Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019

ήβη αδάμου ύψος κιλά

ταχυκαρδια ζαλαδα
βαψιμο σπιτιου με ριγες
δρομοκαΐτειο wiki
συμπιεση αερα

Η Αρχή αναφέρει ρητά πως απαγορεύεται από κάμερα η οποία είναι τοποθετημένη έξω από διαμέρισμα πολυκατοικίας να αναρτηθεί βίντεο σε ιστοσελίδα ή ακόμη και η επίδειξή του σε τρίτα πρόσωπα (εκτός διωκτικών αρχών ή δικαστηρίων), ενώ ο ένοικος του διαμερίσματος ο οποίος τοποθετεί κάμερα έχει όλες τις υποχρεώσεις και ευθύνες του νόμου για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, με τα δεδοµένα που καταγράφονται θα διατηρούνται το πολύ έως δύο ημέρες.


Παράλληλα, δεν επιτρέπεται η λήψη ή καταγραφή δεδοµένων ήχου, ενέργεια η οποία θεωρείται ως επεξεργασία δεδοµένων προσωπικού χαρακτήρα.


Η Αρχή εξέδωσε την εν λόγω γνωμοδότησή μετά από ερωτήματα ενοίκων διαμερισμάτων πολυκατοικιών στις οποίες είχαν τοποθετηθεί κάμερες έξω απ’ τις εισόδους των διαμερισμάτων. Μάλιστα, υπήρξε περίπτωση όπου σε όροφο πολυκατοικίας υπάρχουν μόνο δύο διαμερίσματα και οι δύο ένοικοι των διαμερισμάτων έχουν τοποθετήσει κάμερες, αλλά ο ένας δεν ήθελε την κάμερα του άλλου.


Στη γνωμοδότησή της η Αρχή επισημαίνει ότι στις περιπτώσεις που υπάρχει κάμερα εικόνας στο χώρο εισόδου ενός διαµερίσµατος το οποίο χρησιµοποιείται ως κατοικία ή ως επαγγελµατικός χώρος, πρέπει να περιορίζεται το πέδιο εµβέλειας της κάµερας στον απολύτως απαραίτητο χώρο µπροστά από την πόρτα εισόδου του διαµερίσµατος, ώστε να επιτηρείται αποκλειστικά και µόνο η πόρτα αυτή και ο εκάστοτε ευρισκόµενος µπροστά της, χωρίς να λαµβάνεται εικόνα από λοιπούς κοινόχρηστους χώρους, όπως σκάλα ή ανελκυστήρα, ούτε από πόρτες ή χώρο εισόδου γειτονικών διαµερισµάτων (προς κάθε κατεύθυνση).



χαμενο αεροπλανο σημερα
γιαννης ζαχαροπουλος facebook
το τριανταφυλλο λεκκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου