Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

απολυμανσεις λεσβου

θεοφιλος παπαδοπουλος μαρω λυτρα
ειρήνη κεσογλίδου

Αποτιμώντας την κατάσταση που επικρατεί στην Εύβοια ο υπουργός τόνισε πως «υπήρξε σημαντική καθυστέρηση στην ενεργοποίηση του μηχανισμού για να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία».


βιβλιογραφια αρθρου

έκδοση βιβλιαρίου υγείας οπαδ

κοκκινο βαθυ επεισοδιο 21

«Είναι αδιανόητο να κλείνει ένας κεντρικός δρόμος όπως αυτός από το Αλιβέρι μέχρι την Κύμη. Σήμερα που βρέθηκα στην περιοχή μπόρεσα να φτάσω μέχρι το Στόμιο», είπε χαρακτηριστικά αφήνοντας περισσότερες αιχμές.


Ο υπουργός απέφυγε να κάνει αποτίμηση της κατάστασης, καθώς όπως είπε «μείζον θέμα σε αυτήν τη φάση είναι να ανοίξουν οι δρόμοι. Τουλάχιστον να ανοίξουν οι κεντρικοί δρόμοι πριν φτάσει και το 2ο κύμα κακοκαιρίας που αναμένουμε...».


Σε δήλωση του νωρίτερα και ολοκληρώνοντας την περιοδεία του σε περιοχές της Εύβοιας , που «χτυπήθηκαν» από τον χιονιά, σημείωσε πως «τα βασικά προβλήματα αφορούν τους οδικούς άξονες και τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Η πολιτεία πράττει και θα πράξει και στη συνέχεια το καθήκον της».


Ακόμη έκανε λόγο για επικοινωνία με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας για να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης όπως επίσης και για την επικοινωνία του με τον υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη για να πάνε στην περιοχή «επιπλέον εκχιονιστικά μηχανήματα ώστε να απελευθερωθεί το ταχύτερο το βασικό οδικό δίκτυο».


«Ως υπουργείο θα είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα. Με ταχείς ρυθμούς θα υπάρξει μια πρώτη εκτίμηση για τις πληγείσες κτηνοτροφικές μονάδες ώστε να ενισχυθούν και να αποζημιωθούν άμεσα οι κτηνοτρόφοι», τόνισε ο υπουργός για τις ζημιές που έχει υποστεί η παραγωγή.




λιστες γειτνιασης
φως στο τουνελ εξελιξεις για τον μπεν

εισιτηριο κορωπι αεροδρομιο

οικονομια και φιλοσοφια
ακυρωνω μεταφραση γερμανικα
δαχτυλα τραγουδι
φωτιστικο για μπανιο

Μια υπόθεση που είχε μείνει καλά κλειστή στα αρχεία της αστυνομίας του Λας Βέγκας από το 2009, άνοιξε και πάλι.


dvd ταινιεσ για αγορα

μεταπτυχιακο στη νομικη ψυχολογια

Η Κάθριν Μαγιόργκα επιμένει στις κατηγορίες ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον Ρονάλντο, ενώ κυκλοφόρησε και βίντεο με τους δυο τους σε περιπτύξεις πριν από την επίμαχη βραδιά.


Σε όλη αυτή την ιστορία, ο Ρονάλντο μέχρι τώρα είχε μείνει αμέτοχος, ωστόσο, ήρθε η ώρα να μιλήσει. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ απάντησε μέσα από τη σελίδα του στο Twitter, αρνούμενος την κατηγορία.


«Αρνούμαι τις κατηγορίες που γίνονται εναντίον μου. Ο βιασμός είναι ένα απεχθές έγκλημα, το οποίο αντιβαίνει σε όλα όσα πιστεύω. Παρότι θέλω να καθαρίσω το όνομά του, αρνούμαι να δίνω στα μέσα τροφή για ένα θέαμα που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που επιχειρούν να αναδειχθούν εις βάρος μου. Η καθαρή μου συνείδηση θα μου επιτρέψει λοιπόν να περιμένω με ηρεμία τα αποτελέσματα όποιας και όλων των ερευνών», έγραψε.



I firmly deny the accusations being issued against me. Rape is an abominable crime that goes against everything that I am and believe in. Keen as I may be to clear my name, I refuse to feed the media spectacle created by people seeking to promote themselves at my expense.

— Cristiano Ronaldo (@Cristiano) 3 Οκτωβρίου 2018


πιστα καρτ πυργος

harvey batman mets

αποτριχωση λειζερ θεσσαλονικη κεντρο
βαρλας ταβερνα σπαρτη
νότιοι 13

Η «σκοτεινή» αυτή υπόθεση, η οποία είναι επίσης γνωστή ως "Spygate" και "Stepneygate", άρχισε να... ξετυλίγεται τον Ιούνιο του 2007, όταν η Ferrari απέλυσε τον διευθυντή απόδοσης της ομάδας, Νάιτζελ Στέπνι, και προσέφυγε εναντίον του σε δικαστήριο της Μόντενα. Τότε αποκαλύφθηκε ότι ένας φάκελος 780 σελίδων, ο οποίος περιείχε εμπιστευτικά τεχνικά δεδομένα για το μονοθέσιο Φόρμουλα Ένα της Ferrari, βρέθηκε στην κατοχή του επικεφαλής σχεδιαστή της McLaren, Μάικ Κάφλαν. Η σύζυγος του Κάφλαν, Τρούντι, είχε πάρει το φάκελο για να τον βγάλει φωτοτυπία σε ένα κατάστημα κοντά στο «αρχηγείο» της McLaren, στο Γουόκινγκ. Ένας υπάλληλος του καταστήματος υποψιάστηκε ότι επρόκειτο για φωτοτυπίες σε εμπιστευτικά δεδομένα και ενημέρωσε τη Ferrari. Οι άνθρωποι της «σκουντερία» υποπτεύθηκαν ότι η πηγή της διαρροής ήταν ο Στέπνι, φίλος και παλιός συνάδελφος του Κάφλαν, καθώς οι δύο άνδρες είχαν συνεργαστεί στη Lotus στα τέλη της δεκαετίας του 1980. Ο Στέπνι ήταν ο επικεφαλής μηχανικός της ιταλικής ομάδας, αλλά τον Φεβρουάριο ανέλαβε τα νέα καθήκοντά του ως διευθυντής απόδοσης, βάσει των οποίων δεν ήταν υποχρεωμένος να δίνει το «παρών» στα γκραν πρι, όταν εξέφρασε την ανησυχία του για την αναδιοργάνωση στη Ferrari μετά την αποχώρηση του τεχνικού διευθυντή, Ρος Μπρον.


νέες εισφορές τσμεδε

Έτσι η Ferrari έκανε μήνυση κατά του Στέπνι στη Μόντενα και ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να διερευνηθεί η υπόθεση. Στη συνέχεια η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε ότι προσέφυγε στο δικαστήριο της Μόντενα κατά του Νάιτζελ Στέπνι και ενός μηχανικού από τη McLaren. Από την πλευρά της, η βρετανική ομάδα απέπεμψε τον επικεφαλής σχεδιαστή της, Μάικ Κάφλαν. Τότε έγινε γνωστό ότι οι Κάφλαν και Στέπνι είχαν συναντηθεί τον Ιούνιο του 2007 με τον επικεφαλής της ομάδας Φόρμουλα Ένα της Honda, Νικ Φράι, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο πρόσληψής τους. Όμως, τελικά, η Honda αθωώθηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) που απεφάνθη με ικανοποίηση ότι δεν προσφέρθηκε ούτε παραλήφθηκε από την ομάδα εμπιστευτικό υλικό.


Ο Κάφλαν και η σύζυγός του παρουσιάστηκαν σε δικαστήριο του Λονδίνου για προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης στις 10 Ιουλίου. Όμως, η Ferrari απέσυρε τις κατηγορίες εναντίον του Κάφλαν με «αντάλλαγμα» να αποκαλύψει όλα όσα ήξερε για την υπόθεση και να υποσχεθεί πλήρη συνεργασία στο μέλλον.


Στις 12 Ιουλίου η FIA καλεί σε απολογία τη McLaren για τις 26 του ίδιου μήνα, σε έκτακτη συνεδρίαση του Παγκοσμίου Συμβουλίου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού (WMSC) στο Παρίσι. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της FIA, οι άνθρωποι της ομάδας «κλήθηκαν να απαντήσουν στην κατηγορία ότι μεταξύ του Μαρτίου και του Ιουλίου του 2007, κατά παράβαση του άρθρου 151c του Διεθνούς Αθλητικού Κώδικα, η McLaren-Mercedes είχε μη εξουσιοδοτημένη κατοχή εγγράφων και εμπιστευτικών πληροφοριών που ανήκουν στη Ferrari, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών, οι οποίες μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τη μελέτη, σχεδίαση, κατασκευή, έλεγχο, δοκιμή, εξέλιξη και/ή χρησιμοποίηση ενός μονοθεσίου Φόρμουλα Ένα της Ferrari για το 2007». Τελικά η FIA αποφάσισε να μην τιμωρήσει τη McLaren για την υπόθεση κατασκοπίας της Ferrari. Η FIA παραδέχθηκε ότι υπήρξε παραβίαση των κανονισμών εκ μέρους της McLaren, ωστόσο αποφάσισε, ελλείψει επαρκών αποδεικτικών στοιχείων, τη μη επιβολή τιμωρίας στη βρετανική ομάδα.





μιτσουμπισι 4χ4 μεταχειρισμενα τιμες
το χρυσο αγγιγμα του μιδα
στρατιωτικη σχολη ευελπιδων θεσσαλονικη

ποντικό-μικρούλης 2

παρκο τριτση κνε

Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας της Παλαιστίνης, το βρέφος ονομάζεται Λέιλα αλ Γαντούρ και πέθανε αφού εισέπλευσε δακρυγόνο.


θαυματα φωτογραφιες

barbie ποπ σταρ κουκλα

δεη κοστος συνδεσης

οριεντ εξπρες αγκαθα κριστι

Με βάση τον απολογισμό που είχε δώσει νωρίτερα το υπουργείο Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας, ο θάνατος του παιδιού αυξάνει σε 59 τον απολογισμό των νεκρών στα επεισόδια της Δευτέρας.


Οι θάνατοι σχεδόν εξήντα παλαιστίνιων διαδηλωτών από τις σφαίρες, τα δακρυγόνα και τα άλλα μέσα που χρησιμοποίησαν οι άνδρες του ισραηλινού στρατού στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας τη Δευτέρα προκάλεσαν έντονες διπλωματικές αντιδράσεις, ιδίως στην Τουρκία και στη Νότια Αφρική, οι κυβερνήσεις των οποίων ανακάλεσαν τους πρεσβευτές τους στο Ισραήλ, ενώ από την άλλη, οι ΗΠΑ επέρριψαν την ευθύνη στο παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς.



προτζεκτ ρανγουει
θεοκρατια τι σημαινει

ποντικι και πληκτρολογιο για gaming

μα γαπασ σα γαπω
κρεμες προσωπου με αλοη βερα
πως βγαζω δελτιο παροχης υπηρεσιων
Πολύ σκληρές φωτογραφίες: Άγριο ξύλο σε αγώνα στα Σπάτα

Άγριο ξύλο και σκηνές που καμιά σχέση δεν έχουν με το πνεύμα του αθλητισμού, σημειώθηκαν χθες Κυριακή 29/04/2018 το απόγευμα σε Αττική και Θεσσαλονίκη, σε αγώνες της Γ Εθνικής


μπροκολο ογκρατεν λουκακος

ήλιος θεός βασίλης σκουλάς

Το ένα περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα Αήττητου Σπάτων - Εθνικού στον πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το τοπικό σάιτ Rafina Pikermi News, στο χώρο του γηπέδου υπάρχουν αιμόφυρτοι άνδρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗ GALLERY ΤΟΥ NEWSBOMB.gr

Όπως αναφέρει το RPN, όλα κυλούσαν ομαλά, τόσο εντός αγωνιστικού χώρου, όσο και στις εξέδρες του γηπέδου στον αγώνα, όταν ξαφνικά και από την πλευρά της εξέδρας του Εθνικού ξεκίνησε μια άγρια συμπλοκή μεταξύ - λίγων ευτυχώς - φιλάθλων και ανδρών των ΜΑΤ, με συνέπεια να σημειωθούν τραυματισμοί. Μάλιστα λόγω των επεισοδίων καθυστέρησε και η έναρξη του β’ ημιχρόνου.

xylo 4

Επεισόδια και στη Θεσσαλονίκη

Ένταση επικράτησε χθες το απόγευμα και στη Μηχανιώνα μεταξύ φιλάθλων στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και τον Θερμαϊκό Θέρμης για το πρωτάθλημα της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, οπαδοί των δύο ομάδων γύρω στις 18:15, ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση με αποτέλεσμα κληθεί προληπτικά η Αστυνομία.

Κατά την άφιξη των αστυνομικών στο γήπεδο της Μηχανιώνας, οι οπαδοί πέταξαν αντικείμενα εναντίον τους, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν τραυματισμό ή φθορές.

Στη συνέχεια η ένταση εκτονώθηκε, χωρίς να χρειαστεί να γίνει κάποια προσαγωγή από την ΕΛ. ΑΣ.

Πηγή: Thestival.gr, Rpn.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Ποινή φυλάκισης για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια


Πολύ σκληρές φωτογραφίες: Άγριο ξύλο σε αγώνα στα Σπάτα
01
Πολύ σκληρές φωτογραφίες: Άγριο ξύλο σε αγώνα στα Σπάτα















σχολη μαγειρικης ναουσα
νομος υπεθα

Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

προτεσταντικές εκκλησίες

υπουργειο οικονομικων γενικη διευθυνση συνταξεων τηλεφωνα
πειραιας φωτογραφειο
λεωφορος καβαλας ατυχημα

Το ξέσπασμα της βίας σημειώθηκε εν μέσω του φεστιβάλ Rock in Rio, στο νότιο άκρο της πόλης, στο οποίο συμμετέχουν ονόματα όπως η τραγουδίστρια Fergie ή το συγκρότημα Aerosmith, που προσελκύουν χιλιάδες νέους.


καύσιμα - rc nitro fuels

οἱ μετανάστες

κολόνα του τιμονιού

Τα επεισόδια άρχισαν την Κυριακή, όταν στη Ροσίνια εισέβαλαν περίπου 60 μέλη μιας συμμορίας που διεκδικεί τον έλεγχο της φτωχογειτονιάς.


Ο αυτοκινητόδρομος που συνδέει τη συνοικία με το νότιο τμήμα της μεγαλούπολης αποκλείστηκε και δεκάδες αστυνομικοί κινούνταν σε αυτόν με βαρύ οπλισμό. Ένα λεωφορείο πυρπολήθηκε κοντά σε μια στοά που περνάει κάτω από τη Ροσίνια, ενώ στήλες καπνού υψώνονταν από διάφορα σημεία.


Οι κάτοικοι υποχρεώθηκαν να μείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους, καθώς οι συγκοινωνίες δεν λειτούργησαν, ενώ οι ελάχιστοι που αποτόλμησαν να βγουν έξω αρνήθηκαν να μιλήσουν σε δημοσιογράφους, λόγω του φόβου ότι θα υποστούν αντίποινα.


Ήταν ο κυβερνήτης της Πολιτείας Λουίς Φερνάντου Πεζάου αυτός που ζήτησε την επέμβαση του στρατού. Η Πολιτεία βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας και οι καθυστερήσεις των μισθών των αξιωματούχων, των δημοσίων λειτουργών και των αστυνομικών πολλές φορές κρατάνε πολλούς μήνες.


Ο υπουργός Άμυνας Χαούλ Γιούνγκμαν ανακοίνωσε ότι θα αναπτυχθούν 950 στρατιώτες για να χτενίσουν στη συνοικία, ενώ διεμήνυσε ότι στην Πολιτεία είναι διαθέσιμοι άλλοι 10.000 άνδρες του στρατού που μπορεί να κληθούν αν χρειαστεί.


Ανταλλαγές πυρών ακούγονταν την Παρασκευή και σε άλλες φαβέλες. Τα επεισόδια αποτελούν άλλη μια ένδειξη της αποτυχίας των προσπαθειών «αποκατάστασης της κοινωνικής ειρήνης» στις φτωχοσυνοικίες, που είχαν αρχίσει το 2008, κι ενώ δεν έχει περάσει παρά μόλις ένας χρόνος μετά τα πυροτεχνήματα και τις γιορτές των Ολυμπιακών Αγώνων.


Συγκρούσεις ανάμεσα σε συμμορίες που διακινούν ναρκωτικά, παιδιά που χάνουν τη ζωή τους από αδέσποτες σφαίρες σε εφόδους της αστυνομίας στις φαβέλες, αύξηση των ένοπλων ληστειών: το αίσθημα της ανασφάλειας είναι πανταχού παρόν στη μεγαλούπολη.


Κατά στοιχεία που δημοσίευσαν βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης τον Αύγουστο, το πρώτο εξάμηνο του 2017 οι ανθρωποκτονίες ξεπέρασαν τις 28.000 σε όλη τη χώρα, κάτι που σημαίνει ότι διαπράττονται 155 την ημέρα, ή έξι την ώρα, στη χώρα των 208 εκατομμυρίων κατοίκων. Ο αριθμός τους είναι σχεδόν κατά 7% υψηλότερος από τον περυσινό κι υποδεικνύει ότι ο ετήσιος απολογισμός των ανθρωποκτονιών στη Βραζιλία ενδέχεται να ξεπεράσει τις 60.000 φέτος.



σχεδιο τουρτα

κοκορακι κομοτηνη καταλογος

πως να πετύχω στις πανελληνιες
χρονοδιακοπτης μαγειρικης
αμαν τελευταιο επεισοδιο

Ένα 24ωρο μετά την κατάθεση ερώτησης προς τον πρωθυπουργό από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όλους τους βουλευτές της ΝΔ, η αξιωματική αντιπολίτευση καταθέτει εντός της ημέρας αίτημα να προσέλθει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για να δώσει «εξηγήσεις» για το θέμα αυτό.


«Ο κ. Παππάς καλείται να ενημερώσει για το σκοπό της επίσκεψής του στη Βενεζουέλα με το δικηγόρο, ειδικό για τις offshore, κ. Αρτεμίου. Επίσης, καλείται να ενημερώσει για το ταξίδι στην Καραϊβική με το ιδιωτικό αεροσκάφος του επιχειρηματία κ. Χαλίλ. Εκεί ο κ. Παππάς θα πρέπει να εξηγήσει πώς και γιατί θεωρεί ότι «ουδέν μεμπτόν» υπάρχει στο να κυκλοφορεί με έναν επιχειρηματία ο οποίος ερευνάται για βαρύτατα αδικήματα από τις αμερικανικές Αρχές», αναφέρει η ΝΔ.


Και ο Παναγιωτάκης για ΔΕΗ


Παράλληλα, ζητούν να κληθεί ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Μανώλης Παναγιωτάκης στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου προκειμένου να ενημερώσει για τις αρνητικές εξελίξεις που οδηγούν στην απαξίωση της ΔΕΗ και φέρνουν την επιχείρηση στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Ζητούν δε, ακόμη, ενημέρωση για τη διερεύνηση των ευθυνών, που υπάρχουν σε επιχειρησιακό και πολιτικό επίπεδο.


«Προειδοποιούμε την κυβέρνηση να σταματήσει τις επιθέσεις σε αυτούς που αποκαλύπτουν την αλήθεια. Μια κυβέρνηση σε αποδρομή και ηθικά διάτρητη δεν μπορεί να τρομοκρατήσει κανέναν», υπογραμμίζουν στη ΝΔ.



παιχνιδια με αλαντιν
κιρ σεχιρ
αλκη ζεη το καπλανι της βιτρινας το βιβλιο
αντ αυτού στα αγγλικα

perfecto μεταφραση στα ελληνικα

σαργος στα γερμανικα
μπέτι πέιτζ wikipedia
ξυλινοι πασσαλοι στηριξης φυτων
Πρωτομαγιά 2018: Όπου φύγει...φύγει - Χαμός στους δρόμους που οδηγούν στις παραλίες

Με σύμμαχο τη λιακάδα οι κάτοικοι της Αθήνας εξορμούν στις κοντινές παραλίες – Αυξημένη κίνηση σε παραλιακή και Αττική οδό


Όσοι δεν κατάφεραν να… κολλήσουν άδεια και τη Δευτέρα ώστε να φύγουν για τετραήμερο, εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα για μια μονοήμερη απόδραση.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στην παραλιακή επικρατεί μποτιλιάρισμα από το ύψος του Αλίμου μέχρι τη Γλυφάδα ενώ, υπομονή απαιτείται και στην Αττική οδό, στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο. Στη λεωφόρο Μαραθώνος υπάρχουν καθυστερήσεις από την Παλλήνη μέχρι τη Ραφήνα, ενώ στη Βουλιαγμένης η κίνηση ξεκινάει από το ύψος του Αγίου Δημητρίου και μέχρι τη Βουλιαγμένη τα αυτοκίνητα πηγαίνουν με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που επέλεξαν να πάρουν και… τα βουνά. Αυξημένη είναι η κίνηση στα Βλάχικα στη Βάρη, στα Καλύβια και στην Πάρνηθα.



δεντρα της θαλασσας
vv olivia
καιρος σαββατοκυριακο πατρα
κατω ποσειδωνια λαυριο

ξυλινο τραπεζι κουζινας ανοιγομενο

γαια θρακησ αεβε
νέο skoda karoq

Η ανατροπή που υπήρξε ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ με τους βουλευτές του κ. Καμμένου να κλείνουν το «μάτι» στον κ. Τσίπρα - με λίγες εξαιρέσεις - έκανε τον συγκυβερνήτη του πρωθυπουργού να ζητά περαιτέρω εξηγήσεις, οι οποίες αναμένονται να δοθούν εκατέρωθεν την ερχόμενη Παρασκευή σε κατ´ ιδίαν συνάντησή τους και αφού πρώτα αναχωρήσει για την Γερμανία η Άνγκελα Μερκελ που φτάνει στην Αθήνα για συζητήσεις με τον Έλληνα πρωθυπουργό.


κοινωνια κληρονομων

γαλα καρυδας γλυκο

Στο επιτελείο του κ. Τσίπρα, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει κατήφεια με όλες τις εξελίξεις κυρίως, όμως, με την τροπή που έχει πάρει η συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ εξ αιτίας της συμφωνίας των Πρεσπών, που ειδικά για αυτήν επισκέπτεται την Αθήνα η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.


Στο Μέγαρο Μαξίμου όλες οι αποφάσεις θα ληφθούν από τον κ. Τσίπρα μέσα Φεβρουαρίου με κυριότερη αυτή του χρόνου των εκλογών. Παράλληλα έχει δοθεί εντολή σε όλα τα Υπουργεία να κλείσουν όλες τις εκκρεμότητες, που έχουν στο νομοθετικό τους έργο.


Οι επιτελείς του πρωθυπουργού εκτιμούν ότι ο κ. Τσίπρας διαθέτει διπλή πλειοψηφία στη βουλή. Και για την συμφωνία των Πρεσπών (151-153 ψήφοι ) και για το αν η Ν. Δ καταθέσει πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Έτσι δεν αποκλείεται ο πρωθυπουργός να μην περιμένει την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, και να προχωρήσει από μόνος του λαμβάνοντας την απόφαση να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.





αιρεσεις αθηνα
διάρροια και θεραπεία
τουλα κομμωτηριο ξανθη

σχολικο βιβλιο αντιγονης β λυκειου

διατροφικη πυραμιδα δραστηριοτητες
συνταγες παγωτο χωρις παγωτομηχανη
τι κάνετε перевод
κοκκινο παντελονι ανδρικο

Η είδηση ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα ζητήσει από τις τράπεζες της ευρωζώνης να εξοικονομήσουν σε βάθος επταετίας κεφαλαία ικανά να καλύψουν το 100% των μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων τους φρέναρε, αλλά περιορισμένα, την ελληνική κεφαλαιαγορά.


βιβλίο νεοελληνικής λογοτεχνίας β λυκείου

ρεβυθια ωμα

το δακρυ γραμματικη

Ο κλαδικός δείκτης των τραπεζών βρέθηκε στις 777,05 μονάδες, με ημερήσια κέρδη 1,23%, όταν στις τελευταίες έξι συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις κατέγραφε αθροιστικές απώλειες 13,94%.


Ο τίτλος της Εθνικής σημείωσε άνοδο 2,78% στα 0,296 ευρώ και η μετοχή της Eurobank σημείωσε κέρδη 4,08% στα 0,739 ευρώ. Αντιθέτως η Alpha έκλεισε στο 1,560 ευρώ με πτώση 0,64%, ενώ η μετοχή της Πειραιώς υποχώρησε κατά 1,52% στα 2,600 ευρώ.


Η άνοδος της Εθνικής σχετίζεται με το γεγονός ότι δόθηκε εντολή στις BofA - Merrill Lynch, Deutsche Bank, Goldman Sachs International, HSBC, Natwest Markets και UBS να οργανώσουν συναντήσεις με θεσμικούς επενδυτές για την έκδοση τριετούς καλυμμένου ομολόγου, ύψους 500 εκατ. ευρώ.


Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε με κέρδη 0,80% στις 752,44 μονάδες. Ο τζίρος των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 41,9 εκατ. ευρώ και ο όγκος ανήλθε στα 33,5 εκατ. τεμάχια.


Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με κέρδη 0,56%, στις 1.964,16 μονάδες, ενώ στο +0,93% ολοκλήρωσε τις συναλλαγές ο Mid Cap και στις 1.024,10 μονάδες. Ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε με άνοδο 1,23% στις 777,05 μονάδες.


θετικη ανατροφη

βρε τκ
ω ανδρεσ αθηναιοι ουκ εστιν οπωσ αι αιτιαι μεταφραση
δακρυσμενα φεγγαρια greek movies

Αφορμή για αυτή τη δήλωση αποτέλεσαν όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με περιστατικό που σημειώθηκε στις 10 Μαΐου του τρέχοντος έτους, στο Μουσείο Βασιλικών Τάφων των Αιγών, όταν επισκέπτρια ψέκασε με άχρωμο υγρό τις λίθινες όχι αρχαίες βάσεις επιτύμβιων στηλών και εποπτικό υλικό της έκθεσης.


ενορια παλαιοκατουνου

δημοτικα τελη ωραιοκαστρο

θερμοκοιτιδα παπαγεωργιου

«Ουδεμία βλάβη προκλήθηκε σε αρχαία αντικείμενα, ενώ ο εξοπλισμός της έκθεσης καθαρίστηκε αμέσως χωρίς το ελαιώδες υλικό ν΄ αφήσει κατάλοιπα ή ίχνη», αναφέρεται στη σχετική σημερινή ανακοίνωση.


Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «η αστυνομία ειδοποιήθηκε αμέσως, ασκήθηκε μήνυση κατ΄ αγνώστου και έκτοτε η ΕΛΑΣ διερευνά την υπόθεση, ενώ παράλληλα έγιναν επιπλήξεις και συστάσεις στο φυλακτικό προσωπικό».


Το περιστατικό στο μουσείο της Βεργίνας έφερε σήμερα στη δημοσιότητα το Βήμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μια αλλοδαπή επισκέπτρια εισήλθε στο χώρο του μουσείου κρατώντας ένα μικρό ψεκαστήρα χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους υπαλλήλους-φρουρούς του χώρου και ψέκασε με άχρωμο κι ελαιώδες υλικό τις πώρινες βάσεις περισσοτέρων από 10 επιτύμβιων στηλών, δημιουργώντας μεγάλους «λεκέδες» στα αρχαία αντικείμενα. Ακόμη ψέκασε με το ίδιο ελαιώδες υγρό μεγάλο αριθμό ενημερωτικών επιγραφών και φωτογραφιών του χώρου, όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.



εωσφορος σατανας

στραβα ποδια σε παιδια

φυσιολογικες τιμες θυρεοειδικων ορμονων
ισπανια εκπαιδευση βικιπαιδεια

Ο πρωθυπουργός ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρθηκε στα αποτελέσματα του Eurogroup, λέγοντας πως πρόκειται για μία ιστορική επιτυχίας της χώρας.


αντικαταβολής

ρίκα διαλυνά κορη

«Κύριε Μητσοτάκη θα δεχτώ με μεγάλη ευχαρίστηση το δώρο που μου κάνετε να έχουμε μια διεξοδική συζήτηση, για θέματα οικονομίας μετά την ιστορική επιτυχία της χώρας» τόνισε ο κ. Τσίπρας.


Σε λίγες μέρες από τώρα, τον Αύγουστο, «με μεγάλη σας στεναχώρια, η χώρα βγαίνει οριστικά και αμετάκλητα από το πρόγραμμα. Εκεί που οι δικές σας κυβερνήσεις απέτυχαν η δική μας πέτυχε» είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός για να προσθέσει: «Ασχοληθήκατε με το πώς θα ναρκοθετήσετε τη χώρα και πώς η επόμενη κυβέρνηση θα βρεθεί αντιμέτωπη με οικονομική ασφυξία».


«Η εικόνα της χώρας έχει αλλάξει»


«Η εικόνα της χώρας έχει αλλάξει άρδην. Η ανεργία έχει μειωθεί σε μια τριετία κατά επτά μονάδες και η ανεργία των νέων κοντά στις 20 μονάδες. Τριακόσιες πενήντα νέες θέσεις εργασίας έχουν ήδη δημιουργηθεί και αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά τόσο φέτος όσο και τα επόμενα χρόνια», είπε ο Αλέξης Τσίπρας.


Παράλληλα, αναφερόμενος στους δημοσιονομικούς στόχους δήλωσε πως για κάθε χρονιά του τρίτου προγράμματος υπερκαλύφθηκαν κατά πολύ. «Και μάλιστα αυτό συνέβη χωρίς να χρειαστούν νέοι γύροι αβάσταχτων περικοπών για την κοινωνική πλειοψηφία. Επίσης, μετά από σχεδόν μια δεκαετία, η Ελλάδα καταγράφει θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης» συμπλήρωσε.


«Το 2017 έκλεισε με αύξηση του ΑΕΠ σχεδόν 1,5% και ήδη το πρώτο τρίμηνο του 2018 καταγράφηκε αύξηση του ΑΕΠ κατά 2,3%, δηλαδή σχεδόν εξαπλάσιο από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης, που έκλεισε με 0,4% για το πρώτο τρίμηνο», υπογράμμισε για να τονίσει πως τα ελληνικά ομόλογα καταρρίπτουν το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ευρισκόμενα σήμερα στα επίπεδα του 2006.


«Η θετική εικόνα αποτυπώνεται και στους βασικούς δείκτες της εγχώριας παραγωγής», εξήγησε ο πρωθυπουργός και απαρίθμησε στοιχεία όπως: η αύξηση 6,7% του Δείκτη Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία, η αύξηση σχεδόν 30% των καθαρών εισροών Ξένων Άμεσων Επενδύσεων στην Ελλάδα για το 2017 και η αύξηση της συνολικής αξίας των εξαγωγών αγαθών και υπηρεσιών τον Απρίλιο 2018, κατά 11,6%.


«Και όλα αυτά, είναι μονάχα η αρχή μιας πορείας που διαρκώς θα επιταχύνεται. Ιδιαίτερα μετά τη καθοριστική - και θα έλεγα ιστορική - πρόσφατη απόφαση του Eurogroup» επισήμανε.


«Τι θέλετε να συγκρίνουμε;» είπε ο Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Πρόκειται για τη μέρα με τη νύχτα» επισήμανε τονίζοντας πως η Ελλάδα βγαίνει οριστικά από τα Μνημόνια στις 21 Αυγούστου.





πλοιο δυστος
πανηγυρι μικρο περιστερι
νεα απο περιφερεια ηπειρου

δημοσια εργασια κυπρος

γιατι δεν φευγουν οι μυκητεσ
σωματείο εργαζομένων παπαγεωργίου
στοιχεια αφμ γγπσ

Η διαφορά της εφετινής ΑΕΚ με την περυσινή μέχρι τώρα είναι οι νίκες της στις έδρες των μικρομεσαίων (εκεί όπου πέρυσι έκανε κάποιες αναπάντεχες ήττες), μέχρι να έρθει η ώρα να αντιμετωπίσει τους δύο "αιώνιους" αλλά και τους ΠΑΟΚ και Άρη (το Νοέμβριο θα αντιμετωπίσει στην Πυλαία τον ΠΑΟΚ και θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ).


ηρωιδες επ 10

2623735
(Πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ ο Γουίλιαμς - Πηγή: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)


Μπροστά στον κόσμο της που δημιούργησε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο κλειστό των Τρικάλων, ο Δικέφαλος είχε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, δίχως λύσεις στην επίθεση και μέτρια αμυντική απόδοση. Όμως με το που βγήκαν από τα αποδυτήρια για το 2ο ημίχρονο οι παίκτες του Ζντοβντς παρουσίασαν το καλό τους πρόσωπο, φτάνοντας σε μια ακόμη νίκη με μεγάλη διαφορά.


2623732
(Πηγή: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)


Από 14 πόντους σημείωσαν Βασιλειάδης και Γουίλιαμς, ενώ 13 είχε ο Σάκοτα, που μάζεψε και 6 ριμπάουντς.


Τα 10λεπτα: 16-19, 32-31 (16-12), 52-61 (20-30), 59-78 (7-17) (εδώ τα πλήρη στατιστικά)


2623701
(Οι φίλοι της ΑΕΚ στα Τρίκαλα - Πηγή: EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)


Στα άλλα ματς ο ΠΑΟΚ πήρε πολύ δύσκολα τους βαθμούς της νίκης στην Πυλαία με τρίποντο στο τέλος του Σάιμπερτ με 84-83 και τους Πατρινούς (που έφτασαν ακόμη και στο +12) να αστοχούν σε 7 επιθέσεις από το 78-83, ο Κόροιβος σπουδαία νίκη (με ανατροπή από το -18) από την Δόξα Λευκάδας στην μάχη της παραμονής, ενώ ο Άρης πέρασε από την έδρα του Προμηθέα.


Η 4η αγωνιστική


Κόροιβος-Δόξα Λ. 74-71
Προμηθέας-Άρης 79-89
Τρίκαλα-ΑΕΚ 59-78
ΠΑΟΚ-Απόλλων Π. 84-83
Ρέθυμνο-Λαύριο 88-79
Ολυμπιακός-Κολοσσός (30/10 17.00)
Παναθηναϊκός Superfoods-Κύμη (31/10 18.00)



ακινητα εθνικη τραπεζα
πανσεληνος επηρεαζει
εμβολιασμος ελιας ποτε γινεται

32 εβδομαδα κυησης τοκετος

ευρετηριο φαγητων
ενεργειες δικεφαλου

«Το θέμα είναι ότι η Ουγγαρία δεν είναι το πρώτο σημείο εισόδου, σε ό, τι αφορά στο έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πρώτο σημείο εισόδου είναι η Ελλάδα. Στην Ουγγαρία μπορείς να έρθεις μόνο εάν έχεις προηγουμένως πατήσει σε έδαφος της ΕΕ στην Ελλάδα ή στην Βουλγαρία - και κυρίως στην Ελλάδα. Και εκεί συχνά συμβαίνει ότι δεν καταγράφονται», δήλωσε ο κ. Όρμπαν, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ, στο Βερολίνο.


τα 10 νεα θαυματα του κοσμου

πινακιδα αυτοκινητου γαμου

κρέμα νυκτός

δημητριακα συστατικα

Σύμφωνα με τον κ. Όρμπαν, στρατηγικός στόχος της Ουγγαρίας είναι να προστατεύσει την Ευρώπη ώστε η εσωτερική αγορά η οποία προστατεύεται από την Σένγκεν να μπορεί να λειτουργήσει ανεμπόδιστα. «Το θέμα λοιπόν δεν είναι μόνο η ασφάλεια, αλλά και το ότι πρέπει να λειτουργεί η εσωτερική αγορά που προστατεύεται από τη Σένγκεν. Δεν είναι δική μας υποχρέωση να καταγράφουμε αυτούς που φτάνουν στα ουγγρικά σύνορα, διότι έρχονται από την Ελλάδα, και εκεί όμως αυτό δεν έγινε. Εμείς όμως τους καταγράφουμε, αλλά δεν αναγνωρίζουμε ότι η Ουγγαρία είναι το πρώτο σημείο όπου πάτησαν ευρωπαϊκό έδαφος. Για αυτό πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι πρέπει να επαναπροωθούνται από τη Γερμανία στην Ελλάδα και όχι στην Ουγγαρία», προσέθεσε ο Ούγγρος πρωθυπουργός και ανέφερε ότι η κυβέρνησή του έχει επίγνωση ότι η νομική διαμάχη θα διαρκέσει αρκετά.


Η θέση της Ουγγαρίας σχετικά με την μετανάστευση δεν έχει αλλάξει εδώ και χρόνια, τόνισε ο Βίκτορ Όρμπαν και επισήμανε ότι «η Ουγγαρία έφτιαξε έναν φράχτη στα νότια σύνορα ώστε να ανακτήσει το έλεγχο στην ίδια της την επικράτεια». Είναι αδύνατο κάποιος να παρακάμψει την τήρηση των νόμων και να μπει στην Ουγγαρία, τόνισε, για να καταλήξει: «Η Γερμανία μπορεί να είναι σίγουρη ότι εμείς, ως ένα είδος "Καπετάνιου των Συνόρων", προστατεύουμε όχι μόνο την Ουγγαρία αλλά και την Γερμανία. Παίρνουμε από τους ώμους της Γερμανίας ένα μεγάλο βάρος με το να μην αφήνουμε κανέναν να μπει στην Ουγγαρία. Η συζήτηση που εξελίσσεται αυτή τη στιγμή είναι νομικής φύσης».


«Βαθιά» διαφωνία από τη Μέρκελ


Από την πλευρά της η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ διαφώνησε με τον Ούγγρο ομόλογό της σχετικά με τις ευθύνες που έχει η Ευρώπη απέναντι στους πρόσφυγες που ζητούν άσυλο στην ήπειρο σε μια συνέντευξη Τύπου που σημαδεύτηκε από ασυνήθιστα έντονες διαφωνίες.



αρκουδακι παραμυθας

σεμινάρια για νηπιαγωγούς 2015

λιμος ασθενεια
διπλα στη θαλασσα σινεμα
λακκος με φιδια

Όμως όσο αυξάνονται οι ανακαλύψεις, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό ότι το σύμπαν μπορεί να μας εκπλήξει!


λιμεναρχειο ηρακλειου email

πολεμικος ανταποκριτης ταινια

Ακολουθούν ορισμένες ανακαλύψεις που ξεχώρισαν για την ιδιομορφία τους και ήλθαν να εμπλουτίσουν τη φαντασία μας για τους κόσμους που βρίσκονται «εκεί έξω» και μας περιμένουν.


Μια παγωμένη γειτονική υπερ-Γη


Ένας παγωμένος εξωπλανήτης (Barnard's Star b) που κινείται γύρω από το κοντινό αχνό άστρο του Μπάρναρντ σε απόσταση περίπου έξι ετών φωτός, έχει μάζα υπερτριπλάσια της Γης και θερμοκρασία μείον 170 βαθμών Κελσίου. Είναι ο δεύτερος κοντινότερος εξωπλανήτης, μετά τον Proxima b γύρω από το άστρο Εγγύτατος στο τριπλό σύστημα του Άλφα του Κενταύρου σε απόσταση 4,4 ετών φωτός. Όμως το άστρο του Μπάρναρντ πλησιάζει συνεχώς τη Γη και εκτιμάται ότι σε 10.000 χρόνια θα είναι πλέον αυτό (και μαζί ο εξωπλανήτης του) το πιο κοντινό στο δικό μας πλανήτη και όχι ο Άλφα του Κενταύρου.


Ένα τεράστιο πλανητικό «νεογνό»


Το Πολύ Μεγάλο Τηλεσκόπιο (VLT) του Ευρωπαϊκού Νοτίου Αστεροσκοπείου (ESO) στη Χιλή αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα πελώριο πλανητικό «μωρό» να γεννιέται από ένα δίσκο σκόνης και θραυσμάτων γύρω από το νάνο άστρο PDS 70 σε απόσταση 370 ετών φωτός. Αυτή υπήρξε η πρώτη επιβεβαιωμένη άμεση παρατήρηση ενός εξωπλανήτη σε τόσο μικρή ηλικία (μόλις πέντε εκατομμυρίων ετών). Όταν μεγαλώσει, προβλέπεται να γίνει ένας αέριος γίγαντας, καθώς ήδη είναι σχεδόν τριπλάσιος του Δία.




τυρος μεταφορικη
έργα τέχνης μετρό

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

πληρωμη επιδοματων ογα 2017

service ontario plate sticker mississauga
βιολογια β λυκειου λαζαρακη
νομός κορίνθου παραλίες

Ο κίνδυνος είναι ιδιαίτερα μειωμένος για όσες παίρνουν το χάπι επί τουλάχιστον επτά διαδοχικά χρόνια. Αντίθετα, η μελέτη δεν διαπίστωσε αξιοσημείωτη μείωση του κινδύνου ρευματοειδούς αρθρίτιδας για τις γυναίκες που θηλάζουν.


τα καλυτερα γυναικεια αρωματα 2016

ποντικι αρρωστια

Η ρευματοειδής αρθρίτιδα είναι δύο έως τρεις φορές συχνότερη στις γυναίκες από ό, τι στους άνδρες, κάτι που πιστεύεται ότι οφείλεται σε ορμονικές αιτίες.


Οι ερευνητές, με επικεφαλής τη δρα Σεσίλια Ορελάνα του Ινστιτούτου Περιβαλλοντικής Ιατρικής του Ινστιτούτου Καρολίνσκα του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό για θέματα ρευματικών παθήσεων ανέλυσαν στοιχεία για 2.809 γυναίκες με διαγνωσμένη ρευματοειδή αρθρίτιδα και - για λόγους σύγκρισης - για 5.312 υγιείς γυναίκες.


Διαπιστώθηκε ότι κατά μέσο όρο οι γυναίκες που έπαιρναν αντισυλληπτικό χάπι, είχαν 15% μικρότερο κίνδυνο ρευματοειδούς αρθρίτιδας, ενώ για όσες είχαν πάρει το χάπι στο παρελθόν, ο κίνδυνος ήταν 13% μικρότερος. Όσες έπαιρναν το αντισυλληπτικό για πάνω από επτά χρόνια, είχαν 19% μικρότερο κίνδυνο.






αγγλοι αστρονομοι
song of solomon

τελετη εναρξης νυχτες πρεμιερας

ημερα αγαπης των δικηγορων
rolex χαλανδρι
ποση ωρα σαουνα
αθηνα πορος οδικως κοστος

Σήμερα, Τετάρτη, η εισαγγελέας της έδρας Ειρήνη Χρυσογιάννη εισηγήθηκε προς το Συμβούλιο Εφετών Θεσσαλονίκης, να εκδοθεί στη Γαλλία ο Βίνικ.


βιβλιο για ελληνικη ιθαγενεια

πρακτικο γενικησ συνελευσησ αε 2017

όσο υπάρχει αγάπη αντ1

«Το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης της Γαλλίας διαθέτει όλα τα στοιχεία που απαιτεί ο ελληνικός νόμος και συνεπώς είναι εκτελεστό» σημείωσε η εισαγγελική λειτουργός κατά την αγόρευσή της, προτείνοντας την έκδοση του αποκαλούμενου διεθνώς ως «Mr. Bitcoin» στις γαλλικές Αρχές, που - μεταξύ άλλων - του χρεώνουν ότι «ξέπλενε» παράνομα κέρδη ύψους 130 εκατ. ευρώ.


Το ποσό αυτό, σύμφωνα με το ευρωπαϊκό ένταλμα, κατατέθηκε στην πλατφόρμα BTC-e, προερχόμενο από κυβερνοεπιθέσεις σε υπολογιστικά συστήματα για τα οποία ζητήθηκαν ψηφιακά λύτρα (Bitcoin), ενώ ανάμεσα στα θύματα της φερόμενης δράσης του, συγκαταλέγονται περισσότεροι από εκατό Γάλλοι πολίτες.


Μετά την αγόρευση του συνηγόρου του, που - μεταξύ άλλων - χαρακτήρισε το γαλλικό ένταλμα ασαφές, το Συμβούλιο Εφετών διέκοψε τη διαδικασία για την προσεχή Παρασκευή, οπότε και θα εκδώσει την απόφασή του.


Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το Sputnik, την περασμένη εβδομάδα η Μόσχα απέστειλε νέο αίτημα έκδοσης του Βίνικ στη Ρωσία.


«Στις 21 Μαΐου 2018 ξεκίνησε η ποινική υπόθεση για διαδικτυακή απάτη. Ως εκ τούτου, το γραφείο του Γενικού εισαγγελέα της Ρωσίας απέστειλε νέο αίτημα έκδοσης στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ελλάδας», ανέφερε το ρωσικό γραφείο του Γενικού εισαγγελέα.


Ο Αλεξάντερ Βίνικ, σε βάρος του οποίου έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, συνελήφθη τον Ιούλιο του 2017 στην Ελλάδα, κατόπιν αιτήματος της Ουάσινγκτον.


Ο Βίνικ κατηγορείται από τις αμερικανικές Αρχές για ξέπλυμα περίπου 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων μέσω μιας διαδικτυακής πλατφόρμας ανταλλαγής ψηφιακών νομισμάτων και γι' αυτό ο εισαγγελέας της έδρας του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, είχε προτείνει τον Δεκέμβριο του 2017, την έκδοσή του στις ΗΠΑ.


Εάν εκδοθεί και καταδικαστεί στις ΗΠΑ, ο Βίνικ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 55 χρόνια.


ετερορρυθμη εταιρεια τι ειναι

πασαλιμανι εικονες
υπερημερία μεταφραση
375 γρ αλευρι σε κουπες
Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Από σήμερα και από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Την πώληση του νέου ηλεκτρονικού εισιτηρίου ξεκινά από σήμερα (12/3) η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


καλημέρα φίλε νικολούδη

δενδρα για την βεραντα

Το εισιτήριο θα είναι πλήρως διαλειτουργικό και θα επικυρώνεται στις πύλες του προαστιακού, του μετρό, του ηλεκτρικού και των λεωφορείων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι επιβάτες θα προμηθεύονται το ηλεκτρονικό εισιτήριο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλα τα εκδοτήρια της εταιρείας στην Αττική, ενώ αυτό θα μπορεί να αποθηκεύει προϊόντα κομίστρου τόσο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (Προαστιακό) όσο και του ΟΑΣΑ.

Θα μπορεί να επαναφορτιστεί, εκτός από τα σημεία πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σε αυτά του ΟΑΣΑ και στα αυτόματα εκδοτικά μηχανήματα που βρίσκονται σε σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού.

Το εισιτήριο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς για 90 λεπτά, όπως όλα τα υπόλοιπα προϊόντα κομίστρου του ΟΑΣΑ.



φαινομενικός
ανατομικα μαξιλαρια γραφειου

νορα σχισμενου

ηθικη καταπτωση
Σύλληψη στρατιωτικού για παρενόχληση σε νεαρή γυναίκα στη Λαμία

Στη σύλληψη ενός 40χρονου στρατιωτικού προέβησαν αστυνομικοί νωρίς το βράδυ της Παρασκευής (2/3) ύστερα από καταγγελία νεαρής γυναίκας ότι προσπάθησε να τη βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό του.


σουπερ μαριο σε βιντεο

beauty εκθεση θεσσαλονικη 2017 προγραμμα

αιγοκερως προβλεψεις ιουνιου 2015

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το περιστατικό που καταγγέλθηκε από το παρ’ ολίγον θύμα, σημειώθηκε στις 5:30 το πρωί της Πέμπτης στη νότια Λαμία, όταν η νεαρή γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με τα όσα έχει καταγγείλει η νεαρή γυναίκα, ο 40χρονος την πλησίασε με το αυτοκίνητο και άρχισε να της λέει ότι έχει πρακτορείο μοντέλων και ότι επειδή ήταν πολύ όμορφη ήθελε να την προωθήσει ως μοντέλο και άλλα σχετικά, προσπαθώντας να την πείσει να μπει στο αυτοκίνητο. Όταν είδε ότι εκεινη δεν ανταποκρίθηκε προσπάθησε δυο φορές διά της βίας να την βάλει μέσα στο αμάξι του.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και αφού τον απώθησε το έβαλε στα πόδια και ταυτόχρονα άρχισε να καλεί με το κινητό την αστυνομία. Ο 40χρονος βλέποντας τη νεαρή γυναίκα να καλεί με το τηλέφωνο την αστυνομία μπήκε στο αυτοκίνητο και αναπτύσσοντας ταχύτητα εγκατέλειψε το σημείο.

Τελικά στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο δράστης συνελήφθη στις 19:30' το απόγευμα της Παρασκευής (2/3), αφού πρώτα εντοπίστηκε και προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου και αναγνωρίστηκε από την κοπέλα. Όπως αποδείχτηκε πρόκειται για 40χρονο στρατιωτικό από τη Φθιώτιδα που υπηρετεί στην Αθήνα.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι υποστήριξε ο φερόμενος ως δράστης στην απολογία του για τα όσα του καταλογίζονται, ενώ λόγω της ιδιότητάς του θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.



σταθεροποιηση αλοης
ασφαλιστικά μέτρα πότε γίνονται
gourmet oriental gloucester opening times

βραχεια χειρι παραδοση

τζενη ψωμα
ισοβιτης της αγαπης


βιολογικό κοτόπουλο

alpro soya original subtle sweet taste

μαυρο τζιν με σκισιμο στο γονατο ανδρικο

Τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας συνόδευε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.



Για την επίσκεψη του στη Σύμη, ο κ. Καμμένος έγραψε σχετικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ: «Καλημέρα στην πορεία προς τη Σύμη με τον ΑΓΕΕΘΑ για την απόδοση Τιμών στον Πανορμίτη. Όταν χαράζει στο Αιγαίο».




Καλημέρα στην πορεία προς τη Σύμη με τον ΑΓΕΕΘΑ για την απόδοση Τιμών στον Πανορμίτη. Όταν χαράζει στο Αιγαίο pic.twitter.com/bTj5k6rB8Q

— Panos Kammenos (@PanosKammenos) 8 Νοεμβρίου 2018


μορφη διαφημιστικου μηνυματος
τι σημαινει αγορα σε pos

απεσωκαρι ενα σημαντικο χωριο

nike λαρισα τηλεφωνο
θυληκο ελληνικο ποιμενικο
σιπταρι τους
αλατσι εστιατοριο menu
τριπολη ξενοδοχεια με πισινα

Κόπωση σήμερα δεν υπάρχει, η κυβέρνηση ψηφίζει ότι ζητούν οι δανειστές, ωστόσο οι θεσμοί αντιμετωπίζουν την Ελλάδα ως πεδίο άσκησης της εσωτερικής πολιτικής τους θεωρεί το ίδιο κορυφαίο στέλεχος. Από τις εκλογές στην Αυστρία και την Ολλανδία, σε Γαλλία και τώρα, το νέο "ορόσημο", είναι το τέλος Σεπτεμβρίου, όπου διεξάγονται και οι γερμανικές εκλογές.


καθρεπτης τοιχου ροζ

Τα δεδομένα ήταν και είναι γνωστά στην κυβέρνηση:


- Το ΔΝΤ είχε συμφωνήσει (καλοκαίρι 2015) ότι θα έβαζε 16 δισ. ευρώ, στο τρίτο μνημόνιο, αν το χρέος της Ελλάδας γινόταν βιώσιμο. Μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει ούτε ευρώ!


- Η Κριστίν Λαγκάρντ δεν θεωρεί το χρέος βιώσιμο και ζητά "κούρεμα", ρύθμιση, κ. λπ. με την Γερμανία να διαφωνεί και να επιδιώκει η ρύθμιση να γίνει με το τέλος του προγράμματος και, σε κάθε περίπτωση, μετά τις γερμανικές εκλογές.


- Η Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται να στηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο λίγο πριν τις γερμανικές εκλογές δεν πρέπει να είναι διατεθειμένη και τόσο να συγκρουστεί με τον υπουργό Οικονομικών της, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.


- Η Αθήνα, ανεξάρτητα από τη ρύθμιση ή όχι του χρέους, επιδιώκει να σταματήσει η αβεβαιότητα των επενδυτών - εάν και όσων υπάρχουν - ως προς την πορεία της χώρας, και, σιγά - σιγά, να μπορέσει να βγει στις αγορές - με ή χωρίς QE.


- Η Γαλλία, σ' αυτή τη φάση, εμφανίζεται σύμμαχος της Ελλάδας, ως προς το θέμα του χρέους. Πόσο, όμως, είναι διατεθειμένος ο Εμανουέλ Μακρόν να συγκρουστεί με την Γερμανία, ιδιαίτερα σε μια φάση που εντείνεται ο "πόλεμος" της Ευρώπης με τις ΗΠΑ του Τραμπ;


Αυτό είναι το περιβάλλον μέσα στο οποίο κινείται η κυβέρνηση, επιδιώκοντας ρύθμιση του χρέους. Η ένταξη των ελληνικών ομολόγων στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ (QE) προϋποθέτει βιώσιμο χρέος και εξυπηρετεί ένα και μόνο σκοπό: μικρότερα επιτόκια δανεισμού στις αγορές. Σε καμία περίπτωση, όμως, το QE δεν είναι "μάνα εξ ουρανού". Σήμερα, όπως τονίζει οικονομολόγος του ΣΥΡΙΖΑ, το ελληνικό χρέος είναι βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα βιώσιμο.


Σύμφωνα με πηγές της κυβέρνησης το Ταμείο αλλάζει τις προβλέψεις μετά το 2030, γεγονός που επιτρέπει στην ΕΚΤ να το χαρακτηρίσει βιώσιμο, τουλάχιστον, έως το 2030 και να εντάξει έως τότε τα ελληνικά ομόλογα στο QE ή, τουλάχιστον, όσα λήγουν μέχρι το 2030. Όμως το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, καταργείται στο τέλος αυτού του χρόνου!



ακριβες μπαλες ποδοσφαιρου

δοντια απο ζιργκον

σακουλες κενου αερος
αβ νεα ιωνια

Οι αντιδράσεις των υπολοίπων κομμάτων ήταν άμεσες: από τον Φρανσουά Φιγιόν και τον Νικολά Σαρκοζί, μέχρι τον υποψήφιο των Σοσιαλιστών, Μπενουά Αμόν, έσπευσαν να δηλώσουν την υποστήριξή τους στο δεύτερο γύρο στο πρόσωπο του Μακρόν. Όπως και το Γαλλικό Κομμουνιστικό Κόμμα, που έδωσε γραμμή καταψήφισης της Λεπέν, όχι, όμως, και ο Μελανσόν που δήλωσε ότι οι ψηφοφόροι του είναι ελεύθεροι να πράξουν ό, τι κρίνουν.


ακτινολογος πειραιας

Η στάση αυτή των πολιτικών κομμάτων ευνοεί ασφαλώς, καταρχάς, σαφώς τον Μακρόν. Ωστόσο, δευτερευόντως, μπορεί να αποτελέσει και σοβαρό μειονέκτημα γι’ αυτόν – και, πάντως, η Λεπέν έτσι θα επιχειρήσει να το χρησιμοποιήσει, προβάλλοντας την "αντισυστημική" της ταυτότητα. Η Λεπέν χάρηκε που οι αντίπαλοί της χάραξαν διαχωριστική γραμμή απέναντί της ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών. Και έσπευσε να θυμίσει τη ρατσιστική, ξενοφοβική ατζέντα της, για την αναμέτρηση της 7ης Μαΐου. Και να επισημάνει ότι ο δεύτερος γύρος ουσιαστικά μετατρέπεται σε δημοψήφισμα για την παγκοσμιοποίηση, με στόχο να εισπράξει και ψήφους διαμαρτυρίας και οργής, οι οποίες, πιθανόν, στον πρώτο γύρο πήγαν στην Αριστερά.


Πάντως, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το μέτωπο που φτιάχνεται, σίγουρα, δίνει ένα σημαντικό προβάδισμα – μένει να επιβεβαιωθεί, ασφαλώς...– στην εκλογή του Εμ. Μακρόν, ενός πολιτικού που "διαφημίστηκε" ότι δεν έχει κανένα κόμμα να τον στηρίξει. Ωστόσο, οι γνωρίζοντες τη γαλλική πολιτική ανθρωπογεωγραφία διαβεβαιώνουν ότι οι τραπεζίτες καθώς και οι "βαρόνοι" των σοσιαλιστών τον στήριξαν σημαντικά στη διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας.


Στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν πως την ίδια ώρα οι υποψήφιοι των δύο παραδοσιακών πολιτικών κομμάτων, της Δεξιάς και των Σοσιαλιστών, απέτυχαν παταγωδώς με σοβαρή ευθύνη των προκατόχων τους: τόσο του Νικολά Σαρκοζί όσο και του Φρανσουά Ολάντ.


Φάνηκε ότι δεν έχουν να προσφέρουν απολύτως τίποτα στην κοινωνία, δεν έχουν καμιά πρόταση για την Ευρώπη. Αντίθετα, η Αριστερά, με τον Ζαν Λυκ Μελανσόν, κατέκτησε ένα ποσοστό που ξεπερνά κάθε προσδοκία, διευρύνοντας ταυτόχρονα, σημαντικά το μπλοκ του ευρωσκεπτικισμού που συνεχώς διογκώνεται στην ΕΕ. Σύμφωνα με αναλυτές του κυβερνώντος κόμματος η επιλογή, βέβαια, του Ζ. Λ. Μελανσόν να μη στηρίξει στον δεύτερο γύρο τον Μακρόν κόντρα στη Λεπέν ίσως του στοιχίσει πολιτικά. Και, εκτός του ενδεχόμενου κόστους, αποτελεί και σοβαρό πολιτικό λάθος.


«Η σιγουριά (;) ότι δεν θα εκλεγεί η Λεπέν δεν σημαίνει ότι ο Μελανσόν έχει την "ευχέρεια" να αποφεύγει να πάρει θέση, σε μια τόσο ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για την Γαλλική Δημοκρατία – η μη άνοδος της ακροδεξιάς πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα, πάνω από κομματικές σκοπιμότητες», όπως παραδέχονται στελέχη της Κουμουνδούρου.




γιατι δεν μπορω να δω ταινια στο ταμπλετ
που θα εμφανιζεται ο πλουταρχος το χειμωνα 2014
εσωτερικες πορτες σπαστες τιμες
γαλα προβατων

απων σειρα τελευταιο επεισοδιο

artemis ocean racing 2
τροχαιο ατυχημα χθες κοζανη

Σύμφωνα με το Σύλλογο, ο πλειστηριασμός, ανεστάλη με έγγραφο που απέστειλε στην αρμόδια συμβολαιογράφο η επισπεύδουσα τράπεζα, ενώ η κόρη του ιδιοκτήτη του επίμαχου ακινήτου είχε ενημερωθεί ήδη από χθες από τη συμβολαιογράφο, η οποία και είχε αναλάβει να εκτελέσει τον πλειστηριασμό.


νομιζω οτι ειμαι χαζος

κεφτεδακια τσελεμεντε

spirit αγγλικα

φθηνες ιδεες για διακοσμηση δωματιου

Επίσης, ο Σύλλογος αναφέρει στην ανακοίνωση η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρο του Γεώργιο Ρούσκα, ότι μετά λύπης «για μία ακόμα φορά διαπιστώνουμε ότι συλλογικότητες παραπληροφορούν την κοινή γνώμη, γεγονός που έχει αρχίσει να μας κάνει να πιστεύουμε ότι είτε επιδιώκουν σκοπίμως να προκαλέσουν το κοινό αίσθημα και να δημιουργήσουν εντυπώσεις χωρίς τελικά να προσδίδουν κάποια ουσιαστική συνδρομή και αρωγή προς το δημόσιο συμφέρον, είτε εξυπηρετούν μικροκομματικά, μικροπολιτικά και ιδιοτελή συμφέροντα».


Ακόμη, αναφέρεται στην ανακοίνωση «η εμμονική αυτή στάση τους να στοχοποιούν το συμβολαιογραφικό επάγγελμα, αγνοώντας επιδεικτικά ότι εκτελούμε τα νόμιμα καθήκοντα μας, δημιουργεί εύλογα ερωτηματικά για τη σκοπιμότητα των πράξεων τους».


Τέλος, σημειώνεται: «Θα πρέπει να γίνει κατανοητό προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα δεχτούμε στο εξής απειλές και εκβιασμούς τόσο για την εκτέλεση των καθηκόντων μας όσο και για το νόμιμο και αδιαμφισβήτητο δικαίωμά μας να ενημερώνουμε τόσο τους άμεσα και νόμιμα εμπλεκόμενους στη διαδικασία των πλειστηριασμών όσο και την κοινή γνώμη αναφορικά με την εξέλιξη των πλειστηριασμών.


Οι απειλές και οι προσπάθειες φίμωσης ανήκουν σε άλλα καθεστώτα. Ως γνωστόν στην δημοκρατία μας ο νομοθέτης παρέχει τα νομικά εκείνα μέσα να απαντήσουμε σε απειλές και εκβιασμούς. Προς το παρόν επιλέγουμε να ασχοληθούμε με την ουσία των προβλημάτων των Ελλήνων πολιτών».



αντρες vs γυναικες καραοκε

προκαλει το μελι ζαχαρο

ρομαντικα χριστουγεννα
Συλλαλητήριο Αθήνα: Ανατριχιαστικό μήνυμα από Γρηγόρη Γεωργάτο για τη Μακεδονία!

Δείτε το ανατριχιαστικό μήνυμα του Γρηγόρη Γεωργάτου για το συλλαλητήριο στην Αθήνα για τη Μακεδονία


επεισοδια σουλειμαν στα ελληνικα

τιμιος σταυρος λυκαβηττος

Με δυναμικό τρόπο εξέφρασε τα συναισθήματα του για το μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία ο Γρηγόρης Γεωργάτος.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Πόσταρε μια φωτογραφία του Μέγα Αλέξανδρου από το άγαλμα που κοσμεί τη νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη και έγραψε

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr



ασυρματος για ταξι
pet shop νεο ηρακλειο πρασινου λοφου
επεξεργασιας εικονας online
αριστα super market φυλλαδιο

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

σκαφη λ.σ

αγ σπυριδων απολυτικιο
mega outlet pirkkala
σκυλοι υιοθεσια

«Θα μπορούσε να έρθει ο πλήρης τερματισμός της συμφωνίας, είναι μια πραγματική πιθανότητα», είπε ο Τραμπ από τον Λευκό Οίκο, προσθέτοντας ότι η νέα φάση που θα ξεκινούσε θα μπορούσε επίσης να είναι «πολύ θετική».


δικηγοροι κυπρου λαρνακα

συνταγεσ ψωμι του τοστ

μαθηματική ψυχολογία

τα κλειδια μενιδιατης chords

Λίγο νωρίτερα, ένας εκπρόσωπος του πρωθυπουργικού γραφείου της Τερέζα Μέι δήλωσε ότι Βρετανία και Γαλλία είναι σθεναρά δεσμευμένες στη συμφωνία αυτή και θα εργαστούν για να διασφαλίσουν την εφαρμογή της.


Η δήλωση αυτή έγινε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Μέι με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. Οι δύο ηγέτες συζήτησαν την απόφαση του Αμερικανού προέδρου να μην επικυρώσει ότι το Ιράν τηρεί τη συμφωνία JCPOA. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Λονδίνο σημειώνεται ότι η Βρετανία «ανησυχεί» από τις συνέπειες που θα έχει η κίνηση αυτή του προέδρου των ΗΠΑ.


τι γυαλιά μου ταιριάζουν

κρεμασμενη κοιλια γατας
Ρόδος: «Σκηνοθέτησε» ληστεία και αποπειράθηκε να σκοτώσει τον συνεταίρο του!

Απόπειρα ανθρωποκτονίας και υπόθεση ληστείας σε βάρος συνιδιοκτητών στη Ρόδο εξιχνίασαν ύστερα από επισταμένη έρευνα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου.


πολιτησ κουρτινεσ

εκκλησια αγιου νικολαου λεμεσος τηλεφωνο

energy of light with wavelength

Για τις προαναφερόμενες πράξεις συνελήφθησαν ένας 33χρονος Έλληνας καθώς και δυο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της σύστασης συμμορίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας, προμήθειας ναρκωτικών, οπλοχρησίας, ψευδορκίας και απειλής.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Όπως διακριβώθηκε, ο 33χρονος συλληφθείς σχεδίασε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος συνεταίρου του, «σκηνοθέτησε» ληστεία σε βάρος του και τοποθέτησε ποσότητες ναρκωτικών και εξαρτήματα όπλου σε κατοικία συνιδιοκτητών του σε εταιρία.

Πιο αναλυτικά, ο 33χρονος, τον περασμένο Ιανουάριο, αφού σχεδίασε και «παρήγγειλε» την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 27χρονου συνέταιρου του, προμήθευσε - για το σκοπό αυτό - τους συνεργούς του με πιστόλι και σιγαστήρα.

Την 15η Ιανουαρίου 2018 ο συνεργός του (28χρονος υπήκοος Αλβανίας), με το παραπάνω πιστόλι πυροβόλησε, με ανθρωποκτόνο πρόθεση, κατά του 27χρονου, ο οποίος βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, χωρίς να πετύχει το σκοπό του, καθώς το όπλο υπέστη εμπλοκή.

Σημειώνεται ότι, οι κατηγορούμενοι σε προηγούμενο χρονικό σημείο είχαν προβεί σε τηλεφωνικές απειλές προς τον 27χρονο και δολιοφθορά οχήματος που χρησιμοποιούσε.

Ακολούθως, με τη βοήθεια των συνεργών του, ο 33χρονος «σκηνοθέτησε» ένοπλη σε βάρος του ληστεία, καταγγέλλοντας ψευδώς ότι άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, στις 9/4/2018 τον ακινητοποίησαν, με την απειλή όπλου, μέσα σε επαγγελματικό του χώρο και αφού παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο και αφαίρεσαν το περιεχόμενο, διέφυγαν πυροβολώντας για εκφοβισμό.

Επιπρόσθετα, ο 33χρονος προμηθεύτηκε μισό κιλό ακατέργαστη κάνναβη, ποσότητα κοκαΐνης και γεμιστήρα πολεμικού όπλου, τα οποία στη συνέχεια «φύτεψε» στην κατοικία των δυο συνεταίρων του, για να τους ενοχοποιήσει.

Οι δράστες προσήχθησαν την Πέμπτη (12/4) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου και εξεταζόμενοι αποδέχτηκαν σταδιακά και περιέγραψαν με λεπτομέρεια τις πράξεις τους.

10

Από τις έρευνες που έγιναν στους χώρους των εγκληματικών πράξεων και στις κατοικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

  • κάνναβη βάρους -504- γραμμαρίων,
  • κοκαΐνη βάρους -47,5- γραμμαρίων,
  • πιστόλι με γεμιστήρα,
  • γεμιστήρα πολεμικού όπλου με -21- φυσίγγια,
  • αυτοσχέδιος μεταλλικός λοστός με χειρολαβή,
  • Ι. Χ.Ε. αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσυκλέτα,
  • ηλεκτρικό τρυπάνι,
  • -10- κινητά τηλέφωνα και -2- υπολογιστές αφής, και
  • το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.



εκδηλωσεισ γενοκτονιασ ποντιων 2015
καναρινι μου γλυκο τραγουδι
θεσσαλονικη βολοσ κτελ ποση ωρα

καφε μπαριστα

πιο πετυχημενη ελληνικη σειρα
κρυα μακαρονοσαλατα με γιαουρτι
ιδιαιτερα μαθηματα γερμανικων χανια

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανακοίνωση που εξέδωσε ζητά από την ΕΡΤ την άμεση απομάκρυνση της δημοσιογράφου Κατερίνας Ακριβοπούλου.


φυσικοθεραπευτες ζωγραφου

θερμανση αεριου τιμες

μεταβιβασεις τιμες

«Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια της πολιτικής εκπομπής της Ε. Ρ.Τ. “Αίθουσα Σύνταξης”, Κατερίνα Ακριβοπούλου, συνεχίζει τις υβριστικές και χλευαστικές επιθέσεις εναντίον του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.


Το έκανε, για άλλη μια φορά, σήμερα, με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


Φροντίζει, καθημερινά, να αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με την αντικειμενικότητα», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της και προσθέτει:


«Προφανώς, αισθάνεται ότι πληρώνεται με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, όχι για να κάνει σωστά τη δουλειά της, αλλά για να επιδεικνύει όλο της το μίσος για τους πολιτικούς αντιπάλους της Κυβέρνησης.


«Αν η διοίκηση της Ε. Ρ.Τ. δεν θέλει να είναι ταυτισμένη με τέτοιου είδους γκεμπελισμούς, οφείλει να προχωρήσει στην άμεση απομάκρυνσή της», καταλήγει η ΝΔ.


Η ανάρτηση της Κατερίνας Ακριβοπούλου που άναψε φωτιές


Η δημοσιογράφος με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ανέβασε φωτογραφία στην οποίοα απεικονίζεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης ως επαίτης, να ζητά εκλογές.


Σημειώνεται ότι μετά την ανακοίνωση της ΝΔ, η δημοσιογράφος έσβησε την ανάρτησή της στο Facebook.





ειμαι παιδι ρομαντικο μηλιωκας

boxer παπουτσια προσφορα

λαβράκι στο φούρνο με χοντρό αλάτι
γοβεσ ψηλοτακουνεσ φθηνεσ
Σεισμός βόρεια της Σάμου

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 16:35 το απόγευμα της Πέμπτης (22/3) στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους του νησιού.


σκουρο καφε μανο

μαθηματα ιστοριας τεχνης

χάρισμα ορισμός

ρευμα τηλεφωνικης γραμμης

φρεατιο ομβριων

Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ο σεισμός είχε ένταση 3,5 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 17χλμ βόρεια του νησιού της Σάμου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10χλμ.

seismos

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.


ασφαλεια αυτοκινητου εθνικη τραπεζα

σαουθαμπτον γουεστ χαμ προγνωστικα
Φωτιά Μάτι: Δραματικές εξελίξεις με τα δίδυμα κοριτσάκια – Στο νεκροτομείο οι γονείς τους

Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη της Σοφίας και της Βασιλικής Φιλιπποπούλου, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν κατά τη διάρκεια της μεγάλης πυρκαγιά στο Μάτι


παιδαγωγικο ροδου κατατακτηριες 2015

ανανας κομποστα

Θρίλερ δίχως τέλος για τα 9χρονα αγγελούδια – Γιατί ζητήθηκε ξανά DNA – Ποιος τα είδε τελευταία φορά


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το θρίλερ της εξαφάνισης των παιδιών δεν έχει τέλος, με τους γονείς των παιδιών να ελπίζουν ότι θα γίνει το θαύμα και θα βρεθούν.

Το πρωί της Παρασκευής (27/07) οι γονείς τους βρέθηκαν στο νεκροτομείο της Αθήνας για να παραδώσουν στους ιατροδικαστές προσωπικά αντικείμενα της Σοφίας και της Βασιλικής, όπως κουκλάκια και ρούχα των δύο παιδιών.

Στις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο εννιάχρονων αδελφών, συμμετέχει και ο ιδιωτικός ντετέκτιβ, Γιώργος Τσούκαλης, στον οποίο ενέθεσε η οικογένεια Φιλιπποπούλου την υπόθεση εξαφάνισής τους.

Υπενθυμίζεται ότι για τη Σοφία και τη Βασιλική Φιλιπποπούλου έχει εκδοθεί Ambert Alert.

Σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη, στην πορεία της έρευνάς του, έχει προκύψει ένα νέο στοιχείο καθώς μια γυναίκα έχει δηλώσει ότι είδε τα κορίτσια στη θάλασσα, μαζί με μια ομάδα ανθρώπων.

image

Το θρίλερ της αναζήτησης

Από τις 6.20 μ. μ που τα δύο κορίτσια σταμάτησαν να δίνουν σημεία ζωής, ο πατέρας Γιάννης Φιλιππόπουλος έχει ξεκινήσει έναν αγωνιώδη αγώνα δρόμου για να τα εντοπίσει και να βεβαιωθεί ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Ο απεγνωσμένος πατέρας αρχικά έψαξε σε νοσοκομεία, Πυροσβεστική και Αστυνομία. Πήγε ακόμα και στο νεκροτομείο, στο Γουδή, όπου έδωσε δείγμα DNA, όμως παντού έπαιρνε την απάντηση ότι δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος των δίδυμων κοριτσιών. Ωστόσο σε κάποια πλάνα του Alpha από το λιμάνι της Ραφήνας - όπου μεταφέρονταν με ιδιωτικά πλοιάρια και πλωτά σκάφη του Λιμενικού διασωθέντες που είχαν καταφύγει σε παραλίες στο Μάτι - τόσο εκείνος όσο και η γυναίκα του υποστήριξαν πως αναγνώρισαν τις κόρες τους μέσα σε ένα γρι - γρι. Μάλιστα, δίπλα τους στέκονταν ένας άνδρας, χωρίς μπλούζα, και μία γυναίκα που ήταν μαζί με άλλα δύο κοριτσάκια, τα οποία κάθονταν μαζί με τις 9χρονες. Αμέσως σήμανε συναγερμός, με τον καπετάνιο του σκάφους και τον επικεφαλής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να απευθύνουνν έκκληση στον άνδρα με το μούσι, που εικονίζεται στο βίντεο, να εμφανιστεί στις Αρχές.

Τα έγγραφα - πειστήρια

Το πρωί της Τετάρτης ο άνθρωπος που έδειχναν τα πλάνα εντοπίστηκε και εξετάστηκε από την Αστυνομία, όμως με όσα είπε περιέπλεξε κι άλλο το μυστήριο. Όπως δήλωσε στους αστυνομικούς, τα παιδιά δίπλα στα οποία στεκόταν την ώρα της διάσωσης είναι δικά του και τα άλλα δύο παιδιά είναι της κουμπάρας του. Μάλιστα, προσκόμισε και τα απαραίτητα έγγραφα.

Παρά τις προσπάθειες των γονιών, τα δίδυμα έως και σήμερα το πρωί δεν έχουν εντοπιστεί, ενώ το Λιμενικό υποστηρίζει ότι τα ονόματα των παιδιών δεν βρίσκονται στις λίστες των διασωθέντων που αποβιβάστηκαν στη Ραφήνα, επιτείνοντας έτσι την αγωνία. Το Χαμόγελο του Παιδιού εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση Amber Alert με τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των δίδυμων κοριτσιών απευθύνοντας έκκληση σε όποιον γνωρίζει να μιλήσει.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Αναλαμβάνω ακέραια την πολιτική ευθύνη της τραγωδίας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ


Φωτιά Μάτι: Δραματικές εξελίξεις με τα δίδυμα κοριτσάκια – Στο νεκροτομείο η μητέρα τους
01
Φωτιά Μάτι: Δραματικές εξελίξεις με τα δίδυμα κοριτσάκια – Στο νεκροτομείο η μητέρα τους















ονειροκριτης αγκαλια με ηθοποιο
αρτσι βουρτσι και λουλας
εθνικη ελλαδος ηθοποιοι mega
πως να φτιαξεις παγωτο

θηκη μαχαιριων wusthof

χριστίνα γκορίτσα
αεροβια ασκηση στο ποδοσφαιρο
ρεκορ εισιτηριων διαρκειας ολυμπιακου
προσφορες σε μετακομισεις
δυσπλασία τραχήλου

Σε ανακοίνωσή της η εταιρία τονίζει πως ο ακροβάτης Yann Arnaud έκανε το νούμερό του, όταν έπεσε στο κενό. Του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια στο σημείο και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου τελικώς εξέπνευσε.


πειραζει που ειμαι και μεγαλη φιρμα στιχοι

«Η οικογένεια του Cirque du Soleil είναι σοκαρισμένη και συντετριμμένη από αυτή την τραγωδία», ανέφερε ο said Daniel Lamarre, πρόεδρος της εταιρίας ψυχαγωγίας σε δήλωσή του. «Ο Yann ήταν μαζί μας πάνω από 15 χρόνια, τον αγαπούσαν όλοι όσοι είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν».


Η εταιρία υπογράμμισε πως είναι έτοιμη να συνεργαστεί πλήρως με τις Αρχές στην έρευνα που ξεκίνησε για το περιστατικό. Οι τελευταίες δύο παραστάσεις του «Τσίρκου του Ήλιου» στην Τάμπα ακυρώθηκαν.



pic.twitter.com/L4oelKS8lT

— Cirque du Soleil (@Cirque) 18 Μαρτίου 2018


ανταυγειες σε φυσικη βαση

κωνσταντινουπολη εκδρομη απο θεσσαλονικη ζορπιδης

μενω μελλοντασ
κεντρο διασπασης προσοχης θεσσαλονικη
μαριναδα για ζυγουρι στα καρβουνα

«Υπερασπιζόσαστε την εθνική μας κυριαρχία με την ετοιμότητά σας και την ικανότητά σας, όμως, ταυτόχρονα και την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή, διότι εμείς είμαστε δύναμη ειρήνης, σταθερότητας και φιλίας και η ετοιμότητά μας να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε κίνδυνο και οποιαδήποτε απειλή είναι μία ετοιμότητα που ενισχύει τη δυναμική τής ειρήνης και της σταθερότητας σε όλη αυτήν την περιοχή» ανέφερε ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στους πιλότους.


περιοδικο αντιφα

Όπως πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, πέρα από την πατρίδα, οι πιλότοι της Πολεμικής Αεροπορίας υπερασπίζονται και σημαντικές αξίες που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, τις αξίες της ελευθερίας, του δικαίου και της δημοκρατίας.


Για την πτήση με το μαχητικό αεροσκάφος, ο πρωθυπουργός σημείωσε:



Είναι μία από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που έχω ζήσει ποτέ.






επιστολή στοιχεία αποστολέα
βαρουφακης χερι
πλανων ελεγχος

το τετραφυλλο τριφυλλι ρηγατος

ζωντανοι νεκροι ep download
σπιτικη γκρανολα
κασιους ψημενα αναλατα

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρότι ψέγει τον ΣΥΡΙΖΑ διότι δεν απάντησε ποτέ στις ερωτήσεις περί της offshore της εφημερίδα, τονίζει πως οι εξελίξεις δεν είναι ευχάριστες.


ντουλαπες εξωτερικου χωρου τριφυλλη

προκοπι ευβοιας υψομετρο

«Μπορεί να μην πήραμε ποτέ απάντηση από τον κ. Τσίπρα, ποιος κρύβεται πίσω από την offshore της “Αυγής”. Άλλο πράγμα είναι αυτό και άλλο οι δυσμενείς εξελίξεις για την εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ΝΔ.


«Ευχόμαστε οι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης να δώσουν λύση, η εφημερίδα να μείνει ανοιχτή και οι εργαζόμενοι να μην χάσουν τη δουλειά τους. Γιατί κ. Τσίπρα δεν είμαστε όλοι ίδιοι!», αναφέρει το κόμμα ολοκληρώνοντας.


Να υπενθυμίσουμε πως σήμερα, Πέμπτη, σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της εφημερίδας υπέβαλε την παραίτησή του.



δικαίωση επεισόδια online
πενθημερο εργασιας

θεσεισ εργασιασ σε σουπερ μαρκετ στο ηρακλειο κρητησ

υψηλοτερη καταγεγραμμενη θερμοκρασια
γαλλος μετεωρολογος στρατοσφαιρα
ενα καραβι που θα ηθελα να εχω
ΟΑΕΔ: Αυτοί είναι οι μισθοί στις νέες θέσεις εργασίας στο δημόσιο - Ποιους αφορά
Αναμένεται η προκήρυξη 3.000 θέσεων επιδοτούµενης απασχόλησης

Είστε άνεργοι πτυχιούχοι; Αν είστε εγγεγραµµένοι έστω και µία µέρα στο µητρώο του ΟΑΕΔ μπορείτε να διεκδικήσετε μία θέση στο δημόσιο.


καμπυλες αναπτυξης για κοριτσια

το σοι σου γκεστ

ποτε αναλαμβανει ο πλακουντας

∆εύτερος κύκλος προσλήψεων σε υπουργεία και εποπτευόµενους δηµόσιους φορείς έρχεται για νέους άνεργους πτυχιούχους, µε πρόγραµµα επιδοτούµενης απασχόλησης από το υπουργείο Εργασίας και τον ΟΑΕ∆.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύµφωνα µε πληροφορίες της εφημερίδας "Εθνος", εξετάζεται η προκήρυξη µέσα στο επόµενο 3µηνο ενός νέου κύκλου 3.000 θέσεων επιδοτούµενης απασχόλησης στα πρότυπα του ειδικού προγράµµατος που προκηρύχθηκε τον Νοέµβριο για τις 5.500 θέσεις στο ∆ηµόσιο.

Τα κριτήρια, οι συµµετέχοντες, η δοµή του προγράµµατος και οι ανάγκες που θα καλυφθούν στα υπουργεία θα έχουν ως κατεύθυνση το ειδικό πρόγραµµα απασχόλησης που προκηρύχθηκε το 2018 και απευθύνεται σε 5.500 άνεργους πτυχιούχους ανώτατων εκπαιδευτικών και τεχνολογικών ιδρυµάτων.

Προϋποθέσεις

Οι άνεργοι πτυχιούχοι θα απασχοληθούν σε συγκεκριµένα πρότζεκτ αναβάθµισης µε άµεσο κοινωνικό αντίκτυπο. Στη λογική αυτή, δικαίωµα αιτήσεων συµµετοχής στο πρόγραµµα αναµένεται να έχουν µόνο οι εγγεγραµµένοι άνεργοι στο µητρώο του ΟΑΕ∆, οι οποίοι είναι κάτοχοι πτυχίου τριτοβάθµιας πανεπιστηµιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης, οι οποίοι δεν συµµετέχουν σε πρόγραµµα εκπαίδευσης ή κατάρτισης ούτε απασχολούνται µε οποιονδήποτε τρόπο. Υπενθυµίζεται πως το πρόγραµµα των 5.500 αφορούσε µόνο νέους ηλικίας 22 – 29 ετών. Στον νέο κύκλο όπως και στον πρώτο δεν θα υπάρχει προϋπόθεση ελάχιστου χρόνου παραµονής στα µητρώα του ΟΑΕ∆ πριν την αίτηση συµµετοχής, για παράδειγµα τουλάχιστον 3 µήνες.

Αντίθετα, θα µπορούν να συµµετέχουν και οι άνεργοι µίας µέρας. Η τοποθέτηση στην υπηρεσία θα είναι για χρονικό διάστηµα 12 µηνών.

Αμοιβές

Οι ακαθάριστες µηνιαίες αµοιβές των ωφελουµένων θα ανέρχονται:

για τους κατόχους µεταπτυχιακού τίτλου σπουδών:

- για την κατηγορία ΠΕ, έως 1.090 ευρώ

- για την κατηγορία ΤΕ, έως 1.040 ευρώ

- για τους κατόχους διδακτορικού τίτλου σπουδών:

- για την κατηγορία ΠΕ, έως 1.140 ευρώ

- για την κατηγορία ΤΕ, έως 1.090 ευρώ. Αλλαγή αναµένεται πιθανότατα στο πλήθος των υπηρεσιών τοποθέτησης που θα µπορεί να δηλώνει ο ωφελούµενος στην ηλεκτρονική του αίτηση.

Μπόνους σε µεταπτυχιακά και διδακτορικά

Οι ωφελούµενοι άνεργοι θα επιλέγονται και θα κατατάσσονται στον Πίνακα Κατάταξης Ανέργων µε βάση έξι κριτήρια κατάταξης:

Χρονικό διάστηµα συνεχόµενης εγγεγραµµένης ανεργίας ωφελουµένου. Κάθε πλήρης µήνας ανεργίας πριµοδοτείται µε δύο µόρια, ενώ το ανώτατο όριο είναι 24 µήνες και 48 µόρια.

Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών (οποιουδήποτε γνωστικού αντικειµένου): 24 µόρια.

∆ιδακτορικός τίτλος σπουδών (οποιουδήποτε γνωστικού αντικειµένου): 36 µόρια.

Ετήσιο εισόδηµα ατοµικό ή οικογενειακό: για εισόδηµα ατοµικό έως 5.000 ευρώ και οικογενειακό έως 10.000 ευρώ: 15 µόρια. Για εισόδηµα ατοµικό 5.000-12.000 ευρώ και οικογενειακό 10.000 - 26.000 ευρώ: 10 µόρια. Για εισόδηµα πάνω από 12.000 ευρώ και οικογενειακό πάνω από 26.000 ευρώ: 0 µόρια

Αναπηρία ωφελούµενου σε ποσοστό 50% και άνω: 15 µόρια.

Ιδιότητα του δικαιούχου Κοινωνικού Εισοδήµατος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ): 15 µόρια.

Σε περίπτωση που ο δυνητικά ωφελούµενος είναι κάτοχος µεταπτυχιακού και διδακτορικού τίτλου θα µοριοδοτηθεί σύµφωνα µε τον αριθµό µορίων που αντιστοιχούν στην ανώτερη κατηγορία (δηλαδή 36 µόρια). Επίσης στην περίπτωση που ο δυνητικά ωφελούµενος είναι κάτοχος δύο ή περισσοτέρων µεταπτυχιακών ή διδακτορικών τίτλων θα µοριοδοτηθεί σύµφωνα µε τον αριθµό µορίων που αντιστοιχούν σε έναν από τους τίτλους σπουδών που διαθέτει (24 ή 36 µόρια αντίστοιχα).

Για τους άντρες υποψηφίους δεν απαιτείται εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αιμίλιος Λιάτσος: Δεν θα ξαναβγεί στην εκπομπή μου - Άγρια επίθεση κατά κορυφαίου στελέχους της ΝΔ

Χάος στην Αγία Πετρούπολη: Χιονίζει ασταμάτητα επί δύο εβδομάδες – Δείτε εντυπωσιακές εικόνες

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Έντονα καιρικά φαινόμενα και την Πέμπτη με χιόνια και καταιγίδες (pics)



πολιτικος προσφυγας σημασια

εντυπα κτηματολογιου αιτηση

δημητρα σπυρου δικηγοροσ
αρετη κετιμε εγκυος
εγχειρηση στηθους βιντεο
αννα μαρια ρουσσου

«Σήμερα από τις 18.00 διακόπτεται η αεροπορική επικοινωνία με τα αεροδρόμια του Αρμπίλ και της Σουλεϊμανίγια στο Ιρακινό Κουρδιστάν» δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός, όπως μετέδωσε το πρακτορείο TASS, επικαλούμενο την εφημερίδα Milliyet. Ο ίδιος προσέθεσε επίσης ότι «εάν εκεί έχουν παραμείνει Τούρκοι πολίτες θα πραγματοποιηθούν ειδικές πτήσεις για να τους παραλάβουν».


χαρτια 21 παιχνιδι

γυναικολογοι στην τσιμισκη

στηλη ντους ικεα

Στο μεταξύ το Σαββατοκύριακο 30 Σεπτεμβρίου - 1η Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ομίλου Lufthansa, οι αεροπορικές εταιρείες Lufthansa και Austrian Airlines θα αναστείλουν τις πτήσεις τους προς την πρωτεύουσα Αρμπίλ του Ιρακινού Κουρδιστάν μετά την απόφαση της ιρακινής κυβέρνησης να αποκλείσει τον εναέριο χώρο του Αρμπίλ.


χρειαζεται βιζα για αμερικη

επισκευες ποδηλατων αγια παρασκευη
ασκησεις χημειας β λυκειου θετικης κατευθυνσης
να σε απαρνηθω δεν κανει
χαρουλα αλεξιου φευγω

Η συμφωνία του σχηματισμού της κυβέρνησης συνασπισμού της Άνγκελα Μέρκελ προβλέπει ότι οποιαδήποτε χώρα, πολίτες της οποίας λαμβάνουν άσυλο στην Γερμανία σε ποσοστό κάτω του 5%, θεωρητικά μπορεί να χαρακτηριστεί «ασφαλής χώρα καταγωγής».


service philips καλαματα

ατοφιο χρυσοχοειο περιστερι

Στο έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών περιλαμβάνονται οι εξής χώρες: Τανζανία, Ουκρανία, Πακιστάν, Μπενίν, Γουινέα-Μπισάου, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Τσαντ, Κολομβία, Κούβα, Βιετνάμ, Ινδία, Λευκορωσία, Κένυα και Μολδαβία.


Το έγγραφο συντάχθηκε σε απάντηση αιτήματος παροχής πληροφοριών που υποβλήθηκε από βουλευτή της αντιπολίτευσης.


Ωστόσο, στο έγγραφο διευκρινίζεται ότι η γερμανική κυβέρνηση, για λόγους συγχρονισμού με τους ευρωπαϊκούς κανόνες, μπορεί να χαρακτηρίσει μία χώρα ασφαλή εάν διασφαλίζεται ότι οι μετανάστες δεν θα υποστούν βασανιστήρια, απάνθρωπη μεταχείριση ή δεν απειληθούν με θάνατο σε πολεμική σύρραξη μετά τη επιστροφή τους.


Η κυβέρνηση της Μέρκελ τελεί υπό πίεση να επιταχύνει τις απελάσεις αιτούντων άσυλο, καθώς το δημόσιο αίσθημα μεταστρέφεται. Η Τυνησία, το Μαρόκο, η Αλγερία και η Γεωργία χαρακτηρίστηκαν τον τελευταίο χρόνο ασφαλείς χώρες.



πωσ γραφεται η λεξη κτιριο

νότος πρες

η ωρα του κωδικα ελσα
mk ultra мерлин монро
υλικα για κεφτεδες
μαγιο σοφη δελουδη

Κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στον τομέα των επενδύσεων, άσκησε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά τη συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ.


νηπιαγωγεια μακεδονιτισσα

hill of tara visitor centre

Οι ιδιωτικές επενδύσεις θα είναι ο βασικός μοχλός ανάπτυξης της οικονομίας, δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι η κυβέρνησή του, θα είναι απολύτως προσηλωμένη στην προσέλκυση επενδύσεων και δεν θα δεχθεί αποκλίσεις.


Παρακολουθήστε σε ζωντανή σύνδεση τη συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη.








πεθανε ο γιωργος ζερβος

λασπολουτρα πορτο ραφτη

ελπις σουνιου
κριος με ωροσκοπο ζυγο χαρακτηριστικα
μαθηματικο ιωαννινων φορουμ
διαρκειας μπασκετ οσφπ
Επίτιμος διδάκτωρ του πανεπιστήμιο του Σάλτσμπουργκ ο Μίκης Θεοδωράκης

«Την αναγόρευση του Έλληνα συνθέτη, συγγραφέα και πολιτικού Μίκη Θεοδωράκη σε επίτιμο διδάκτορα της Φιλοσοφίας, για την διαχρονική μουσική του και για τον αγώνα του για τα ανθρώπινα δικαιώματα» ανακοίνωσε το Πανεπιστήμιο της αυστριακής πόλης Σάλτσμπουργκ.


ποιητικο λεξιλογιο

Η αναγόρευση του κορυφαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, θα γίνει σε ακαδημαϊκή τελετή την ερχόμενη Τετάρτη, 6 Ιουνίου, οπότε γιορτάζεται η «Ημέρα του Πανεπιστημίου».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



τιμή γαλοπούλας 2014
πρωτοσελιδα ξανθη

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

ελτα ψαχνα

κραγιον essence τιμη
χαθηκε η γραμμη εργαλειων
Σεισμός κοντά στα Αντικύθηρα (pic)

Σεισμός Τώρα: Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωπαϊκού EMSC), σημειώθηκε στη 01:50 μετά τα μεσάνυχτα (ξημερώματα Παρασκευής 16/3) στον υποθαλάσσιο χώρο του βόρειου Κρητικού Πελάγους, κοντά στα Αντικύθηρα.


654541.regional


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


H προκαταρκτική αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών του δίνει το σεισμό στα 3 Ρίχτερ.

Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 76χλμ. δυτικά-βορειοδυτικά των Χανίων.

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 10χλμ.



κοκκινα φαναρια τρουμπα
κατσαριδα φαρμακο
πως να βγαλεις ενα δοντι
σεισμικη δονηση δραμα
γιατροι εσυ μισθολογιο

φεστιβαλ δραμας αθηνα

η κορη μου εφυγε απο το σπιτι
thunder over niagara boat races
νιωθω κατι στο ματι μου

Σύμφωνα με την κατάθεση του πρώην διευθυντή της βραζιλιάνικης κρατικής εταιρίας Petrobras, Πάουλο Ρομπέρτο Κόστα, βάσει της οποίας ζητήθηκε η έναρξη της έρευνας, ο Κωνσταντίνος Κοτρωνάκης, πρόξενος επί τιμή της Ελλάδας στη Βραζιλία, του έδωσε ποσό 530.000 δολαρίων ώστε να χρηματίσει ηγετικά στελέχη της εταιρίας.


αγαπα σαν να μην υπαρχει αυριο νησι

ημερομηνιες παραγωγης ελαστικων

οδηγίες για μακιγιάζ ματιών

Ο πρόξενος φέρεται να μετέδιδε απόρρητες πληροφορίες σχετικά με ναυλοσύμφωνα που η βραζιλιάνικη εταιρεία σκόπευσε να βγάλει στην αγορά.


Οι πληροφορίες φαίνεται πως δίδονταν σε τουλάχιστον 20 εταιρίες, οι περισσότερες εκ των οποίων ήταν υπό τον έλεγχο ελλήνων εφοπλιστών, και βοηθούσαν στην προσαρμογή των προσφορών τους σε συμφωνίες εκατομμυρίων.


Την υπόθεση θα αναλάβουν οι εισαγγελείς κ. κ. Ντζούρας και Μανώλης και θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της ενεργητικής δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.



τσαντες kem 2018

διακοπτης ηλεκτρικου παραθυρου

συγχρόνως αγγλικά

Όπως αναφέρουν σε κοινή ανακοίνωσή τους «περισσότεροι από 17.000 άνθρωποι είναι στοιβαγμένοι σε σημείο απελπισίας στα Κέντρα Υποδοχής στα νησιά, η χωρητικότητα των οποίων είναι για μόλις 6.000 άτομα. Χαρακτηριστικά, το Κέντρο Υποδοχής της Σάμου έχει ξεπεράσει κατά έξι φορές τις δυνατότητες φιλοξενίας του».


δυσαρεστος σημασια λεξησ

αναζητηση θεματων εξετασεων

Ακόμη, όσον αφορά τη Μόρια υποστηρίζουν ότι «η ήδη εκρηκτική κατάσταση έχει επιδεινωθεί δραματικά. Οι αποχετεύσεις στη Μόρια δεν λειτουργούν και βρώμικα νερά από τουαλέτες αγγίζουν τις σκηνές και τα στρώματα μικρών παιδιών, τη στιγμή που τα σχετικά κονδύλια έχουν ήδη εγκριθεί. Ταυτόχρονα, αυξάνονται οι αναφορές περιστατικών σεξουαλικής βίας ενώ, σύμφωνα με έρευνες, η πλειοψηφία των ανθρώπων δηλώνει ότι «δεν νοιώθει ασφάλεια ούτε στιγμή».


Στα παραπάνω έρχονται να προστεθούν οι τραγικές ελλείψεις οργανικών θέσεων προσωπικού καθώς και οι διαδοχικές παραιτήσεις απαραίτητου ιατρονοσηλευτικού προσωπικού στα ΚΥΤ λόγω των τραγικών συνθηκών εργασίας».


Επιπλέον οι οργανώσεις ισχυρίζονται ότι: «Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, ακόμη και οι οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στα νησιά δυσκολεύονται όλο και περισσότερο να κάνουν το έργο τους. Τίποτα δεν δικαιολογεί σήμερα τις ντροπιαστικές συνθήκες στις οποίες εξακολουθούν να ζουν εγκλωβισμένοι χιλιάδες άνθρωποι σε ευρωπαϊκό έδαφος».



χανω εσενα βιντεο κλιπ
ηλεκτρικα αυτοκινητα αθηνα
διχρονη vs τετραχρονη εξωλεμβια
ασκέρι συνώνυμα

γιατι φοβαμαι να οδηγησω

ημιχρονο τελικο στατιστικα
Τραγωδία στη Νάουσα: Κάηκε ζωντανή μέσα στο ίδιο της το σπίτι

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 82χρονη γυναίκα από πυρκαγιά που ξέσπασε στη μονοκατοικία που διέμενε στο δημοτικό διαμέρισμα Επισκοπή, στη Νάουσα.


φιγουρες κοκκινοσκουφιτσα

κριτηρια ικανοποιησης αλγοριθμου

βαρουλκο κριτικη

Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες στην οικία της. Την πυρκαγιά κατάφεραν να σβήσουν, πριν φτάσει η πυροσβεστική, οι γείτονες της άτυχης ηλικιωμένης.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο σημείο μετέβησαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με 7 άντρες, οι οποίοι εντόπισαν μέσα στην μονοκατοικία την 82χρονη.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνά η πυροσβεστική υπηρεσία.

Πηγή: voria.gr



ρητινη κυπρος
κατασκευη πισινας τιμες
να πιασει θεε μου μια βροχη μια καταιγιδα

радио спирит

κατω παρταλι επεισοδιο 18 youtube
le chat noir cos'荊φιλομαθης στα γερμανικα

Η 1 η δράση με τίτλο «αρχή…ΖΩ», μέσω της οποίας δίνεται εφάπαξ «κουπόνι αγορών» (Voucher) αξίας 60€/μαθητή για την αγορά σχολικών ειδών, σε μαθητές της Α’ τάξης Δημοτικού των σχολείων της Στερεάς Ελλάδας, υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η δράση έρχεται να ενισχύσει τους γονείς στην προσπάθειά τους να ανταποκριθούν οικονομικά στις απαιτητικές συνθήκες της οικογενειακής μέριμνας και την ίδια στιγμή, δεδομένου ότι οι επιταγές εξαργυρώνονται στα τοπικά καταστήματα, στηρίζει τις επιχειρήσεις της περιοχής.


ραψιμο δερματινου μπουφαν

ευρώ δολάριο αυστραλίασ

Η 2 η δράση με τίτλο «Μαθαίνω ξένες γλώσσες», παρέχει εφάπαξ «Κουπόνι αγορών» (Voucher) αξίας 180€/μαθητή για την κάλυψη διδάκτρων σε φροντιστήρια εκμάθησης της Αγγλικής Γλώσσας. Απευθύνεται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενισχύοντας τους γονείς που δεν καταφέρνουν να ανταπεξέλθουν οικονομικά στα ετήσια δίδακτρα φοίτησης των παιδιών τους και στοχεύει στην ενδυνάμωση της πρόσβασης των μαθητών για την απόκτηση γνώσεων που τους είναι απαραίτητες.


Η 3 η δράση με τίτλο «…μετά το σχολείο», αναφέρεται στην εφάπαξ παροχή οικονομικής ενίσχυσης μέσω «Κουπονιού αγορών» (Voucher) αξίας 200€/μαθητή, για την κάλυψη μέρους ή συνολικά της ετήσιας συνδρομής στην συμμετοχή σε εξωσχολικές δραστηριότητες Άθλησης, Δημιουργικής και Ψυχαγωγικής Απασχόλησης. Η δράση θα καλύψει το σύνολο των παιδιών που στερούνται οικογενειακού περιβάλλοντος και φιλοξενούνται σε Ιδρύματα της Στερεάς Ελλάδας, αλλά και μαθητές Γυμνασίου των οποίων οι οικογένειες διαβιούν με εισοδήματα κάτω των ορίων της φτώχειας.


Οι δράσεις σχεδιάστηκαν και υλοποιούνται με ευθύνη της Δομής «Γέφυρα» και το συνολικό κόστος τους καλύπτεται με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.



φαγητα στολισμενα χριστουγεννιατικα
φιλαρέσκεια στα αγγλικα
μερη που πρεπει να επισκεφτω στην αθηνα

ικεα ζωγραφικη

τραγκας εψιλον live
the mall γυαλια ηλιου
Σεισμός κοντά στην Κυλλήνη - Αισθητός σε αρκετές περιοχές (pics)

Σεισμός τώρα: Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ (σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Ευρωπαϊκού - Μεσογειακού EMSC), σημειώθηκε στις 00:39 μετά τα μεσάνυχτα (Παρασκευή 6/7), σε περιοχή βορειοδυτικά της Πελοποννήσου, κοντά στη Βάρδα και την Κυλλήνη.


ολικης αλεσεως γερμανικα

μουσειο ολοκαυτωματος βιαννου

ψητα ρεβυθια θερμιδες

688201.regional


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Και η προκαταρκτική αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών δίνει το σεισμό στα 4,4 Ρίχτερ.

Το ακριβές επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται, 46χλμ. νοτιοδυτικά της Πάτρας και 6χλμ. νοτιοδυτικά της Μανωλάδας

Το εστιακό βάθος του σεισμού υπολογίζεται στα 2χλμ. σύμφωνα με το EMSC.

Ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, καθώς ήταν ιδιαίτερα αισθητός, χωρίς ωστόσο να έχουν καταγραφεί τραυματισμοί ή ζημιές.

H σεισμική δόνηση έγινε αισθητή, σε περιοχές της Ηλείας, της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr το σεισμό, όπως τον κατέγραψε ο σεισμογράφος του Σεισμολογικού Δικτύου του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που είναι τοποθετημένος στο Ριόλο του νομού Αχαΐας


Σεισμός ΤΩΡΑ κοντά στην Κυλλήνη - Αισθητός σε αρκετές περιοχές (pics)
01
Σεισμός ΤΩΡΑ κοντά στην Κυλλήνη - Αισθητός σε αρκετές περιοχές (pics)

ariana grande's problem
so

φτιαχνω το δικο μου βιντεο

κρετιεν ντε τρουα εργα
το πιο σιγουρο συστημα στο στοιχημα

Θα σημειωθούν ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα ανατολικά και νοτιά και λίγα χιονιά στα ορεινά και ημιορεινά.


η κραυγη των λυκων υποθεση

αμερικανικος φορτιστης iphone

κούβαρη ματίνα

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, ενώ θα εμφανιστεί παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά.


Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ


Αττική


Καιρός: νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και βόρεια με πιθανότητα για βροχή ή χιονόνερο και στα ορεινά για ασθενείς χιονοπτώσεις.


Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 7 με 8 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 05 έως 09 βαθμούς Κέλσιου. στα ανατολικά και τα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις με πιθανότητα κατά τόπους για χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις.


Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 02 έως 07 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στη δυτική και κεντρική Μακεδονία με πιθανότητα κατά τόπους για χιονόνερο ή ασθενείς χιονοπτώσεις.


Άνεμοι: ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά μέχρι 7 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από -03 (μείον τρία) έως 07 βαθμούς Κέλσιου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νοτιοδυτικά καθώς και στα ηπειρωτικά ορεινά οπού υπάρχει πιθανότητα για ασθενείς χιονοπτώσεις.


Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: από 02 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



μυστικες δημοσκοπησεις πρεσβειων
αντιθετο του ενοχος

eldorado πιτσαρια

επιπλα απο ξυλο τριανταφυλλιας
προστατευτικα καθρεπτων αυτοκινητου
αρωμα της σμυρνης

Λίγο πριν τις 11:30 το πρωί ανήμερα της 7ης Ιανουαρίου τα αδέλφια Σερίφ και Σαΐντ Κουασί, 32 και 34 ετών αντίστοιχα, μπήκαν, φορώντας κουκούλες και όντας βαριά οπλισμένοι, στην αίθουσα σύνταξης του περιοδικού, όπου είχαν συγκεντρωθεί οι εργαζόμενοι, και άνοιξαν πυρ στο όνομα του Αλλάχ.


γσισ κλειδαριθμοσ

προγνωση καιρου δονουσα

παιδικά παιχνίδια θεσσαλονίκη

Τα πυρά από τα καλάσνικόφ τους σκότωσαν σπουδαία ονόματα, μεταξύ αυτών και τον διευθυντή σύνταξης του περιοδικού, Chard, ο οποίος λίγες ημέρες προ της αιματηρής επίθεσης είχε δημοσιεύσει σκίτσο υπό τον τίτλο: «Ακόμη να υπάρξει τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία». Μαζί με τον Chard, νεκροί έπεσαν οι Wolinski, Cabu, Honoré και Tignous, σπουδαίες φιγούρες του Charlie Hebdo.


Οι δύο ένοπλοι κατάφεραν να το σκάσουν από το σημείο, παρά την άμεση έλευση της αστυνομίας, με το όχημα ενός συνεργάτη τους. Δύο μέρες αργότερα σκοτώθηκαν σε επιχείρηση της αστυνομίας.


14841052


Ο διευθυντής σύνταξης του περιοδικού, Chard/EPA/YOAN VALAT/ΑΠΕ-ΜΠΕ


Η επίθεση όπως αργότερα αποδείχθηκε έγινε λόγω των σατιρικών σκίτσων που δημοσίευσε το γαλλικό μέσο για τον προφήτη Μωάμεθ. Ήδη από το 2011 τα γραφεία του Charlie Hebdo είχαν αρχίσει να γίνονται στόχος επιθέσεων, όμως αυτό που συνέβη εκείνη την ημέρα ξεπέρασε κάθε νοσηρή φαντασία.


Το 2013, ύστερα από την κυκλοφορία τεύχους στο οποίο παρουσιάζονταν η ζωή του Μωάμεθ σε σκίτσα, ο σκιτσογράφος Chard επικηρύχθηκε από την Αλ Κάιντα, με τους τρομοκράτες να τον καταζητούν «ζωντανό ή νεκρό για εγκλήματα κατά του Ισλάμ».


Τρία χρόνια μετά την επίθεση το περιοδικό κυκλοφορεί ένα επετειακό τεύχος με τις μνήμες από την τραγωδία να αναβλύζουν από κάθε σελίδα. Ο διευθυντής σύνταξης και σκιτσογράφος Riss γραφεί για την επόμενη μέρα μετά το τρομοκρατικό χτύπημα αναφέροντας πως πλέον απαιτούνται υπέρογκα χρηματικά ποσά για να διασφαλιστεί πως δεν θα ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο.


14841367


Θύματα της επίθεσης/EPA/TIM SOMERSET/YOAN VALAT/GUILLAUME HORCAJUELO FRANCE & BELGIUM OUT/ΑΠΕ-ΜΠΕ


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, χρειάζονται «ανάμεσα σε 1 και 1,2 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο» για την ασφάλεια του κτηρίου, όπου φιλοξενείται το περιοδικό. «Είναι φυσιολογικό για μία εφημερίδα μίας δημοκρατικής χώρας παραπάνω από ένα τεύχος στα δύο που πωλείται στα περίπτερα για χρηματοδοτεί την ασφάλεια των γραφείων και των εργαζομένων;», διερωτήθηκε ο ίδιος.


Σε άρθρο άλλου εργαζομένου, του δημοσιογράφου Fabrice Nicolino, γίνεται μία αναφορά σε όλα έχουν αλλάξει στα γραφεία από την επίθεση. «Η 7η Ιανουαρίου 2015 είναι η ημερομηνία γεμάτη κόκκινο αίμα που χωρίζει δύο ζωές. Πριν υπήρχαν οι πλάκες του Charb που μας έκαναν να κλαίμε από τα γέλια, τα μικρά γλυκάκια του Cabu, που άφηνε πάντα με χάρη πάνω στο τραπέζι, τα πονηρά λόγια του Wolin, η θεαματική είσοδος του Tignous […] Από εκεί και πέρα ένα πένθος που κουβαλάμε όλοι και που δεν θα τελειώσει ποτέ».




δημοτικο σχολειο γεριου α

διατροφικο επιδομα νεφροπαθων νοεμβριου 2014

σπιτικο νικαια
πρωτο δημοτικο σχολειο δαφνης

Σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, για την περίοδο Ιανουαρίου - Μαρτίου 2017, καταγράφθηκε δημοσιονομικό έλλειμμα 1,36 δισ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 595 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα του 2016 και στόχου του Προϋπολογισμού 2017 για έλλειμμα 1,40 δισ. ευρώ. Το πρωτογενές αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε πλεόνασμα ύψους 1 δισ. ευρώ, έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 1,8 δισ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2016 και στόχου για πρωτογενές πλεόνασμα 992 εκατ. ευρώ.


χριστουγεννιάτικο δέντρο slim

αν παιζει το ματι σου

μετεο ζωνιανα

κατσικάκι βραστό σούπα

σπαθοχορτο για μαλλια

Το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 11,41 δισ. ευρώ παρουσιάζοντας μείωση κατά 998 εκατ. ευρώ ή 8,0% έναντι του στόχου του Προϋπολογισμού 2017. Επισημαίνεται ότι η μείωση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι δεν εισπράχθηκε τον Μάρτιο ποσό 1,234 δισ. ευρώ, από την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων, όπως είχε εκτιμηθεί στον Προϋπολογισμό 2017.


Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 10,766 δισ. ευρώ, μειωμένα κατά 863 εκατ. ευρώ ή 7,4% έναντι του στόχου.


Ειδικότερα, την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2017, αύξηση έναντι του στόχου παρατηρήθηκε κυρίως στις εξής κατηγορίες εσόδων:



  • Φόρος Εισοδήματος Νομικών Προσώπων κατά 27 εκατ. ευρώ ή 165,5%,

  • Φόροι στην περιουσία κατά 138 εκατ. ευρώ ή 39,4%,

  • Άμεσοι Φόροι ΠΟΕ κατά 235 εκατ. ευρώ ή 46,2%,

  • Λοιποί άμεσοι φόροι κατά 34 εκατ. ευρώ ή 10,5%,

  • Λοιποί φόροι συναλλαγών κατά 25 εκατ. ευρώ ή 29,6%,

  • Τέλη κυκλοφορίας οχημάτων κατά 28 εκατ. ευρώ ή 48,6%,

  • Έμμεσοι φόροι ΠΟΕ κατά 170 εκατ. ευρώ ή 69,3%,

  • Λοιπά μη φορολογικά έσοδα κατά 470 εκατ. ευρώ ή 43,7%,

  • Έσοδα ΝΑΤΟ κατά 35 εκατ. ευρώ.


Μειωμένα έναντι του στόχου την ίδια περίοδο ήταν τα έσοδα στις κάτωθι βασικές κατηγορίες:



  • Φόρος Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων κατά 150 εκατ. ευρώ ή 8,9%,

  • ΦΠΑ καπνού κατά 41 εκατ. ευρώ ή 28,5%,

  • ΦΠΑ λοιπών κατά 135 εκατ. ευρώ ή 4,4%,

  • Λοιποί ΕΦΚ (καπνού, κλπ) κατά 144 εκατ. ευρώ ή 23,6%,

  • Λοιποί φόροι κατανάλωσης κατά 17 εκατ. ευρώ ή 20,1%,

  • Απολήψεις από την Ε. Ε. κατά 64 εκατ. ευρώ ή 23,6%,


Οι επιστροφές εσόδων (εξαιρουμένων των επιστροφών από το πρόγραμμα εκκαθάρισης ληξιπρόθεσμων οφειλών) ανήλθαν σε 1,014 δισ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 251 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου (762 εκατ. ευρώ).


Οι δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού για την περίοδο του Ιανουαρίου - Μαρτίου 2017 ανήλθαν στα 12,782 δισ. ευρώ και παρουσιάζονται μειωμένες κατά 1,041 δισ. ευρώ έναντι του στόχου (13,823 δισ. ευρώ).Ειδικότερα, οι δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 12,416 εκατ. ευρώ και είναι μειωμένες κατά 756 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου.


ελενη μενεγακη αλφα καλεσμενοι

ζυμαρικά πένες σαλάτα
kickboxer μπαντρ χάρι
ονειροκριτης λευκο τυρι
das boot imdb

Η συμφωνία «δεν θα μπορέσει ποτέ να φτάσει στην τελική της φάση προκειμένου να υπάρξει επικύρωσή της από τη Βουλή», εκτίμησε ο βουλευτής σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.


βιοκαρπετ αλιμος τηλεφωνο

Ο ίδιος σημείωσε πως οι ΑΝΕΛ θα καταψηφίσουν τη συμφωνία αν έρθει στη Βουλή. «Αν στην αδόκητο περίπτωση αυτό έρθει στη Βουλή πιστεύω ακράδαντα ότι δεν θα περάσει όχι μόνο γιατί εμείς θα καταψηφίσουμε αλλά και γιατί δεν θα έχει τη στήριξη από τις άλλες δυνάμεις για να περάσει» είπε στο ραδιόφωνο του «Θέματος».


Ερωτώμενος για τι θα κάνει το κόμμα του σε περίπτωση που κατατεθεί πρόταση μομφής από την αξιωματική αντιπολίτευση, ο ίδιος δεν θέλησε να απαντήσει.


«Είχαμε μια πλειάδα νομοσχεδίων όπως αυτά για τα ομόφυλα ζευγάρια, την αποτέφρωση νεκρών κ. α. Αυτά ποιοι τα στήριξαν; ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τα στήριξαν. Αυτοί θα κάνουν τη μομφή;», διερωτήθηκε.


Ολοκληρώνοντας τόνισε πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπήκαν στην κυβέρνηση για δύο λόγους, «για την έξοδο από τα μνημόνια και την αντιμετώπιση της διαφθοράς».



καταστημα οτε κορινθος
λεωφορειο κηφισια πειραιας

νοτης αποχαιρετα παντελιδη

καιρος καλυβια θορικου τωρα

Οι κυβερνητικοί βουλευτές ζήτησαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, η δαπάνη για τις ευάλωτες ομάδες, το λεγόμενο κοινωνικό μέρισμα, να δοθεί νωρίτερα εφέτος, το Νοέμβριο και να συμπεριλάβει περισσότερες κοινωνικές ομάδες, όπως οικογένειες που απειλούνται από τη φτώχεια, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνους ή οικογένειες όπου και οι δυο γονείς είναι άνεργοι.

Ζήτησαν επίσης, το ποσόν των 300 εκατ. ευρώ που έχει προβλεφθεί στον προϋπολογισμό για την προστασία ευάλωτων οικονομικά νοικοκυριών και για παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της παιδικής φτώχειας, να γίνει μόνιμη παροχή.


μην αρχιζεις την μουρμουρα 135

οκνηρία λεξικο

μορια αρχιτεκτονικης 2015

Ακόμη, την αύξηση του ποσού που δίδεται ως επίδομα θέρμανσης, ζήτησαν βουλευτές των ορεινών, κυρίως, περιφερειών.



προσφώνηση επισήμων
ρουχα χονδρικη κωνσταντινουπολη
κομποσχοίνι καθολικών

Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

μαιμου πωλειται

ποτηρια νερου ροζ
omnirom.org download
ντεκορ για ταβερνα

Νομικά σφάλματα στην υπόθεση Σαββαΐδου


Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου άσκησε την αναίρεση λόγω νομικών σφαλμάτων που εντόπισε στο απαλλακτικό βούλευμα, δηλαδή δεν είχε την απαιτούμενη από το Σύνταγμα και την ποινική νομοθεσία πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία. Όπως είναι γνωστό η κυρία Σαββαΐδου πρόσφατα απηλλάγη με βούλευμα (1190/2017) από την κακουργηματική κατηγορία της απόπειρας απιστίας, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.


φουρνοι ψωμιου

music school εντμοντ ονειρο ζω

θεσεις εργασιας ως ταξιθετρια

Συγκεκριμένα, η κατηγορία αφορούσε στην απόφαση που εξέδωσε η πρώην γενική γραμματέας Εσόδων με την οποία φέρεται ότι «πάγωσε», μέσω επανελέγχου, πρόστιμο 78.000.000 ευρώ, το οποίο επιβλήθηκε σε εταιρεία.


Επίσης, με το ίδιο βούλευμα είχε απαλλαγεί από την κατηγορία που αντιμετώπιζε ο κύριος μέτοχος της εταιρίας Κωνσταντίνος Τσουκαλίδης. Κατόπιν αυτού, το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου θα αποφανθεί εάν θα παραπεμφθεί ή όχι σε νέα δίκη η κυρία Σαββαΐδου.


Απουσία πλήρους αιτιολογίας για τον Χαρδουβέλη


Όπως είναι γνωστό, ο Γκίκας Χαρδούβελης ήταν κατηγορούμενος για παράλειψη υποβολής δήλωσης περιουσιακής κατάστασης.


Η υπόθεση αφορά τη μη υποβολή δήλωσης πόθεν έσχες την περίοδο 2011-2012, όταν δηλαδή ήταν σύμβουλος επί οικονομικών θεμάτων του πρώην Πρωθυπουργού. Τώρα, η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έκρινε ότι η επίμαχη απόφαση στερείται πλήρους και εμπεριστατωμένης αιτιολογίας όπως απαιτεί το Σύνταγμα και η ποινική νομοθεσία και ως εκ τούτου πρέπει να κριθεί εκ νέου από το Ποινικό Τμήμα του Άρειου Πάγου για το εάν θα παραπεμφθεί ή όχι σε νέα δίκη ο κ. Χαρδούβελης.



μεγαλοι μαραθωνοδρομοι