη όλων των οικογενειών και παιδιών που πληρούν τα σχετικά κριτήρια και αν έχουν γίνει ενέργειες για την εξασφάλιση πρόσθετης χρηματοδότησης. Επιπλέον, ζητούνται απαντήσεις με ποιον τρόπο θα αποφευχθούν οι μεγάλες καθυστερήσεις στην πληρωμή των παιδικών σταθμών που παρατηρήθηκαν την προηγούμενη περίοδο καθώς και αν θα δοθεί παράταση στις εγγραφές, δεδομένου ότι ήδη έχουν αναφερθεί από αρκετούς γονείς σημαντικές δυσκολίες στην ενεργοποίηση του «voucher».



χειμερινη διακοσμηση ταξης
επιτραπέζιο κάισσα το κόλπο
tweety καταστημα θηβα
η σφίγγα των πάγων

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

motocross κερκυρα

ποταμι υποψηφιοι α πειραια
iq test αποτελεσματα

Ωστόσο λόγω των μέτρων που θεσπίστηκαν πρόσφατα από τις αρχές της πόλης για την αντιμετώπιση του υπερβολικά μεγάλου αριθμού επισκεπτών τέθηκε σε εφαρμογή το μεγάλο πείραμα του «numero chiuso» (περιορισμένης πρόσβασης) στις όχθες του Καναρέτζο.


παραδοσιακα φαγητα απο ολο τον κοσμο

Το Σάββατο η εναρκτήρια εκδήλωση με υπερθέαμα φωτός και παράσταση τσίρκου, πραγματοποιήθηκε κατά μήκος του καναλιού Καναρέτζο, στη βορειοδυτική Βενετία, κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό. Είχε αποφασιστεί εκ των προτέρων ότι δεν θα επιτραπεί η πρόσβαση σε αυτήν την περιοχή σε περισσότερους από 11.000 ανθρώπους με απαραίτητη για όλους την επίδειξη ταυτότητας.


Η εκδήλωση έπρεπε να ξεκινήσει στις έξι το απόγευμα και μέχρι τις 5.20 ο αριθμός αυτός είχε ήδη ξεπεραστεί. Υπήρχαν πολύ περισσότεροι, περίπου 20.000 άνθρωποι έξω από την «προνομιούχα ζώνη» από όσους βρέθηκαν εντός και ο στενός δρόμος μεταξύ του σταθμού και του καναλιού σύντομα γέμισε κόσμο. Η αστυνομία έπρεπε να επέμβει για να απελευθερώσει τις δύο γέφυρες πάνω από το κανάλι Καναρέτζο. Πολλοί κάτοικοι παραπονέθηκαν ότι εμποδίστηκαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους και ότι αισθάνθηκαν σαν όμηροι μέσα στην πόλη τους. Η λέξη «χάος» βρέθηκε στα πρωτοσέλιδα πολλών εφημερίδων.


Ο περιορισμένος αριθμός σε δημόσιες εκδηλώσεις επιβλήθηκε με εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών μετά τα γεγονότα της Piazza San Carlo στο Τορίνο, τον περασμένο Ιούνιο, κατά τη διάρκεια του τελικού του Champions League.


Η περιορισμένη πρόσβαση στη Βενετία γύρισε μπούμερανγκ αναφέρει η Corriere dela Sera.


Οι κάτοικοι της Βενετίας - οι οποίοι εδώ και χρόνια διαμαρτύρονται για τα προβλήματα που προκαλεί στην πόλη ο μαζικός τουρισμός, οι περίπου 30 εκατομμύρια επισκέπτες το χρόνο - το Σαββατοκύριακο ανέβηκαν στα οδοφράγματα για να ανακαλύψουν ότι όσοι ζουν στο Καναρέτζο έπρεπε να δείξουν την ταυτότητά τους για να επιστρέψουν στο σπίτι τους, αναφέρεται στο δημοσίευμα.


Το Σάββατο ο δήμαρχος της Βενετίας, Λουίτζι Μπρουνιάρο έφθασε στο «Φεστιβάλ στο νερό» ντυμένος ως Batman και έγινε θέμα συζητήσεων.



slk repair manual pdf
γκαραζ χιος
πως βγαίνει το κερί από τα ρούχα
εξ αποστάσεως διδακτορικά

πωσ να κανω μονη μου τατουαζ

διωγμένος στα αγγλικά
γιωτα σπυροπουλου

Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε τη συγκυρία ενδιαφέρουσα αλλά και δύσκολη, διατυπώνοντας τον έντονο προβληματισμό του για την αύξηση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

«Η κατάσταση επιβαρύνεται διαρκώς, υπάρχει έντονη και κατανοητή αντίδραση από τις τοπικές κοινωνίες και είναι ένα ζήτημα που θα βρούμε μπροστά μας και θέλουμε άμεση διαχείριση με βοήθεια των ευρωπαϊκών υπηρεσιών» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης. Συνεχάρη μάλιστα τον κ. Αβραμόπουλο για τη δουλειά που έχει κάνει, διαχειριζόμενος ένα εξαιρετικά σύνθετο και δύσκολο χαρτοφυλάκιο, μία δουλειά που, όπως τόνισε, είναι ωφέλιμη τόσο για την Ευρώπη όσο και για την Ελλάδα.


παιχνιδια με αμαξια αγωνεσ

μεταχειρισμενα ανταλλακτικα φορτηγων αυτοκινητων

παραγωγα και συνθετα του ναυς

Από την πλευρά του, ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας εξέφρασε και αυτός τον προβληματισμό του, επισημαίνοντας πάντως πως η ευρωτουρκική συνεργασία λειτουργεί αλλά εκείνο που χρειάζεται, όπως ανέφερε, είναι περισσότερη συνεργασία μεταξύ Τουρκίας και Ευρώπης, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας σε όλα τα επίπεδα των αρχών.


MITSOTAKIS 2
(Πηγή φωτογραφίας ΑΠΕ-ΜΠΕ)



«Θέλω να πιστεύω πως αυτό που παρατηρείται σήμερα θα ξεπεραστεί σύντομα. Η Ευρώπη είναι στο πλευρό της Ελλάδας, οικονομικά, πολιτικά, με την παροχή τεχνογνωσίας και στελεχών για τη δημιουργία, στα νησιά κυρίως, ενός τείχους το οποίο δεν θα είναι αυτό που κάποιοι προσπαθούν να χτίσουν στην Ευρώπη, αλλά κυρίως μιας καλύτερης διαχείρισης των ευρωπαϊκών συνόρων» τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος, για να συμπληρώσει:




συνεντευξη κουφου
αντικαταθλιπτικα μαρκες

ξανθέλασμα αντιμετωπιση

αδερφες φαρμακη
τι ειναι οροπεδιο βικιπαιδεια

Όπως αναφέρεται σε αυτό, ο "φάκελος" που συνέταξε ο πρώην πράκτορας της ΜΙ6 Κρίστοφερ Στιλ για τις επαφές του Ντόναλντ Τραμπ στη Ρωσία αποτελούσε το "κύριο μέρος" της αίτησης που υπέβαλε η ομοσπονδιακή αστυνομία προκειμένου να λάβει άδεια για να παρακολουθήσει έναν σύμβουλο του Ρεπουμπλικανού προέδρου, τον Κάρτερ Πέιτζ.


βαφη υδατογράφημα

Σε κανένα από τα αιτήματα που υπέβαλε το υπουργείο Δικαιοσύνης – στο οποίο υπάγεται το FBI – δεν αποκαλυπτόταν ότι η σύνταξη αυτού του "φακέλου" χρηματοδοτήθηκε από τους Δημοκρατικούς.


Σύμφωνα πάντα με το τετρασέλιδο υπόμνημα, ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής διευθυντής του FBI, Άντριου Μακέιμπ, κατέθεσε στην Επιτροπή Πληροφοριών της Βουλής των Αντιπροσώπων ότι δεν θα είχε επιδιωχθεί να εκδοθεί εντολή παρακολούθησης για τον σύμβουλο του Τραμπ χωρίς τις πληροφορίες που περιέχονταν στον φάκελο αυτόν.


Σημειώνεται πως ο Μακέιμπ παραιτήθηκε στις αρχές της εβδομάδας αφού κατηγορήθηκε από τον πρόεδρο Τραμπ για μεροληψία σε βάρος του.


Ο Στιλ έπαψε να είναι πηγή του FBI επειδή αποκάλυψε στα μέσα ενημέρωσης, το 2016, τους δεσμούς του με την ομοσπονδιακή αστυνομία. Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 2016 εξέφρασε σε έναν υψηλόβαθμο αξιωματούχο του υπουργείου Δικαιοσύνης την "αγωνία" του να μην εκλεγεί ο Τραμπ στην προεδρία, μετέδωσε το Reuters.


Νωρίτερα, ο Ντόναλντ Τραμπ αποχαρακτήρισε το τετρασέλιδο υπόμνημα.


Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους τι πιστεύει ο ίδιος για το περιεχόμενο αυτού του, ο Αμερικανός πρόεδρος απάντησε ότι είναι «ντροπή» και ότι πολλοί άνθρωποι «θα έπρεπε να ντρέπονται».


«Νομίζω ότι είναι φριχτό, αν θέλετε να ξέρετε την αλήθεια», είπε ο Τραμπ μιλώντας στους δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο. «Πιστεύω ότι είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει στη χώρα (...) Πολλοί άνθρωποι θα έπρεπε να ντρέπονται για τους ίδιους και πολύ χειρότερα από αυτό», είπε.


Παράλληλα, έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Οι πιο υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι και ερευνητές του FBI και του υπουργείου Δικαιοσύνης πολιτικοποίησαν την ιερή διαδικασία της έρευνας υπέρ των Δημοκρατικών και εναντίον των Ρεπουμπλικανών». «Κάτι τέτοιο θα ήταν αδιανόητο πριν από λίγο καιρό», πρόσθεσε, χαιρετίζοντας, εξάλλου, αντίθετα με την ηγεσία τους, την εργασία των πρακτόρων που είναι «φανταστικοί».



The top Leadership and Investigators of the FBI and the Justice Department have politicized the sacred investigative process in favor of Democrats and against Republicans - something which would have been unthinkable just a short time ago. Rank & File are great people!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 2 Φεβρουαρίου 2018


μητηρ κλιση αρχαιων
ολαφ στα ελληνικα
ειδικό βάρος αμμοχάλικου
α σαντε

lexus of austin used car inventory

παρασκευη αγελαδινου γιαουρτιου

Η υπηρεσία ενημερώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου για τον εντοπισμό των δυο ορειβατών και άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα, από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Κατερίνης, Λιτοχώρου, και της 2ης ΕΜΑΚ.


πατριωτικός φιλελευθερισμός

ακτοπλοικες γραμμες απο λαυριο

Οι διασωστικές ομάδες του Πυροσβεστικού Σώματος, εντόπισαν έναν από τους δύο ορειβάτες σε μονοπάτι σε υψόμετρο περίπου 2000 μέτρων καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε στη θέση Πριόνια προκειμένου να παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.


Όμως ο δεύτερος ορειβάτης εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε γκρεμό βάθους περίπου 150 μέτρων από το ορειβατικό μονοπάτι και ανασύρθηκε με τη χρήση ορειβατικού εξοπλισμού. Το άτομο μεταφέρθηκε στη θέση Πριόνια προκειμένου να παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.



Οπτικό υλικό από την επιχείρηση διάσωσης ορειβατών, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2017, στην περιοχή καταφυγίου «Σπήλιος Αγαπητός» στο Όρος Όλυμπος, του νομού Πιερίας. pic.twitter.com/Eop6L18u78

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 10 Δεκεμβρίου 2017


μηνυματα για να την ρίξεις
αριστερη ενωτικη πρωτοβουλια
ποταμος λουσιος διαμονη
ελκο θερμοσιφωνες θεσσαλονικη

μιτσουμπισι 4χ4 κλουβα μεταχειρισμενη ηρακλειο

Μία ομάδα χούλιγκαν επιτέθηκε στις αστυνομικές δυνάμεις, που ήταν στο γήπεδο στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας.


γιάννης μποσταντζόγλου παντρεμενος

πρωτοι και συνθετοι αριθμοι θεωρια

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, ευτυχώς ελαφρά, ενώ προκλήθηκαν και φθορές σε δύο υπηρεσιακές μηχανές.


Αμέσως μετά την επίθεση των ατόμων, τα οποία – σύμφωνα με τα όσα είπαν οι αστυνομικοί – προέρχονταν από την πλεύρα των γηπεδούχων, οι αστυνομικοί που ήταν στο σημείο ζήτησαν ενισχύσεις και οι περιπολίες που έφτασαν λίγο αργότερα προχώρησαν στις συλλήψεις και τις προσαγωγές.


Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι βρέθηκε πάνω στους συλληφθέντες, οι οποίοι σε λίγη ώρα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.



κοντοσουβλι λουκακος
επιπλα γεωργιου φλωρινα
κεσεν ρεντη προγραμμα
σχολη γεωλογιας
site για αγορα κινεζικου κινητου

acs ιπποκρατουσ αθηνα

συμβολα νομισματων
Πανελλήνιες 2018: Αυξάνεται κατά 3.000 ο αριθμός των εισακτέων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Περισσότεροι από 3.000 θα είναι φέτος σε σχέση με πέρυσι οι επιπλέον εισακτέοι φοιτητές και φοιτήτριες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, όπως γνωστοποίησε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου σε δηλώσεις του στο περιθώριο του περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας.


δέσποινα παπαθανασίου

διατροφή και θυρεοειδής

«Νομίζω ότι μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι θα είναι ένας αριθμός πάνω από 3.000 πρόσθετους φοιτητές και φοιτήτριες. Κάναμε μία πολύ συστηματική μελέτη για τις δυνατότητες των ιδρυμάτων, δίνουμε φέτος περισσότερες θέσεις. Υπάρχει μεγαλύτερη αύξηση στη χρηματοδότηση και νομίζουμε ότι έχουν τη δυνατότητα τα ιδρύματα να απορροφήσουν αυτόν τον κόσμο και άρα θα μειωθεί και το άγχος των φοιτητών της τρίτης λυκείου που είναι στην τελική ευθεία» ανέφερε ο υπουργός υπογραμμίζοντας πως ο ακριβής αριθμός θα ανακοινωθεί την Τετάρτη (28/3).




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ερωτηθείς σχετικά με τον σχεδιασμό του υπουργείου Παιδείας για το μάθημα των Θρησκευτικών, στον απόηχο της απόφασης του ΣτΕ που κατά πλειοψηφία έκρινε πολλαπλώς αντισυνταγματικές αλλαγές που έγιναν επί υπουργίας Νίκου Φίλη στη διδασκαλία του μαθήματος ο κ. Γαβρόγλου διευκρίνισε: «Δεν προτιθέμεθα να κάνουμε πίσω, διότι δεν αφορά αυτό που γίνεται τώρα και αυτό που θα γίνει του χρόνου. Ήδη εδώ και πάρα πολλούς μήνες έχει αρχίσει μία συζήτηση με την Εκκλησία, μία συζήτηση με επιστημονικούς φορείς , μία συζήτηση με διακεκριμένους επιστήμονες για ένα πράγμα το οποίοι είναι καθαρά επιστημονικό». «Εμείς», εξήγησε, «προχωράμε στην αναμόρφωση αυτών των βιβλίων και μάλιστα προχωράμε και με πολύ μεγάλη συναίνεση των ανθρώπων που γνωρίζουν πολύ βαθιά αυτά τα ζητήματα, όπως επίσης και της Εκκλησίας».

Κληθείς να σχολιάσει το περιεχόμενο ανοικτής επιστολής διαμαρτυρίας που υπογράφουν 93 καθηγητές της Νομικής Αθηνών, για την «κατάσταση βαριάς παρανομίας», που όπως αναφέρουν, επικρατεί στο κτίριο και τον περιβάλλοντα χώρο της Σχολής, δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Αθηναίων ο υπουργός σημείωσε: «Πρέπει κανείς να είναι πολύ ασόβαρος για να κατηγορεί το υπουργείο Παιδείας ή εμένα για ανοχή σε τέτοια φαινόμενα . Είναι δυνατόν να έχουμε ανοχή; Το ερώτημα είναι ποιες είναι οι λύσεις».

Με αφορμή και αντιπαράθεση που είχε νωρίτερα στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας για την Παιδεία, με τον πρύτανη του ΑΠΘ Περικλή Μήτκα σχετικά με το πρόβλημα της παραβατικότητας και των ναρκωτικών εντός του Πανεπιστημίου και τον ρόλο της αστυνομίας στην αντιμετώπισή του, επισήμανε: «Είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόβλημα δεν είναι ένα πρόβλημα που μπορεί να λυθεί με αστυνομοκρατία και είναι ένα πρόβλημα που έχει και αντανάκλαση δυστυχώς και στην υπόλοιπη κοινωνία […] Δεν είναι τόσο το θέμα της ασφάλειας όσο τα φαινόμενα παραβατικότητας και αυτό που εμείς λέμε είναι ότι τα φαινόμενα παραβατικότητας έχουν μία διάσταση έντονα κοινωνική και πρέπει να καταλάβουμε, γιατί γίνονται, ώστε να δούμε με ποιον τρόπο θα τα αποτρέψουμε». «Γι' αυτόν τον λόγο», πρόσθεσε, «έχουμε συγκροτήσει μία ομάδα εργασίας, επικεφαλής της οποίας είναι ο καθηγητής Νομικής και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος, αλλά η ομάδα έχει και εκπροσώπους της αστυνομίας, αλλά και εκπροσώπους που επιτελούν κοινωνικό λειτούργημα και εργασία, ψυχολόγους, και προσπαθούμε να αναλύσουμε το πρόβλημα και να ζητήσουμε προτάσεις συγκεκριμένες από τα ιδρύματα».

Χαρακτήρισε, δε, «πολύ θετικό ότι ο κ. Παρασκευόπουλος απευθύνθηκε σε όλα τα Ιδρύματα να του στείλουν συγκεκριμένες προτάσεις και όλα τα ιδρύματα απάντησαν με θετικό τρόπο σε αυτές τις προτάσεις».

Ο κ. Γαβρόγλου μετά την παρουσία του στο περιφερειακό συνέδριο είχε προγραμματισμένη συνάντηση με την ομάδα εργασίας, που εξετάζει τις συνέργειες ανάμεσα στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. «Αύριο έχουμε μία συνάντηση με την ομάδα εργασίας που έχει μέλη από το Διεθνές Πανεπιστήμιο και τα ΤΕΙ από τις Σέρρες και την Καβάλα. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις που μας έρχονται από τους ανθρώπους εκεί κι ελπίζω να βάλουμε σήμερα και ένα χρονοδιάγραμμα, να απαντήσουμε σε κάποιες απορίες. Έχουμε ήδη μεγάλη εμπειρία με συζητήσεις που έχουμε κάνει και στο Ιόνιο και στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία, να βάλουμε σήμερα ένα χρονοδιάγραμμα και να δούμε πώς θα προχωρήσει», είπε.

Ερωτηθείς σχετικά με την αντίδραση του ΑΠΘ στο ότι δεν έχει προσκληθεί στη συζήτηση που αφορά τις εν λόγω συνέργειες σχολίασε: «Υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις, πολλές φορές το υπουργείο Παιδείας αλλάζει τη στάση του ακούγοντας αυτά και πολλές φορές αλλάζουν τη στάση τους και τα ιδρύματα. Με επικεφαλής το ΑΠΘ η Θεσσαλονίκη είναι σε εξαιρετικά προνομιακή κατάσταση και ως προς ερευνητικά της προγράμματα και ως προς τα προπτυχιακά και ως προς τις γενικότερες διεθνείς προβολές της. Είναι ένα πανεπιστήμιο που αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερο της χώρας. Εμείς προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε συνέργειες ανάμεσα σε μικρότερα ιδρύματα για να δούμε τι δυναμική θα δημιουργηθεί και εδώ είμαστε. Ας ολοκληρώσουμε αυτόν τον κύκλο και μετά βλέπουμε».

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ



πες κατι εξυπνο
κινδυνοι φιλιας
αμαν τα καθαρματα ανεκδοτα
μικρεσ κυριεσ

πνευματισμος στην ελλαδα

φαγητα φουρνου ιδεες
αμαζόνες μυθολογία
μελη κεντρικης επιτροπης συριζα
ασκησεισ στο τραμπολινο
ευκολο παγωτο χωρις κρεμα γαλακτος
«Θρίλερ» στον Έβρο: Τι κρύβεται πίσω από τις μυστικές «παραδόσεις» Τούρκων στρατιωτικών

Έβρος | Τούρκοι στρατιωτικοί: Δέκτης πολλαπλών καταθέσεων από ένα σημαντικό αριθμό δικηγόρων έχει γίνει το τελευταίο διάστημα η Εισαγγελία Εφετών Θράκης, στην οποία έχουν καταγγελθεί παράνομες επαναπροωθήσεις από τον Έβρο Τούρκων στρατιωτικών και μεταναστών.


μοσχαρίσιο ρολό ορλώφ

Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ «ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ» - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με σημερινό (27/04/2018) δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», στις καταθέσεις αυτές φέρεται να αποκαλύπτεται ο ύποπτος ρόλος ενός μυστηριώδους Τούρκου στρατιωτικού με έδρα χώρα της βόρειας Ευρώπης.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο εμφανίζεται, σε ρόλο «καθοδηγητή», να δίνει οδηγίες σε Τούρκους που επιχειρούν να έρθουν στην Ελλάδα, τη στιγμή που οι ίδιοι φέρονται ως ύποπτοι για την υποκίνηση της αποτυχημένης απόπειρας στρατιωτικού πραξικοπήματος που σημειώθηκε στις 15 Ιουλίου 2016 στη γείτονα χώρα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι εισαγγελικές αρχές στη Θράκη φέρονται να διενεργούν μια ιδιότυπη έρευνα, η οποία στρέφεται κατά τουλάχιστον 17 δικηγόρων απ’ όλη την Ελλάδα.

Αφετηρία για τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης έρευνας στάθηκε μια επιστολή που είχε αποσταλεί στις δικαστικές Αρχές τον Ιανουάριο του 2017 από κάποιον ιδιώτη. Μέσω αυτής, καταγγελλόταν ότι υπήρχε παράτυπη αρωγή από τους δικηγόρους Τούρκων πραξικοπηματιών ή και άλλων μεταναστών σε συγκεκριμένες περιπτώσεις εισόδου στην Ελλάδα.

Σύμφωνα, πάντα, με τα «Νέα», στην επιστολή αυτή προστέθηκε κι ένα έγγραφο της ΕΛ. ΑΣ., όπου περιγράφονταν τουλάχιστον 20 περιπτώσεις εντοπισμού Τούρκων, Ιρακινών, Σύρων και άλλων μεταναστών – με την παρουσία των ελεγχόμενων δικηγόρων – στην περιοχή του Έβρου.

Ωστόσο, όπως επισημαίνει η ίδια πηγή, είναι ότι πολλοί από τους 17 δικηγόρους αρνούνται τις κατηγορίες και προχωρούν με τη σειρά τους σε καταγγελίες για περίεργες μεθοδεύσεις Ελλήνων αστυνομικών και στρατιωτικών που προωθούν παράνομα αλλοδαπούς στην Τουρκία, παραδίδοντάς τους «σιωπηλά» στις τουρκικές Αρχές.

Υπό το πρίσμα αυτό, έχει ήδη ζητηθεί η έναρξη νέας δικαστικής έρευνας για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

  • «Αρμαγεδδώνας» μια ανάσα από την Ελλάδα: ΗΠΑ, Γαλλία, Ισραήλ εναντίον Τουρκίας, Ρωσίας, Ιράν
  • Προκαλεί το τουρκικό ΥΠΕΞ: Καμία προνομιακή μεταχείριση για τους Έλληνες στρατιωτικούς


obati μενου ελληνικα