Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

χρειαζεται βιζα για αμερικη

επισκευες ποδηλατων αγια παρασκευη
ασκησεις χημειας β λυκειου θετικης κατευθυνσης
να σε απαρνηθω δεν κανει
χαρουλα αλεξιου φευγω

Η συμφωνία του σχηματισμού της κυβέρνησης συνασπισμού της Άνγκελα Μέρκελ προβλέπει ότι οποιαδήποτε χώρα, πολίτες της οποίας λαμβάνουν άσυλο στην Γερμανία σε ποσοστό κάτω του 5%, θεωρητικά μπορεί να χαρακτηριστεί «ασφαλής χώρα καταγωγής».


service philips καλαματα

ατοφιο χρυσοχοειο περιστερι

Στο έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Εσωτερικών περιλαμβάνονται οι εξής χώρες: Τανζανία, Ουκρανία, Πακιστάν, Μπενίν, Γουινέα-Μπισάου, Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, Τσαντ, Κολομβία, Κούβα, Βιετνάμ, Ινδία, Λευκορωσία, Κένυα και Μολδαβία.


Το έγγραφο συντάχθηκε σε απάντηση αιτήματος παροχής πληροφοριών που υποβλήθηκε από βουλευτή της αντιπολίτευσης.


Ωστόσο, στο έγγραφο διευκρινίζεται ότι η γερμανική κυβέρνηση, για λόγους συγχρονισμού με τους ευρωπαϊκούς κανόνες, μπορεί να χαρακτηρίσει μία χώρα ασφαλή εάν διασφαλίζεται ότι οι μετανάστες δεν θα υποστούν βασανιστήρια, απάνθρωπη μεταχείριση ή δεν απειληθούν με θάνατο σε πολεμική σύρραξη μετά τη επιστροφή τους.


Η κυβέρνηση της Μέρκελ τελεί υπό πίεση να επιταχύνει τις απελάσεις αιτούντων άσυλο, καθώς το δημόσιο αίσθημα μεταστρέφεται. Η Τυνησία, το Μαρόκο, η Αλγερία και η Γεωργία χαρακτηρίστηκαν τον τελευταίο χρόνο ασφαλείς χώρες.



πωσ γραφεται η λεξη κτιριο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου