Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

ευστροφία μεταφραση αγγλικα

chef on air μους σοκολατας

Το υπουργείο Εξωτερικών ευχαριστεί «ιδιαίτερα τα μέλη της ελληνικής ομογένειας, όπως και τους απλούς αλλοδαπούς πολίτες, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή εξέφρασαν την αλληλεγγύη και συμπαράστασή τους και εκδήλωσαν την πρόθεση να προσφέρουν υλικά πρώτης ανάγκης και χρηματική ενίσχυση για την ανακούφιση των πληγέντων και την αποκατάσταση των ζημιών».


σουπερ λιγκα γκολ

vileda πανακια για τζαμια

μεταβιβαση χωραφιου κοστος

κοστος λιρας αγγλιας

μηχανήματα για κοιλιακούς

Παράλληλα ενημερώνει ότι τα στελέχη των διπλωματικών αρχών της Ελλάδας στο εξωτερικό θα παρέχουν πλήρη ενημέρωση για τον προσφορότερο τρόπο και συντονισμό της αποστολής σχετικής αρωγής, ενώ ανάλογη ενημέρωση έχει γίνει και προς τις εδώ ξένες πρεσβείες. Επισημαίνει επίσης ότι η Μόνιμη Αντιπροσωπεία μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση παρακολουθεί στενά την πορεία ενίσχυσης της χώρας μας από τους αρμόδιους ευρωπαϊκούς θεσμούς.


Η Ελλάδα, υπογραμμίζει τέλος το ΥΠΕΞ, «θα συνεχίσει να προωθεί και να υποστηρίζει τις αναγκαίες προτάσεις για την ενίσχυση των ευρωπαϊκών δομών Πολιτικής Προστασίας, αλλά και την υιοθέτηση πολιτικών από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Αλληλεγγύης και άλλους ευρωπαϊκούς θεσμούς για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον παρόμοιες καταστροφές».



παρελαση καρναβαλι κοζανη 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου