Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

ιατρειο υπερηχων

Σύμφωνα με απόφαση του επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή εφέτος θα διενεργηθούν 3.500 πλήρεις φορολογικοί έλεγχοι και 19.800 μερικοί φορολογικοί έλεγχοι από το Κέντρο Ελέγχου Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου (Κ. Ε.ΦΟ. ΜΕ. Π.), το Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων (Κ. Ε.ΜΕ. ΕΠ.) και τις εφορίες.


πόνοι στη μέση στην εγκυμοσύνη

λυσεις αρχαια ελληνικη γλωσσα

Μάλιστα, από το σύνολο των υποθέσεων που θα ελεγχθούν το 60% θα αφορά σε φορολογικά έτη, χρήσεις, υποθέσεις, περιόδους ή υποχρεώσεις της τελευταίας πενταετίας (2012-2016).


Στις κατασταλτικές δράσεις καταπολέμησης της φοροδιαφυγής που έχει δρομολογήσει η φορολογική διοίκηση ήδη από το 2016 περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:



  • Η διενέργεια ελέγχων των πιο πρόσφατων χρήσεων (2011 και μετά), με μεγαλύτερη αναμενόμενη εισπραξιμότητα.

  • Καθορισμός κλαδικών δεικτών και θέσπιση νέων, εξειδικευμένων κριτηρίων ανάλυσης κινδύνου (πχ. επιχειρήσεων που διενεργούν διασυνοριακές ενδοομιλικές συναλλαγές, παραγραφόμενων υποθέσεων κλπ.), με σκοπό τη μεγιστοποίηση της απόδοσης του συστήματος ανάλυσης κινδύνου για στόχευση υποθέσεων ελέγχου.

  • Εντοπισμός των μη δηλωμένων καταθέσεων, μέσω ελέγχων τραπεζικών συναλλαγών σε τραπεζικά Ιδρύματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.



χιωτης διασκευη
τριανταφυλλος ντοσκας
sym hd 200 γνωμες
δοχείο ζωής
εκλογικες αναμετρησεις ελλαδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου