Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

παιχνιδια σκοποβολης με τοξο

need for speed 2015 τραγουδια
εγκεφαλικο επεισοδιο μεταφραση
alltyres ελαστικά χαλάνδρι
γλυκο χορταρι
πίντες

Σε αναφορά του για την Ελλάδα από το βήμα του ίδιου συνεδρίου ο Γερμανός επικεφαλής του ESM τόνισε πως «η Ελλάδα δεν είναι πηγάδι χωρίς πάτο» και πως η χώρα θα είναι σε θέση να επιστρέψει στην αγορά ομολόγων πολύ πριν από το τέλος του προγράμματος, τον Αύγουστο του 2018 υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμόσει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.


Στη βάση αυτή ανέφερε πως τα βραχυπρόθεσμα μέτρα που ενέκρινε το Eurogroup για να καταστεί το χρέος της Ελλάδος πιο βιώσιμο είναι μια πρόσθετη βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση.


Ο Ρέγκλινγκ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως η Ελλάδα είχε αρχίσει να δείχνει σημάδια ανάκαμψης ήδη κατά τη διάρκεια του δεύτερου προγράμματος του EFSF το 2014, ωστόσο η ανάπτυξη της «διακόπηκε βίαια» στις αρχές του 2015, όταν η νεοεκλεγείσα κυβέρνηση άλλαξε πορεία και άρχισε να κινείται προς τα πίσω. «Η χώρα έχασε πολύ χρόνο και χρήμα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», είπε ο Γενικός Διευθυντής του ESM.



#Regling: Our rates save #Greece €8bn or 4.5% of GDP annually. We fund ourselves by issuing bills & bonds, loans come at no cost to taxpayer

— ESM (@ESM_Press) December 9, 2016


και χωριζουν οι ανθρωποι
μαγνητικες ετικετες ραφιων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου