Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

πλαστικο δαπεδο θεσσαλονικη

ρηξη τυμπανου καταδυση
περδικες αυγα
διακοσμηση τομας το τρενακι

«Κάποιοι είναι τόσο αδίστακτοι ώστε επικαλούνται "σχέδιο κατά της χώρας" για να συγκαλύψουν την ανικανότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει τις φωτιές και για να συσκοτίσουν τις ευθύνες ενός τουρίστα πρωθυπουργού που σε ώρες εκτάκτου ανάγκης αποφάσισε να συνεχίσει τις διακοπές του σε άγνωστο κρησφύγετο» δηλώνει και προσθέτει πως «το μοναδικό σχέδιο κατά της χώρας είναι η χωρίς σχέδιο διακυβέρνηση του κ. Τσίπρα, που όσο παραμένει στην εξουσία προκαλεί ανεπανόρθωτη βλάβη». Η κ. Γεννηματά σημειώνει πως στο παρελθόν οι πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν με επιτυχία καθώς υπήρχε βούληση, οργάνωση και αίσθημα ευθύνης για να εφαρμοστεί.


κουφονησια μεταφορα

μπρουσκο περιληψεις επεισοδιο 489

ποια ηταν η μητερα του οδυσσεα

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση δηλώνει πως πύρινα μέτωπα υπάρχουν παντού, στην οικονομία όπου η φορολογία καταπίνει κάθε ικμάδα από την παραγωγή, στην Παιδεία που χειραγωγείται από τον πολιτικό δογματισμό, στη Δικαιοσύνη που δέχεται πρωτόγνωρες επιθέσεις για να υποταχθεί στην πολιτική εξουσία. Ερωτώμενη εάν η κυβέρνηση σκοπεύει να εξαντλήσει την τετραετία, χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ως ακραίο πολιτικό φαινόμενο το οποίο στηρίχτηκε στο λαθρεμπόριο της απάτης, και σήμερα βρίσκεται εθισμένος σε αξιώματα που τον αναγκάζουν να οχυρωθεί στο καταφύγιο της εξουσίας. Η κ. Γεννηματά εκτιμά πάντως πως «η ραγδαία πολιτική και κοινωνική τους απομόνωση θα επισπεύσει την ώρα των εκλογών και η αποδοκιμασία θα είναι εκκωφαντική».


Αναφορικά με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για προγραμματικό διάλογο απαντά: «Εμείς έχουμε χαράξει μια αυτόνομη πορεία, με αυτόνομο λόγο και αυτοδύναμη στρατηγική και αυτό θα ακολουθήσουμε μέχρι τέλους. Δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε δεκανίκι κανενός. Το πραγματικό δεκανίκι του κ. Μητσοτάκη είναι ο κ. Τσίπρας. Τόσο βολικό που αν δεν υπήρχε θα έπρεπε να τον εφεύρει! Με την πολιτική του ανέστησε τη δεξιά και υπήρξε στρατηγική του επιλογή – από όταν ήταν ακόμα στην αντιπολίτευση – να συγκαλύψει συνειδητά τις μεγάλες ευθύνες της διακυβέρνησης του 2004- 2009. Η Νέα Δημοκρατία δικαίως θα συμπεριλάβει ιστορικά τον κ. Τσίπρα ως μέγα χορηγό της».


Αναφερόμενη στη ΝΔ, η κ. Γεννηματά σημειώνει πως δεν κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση και πως το μόνο πρόγραμμα του κ. Μητσοτάκη στηρίζεται στα ξεπερασμένα trickle-downeconomics, δηλαδή στην οικονομική δοξασία ότι οι μη προνομιούχοι, οι επαγγελματίες, οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι δεν μπορούν παρά να ζουν από τα ψίχουλα που περισσεύουν από τις οικονομικές δραστηριότητες των ισχυρών. «Η Ελλάδα χρειάζεται μια πολιτική που εγγυάται την οικονομική σταθερότητα και την ανάπτυξη και ταυτόχρονα έχει ισχυρές πολιτικές αναδιανομής για την καταπολέμηση της φτώχειας και την αντιμετώπιση της ανεργίας» υπογραμμίζει στη συνέντευξή της η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.


Για τις προτάσεις της Κεντροαριστεράς, η κ. Γεννηματά τονίζει πως η προοδευτική παράταξη ποτέ δεν διστάζει να βγαίνει μπροστά, να αναλαμβάνει τις ευθύνες της και να καλεί και τις άλλες παρατάξεις να αναλάβουν τις δικές τους.



ακροαση θεσμοφοριαζουσες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου