Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

υπολογισμος αποζημιωσης σε εκ περιτροπης απασχοληση

φίλιος φιλιππίδης ταινιες

Ο υπουργός Επικρατείας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ερωτήθηκε για το αν η τροπολογία που θα κατατεθεί θα είναι ίδια με εκείνη που αποσύρθηκε - η οποία προέβλεπε μαύρο στους μη αδειοδοτημένους τηλεοπτικούς σταθμούς εντός πέντε ημερών - και απάντησε λέγοντας ότι είναι ανοιχτός στον διάλογο για βελτιώσεις. «Έχουμε αποδείξει ότι κάνουμε πάντα προσπάθειες για ευρύτερες συναινέσεις. Αν υπάρχουν ιδέες για βελτίωση και θα τις λάβουμε υπόψη».


δημος βοιου θεσεις εργασιας

final lol 2015 video

μανολο ταυρομαχος

γουρούνι ελευθέρας βοσκής

παζαρι δημου ζιτσας

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν αυτές οι αλλαγές θα αφορούν και την αλλαγή στο χρονικό περιθώριο το για το “μαύρο στα κανάλια”, ο κ. Παππάς σημείωσε: «Θα μπορούσε να προκληθεί ένας δημιουργικός διάλογος, αν γίνει σοβαρή συζήτηση. Είναι συμφέρον του πολιτικού συστήματος να σταλεί μήνυμα ενότητας του πολιτικού κόσμου» και πρόσθεσε: «Είμαστε διατεθειμένοι να συζητήσουμε προτάσεις για βελτιώσεις. Μέσα από ένα διάλογο είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα της τηλεόρασης».


Την παρουσία μόνο τεσσάρων καναλιών υπεραμύνθηκε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, υπογραμμίζοντας πως «η μη βιωσιμότητα των καναλιών αποτελούσε τη ρίζα της διαπλοκής».


Παράλληλα, ανέφερε ότι από τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών έχουν μπει ήδη στο δημόσιο Ταμείο περίπου 100 εκατομμύρια ευρώ και πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που ο διαγωνισμός κριθεί αντισυνταγματικός, οι υπερθεματιστές αν κινηθούν νομικά ενδεχομένως θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους.


"Συγκρότηση ΕΣΡ"


Ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας για τη συγκρότηση του ΕΣΡ κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία «να το ξανασκεφτεί», υπογραμμίζοντας ότι όλες οι πολιτικές δυνάμεις οφείλουν να λειτουργήσουν με όρους συναίνεσης.


«Παραλάβαμε ένα ΕΣΡ, να σας θυμίσω ένα περιστατικό για το αν θα έπρεπε να αλλάξουν ή να συμπληρωθούν τα μέλη του. Το νομικό συμβουλίου του κράτους με ενημέρωσε πως το ΕΣΡ δεν θα είχε νόμιμη σύνθεση. Τι έπρεπε να κάνουμε; Να προχωρήσουμε σε νομική συγκρότηση. Να παυτούν τα μέλη που η θητεία τους είχε λήξει», πρόσθεσε ο κ. Παππάς.


«Ο νόμος ο δικός μας έχει δώσει τις περισσότερες αρμοδιότητες στο ΕΣΡ απ' ότι έδωσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις», υπογράμμισε στη συνέχεια.



οι φοβοι του πριγκηπα ονιραμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου