Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

σοβαρέψου στα αγγλικά

νεροχυτης κουζινας γρανιτης καθαρισμα
παπια ζωο
τα μυστικα της εδεμ κυριακος

Η αστυνομία δήλωσε πως αρχικά είχε ειδοποιηθεί τον Ιανουάριο από ανώτερο υπάλληλο του Πανεπιστημίου σχετικά με τον 26χρονο Wenliang Sun, «έναν μαθητή που τους προβλημάτιζε», όπως λέει χαρακτηριστικά ο αρχηγός αστυνομίας, Richard Beary.


πως να γνωρισω καποιον

κολλαγονο νυχια

πιστόλι γράσου

Οι αστυνομικοί του Πανεπιστημίου είχαν πληροφορηθεί πως ο Sun άλλαξε τα μαλλιά του και τη συμπεριφορά του. Μετά από αυτά τα στοιχεία οι Αρχές επικοινώνησαν με το Γραφείο Οινοπνευματωδών, Καπνού, Όπλων και Εκρηκτικών και έμαθαν πως ο μαθητής είχε στην κατοχή του ένα όπλο AR-15.


«Ξέρουμε πως στη σημερινή κοινωνία εάν κάποιος που βρίσκεται σε απόγνωση, έχει όπλο στην κατοχή του, δεν είναι καλό. Άρα, δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε. Είναι καθήκον και υποχρέωση να προστατεύουμε τους ανθρώπους μας».


Ο αστυνομικός συμπλήρωσε πως υπήρχαν συνεχώς ανησυχητικές ενδείξεις, όπως ότι ο Sun δεν επικοινωνούσε και δεν μιλούσε σε άλλους. Ή πως δεν έβγαινε έξω από το δωμάτιό του, ή το ότι έβαψε ξανθά τα μαλλιά του και πλήρωσε ένα ακριβό αμάξι με μετρητά.


180329212853 03 wenliang sun exlarge 169
Πηγή: CNNi


Ο Beary αναφέρει επίσης πως ο Sun είχε πάει για σκοποβολή και επιπλέον πως δεν απαντούσε στις κλήσεις των Αρχών οι οποίες ήθελαν να τον ενημερώσουν για την κατάσταση της βίζας του.


«Δεν έχει σημειωθεί κάτι αξιόλογο στην υπόθεση αυτή, ούτε κάποια συγκεκριμένη απειλή. Στην πραγματικότητα δεν υπήρχε καν κίνδυνος».


Όμως, ο αρχηγός τόνισε πως μπορεί όλες οι ενδείξεις να μην φανέρωναν κάτι, αλλά σίγουρα όλες μαζί, ήταν ανησυχητικές.



«Νομίζω πως θα συνέβαινε κάτι πολύ άσχημο και πως το σταματήσαμε».




ανοιχτο πλαισιο αναγνωσης rna

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου