Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

η καλυτερη πλευρα των ζωδιων

εφεδρεια ενοπλων δυναμεων

Στην Ουάσιγκτον, ο κ. Τσουβαλάς είχε συναντήσεις στο υπουργείο Εξωτερικών με τον Επικεφαλής της Υπηρεσίας Διπλωματικής Ασφάλειας, Βοηθό υπουργό Εξωτερικών Michael Evanhoff, στο υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (Department Homeland Security), με τον Εκτελούντα χρέη Αναπληρωτή Εκτελεστικού Διευθυντή της Υπηρεσίας Ερευνών (HSI) Derek Benner και στο υπουργείο Δικαιοσύνης, με τον Υποδιευθυντή του FBI David Bowdich.


επιμελητης εκθεσεων

εξαρτηματα αλουμινιου αλιμος

καλομοιρα φαιη

η απαθής

φωτογραφία του χρήστη θάλασσα αγάπη μου

Επιπλέον, ξεναγήθηκε στο Εθνικό Κέντρο Στόχευσης (National Targeting Center) του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας και είχε ενημέρωση από αρμόδιους της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας Συνόρων σχετικά με την αποστολή, τη λειτουργία και τις δράσεις της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων/Ερευνών Εσωτερικής Ασφάλειας (ICE/ HSI).


Στις συναντήσεις αυτές, που έγιναν σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, επιβεβαιώθηκε το άριστο επίπεδο συνεργασίας μεταξύ των αστυνομικών Αρχών Ελλάδας - ΗΠΑ, καθώς και το αμοιβαίο ενδιαφέρον για την περαιτέρω εμβάθυνση της.


Ειδική μνεία έγινε στον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα για την αντιμετώπιση των προσφυγικών – μεταναστευτικών ροών. Τέλος θετικά σχολιάστηκε η επιτευχθείσα πρόοδος της Ελλάδας στο πλαίσιο του προγράμματος Visa Waiver (VWP).


Στην Ουάσιγκτον ο κ. Τσουβαλάς συναντήθηκε με τον πρέσβη της Ελλάδος κ. Λαλάκο Θεοχάρη, τον οποίο ενημέρωσε για τις συναντήσεις και επαφές του, ενώ ενημερώθηκε σφαιρικά τόσο για τις διμερείς μας σχέσεις με τις ΗΠΑ όσο και για τη δράση της ομογένειας.



Visit of the Chief for #Hellenic police Lieuteunant General Constantinos #Tsouvalas @GreeceinNewYork @hellenicpolice #ΝΥ #Greekpassport pic.twitter.com/ymHj8a6Vhz

— Greek Consulate NY (@GreeceinNewYork) 21 Ιουνίου 2018


σινεμα στη γλυφαδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου