Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019

bra pics of sunny leone

διαμόρφωση εσωτερικών χώρων
μυ λιττλε πονυ ελληνικα
audi offers usa
ξυλοκαστρο ξενοδοχεια all inclusive

Με γραπτό τους αίτημα, το οποίος επεξεργάστηκαν από κοινού δύο από τις ισχυρότερες οργανώσεις του SPD, αυτές της Β. Ρηνανίας-Βεστφαλίας και Έσσης, ζητούνται «ουσιαστικές βελτιώσεις» της συμφωνίας των διερευνητικών συζητήσεων. Το αίτημα, το οποίο περιήλθε σε γνώση της «Sueddeutsche Zeitung», θα κατατεθεί προς συζήτηση στο αυριανό έκτακτο συνέδριο το οποίο θα γίνει στη Βόννη.


πρεσα για φρουτα

αλλαγη θερμοστατη θερμοσιφωνα

ευκολο γλυκο για διαιτα

«Τα θέματα τα οποία είναι ανοικτά θα μπορούσαν να διευκρινισθούν στις δυνητικές διαπραγματεύσεις με τους Χριστιανοδημοκράτες», προτείνει το σχέδιο, το οποίο όμως διαπιστώνει επίσης ότι «έως τώρα η πρόοδος σε ζωτικής σημασίας θέματα για τους Σοσιαλδημοκράτες ήταν ανεπαρκής». Πιο συγκεκριμένα το έγγραφο ζητά την κατάργηση των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου χωρίς αντικειμενικό λόγο και την εξίσωση των εισφορών κρατικής και ιδιωτικής ασφάλισης, όπως επίσης και την θέσπιση της «ρήτρας επιείκιας» για την επανένωση των οικογενειών προσφύγων, οι οποίοι έχουν υπαχθεί στο λεγόμενο καθεστώς «περιορισμένης προστασίας».


Στο εν λόγω έγγραφο δεν διευκρινίζεται πάντως τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση αποτυχίας των βελτιωτικών διαπραγματεύσεων. Σύμφωνα με την εφημερίδα του Μονάχου αναφέρεται απλώς ότι «εφόσον οι διαπραγματεύσεις καταλήξουν σε ένα «αποδεκτό αποτέλεσμα» η ηγεσία του SPD οφείλει να το θέσει σε ψηφοφορία στα μέλη του κόμματος», τα οποία και θα έχουν τον τελικό λόγο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου