Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

συνώνυμο του φθονος

μακτρα υαλοκαθαριστηρων
θαυματουργο βοτανο
ηλεκτροκολληση mig stanley
ποδοσφαιρο κυπροσ προγραμμα

Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της σχετικής συνέντευξης Τύπου, το Green Mission συσπειρώνει γύρω του μία σειρά από θεσμικούς φορείς αλλά και την υποστήριξη αρχικά 30 εταιρειών από όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, αριθμός, ο οποίος εκτιμάται ότι γρήγορα θα αυξηθεί.


εθελοντικη βοηθεια θεσσαλονικη

ομιλια για τον ρατσισμο εκθεση

Η πρωτοβουλία επιδιώκει να καταπολεμήσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στη χώρα μας, καθώς μόνο το 50% των χρησιμοποιημένων μπαταριών μολύβδου συλλέγεται και ανακυκλώνεται, την ώρα που το αντίστοιχο ποσοστό στην Ευρώπη φτάνει το 95%. Παράλληλα δε, ένα μεγάλο ποσοστό της χρησιμοποιημένης μπαταρίας διακινείται προς ανακύκλωση με μη νόμιμο τρόπο, με σημαντικές αρνητικές επιπτώσεις τόσο στην ελληνική οικονομία, όσο και στο περιβάλλον της χώρας μας.


Στους στόχους της περιβαλλοντικής πρωτοβουλίας Green Mission, που αποτελεί μία πρωτοβουλία της Sunlight Recycling, περιλαμβάνονται αφενός η συμβολή στη βελτίωση των επιδόσεων της χώρας αναφορικά με τους δείκτες συλλογής των παλαιών μπαταριών μολύβδου-οξέως και αφετέρου η ενημέρωση και η αφύπνιση του κοινού και των εταιρειών για τα οφέλη της τήρησης των ορθών διαδικασιών ανακύκλωσης μπαταριών μολύβδου – οξέως.


GREEN MISSION


Οι δράσεις του προγράμματος έχουν ήδη ξεκινήσει και είναι οι εξής: για την πρώτη διετία 2016-2017, η πρωτοβουλία του Green Mission στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση 14.000 ελληνικών επιχειρήσεων που παράγουν ή/και διαχειρίζονται σημαντικές ποσότητες βιομηχανικών αποβλήτων.


Στο πλαίσιο αυτό, δημιουργήθηκε το www.greenmission.gr με βασική επιδίωξη να αποτελέσει μία αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης για τα προβλήματα που απασχολούν το χώρο της ανακύκλωσης των μπαταριών μολύβδου – οξέως. Ιδιώτες και εταιρείες έχουν τη δυνατότητα να αντλήσουν συμβουλές σχετικά με την ορθή ανακύκλωση μπαταριών μολύβδου οξέως, πληροφορίες για τη νομοθεσία κλπ.


GREEN MISSION facts



ανοιχτα σουπερ μαρκετ καθαρα δευτερα 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου