Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

κοκκινη θαλασσα ονειροκριτης

km cm conversion calculator
πελλετ υγεια
πολιτικες προβλεψεις για την ελλαδα 2016
μαριλενα βασιλα
price of iphone 6 on ebay

Έχοντας μία άψογη συνεργασία ο στρατός, με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους δήμους, την Ελληνική Αστυνομία και την Πυροσβεστική κατάφεραν σε λίγες ώρες να απομακρύνουν την επικίνδυνη βόμβα, έχοντας πρωτίστως διασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους συμμορφώθηκαν με τις οδηγίες των αρχών και επέδειξαν επίσης παραδειγματική ψυχραιμία.


μονάδα μέτρησης θερμίδων

θεος ηφαιστος μυθολογια

Η δύσκολη αυτή διαδικασία ξεκίνησε από τις πρώτες πρωινές ώρες, με το Τάγμα Εξουδετέρωσης του Στρατού, αποτελούμενο από άριστα εκπαιδευμένους άντρες να έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την εξουδετέρωση της βόμβας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Με χειρουργικό τρόπο οι άντρες του στρατού προετοίμασαν όλο το έδαφος, έτσι ώστε να καταφέρουν να απομακρύνουν τον πυροκροτητή, χωρίς να κινδυνεύσει κανένας από τους πολίτες, αλλά και οι ίδιοι.


tagma copy copy


Την εξουδετέρωση έκανε η ομάδα ναρκαλιείας του τάγματος εκκαθαρίσεως ναρκοπεδίων ξηράς η οποία έχει ομάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Παρών στην επιχείρηση ήταν και ο διοικητής του Τάγματος από την Αθήνα, κατόπιν διαταγής του αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Ο διοικητής του τάγματος επέβλεπε και συντόνιζε την όλη επιχείρηση. Το προσωπικό, άλλωστε του συγκεκριμένου τάγματος είναι εκπαιδευμένο στο εξωτερικό και μπορεί να επέμβει σε τέτοιες περιπτώσεις. Η διαδικασία είχε σχεδιαστεί σε δύο φάσεις.


kordelio



Η πρώτη φάση αποτελούσε την αφαίρεση της ασφάλειας του πυροδοτικού μηχανισμού, προκειμένου να αδρανοποιηθεί το πυρομαχικό. Από εκεί και πέρα μεταφέρθηκε σε συγκεκριμένο χώρο, σε στρατόπεδο, 60 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη, όπου έγινε η τελική εξουδετέρωση της βόμβας, χωρίς φυσικά να σημαίνει αυτό μία τεράστια έκρηξη, όπως κάποιοι θα μπορούσαν να φαντάζονται. Για την επιχείρηση απενεργοποίησης της βόμβας χρησιμοποιήθηκε ειδικός μηχανισμός, συνδυασμός ενσύρματης και ασύρματης τεχνολογίας, που κάνει από απόσταση την αφαίρεση του πυροδοτικού μηχανισμού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου