Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

διαυγεια δηπεθε βολου

οργανωμενες παραλιες παξοι
γιωργος λιανος καταγωγη
κομμωτηρια που κανουν ραστα
διεύθυνση πρωτοβάθμιασ εκπαίδευσησ χίου

Το Μέγαρο Μαξίμου τηρεί στάση αναμονής και παρακολουθεί προσεκτικά τις διεργασίες που πυροδότησε το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ως προς τη στάση των κομμάτων.


Κρατώντας χαμηλούς τόνους και δίχως να επικροτεί ή να αποδοκιμάζει το συλλαλητήριο, η κυβέρνηση περιμένει την εξέλιξή του, με πρώτο μέλημα αυτό να πραγματοποιηθεί δίχως τα παρατράγουδα της Θεσσαλονίκης και για αυτό το σκοπό γίνονται αλλεπάλληλες συσκέψεις της ΕΛ. ΑΣ.


Από την πλευρά της η ΝΔ παρέχει πλήρη κάλυψη στο συλλαλητήριο και μάλιστα – πριν ακόμη αυτό γίνει – επιχειρεί να του προσδώσει αντικυβερνητικά χαρακτηριστικά, χωρίς όμως να ασπάζονται όλοι αυτή τη στάση του κόμματος. Δένδιας, Μπακογιάννη, Χατζηδάκης έχουν δηλώσει πως δεν θα δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο.


Υπέρ του συλλαλητηρίου τάσσονται ανοιχτά οι ΑΝΕΛ με εξαίρεση τον Θανάση Παπαχριστόπουλο ο οποίος είπε ότι δεν εγκρίνει τα συλλαλητήρια τονίζοντας: «Ούτε πήγα στο συλλαλητήριο, ούτε θα πάω, γιατί πιστεύω ότι τα εθνικά θέματα δεν λύνονται με συναίσθημα, λύνονται με λογική».


Σαφείς αποστάσεις από το συλλαλητήριο παίρνει το Κίνημα Αλλαγής, ωστόσο τριβές έχουν δημιουργηθεί τόσο από την παρουσία της ευρωβουλευτού Εύας Καϊλή στη μαζική συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης, όσο και από τη τοποθέτηση του Αντώνη Βγόντζα, προέδρου της Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας για το επικείμενο συνέδριο του κόμματος, ο οποίος πήρε σαφή θέση υπέρ του συλλαλητηρίου με αποτέλεσμα οι αντιδράσεις να προδιαγράφουν την αντικατάστασή του.



κατηγορητήριο ρωμανου
ελαστικα ματιζ
καιροσ βουλγαρια πλοβδιβ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου