Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

τερατα και εξωγηινοι μεταγλωτισμενο

αιτηση για ανοικτο πανεπιστημιο
επιτροπη περιβαλλοντοσ κυπρου

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η αποστολή του ΟΗΕ, στις συγκρούσεις που ακολούθησαν τραυματίστηκαν τουλάχιστον άλλοι 53 κυανόκρανοι.


project για την διατροφη

φοβος ζωης

Πηγές των ενόπλων δυνάμεων της ΛΔ Κονγκό ανέφεραν ότι οι στρατιώτες της Αποστολής των Ηνωμένων Εθνών στο Κονγκό (Monusco) δέχτηκαν επίθεση από τους Ουγκαντέζους μουσουλμάνους αντάρτες της οργάνωσης ADF (Συμμαχικές Δημοκρατικές Δυνάμεις).


Πρόκειται για μια από τις πολλές ένοπλες οργανώσεις που δρουν στην περιοχή του Κίβου, αναφέρει τυο Αθηναϊκό πρακτορείο.


Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δράστες έβαλαν στο στόχαστρο τη βάση της Monusco στο Σεμούλικι, στην επαρχία του Βόρειου Κίβου.


Ο Ζιλμπέρ Καμπαλέ, ο πρόεδρος μιας ακτιβιστικής οργάνωσης στο Μπενί, είπε ότι οι κυανόκρανοι του ΟΗΕ που σκοτώθηκαν ήταν Τανζανοί. Πρόσθεσε ότι η επίθεση σημειώθηκε σε απόσταση περίπου 50 χιλιομέτρων βορειανατολικά της πόλης Μπενί, στον δρόμο που οδηγεί προς τα σύνορα με την Ουγκάντα. Στην ίδια περιοχή, ένοπλοι σκότωσαν τουλάχιστον 26 ανθρώπους σε ενέδρα, τον Οκτώβριο.


Ο επικεφαλής των ειρηνευτικών επιχειρήσεων του ΟΗΕ, Ζαν-Πιερ Λακρουά, είπε ότι στην περιοχή έχουν σταλεί ενισχύσεις και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων.



Utterly heartbroken by the attack on UN peacekeepers in the Democratic Republic of Congo. Peacekeepers risk their lives every day to serve peace and protect civilians. https://t.co/aHxuMfkoEn

— António Guterres (@antonioguterres) 8 Δεκεμβρίου 2017


θα ανοιγουν τα καταστηματα τισ κυριακεσ
μουσικό σχολείο σιάτιστας
πωλησεισ κατοικιων λαρισασ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου