Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

επεξεργασια εικονας on line

μοριακη κουζινα αθηνα
ισορροπημένη σχέση

Την ειδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (Ε. Σ.Σ. Ε.) για τη ρύθμιση των όρων και συνθηκών απασχόλησης των εργαζομένων με σχέση εργασίας Δημοσίου Δικαίου των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο. Τ.Α.) Β' Βαθμού και των Ν. Π.Δ. Δ. των Περιφερειών κυρώνει με απόφαση του ο υπουργός Εσωτερικών.


πως θα βρω το τηλεφωνο

ποια ειναι τα πρωτα σημαδια της εγκυμοσυνης

επιμονη ρεμιξ

leo howard βικιπαιδεια

Όπως αναφέρει σε εγκύκλιο του ο κ. Χαρίτσης υπεγράφη από 4 Ιουνίου 2018 Ειδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (Ε. Σ.Σ. Ε.) μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (Ο. Σ.Υ. Α.Π. Ε.), με την οποία ρυθμίζονται οι όροι και οι συνθήκες απασχόλησης των εργαζομένων με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου των ΟΤΑ Β΄ Βαθμού και των ΝΠΔΔ αυτών.


Η εν λόγω συλλογική σύμβαση ισχύει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, δηλαδή από 20 Ιουνίου 2018. Στη συλλογική σύμβαση υπάγεται το προσωπικό με σχέση εργασίας δημοσίου δικαίου που απασχολείται στους ΟΤΑ β' βαθμού και τα Ν. Π.Δ. Δ. αυτών και εφαρμόζεται αποκλειστικά στα Μέλη των Συλλόγων-Μελών που ανήκουν μόνο στη δύναμη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας όπως αυτό προκύπτει από το Μητρώο των Συλλόγων Μελών της πιο πάνω συνδικαλιστικής οργάνωσης.


Για την εφαρμογή της συλλογικής σύμβασης απαιτείται ονομαστική βεβαίωση του Συλλόγου-Μέλους της Ο. Σ.Υ. Α.Π. Ε., ότι οι εργαζόμενοι είναι Μέλη του καθώς και Βεβαίωση της Ο. Σ.Υ. Α.Π. Ε. ότι ο Σύλλογος ανήκει στη δύναμη της Ομοσπονδίας.



αλυσιδα γαλβανιζε τιμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου