Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

ζωγραφικη με πουλακια

καλοκαιρινα χτενισματα 2015 για γαμο
odd ελληνικα
μαυρα σνικερς γυναικεια

Η αποστολή εξετελέσθη στην Κύπρο το Σάββατο, με τη νίκη με 2-1 και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, που περίμενε, η εθνική ομάδα κρατά την τύχη της στα χέρια της. Νίκη έστω με 1-0 επί του αδύναμου Γιβραλτάρ και τα μπαράζ είναι μπροστά, καθώς σίγουρα η Ελλάδα θα είναι στις καλύτερες «δεύτερες» των ομίλων.


κοτα γεμιστη με κιμα και ρυζι

μοναστηρια πληροφοριες

αποφευγω συνωνημα

Ο Μίκαελ Σκίμπε μιλώντας στην επίσημη συνέντευξη Τύπου τόνισε ότι χρειάζεται πλέον προσοχή στον τελευταίο αγώνα, φέρνοντας ως παράδειγμα τη δύσκολη νίκη της Πορτογαλίας επί της Ανδόρας, όταν χρειάστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να έρθει το γκολ για την πρωταθλήτρια Ευρώπης.


2017 10 07T205213Z 1369553250 RC1918DC32C0 RTRMADP 3 SOCCER WORLDCUP CYP GRC
(Το χειροκρότημα του Σκίμπε στο φινάλε του αγώνα με την Κύπρο - Πηγή: REUTERS / YIANNIS KOURTOGLOU)


Ο Γερμανός Ομοσπονδιακός εξήγησε ακόμη τους λόγους, που δε χρησιμοποίησε το Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο (ήθελε πιο αμυντικογενείς ακραίους), τόνισε ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος από το Φορτούνη και αποκάλυψε ότι υποχρεωτικά θα κάνει αλλαγές στο ματς, περιμένοντας την εξέλιξη των ενοχλήσεων του Τοροσίδη, αλλά και τις απουσίες από κάρτες.


(Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη Τύπου του Σκίμπε και του Μανιάτη)


Μανωλάς, Σάμαρης και Δώνης θα απουσιάσουν (για αυτό κλήθηκε και ο Σιώπης για το ματς), αλλά θα είναι «καθαροί» για τα μπαράζ. Κίνδυνο όμως αντιμετωπίζουν άλλοι παίκτες, εφόσον δουν την κίτρινη κάρτα την Τρίτη: Τζαβέλλας, Μήτρογλου, Σταφυλίδης και Ρέτσος είναι στο όριο καρτών.





πρωτοχρονιατικα καλαντα ελλαδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου