Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

ομορριζα του ειδεναι

πως τα καταφερες
τουρισμος ζακυνθος
σύνδεσμοσ μικρών ανεξάρτητων ζυθοποιών ελλάδοσ
κέντρο φιλοξενίας στον ελαιώνα
καμηλο υφασμα

Ο Λουκάς Παπαδήμος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, φέροντας πολλά επιφανειακά θραύσματα στον θώρακα, την κοιλιά και τους μηρούς, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε από φάκελο που άνοιξε μέσα στο αυτοκίνητό του, που βρισκόταν εν κινήσει.


ταινιες στο ιντερνετ δωρεαν

Από την έκρηξη τραυματίστηκε ο πρώην πρωθυπουργός, καθώς και δύο υπάλληλοι της Τράπεζας της Ελλάδος που τον συνόδευαν.


Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο αργά το απόγευμα της Πέμπτης, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο. Στη συνέχεια "αποφασίστηκε ο χειρουργικός καθαρισμός τραύματος της πρόσθιας επιφανείας του δεξιού μηρού, στον οποίο αυτή τη στιγμή ο ασθενής υποβάλλεται. Κρίθηκε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία".


Οι συνοδοί του, έφεραν ελαφρά επιφανειακά τραύματα για τα οποία δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και παραμένουν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.


Στο μεταξύ, σύμφωνα με την πρώτη προφορική κατάθεση που έδωσε στις Αρχές ο συνοδός και υπεύθυνος ασφαλείας του κ. Παπαδήμου, υποστήριξε ότι ο φάκελος ελέγχθηκε δυο φορές αφού τον πήρε από την Ακαδημία Αθηνών.


unnamed


Η επίσημη ανακοίνωση του Ευαγγελισμού


Η διοίκηση του νοσοκομείου Ευαγγελισμός εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:


Στις 18:10 διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο πρώην Πρωθυπουργός κος Λουκάς Παπαδήμος, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός». Μετά την παροχή των πρώτων Βοηθειών, για αρκετά επιφανειακά τραύματα, στον θώρακα, την κοιλία και τους μηρούς, υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο. Αποφασίστηκε ο χειρουργικός καθαρισμός τραύματος της πρόσθιας επιφανείας του δεξιού μηρού, στον οποίο αυτή τη στιγμή ο ασθενής υποβάλλεται. Κρίθηκε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.
Οι συνοδοί του, έφεραν ελαφρά επιφανειακά τραύματα για τα οποία δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και παραμένουν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.





ορια ομαδικων απολυσεων 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου